Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ohhh mis cnm.esinle ol sadece.
tahminim sana sanci vermeyecekler. suan amac oglunu biraz daha iceri de tutabilmek. muhtemelen serum icinde dogumu durdurucu ilac veriyrlardir sana.
ablam evet suni sanci vermemisler...
Su an 60 lara vuruyo a sancim hayirlisi....

cnm. benim dr.da ben gibi. ilac karsiti
en kotu dogumda antibiyotik yapiyrlar onunla bogazimda hecer belki )

ablam evet suni sanci vermemisler...
Su an 60 lara vuruyo a sancim hayirlisi....

hic endise etme cnm. benim dun 90 bile vardi. senin minisi tutmaya calisiyorlar suan icinde. Allahin izniyle dayansin biraz daha.

sohbetiniz o kadar heyecanli ki katilmak istedimmm

azeri kizi canim ins kolay dogumlarin olur rabbim bir avazda kurtarsin pasa biraz daha kalir ins icerde hayirlisi olsun.....

cutemm canim dogum tarihin belli olmus gozun aydin cok heyecanliiiiii 4guncuk var oglusunu kollarina almana rabbim yardimcin olsun

cnm. benim dr.da ben gibi. ilac karsiti
en kotu dogumda antibiyotik yapiyrlar onunla bogazimda hecer belki )

hic endise etme cnm. benim dun 90 bile vardi. senin minisi tutmaya calisiyorlar suan icinde. Allahin izniyle dayansin biraz daha.

Doğru canım doğumda veriyorlar gelmedi aklıma:)

saol cnm. vaki gelince darisi sana insallah .
Doğru canım doğumda veriyorlar gelmedi aklıma:)

)

Benim çıkmam lazım kızlar görüşürüz

cutem dogum icin agrinin kac olmasi gerek

bilmium cnm tam olarak.
ben 30+5 tn beri her hafta nstye girdim. baslarda hep 0 di. sonra 20 lerde vardi. son iki hafta 100 e yakin 1 tane vardi ve dr onu sanci bile saymadi. ama dunkunde arka arkaya 20 dk icinde 3 sanci cikti cnm. 20-90-60 diye. o zaman dedi dr dogum sancin baslamis diye. acilmamda var 1 cm. ama mecburi sezeryan benim catim darmis. sanirim sanci 50 yi gecip arka arkaya olunca dogum.sancisi cnm.
siddeti arttikca da dogum yaklasti geliyr demek oluyr.

anladim canim sagolasinnnnnnn

Kizlar her 3nuze rabbim eeen kolaayy en guzel Dogum nasip etsin...Ogluslari en saglikli sekilde alin kucaginiza...ki sira bize gelsin dimi ama
Azeri cnm bana da 3gun simdi serum takildi bebisin suyu normanin sinirindaymis ama bunun ictigim suyla alakasi yokmus serumlari bana ondan yazmisti belki senin serumun da onla alakali...ha bide benim de erken dogum riskine gore 34hftada ciger acma ignesi yapicam demisti bakalimmm hayirlisi kizlar ogluslar geliyoooo saglikla gelsinler Insallllaaahhh

Merice neden girmiyo kizlar?insallah hersey yolundadir...

ne masaji oldun kiz. anlmadim.
korkulacak dq birsey degil cnm.
annene de bayildim.hani..diai yildizi erkek dogursa seni hastenede birakip helecekmis sanirim )
kadin totem yapmis tutmus :
Masaj rahim kucuk oldugu icin 10gun 1ay sonra yine 10gun masaj yapilmisti..nasil yapilma sekli biraz garip oldugundan anlatmiyayim zaten eski dk.um yapiyordu..o zaman her sorunum dag gibi gozuktuyu icin kendime ne derse evet yapalim diyordum..ama faydasi oldumu bilmiyorum..cunki yeni dk.um hic onemsemedi evet kucuk ama hamilelikte dikkat etmen gerekicek dedi ben de ilk 3ay yattim zaten...bide simdi yatiyorum arada 2ay gezdim tozdum kacamak yaptim

Yok eflos kuzen onu anlattiginda ben hamile degildim..hem kendim her dogum yapandan herseyini soruyorum..evet kendisi gelip durduk yere anlatani sevmiyorum carpasim var agzina ama yakinlarimdan kendim soruyorum beni neler bekliyor diye...
Merak naaapimm kv kimseyle kiyaslama kendini herkeste farkli oluyo diyo dogru evet ama su siralar tek merakim bu

Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
Canım benim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayıp Ali yaşını şükür şimdi yapmışsınız fırsat buldukça yaz bize dualarumizdasin
gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur )
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
Cutem senden haber beklerken Ali Yasin atak yaptı daha iyi misin kuzum boğazında iyilesseydi
Benim çıkmam lazım kızlar görüşürüz
Eflos kaynatmissiniz sabah sabah opuyorum kuzum küçük kuzunun testi pazartesi demi bende pazartesi görece inşallah ay bide hissetseydim
Kiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
anam ne geziniyor ki açıktı mı yoksa. Canım ne zaman hissettiniz sen kuzunu

Günaydın kızlar ben haftasonu erken yanmaktan nefret ediyorum yatakta oylandi olmadı kalktım bide aklim kurumda hissetmedim hala yarın bakalım herşey yolunda mı. Bugün 3 hafta aradan sonra kv ye gidecem bakalım bizi neler bekliyor isim mevzusu olursa çok kesin konuşacak isterse küssünler

Canım günaydınn bebişi mi hissedemiyorsun bende çok nadir nasıl anlatayım su dalgası desem değil balon patlar ya o his gibi hissediyorum ama dün gece yattım sadece o zaman hissedıyorum benimde kontrol haftaya cumartesi bir sürü hediyeler geldi kızıma ona artık bi dolap yapmam gerekiuor haber ver kontrolden sonra canım

anam ne geziniyor ki açıktı mı yoksa. Canım ne zaman hissettiniz sen kuzunu
Canim ben 16dan hiss ettim ama dusunuyorum normal ayakta biri olsaydim hiss etmezdim belki..tum gunu uzandigim icin 2 3gunde bir kucucuk darbeler geliyordu..yanimda birisi olsa belki hiss etmezdim bence yalnizdim sbhtan aksama ve tum gun elim karnimdaydi..ama ayakta gezinirken rahat hiss etmeye 20li hftlardan basladik sukur her 2hftadan bir de gucleniyor darbeler..bu hafta cok acayip het taraftan tekme yiyorum ayni anda hem sagda hem solda hem mideme yakin yerde yani buyumus kaslanmis yavrus herhalde ondan..ben gobek deligi etrafimda hiss ediyordum simdi mideme cikmis ustelik sanki ayagini sagdan dayamis duvara surte surte sola dogru cok garip anneme gosterdim tuyleri diken oldu ama cok hooosss en sevdiyim haraket sekli bu..Rabbim herkese nasip etsin Insallahh en hayirli en kisa zamandaaaa.Amiinnnn

Gazdir cnm bendede oluyor hep
Yok canim ne gaz boyle gazmi olur
Ayak o minicik ayaklaarrr
Tatlis kiziniii seveyim cnmm..kendini gosteriyo pitpitlarla bakk...bizden selam soylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…