amin cnm.canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir mucize olur, herşey güzel olur
Allah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusram
canım iyi haberlerle dönmüşsün, gözün aydın çok sevindim. Ben de arada ateşine baktım acaba ölçüyor musun diye, ama ölçmemiştin hiç. Aklım sendeydi, şimdi iyi haberleri alınca da rahatladım
Ayy ben de özledim walla efloşum, telden yazamıyorum evdeyken, çok sinir bozucu, o yüzden bakıp bakıp çıktım mecburen
Bir de tatil diye misafir fln geldi, e biz de gittik biyerlere fln, şimdi diyorum, tatil fln olmasın bir daha, çalışalım hep, ben tatillerde yoruluyorum
hoşbuldum canım benimben de çok özledim walla. Bakalım 8 mayısa kadar teşrif edecekler mi Paşa hazretleri
Ama vuslat çok yakınAllah hayırlısıyla kavuştursun sizi de artık
iyi haftalar canım, hayırlı olsun, erken başlamışsın
Ben de yoğurtlu şeylere sardım bu ara, midemi en çok o rahatlatıyor, yumurtadan tiksindim, o yüzden azalttım
şuan için gayet güzel inşallah sonuda böyle olur
8 mayıs senin minigin hoşuna gitti beklicek
gözün aydın tatlım,topigin minik abisi rüzgar olacak derken seninki hızlı çıktı,
hele şükür bende dicektim hadi artuık diye,güzel haberlerle gel canım
kızlar ay bana bi akıl verin kasıklarım 2 gündür perişan etti beni gaz şişkinlik,sancı hiç bukadar yogun olmamıştı bu dönem,çatlamak bilmedi bu yumda haa,yok bişey deyil aha çatladı aha çatlayacak diye adam elimde kalacak birgünhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 napıyım ben yaa
kızlar ay bana bi akıl verin kasıklarım 2 gündür perişan etti beni gaz şişkinlik,sancı hiç bukadar yogun olmamıştı bu dönem,çatlamak bilmedi bu yumda haa,yok bişey deyil aha çatladı aha çatlayacak diye adam elimde kalacak birgünhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 napıyım ben yaa
amin cnm.
beklesin bakalim. karnimda 3 gun cok onemli onun icin
Ali Yasin abimiz oldu masallah. Allahim saglikla yasatsin onu
ooooooooooooooooo neler kaçırdım ben ali yasin dogdu mu?? normal mi? Allahım esirgesin onumaşallah.. canım son 3 demişsin mecburi sezeryan demişsin noldu bi sorun yoktur inşallah..
haklısın canım eni sonu kavuşacaksınızamin cnm.
beklesin bakalim. karnimda 3 gun cok onemli onun icin
Ali Yasin abimiz oldu masallah. Allahim saglikla yasatsin onu
yapcak bisi yok. yumurta olana kadar gun asiriya devam.
pes etmek yok, yola devam
tamam kuzumgönder kuzum ben hallederim
canım kötü olmuş Rabbim sabır versin sakın takılma bu konuya lütfen üzme kendini
amin canımRabbim sabrini versinofff cok uzucu..
kuzu Allah sabır versin düşünmeyelim biz Rabbim yaşatmasın kimseyeBi sey hissetmemis mi kuzumm ya kadin kalbi durmus dedin ya bebegin
cutem sen nasılsın kuzumkizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin) ama baska bilgim yok ne yazikki.
canım benim çok geçmiş olsun şükür annen iyiymiş bir daha yaşatmasın Rabbimcanlarım hepinizi öyle özledim ki.geçmişi okumadan hemen yazmaya başladım.
öyle zor günler geçirdik ki annemle ilgili.
ameliyat oldu şükür. yoğun bakımda kaldı çok zordu onun yoğun bakımdan çıkışını beklemek.sonra çıktı şükür.15 gün daha hastanede kaldk.akabinde parça alınıp patalojiye gönderilmişti.allahıma şükürler olsun ki sonuç temiz yani kanserin üreme yapmayan türündenmiş.yani tekrarlama olmayacak inşallah.kemoterapiyede gerek kalmadı.annem taburcu olduktan sonrada ben annemlerde kalmaya devam ettim.ve yeni evime geldim.evimi kızımı eşimii çookkk özlemişim.kızımıda çok az görebildim.hastanede kaldığımz sürece .ama şükür ki her şey gerde kaldı bitti. evime ve kızıma kavuştum annem inşallah eski sağlığına kavuşacak.arada bi cepten girmeye çalıştım ama pek beceremedim.sizleri çookkk merak ettim.inşallah herşey yolundadır.yeni hamişler varmı bakamadım.inşallah herşey herkesin olmasını istediği gibidir.
