Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ay canimsin gerçekten hastalık insani olgunlaştirirmis
anlatinca sanki beni tarif etti . ameliyta girerken de hemşire bana demişti ne kadar sakinsin diye ameliyathanye girdim bakinyrm etrafa ah ah insanoğlu işte herşeye alışy dedim.ama rabbim kimseye yasatmasin cok sukur bu günümüze.

ayy sancilar sıklaşmis anam bugun dogurcan heralde.

canlarım bugün rüyamda 9-10aylk bi erkek bebek gördüm
benim degilmis birisi bana bak diye emanet etmis.ve ona baklava yediriyorum ayy bu emanet amsn birsey olmasın diye sakiniyirum ve tatlıdan ben de iştahlı iştahlı bi yiyorum (gerçekten de tatlilar vazgeçilmezlerimdir).
ve gecen aylarda da hep bana emanet edilmis bebek görüyordum Hayırdır inş.
korkmuyor da degilim rüya hakkında degisik şeyler düşünyrum.
öğrencilerim bana hep ruya tabiri sorarlar ben tbirci degilim kuran öğretmeniyim derim
simdi ben size soruyorum nedir bu rüya?......

amin cnm.
aldim dusumu. dusta da yedim bi sanci ) sicak suda bile gecmiyrsa arkadas ben buna dogum sancisi derim artik ) son 1 saattir 15 dakika da bir. simdi sacimi yapayim. makyajimi yapar giderim )

)
cile cekmek insani buyutuyr cnm. cok aukur bugunumuze )

nasil yorumlarsan oyle cikar derler.
ben de tabir hic bilmem. ama yorum yapayim da oyle olsun.
agiz tadiyla gecirecegin bir hamileligin olacak cok yakinda canim

nasil yorumlarsan oyle cikar derler.
ben de tabir hic bilmem. ama yorum yapayim da oyle olsun.
agiz tadiyla gecirecegin bir hamileligin olacak cok yakinda canim
evet hayir diyelim hayir olsun.sagol canım.

bu sefer gerçekten dogurmaya gidiyorsun oyyy sakin sakin.

anam noluyo bi saat kayboldum neler olmuş.
doğuruyon mu kuzummmmmmmmmmmmmmmm.

evet hayir diyelim hayir olsun.sagol canım.

bu sefer gerçekten dogurmaya gidiyorsun oyyy sakin sakin.

bakalim cnm. belki de ben yaniliyrm..bilemiyrm ki. icimiz rahat etsin diye bi gidip.nstye gireyim.dedim )

hayır olsun canım. hiç bilmem rüya tabiri:)

ayyyy doğurup gelirmişsin bir deeeeeeee
çok heyecanlandım şimdiii... eşin ne alemde peşinde dolanıyor mu:)))

Hadi bakalim cute artik bu sefer gercekten gelmek istiyor galiba pasa...Rabbim yardimcin olsun canim hersey cook kolay agrisiz acisiz sekilde son bulsun da minisine kavus insallahhh...

Herhalde öyle olucak zilli sağlıklı olsunda ben başka bişey istemem

İçim çok hoş oluyo her zsman hissetmiyorum da ara ara tatlı tatlı ben burdayım diyor

Kız bide süsleniyo valla maşallah size azap gitti hayırlı haberlerle gelin canım heyecan dorukta

anam noluyo bi saat kayboldum neler olmuş.
doğuruyon mu kuzummmmmmmmmmmmmmmm.

hayır olsun canım. hiç bilmem rüya tabiri:)

ayyyy doğurup gelirmişsin bir deeeeeeee
çok heyecanlandım şimdiii... eşin ne alemde peşinde dolanıyor mu:)))

Hadi bakalim cute artik bu sefer gercekten gelmek istiyor galiba pasa...Rabbim yardimcin olsun canim hersey cook kolay agrisiz acisiz sekilde son bulsun da minisine kavus insallahhh...

valla bilemiyrm guzeller. belki ben karisitiriyrmdurm mecbur bi gidip nst ye girecegim. en fazla gulerler bana )
tirnaklarimi filan yaptim. simdi sira saclara föne geldi.
ben dedim size dimi. canli yayin yapacagim diye )
anammm cok mu simardim ne...

dgrpnr cnm. esim hem de nasil dolaniyr pesimde. yazik kiyamam. ben cok sakinim o saskin..gozleri doluyr surekli benim canim yaniyr diye. kiyamam ben ona.

Aynen naklen yayın yapıyosun canım allah kolaylıklar versin bende eşini düşünemiyorum nasıl heyecanlıdır

bence karıştırmıyorsun niyeyse içime doğuyor doğurup geleceksin Allahım ikinizi de korusun sağ sağlim evinize dönmek nasip etsin.
gözümde canlandırdım şimdi sizi sen makyajla fönle uğraşıyorsun eşin de arkanda hehehhe...

kızlar nasılsınız çok giremiyorum
ne kafam yerinde bazen nefes bile alırken zorlanıyorumm
EFLALL kuzum hamileymişsin şu kötü günlerimde şu haberin iyi geldi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
CUTEM canımcım rüzgar kolaycacık sağlıkla gelsin inşallahdualarım seninle.

ve diğer kızlar pek takip edemedim hepiniz iyisinizdir umarım.
hepinizi seviyorum rabbim yüzünüzü güldürsün.

bana gelince değerim 4 günde 150 den sadece 180 çıkmış.
hiç umut yok ama çarşamba test tekrarı var.
biliyorum bebek gidicek ama ona rağmen o iğneleri yaptırmak daha bi canımı acıtıyor.
değerlerim yavaş arttığı için dış gebelik olmasından korkuyorum
şuan dış gebelik değilde biyokimyasal olsun diye dua ediyorum içim çok acıyor
rabbim kimseye yaşatmasın
allaha emanet olun
sizi seviyorumm

ne diyeceğimi bilemedim canım çok üzüldüm
çarşamba bir mucize olsa da artmış olsa.. dua edeceğim senin için.
olmazsa da en zararsız bir şekilde atlatırsın inşallah.

nediyem ki canim.
ins bebegin seninledir ama yuksily nasil is bu ultrson da baktlar mi hic.

Yok canim ne gaz boyle gazmi olur
Ayak o minicik ayaklaarrr

Tatlis kiziniii seveyim cnmm..kendini gosteriyo pitpitlarla bakk...bizden selam soylersin

Allah iyiliğini taa 27. Haftadaymisin telden giriyorum gormemisim ben öyledir tabii ozaman ellerde olabilir ayy ne komigim yaa

Allah yardimcin olsun ve sabirlar versin sana cnm inş kotu bise değildir en kisa zamanda saglikli hamilelikleri yasarsin cnm dualarimizdasin

Demek en kisa zamanda bi emanet verilecek sana hepimizin en kiymetli emanetinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…