- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...
boran senin yum ne durumda bacım....
kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..
oyy canım benim Allahım esirgesin şükür ki iyilermiş..dun suyu geldi azerinin. dogum durmayinca genel anestezi ile sezeryana aldilar. simdi iyiler sukur.
benim cati muayenesinde dar cikti. normal dogurmam baya zorlu olur sonu yine sezeryana gidermis. o nedenle epidural sezeryan istedim bakalim.
Koca mudur kuzum sayi saymayi bilmiyorsa benim ogretecek zamanim yok valla girilen girilir girilmeyen goturulur 50 personel daha var elbette girecek birileri cikargünaydın canım nasılsın..500 dosya az değil miymiş müdürüne sorsaydın
burdayim cnm. benim oglan bekleyecek belli oldus.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
azerimm çokk sevindim yawrunu ALLAH analı babalı büyütsün inşş
cutemim sen daha burdamısın bacım
eflalim hayırlı güzel haberle dön inş
yusram seninde güzel haberlerni bekliyoruz
deryammm günaydın ohh bol bol dinlendin kuzunla mis
mericem melegini RABBİM korusun inşşş çok üzüldüm
boranım yum güzeli oldun cıktın kııbekle ALLAHIM çok büyük
dgpnr nasılsın bacım
nesdem nukramm adı aklıma şuan gelmedi arkadşlar k. bakmayın nasılsınızzz
Anladim gecmis olsun. Her ikinize de tesekkurler o halde. Ben de var tsh degerim 100 du. 8 ayda 2.48 e dustu cok sukur. Bunun icin ethyrox 125 mg kullaniyorum hergun. Ilk baslarda bu bende panik atak yapti. Hala bu korkuyla yasiyorum mslesef. Nefes alamayip boguldumu hissediyoeum adeta. Bunlar sizde de oldu mu acaba? Bu arada pcolu olup olmadigimi anlamak icin ne tur testler yaptirmam gerek acaba. Yumurta catlamasi icin yaptirilacak takip yeterlimidir yoksa adetin 2-3. Gunu yaptirilan testler varmis bunlari mi yaptirmam gerekir. Bu konuda yoeumlarinizi bekliyorum.
evet sana tatil yasakcanım hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir mucize olur, herşey güzel olur
Allah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusram
canım iyi haberlerle dönmüşsün, gözün aydın çok sevindim. Ben de arada ateşine baktım acaba ölçüyor musun diye, ama ölçmemiştin hiç. Aklım sendeydi, şimdi iyi haberleri alınca da rahatladım
Ayy ben de özledim walla efloşum, telden yazamıyorum evdeyken, çok sinir bozucu, o yüzden bakıp bakıp çıktım mecburen
Bir de tatil diye misafir fln geldi, e biz de gittik biyerlere fln, şimdi diyorum, tatil fln olmasın bir daha, çalışalım hep, ben tatillerde yoruluyorum
hoşbuldum canım benimben de çok özledim walla. Bakalım 8 mayısa kadar teşrif edecekler mi Paşa hazretleri
Ama vuslat çok yakınAllah hayırlısıyla kavuştursun sizi de artık
iyi haftalar canım, hayırlı olsun, erken başlamışsın
Ben de yoğurtlu şeylere sardım bu ara, midemi en çok o rahatlatıyor, yumurtadan tiksindim, o yüzden azalttım
canım zaten bugün gideceğimi önceden demiştim:)şuan için gayet güzel inşallah sonuda böyle olur
8 mayıs senin minigin hoşuna gitti beklicek
gözün aydın tatlım,topigin minik abisi rüzgar olacak derken seninki hızlı çıktı,
hele şükür bende dicektim hadi artuık diye,güzel haberlerle gel canım
tam gaz devam maalesef:) bugüne yarına çatlarkızlar ay bana bi akıl verin kasıklarım 2 gündür perişan etti beni gaz şişkinlik,sancı hiç bukadar yogun olmamıştı bu dönem,çatlamak bilmedi bu yumda haa,yok bişey deyil aha çatladı aha çatlayacak diye adam elimde kalacak birgünhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 napıyım ben yaa
sağol canım bende bekliyorum öğlen uyuyumda zaman geçsintamam kuzum
amin canım
kuzu Allah sabır versin düşünmeyelim biz Rabbim yaşatmasın kimseye
cutem sen nasılsın kuzum
canım benim çok geçmiş olsun şükür annen iyiymiş bir daha yaşatmasın Rabbim
oy oy oy maşallah size kuzum Allah'ım esirgesin sizi
günaydın bidenem
günaydın canım benim
geçmiş olsun canım sana da iyi haftalar
ayy hadş bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amin bitanem
sen nasılsın kuzucuk nasıl ne kadarlık oldu sende bari sosyalin yaptığı çizelgeden yap görelim kuzunun na kadar olduğunu
canım mecburen çalışmaya devam
ayy ne güzel bende o saatlerde öğrenirim sonucumu:) güzel haberler bekliyorumcanlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedimbozuldu biraz
aynen cutem benimde eridiohhhhh..icimin yaglari eridi. ne guzel yapmissin. aferin sana..cok sevindim.
