Azeri insallah saglikla sihhatle kucagina al canim bebegini dualarim seninle
gunaydin canim.
Ne heyecanli baslik oldu burasi hergun bi atraksiyon senden haber beklerken azeri atak yapti ayy bi de masallah ne kadar sakinsiniz
saol cnmm Yusufu ben istedim. Peygamber adi diye.canım inş. yaa..sanada hayırlı kolay dogum inş.yusuf rüzgar ismide cok hoşuma gitti ikincisi oğlum olsun çok istiyorum kız annesi olmakta cok güzel ama erkek annesi olmak nasıl bir duygu acaba..rabbim annelği isteyen herkese tatdırsın inş.
ay bak o doğru ben dört litre içiyordum suyu azalmış diyordu bir serum takmadı ben drKizlar her 3nuze rabbim eeen kolaayy en guzel Dogum nasip etsin...Ogluslari en saglikli sekilde alin kucaginiza...ki sira bize gelsin dimi ama
Azeri cnm bana da 3gun simdi serum takildi bebisin suyu normanin sinirindaymis ama bunun ictigim suyla alakasi yokmus serumlari bana ondan yazmisti belki senin serumun da onla alakali...ha bide benim de erken dogum riskine gore 34hftada ciger acma ignesi yapicam demisti bakalimmm hayirlisi kizlar ogluslar geliyoooo saglikla gelsinler Insallllaaahhh
Merice neden girmiyo kizlar?insallah hersey yolundadir...
Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)günaydın kızlar ayyyy sayfa çok heyecanlı doğum yapacak olan yapmak üzere olan :) darısı başımıza :)
benim bu günkü ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
hım tama olsun yinede anlatmasın:)) canım bak sorma kimseye gerek yok biri kötü bir şey anlatır etkisinden kurtulmazsın bazıları abartırda abartır doğumu, ben konuşmak isteyene duymak istemiyorum doğumla ilgili hiç bir şey deyip susturuyordum ohh canım değsinkadin totem yapmis tutmus:
Masaj rahim kucuk oldugu icin 10gun 1ay sonra yine 10gun masaj yapilmisti..nasil yapilma sekli biraz garip oldugundan anlatmiyayim zaten eski dk.um yapiyordu..o zaman her sorunum dag gibi gozuktuyu icin kendime ne derse evet yapalim diyordum..ama faydasi oldumu bilmiyorum..cunki yeni dk.um hic onemsemedi evet kucuk ama hamilelikte dikkat etmen gerekicek dedi ben de ilk 3ay yattim zaten...bide simdi yatiyorum arada 2ay gezdim tozdumkacamak yaptim
Yok eflos kuzen onu anlattiginda ben hamile degildim..hem kendim her dogum yapandan herseyini soruyorum..evet kendisi gelip durduk yere anlatani sevmiyorum carpasim var agzinaama yakinlarimdan kendim soruyorum beni neler bekliyor diye...
Merak naaapimmkv kimseyle kiyaslama kendini herkeste farkli oluyo diyo dogru evet ama su siralar tek merakim bu
bak sen sakın senin minik olmasınKiiiiiiizlaaaaaar benim midemde biseyler geziniyooooooo
canım yarın düşünüyorum oğlumunda kontrolü var onun bahanesiyle gidicem kimse duysun istemiyorum çünkü:) hissedersin canım merak etmese seninki kesin erkek mi:) kızlar geç hissedilirde:)Canım benim Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayıp Ali yaşını şükür şimdi yapmışsınız fırsat buldukça yaz bize dualarumizdasin
Cutem senden haber beklerken Ali Yasin atak yaptı daha iyi misin kuzum boğazında iyilesseydi
Eflos kaynatmissiniz sabah sabah opuyorum kuzum küçük kuzunun testi pazartesi demi bende pazartesi görece inşallah ay bide hissetseydim
anam ne geziniyor ki açıktı mı yoksa. Canım ne zaman hissettiniz sen kuzunu
gazan mübarek olsun sakın sinirini bozmasına izin verme tamam mı sen bize gönder biz hallederiz onuGünaydın kızlar ben haftasonu erken yanmaktan nefret ediyorum yatakta oylandi olmadı kalktım bide aklim kurumda hissetmedim hala yarın bakalım herşey yolunda mı. Bugün 3 hafta aradan sonra kv ye gidecem bakalım bizi neler bekliyor isim mevzusu olursa çok kesin konuşacak isterse küssünler
ay canım çatlattın benigünaydın kızlarr güzel pazarlar diliyorumm ben hala test yapmadım :18:dün adet günümdü ve olmadımm bugünki ateşim yine 37.0..bugün eşim evde kıızm evde hiç rahat vermezler yalnız olmak istiyorum inş. yarın testi kesin yapıcam ve ilk size haber vericemmmesime nasıl söylücem sevinicekmi acaba nasıl tepki vericek çok merak ediyorum belkide mutlu olur bilmiyorumm..
