ya ne biliyim, sana hani test yap dedim ya senin mesajına cevap olarak, o an birden aniden içime doğdu işte, o yüzden hamile olduğunu görünce çok şaşırmadım, ama acayip çokkk sevindim, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahay canım sağol nerden biliyordun:) sen niye pc de giremiyorsun yoksun kaç gündür?
Aaaaa nasıl yaa, bebişin geldi mi canımmmmHepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Dualariniz sayesinde cok sukur carcabucak topalandik .....
Evet ablam Allah (c.c.)in izni ile buradan 3 kisi ayrilacagiz
Teyzelerinin yerinede bol bol koklayacagim meraklanmayin ...
Hepinizi opuyorum cok
cutem canım günaydın, ha gayretiyiyim cnm cok sukur. kasilmalara devam)
ya ne biliyim, sana hani test yap dedim ya senin mesajına cevap olarak, o an birden aniden içime doğdu işte, o yüzden hamile olduğunu görünce çok şaşırmadım, ama acayip çokkk sevindim, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
4 gün tatildi ya bize, o yüzden giremedim, çarşamba günü de iş yoğunluğundan giremedim. Derken Pazartesi oldu bile
Aaaaa nasıl yaa, bebişin geldi mi canımmmmCuteyi beklerken sen mi doğurdun kızzzz
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, gözün aydın
cutem canım günaydın, ha gayretinat etti galiba paşa, gelmiyor
HERKESLERE GÜNAYDINLAR İYİ HAFTALAR
BİRAZ GEÇMİŞE BAKİYİM
Hepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Hepinizi opuyorum cok
ya ne biliyim, sana hani test yap dedim ya senin mesajına cevap olarak, o an birden aniden içime doğdu işte, o yüzden hamile olduğunu görünce çok şaşırmadım, ama acayip çokkk sevindim, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
4 gün tatildi ya bize, o yüzden giremedim, çarşamba günü de iş yoğunluğundan giremedim. Derken Pazartesi oldu bile
Aaaaa nasıl yaa, bebişin geldi mi canımmmmCuteyi beklerken sen mi doğurdun kızzzz
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, gözün aydın
cutem canım günaydın, ha gayretinat etti galiba paşa, gelmiyor
HERKESLERE GÜNAYDINLAR İYİ HAFTALAR
BİRAZ GEÇMİŞE BAKİYİM
hosgeldin kuzu. ozlettin kendini. ben 8 mayis persembe mecburi sezeryan olacagim canim. ama oncesinde biraz dogum sancisi cekeyim dedim)
geçmiş olsun canım.
ay kıyamam ya ben de eşimi her hafta görümcemin miniği severken içinin nasıl aktığını görüyorum.
o zaman anlıyordum ki çok istiyor bebek. ama bana hiç söylemedi
inşallah kavuşacaksınız miniğinize canım benim. en hayırlısından, en tatlısından bir tane sizin olacak:)
şu uykusuzluk beni en çok korkutan:) doğumdan falan ben de korkmuyorum.
uykuma çok düşkünüm ne yaparım bilmem
uykun var ama uyuyamıyorsun değil mi? sancılardan falan mı uykun kaçıyor?
güveniyorum canım:) çarşamba görünecek mi minik çok merak ediyorum:)
kız bana çarşamba ellerime ellerime vur:)))))) ben de seni seviyorum canım benim:)
geçmiş olsun canım. bol bol egzersiz yapacaksın.
boynunu yavaş yavaş yana yatır ama çeneni de aynı zamanda omzuna doğru getirmeye çalış.
