- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
ablam evet suni sanci vermemisler...ohhh mis cnm.esinle ol sadece.
tahminim sana sanci vermeyecekler. suan amac oglunu biraz daha iceri de tutabilmek. muhtemelen serum icinde dogumu durdurucu ilac veriyrlardir sana.
cnm. benim dr.da ben gibi. ilac karsitihım senin düzenin böyle o zaman:) gez cutem acısını çıkar:) ama bak doğum sonrası emin ol daha çok uyuyacaksın iki saatde bir uyanacak miniğin sende onla bolca uyuyacaksınsadece gargarayla nasıl geçecek inşallah geçer bir an önce
oh şükür canım, muhtemelen nidilat tarzı ilaç veriyorlar doğumu durdurmak için, birde sıvı takviyesi
ablam evet suni sanci vermemisler...
Su an 60 lara vuruyo a sancim hayirlisi....
cnm. benim dr.da ben gibi. ilac karsiti
en kotu dogumda antibiyotik yapiyrlar onunla bogazimda hecer belki)
hic endise etme cnm. benim dun 90 bile vardi. senin minisi tutmaya calisiyorlar suan icinde. Allahin izniyle dayansin biraz daha.
sohbetiniz o kadar heyecanli ki katilmak istedimmm
azeri kizi canim ins kolay dogumlarin olur rabbim bir avazda kurtarsin pasa biraz daha kalir ins icerde hayirlisi olsun.....
cutemm canim dogum tarihin belli olmus gozun aydin cok heyecanliiiiii 4guncuk var oglusunu kollarina almana rabbim yardimcin olsun
Doğru canım doğumda veriyorlar gelmedi aklıma:)
saol cnm. vaki gelince darisi sana insallah .
)
cutem dogum icin agrinin kac olmasi gerek
bilmium cnm tam olarak.
ben 30+5 tn beri her hafta nstye girdim. baslarda hep 0 di. sonra 20 lerde vardi. son iki hafta 100 e yakin 1 tane vardi ve dr onu sanci bile saymadi. ama dunkunde arka arkaya 20 dk icinde 3 sanci cikti cnm. 20-90-60 diye. o zaman dedi dr dogum sancin baslamis diye. acilmamda var 1 cm. ama mecburi sezeryan benim catim darmis. sanirim sanci 50 yi gecip arka arkaya olunca dogum.sancisi cnm.
siddeti arttikca da dogum yaklasti geliyr demek oluyr.
kadin totem yapmis tutmusne masaji oldun kiz. anlmadim.
korkulacak dq birsey degil cnm.
annene de bayildim.hani..diai yildizi erkek dogursa seni hastenede birakip helecekmis sanirim)
Yok eflos kuzen onu anlattiginda ben hamile degildim..hem kendim her dogum yapandan herseyini soruyorum..evet kendisi gelip durduk yere anlatani sevmiyorum carpasim var agzinaSenin mesajı atlamışım:) kuzenine kusura bakmada yuh diyeceğim, bir kere hamile birine böyle konular böyle acımasızca korkutarak anlatılmazçatı muayenesine gelince evet biraz acıyor ama biraz o da kendini kasarsan acıyor canım, çok abartmış çok, bek ben doğumdan bir gün önce bir ebe bir doktorum çatı muayenesi yaptı, ertesi gün 3 ebe 2 stajyer birde doktorum yaptı açılma var mı diye bakıyorlar ikisi aynı şey zaten yani iki günde 8 kere bakıldı hiçde dayanılmayacak bir acı değil tabi ki acı var olmaz mı çünkü açılma başlamış oluyor o zaman daha hassas oluyor, benimkiler hep açılmadan sonra oldu, öncesinde bu kadar acımıyordur bile
Annenin doğum şeklinede bayıldım
Bacilarimmmm yardimmmmm....
Az once idrarimi yaptim ama ben bitti diye kalkarken baktim hala akiyo birseyler....
Biraz kaygansi siviydi yere baktigimda jole kivaminda akintida vardi.....
Simdi ise azar azar su geliyor....
Kanla karisik degil miydi dogum suyu oyle ise bende ki bu ne :18:
Sadece su geliyor benden...
Hastaneye gitmeli miyim hicbir agrim sizim vs. Yok su an ama kasilmalarim var korkuyorum
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...
Canım benim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayıp Ali yaşını şükür şimdi yapmışsınız fırsat buldukça yaz bize dualarumizdasinKizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
Cutem senden haber beklerken Ali Yasin atak yaptı daha iyi misin kuzum boğazında iyilesseydigunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur)
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
Eflos kaynatmissiniz sabah sabah opuyorum kuzum küçük kuzunun testi pazartesi demi bende pazartesi görece inşallah ay bide hissetseydimBenim çıkmam lazım kızlar görüşürüz
anam ne geziniyor ki açıktı mı yoksa. Canım ne zaman hissettiniz sen kuzunuKiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
Kiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
Günaydın kızlar ben haftasonu erken yanmaktan nefret ediyorum yatakta oylandi olmadı kalktım bide aklim kurumda hissetmedim hala yarın bakalım herşey yolunda mı. Bugün 3 hafta aradan sonra kv ye gidecem bakalım bizi neler bekliyor isim mevzusu olursa çok kesin konuşacak isterse küssünler
Canim ben 16dan hiss ettim ama dusunuyorum normal ayakta biri olsaydim hiss etmezdim belki..tum gunu uzandigim icin 2 3gunde bir kucucuk darbeler geliyordu..yanimda birisi olsa belki hiss etmezdim bence yalnizdim sbhtan aksama ve tum gun elim karnimdaydi..ama ayakta gezinirken rahat hiss etmeye 20li hftlardan basladik sukur her 2hftadan bir de gucleniyor darbeler..bu hafta cok acayip het taraftan tekme yiyorum ayni anda hem sagda hem solda hem mideme yakin yerde yani buyumus kaslanmis yavrus herhalde ondan..ben gobek deligi etrafimda hiss ediyordum simdi mideme cikmis ustelik sanki ayagini sagdan dayamis duvara surte surte sola dogru cok garip anneme gosterdim tuyleri diken olduanam ne geziniyor ki açıktı mı yoksa. Canım ne zaman hissettiniz sen kuzunu
Yok canim ne gazGazdir cnm bendede oluyor hep
Tatlis kiziniii seveyim cnmm..kendini gosteriyo pitpitlarla bakk...bizden selam soylersinCanım günaydınn bebişi mi hissedemiyorsun bende çok nadir nasıl anlatayım su dalgası desem değil balon patlar ya o his gibi hissediyorum ama dün gece yattım sadece o zaman hissedıyorum benimde kontrol haftaya cumartesi bir sürü hediyeler geldi kızıma ona artık bi dolap yapmam gerekiuor haber ver kontrolden sonra canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?