kv nin yaptigina ayip denmez cnm. gunah denir.
ne hakki var seni milletin yaninda uzmeye. neden bu kadinlar bu sekilde davraniyrlar anlayamiyrm. acaba kendileri bizlerin yerinde olsalardi ne yaparlardi. mesefani koru cnm. esin de senin yanindaymis cok sukur.
hayret nes...sastim kaldim.sana)
sekerpare. ayaklardaki aciyi tarif edemiyrm. ne yapsamda gecmiyr. ama ilk zamanlarda ben de senin gibi heri yatip uyurdum. 37. hafta olunca uyku bitti gitti.
o farkli ates cikma sebebi odadan degil, farkli saatte olcmenizden.
birsey sormak istedim. sizde regl duzensiligi ya da pco bs var mi. bu degerlere gore bana yumurta yokmus gibingeldi ama tabiki yanilabilirim.
Canim sanci gelir gelir gider.ama doktorun dedigi zaman dogum baslar.genelde hep oyle oluyor.cevremdrkilerden biliyorum :))
Hormon problemim var ama pcos varmi bilemiyorum. Yumurta olcumum normal cikti. Doktor sadece buna gore yorum yapamam dedi. Acaba baska doktora mi gitsem diyorum mutlaka bunu ogrenebilmenin bir yolu vardir heralde
kv nin yaptigina ayip denmez cnm. gunah denir.
ne hakki var seni milletin yaninda uzmeye. neden bu kadinlar bu sekilde davraniyrlar anlayamiyrm. acaba kendileri bizlerin yerinde olsalardi ne yaparlardi. mesefani koru cnm. esin de senin yanindaymis cok sukur.
hayret nes...sastim kaldim.sana)
sekerpare. ayaklardaki aciyi tarif edemiyrm. ne yapsamda gecmiyr. ama ilk zamanlarda ben de senin gibi heri yatip uyurdum. 37. hafta olunca uyku bitti gitti.
o farkli ates cikma sebebi odadan degil, farkli saatte olcmenizden.
birsey sormak istedim. sizde regl duzensiligi ya da pco bs var mi. bu degerlere gore bana yumurta yokmus gibingeldi ama tabiki yanilabilirim.
afacan cikti benim oglan.
simdi yavs yavas yine basladi sancilar. amannnnnn ben de bilemedim ki cnm. daha once dogursayidm kesin bir fikrim olurdu
Duramadi demek ki minnos yerinde Allah anali babali buyutsun adiyla yasasinkizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin) ama baska bilgim yok ne yazikki.
Tamam canim dusunmek yokCanim hamilesin sen boyle seyleri dusunme.
Bu arada adet duzensizligim de var. Ne zaman evlenmeden bir ay kadar once dogum kontrol hapi kullanmaya basladim benim butun problemlerim bununla cikti. 29 gunde bir gelen adetler 33,35.37 gune kadar cikmaya basladi. Kilo aldim. Kullandigima pisman oldum dogum kontrol hapini. Zaten bende yan etki yapti. 15 gun adet oldum hergun
Mayis annelerinden boyle senin gibi detayli Anlatan birileri olsa aslinda Iyi olur canim boyle tecrubesizkikte kotu Allahbyardimcin olsun cutem
Duramadi demek ki minnos yerinde Allah anali babali buyutsun adiyla yasasin
Tamam canim dusunmek yokSagol
Haklisin canim ama senin sayende insallah biz cok rahat edecegizanladim. gecmis olsun.
dedigim gibi bana normal gelmedi, yani ates degerlerinize gore birseyler yolunda degil gibi. bir dr.a danisin istersenis.
