- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Bacilarimmmm yardimmmmm....
Az once idrarimi yaptim ama ben bitti diye kalkarken baktim hala akiyo birseyler....
Biraz kaygansi siviydi yere baktigimda jole kivaminda akintida vardi.....
Simdi ise azar azar su geliyor....
Kanla karisik degil miydi dogum suyu oyle ise bende ki bu ne :18:
Sadece su geliyor benden...
Hastaneye gitmeli miyim hicbir agrim sizim vs. Yok su an ama kasilmalarim var korkuyorum
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...
Aklimdasin duhamhelal olsun azerim.
hadi sağlıklıca dogur gel canim Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtul ins....
ayyy vok heyecanlandim....
Aklimdasin duham
Ben yatip guc toplayacakmisim doktorum dedi....
Hepinizi opuyorum cok....
Suni sanci aliyorum 0 lar yukselmeye basladi....
Saglicakla dogsun yavrum ins.
Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
siddetlenirse aramadan hastaneye gidecegim cnm. ebeler nst de bakip drma haber verecekler. o da gelecek.Canım benim 20 gün önceki durumu mu anlattı gebelik varıldı canım takvimi göremedim ben mecbur ihlamur bal geceleri tereyağı pekmez bide bi kere acile vitamini serum taktılar ama hala atlatamadim azaldı öksürük şimdi burun akıntısı var geceleride burnum tutuluyor nefes alamıyorum bence hiç bekleme kbb ye git. Geçmiş olsun
Canım benim Rabbim hayirlisiyla kurtarsın sizi . Doktorunun arayacak mizin sancı devam ederse
pcolularda ates grafigi cok belli eder kendini. baya grafik gordum ben burada. klomen vs kullandiklarinda ise yumurtanin olup olmadigini, catlatma ihenesi sonrasi daha progesteron testi yaptimadan catlayip catlamadigini astesten anliyrz.oooofff offfne yapacağımı ben de blmyrm ya tam da pkolulara göre demisin ya?e biz pkolular yumurtlasak bile her ay farklı gün olur bu ki yumurtlama yok gerçi ama varsayalım. ve ayrıca ben ovulasyon alacaktım ama yalancı belrti verr demşsn???pkoya özel mi bu ((
gecmis olsun cnm. cok sukur bizim az kaldi.canlarım nasılsınız?
ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum resmen 3 haftadır gribim geçmedi..size merhaba demek istedim..
cute canım perşembe rüzgar paşaya kavuşuryormuşşsun gözün aydın..
pınar sanada geçmiş olsun canım...
kızlar bunlar 1 sayfa öncesinde gördüklerim..hepinizi öpüyorum...
unutmadan yazayım eşimi spermtahlili sonucunu aldık hızında sorun varmış biraz.dr l-arginine e vitamini yazmış.Ben yanıada vit kompleksi aldım..Bildiğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim...
ne masaji oldun kiz. anlmadim.ozelden bekliycem cnmben masaj oldum 20gun hic acimadi.ama o zaman hamile degildim her halde ondan dedim..simdi de serklaj yapildiginda eliyle takti dusun onu da hic acidan saymadim..
ben de bunlar acimadisa cati muayinesinin ne farki var diye merak ettim acikcasi...
demin kv annem yengem falan burdaydilar dogumlarini sordum belirtileri falan..guzel guzel anlattilar.kv dedi yarim saatden bir sanci geliyorsa belden karina dogru ve durmadan bu zaman 20dk araliga iniyorsa haber etmek gerek etrafdakilara..sancim basladi diyeee..5dk da bir olunca artik hastanede olman gerek diye hepsi onayladi..hos annem o zaman beni dogurunca diyo saat 12bucukta bi dizim vardi bas rol oyuncusu hamileydi o bolum dogurucakti baktim sancim var dedim dur bekle bakim bu kiz ne dogursa bende ondan dogurcam demis... dizi 12.30da bitmis kizi olmus..annem babama hadi gidelim kizimiz geliyo demis gitmisler saat 1de ben dogmusum dk hadi fraqmani izleseymissin bari demisyani yarim saata evden cikmis dk.a varmis 10 dkya dogurup cikmis.. boyle dogum hikayelerini cok seviyorum abiminki bi baska hikaye ona sayfslar yetmez
ayy 500 müü. yuhhh.
