Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım sağol nerden biliyordun:) sen niye pc de giremiyorsun yoksun kaç gündür?
ya ne biliyim, sana hani test yap dedim ya senin mesajına cevap olarak, o an birden aniden içime doğdu işte, o yüzden hamile olduğunu görünce çok şaşırmadım, ama acayip çokkk sevindim, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
4 gün tatildi ya bize, o yüzden giremedim, çarşamba günü de iş yoğunluğundan giremedim. Derken Pazartesi oldu bile

Hepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Dualariniz sayesinde cok sukur carcabucak topalandik .....
Evet ablam Allah (c.c.)in izni ile buradan 3 kisi ayrilacagiz
Teyzelerinin yerinede bol bol koklayacagim meraklanmayin ...
Hepinizi opuyorum cok
Aaaaa nasıl yaa, bebişin geldi mi canımmmm Cuteyi beklerken sen mi doğurdun kızzzz
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, gözün aydın

iyiyim cnm cok sukur. kasilmalara devam )
cutem canım günaydın, ha gayret inat etti galiba paşa, gelmiyor

HERKESLERE GÜNAYDINLAR İYİ HAFTALAR
BİRAZ GEÇMİŞE BAKİYİM

ay canım doğru:)) sen dedim kalktım pc yi kapatıp test yaptım birinin yap demesini bekliyormuşum hamile değilsem testlerim ziyan olacak diye yapmıyordum benimki der o kadar testi yedin mi diye özledim seni

Hepinizi opuyorum cok

canım gozunaydın Allah analı babalı buyutsun sağlıkla İnsallah

hosgeldin kuzu. ozlettin kendini. ben 8 mayis persembe mecburi sezeryan olacagim canim. ama oncesinde biraz dogum sancisi cekeyim dedim )

hosgeldin kuzu. ozlettin kendini. ben 8 mayis persembe mecburi sezeryan olacagim canim. ama oncesinde biraz dogum sancisi cekeyim dedim )

canım Allah sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönmeyi nasip etsin sancılara gelince atraksiyon olur bosver oda heyecan hem babasıda o atraksiyonu accık yasasınki kadınlar neler çekiyor anlasın dimi ama

neyse kafanı şişirmim dua edersen sevinirim bir sıkıntı var beni en iyi sen anlarsın uzun sure rahatsızlıkla bogusmus biri olarak benim sıkıntımda rahatsızlığımla ilgili neyse yormim seni

teşekkür ettim canım dediklerini uyguladım hatta duşta yaptım iyi geldi canım :)

geçmiş olsun canım inş iyi olursun

amin canim insallah. hepimiz sagsaglim alalim.kuzcagimiza.

iyi haftalar diliyorum :)
dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum

Günaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.

amin canım günaydınn :)

hayırlı olsun canım yavruna Rabbim saglık sıhhat versin en güzel duyguları yaşıyorsun ne kadar şükretseek az darısı isteyen tüm anne adaylarına inş..

canım sen hala test yapmadın mı __?

günaydın tatlım bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta saat 5 ten sonra uyuyamıyordum ama benimki heyecandan :)))

kızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

günaydınnn inşşş pozitiftir cnm

dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum

Günaydın canım, ayyy bende tık yok iştahım aynı tiksinme başlasın diye bekliyorum

kızlar ben kan verip geliyorum öptüm

ates degerlerine gore grafigini de cizdim cnm. buna gore bu ay yumruta yok bence.

Eki Görüntüle 1100202

Cok tesekkurler benibilgilendirdigin icin bu konuda. Doktor 6 ay dwnwyin demisti ama bwn yine de bu onumuzdeku adet doneminde baska bie doktora basvurayim diye dusunuyorum. bu arada glukofen kullaniyordum insulin direnci icin bu ay birakmistim. Onu da bir kafin dogumcuya sorayim. Yumurta gelisimini de sagliyor diyorlar ama benim gittigim kadin dogumcu bence kullanmana gerek yok dedi. Endokrinoloji uzmani ise mutlaka kullan dedi. Hangisine uymak lazim bilemedim

gunaydin.
yagli seyler yeme sakin. migden kaldirmaz.
yumurta yiyemezsen zorlama, yerine yesil mercimek corbasi yapip ic. cok faydali.

hazir aklima gelmisken yazayim:
ben kemik suyuna corba yapip cok ictim. gecnelrde dr.u dinledim. 6. aydan sonra bebekelerde ek gidaya gecince kemik suyuna corba yedirin ki kemikleri iyi gelissin, boyu uzun olsun dedi. ben karnimdayken yaptim ve sanirim masallahi var oglumun boyu o nedenle baya uzun oldu haftasina gore. bir de ilk 3 ay baligi eksik etmeyin. mummunse kizartma degilde firin posetinde firinda yapin. daha saglikli. ozellikle benim gibi pihtilalarda kanin akiskanligini artiyrmus bu sekilde pisirip yemek.

rica ederim. bunlari topik baskani ekinciye yolladim. o da pco lu. o da benim gibi dusundu. yani bu ay yumurta olmamis ve pco lu olabilir dedi. siz bi dr.a daha gorunun.

hormon konusunda kesinlikle endokrinolojiye guvenin. kadin dogumcuya degil. ben glukofen vs kullanmadigim icin bilmiyrm ama trioid hastasiyim. kadin dogumcum direk beni endokrin uzmanina yolladi. cunku kendi dali degil. ikisi birlikte calisarak bu zamana geldik sukur. benim ilk iki dusugumu de hem bu tiroid bozukluguna hem de pihtilasmaya bagladilar.

tmm teşekkür ederim cnm

canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir mucize olur, herşey güzel olur

Kizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
Allah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusram

canım iyi haberlerle dönmüşsün, gözün aydın çok sevindim. Ben de arada ateşine baktım acaba ölçüyor musun diye, ama ölçmemiştin hiç. Aklım sendeydi, şimdi iyi haberleri alınca da rahatladım

ay canım doğru:)) sen dedim kalktım pc yi kapatıp test yaptım birinin yap demesini bekliyormuşum hamile değilsem testlerim ziyan olacak diye yapmıyordum benimki der o kadar testi yedin mi diye özledim seni
Ayy ben de özledim walla efloşum, telden yazamıyorum evdeyken, çok sinir bozucu, o yüzden bakıp bakıp çıktım mecburen
Bir de tatil diye misafir fln geldi, e biz de gittik biyerlere fln, şimdi diyorum, tatil fln olmasın bir daha, çalışalım hep, ben tatillerde yoruluyorum

hoşbuldum canım benim ben de çok özledim walla. Bakalım 8 mayısa kadar teşrif edecekler mi Paşa hazretleri
Ama vuslat çok yakın Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi de artık

iyi haftalar canım, hayırlı olsun, erken başlamışsın
Ben de yoğurtlu şeylere sardım bu ara, midemi en çok o rahatlatıyor, yumurtadan tiksindim, o yüzden azalttım

kızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
şuan için gayet güzel inşallah sonuda böyle olur
iyiyim cnm cok sukur. kasilmalara devam )
8 mayıs senin minigin hoşuna gitti beklicek
Hepinizi opuyorum cok
gözün aydın tatlım,topigin minik abisi rüzgar olacak derken seninki hızlı çıktı,
kızlar ben kan verip geliyorum öptüm
hele şükür bende dicektim hadi artuık diye,güzel haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…