çok ağrıdığı zaman orada içinden 5e kadar say ve devam et diğer tarafa geçme. yatırabildiğin kadar yatır kafanı omzuna doğru.
sonra diğer tarafa aynı şeyi yap. aklına geldikçe yap bu egzersizi, geçer.
ben iyiyim kardeşim hala burada onunla vakit geçiriyorum.
bende de belirti yok hala. göğüslerim dokununca çok az acıyor o kadar.
anammmm bana diyor ama kendi benden panik:)))))
hemen boş gebelik niye getiriyorsun aklına canım benim.
p.tesi mi gideceksin doktoruna?
ben zencefilli ıhlamur ile geçirmiştim öksürüğümü. taze zencefil çok iyi geliyor tavsiye ederim.
oyhhhhh doğum sancısı mı geldiiiiiii...
sayıyorsun değil mi iki sancı arasındaki zaman farkını?
amannn dur heyecan yaptım ya.
beklemeyecek sanırım perşembeyi.
hehe test edip onayladın yine
eczaneden dijital bir ateşölçer alın. ben 5 liraya almıştım.
ilk sayfada ayrıntılı bir anlatım var. oraya göre ölçüp yazarsınız. hayırlı olsun:)
hmmm peki:) korkmayalım biz :)
canlarım nasılsınız?
ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum resmen 3 haftadır gribim geçmedi..size merhaba demek istedim..
cute canım perşembe rüzgar paşaya kavuşuryormuşşsun gözün aydın..
pınar sanada geçmiş olsun canım...
kızlar bunlar 1 sayfa öncesinde gördüklerim..hepinizi öpüyorum...
unutmadan yazayım eşimi spermtahlili sonucunu aldık hızında sorun varmış biraz.dr l-arginine e vitamini yazmış.Ben yanıada vit kompleksi aldım..Bildiğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim...
Canım benim 20 gün önceki durumu mu anlattı gebelik varıldı canım takvimi göremedim ben mecbur ihlamur bal geceleri tereyağı pekmez bide bi kere acile vitamini serum taktılar ama hala atlatamadim azaldı öksürük şimdi burun akıntısı var geceleride burnum tutuluyor nefes alamıyorum bence hiç bekleme kbb ye git. Geçmiş olsun
Canım gebelik yok daha( cok kotu bsey bu ya oksuruyorum icim disima cikiyo burnum tikali nefes alamiyorum.p.tesiye kadar bekleyim olmzsa giderim canim.sanada gecmis olsun dikkat et kendine tekrarlamasin allah korusun.
canım sanada çok geçmiş olsun dr. gitmelisin
canlarım hepinizi öyle özledim ki.geçmişi okumadan hemen yazmaya başladım.
öyle zor günler geçirdik ki annemle ilgili.
ameliyat oldu şükür. yoğun bakımda kaldı çok zordu onun yoğun bakımdan çıkışını beklemek.sonra çıktı şükür.15 gün daha hastanede kaldk.akabinde parça alınıp patalojiye gönderilmişti.allahıma şükürler olsun ki sonuç temiz yani kanserin üreme yapmayan türündenmiş.yani tekrarlama olmayacak inşallah.kemoterapiyede gerek kalmadı.annem taburcu olduktan sonrada ben annemlerde kalmaya devam ettim.ve yeni evime geldim.evimi kızımı eşimii çookkk özlemişim.kızımıda çok az görebildim.hastanede kaldığımz sürece .ama şükür ki her şey gerde kaldı bitti. evime ve kızıma kavuştum annem inşallah eski sağlığına kavuşacak.arada bi cepten girmeye çalıştım ama pek beceremedim.sizleri çookkk merak ettim.inşallah herşey yolundadır.yeni hamişler varmı bakamadım.inşallah herşey herkesin olmasını istediği gibidir.
