Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gonca gülüm kime dedin ben anlamadım :26:

bu gün ateşim cıktı 36.5 oldu bekliyom bacım heyacanla

cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarına kesin belli olurmu heyacan yhapma diyon senin bu yazanı okuyunca kalbim durcaktı :18:

zaten bu nedenle sana son dakkaya kadar yorum yapmiyrm ya.
cunku cok cabuk hevesleniyrsin ve olumsuz olursa cok yikiliursun. yipraniyrsun. ben de seni korumak icin demiyrm hemen. yarinda atesin yuksek giderse sabah test yap cnm.

zaten bu nedenle sana son dakkaya kadar yorum yapmiyrm ya.
cunku cok cabuk hevesleniyrsin ve olumsuz olursa cok yikiliursun. yipraniyrsun. ben de seni korumak icin demiyrm hemen. yarinda atesin yuksek giderse sabah test yap cnm.

vla çok dogru diyosun can sanki beni anlattın ayy inşş özeline bakarmısın

bu gün ateşim cıktı 36.5 oldu bekliyom bacım heyacanla

cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarına kesin belli olurmu heyacan yhapma diyon senin bu yazanı okuyunca kalbim durcaktı :18:

ayyy çok mutlu oldum kız oldu bu ay galiba,tutturdun allahım izniyle inşallah,ama sen yinede acabamı demeyi unutma,nolur nolmaz sonra üzülme heveslenipte,allahım çok büyük kızz

sana ozelden coktan yazdim cnm.
ben daha bekliyrm.cnm.
tam emin olmak istiyrm.duzene girip girmediginden.
ya bi de benim.agri esigi yuksek. dun nst de belli oldu yine bu )
boyle derken derken dogrurmusum evde.

ayyy çok mutlu oldum kız oldu bu ay galiba,tutturdun allahım izniyle inşallah,ama sen yinede acabamı demeyi unutma,nolur nolmaz sonra üzülme heveslenipte,allahım çok büyük kızz
ayyyy bilmiyorum ki bacım yarın düşmezse belli olcak herşer evt ALLAHIM çok büyükk yarın bi olsa herşey görcez bekliyom :18:
baktim cnm. birsey yok.

gelmiştir bacım bidaha bakrmısın :26:

cutemim gecen ayki takvimime baktım aynısı olmuş bugün yükselmiş yarın düşmüş off yani aynısı deilmi

ayyyyy canım ishal çok büyük belirti sancı sıklığında artmış yavrum sen yarınaca doğurursun bence doktorunu ara söyle bu durumu
kıslar benim tabloma bakarmısınız neler oluyo :18:
cutemimmmm http://www.fertilityfriend.com/home/498352 :18::18::18:
canım eteşin güzel gidiyor sonu güzel olsun benim ateşe baksan bu tabloma eğer test yapmasaydım bebek yok derdim
Su anda pek bi eksin yok eflos ama 2 saat sonrasini garanti edemiyoruz
ayyyy canım cuteden büyük atak bekliyorum
yap canım yap artık:)
ben daha bekliyrm.cnm.

sen ben gibisin canım benim ebelere niye bağırıyım mı dediğime dönmüş halin ( bu sancıda bağırıyorlar demişti sancım 100 çıkınca)

hemen uçtum gittim baktım vla öyle sanki adet geliyo gibi ALLAH korusun

ben daha bekliyrm.cnm.

Ondan korkuyorum ya cnm...hiss etmezsin cok birden qcilisin olur yaa ondan..bu arada o 20dkliklar duzenli olunca hastane yolu gozukuyor galiba sende hala duzensizmi cnm...??? Ozele bakiyorum simdiii

Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)

o kıytırık testlere de güven olmaz ama hangi marka alsam evde var bir tane ama o iyice kıytırık :) predictor mü alsam yarın ilaç yazdırmaya gidicem hiç uğraşmasam kan mı versem ayyyyyy heyecan yaptımmm :) sabah kalkıyormuşum ateş 36 ya düşmüş olur mu olur bende şans yok :)

yok tatlım benim bu ilaçlarla ilgili bi bilgim yok malesef,ama zannetmiyorum hiç duymadım progesteronun ateşi yüksek gösterdigini
herşeye kulp takacam ya ilk defa ateşim yüksek gidiyor aranmaya başladım sabah ateş 36,5 çıktı iki gündür böyleyim tekrar ölçüyorum yoookkkk kesin yanlışlık var diye o da aynı çıkınca uyuyorum :) heyecan yapmak istiyorum belki hamileyim demek istiyorum ama şu lanet adet ağrım engel oluyor bebeği olmayan geç olan arayan iyi anlar halimden bir süre sonra gayet umutsuz vaka oluyorsun eğer cidden varsa test pozitif çıksa inanamam herhalde çok pinpirikli oldum çünkü :)

Ondan korkuyorum ya cnm...hiss etmezsin cok birden qcilisin olur yaa ondan..bu arada o 20dkliklar duzenli olunca hastane yolu gozukuyor galiba sende hala duzensizmi cnm...??? Ozele bakiyorum simdiii

saat 11 e kadar 20 dakikada birdi. simdi 15 de bir canim. az daha beklesin. bi dus alayim ne olur ne olmaz.

)
bana da kurtaj sonrasi demislerdi. biz olsak bagirridik diye. gikim.cikmadi.

kist patladi. yigildim kalktim. inlemedim bile ki acidan oluyrdum. hastane dr.lara gulumsuyrdum. biri kizmsiti "senin sancin yok mu niye guluyrsun diye".. iste cinsim ben

predictor al canım bende mart ayındaki gebeligimi onla ögrenmiştim,çok normal böyle düşünmen telaş yapman,benim iki oglum var ona ragmen çok pinpirikleniyorum,heyecan yapıyorum

hehe ben de öyleydim
ayy çok heyecanlıyım kanın 1000 li bir şey çıkacak. çok koyu çizgin:)
hepsi bitecek geliyor paşamız:)))))
Azeri insallah saglikla sihhatle kucagina al canim bebegini dualarim seninle
günaydın canım:)
s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş herkeze iyi güzel pzarlar
günaydın :) sana da iyi pazarlar.
kıslar benim tabloma bakarmısınız neler oluyo :18:
cutemimmmm http://www.fertilityfriend.com/home/498352 :18::18::18:
tablon diğerine göre farklı canım. ateşin yükselmiş ve öyle devam ediyor. inşallah düşmez.
iki güne kesin belli olur. cute demiş zaten yükselirse yarın bir test yap
saat 11 e kadar 20 dakikada birdi. simdi 15 de bir canim. az daha beklesin. bi dus alayim ne olur ne olmaz.
anammmm başladı cute. al duşunu da gidin hemen hastaneye.
Allahım yardımcın olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…