- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
[
ay canım çatlattın benihamilesin belli
yaaa sorma bende içten içe meraktan ölüyorum pskolojik olarak kendimi hazırlıyorum sanırım yarın son kesin yapıcamm eğer hamileysek aralık annesimi olucagıız
bu gün ateşim cıktı 36.5 oldu bekliyom bacım heyacanla
cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarına kesin belli olurmu heyacan yhapma diyon senin bu yazanı okuyunca kalbim durcaktı :18:
zaten bu nedenle sana son dakkaya kadar yorum yapmiyrm ya.
cunku cok cabuk hevesleniyrsin ve olumsuz olursa cok yikiliursun. yipraniyrsun. ben de seni korumak icin demiyrm hemen. yarinda atesin yuksek giderse sabah test yap cnm.
bu gün ateşim cıktı 36.5 oldu bekliyom bacım heyacanla
cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarına kesin belli olurmu heyacan yhapma diyon senin bu yazanı okuyunca kalbim durcaktı :18:
)
cidden oyle. bir de vizyon eklenirse ne gulerim ama.
ayyy canim yazma sen kendine dikkat et benimki sohbet olsun diye....yazma canim ruzgarla ilgilen belki yola cikmistir bileeee...
evet cnm dk suyun sinirda azalma olmasin diye demisti 3gun 2saatlik serum takildi..dun sonuncuydu..azerininki de muhtemelen ondan.en az 2bucuk su iciyorum dedim onla alakasi yok suyu icmeye devam et azaltma dedi ama...
Cuteeeeeeeee dun kv bana dediki sanci 20dk arayla oldugunu gorunce ara goturelim hasstaneyeeeee.dogum baslamis demektir dediiiiiiiigeliyooooooo ruzgaaaaarrrrrrrrrrrrr dk.nu arasanaaaaa
vla çok dogru diyosun can sanki beni anlattınayy inşş özeline bakarmısın
ayyyy bilmiyorum ki bacım yarın düşmezse belli olcak herşer evt ALLAHIM çok büyükk yarın bi olsa herşey görcez bekliyomayyy çok mutlu oldum kız oldu bu ay galiba,tutturdun allahım izniyle inşallah,ama sen yinede acabamı demeyi unutma,nolur nolmaz sonra üzülme heveslenipte,allahım çok büyük kızz
baktim cnm. birsey yok.
ayyyy bilmiyorum ki bacım yarın düşmezse belli olcak herşer evt ALLAHIM çok büyükk yarın bi olsa herşey görcez bekliyom:18:
gelmiştir bacım bidaha bakrmısın :26:
ayyyyykuzu.
ishal de oldum....anladin sen)
sancilarda duzene girdi gibi. 20 dk da bir. siddeti de artiyr gittikce. sirtimdan belime oradan kanima oradan kasiklarima derken dizelrde bitiyr) anamm yemek tarifi gibi oldu ) yurusem de otursam da yatsam da devam agri cnm. azalmiyr ve gecmiyr.
canım eteşin güzel gidiyor sonu güzel olsun benim ateşe baksan bu tabloma eğer test yapmasaydım bebek yok derdimkıslar benim tabloma bakarmısınız neler oluyo :18:
cutemimmmm http://www.fertilityfriend.com/home/498352 :18::18::18:
ayyyy canım cuteden büyük atak bekliyorumSu anda pek bi eksin yok eflos ama 2 saat sonrasini garanti edemiyoruz
yap canım yap artık:)[
ay canım çatlattın benihamilesin belli
yaaa sorma bende içten içe meraktan ölüyorum pskolojik olarak kendimi hazırlıyorum sanırım yarın son kesin yapıcamm eğer hamileysek aralık annesimi olucagıız
sana ozelden coktan yazdim cnm.
ben daha bekliyrm.cnm.
tam emin olmak istiyrm.duzene girip girmediginden.
