Yok canim ne gazboyle gazmi olur
Ayak o minicik ayaklaarrr
Tatlis kiziniii seveyim cnmm..kendini gosteriyo pitpitlarla bakk...bizden selam soylersin
Ayyy yerim ben onun elbiselerini mutlaka yazacagim canımCanım günaydınn bebişi mi hissedemiyorsun bende çok nadir nasıl anlatayım su dalgası desem değil balon patlar ya o his gibi hissediyorum ama dün gece yattım sadece o zaman hissedıyorum benimde kontrol haftaya cumartesi bir sürü hediyeler geldi kızıma ona artık bi dolap yapmam gerekiuor haber ver kontrolden sonra canım
Anladım canım bide 20 gündür öksürük grip falan derken hissetmemiş olabilirim sadece wc de affedersin oturunca sertlik hissediyorum karnima hafif bi acı oluyor bebeğim galiba diyorumCanim ben 16dan hiss ettim ama dusunuyorum normal ayakta biri olsaydim hiss etmezdim belki..tum gunu uzandigim icin 2 3gunde bir kucucuk darbeler geliyordu..yanimda birisi olsa belki hiss etmezdim bence yalnizdim sbhtan aksama ve tum gun elim karnimdaydi..ama ayakta gezinirken rahat hiss etmeye 20li hftlardan basladik sukur her 2hftadan bir de gucleniyor darbeler..bu hafta cok acayip het taraftan tekme yiyorum ayni anda hem sagda hem solda hem mideme yakin yerde yani buyumus kaslanmis yavrus herhalde ondan..ben gobek deligi etrafimda hiss ediyordum simdi mideme cikmis ustelik sanki ayagini sagdan dayamis duvara surte surte sola dogru cok garip anneme gosterdim tuyleri diken olduama cok hooosss en sevdiyim haraket sekli bu..Rabbim herkese nasip etsin Insallahh en hayirli en kisa zamandaaaa.Amiinnnn
Bacilarimmmm yardimmmmm....
Az once idrarimi yaptim ama ben bitti diye kalkarken baktim hala akiyo birseyler....
Biraz kaygansi siviydi yere baktigimda jole kivaminda akintida vardi.....
Simdi ise azar azar su geliyor....
Kanla karisik degil miydi dogum suyu oyle ise bende ki bu ne :18:
Sadece su geliyor benden...
Hastaneye gitmeli miyim hicbir agrim sizim vs. Yok su an ama kasilmalarim var korkuyorum
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...
azericim allah yardımcın olsun.Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
ayy kuzum yaaa bu da doğum öncesi hediye oldu sana hava değişiminin.gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur)
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
ateşin harika gidiyor,bence yarın yap testinigünaydın kızlar ayyyy sayfa çok heyecanlı doğum yapacak olan yapmak üzere olan :) darısı başımıza :)
benim bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bebişin sagınla solunla oynuyor içeride annesiiKiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
belkide sevinir nedemek anlamadım,planladıgınız birşey degilmiydiki canım,sevinir sevinmez olurmugünaydın kızlarr güzel pazarlar diliyorumm ben hala test yapmadım :18:dün adet günümdü ve olmadımm bugünki ateşim yine 37.0..bugün eşim evde kıızm evde hiç rahat vermezler yalnız olmak istiyorum inş. yarın testi kesin yapıcam ve ilk size haber vericemmmesime nasıl söylücem sevinicekmi acaba nasıl tepki vericek çok merak ediyorum belkide mutlu olur bilmiyorumm..
sanada canım nasılsınkeyifli pazarlar...
tamam alacamsiddetlenirse aramadan hastaneye gidecegim cnm. ebeler nst de bakip drma haber verecekler. o da gelecek.
pcolularda ates grafigi cok belli eder kendini. baya grafik gordum ben burada. klomen vs kullandiklarinda ise yumurtanin olup olmadigini, catlatma ihenesi sonrasi daha progesteron testi yaptimadan catlayip catlamadigini astesten anliyrz.
topik baskani ekinci bizim. o da pcolu. bu yontemle ilk klomen tedavisi ile igne olmadan gebe kaldi ve dogurdu. o demisti. onun kadar ovulasyon testi yapan yoktur. ovulasyon testi pco lularda hatali pozitif veriyr. her 10 gunde benim testim pozitifti dedi. cunku ovulasyon testi normal yolla yumurtasi olusan kadinda sadece yumurtanin yakalstigini gosterir. catlayip catlamadigini gostermez. ama ates yonteminde hem yumurta gununu hem de catladigini gosterir. karar sizin. isterseniz dr.a gidip klomenle yumurta takibi yaptirarak gebe kalmayi deneyin.
