Demek en kisa zamanda bi emanet verilecek sana hepimizin en kiymetli emanetinden
kızlar nasılsınız çok giremiyorum
ne kafam yerinde bazen nefes bile alırken zorlanıyorumm
EFLALL kuzum hamileymişsin şu kötü günlerimde şu haberin iyi geldi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
CUTEM canımcım rüzgar kolaycacık sağlıkla gelsin inşallahdualarım seninle.
ve diğer kızlar pek takip edemedim hepiniz iyisinizdir umarım.
hepinizi seviyorum rabbim yüzünüzü güldürsün.
bana gelince değerim 4 günde 150 den sadece 180 çıkmış.
hiç umut yok ama çarşamba test tekrarı var.
biliyorum bebek gidicek ama ona rağmen o iğneleri yaptırmak daha bi canımı acıtıyor.
değerlerim yavaş arttığı için dış gebelik olmasından korkuyorum
şuan dış gebelik değilde biyokimyasal olsun diye dua ediyorum içim çok acıyor
rabbim kimseye yaşatmasın
allaha emanet olun
sizi seviyorumm
kizlar. saclarimi da yaptim. ondan sonra inanilmaz bir uyku cöktu. baktim kasilmada yok dus sonrasi. dedim.biraz yatayim. uyumusum. o nedenle gitmedim.
ya banyo kaynakli rahatlama oldu ya da yanlis alarmdi. kusuruma bakmayin. heyecan yaptirdim sizlere de.
Ay canim insallah hersey yolundadir bizim babamizda eli gobisde anneye oynamadin bari bana oyna anne kiskansin deyip duruyorbabaci senin kiz galibaben 22 23de anca esime hiss ettire bildim..kiskaniyorduuu
bu arada ben bugun 27hafta oldum cnm..yarin artik takvimim 28in icindesin yazarrr Insallah
insallah pozitifi gorursun...haber et bize de
Hiss etmen yakindir cnm 20li haftalari gecince 22 23e gelince rht hiss ediceksin insallahh...
hepimizeeee
Iiivvviiittttt ve ben bu yeni haraket seklini coook sevdimm
Canim yarin ola hayrola bekleyip gorecegiz insallah 3 te randevumuz var.nisim konusuda acilirsa cok net konusacam zaten2-3 gün kala yapmıştım.
yumurtlamadan sonra 3. gün kasığımda yürürken acı hissettim sadece o kadar.
sonra dpo 9 da kasıklarımda iki gün süren deli gibi seyirme vardı. bulantı falan olmaz zaten psikolojiktir o.
canım benim dualarım seninle.
Allah yardımcın olsun.
bebeğin ayaklarıdır
canım için geniştir belki ondan hissetmemişsindir.
haberlerini bekliyoruz.
bu yüzden küseceklerse de küssünler. isim hakkı anne babaya aittir. onlar haklarını kullanıp kendi çocuklarına vermişler işte.
hiç canını sıkma.
hamilesin kesin:)
eşin de mutlu olur inşallah:)
iyiyim canım teşekkür ederim. sen nasılsın?
eğer yükselir ve devam ederse bugün çatlamış diyebiliriz canım. birkaç gün bekleyelim.
eğer bugün çatladıysa ilişki de güzel. gün aşırı ilişkiye devam et.
Cutem sen cogu seyi cozdun bunuda cozersin insallahamin cnm. darisi zamani gelince size.
)
atesin guzel cnm.
ben sana yazacagim. su sanci bi ara versin de.
bebeisinin ayaklari ya da elleri cnm.
bogazim kou cnm.
sancimda var baya. bakalim kismet.
ayyy kim kuserse kussun. istdigini yap.
bizde de simdi gece kv kalmak isteyecek ben istemiyrm. bizde de onun davasi olacak cnm. ama ben cok netim bu konuda.