eve gidip akşam mı gir diyor yoksa hep evde mi olucaksın.
müdürlere gıcığım zaten bu ara.
kuzum benim dora kız hala böbreğimde. zaten rahim komple sağa yatmış artık( normalde benim rahmim gebelik öncesi sola yatıktı. o derece sağa kayabilmiş dora hanım sayesinde)
bazen elimle ittiriyorum azcık sola kayıyor:) ama genel olarak zaten karnımın sağında yavrum fiziksel olarak.
böbrek ölçümüm devam ediyor. şu an da maalesef büyüme devam ediyor ama kontrol altında olduğum için korkmuyorum. ağrılarım oluyordu şükür bu hafta daha iyiydim.idare ediyoruz kuzucum kısacası. büyüme durursa daha da iyi olucaz.
Canım ben iki doz oldum gebeyken doğum sonrası olanlar kaldıKızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem
Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
evet canım aynı koyuluğa ulaştı, tamam canım demek ki herkeste olmuş göbekte acı:)Sitede sorun vardır canım bide argın olmuş yorgunluktan olabilir bende affedersin wc ye gidince alturkaya gidiyorum oturunca sanki bişey batıyor acaba bebeğim mı diyorum
Erkek bebek cok hareket etmez derler ama bilmiyorum canim k7zlar daha cabuk hissettirirlermis kendilerini diye duydum ama ne kadar dogru bilemiyorum canim pazartesi bak bakalim nasilmis iceridebu arada 4 hafta sonra cinsiyet tahmini yapacak sanirim 12. Haftada birsey soylemedi cunku:26: aman hayirlisiyla olsunda kiz erkek farketmez
Eninde sonunda gelecek kacari yok sadece geciktiriyor
Olabilir sosyalizm görece pasamizi inşallah pazartesi az kaldı şükür. Aynen canım hayırlı sağlıklı olsun kız erkek fark etmez
Canım benim ya Allah kolaylik versin
Mrb canım testin süper nerdeyse aynı koyulukta. Bu arada tam zamanı hatirlamiyorum ama bende göbek dediğimde sizi olmuştu hafifte kaşıntı olmuştu
ayyy canikli benim tarif belli oldu demek çok güzel daha rahatlığın şimdi ama çok heyecanlı
olabiliyormuş canım aminhayrdr bacım neden oluyo ki hayrdr inş RABBİM korusun melegini inş
Canım nefesin daralıyorsa doktora gitmen lazım evde bir şey yapamazsın biliyorum bir kere bana da olmuştu kötü bir şey geçmiş olsunKizlar acayip oksurugum var ve oksururken hem midem bulaniyo hem nefesim kesiliyo tikaniyorum.hani derin nefes almak istersinizde yarim kalir ya iste oyle kaliyorum( dr gitsem oksijen vericek bide agri kesici igne hadi yallah..boguluyo gibi hissediyorum kendimi..ne icsem gecirir yogurt sut falan rahatlatiyo ama yine ayni bes dk sonra.afedersiniz o kotu seyi cikaramiyorumondan boyle oluyor (
tamam canım düşünmüyorum:)Offf eflal artik kotu dusunmekten vazgecermisin lutfen iyi dusun iyi olsun.olabilir demis bak kizlar belki ikizdir kendilerine fazla yer aciyorlardir :)) bildigimden degil ama salladim iste :)))
kuzum dün dedim ya çatı muayenesinden sonra sancın leken olur doğum 8 inden önce olabilir diye:) hazırlıklı ol seneflal canim. yardimin (yardiminiz) lazim.
sabahtan beri leke devam ediyr ama pembeye döndu.
belim ciddi agriyr ve karnima vuruyor. oradan kasiklara. eminim bu dogum sancisi. ayirirsin demisti dr. dogru soylemis. simdi bu agilar benim.sipayi tetikledi de 8 ini beklemeyecek mi acaba? demistin ya cati muayenesi dogumu tetikliyr diye.
sen iyi ol canım benimtavsiyeler saol cnmm.darisi sana buarada.
bende iki kurtajda genel anestezi aldim. biliyrm cnm.