CUTEMMMM canım doğum yaklaşmış.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hamiş arkadaşlarım her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.sağlıklı bir hamilelik geçirinn.
bebek isteyen canlarımmm rabbim inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecektir. o kadar zor ciddi tedavisi imkansız hastalıklar ve bi çare hastalar gördüm ki hastanedeyken rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
hepiniz allaha emanet olun.
ben ara vermek zorunda kaldım ateş ölçmelere çalışmalara takiplere dr a falan 18 günüm geçti sonrasında adet oldum.ama inşallah tekrar başlayacağım.sevgiyle kalınnn.
güzel haberlerle döndüğüne sevindim gözünüz aydın canım :)
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
oyyy maşallah canım Allah ayırmasın sizi çokk sevindiminş iyi olacak bebeğin Rabbim herkese yaşatsın :)
canım Allah sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönmeyi nasip etsin sancılara gelince atraksiyon olur bosver oda heyecan hem babasıda o atraksiyonu accık yasasınki kadınlar neler çekiyor anlasın dimi ama
neyse kafanı şişirmim dua edersen sevinirim bir sıkıntı var beni en iyi sen anlarsın uzun sure rahatsızlıkla bogusmus biri olarak benim sıkıntımda rahatsızlığımla ilgili neyse yormim seni
Günaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.
hayırlı olsun canım yavruna Rabbim saglık sıhhat versin en güzel duyguları yaşıyorsun ne kadar şükretseek az darısı isteyen tüm anne adaylarına inş..
Günaydın herkese bende namazdan sonra uyuyamıyorum artık:)
Azeri canım Rabbim hayırlı uuzn ömür versin yavruna, sağlıkla huzurla hep beraber yaşayın inşallah, benimde oğlumun kalbi atışı düşmüştü o yüzden alınmıştım sezaryene.
kızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
iyi haftalar diliyorum :)
dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum
Günaydın canım, ayyy bende tık yok iştahım aynıtiksinme başlasın diye bekliyorum
ates degerlerine gore grafigini de cizdim cnm. buna gore bu ay yumruta yok bence.
Eki Görüntüle 1100202
kızlar ben kan verip geliyorum öptüm
iyi haftalar diliyorum :)
dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum
kızlar ben kan verip geliyorum öptüm
Cok tesekkurler benibilgilendirdigin icin bu konuda. Doktor 6 ay dwnwyin demisti ama bwn yine de bu onumuzdeku adet doneminde baska bie doktora basvurayim diye dusunuyorum. bu arada glukofen kullaniyordum insulin direnci icin bu ay birakmistim. Onu da bir kafin dogumcuya sorayim. Yumurta gelisimini de sagliyor diyorlar ama benim gittigim kadin dogumcu bence kullanmana gerek yok dedi. Endokrinoloji uzmani ise mutlaka kullan dedi. Hangisine uymak lazim bilemedim
gunaydin.
yagli seyler yeme sakin. migden kaldirmaz.
yumurta yiyemezsen zorlama, yerine yesil mercimek corbasi yapip ic. cok faydali.
hazir aklima gelmisken yazayim:
ben kemik suyuna corba yapip cok ictim. gecnelrde dr.u dinledim. 6. aydan sonra bebekelerde ek gidaya gecince kemik suyuna corba yedirin ki kemikleri iyi gelissin, boyu uzun olsun dedi. ben karnimdayken yaptim ve sanirim masallahi var oglumun boyu o nedenle baya uzun oldu haftasina gore. bir de ilk 3 ay baligi eksik etmeyin. mummunse kizartma degilde firin posetinde firinda yapin. daha saglikli. ozellikle benim gibi pihtilalarda kanin akiskanligini artiyrmus bu sekilde pisirip yemek.
canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir mucize olur, herşey güzel olurkızlar nasılsınız çok giremiyorum
ne kafam yerinde bazen nefes bile alırken zorlanıyorumm
EFLALL kuzum hamileymişsin şu kötü günlerimde şu haberin iyi geldi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
CUTEM canımcım rüzgar kolaycacık sağlıkla gelsin inşallahdualarım seninle.
ve diğer kızlar pek takip edemedim hepiniz iyisinizdir umarım.
hepinizi seviyorum rabbim yüzünüzü güldürsün.