ya bi de benim.agri esigi yuksek. dun nst de belli oldu yine bu)
boyle derken derken dogrurmusum evde.
ayyyyycanım ishal çok büyük belirti sancı sıklığında artmış yavrum sen yarınaca doğurursun bence doktorunu ara söyle bu durumu
canım eteşin güzel gidiyor sonu güzel olsun benim ateşe baksan bu tabloma eğer test yapmasaydım bebek yok derdim
ayyyy canım cuteden büyük atak bekliyorum
yap canım yap artık:)
sen ben gibisin canım benim ebelere niye bağırıyım mı dediğime dönmüş halin( bu sancıda bağırıyorlar demişti sancım 100 çıkınca)
sana ozelden coktan yazdim cnm.
ben daha bekliyrm.cnm.
tam emin olmak istiyrm.duzene girip girmediginden.
ya bi de benim.agri esigi yuksek. dun nst de belli oldu yine bu)
boyle derken derken dogrurmusum evde.
Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)
herşeye kulp takacam ya ilk defa ateşim yüksek gidiyor aranmaya başladım sabah ateş 36,5 çıktı iki gündür böyleyim tekrar ölçüyorum yoookkkk kesin yanlışlık var diye o da aynı çıkınca uyuyorum :) heyecan yapmak istiyorum belki hamileyim demek istiyorum ama şu lanet adet ağrım engel oluyor bebeği olmayan geç olan arayan iyi anlar halimden bir süre sonra gayet umutsuz vaka oluyorsun eğer cidden varsa test pozitif çıksa inanamam herhalde çok pinpirikli oldum çünkü :)yok tatlım benim bu ilaçlarla ilgili bi bilgim yok malesef,ama zannetmiyorum hiç duymadım progesteronun ateşi yüksek gösterdigini
Ondan korkuyorum ya cnm...hiss etmezsin cok birden qcilisin olur yaa ondan..bu arada o 20dkliklar duzenli olunca hastane yolu gozukuyor galiba sende hala duzensizmi cnm...??? Ozele bakiyorum simdiii
cutemim gecen ayki takvimime baktım aynısı olmuş bugün yükselmiş yarın düşmüş off yani aynısı deilmi
saat 11 e kadar 20 dakikada birdi. simdi 15 de bir canim. az daha beklesin. bi dus alayim ne olur ne olmaz.
gecen ayla ayni degil cnm. .ama suan anlatabilecek durumda pek degilim.guzelim.
ayyyyycanım ishal çok büyük belirti sancı sıklığında artmış yavrum sen yarınaca doğurursun bence doktorunu ara söyle bu durumu
canım eteşin güzel gidiyor sonu güzel olsun benim ateşe baksan bu tabloma eğer test yapmasaydım bebek yok derdim
ayyyy canım cuteden büyük atak bekliyorum
yap canım yap artık:)
sen ben gibisin canım benim ebelere niye bağırıyım mı dediğime dönmüş halin( bu sancıda bağırıyorlar demişti sancım 100 çıkınca)
o kıytırık testlere de güven olmaz ama hangi marka alsam evde var bir tane ama o iyice kıytırık :) predictor mü alsam yarın ilaç yazdırmaya gidicem hiç uğraşmasam kan mı versem ayyyyyy heyecan yaptımmm :) sabah kalkıyormuşum ateş 36 ya düşmüş olur mu olur bende şans yok :)
herşeye kulp takacam ya ilk defa ateşim yüksek gidiyor aranmaya başladım sabah ateş 36,5 çıktı iki gündür böyleyim tekrar ölçüyorum yoookkkk kesin yanlışlık var diye o da aynı çıkınca uyuyorum :) heyecan yapmak istiyorum belki hamileyim demek istiyorum ama şu lanet adet ağrım engel oluyor bebeği olmayan geç olan arayan iyi anlar halimden bir süre sonra gayet umutsuz vaka oluyorsun eğer cidden varsa test pozitif çıksa inanamam herhalde çok pinpirikli oldum çünkü :)
