Oyyy hadi geçmiş olsun bakalum herikinizede saglikla sihhatle evinizede gelin inş36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Canım çok şükür annen iyiymiş sevindimcanlarım hepinizi öyle özledim ki.geçmişi okumadan hemen yazmaya başladım.
öyle zor günler geçirdik ki annemle ilgili.
ameliyat oldu şükür. yoğun bakımda kaldı çok zordu onun yoğun bakımdan çıkışını beklemek.sonra çıktı şükür.15 gün daha hastanede kaldk.akabinde parça alınıp patalojiye gönderilmişti.allahıma şükürler olsun ki sonuç temiz yani kanserin üreme yapmayan türündenmiş.yani tekrarlama olmayacak inşallah.kemoterapiyede gerek kalmadı.annem taburcu olduktan sonrada ben annemlerde kalmaya devam ettim.ve yeni evime geldim.evimi kızımı eşimii çookkk özlemişim.kızımıda çok az görebildim.hastanede kaldığımz sürece .ama şükür ki her şey gerde kaldı bitti. evime ve kızıma kavuştum annem inşallah eski sağlığına kavuşacak.arada bi cepten girmeye çalıştım ama pek beceremedim.sizleri çookkk merak ettim.inşallah herşey yolundadır.yeni hamişler varmı bakamadım.inşallah herşey herkesin olmasını istediği gibidir.
CUTEMMMM canım doğum yaklaşmış.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hamiş arkadaşlarım her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.sağlıklı bir hamilelik geçirinn.
bebek isteyen canlarımmm rabbim inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecektir. o kadar zor ciddi tedavisi imkansız hastalıklar ve bi çare hastalar gördüm ki hastanedeyken rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
hepiniz allaha emanet olun.
ben ara vermek zorunda kaldım ateş ölçmelere çalışmalara takiplere dr a falan 18 günüm geçti sonrasında adet oldum.ama inşallah tekrar başlayacağım.sevgiyle kalınnn.
maşallah kuzuna annesi boyu kilosu gayet güzel erken olmasına rağmen36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Canım çok yürüyüp yorma kendini:) bende bugün kan vericem:)Cutem nasılsın oglunla bulusmana az kaldı canim heyecanla bekliyorum buluşma zamanınızı Rabbim kolaylık rahatlık versin :)
Azerim doğum yapmış Rabbim hayırlı eylesin oğluna kavuştu ne güzel insaallah bebeğine küvez çok gerekli olmaz Rabbim sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin kuzusuna :)
Nasılsınız kızlar Rabbim isteyen tüm güzel yureklilere bu günleri yakın etsin huzurlu sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin kuzularinizi gönlünüzce büyütmeyi nasip etsin. ..
Bende iyiyim hamdolsun bu gece zor sabah oldu bacaklarim sizladi resmen dün biraz yurumustum acısı çıktı herhalde saglikocagi randevu vermişti kan tahlili yapacaklarmis bugün ona gidicem nadipse gitmisken kalpatisini dinliyeyim diyorum benden haberler böyle kızlar
Burayda tam yazacakken aldilar hemen ablam ....
Cok sukur daha iyiyim ben....
Esim yanimda oglumu bugun verecekler....
Hayatimda gordugum en mukemmel sey
Buyuk ihtimal yarin taburcu olacagim....
Hepinizi opuyorum ablalarim kardeslerim baya yazdim eller karincalandi fena halde
gunaydim cnm. artik bir sure uykusuzsunGünaydın herkese bende namazdan sonra uyuyamıyorum artık:)
Azeri canım Rabbim hayırlı uuzn ömür versin yavruna, sağlıkla huzurla hep beraber yaşayın inşallah, benimde oğlumun kalbi atışı düşmüştü o yüzden alınmıştım sezaryene.
kızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
gunaydin.
yumurtadan kac gun sonra adet oluyrsun? onceki dongulerine gore yazar misin?