Hadi o zaman yarin seninde guzel haberlerini bekliyoruz kuzumay bak o doğru ben dört litre içiyordum suyu azalmış diyordu bir serum takmadı ben dr
Canım bence ateşin güzel yarın patlat testi:)
hım tama olsun yinede anlatmasın:)) canım bak sorma kimseye gerek yok biri kötü bir şey anlatır etkisinden kurtulmazsın bazıları abartırda abartır doğumu, ben konuşmak isteyene duymak istemiyorum doğumla ilgili hiç bir şey deyip susturuyordum ohh canım değsin
bak sen sakın senin minik olmasın
canım yarın düşünüyorum oğlumunda kontrolü var onun bahanesiyle gidicem kimse duysun istemiyorum çünkü:) hissedersin canım merak etmese seninki kesin erkek mi:) kızlar geç hissedilirde:)
gazan mübarek olsun sakın sinirini bozmasına izin verme tamam mı sen bize gönder biz hallederiz onu
ay canım çatlattın benihamilesin belli
üzülme arakadaşım stresle olmuyor maalesef bu iş sakin ol , ben braunun ateş öçlerini kullanıyorum 8 sn de ölçüyor tavsiye ederim
bugün yarın çatlayacak gibi
Mrb canim benims.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inşherkeze iyi güzel pzarlar
Ay cutem hadi hayirlisikuzu.
ishal de oldum....anladin sen)
sancilarda duzene girdi gibi. 20 dk da bir. siddeti de artiyr gittikce. sirtimdan belime oradan kanima oradan kasiklarima derken dizelrde bitiyr) anamm yemek tarifi gibi oldu ) yurusem de otursam da yatsam da devam agri cnm. azalmiyr ve gecmiyr.
Kuzu pek anlamam ama kizlara katiliyorum agiz tadiyla Rabim sana emanetini verecek insallahcanlarım bugün rüyamda 9-10aylk bi erkek bebek gördüm
benim degilmis birisi bana bak diye emanet etmis.ve ona baklava yediriyorum ayy bu emanet amsn birsey olmasın diye sakiniyirum ve tatlıdan ben de iştahlı iştahlı bi yiyorum (gerçekten de tatlilar vazgeçilmezlerimdir).
ve gecen aylarda da hep bana emanet edilmis bebek görüyordum Hayırdır inş.
korkmuyor da degilim rüya hakkında degisik şeyler düşünyrum.
öğrencilerim bana hep ruya tabiri sorarlar ben tbirci degilim kuran öğretmeniyim derim
simdi ben size soruyorum nedir bu rüya?......
Canim benim insallah bir mucize olur ve Rabbim yuzunu guldururkızlar nasılsınız çok giremiyorum
EFLALL kuzum hamileymişsin şu kötü günlerimde şu haberin iyi geldi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
biliyorum bebek gidicek ama ona rağmen o iğneleri yaptırmak daha bi canımı acıtıyor.
allaha emanet olun
sizi seviyorumm
kizlar. saclarimi da yaptim. ondan sonra inanilmaz bir uyku cöktu. baktim kasilmada yok dus sonrasi. dedim.biraz yatayim. uyumusum. o nedenle gitmedim.
ya banyo kaynakli rahatlama oldu ya da yanlis alarmdi. kusuruma bakmayin. heyecan yaptirdim sizlere de.
Canım rüyan hayrolsun inşallah yakında bebeğinin geleceğinin işaretidir, düşündüğün şeyleri tahmin ediyorum dillendirme hiç canımcanlarım bugün rüyamda 9-10aylk bi erkek bebek gördüm
benim degilmis birisi bana bak diye emanet etmis.ve ona baklava yediriyorum ayy bu emanet amsn birsey olmasın diye sakiniyirum ve tatlıdan ben de iştahlı iştahlı bi yiyorum (gerçekten de tatlilar vazgeçilmezlerimdir).
ve gecen aylarda da hep bana emanet edilmis bebek görüyordum Hayırdır inş.
korkmuyor da degilim rüya hakkında degisik şeyler düşünyrum.