ama bebegimi ilk ben gormeliyim. ilk ben dokunmaliyim. onu sabirla en cok ben bekledim. onun icin epidural istedim cnm. hayatimda bu ani bir daha yasayamam cunki.bir de ben asiri rahat ve sakinim cnm. bu tarz olaylarda degisik bir sogukkanlilik geliyr ama 3 gun sonra filan cokuyrm. o nedenle korkum.yok tatlim.
ayyy kiyamam sana.
detay olarak ne yazacagimi da unuttum cnm..sancim.var cunku. bogazimda agriyr. ohhh superim yani
amin cnm.
cnm.
kismetse sabah 7:30-8:00 arasi gel.dedi dr. artik saat kac olur bilmiyrm.
cnm. nenim.dr.um.kesinlikle izin vermedi. ben yaptirmadim.
amin cnm. darisi vakti gelince sana.
aklimim bir kenarina yazdim cnm. cok tesekkur ederim.
o kuzen de nasil.abartmis yahu..
o kadar da degil. evet canim yandi belki de catim.dar diye yandi.
kasmadim kendimi kassam dr derdi. ama evet acidi cnm. hic de bagirmadim. ben sana ozelden yazarim.
ohh tamam geliyor:) ayyy maşallah sana 11 kilo süpersin canımkizlar. biryerde okumustum. dogum yaklasinca kilo alimi durur yada 1-1,5 kg verilir deniyr. ben gecen hafta gittigimde toplam 11,5 kg almistim hani. ki hic sisligim odemim olmadi benim. hatta son haftalarda 1 er kilo aldim. ama bu kez gecen haftadan bu yana yarim kg vermisim ve toplamim 11 kg...cidden dogruymus bu bilgide.
sağol canım:)son haberleri kaçırdım yine
CUTE belli oldu kuzucuğunun doğum tarihi:) hayırlı olsun canım. çatı muayenesi nasıl olurmuş anlattın mı bilmiyorum geçmişe bakamadım.
çok heyecanlı nasıl geçecek bu 5 gün bilmem:)
EFLALİM testin ne kadar koyu öyleeeee maaşallah.
geçmişe bakıp geliyorum kızlar çok şey atladım.
eczaneden dijital ateş ölçer diye alacaksınarkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((
tamam canımneyse kuzum erken geç şükür bebeğine kavuştun.
benimkisi teoriydi sadece. test güzel yaaa. hepimizi erken erken aydınlattı bu marka.
oleyyyyyyyyyyyyyy rüzgar geliyor.. valla sezaryen içime doğmuş sende demek ki. dün bahsetmiştim sezaryen olursan şunu şunu iste diye. sağlıkla çıkın hastaneden kuzum bir gecede inşallah.
leke olayını çok duydum. hatta leke sonrası doğumu hızlanan da çok duydum.
canım ben yaptırmadım. bazen pişman oluyorum sonra da ne gerek var diyorum. eşim de annem de istemedi. ateşlenmemden korktular.inş bir şey olmaz.
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm. cutem valla olur mu olur.
bak bu çatı muayenesi böyle yapıyorsa dr lar o yüzden son ay ilişkiye girmeyin diyor demek ki.
yok canım pazartesi kan vericem doktora 6. haftaya kadar gitmiycemgeçmiş olsun canım.
ay kıyamam ya ben de eşimi her hafta görümcemin miniği severken içinin nasıl aktığını görüyorum.
o zaman anlıyordum ki çok istiyor bebek. ama bana hiç söylemedi
inşallah kavuşacaksınız miniğinize canım benim. en hayırlısından, en tatlısından bir tane sizin olacak:)
şu uykusuzluk beni en çok korkutan:) doğumdan falan ben de korkmuyorum.
uykuma çok düşkünüm ne yaparım bilmem
uykun var ama uyuyamıyorsun değil mi? sancılardan falan mı uykun kaçıyor?
güveniyorum canım:) çarşamba görünecek mi minik çok merak ediyorum:)
kız bana çarşamba ellerime ellerime vur:)))))) ben de seni seviyorum canım benim:)
geçmiş olsun canım. bol bol egzersiz yapacaksın.
boynunu yavaş yavaş yana yatır ama çeneni de aynı zamanda omzuna doğru getirmeye çalış.