cnm. mayis anneleri yeni yavruladiklari icin yorgunlar..cok gelemiyrlar)
Bu arada adet duzensizligim de var. Ne zaman evlenmeden bir ay kadar once dogum kontrol hapi kullanmaya basladim benim butun problemlerim bununla cikti. 29 gunde bir gelen adetler 33,35.37 gune kadar cikmaya basladi. Kilo aldim. Kullandigima pisman oldum dogum kontrol hapini. Zaten bende yan etki yapti. 15 gun adet oldum hergun
Haklisin canim ama senin sayende insallah biz cok rahat edecegizhatta insallah benim dogum zamani burda olursan yonlendirirsin beni
kizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin) ama baska bilgim yok ne yazikki.
amin cnm.aaaaaaa inanmıyorummmmm.allah analı babalı büyütsün.
ilk bebek Ali Yasin oldu demekkkkk.
cok güzel bir duygu olsa gerek.hepimize nasip olsun inşallah.
cok sevindim cnm. gozunuz aydin.canlarım hepinizi öyle özledim ki.geçmişi okumadan hemen yazmaya başladım.
öyle zor günler geçirdik ki annemle ilgili.
ameliyat oldu şükür. yoğun bakımda kaldı çok zordu onun yoğun bakımdan çıkışını beklemek.sonra çıktı şükür.15 gün daha hastanede kaldk.akabinde parça alınıp patalojiye gönderilmişti.allahıma şükürler olsun ki sonuç temiz yani kanserin üreme yapmayan türündenmiş.yani tekrarlama olmayacak inşallah.kemoterapiyede gerek kalmadı.annem taburcu olduktan sonrada ben annemlerde kalmaya devam ettim.ve yeni evime geldim.evimi kızımı eşimii çookkk özlemişim.kızımıda çok az görebildim.hastanede kaldığımz sürece .ama şükür ki her şey gerde kaldı bitti. evime ve kızıma kavuştum annem inşallah eski sağlığına kavuşacak.arada bi cepten girmeye çalıştım ama pek beceremedim.sizleri çookkk merak ettim.inşallah herşey yolundadır.yeni hamişler varmı bakamadım.inşallah herşey herkesin olmasını istediği gibidir.
CUTEMMMM canım doğum yaklaşmış.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hamiş arkadaşlarım her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.sağlıklı bir hamilelik geçirinn.
bebek isteyen canlarımmm rabbim inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecektir. o kadar zor ciddi tedavisi imkansız hastalıklar ve bi çare hastalar gördüm ki hastanedeyken rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
hepiniz allaha emanet olun.
ben ara vermek zorunda kaldım ateş ölçmelere çalışmalara takiplere dr a falan 18 günüm geçti sonrasında adet oldum.ama inşallah tekrar başlayacağım.sevgiyle kalınnn.
canım senin de uykular yok anlaşılan.nasılsın canım?azeri dğum yapmış.darısı başımıza.bi daha haber alabildin mi?
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Burayda tam yazacakken aldilar hemen ablam ....kizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin) ama baska bilgim yok ne yazikki.
Burayda tam yazacakken aldilar hemen ablam ....
Cok sukur daha iyiyim ben....
Esim yanimda oglumu bugun verecekler....
Hayatimda gordugum en mukemmel sey
Buyuk ihtimal yarin taburcu olacagim....
Hepinizi opuyorum ablalarim kardeslerim baya yazdim eller karincalandi fena halde
Cutem nasılsın oglunla bulusmana az kaldı canim heyecanla bekliyorum buluşma zamanınızı Rabbim kolaylık rahatlık versin :)
Azerim doğum yapmış Rabbim hayırlı eylesin oğluna kavuştu ne güzel insaallah bebeğine küvez çok gerekli olmaz Rabbim sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin kuzusuna :)
Nasılsınız kızlar Rabbim isteyen tüm güzel yureklilere bu günleri yakın etsin huzurlu sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin kuzularinizi gönlünüzce büyütmeyi nasip etsin. ..
Bende iyiyim hamdolsun bu gece zor sabah oldu bacaklarim sizladi resmen dün biraz yurumustum acısı çıktı herhalde saglikocagi randevu vermişti kan tahlili yapacaklarmis bugün ona gidicem nadipse gitmisken kalpatisini dinliyeyim diyorum benden haberler böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?