CUTEMMMM canım doğum yaklaşmış.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hamiş arkadaşlarım her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.sağlıklı bir hamilelik geçirinn.
bebek isteyen canlarımmm rabbim inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecektir. o kadar zor ciddi tedavisi imkansız hastalıklar ve bi çare hastalar gördüm ki hastanedeyken rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
hepiniz allaha emanet olun.
ben ara vermek zorunda kaldım ateş ölçmelere çalışmalara takiplere dr a falan 18 günüm geçti sonrasında adet oldum.ama inşallah tekrar başlayacağım.sevgiyle kalınnn.
oy oy oy maşallah size kuzum Allah'ım esirgesin sizi36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
günaydın bidenemGünaydın herkese bende namazdan sonra uyuyamıyorum artık:)
Azeri canım Rabbim hayırlı uuzn ömür versin yavruna, sağlıkla huzurla hep beraber yaşayın inşallah, benimde oğlumun kalbi atışı düşmüştü o yüzden alınmıştım sezaryene.
günaydın canım benimGünaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.
geçmiş olsun canım sana da iyi haftalariyi haftalar diliyorum :)
dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum
ayy hadş bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzkızlar ben kan verip geliyorum öptüm
amin bitanemAllah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusram
canım mecburen çalışmaya devamkızlar ay bana bi akıl verin kasıklarım 2 gündür perişan etti beni gaz şişkinlik,sancı hiç bukadar yogun olmamıştı bu dönem,çatlamak bilmedi bu yumda haa,yok bişey deyil aha çatladı aha çatlayacak diye adam elimde kalacak birgünhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 napıyım ben yaa
tamam kuzum
amin canım
kuzu Allah sabır versin düşünmeyelim biz Rabbim yaşatmasın kimseye
cutem sen nasılsın kuzum
canım benim çok geçmiş olsun şükür annen iyiymiş bir daha yaşatmasın Rabbim
oy oy oy maşallah size kuzum Allah'ım esirgesin sizi
günaydın bidenem
günaydın canım benim
geçmiş olsun canım sana da iyi haftalar
ayy hadş bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amin bitanem
sen nasılsın kuzucuk nasıl ne kadarlık oldu sende bari sosyalin yaptığı çizelgeden yap görelim kuzunun na kadar olduğunu
canım mecburen çalışmaya devam
canlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedimbozuldu biraz
iyiyim ben de tatlım, kuzucuğumla ilgili kötü rüyalar görmeye devam ediyorum. Çok sık değil Allahtan, çünkü etkisinden kolay kurtulamıyorum sonratamam kuzum
amin canım
kuzu Allah sabır versin düşünmeyelim biz Rabbim yaşatmasın kimseye
cutem sen nasılsın kuzum
canım benim çok geçmiş olsun şükür annen iyiymiş bir daha yaşatmasın Rabbim
oy oy oy maşallah size kuzum Allah'ım esirgesin sizi
günaydın bidenem
günaydın canım benim
geçmiş olsun canım sana da iyi haftalar
ayy hadş bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amin bitanem
sen nasılsın kuzucuk nasıl ne kadarlık oldu sende bari sosyalin yaptığı çizelgeden yap görelim kuzunun na kadar olduğunu
canım mecburen çalışmaya devam
Günaydın sosyalim, iyi haftalar canımGunaydin kizlar
Azeri Allah anali babali buyutsun canim
Yusram guzel haberlerle gel canim
Herkese hayirli guzel bi hafta diliyorum
Günaydın sosyalim, iyi haftalar canımeski yerinde misin?