çok ağrıdığı zaman orada içinden 5e kadar say ve devam et diğer tarafa geçme. yatırabildiğin kadar yatır kafanı omzuna doğru.
sonra diğer tarafa aynı şeyi yap. aklına geldikçe yap bu egzersizi, geçer.
ben iyiyim kardeşim hala burada onunla vakit geçiriyorum.
bende de belirti yok hala. göğüslerim dokununca çok az acıyor o kadar.
anammmm bana diyor ama kendi benden panik:)))))
hemen boş gebelik niye getiriyorsun aklına canım benim.
p.tesi mi gideceksin doktoruna?
ben zencefilli ıhlamur ile geçirmiştim öksürüğümü. taze zencefil çok iyi geliyor tavsiye ederim.
oyhhhhh doğum sancısı mı geldiiiiiii...
sayıyorsun değil mi iki sancı arasındaki zaman farkını?
amannn dur heyecan yaptım ya.
beklemeyecek sanırım perşembeyi.
hehe test edip onayladın yine
eczaneden dijital bir ateşölçer alın. ben 5 liraya almıştım.
ilk sayfada ayrıntılı bir anlatım var. oraya göre ölçüp yazarsınız. hayırlı olsun:)
hmmm peki:) korkmayalım biz :)
Canım çok geçmiş olsun gitmedin mi doktoracanlarım nasılsınız?
ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum resmen 3 haftadır gribim geçmedi..size merhaba demek istedim..
cute canım perşembe rüzgar paşaya kavuşuryormuşşsun gözün aydın..
pınar sanada geçmiş olsun canım...
kızlar bunlar 1 sayfa öncesinde gördüklerim..hepinizi öpüyorum...
unutmadan yazayım eşimi spermtahlili sonucunu aldık hızında sorun varmış biraz.dr l-arginine e vitamini yazmış.Ben yanıada vit kompleksi aldım..Bildiğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim...
haydaaaa ay ay en iyi kaynana böyle işte, canım bende sen gibi severim anlaşırım ama bebek mevzusunu asla konuşmam izin vermem sende izin verme bundan sonra seni böyle üzmeye hakkı yok çok ayıp etmişcanim sorma ya sanki herkes anlaşma yapmis kv de dahil kadının dili cikmaya başladı yaaa
bugün de durmuş anam torun da pek azgelinler dogurmuyo ki diyo gorumcasiyle kıyasliyo torunlarıni hey allahım sanki elimde mi kv den soğumaya basladim
benim tum yasadklarmi bildigi halde resmen arkamdan vurdu beni konuştuğu laf a bak
bi kendi halime biraksaniz belki bebegim gelecek
tüp bile yaptirsam kv nin haberi olmayacak herkes konumunu bilmeli anladim ki kv sadece kendi soyunu düşünüyr niyetini belli etti
yerleşme lekesi olabilirKizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum
Az once idrarimi yaptim ama ben bitti diye kalkarken baktim hala akiyo birseyler....
Hastaneye gitmeli miyim hicbir agrim sizim vs. Yok su an ama kasilmalarim var korkuyorum
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Hakkinizi helal edin...
Aklimdasin duham
Cuttteeeee aaay bu ne guzel habergununuz belli olmus hadi gelsin pasamiz artik hayirlisiyla..catin darsa normal dogumu iyiki secmemissin cnm gercekten zor olurdu sana..hayirlisi boyleymis bak usss geliyooooo miniiiiiiikkkkkk heyecan yaptim
eve gelince su cati muayinesini anlatirmisin cnm lutfeeennn...cunki coook farkli yorumlar varrrr..hatta bi kuzenim bizlerden irak arkaya kadar dogumda dikisleri oldu kiz diyo inan ne sancinin ne dogumun ne yirtiklarin ne dikislerin agrisisinI cektim sadece cati muayinesinde bagirdigim kadar dogurunca bagirmadim diyodu....o cok aklima takildi ama cogu da kesiinliiikleeee hic bisey hiss edilmiyor diyo....coook merak ediyorum
kv nin yaptigina ayip denmez cnm. gunah denir.canim sorma ya sanki herkes anlaşma yapmis kv de dahil kadının dili cikmaya başladı yaaa
bugün de durmuş anam torun da pek azgelinler dogurmuyo ki diyo gorumcasiyle kıyasliyo torunlarıni hey allahım sanki elimde mi kv den soğumaya basladim
benim tum yasadklarmi bildigi halde resmen arkamdan vurdu beni konuştuğu laf a bak
bi kendi halime biraksaniz belki bebegim gelecek
tüp bile yaptirsam kv nin haberi olmayacak herkes konumunu bilmeli anladim ki kv sadece kendi soyunu düşünüyr niyetini belli etti
hayret nes...sastim kaldim.sanacanım valla tam kaşınmış kv.