bana gelince değerim 4 günde 150 den sadece 180 çıkmış.
hiç umut yok ama çarşamba test tekrarı var.
biliyorum bebek gidicek ama ona rağmen o iğneleri yaptırmak daha bi canımı acıtıyor.
değerlerim yavaş arttığı için dış gebelik olmasından korkuyorum
şuan dış gebelik değilde biyokimyasal olsun diye dua ediyorum içim çok acıyor
rabbim kimseye yaşatmasın
allaha emanet olun
sizi seviyorumm
Allah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusramKizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
canım iyi haberlerle dönmüşsün, gözün aydın çok sevindim. Ben de arada ateşine baktım acaba ölçüyor musun diye, ama ölçmemiştin hiç. Aklım sendeydi, şimdi iyi haberleri alınca da rahatladımcanlarım hepinizi öyle özledim ki.geçmişi okumadan hemen yazmaya başladım.
öyle zor günler geçirdik ki annemle ilgili.
ameliyat oldu şükür. yoğun bakımda kaldı çok zordu onun yoğun bakımdan çıkışını beklemek.sonra çıktı şükür.15 gün daha hastanede kaldk.akabinde parça alınıp patalojiye gönderilmişti.allahıma şükürler olsun ki sonuç temiz yani kanserin üreme yapmayan türündenmiş.yani tekrarlama olmayacak inşallah.kemoterapiyede gerek kalmadı.annem taburcu olduktan sonrada ben annemlerde kalmaya devam ettim.ve yeni evime geldim.evimi kızımı eşimii çookkk özlemişim.kızımıda çok az görebildim.hastanede kaldığımz sürece .ama şükür ki her şey gerde kaldı bitti. evime ve kızıma kavuştum annem inşallah eski sağlığına kavuşacak.arada bi cepten girmeye çalıştım ama pek beceremedim.sizleri çookkk merak ettim.inşallah herşey yolundadır.yeni hamişler varmı bakamadım.inşallah herşey herkesin olmasını istediği gibidir.
CUTEMMMM canım doğum yaklaşmış.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hamiş arkadaşlarım her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.sağlıklı bir hamilelik geçirinn.
bebek isteyen canlarımmm rabbim inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecektir. o kadar zor ciddi tedavisi imkansız hastalıklar ve bi çare hastalar gördüm ki hastanedeyken rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
hepiniz allaha emanet olun.
ben ara vermek zorunda kaldım ateş ölçmelere çalışmalara takiplere dr a falan 18 günüm geçti sonrasında adet oldum.ama inşallah tekrar başlayacağım.sevgiyle kalınnn.
Ayy ben de özledim walla efloşum, telden yazamıyorum evdeyken, çok sinir bozucu, o yüzden bakıp bakıp çıktım mecburenay canım doğru:)) sen dedim kalktım pc yi kapatıp test yaptımbirinin yap demesini bekliyormuşum hamile değilsem testlerim ziyan olacak diye yapmıyordum benimki der o kadar testi yedin mi diye özledim seni
hoşbuldum canım benimhosgeldin kuzu. ozlettin kendini. ben 8 mayis persembe mecburi sezeryan olacagim canim. ama oncesinde biraz dogum sancisi cekeyim dedim)
iyi haftalar canım, hayırlı olsun, erken başlamışsıniyi haftalar diliyorum :)
şuan için gayet güzel inşallah sonuda böyle olurkızlarrrr günaydınn
ateşim 0,1 derece yülselmiş yarında yüksek olursa tamamdır bu iş
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
8 mayıs senin minigin hoşuna gitti beklicekiyiyim cnm cok sukur. kasilmalara devam)
gözün aydın tatlım,topigin minik abisi rüzgar olacak derken seninki hızlı çıktı,Hepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Hepinizi opuyorum cok
hele şükür bende dicektim hadi artuık diye,güzel haberlerle gel canımkızlar ben kan verip geliyorum öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?