Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim ne gaz boyle gazmi olur
Ayak o minicik ayaklaarrr

Tatlis kiziniii seveyim cnmm..kendini gosteriyo pitpitlarla bakk...bizden selam soylersin

Evet hatta gece eşim elini koydu daha da bi titreşimler olmaya başladı ama şuda tekme diyemiyorum sen kaçıncı haftandasın canım
Teyzoşu ilettim selamı oda elinden öpüyor :)

günaydın kızlarr güzel pazarlar diliyorumm ben hala test yapmadım :18:dün adet günümdü ve olmadımm bugünki ateşim yine 37.0..bugün eşim evde kıızm evde hiç rahat vermezler yalnız olmak istiyorum inş. yarın testi kesin yapıcam ve ilk size haber vericemmmesime nasıl söylücem sevinicekmi acaba nasıl tepki vericek çok merak ediyorum belkide mutlu olur bilmiyorumm..

Ayyy yerim ben onun elbiselerini mutlaka yazacagim canım
Anladım canım bide 20 gündür öksürük grip falan derken hissetmemiş olabilirim sadece wc de affedersin oturunca sertlik hissediyorum karnima hafif bi acı oluyor bebeğim galiba diyorum

Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
azericim allah yardımcın olsun.
şimdi doğuracağını zannetmiyorum kuzum. inş hayırlı zamanda gelsin yavrun.
suyunu içmiş bitirmiş demek sıpa:)
gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur )
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
ayy kuzum yaaa bu da doğum öncesi hediye oldu sana hava değişiminin.
az kaldı kuzum en kötü doğumdaki antibiyotik yok eder ağrılarını.
zaten gözün de ağrı sızı görmez o zaman:)

günaydın kızlar ayyyy sayfa çok heyecanlı doğum yapacak olan yapmak üzere olan :) darısı başımıza :)
benim bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
ateşin harika gidiyor,bence yarın yap testinigüzel haberlerini bekliyorum
Kiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
bebişin sagınla solunla oynuyor içeride annesii
belkide sevinir nedemek anlamadım,planladıgınız birşey degilmiydiki canım,sevinir sevinmez olurmu
keyifli pazarlar...
sanada canım nasılsın

tamam alacamtşk ederim canımsıneczaneden mi internetten mi alsam???ya beu arada zaten iki yıldır tedavi de göryrm.zar zor yumurtayı geliştrp çatlatıyoruz ama olmuyo blmyrm niyebu ay da aşılama yaptık yine tutmadıbeni doğumhaneye çıkardılar spermler elimde tam 1.5 saat öyle beklettiler.acaba ondan mı tutmadı?bu durum normal mi?ben mi abartıyorum((

Evet hatta gece eşim elini koydu daha da bi titreşimler olmaya başladı ama şuda tekme diyemiyorum sen kaçıncı haftandasın canım
babaci senin kiz galiba ben 22 23de anca esime hiss ettire bildim..kiskaniyorduuu
bu arada ben bugun 27hafta oldum cnm..yarin artik takvimim 28in icindesin yazarrr Insallah
insallah pozitifi gorursun...haber et bize de

Hiss etmen yakindir cnm 20li haftalari gecince 22 23e gelince rht hiss ediceksin insallahh...
keyifli pazarlar...
hepimizeeee

Iiivvviiittttt ve ben bu yeni haraket seklini coook sevdimm

planlı degil canım eşim 2.cocuk istemediğini söylüyor biraz süpriz oldu tepkisini hiç kestiremiyorum ben sadece yumurtlama dönemi için ateş ölçüyordum denk geldi bu ay inanılmaz biz takvim yöntemiyle korunuyorduk şimdiye kadar bişi olmamıştı taki bu nisan ayına kadar..içimde tarif eddilmez bir sevinç varr sadece emin olması kaldı önce idrar testi sonrada kan testi bakalımm

canım yarın ateşin yükselirse bugün olacak gibi yumurtlaman benim geçen ay 1 hafta ağrıdı olması gerekenden 1 hafta sonra çatladı tabi gününü kaçırdık bu ay tek gün şiddetli ağrı oldu ağrının şiddetinden ağladım bile o kadar kötüydü gece kendiliğinden geçti ertesi gün test negatifti zaten. inşaallah bugün çatlar çalışmaya devam et :)

gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur )
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
şükür bugün uyuyabilmissn. bogazin da henen gecse ya ben de çok fenayim boğazım başım agriyo henen ilaç alıcam inş ilerlemez bitkisel ota cope dayancam adet yni bitti zaten rahat olabilirim.
ablam evet suni sanci vermemisler...
Su an 60 lara vuruyo a sancim hayirlisi....

allahım yardımcın olsun inşallah azerim.