guzel haberlerini yaz bize guzelim.
günaydın canım sanadaGunaydin kizlar
Azeri Allah anali babali buyutsun canim
Yusram guzel haberlerle gel canim
Herkese hayirli guzel bi hafta diliyorum
şişşştt yok kötü rüyaiyiyim ben de tatlım, kuzucuğumla ilgili kötü rüyalar görmeye devam ediyorum. Çok sık değil Allahtan, çünkü etkisinden kolay kurtulamıyorum sonra
Hayırlısıyla bu cumartesi de iyi olduğunu göreyim de yavrumun, o zaman ben de sosyalin takviminden yapacağım canım:18:
Bugün 11+2yiz
Sen nasılsın, senin kuzun nasıl, randevun bugünmüş, hadi güzel haberlerle gel bakalım
sağol canım inşaallahs.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
dgpnr nasılsın bacım
sağol canım, sende iyileşirsin bir an önce inşaallahtşkr edrrim canım..
canım bebeğini sağlıkla sıhhatle büyüt inşş...
gittim canım dr antibiyotik fılan yazdı içiyorum...sende b-kan vermeye gitmişsin hadı güzel haberlerle gel inşş
canım ya tam da zamanını buldu şu hastalık.inş ıkı güne kalmaz iyileşir ve oğluşunu koklarsın..
burdayim cnm. benim oglan bekleyecek belli oldu
sizin cok yuksekmis. benim baya dusuktu. ama yine de carpinti, terleme, ellerimde titreme oluyrdu. gecmis olsun size de.
ben pco ile ilgili testleri tam bilmiyrm. bilen kizlar yazarlarsa iyi olur. ama adetin 3. gunu yapilan testler ve yumurta takibi ile anlasiliyr sanirim.
bacım beklese beklese 3 günburdayim cnm. benim oglan bekleyecek belli oldu
sizin cok yuksekmis. benim baya dusuktu. ama yine de carpinti, terleme, ellerimde titreme oluyrdu. gecmis olsun size de.
ben pco ile ilgili testleri tam bilmiyrm. bilen kizlar yazarlarsa iyi olur. ama adetin 3. gunu yapilan testler ve yumurta takibi ile anlasiliyr sanirim.
bacım kan sonuçun saat kacta??evet sana tatil yasaktatilde daha çok yoruluyor insan
canım zaten bugün gideceğimi önceden demiştim:)
tam gaz devam maalesef:) bugüne yarına çatlar
sağol canım bende bekliyorum öğlen uyuyumda zaman geçsin
ayy ne güzel bende o saatlerde öğrenirim sonucumu:) güzel haberler bekliyorum
Görümcene ohhhh çok güzel demişsin kız bravo
aynen cutem benimde eridilütfen benimki göbekten olsun
günaydın canım sanada
şişşştt yok kötü rüyaher şey güzel olacak
sağol canım inşaallah
sağol canım, sende iyileşirsin bir an önce inşaallah
bacım beklese beklese 3 günsonra ALLAHIN izniyle annesinin kucagında inşşşşşşşşşşşşş
bacım kan sonuçun saat kacta??
Tesekkurler. Bu konuyla ilgili bilgisi olup da paylasan olursa cok sevinirim suan tam olarak ne yapabilecegimi hic bilmiyorum. Eger tedavi olmam gerekiyorsa da bir an once baslamak istiyorum cunku 29 yasindayim. Artik zamani geldi diye dusunuyorum. Bakalim hayirlisi insallah
iyi gunlerde kullan cnm. cok da iyi yapmissin gitme seklini.Ben geldim, ayy bir macerayla gittim:) oğlumu bıraktım babaanneye aslında onun kontrolü vardı beraber gidecektik benimki kaka yaptıbezide kalmamıştı kafamda ampul yandı dedim bez almaya diye çıkayım kanı verip bezi alıp geleyim öyle yaptım beni hafiye kv anlamıştır kesin ayy sıra vardı şansıma dedim dr a hemen verdi progesteronda baktırmak istiyorum dedim ama sistem kabul etmedi fsh vs. işaretledi o da, teli aldım arayıp öğrenicem,netten baksam dedim yok ara dedi deli mi ne birde canımlı konuşuyor neyse ben barkotun üstündeki numaraları aldım belki onlara bakarım
Dönerken kendime kırmızı bir tayt aldımayyy salam gibi neyime giyiyorsam göbeğimin fotosunu çeksem eflal 6 aylık olmuşsun dersiniz
gordum cnm. yarini bekleyecegiz. ya da icim rahatlasin dersen 14. gunun senin..varsa da yoksa da cikar cnm. test yap istersen.cutemim benim ateş düştü
cnm. parfum, deodorant ve kol.alti rolonu kullanmadim. kimyaciyim bem gebelikte kullanmam.Hamileyken kullandığın şampuanı sorucam bitkisel mi kullanıyorsun? Sabun vs. deodorant kullandın mı mesela, kullanmadan duramam sabah kalakr kalkmaz sürerim
çok sinir oluyorum yaa bu beklemeye sizin orası iyiymiş yine bizim burdaki saglık ocagı ertesi gün veriyo sonuçu hadi inşş güzel bi haber alırsın bacımen geç dörtte çıkarmış
bu gün gelecek test yapayım mı bilmiyorum ki saat 2 de gelecek sabh daha kesin olmuyomu? bacım :26: sabh ateşin düştünü görünce yıkıldım resmenkizlar yardimci olursaniz cokkk sevinirim)
iyi gunlerde kullan cnm. cok da iyi yapmissin gitme seklini.