gecmis olsun cnm. cok sukur bizim az kaldi.
ne masaji oldun kiz. anlmadim.
korkulacak dq birsey degil cnm.
annene de bayildim.hani..diai yildizi erkek dogursa seni hastenede birakip helecekmis sanirim)
cnm benim. benim nehir doram kayar azicik kenara) uzmez o annesini..saglikla o da tamamlar gununu.
babaci senin kiz galibaEvet hatta gece eşim elini koydu daha da bi titreşimler olmaya başladı ama şuda tekme diyemiyorum sen kaçıncı haftandasın canım
Teyzoşu ilettim selamı oda elinden öpüyor :)
insallah pozitifi gorursun...haber et bize degünaydın kızlarr güzel pazarlar diliyorumm ben hala test yapmadım :18:dün adet günümdü ve olmadımm bugünki ateşim yine 37.0..bugün eşim evde kıızm evde hiç rahat vermezler yalnız olmak istiyorum inş. yarın testi kesin yapıcam ve ilk size haber vericemmmesime nasıl söylücem sevinicekmi acaba nasıl tepki vericek çok merak ediyorum belkide mutlu olur bilmiyorumm..
Hiss etmen yakindir cnm 20li haftalari gecince 22 23e gelince rht hiss ediceksin insallahh...Ayyy yerim ben onun elbiselerini mutlaka yazacagim canım
Anladım canım bide 20 gündür öksürük grip falan derken hissetmemiş olabilirim sadece wc de affedersin oturunca sertlik hissediyorum karnima hafif bi acı oluyor bebeğim galiba diyorum
hepimizeeeekeyifli pazarlar...
Iiivvviiittttt ve ben bu yeni haraket seklini coook sevdimmateşin harika gidiyor,bence yarın yap testinigüzel haberlerini bekliyorum
bebişin sagınla solunla oynuyor içeride annesii
belkide sevinir nedemek anlamadım,planladıgınız birşey degilmiydiki canım,sevinir sevinmez olurmu
sanada canım nasılsın
ateşin harika gidiyor,bence yarın yap testinigüzel haberlerini bekliyorum
belkide sevinir nedemek anlamadım,planladıgınız birşey degilmiydiki canım,sevinir sevinmez olurmu
sanada canım nasılsın
ateşin harika gidiyor,bence yarın yap testinigüzel haberlerini bekliyorum
kızlar nasılsınız,AZERİ allah yardımcın olsun,kızlar ben geceden beri kasık sancısı çekiyorum kıvrandırdı beni,bu ayki belirti biraz fazla oldu çatlayamadı benim yum.yum bakarsanız sevinirim
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
şükür bugün uyuyabilmissn. bogazin da henen gecse ya ben de çok fenayim boğazım başım agriyo henen ilaç alıcam inş ilerlemez bitkisel ota cope dayancam adet yni bitti zaten rahat olabilirim.gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur)
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
ablam evet suni sanci vermemisler...
Su an 60 lara vuruyo a sancim hayirlisi....
2-3 gün kala yapmıştım.Kuzum sen adetine kacgun kala test yapmistin.bide bacaklarinda bi agri kasilma gibi bisi hissettinmi.bulantin varmiydi.test yapma yakinin :)) benim adet yaklasiyo ya garip seyler hissediyorum kendimde :)) aslinda bisey oldugundan degilde iste ya tutarsa :))
Bacilarimmmm yardimmmmm....
Az once idrarimi yaptim ama ben bitti diye kalkarken baktim hala akiyo birseyler....
Biraz kaygansi siviydi yere baktigimda jole kivaminda akintida vardi.....
Simdi ise azar azar su geliyor....
Kanla karisik degil miydi dogum suyu oyle ise bende ki bu ne :18:
Sadece su geliyor benden...
Hastaneye gitmeli miyim hicbir agrim sizim vs. Yok su an ama kasilmalarim var korkuyorum
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...
canım benim dualarım seninle.Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
bebeğin ayaklarıdırKiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
canım için geniştir belki ondan hissetmemişsindir.Günaydın kızlar ben haftasonu erken yanmaktan nefret ediyorum yatakta oylandi olmadı kalktım bide aklim kurumda hissetmedim hala yarın bakalım herşey yolunda mı. Bugün 3 hafta aradan sonra kv ye gidecem bakalım bizi neler bekliyor isim mevzusu olursa çok kesin konuşacak isterse küssünler
hamilesin kesin:)günaydın kızlarr güzel pazarlar diliyorumm ben hala test yapmadım :18:dün adet günümdü ve olmadımm bugünki ateşim yine 37.0..bugün eşim evde kıızm evde hiç rahat vermezler yalnız olmak istiyorum inş. yarın testi kesin yapıcam ve ilk size haber vericemmmesime nasıl söylücem sevinicekmi acaba nasıl tepki vericek çok merak ediyorum belkide mutlu olur bilmiyorumm..
