Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese bende namazdan sonra uyuyamıyorum artık:)

Azeri canım Rabbim hayırlı uuzn ömür versin yavruna, sağlıkla huzurla hep beraber yaşayın inşallah, benimde oğlumun kalbi atışı düşmüştü o yüzden alınmıştım sezaryene.

Oyyy hadi geçmiş olsun bakalum herikinizede saglikla sihhatle evinizede gelin inş

Canım çok şükür annen iyiymiş sevindim
maşallah kuzuna annesi boyu kilosu gayet güzel erken olmasına rağmen
Canım çok yürüyüp yorma kendini:) bende bugün kan vericem:)

Canım eve oğlunla çıkacaksın değil mi?

gunaydim cnm. artik bir sure uykusuzsun
kan sonucun ne zaman cikar. yaz hemen. merak ediyrm.

kızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

gunaydin.
yumurtadan kac gun sonra adet oluyrsun? onceki dongulerine gore yazar misin?

suan dpo11.
o zaman her ihtimale karsi 2 gun daha bekleyelim.
benim doguracagim.gun senin bat ) hadi hayirlisi bakalim.

sen 8 mayısta doğuracağım dediğin gün aklıma geldi belki yeni doğan bebişin uğuruna bende adet olmam diye :)

amin. insallahhhh..kimse adet olmasin bu dongulerinde.

bişey soracaktım sana benim ateş yüksek ama adet ağrım var benim gününden birkaç gün önce başlar birde hiç akıntım yok hiç hamilelik belirtim yok sende de ıoldumu böyle yoksa hemen akıntı vs olmuşmuydu?

kızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
inşallah pozitifi görürsün canım
gunaydim cnm. artik bir sure uykusuzsun
kan sonucun ne zaman cikar. yaz hemen. merak ediyrm.

gunaydin.
yumurtadan kac gun sonra adet oluyrsun? onceki dongulerine gore yazar misin?

sevdim uykusuzluğu:) 3 yıldır sabahları uyku diye inliyordum birde iştahsızlık gelse çok sevinicem:) öğleden sonra çıkar canım doktoru arayıp öğrenirim tekrar gidersem bizim hafiyeler şüphelenir yazarım hemen

ben hep kizlara da derim. belirtilere takilmayin. herkes de olmaz diye. hatta adet ve gebelik belirtileri de aynidir.

ben de yumurtlama sonrasi gogus hassasisyeti 2-3 gun olur.sonra gecerdi. gebe kalinca o hic gecmedi. ama ucu degil kahve halkasi aciyrdu. bir de yumurtlamadan itibaren akinti hic kesilmedi. baska birsey yoktu bende de.

aslında haklısın birinde benim çok akıntım vardı inanılmaz bel ağrım..vs ilaç içicem belki bebek vardır diye içmedim üstüne birde göğüsde acı oldu ahaaa tamam hamileyim moduna girdim sonra fos tabi :) ne zaman kendimi hamile hissetsem belirtim oluyor bu ay da tam tersi az önce kendi kendime düşündüm 3 gün sonra hamile olduğum haberini alsam tek bek inanmam herhalde diye çünkü o kadar umudum yok olursa sürpriz olacak

Hepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Dualariniz sayesinde cok sukur carcabucak topalandik .....
Evet ablam Allah (c.c.)in izni ile buradan 3 kisi ayrilacagiz
Teyzelerinin yerinede bol bol koklayacagim meraklanmayin ...
Hepinizi opuyorum cok

Azeri caniiimm benniiimmm gelmis minisiiinn.gozun aydin canim..Rabbim onu sana bagislasin hic ayrilmayin Insallah..cok mutlu bebek olsun..hosgelmisssss Aliyasin...cok sevindim bilmem niye biraz da duygulandim..Rabbim kisa zamanda toparlanmanizi saglasin da cekirdek aile donun evinize..

Merice cnm hakkinda hayirlisi olsun guzelim..

Yazgulum hosgeldin..annene buyuk gecmisler olsun cnm atlatmissiniz sukur..seninndecyeni calismalarin hayirli olsun Insallah..

Eflosum cnm degeri coook guzel cikar Insallahh.

Cute iyimisin cnm?? Hersey yolundami???

iyiyim cnm cok sukur. kasilmalara devam )

hayırlı olsun canım yavruna Rabbim saglık sıhhat versin en güzel duyguları yaşıyorsun ne kadar şükretseek az darısı isteyen tüm anne adaylarına inş..

Hepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Dualariniz sayesinde cok sukur carcabucak topalandik .....
Evet ablam Allah (c.c.)in izni ile buradan 3 kisi ayrilacagiz
Teyzelerinin yerinede bol bol koklayacagim meraklanmayin ...
Hepinizi opuyorum cok
Canım çok sevindim beraber çıkmanıza, bol bol sütün olsun inşallah yavrunu doyursun büyütsün, sende çabuk toparlanırsın inşaallah
Sağol canım inşallah, öğleden sonraya kadar çatlıycam:)
Günaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.

Günaydın canım sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…