konuş bence bunlarla seni çok yoruyorlar bu ara.
caba görümcesine karşı bebekleri olmuyor değil de istemiyorlar imajı mı yaratmaya çalıştı?( iyi niyetli baktım ilk kez bir kv ye)
sekerpare. ayaklardaki aciyi tarif edemiyrm. ne yapsamda gecmiyr. ama ilk zamanlarda ben de senin gibi heri yatip uyurdum. 37. hafta olunca uyku bitti gitti.1) hmmm ben de öyle ter içinde uyanıyorum gece wc ye gidiyorum. ama sonra aynen uyuyorum:) acaba ayaklarına kolonya sürsen rahatlatmaz mı? yazın ayaklarımız yandığında öyle yapardık kardeşimle :))))
2) sağ ol canım benim:)
3) artık doğum sancısını da sayende tanımış olduk:)
4) amannn olacak ile öleceğe çare yok derler zamanı gelince yaşayıp görürüz:)
ay kıyamam yaa( çok zor şu hastalık Allahım şifa versin.
doktorun verdikleri çok iyi geliyor hıza. ben de bayağı araştırmıştım. doğal olarak da çakşır ve keçiboynuzu. ikisini de kullandım ve hamile kaldım:)
çok üstüne geliyor kv.
çok üzüldüm canım ya
çok acımasızca davranıyor inşallah hatasını anlar.
bir şey anlatma paylaşma mesafeni koy bence.
gerekirse eşine de söyle çok fazla görüşmemeye çalış.
psikoloji çok önemli bu işte yani.
o farkli ates cikma sebebi odadan degil, farkli saatte olcmenizden.Benim ısı çizelgem şöyle
1.gün=36,3 (regl-1) 03/04/2014 başlangıç
2.gün=36,4 (regl-2)
3.gün=36,4 (regl-3)
4.gün=36,4 (regl-4)
5.gün=36,4 (regl-5)
6.gün=36,5
7.gün=36,5
8.gün=36,3
9.gün=36,2
10.gün=36,3
11.gün=36,2
12.gün=36,3
13.gün=36,3
14.gün=36,5
15.gün=36,4
16.gün=36,4
17.gün=36,5
18.gün=36,5
19.gün=36,1
20.gün=36,5
21.gün=36,7 (bu sıcaklık aynı ortamda ölçülmedi ve geç saatte ölçtüm güneş vuran bir odaydı uyuduğum oda bundan olmuş olabilir.)
22.gün=36,3
23.gün=36,2
24.gün=36,2
25.gün=36,3
26.gün=36,1
27.gün=36,2
28.gün=36,3
29.gün=36,5
30.gün=36,4
31.gün=36,3
reglime tahmini en fazla 5-6 gün daha var. :44:
Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum
ilisi sirasinda zedelenme.oldugundandir.Fikri olan yokmu yara iltihap falanda yok
Hakkinizi helal edin...
cnm..suyun gelmis yazacaktim.sen yazmissin.Aklimdasin duham
cnm..ciger gelisimi 36 hafta bitince tamamlanir. ama azeri suan 35. haftasini doldurdu. onlem amacli dr.u yapmistir dr.Canim benim bu halde bile beni düşünüyorsun cok tesekkur ederim.
ciger gekidtiri ilac falan haftsni doldurdnmu erken dogum falan değil demi. dualarım seninle.
