Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[QUhamilesin cnm sen.

canım inş. yaa..sanada hayırlı kolay dogum inş.yusuf rüzgar ismide cok hoşuma gitti ikincisi oğlum olsun çok istiyorum kız annesi olmakta cok güzel ama erkek annesi olmak nasıl bir duygu acaba..rabbim annelği isteyen herkese tatdırsın inş.

Ne heyecanli baslik oldu burasi hergun bi atraksiyon senden haber beklerken azeri atak yapti ayy bi de masallah ne kadar sakinsiniz

)
topik hareketsizdi. biz de azeri ile eksin yapalim dedik )
azeri dogurmaz muhtemelem cnm.cunku dogum dursun diye ilac veriyrlar. azcik daha sabretsin onun kuzuus. azicik minik. 3-4 gun daha kalsa kar onun icin )
valla cnm degisik bir sakinlik. hani insan kendi evlenirken cok bisey hissetmez ama en yakin arkadasi filan evlenirken heyecani tavan yapar. bu da onun gibi birsey.

saol cnmm Yusufu ben istedim. Peygamber adi diye.
Ruzgari da babasi ekledi. cunku bej dedim ikinci ismi de sen ekle.diye.
insallah senin de olsun bir oglun. insan iki evladin da tadini tatmak ister tabiki..dogal senin isegin.

ay bak o doğru ben dört litre içiyordum suyu azalmış diyordu bir serum takmadı ben dr
günaydın kızlar ayyyy sayfa çok heyecanlı doğum yapacak olan yapmak üzere olan :) darısı başımıza :)
benim bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)
hım tama olsun yinede anlatmasın:)) canım bak sorma kimseye gerek yok biri kötü bir şey anlatır etkisinden kurtulmazsın bazıları abartırda abartır doğumu, ben konuşmak isteyene duymak istemiyorum doğumla ilgili hiç bir şey deyip susturuyordum ohh canım değsin
Kiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
bak sen sakın senin minik olmasın
canım yarın düşünüyorum oğlumunda kontrolü var onun bahanesiyle gidicem kimse duysun istemiyorum çünkü:) hissedersin canım merak etmese seninki kesin erkek mi:) kızlar geç hissedilirde:)
gazan mübarek olsun sakın sinirini bozmasına izin verme tamam mı sen bize gönder biz hallederiz onu
ay canım çatlattın beni hamilesin belli
üzülme arakadaşım stresle olmuyor maalesef bu iş sakin ol , ben braunun ateş öçlerini kullanıyorum 8 sn de ölçüyor tavsiye ederim
bugün yarın çatlayacak gibi

s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş herkeze iyi güzel pzarlar

cutemimmmmmmm sen hala burdamısın ben kesin gitmiştir doguma dedim

Şöyle bir kaçamak yaptım baktım yeni ekşın var mı

kuzu.
ishal de oldum....anladin sen )
sancilarda duzene girdi gibi. 20 dk da bir. siddeti de artiyr gittikce. sirtimdan belime oradan kanima oradan kasiklarima derken dizelrde bitiyr ) anamm yemek tarifi gibi oldu ) yurusem de otursam da yatsam da devam agri cnm. azalmiyr ve gecmiyr.

Rabbim demek ki bi sakinlik veriyor dogumu yaklasanlara mesela siz anlatiyorsunuz ya sanki ben sizin yaninizdayim herseyi birlikte yapiyoruz
Azerinin oglusu az daha iceride kalsin zaten

yok tatlım benim bu ilaçlarla ilgili bi bilgim yok malesef,ama zannetmiyorum hiç duymadım progesteronun ateşi yüksek gösterdigini

ayy inşallah kızlar inşallah yum.çatlar ve bebişim oluşur hiç gitmesin benden hiiçç hep benle kalsın
s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş herkeze iyi güzel pzarlar
günaydın kıızz,nasılsın bugünki ateş nasıl

[

ay canım çatlattın beni hamilesin belli

yaaa sorma bende içten içe meraktan ölüyorum pskolojik olarak kendimi hazırlıyorum sanırım yarın son kesin yapıcamm eğer hamileysek aralık annesimi olucagıız

bu gün ateşim cıktı 36.5 oldu bekliyom bacım heyacanla
cnm. heyecan yaptirmak istemiyrm ama gebe olabilirsin. suan 13. gun cnm..azcik daha sabir. kesin konusmuyrm ama.

cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarına kesin belli olurmu heyacan yhapma diyon senin bu yazanı okuyunca kalbim durcaktı :18:

ayyy canim yazma sen kendine dikkat et benimki sohbet olsun diye....yazma canim ruzgarla ilgilen belki yola cikmistir bileeee...

evet cnm dk suyun sinirda azalma olmasin diye demisti 3gun 2saatlik serum takildi..dun sonuncuydu..azerininki de muhtemelen ondan.en az 2bucuk su iciyorum dedim onla alakasi yok suyu icmeye devam et azaltma dedi ama...

Cuteeeeeeeee dun kv bana dediki sanci 20dk arayla oldugunu gorunce ara goturelim hasstaneyeeeee.dogum baslamis demektir dediiiiiiii geliyooooooo ruzgaaaaarrrrrrrrrrrrr dk.nu arasanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…