Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...

Canim dr ara tecrübeli birilerine danis galiba dogum olacak. ne yaptın şimdi ayy meraklandim.

Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Hakkinizi helal edin...

helal olsun azerim.
hadi sağlıklıca dogur gel canim Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtul ins....
ayyy vok heyecanlandim....

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....

helal olsun azerim.
hadi sağlıklıca dogur gel canim Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtul ins....
ayyy vok heyecanlandim....
Aklimdasin duham
Ben yatip guc toplayacakmisim doktorum dedi....
Hepinizi opuyorum cok....
Suni sanci aliyorum 0 lar yukselmeye basladi....
Saglicakla dogsun yavrum ins.

Son düzenleme:
Aklimdasin duham

Canim benim bu halde bile beni düşünüyorsun cok tesekkur ederim.
ciger gekidtiri ilac falan haftsni doldurdnmu erken dogum falan değil demi. dualarım seninle.

siddetlenirse aramadan hastaneye gidecegim cnm. ebeler nst de bakip drma haber verecekler. o da gelecek.

pcolularda ates grafigi cok belli eder kendini. baya grafik gordum ben burada. klomen vs kullandiklarinda ise yumurtanin olup olmadigini, catlatma ihenesi sonrasi daha progesteron testi yaptimadan catlayip catlamadigini astesten anliyrz.
topik baskani ekinci bizim. o da pcolu. bu yontemle ilk klomen tedavisi ile igne olmadan gebe kaldi ve dogurdu. o demisti. onun kadar ovulasyon testi yapan yoktur. ovulasyon testi pco lularda hatali pozitif veriyr. her 10 gunde benim testim pozitifti dedi. cunku ovulasyon testi normal yolla yumurtasi olusan kadinda sadece yumurtanin yakalstigini gosterir. catlayip catlamadigini gostermez. ama ates yonteminde hem yumurta gununu hem de catladigini gosterir. karar sizin. isterseniz dr.a gidip klomenle yumurta takibi yaptirarak gebe kalmayi deneyin.

gecmis olsun cnm. cok sukur bizim az kaldi.

ne masaji oldun kiz. anlmadim.
korkulacak dq birsey degil cnm.
annene de bayildim.hani..diai yildizi erkek dogursa seni hastenede birakip helecekmis sanirim )

cnm benim. benim nehir doram kayar azicik kenara ) uzmez o annesini..saglikla o da tamamlar gununu.

Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem

Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
Canım ben iki doz oldum gebeyken doğum sonrası olanlar kaldı
evet canım aynı koyuluğa ulaştı, tamam canım demek ki herkeste olmuş göbekte acı:)
hayrdr bacım neden oluyo ki hayrdr inş RABBİM korusun melegini inş
olabiliyormuş canım amin
Canım nefesin daralıyorsa doktora gitmen lazım evde bir şey yapamazsın biliyorum bir kere bana da olmuştu kötü bir şey geçmiş olsun
Offf eflal artik kotu dusunmekten vazgecermisin lutfen iyi dusun iyi olsun.olabilir demis bak kizlar belki ikizdir kendilerine fazla yer aciyorlardir :)) bildigimden degil ama salladim iste :)))
tamam canım düşünmüyorum:)
kuzum dün dedim ya çatı muayenesinden sonra sancın leken olur doğum 8 inden önce olabilir diye:) hazırlıklı ol sen
sen iyi ol canım benim
ohh tamam geliyor:) ayyy maşallah sana 11 kilo süpersin canım
sağol canım:)
arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((
eczaneden dijital ateş ölçer diye alacaksın
tamam canım
yok canım pazartesi kan vericem doktora 6. haftaya kadar gitmiycem
Canım çok geçmiş olsun gitmedin mi doktora
haydaaaa ay ay en iyi kaynana böyle işte, canım bende sen gibi severim anlaşırım ama bebek mevzusunu asla konuşmam izin vermem sende izin verme bundan sonra seni böyle üzmeye hakkı yok çok ayıp etmiş
Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum
yerleşme lekesi olabilir

Hakkinizi helal edin...

Aklimdasin duham

Canım tam suyun geliyor yazacaktım sen yazmışsın zaten, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun canım sağsalim gelsin yavrun

Not:Kızlar illa su gelince kanlı olacak diye bir şey yok aklınızda olsun lütfen, kanlı gelen nişan oluyor, su biraz bulanık olur ya birden boşalır ya da sızıntı şeklinde olur

Senin mesajı atlamışım:) kuzenine kusura bakmada yuh diyeceğim, bir kere hamile birine böyle konular böyle acımasızca korkutarak anlatılmaz çatı muayenesine gelince evet biraz acıyor ama biraz o da kendini kasarsan acıyor canım, çok abartmış çok, bek ben doğumdan bir gün önce bir ebe bir doktorum çatı muayenesi yaptı, ertesi gün 3 ebe 2 stajyer birde doktorum yaptı açılma var mı diye bakıyorlar ikisi aynı şey zaten yani iki günde 8 kere bakıldı hiçde dayanılmayacak bir acı değil tabi ki acı var olmaz mı çünkü açılma başlamış oluyor o zaman daha hassas oluyor, benimkiler hep açılmadan sonra oldu, öncesinde bu kadar acımıyordur bile