2-3 gün kala yapmıştım.
yumurtlamadan sonra 3. gün kasığımda yürürken acı hissettim sadece o kadar.
sonra dpo 9 da kasıklarımda iki gün süren deli gibi seyirme vardı. bulantı falan olmaz zaten psikolojiktir o.
benim hala bulantım yok:) inşallah bebek vardır.

Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
canım benim dualarım seninle.
Allah yardımcın olsun.
bebeğin ayaklarıdır
canım için geniştir belki ondan hissetmemişsindir.
haberlerini bekliyoruz.
bu yüzden küseceklerse de küssünler. isim hakkı anne babaya aittir. onlar haklarını kullanıp kendi çocuklarına vermişler işte.
hiç canını sıkma.
hamilesin kesin:)
eşin de mutlu olur inşallah:)
iyiyim canım teşekkür ederim. sen nasılsın?
eğer yükselir ve devam ederse bugün çatlamış diyebiliriz canım. birkaç gün bekleyelim.
eğer bugün çatladıysa ilişki de güzel. gün aşırı ilişkiye devam et.

amin cnm. darisi zamani gelince size.

günaydın kızlar ayyyy sayfa çok heyecanlı doğum yapacak olan yapmak üzere olan :) darısı başımıza :)
benim bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
)
atesin guzel cnm.

ben sana yazacagim. su sanci bi ara versin de.

bebeisinin ayaklari ya da elleri cnm.

bogazim kou cnm.
sancimda var baya. bakalim kismet.

ayyy kim kuserse kussun. istdigini yap.
bizde de simdi gece kv kalmak isteyecek ben istemiyrm. bizde de onun davasi olacak cnm. ama ben cok netim bu konuda.

hayırlısı ne ise o olsun,eşin istemesede eyer varsa duyunca oda sevinecektir
korkuyorum test yapmaya ama sabitlendi gibi yarın sabahta düşmezse yapsammı? yarın dpo 11 olacak

benimde 1 gün olur çatlayınca geçer sancım ama bukadar şiddetli hiç hissetmemiştim,valla söüylemesi ayıp sabah eşimi kaçırdım adamın derse yetişmesi gerekiyordu bende musallat oldum vallahi derse gecikirim diyerek kaçtı,neyse ögleden sonra gelicek nedeolsa ben onu tenhada sıkıştırmasını bilirim

korkuyorum test yapmaya ama sabitlendi gibi yarın sabahta düşmezse yapsammı? yarın dpo 11 olacak
yarın yap canım erken gebelik testi olsa bugünden yap derdim,yarında erken gebelik testiyle bah kesin olsun

bende iyiyim canım,sadece dün geceden beri kasık sancım çok fazlalaştı,ilişkiye gelince eşim derse kaçtı hali çok komikti,helebi gelsin kılıç kalkan kuşandım gelmesini bekliyorum,sapıga döndüm iyice adamı yakaladıgım yerde musallat oluyorum,

daha ayiramazsin cnm.tekmeyi vs.
sn hareketlerinin tadini cikar.
biraz daha buyuyun, migdene basacak daha. o zaman hazir olda bekleyeceksin )

hamilesin cnm sen.

keyifli pazarlar...

sana da kuzum.

insallah cnm.
su son gunlerde gezseydim bari dr.dan son 5 gun kala izin cikii maglum. eee bi seferde bogazim kotu.
neyse artik yapcak bisi yok.

inan asilamayi bilmiyrm. sperm testide hic yaptirmadik.
ama kizlardan bildigim.kadariyla sperm 30 dk sonra ölmeye basliyr.

ates olceri istedigin yerden alabilirsin cnm..basit birsey zaten. cok para verme.

yumurta gelmis gibi.

cnm. yarim.cay bardagi ilik su+yarim.cay kasigi karbonat ekle..onunla gargara yap.

oyyyy :) sen bizi görsen ayda 3 gün ilişki sonra umrumda değilsin moduna giriyorum :) bu arada sana bişey soracaktım kesin bilgin vardır ben 2 aydır serephone kullanıyorum adetin 19. günden itibaren tarlusal içiyorum içinde progestan var ya eğer bebek varsa tutunur dedi doktorum yoksa adet olursun diye verdi. geçen ay gebelik şüphesi oldu tarlusal bitince üstüne progestan fitil de kullandım
bu ay benim yumurtlama tam 14.de oldu ilaç etkisini gösterdi şükür şu an tarlusalı alıyorum progestan ateşi yükseltiyormuş ya benim ateşim bundan yükseliyor olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…