üzülme arakadaşım stresle olmuyor maalesef bu iş sakin ol , ben braunun ateş öçlerini kullanıyorum 8 sn de ölçüyor tavsiye ederimtamam alacamtşk ederim canımsın eczaneden mi internetten mi alsam???ya beu arada zaten iki yıldır tedavi de göryrm.zar zor yumurtayı geliştrp çatlatıyoruz ama olmuyo blmyrm niye bu ay da aşılama yaptık yine tutmadı beni doğumhaneye çıkardılar spermler elimde tam 1.5 saat öyle beklettiler.acaba ondan mı tutmadı?bu durum normal mi?ben mi abartıyorum ((
bugün yarın çatlayacak gibikızlar nasılsınız,AZERİ allah yardımcın olsun,kızlar ben geceden beri kasık sancısı çekiyorum kıvrandırdı beni,bu ayki belirti biraz fazla oldu çatlayamadı benim yum.yum bakarsanız sevinirim
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
)
topik hareketsizdi. biz de azeri ile eksin yapalim dedik)
azeri dogurmaz muhtemelem cnm.cunku dogum dursun diye ilac veriyrlar. azcik daha sabretsin onun kuzuus. azicik minik. 3-4 gun daha kalsa kar onun icin)
valla cnm degisik bir sakinlik. hani insan kendi evlenirken cok bisey hissetmez ama en yakin arkadasi filan evlenirken heyecani tavan yapar. bu da onun gibi birsey.
saol cnmm Yusufu ben istedim. Peygamber adi diye.
Ruzgari da babasi ekledi. cunku bej dedim ikinci ismi de sen ekle.diye.
insallah senin de olsun bir oglun. insan iki evladin da tadini tatmak ister tabiki..dogal senin isegin.
cutemimmmmmmm sen hala burdamısın ben kesin gitmiştir doguma dedim
))
bu gidisle masadan cnali baglanacagim size)
bekliyrm cnm. heycan yapmayin)
yok tatlım benim bu ilaçlarla ilgili bi bilgim yok malesef,ama zannetmiyorum hiç duymadım progesteronun ateşi yüksek gösterdiginioyyyy :) sen bizi görsen ayda 3 gün ilişki sonra umrumda değilsin moduna giriyorum :) bu arada sana bişey soracaktım kesin bilgin vardır ben 2 aydır serephone kullanıyorum adetin 19. günden itibaren tarlusal içiyorum içinde progestan var ya eğer bebek varsa tutunur dedi doktorum yoksa adet olursun diye verdi. geçen ay gebelik şüphesi oldu tarlusal bitince üstüne progestan fitil de kullandım
bu ay benim yumurtlama tam 14.de oldu ilaç etkisini gösterdi şükür şu an tarlusalı alıyorum progestan ateşi yükseltiyormuş ya benim ateşim bundan yükseliyor olmasın?
daha ayiramazsin cnm.tekmeyi vs.
sn hareketlerinin tadini cikar.
biraz daha buyuyun, migdene basacak daha. o zaman hazir olda bekleyeceksin)
hamilesin cnm sen.
sana da kuzum.
insallah cnm.
su son gunlerde gezseydim bari dr.dan son 5 gun kala izin cikii maglum. eee bi seferde bogazim kotu.
neyse artik yapcak bisi yok.
inan asilamayi bilmiyrm. sperm testide hic yaptirmadik.
ama kizlardan bildigim.kadariyla sperm 30 dk sonra ölmeye basliyr.
ates olceri istedigin yerden alabilirsin cnm..basit birsey zaten. cok para verme.
yumurta gelmis gibi.
cnm. yarim.cay bardagi ilik su+yarim.cay kasigi karbonat ekle..onunla gargara yap.
