Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim. gecmis olsun. insallah yoluna girer tatlim hersey.

kizlar. saclarimi da yaptim. ondan sonra inanilmaz bir uyku cöktu. baktim kasilmada yok dus sonrasi. dedim.biraz yatayim. uyumusum. o nedenle gitmedim.
ya banyo kaynakli rahatlama oldu ya da yanlis alarmdi. kusuruma bakmayin. heyecan yaptirdim sizlere de.

:) ay canım senden haber var mı diye baktım bende:) olsun canım tatlı heyecan bunlar:)

Ay canim insallah hersey yolundadir bizim babamizda eli gobisde anneye oynamadin bari bana oyna anne kiskansin deyip duruyor
Canim yarin ola hayrola bekleyip gorecegiz insallah 3 te randevumuz var.nisim konusuda acilirsa cok net konusacam zaten
Cutem sen cogu seyi cozdun bunuda cozersin insallah
Hadi o zaman yarin seninde guzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Kv yi de olmadi gonderirim size
s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş herkeze iyi güzel pzarlar
Mrb canim benim
Ay cutem hadi hayirlisi
Kuzu pek anlamam ama kizlara katiliyorum agiz tadiyla Rabim sana emanetini verecek insallah

Canim benim insallah bir mucize olur ve Rabbim yuzunu guldurur

Cutem ne kusuru ama ben gitti ne oldu diye dusunurken bu mesajini gordum ama belli artik yakin. Bizim kimsunun kizi anne ishal oldum dedi telefonda kadin hazirlandi gitti bilmiyor o dogum yakindir gideyim dedi

Canım rüyan hayrolsun inşallah yakında bebeğinin geleceğinin işaretidir, düşündüğün şeyleri tahmin ediyorum dillendirme hiç canım
Canım aklım sendeydi inşallah hakkında hayırlısı olsun ne denir ne söylenir ki... Rabbim yardımcın olsun

Kizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi

gönder kuzum ben hallederim
Kizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
canım kötü olmuş Rabbim sabır versin sakın takılma bu konuya lütfen üzme kendini

Azeri canim bebisin az daha dursun Ve oyle gelsin saglikla insallah... CUTEM vakit doldu canim.dualarim seninle sakinligine hayranim ve kolay zahmetsiz ve hayal ettigin gibi bir dogumun olucak allahin izniyle..
Ne guzel valla yasanilan ve paylasilan hersey arkadan gelene ornek oluyor iste kadin dayanismasi...benim icin bebek fikri nekadar yakinsa dogum fikri okadar uzak ve korku veren biseydi cunku hep dinledigim hikayeler yuzunden..simdi cutemin hazirlanisini okudum super yaa :)) bende boyle relax olurum insallah... AZAP cicegim bigun daha sabret canim aklindan kotu seyler gecirme. Bende bugun daha rahat nefes aliyorum.cok sukur.ama hastaliktanmi yoksa bebismi vr tabi bebis olma ihtimali cok zayif olsada bi degisigim :)) kendimi kandirmak istemiyorum guzel olur insallah.adet yaklasinca baslamasam kendimi dinlemeye super olucak..bunuda asarim bigun insallah..

amin canim.insallah. ama oyun oynuyo resmen benimle sipam...durdu simdilik bakalim.

Bi sey hissetmemis mi kuzumm ya kadin kalbi durmus dedin ya bebegin

bunlari dusunup ogrenip aklini bulandirma bakayim.
daha haftasi kucuk oldugu icin hissetmez birsey. bilemez yani. 22-24 haftalardan once bebek hareketi duzenli olmadigi ve tam hissedemedigi icin bilinmez guzelim.

daha haftasi kucuk oldugu icin hissetmez birsey. bilemez yani. 22-24 haftalardan once bebek hareketi duzenli olmadigi ve tam hissedemedigi icin bilinmez guzelim.

Tamam cute reyizim sormak yok akil bulandirmak yok sen nasil oldun sancilar ne alemde ruzgarinda artik iceride eksin istiyor sanirim oda hakli kac aydir iceride nede olsa

Tamam cute reyizim sormak yok akil bulandirmak yok sen nasil oldun sancilar ne alemde ruzgarinda artik iceride eksin istiyor sanirim oda hakli kac aydir iceride nede olsa

afacan cikti benim oglan.
simdi yavs yavas yine basladi sancilar. amannnnnn ben de bilemedim ki cnm. daha once dogursayidm kesin bir fikrim olurdu

Ahhh gelse o haftalar cutem benim hareketler düzenli değil ama böyle nasıl anlatayım bişey geziyo gibi yada balık gibi yada balon gibi yada ben anlatamıyorum :)

Ahhh gelse o haftalar cutem benim hareketler düzenli değil ama böyle nasıl anlatayım bişey geziyo gibi yada balık gibi yada balon gibi yada ben anlatamıyorum :)

gayette guzel anlatmissin. balik gibi kayar iceride.
daha sonra karnina boyle icerden biri baski yapiyrmus, icini daraltiyormus gibi olacak. iste o da bebegin.sonra da duzenli hareketler, karnini acinca disaridan hareketlerin gorulmesi baslayacak. az kaldi senin de...

kizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin ) ama baska bilgim yok ne yazikki.

afacan cikti benim oglan.
simdi yavs yavas yine basladi sancilar. amannnnnn ben de bilemedim ki cnm. daha once dogursayidm kesin bir fikrim olurdu

Canim sanci gelir gelir gider.ama doktorun dedigi zaman dogum baslar.genelde hep oyle oluyor.cevremdrkilerden biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…