14 gün canım hiç şaşmadı
suan dpo11.
o zaman her ihtimale karsi 2 gun daha bekleyelim.
benim doguracagim.gun senin bat) hadi hayirlisi bakalim.
sen 8 mayısta doğuracağım dediğin gün aklıma geldi belki yeni doğan bebişin uğuruna bende adet olmam diye :)
amin. insallahhhh..kimse adet olmasin bu dongulerinde.
inşallah pozitifi görürsün canımkızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
gunaydim cnm. artik bir sure uykusuzsun
kan sonucun ne zaman cikar. yaz hemen. merak ediyrm.
gunaydin.
yumurtadan kac gun sonra adet oluyrsun? onceki dongulerine gore yazar misin?
bişey soracaktım sana benim ateş yüksek ama adet ağrım var benim gününden birkaç gün önce başlar birde hiç akıntım yok hiç hamilelik belirtim yok sende de ıoldumu böyle yoksa hemen akıntı vs olmuşmuydu?
ben hep kizlara da derim. belirtilere takilmayin. herkes de olmaz diye. hatta adet ve gebelik belirtileri de aynidir.
ben de yumurtlama sonrasi gogus hassasisyeti 2-3 gun olur.sonra gecerdi. gebe kalinca o hic gecmedi. ama ucu degil kahve halkasi aciyrdu. bir de yumurtlamadan itibaren akinti hic kesilmedi. baska birsey yoktu bende de.
Canım çok şükür annen iyiymiş sevindim
maşallah kuzuna annesi boyu kilosu gayet güzel erken olmasına rağmen
Canım çok yürüyüp yorma kendini:) bende bugün kan vericem:)
Canım eve oğlunla çıkacaksın değil mi?
Azeri caniiimm benniiimmm gelmis minisiiinn.gozun aydin canim..Rabbim onu sana bagislasin hic ayrilmayin Insallah..cok mutlu bebek olsun..hosgelmisssss Aliyasin...cok sevindim bilmem niye biraz da duygulandim..Rabbim kisa zamanda toparlanmanizi saglasin da cekirdek aile donun evinize..
Merice cnm hakkinda hayirlisi olsun guzelim..
Yazgulum hosgeldin..annene buyuk gecmisler olsun cnm atlatmissiniz sukur..seninndecyeni calismalarin hayirli olsun Insallah..
Eflosum cnm degeri coook guzel cikar Insallahh.
Cute iyimisin cnm?? Hersey yolundami???
Burayda tam yazacakken aldilar hemen ablam ....
Cok sukur daha iyiyim ben....
Esim yanimda oglumu bugun verecekler....
Hayatimda gordugum en mukemmel sey
Buyuk ihtimal yarin taburcu olacagim....
Hepinizi opuyorum ablalarim kardeslerim baya yazdim eller karincalandi fena halde
Günaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.
Canım çok sevindim beraber çıkmanıza, bol bol sütün olsun inşallah yavrunu doyursun büyütsün, sende çabuk toparlanırsın inşaallahHepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Dualariniz sayesinde cok sukur carcabucak topalandik .....
Evet ablam Allah (c.c.)in izni ile buradan 3 kisi ayrilacagiz
Teyzelerinin yerinede bol bol koklayacagim meraklanmayin ...
Hepinizi opuyorum cok
Sağol canım inşallah, öğleden sonraya kadar çatlıycam:)Azeri caniiimm benniiimmm gelmis minisiiinn.gozun aydin canim..Rabbim onu sana bagislasin hic ayrilmayin Insallah..cok mutlu bebek olsun..hosgelmisssss Aliyasin...cok sevindim bilmem niye biraz da duygulandim..Rabbim kisa zamanda toparlanmanizi saglasin da cekirdek aile donun evinize..
Merice cnm hakkinda hayirlisi olsun guzelim..
Yazgulum hosgeldin..annene buyuk gecmisler olsun cnm atlatmissiniz sukur..seninndecyeni calismalarin hayirli olsun Insallah..
Eflosum cnm degeri coook guzel cikar Insallahh.
Cute iyimisin cnm?? Hersey yolundami???
Günaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?