öğrencilerim bana hep ruya tabiri sorarlar ben tbirci degilim kuran öğretmeniyim derim
simdi ben size soruyorum nedir bu rüya?......
Canım aklım sendeydi inşallah hakkında hayırlısı olsun ne denir ne söylenir ki... Rabbim yardımcın olsunkızlar nasılsınız çok giremiyorum
allaha emanet olun
sizi seviyorumm
gönder kuzum ben hallederimAy canim insallah hersey yolundadir bizim babamizda eli gobisde anneye oynamadin bari bana oyna anne kiskansin deyip duruyor
Canim yarin ola hayrola bekleyip gorecegiz insallah 3 te randevumuz var.nisim konusuda acilirsa cok net konusacam zaten
Cutem sen cogu seyi cozdun bunuda cozersin insallah
Hadi o zaman yarin seninde guzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Kv yi de olmadi gonderirim size
Mrb canim benim
Ay cutem hadi hayirlisi
Kuzu pek anlamam ama kizlara katiliyorum agiz tadiyla Rabim sana emanetini verecek insallah
Canim benim insallah bir mucize olur ve Rabbim yuzunu guldurur
Cutem ne kusuru ama ben gitti ne oldu diye dusunurken bu mesajini gordum ama belli artik yakin. Bizim kimsunun kizi anne ishal oldum dedi telefonda kadin hazirlandi gitti bilmiyor o dogum yakindir gideyim dedi
canım kötü olmuş Rabbim sabır versin sakın takılma bu konuya lütfen üzme kendiniKizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
Kizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
Azeri canim bebisin az daha dursun Ve oyle gelsin saglikla insallah... CUTEM vakit doldu canim.dualarim seninle sakinligine hayranim ve kolay zahmetsiz ve hayal ettigin gibi bir dogumun olucak allahin izniyle..
Ne guzel valla yasanilan ve paylasilan hersey arkadan gelene ornek oluyor iste kadin dayanismasi...benim icin bebek fikri nekadar yakinsa dogum fikri okadar uzak ve korku veren biseydi cunku hep dinledigim hikayeler yuzunden..simdi cutemin hazirlanisini okudum super yaa :)) bende boyle relax olurum insallah... AZAP cicegim bigun daha sabret canim aklindan kotu seyler gecirme. Bende bugun daha rahat nefes aliyorum.cok sukur.ama hastaliktanmi yoksa bebismi vr tabi bebis olma ihtimali cok zayif olsada bi degisigim :)) kendimi kandirmak istemiyorum guzel olur insallah.adet yaklasinca baslamasam kendimi dinlemeye super olucak..bunuda asarim bigun insallah..
Bi sey hissetmemis mi kuzumm ya kadin kalbi durmus dedin ya bebegin
bunlari dusunup ogrenip aklini bulandirma bakayim.
daha haftasi kucuk oldugu icin hissetmez birsey. bilemez yani. 22-24 haftalardan once bebek hareketi duzenli olmadigi ve tam hissedemedigi icin bilinmez guzelim.
Tamam cute reyizimsormak yok akil bulandirmak yok sen nasil oldun sancilar ne alemde ruzgarinda artik iceride eksin istiyor sanirim oda hakli kac aydir iceride nede olsa
bunlari dusunup ogrenip aklini bulandirma bakayim.
daha haftasi kucuk oldugu icin hissetmez birsey. bilemez yani. 22-24 haftalardan once bebek hareketi duzenli olmadigi ve tam hissedemedigi icin bilinmez guzelim.
Ahhh gelse o haftalar cutem benim hareketler düzenli değil ama böyle nasıl anlatayım bişey geziyo gibi yada balık gibi yada balon gibi yada ben anlatamıyorum :)
afacan cikti benim oglan.
simdi yavs yavas yine basladi sancilar. amannnnnn ben de bilemedim ki cnm. daha once dogursayidm kesin bir fikrim olurdu
Bi sey hissetmemis mi kuzumm ya kadin kalbi durmus dedin ya bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?