hehe ben de öyleydimyarın yap canım erken gebelik testi olsa bugünden yap derdim,yarında erken gebelik testiyle bah kesin olsun
bende iyiyim canım,sadece dün geceden beri kasık sancım çok fazlalaştı,ilişkiye gelince eşim derse kaçtı hali çok komikti,helebi gelsin kılıç kalkan kuşandım gelmesini bekliyorum,sapıga döndüm iyice adamı yakaladıgım yerde musallat oluyorum,
ayy çok heyecanlıyım kanın 1000 li bir şey çıkacak. çok koyu çizgin:)Canım ben iki doz oldum gebeyken doğum sonrası olanlar kaldı
evet canım aynı koyuluğa ulaştı, tamam canım demek ki herkeste olmuş göbekte acı:)
olabiliyormuş canım amin
Canım nefesin daralıyorsa doktora gitmen lazım evde bir şey yapamazsın biliyorum bir kere bana da olmuştu kötü bir şey geçmiş olsun
tamam canım düşünmüyorum:)
kuzum dün dedim ya çatı muayenesinden sonra sancın leken olur doğum 8 inden önce olabilir diye:) hazırlıklı ol sen
sen iyi ol canım benim
ohh tamam geliyor:) ayyy maşallah sana 11 kilo süpersin canım
sağol canım:)
eczaneden dijital ateş ölçer diye alacaksın
tamam canım
yok canım pazartesi kan vericem doktora 6. haftaya kadar gitmiycem
Canım çok geçmiş olsun gitmedin mi doktora
haydaaaa ay ay en iyi kaynana böyle işte, canım bende sen gibi severim anlaşırım ama bebek mevzusunu asla konuşmam izin vermem sende izin verme bundan sonra seni böyle üzmeye hakkı yok çok ayıp etmiş
yerleşme lekesi olabilir
Canım tam suyun geliyor yazacaktım sen yazmışsın zaten, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun canım sağsalim gelsin yavrun
Not:Kızlar illa su gelince kanlı olacak diye bir şey yok aklınızda olsun lütfen, kanlı gelen nişan oluyor, su biraz bulanık olur ya birden boşalır ya da sızıntı şeklinde olur
hepsi bitecek geliyor paşamız:)))))kv nin yaptigina ayip denmez cnm. gunah denir.
ne hakki var seni milletin yaninda uzmeye. neden bu kadinlar bu sekilde davraniyrlar anlayamiyrm. acaba kendileri bizlerin yerinde olsalardi ne yaparlardi. mesefani koru cnm. esin de senin yanindaymis cok sukur.
hayret nes...sastim kaldim.sana)
sekerpare. ayaklardaki aciyi tarif edemiyrm. ne yapsamda gecmiyr. ama ilk zamanlarda ben de senin gibi heri yatip uyurdum. 37. hafta olunca uyku bitti gitti.
o farkli ates cikma sebebi odadan degil, farkli saatte olcmenizden.
birsey sormak istedim. sizde regl duzensiligi ya da pco bs var mi. bu degerlere gore bana yumurta yokmus gibingeldi ama tabiki yanilabilirim.
günaydın canım:)Azeri insallah saglikla sihhatle kucagina al canim bebegini dualarim seninle
günaydın :) sana da iyi pazarlar.s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inşherkeze iyi güzel pzarlar
tablon diğerine göre farklı canım. ateşin yükselmiş ve öyle devam ediyor. inşallah düşmez.kıslar benim tabloma bakarmısınız neler oluyo :18:
cutemimmmm http://www.fertilityfriend.com/home/498352 :18::18::18:
anammmm başladı cute. al duşunu da gidin hemen hastaneye.saat 11 e kadar 20 dakikada birdi. simdi 15 de bir canim. az daha beklesin. bi dus alayim ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?