[QUhamilesin cnm sen.
canım inş. yaa..sanada hayırlı kolay dogum inş.yusuf rüzgar ismide cok hoşuma gitti ikincisi oğlum olsun çok istiyorum kız annesi olmakta cok güzel ama erkek annesi olmak nasıl bir duygu acaba..rabbim annelği isteyen herkese tatdırsın inş.
ayy inşallah kızlar inşallah yum.çatlar ve bebişim oluşur hiç gitmesin benden hiiçç hep benle kalsınay bak o doğru ben dört litre içiyordum suyu azalmış diyordu bir serum takmadı ben dr
Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)
hım tama olsun yinede anlatmasın:)) canım bak sorma kimseye gerek yok biri kötü bir şey anlatır etkisinden kurtulmazsın bazıları abartırda abartır doğumu, ben konuşmak isteyene duymak istemiyorum doğumla ilgili hiç bir şey deyip susturuyordum ohh canım değsin
bak sen sakın senin minik olmasın
canım yarın düşünüyorum oğlumunda kontrolü var onun bahanesiyle gidicem kimse duysun istemiyorum çünkü:) hissedersin canım merak etmese seninki kesin erkek mi:) kızlar geç hissedilirde:)
gazan mübarek olsun sakın sinirini bozmasına izin verme tamam mı sen bize gönder biz hallederiz onu
ay canım çatlattın benihamilesin belli
üzülme arakadaşım stresle olmuyor maalesef bu iş sakin ol , ben braunun ateş öçlerini kullanıyorum 8 sn de ölçüyor tavsiye ederim
bugün yarın çatlayacak gibi
günaydın kıızz,nasılsın bugünki ateş nasıls.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inşherkeze iyi güzel pzarlar
Şöyle bir kaçamak yaptım baktım yeni ekşın var mı
kıslar benim tabloma bakarmısınız neler oluyo :18:
cutemimmmm http://www.fertilityfriend.com/home/498352 :18::18::18:
Su anda pek bi eksin yok eflos ama 2 saat sonrasini garanti edemiyoruz
bu gün ateşim cıktı 36.5 oldu bekliyom bacım heyacanlayok tatlım benim bu ilaçlarla ilgili bi bilgim yok malesef,ama zannetmiyorum hiç duymadım progesteronun ateşi yüksek gösterdigini
ayy inşallah kızlar inşallah yum.çatlar ve bebişim oluşur hiç gitmesin benden hiiçç hep benle kalsın
günaydın kıızz,nasılsın bugünki ateş nasıl
cnm. heyecan yaptirmak istemiyrm ama gebe olabilirsin. suan 13. gun cnm..azcik daha sabir. kesin konusmuyrm ama.
ayyy canim yazma sen kendine dikkat et benimki sohbet olsun diye....yazma canim ruzgarla ilgilen belki yola cikmistir bileeee...amin cnm. darisi zamani gelince size.
)
atesin guzel cnm.
ben sana yazacagim. su sanci bi ara versin de.
bebeisinin ayaklari ya da elleri cnm.
bogazim kou cnm.
sancimda var baya. bakalim kismet.
ayyy kim kuserse kussun. istdigini yap.
bizde de simdi gece kv kalmak isteyecek ben istemiyrm. bizde de onun davasi olacak cnm. ama ben cok netim bu konuda.
evet cnm dk suyun sinirda azalma olmasin diye demisti 3gun 2saatlik serum takildi..dun sonuncuydu..azerininki de muhtemelen ondan.en az 2bucuk su iciyorum dedim onla alakasi yok suyu icmeye devam et azaltma dedi ama...ay bak o doğru ben dört litre içiyordum suyu azalmış diyordu bir serum takmadı ben dr
Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)
hım tama olsun yinede anlatmasın:)) canım bak sorma kimseye gerek yok biri kötü bir şey anlatır etkisinden kurtulmazsın bazıları abartırda abartır doğumu, ben konuşmak isteyene duymak istemiyorum doğumla ilgili hiç bir şey deyip susturuyordum ohh canım değsin
bak sen sakın senin minik olmasın
canım yarın düşünüyorum oğlumunda kontrolü var onun bahanesiyle gidicem kimse duysun istemiyorum çünkü:) hissedersin canım merak etmese seninki kesin erkek mi:) kızlar geç hissedilirde:)
gazan mübarek olsun sakın sinirini bozmasına izin verme tamam mı sen bize gönder biz hallederiz onu
ay canım çatlattın benihamilesin belli
üzülme arakadaşım stresle olmuyor maalesef bu iş sakin ol , ben braunun ateş öçlerini kullanıyorum 8 sn de ölçüyor tavsiye ederim
bugün yarın çatlayacak gibi
Cuteeeeeeeee dun kv bana dediki sanci 20dk arayla oldugunu gorunce ara goturelim hasstaneyeeeee.dogum baslamis demektir dediiiiiiiikuzu.
ishal de oldum....anladin sen)
sancilarda duzene girdi gibi. 20 dk da bir. siddeti de artiyr gittikce. sirtimdan belime oradan kanima oradan kasiklarima derken dizelrde bitiyr) anamm yemek tarifi gibi oldu ) yurusem de otursam da yatsam da devam agri cnm. azalmiyr ve gecmiyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?