Annenin doğum şeklinede bayıldım

kv nin yaptigina ayip denmez cnm. gunah denir.
ne hakki var seni milletin yaninda uzmeye. neden bu kadinlar bu sekilde davraniyrlar anlayamiyrm. acaba kendileri bizlerin yerinde olsalardi ne yaparlardi. mesefani koru cnm. esin de senin yanindaymis cok sukur.

hayret nes...sastim kaldim.sana )

sekerpare. ayaklardaki aciyi tarif edemiyrm. ne yapsamda gecmiyr. ama ilk zamanlarda ben de senin gibi heri yatip uyurdum. 37. hafta olunca uyku bitti gitti.

o farkli ates cikma sebebi odadan degil, farkli saatte olcmenizden.
birsey sormak istedim. sizde regl duzensiligi ya da pco bs var mi. bu degerlere gore bana yumurta yokmus gibingeldi ama tabiki yanilabilirim.

Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum

Fikri olan yokmu yara iltihap falanda yok
ilisi sirasinda zedelenme.oldugundandir.

Hakkinizi helal edin...

Aklimdasin duham
cnm..suyun gelmis yazacaktim.sen yazmissin.
hayirli haberlerini bekliyrmm Allahin izniyle sagsaglim kavusun birbirinize. Allahim korusun size. bir avazda kurtarsin. vakit bulunca haber ver bize cnm..demistim senin Ali Yasin aceleci diye. beni beklerken topigin abisi seninki olacak sanirim )

Canım nasılsın son durumun ne?

Canim benim bu halde bile beni düşünüyorsun cok tesekkur ederim.
ciger gekidtiri ilac falan haftsni doldurdnmu erken dogum falan değil demi. dualarım seninle.
cnm..ciger gelisimi 36 hafta bitince tamamlanir. ama azeri suan 35. haftasini doldurdu. onlem amacli dr.u yapmistir dr.

saol canim benim. lekeler kesildi. biraz sancim var o kadar. bogazim fena eflel. yutkunamiyrm artik. oksururken kaniyr filan.. oyyy dogum oncesi bitse gitse.

Canım nasılsın son durumun ne?

gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur )
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.

Canım doktorun söylemedi mi bir şey boğazın için zorluycak seni doğum öncesi, çok kötü olur boğaz ağrısı bilirim Rabbim şifa versin

gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur )
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.

ohhh ne güzel uyumuşsun , neden uyudun çünkü kafanda ki soru işareti gitti doğumun kesinleşti, stresten uyuyamıyordun:) leke bir gün sürüyor zaten canım, sancında oluyordurda sen yine hissetmiyordursun:)

Allah ( c.c.) razi olsun bacilarim....
Cok iyiyiz su an ....
Daha suni sanci vermemisler....
Kendi doktorum yok sipa gelecek zamani buldu
Saka bi yana saglicakla gelsin ins.
Hayatimda ilk defa serum aliyorum az canim yandi ama biliyorum oglumu kucagima aldigimda herseyi unutacagim....
Ve 3 kisilik dev bir aile olacagiz ins.
Kimsenin haberi yok su an esim ve ben tam istedogim gibi

Canım doktorun söylemedi mi bir şey boğazın için zorluycak seni doğum öncesi, çok kötü olur boğaz ağrısı bilirim Rabbim şifa versin
sadece gargara cnm. ilac yok dedi.

ohhh ne güzel uyumuşsun , neden uyudun çünkü kafanda ki soru işareti gitti doğumun kesinleşti, stresten uyuyamıyordun:) leke bir gün sürüyor zaten canım, sancında oluyordurda sen yine hissetmiyordursun:)

cnm. sanci devam. hissediyrm onu.
gecen de iki gece uyumadim 3. gece uyudum. iki gece daha uyumadim bu gece uyudum. yani degisik bir duzende gidiyr uykum dr cok normal dedi bu uyku duzenine. ama firsat buldukca uyu ki dogum sonrasi hep uyuma isteyecksin ama uyutmayacaklar dedi. o zamam ben cok gezeyim artik dedim tama. gez dedi. ama bogazim fena simdi de cnm.

ohhh mis cnm.esinle ol sadece.
tahminim sana sanci vermeyecekler. suan amac oglunu biraz daha iceri de tutabilmek. muhtemelen serum icinde dogumu durdurucu ilac veriyrlardir sana.

hım senin düzenin böyle o zaman:) gez cutem acısını çıkar:) ama bak doğum sonrası emin ol daha çok uyuyacaksın iki saatde bir uyanacak miniğin sende onla bolca uyuyacaksın sadece gargarayla nasıl geçecek inşallah geçer bir an önce

oh şükür canım, muhtemelen nidilat tarzı ilaç veriyorlar doğumu durdurmak için, birde sıvı takviyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…