Canım ben iki doz oldum gebeyken doğum sonrası olanlar kaldı
evet canım aynı koyuluğa ulaştı, tamam canım demek ki herkeste olmuş göbekte acı:)
olabiliyormuş canım amin
Canım nefesin daralıyorsa doktora gitmen lazım evde bir şey yapamazsın biliyorum bir kere bana da olmuştu kötü bir şey geçmiş olsun
tamam canım düşünmüyorum:)
kuzum dün dedim ya çatı muayenesinden sonra sancın leken olur doğum 8 inden önce olabilir diye:) hazırlıklı ol sen
sen iyi ol canım benim
ohh tamam geliyor:) ayyy maşallah sana 11 kilo süpersin canım
sağol canım:)
eczaneden dijital ateş ölçer diye alacaksın
tamam canım
yok canım pazartesi kan vericem doktora 6. haftaya kadar gitmiycem
Canım çok geçmiş olsun gitmedin mi doktora
haydaaaa ay ay en iyi kaynana böyle işte, canım bende sen gibi severim anlaşırım ama bebek mevzusunu asla konuşmam izin vermem sende izin verme bundan sonra seni böyle üzmeye hakkı yok çok ayıp etmiş
yerleşme lekesi olabilir
Canım tam suyun geliyor yazacaktım sen yazmışsın zaten, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun canım sağsalim gelsin yavrun
Not:Kızlar illa su gelince kanlı olacak diye bir şey yok aklınızda olsun lütfen, kanlı gelen nişan oluyor, su biraz bulanık olur ya birden boşalır ya da sızıntı şeklinde olur
Canım nasılsın son durumun ne?
cnm..ciger gelisimi 36 hafta bitince tamamlanir. ama azeri suan 35. haftasini doldurdu. onlem amacli dr.u yapmistir dr.
saol canim benim. lekeler kesildi. biraz sancim var o kadar. bogazim fena eflel. yutkunamiyrm artik. oksururken kaniyr filan.. oyyy dogum oncesi bitse gitse.
gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur)
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
sadece gargara cnm. ilac yok dedi.Canım doktorun söylemedi mi bir şey boğazın için zorluycak seni doğum öncesi, çok kötü olur boğaz ağrısı bilirim Rabbim şifa versin
ohhh ne güzel uyumuşsun , neden uyudun çünkü kafanda ki soru işareti gitti doğumun kesinleşti, stresten uyuyamıyordun:) leke bir gün sürüyor zaten canım, sancında oluyordurda sen yine hissetmiyordursun:)
Allah ( c.c.) razi olsun bacilarim....
Cok iyiyiz su an ....
Daha suni sanci vermemisler....
Kendi doktorum yok sipa gelecek zamani buldu
Saka bi yana saglicakla gelsin ins.
Hayatimda ilk defa serum aliyorum az canim yandi ama biliyorum oglumu kucagima aldigimda herseyi unutacagim....
Ve 3 kisilik dev bir aile olacagiz ins.
Kimsenin haberi yok su an esim ve ben tam istedogim gibi
hım senin düzenin böyle o zaman:) gez cutem acısını çıkar:) ama bak doğum sonrası emin ol daha çok uyuyacaksın iki saatde bir uyanacak miniğin sende onla bolca uyuyacaksınsadece gargara cnm. ilac yok dedi.
cnm. sanci devam. hissediyrm onu.
gecen de iki gece uyumadim 3. gece uyudum. iki gece daha uyumadim bu gece uyudum. yani degisik bir duzende gidiyr uykumdr cok normal dedi bu uyku duzenine. ama firsat buldukca uyu ki dogum sonrasi hep uyuma isteyecksin ama uyutmayacaklar dedi. o zamam ben cok gezeyim artik dedim tama. gez dedi. ama bogazim fena simdi de cnm.
Allah ( c.c.) razi olsun bacilarim....
Cok iyiyiz su an ....
Daha suni sanci vermemisler....
Kendi doktorum yok sipa gelecek zamani buldu
Saka bi yana saglicakla gelsin ins.
Hayatimda ilk defa serum aliyorum az canim yandi ama biliyorum oglumu kucagima aldigimda herseyi unutacagim....
Ve 3 kisilik dev bir aile olacagiz ins.
Kimsenin haberi yok su an esim ve ben tam istedogim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?