iyiyim canım teşekkür ederim. sen nasılsın?ateşin harika gidiyor,bence yarın yap testinigüzel haberlerini bekliyorum
sanada canım nasılsın
eğer yükselir ve devam ederse bugün çatlamış diyebiliriz canım. birkaç gün bekleyelim.kızlar nasılsınız,AZERİ allah yardımcın olsun,kızlar ben geceden beri kasık sancısı çekiyorum kıvrandırdı beni,bu ayki belirti biraz fazla oldu çatlayamadı benim yum.yum bakarsanız sevinirim
amin cnm. darisi zamani gelince size.Kizlar her 3nuze rabbim eeen kolaayy en guzel Dogum nasip etsin...Ogluslari en saglikli sekilde alin kucaginiza...ki sira bize gelsin dimi ama
Azeri cnm bana da 3gun simdi serum takildi bebisin suyu normanin sinirindaymis ama bunun ictigim suyla alakasi yokmus serumlari bana ondan yazmisti belki senin serumun da onla alakali...ha bide benim de erken dogum riskine gore 34hftada ciger acma ignesi yapicam demisti bakalimmm hayirlisi kizlar ogluslar geliyoooo saglikla gelsinler Insallllaaahhh
Merice neden girmiyo kizlar?insallah hersey yolundadir...
günaydın kızlar ayyyy sayfa çok heyecanlı doğum yapacak olan yapmak üzere olan :) darısı başımıza :)
benim bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
ben sana yazacagim. su sanci bi ara versin de.kadin totem yapmis tutmus:
Masaj rahim kucuk oldugu icin 10gun 1ay sonra yine 10gun masaj yapilmisti..nasil yapilma sekli biraz garip oldugundan anlatmiyayim zaten eski dk.um yapiyordu..o zaman her sorunum dag gibi gozuktuyu icin kendime ne derse evet yapalim diyordum..ama faydasi oldumu bilmiyorum..cunki yeni dk.um hic onemsemedi evet kucuk ama hamilelikte dikkat etmen gerekicek dedi ben de ilk 3ay yattim zaten...bide simdi yatiyorum arada 2ay gezdim tozdumkacamak yaptim
Yok eflos kuzen onu anlattiginda ben hamile degildim..hem kendim her dogum yapandan herseyini soruyorum..evet kendisi gelip durduk yere anlatani sevmiyorum carpasim var agzinaama yakinlarimdan kendim soruyorum beni neler bekliyor diye...
Merak naaapimmkv kimseyle kiyaslama kendini herkeste farkli oluyo diyo dogru evet ama su siralar tek merakim bu
bebeisinin ayaklari ya da elleri cnm.Kiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
bogazim kou cnm.Canım benim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayıp Ali yaşını şükür şimdi yapmışsınız fırsat buldukça yaz bize dualarumizdasin
Cutem senden haber beklerken Ali Yasin atak yaptı daha iyi misin kuzum boğazında iyilesseydi
Eflos kaynatmissiniz sabah sabah opuyorum kuzum küçük kuzunun testi pazartesi demi bende pazartesi görece inşallah ay bide hissetseydim
anam ne geziniyor ki açıktı mı yoksa. Canım ne zaman hissettiniz sen kuzunu
Günaydın kızlar ben haftasonu erken yanmaktan nefret ediyorum yatakta oylandi olmadı kalktım bide aklim kurumda hissetmedim hala yarın bakalım herşey yolunda mı. Bugün 3 hafta aradan sonra kv ye gidecem bakalım bizi neler bekliyor isim mevzusu olursa çok kesin konuşacak isterse küssünler
hayırlısı ne ise o olsun,eşin istemesede eyer varsa duyunca oda sevinecektirplanlı degil canım eşim 2.cocuk istemediğini söylüyor biraz süpriz oldu tepkisini hiç kestiremiyorum ben sadece yumurtlama dönemi için ateş ölçüyordum denk geldi bu ay inanılmaz biz takvim yöntemiyle korunuyorduk şimdiye kadar bişi olmamıştı taki bu nisan ayına kadar..içimde tarif eddilmez bir sevinç varr sadece emin olması kaldı önce idrar testi sonrada kan testi bakalımm
korkuyorum test yapmaya ama sabitlendi gibi yarın sabahta düşmezse yapsammı? yarın dpo 11 olacak
canım yarın ateşin yükselirse bugün olacak gibi yumurtlaman benim geçen ay 1 hafta ağrıdı olması gerekenden 1 hafta sonra çatladı tabi gününü kaçırdıkbu ay tek gün şiddetli ağrı oldu ağrının şiddetinden ağladım bile o kadar kötüydü gece kendiliğinden geçti ertesi gün test negatifti zaten. inşaallah bugün çatlar çalışmaya devam et :)
yarın yap canım erken gebelik testi olsa bugünden yap derdim,yarında erken gebelik testiyle bah kesin olsunkorkuyorum test yapmaya ama sabitlendi gibi yarın sabahta düşmezse yapsammı? yarın dpo 11 olacak
2-3 gün kala yapmıştım.