1) hmmm ben de öyle ter içinde uyanıyorum gece wc ye gidiyorum. ama sonra aynen uyuyorum:) acaba ayaklarına kolonya sürsen rahatlatmaz mı? yazın ayaklarımız yandığında öyle yapardık kardeşimle :))))
2) sağ ol canım benim:)
3) artık doğum sancısını da sayende tanımış olduk:)
4) amannn olacak ile öleceğe çare yok derler zamanı gelince yaşayıp görürüz:)
ay kıyamam yaa( çok zor şu hastalık Allahım şifa versin.
doktorun verdikleri çok iyi geliyor hıza. ben de bayağı araştırmıştım. doğal olarak da çakşır ve keçiboynuzu. ikisini de kullandım ve hamile kaldım:)
çok üstüne geliyor kv.
çok üzüldüm canım ya
çok acımasızca davranıyor inşallah hatasını anlar.
bir şey anlatma paylaşma mesafeni koy bence.
gerekirse eşine de söyle çok fazla görüşmemeye çalış.
psikoloji çok önemli bu işte yani.
tşkr edrrim canım..geçmiş olsun Eylülcum.
esine keçiboynuzu kürü yap derim şifa olsun inşaallah.
hep konusuyrdum iki aydir dr a gittimden falan susuyrm meraklanfi havadisler nedir diye herhalde.
bunu bana eltimden dolayi diyo elti istemiyr yani oyle diyr ilk cocugu 4.yilnda olms belki de istiyr fakat olmuyr da e canim git gelinine söyle bana niye söylüyorsun demi ama
benim ne kadar istegmi biliyr. cok üzüldüm rabbim verirse doguracagiz ins.iyi niyet arama nesdemim.bana da laf vuruyor ince ruhlu olsa bana bunu söylemez neler atlattigimi annemden cok kv bily.
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...
canım bebeğini sağlıkla sıhhatle büyüt inşş...Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
gittim canım dr antibiyotik fılan yazdı içiyorum...sende b-kan vermeye gitmişsin hadı güzel haberlerle gel inşşCanım ben iki doz oldum gebeyken doğum sonrası olanlar kaldı
evet canım aynı koyuluğa ulaştı, tamam canım demek ki herkeste olmuş göbekte acı:)
olabiliyormuş canım amin
Canım nefesin daralıyorsa doktora gitmen lazım evde bir şey yapamazsın biliyorum bir kere bana da olmuştu kötü bir şey geçmiş olsun
tamam canım düşünmüyorum:)
kuzum dün dedim ya çatı muayenesinden sonra sancın leken olur doğum 8 inden önce olabilir diye:) hazırlıklı ol sen
sen iyi ol canım benim
ohh tamam geliyor:) ayyy maşallah sana 11 kilo süpersin canım
sağol canım:)
eczaneden dijital ateş ölçer diye alacaksın
tamam canım
yok canım pazartesi kan vericem doktora 6. haftaya kadar gitmiycem
Canım çok geçmiş olsun gitmedin mi doktora
haydaaaa ay ay en iyi kaynana böyle işte, canım bende sen gibi severim anlaşırım ama bebek mevzusunu asla konuşmam izin vermem sende izin verme bundan sonra seni böyle üzmeye hakkı yok çok ayıp etmiş
yerleşme lekesi olabilir
Canım tam suyun geliyor yazacaktım sen yazmışsın zaten, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun canım sağsalim gelsin yavrun
Not:Kızlar illa su gelince kanlı olacak diye bir şey yok aklınızda olsun lütfen, kanlı gelen nişan oluyor, su biraz bulanık olur ya birden boşalır ya da sızıntı şeklinde olur
gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur)
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.
rica ederim. bunlari topik baskani ekinciye yolladim. o da pco lu. o da benim gibi dusundu. yani bu ay yumurta olmamis ve pco lu olabilir dedi. siz bi dr.a daha gorunun.
hormon konusunda kesinlikle endokrinolojiye guvenin. kadin dogumcuya degil. ben glukofen vs kullanmadigim icin bilmiyrm ama trioid hastasiyim. kadin dogumcum direk beni endokrin uzmanina yolladi. cunku kendi dali degil. ikisi birlikte calisarak bu zamana geldik sukur. benim ilk iki dusugumu de hem bu tiroid bozukluguna hem de pihtilasmaya bagladilar.
Gunaydin canim ruya konusuna hic takilma bende sacma sapan ruyalar goruyorum
Yok kuzum evdeyim artik 500 dosya verdi mudur evde gir dedidosyalarim geldi bugun evde sisteme girecegim artik home office calisacagim anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?