Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin cnm.

beklesin bakalim. karnimda 3 gun cok onemli onun icin
Ali Yasin abimiz oldu masallah. Allahim saglikla yasatsin onu

kızlar ay bana bi akıl verin kasıklarım 2 gündür perişan etti beni gaz şişkinlik,sancı hiç bukadar yogun olmamıştı bu dönem,çatlamak bilmedi bu yumda haa,yok bişey deyil aha çatladı aha çatlayacak diye adam elimde kalacak birgün http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 napıyım ben yaa

amin cnm.

ooooooooooooooooo neler kaçırdım ben ali yasin dogdu mu?? normal mi? Allahım esirgesin onu maşallah.. canım son 3 demişsin mecburi sezeryan demişsin noldu bi sorun yoktur inşallah..

ooooooooooooooooo neler kaçırdım ben ali yasin dogdu mu?? normal mi? Allahım esirgesin onu maşallah.. canım son 3 demişsin mecburi sezeryan demişsin noldu bi sorun yoktur inşallah..

dun suyu geldi azerinin. dogum durmayinca genel anestezi ile sezeryana aldilar. simdi iyiler sukur.

benim cati muayenesinde dar cikti. normal dogurmam baya zorlu olur sonu yine sezeryana gidermis. o nedenle epidural sezeryan istedim bakalim.

amin cnm.

haklısın canım eni sonu kavuşacaksınız
yapcak bisi yok. yumurta olana kadar gun asiriya devam.

pes etmek yok, yola devam

anladım kızlar napıyım elim mahkum devam mecburen inanın bana eyer allahım bigün bana hamile kalmayı nasip ederse ençokta bu tempodan kurtulduguma sevinecem,yani nekadar daraldıgımı anlıyosunuzdur,ahada bu hale geldim

gönder kuzum ben hallederim

canım kötü olmuş Rabbim sabır versin sakın takılma bu konuya lütfen üzme kendini
tamam kuzum
Rabbim sabrini versin offf cok uzucu..
amin canım
Bi sey hissetmemis mi kuzumm ya kadin kalbi durmus dedin ya bebegin
kuzu Allah sabır versin düşünmeyelim biz Rabbim yaşatmasın kimseye
kizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin ) ama baska bilgim yok ne yazikki.
cutem sen nasılsın kuzum
canım benim çok geçmiş olsun şükür annen iyiymiş bir daha yaşatmasın Rabbim
oy oy oy maşallah size kuzum Allah'ım esirgesin sizi
günaydın bidenem
Günaydın kizlar hepimize de güzel bir hafta olsun inşallah.
günaydın canım benim
iyi haftalar diliyorum :)
dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum
geçmiş olsun canım sana da iyi haftalar
kızlar ben kan verip geliyorum öptüm
ayy hadş bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Allah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusram
amin bitanem
sen nasılsın kuzucuk nasıl ne kadarlık oldu sende bari sosyalin yaptığı çizelgeden yap görelim kuzunun na kadar olduğunu
canım mecburen çalışmaya devam

canlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedim bozuldu biraz

iyiyiz cnm cok sukur..kasilip duruyr iste karnim bogazimda eh iste. tam gecmedi.

sen naptin asil dun isim.konisunu?

ohhhhh..icimin yaglari eridi. ne guzel yapmissin. aferin sana..cok sevindim.
guzel haberlerini yaz bize guzelim.

Gunaydin kizlar
Azeri Allah anali babali buyutsun canim
Yusram guzel haberlerle gel canim
Herkese hayirli guzel bi hafta diliyorum

iyiyim ben de tatlım, kuzucuğumla ilgili kötü rüyalar görmeye devam ediyorum. Çok sık değil Allahtan, çünkü etkisinden kolay kurtulamıyorum sonra
Hayırlısıyla bu cumartesi de iyi olduğunu göreyim de yavrumun, o zaman ben de sosyalin takviminden yapacağım canım:18:
Bugün 11+2yiz
Sen nasılsın, senin kuzun nasıl, randevun bugünmüş, hadi güzel haberlerle gel bakalım

s.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
azerimm çokk sevindim yawrunu ALLAH analı babalı büyütsün inşş
cutemim sen daha burdamısın bacım
eflalim hayırlı güzel haberle dön inş
yusram seninde güzel haberlerni bekliyoruz
deryammm günaydın ohh bol bol dinlendin kuzunla mis
mericem melegini RABBİM korusun inşşş çok üzüldüm
boranım yum güzeli oldun cıktın kıı bekle ALLAHIM çok büyük
dgpnr nasılsın bacım
nesdem nukramm adı aklıma şuan gelmedi arkadşlar k. bakmayın nasılsınızzz

Günaydın sosyalim, iyi haftalar canım eski yerinde misin?

Gunaydin canim ruya konusuna hic takilma bende sacma sapan ruyalar goruyorum
Yok kuzum evdeyim artik 500 dosya verdi mudur evde gir dedi dosyalarim geldi bugun evde sisteme girecegim artik home office calisacagim anlayacagin

tşkr edrrim canım..
Kizlar ben hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyi yine akintim oldu su gibi bembeyaz....
Kanama diye kalktim ama bildiginiz ssu ....
Hakkinizi helal edin...

Kizlar bebegimin suyu bitmis....
Hemen yatis ve ciger gelistirici ignemi oldum....
Dualarinizi bekliyorum....
canım bebeğini sağlıkla sıhhatle büyüt inşş...
gittim canım dr antibiyotik fılan yazdı içiyorum...sende b-kan vermeye gitmişsin hadı güzel haberlerle gel inşş
gunaydin cnm.
sancilar devam ama daha duzenli degil gibi. inanmazsi ama bir kez uyandim.sonra uyudum sukur )
leke kesildi cnm.
bogazim.fena cnm. yutkunamiyrm cok aciyr. kaniyr hatta oksurunce. ne yapacagimi sasirdim.

canım ya tam da zamanını buldu şu hastalık.inş ıkı güne kalmaz iyileşir ve oğluşunu koklarsın..

azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...

boran senin yum ne durumda bacım....

kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..

Anladim gecmis olsun. Her ikinize de tesekkurler o halde. Ben de var tsh degerim 100 du. 8 ayda 2.48 e dustu cok sukur. Bunun icin ethyrox 125 mg kullaniyorum hergun. Ilk baslarda bu bende panik atak yapti. Hala bu korkuyla yasiyorum mslesef. Nefes alamayip boguldumu hissediyoeum adeta. Bunlar sizde de oldu mu acaba? Bu arada pcolu olup olmadigimi anlamak icin ne tur testler yaptirmam gerek acaba. Yumurta catlamasi icin yaptirilacak takip yeterlimidir yoksa adetin 2-3. Gunu yaptirilan testler varmis bunlari mi yaptirmam gerekir. Bu konuda yoeumlarinizi bekliyorum.

Gunaydin canim ruya konusuna hic takilma bende sacma sapan ruyalar goruyorum
Yok kuzum evdeyim artik 500 dosya verdi mudur evde gir dedi dosyalarim geldi bugun evde sisteme girecegim artik home office calisacagim anlayacagin

günaydın canım nasılsın..500 dosya az değil miymiş müdürüne sorsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…