yumurtlamadan sonra 3. gün kasığımda yürürken acı hissettim sadece o kadar.
sonra dpo 9 da kasıklarımda iki gün süren deli gibi seyirme vardı. bulantı falan olmaz zaten psikolojiktir o.
benim hala bulantım yok:) inşallah bebek vardır.
canım benim dualarım seninle.
Allah yardımcın olsun.
bebeğin ayaklarıdır
canım için geniştir belki ondan hissetmemişsindir.
haberlerini bekliyoruz.
bu yüzden küseceklerse de küssünler. isim hakkı anne babaya aittir. onlar haklarını kullanıp kendi çocuklarına vermişler işte.
hiç canını sıkma.
hamilesin kesin:)
eşin de mutlu olur inşallah:)
iyiyim canım teşekkür ederim. sen nasılsın?
eğer yükselir ve devam ederse bugün çatlamış diyebiliriz canım. birkaç gün bekleyelim.
eğer bugün çatladıysa ilişki de güzel. gün aşırı ilişkiye devam et.
daha ayiramazsin cnm.tekmeyi vs.Evet hatta gece eşim elini koydu daha da bi titreşimler olmaya başladı ama şuda tekme diyemiyorum sen kaçıncı haftandasın canım
Teyzoşu ilettim selamı oda elinden öpüyor :)
hamilesin cnm sen.günaydın kızlarr güzel pazarlar diliyorumm ben hala test yapmadım :18:dün adet günümdü ve olmadımm bugünki ateşim yine 37.0..bugün eşim evde kıızm evde hiç rahat vermezler yalnız olmak istiyorum inş. yarın testi kesin yapıcam ve ilk size haber vericemmmesime nasıl söylücem sevinicekmi acaba nasıl tepki vericek çok merak ediyorum belkide mutlu olur bilmiyorumm..
keyifli pazarlar...
insallah cnm.azericim allah yardımcın olsun.
şimdi doğuracağını zannetmiyorum kuzum. inş hayırlı zamanda gelsin yavrun.
suyunu içmiş bitirmiş demek sıpa:)
ayy kuzum yaaa bu da doğum öncesi hediye oldu sana hava değişiminin.
az kaldı kuzum en kötü doğumdaki antibiyotik yok eder ağrılarını.
zaten gözün de ağrı sızı görmez o zaman:)
inan asilamayi bilmiyrm. sperm testide hic yaptirmadik.tamam alacamtşk ederim canımsın eczaneden mi internetten mi alsam???ya beu arada zaten iki yıldır tedavi de göryrm.zar zor yumurtayı geliştrp çatlatıyoruz ama olmuyo blmyrm niye bu ay da aşılama yaptık yine tutmadı beni doğumhaneye çıkardılar spermler elimde tam 1.5 saat öyle beklettiler.acaba ondan mı tutmadı?bu durum normal mi?ben mi abartıyorum ((
yumurta gelmis gibi.kızlar nasılsınız,AZERİ allah yardımcın olsun,kızlar ben geceden beri kasık sancısı çekiyorum kıvrandırdı beni,bu ayki belirti biraz fazla oldu çatlayamadı benim yum.yum bakarsanız sevinirim
şükür bugün uyuyabilmissn. bogazin da henen gecse ya ben de çok fenayim boğazım başım agriyo henen ilaç alıcam inş ilerlemez bitkisel ota cope dayancam adet yni bitti zaten rahat olabilirim.
allahım yardımcın olsun inşallah azerim.
hayırlısı ne ise o olsun,eşin istemesede eyer varsa duyunca oda sevinecektir
benimde 1 gün olur çatlayınca geçer sancım ama bukadar şiddetli hiç hissetmemiştim,valla söüylemesi ayıp sabah eşimi kaçırdım adamın derse yetişmesi gerekiyordu bende musallat oldum vallahi derse gecikirim diyerek kaçtı,neyse ögleden sonra gelicek nedeolsa ben onu tenhada sıkıştırmasını bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?