gordum cnm. yarini bekleyecegiz. ya da icim rahatlasin dersen 14. gunun senin..varsa da yoksa da cikar cnm. test yap istersen.
cnm. parfum, deodorant ve kol.alti rolonu kullanmadim. kimyaciyim bem gebelikte kullanmam.
3 ay bitene kadar hic makyaj yapmadim..ondan sonrada dr.a giderken dip liner, rimel ve ruj kullandim.sadece.
sabun olarak sadece hacisakir beyaz kullandim.
sampuanda hacisakirin zeytinyaglisini kullandim cnm.
kizlar yardimci olursaniz cokkk sevinirim)
iyi gunlerde kullan cnm. cok da iyi yapmissin gitme seklini.
gordum cnm. yarini bekleyecegiz. ya da icim rahatlasin dersen 14. gunun senin..varsa da yoksa da cikar cnm. test yap istersen.
cnm. parfum, deodorant ve kol.alti rolonu kullanmadim. kimyaciyim bem gebelikte kullanmam.
3 ay bitene kadar hic makyaj yapmadim..ondan sonrada dr.a giderken dip liner, rimel ve ruj kullandim.sadece.
sabun olarak sadece hacisakir beyaz kullandim.
sampuanda hacisakirin zeytinyaglisini kullandim cnm.
çok sinir oluyorum yaa bu beklemeye sizin orası iyiymiş yine bizim burdaki saglık ocagı ertesi gün veriyo sonuçu hadi inşş güzel bi haber alırsın bacım
bu gün gelecek test yapayım mı bilmiyorum ki saat 2 de gelecek sabh daha kesin olmuyomu? bacım :26: sabh ateşin düştünü görünce yıkıldım resmenyüksek olsaydı umutlancaktım ama yok yine yok yine yokk
Canım tedavisi var bir an önce git doktora, bitkisel kürlerede bakabilirsin mesela saraçoğlu soğan kürünü öneriyor araştır istersenTesekkurler. Bu konuyla ilgili bilgisi olup da paylasan olursa cok sevinirim suan tam olarak ne yapabilecegimi hic bilmiyorum. Eger tedavi olmam gerekiyorsa da bir an once baslamak istiyorum cunku 29 yasindayim. Artik zamani geldi diye dusunuyorum. Bakalim hayirlisi insallah
çok sinir oluyorum yaa bu beklemeye sizin orası iyiymiş yine bizim burdaki saglık ocagı ertesi gün veriyo sonuçu hadi inşş güzel bi haber alırsın bacım
bu gün gelecek test yapayım mı bilmiyorum ki saat 2 de gelecek sabh daha kesin olmuyomu? bacım :26: sabh ateşin düştünü görünce yıkıldım resmenyüksek olsaydı umutlancaktım ama yok yine yok yine yokk
saat 2 ye kadar sivi tuketme. yap testi cnm. aklin rahatlasin.
Canım tedavisi var bir an önce git doktora, bitkisel kürlerede bakabilirsin mesela saraçoğlu soğan kürünü öneriyor araştır istersen
inşallah canım, özel hastanede verseydim iki saat sonra çıkıyordu sonuç, canım sabah gidersen öğleden sonra verirler, öğleden sonra gidersen ertesi güne kalıyor
Bitse şu rüyalarGunaydin canim ruya konusuna hic takilma bende sacma sapan ruyalar goruyorum
Yok kuzum evdeyim artik 500 dosya verdi mudur evde gir dedidosyalarim geldi bugun evde sisteme girecegim artik home office calisacagim anlayacagin
azabım çiçeğim, nasılsın bacıms.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
dgpnr nasılsın bacım
selam canım nasılsın?azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...
boran senin yum ne durumda bacım....
kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..
inşallah efloşum, nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum, randevu araları uzadıkça evhamlanıyorumevet sana tatil yasaktatilde daha çok yoruluyor insan
canım zaten bugün gideceğimi önceden demiştim:)
tam gaz devam maalesef:) bugüne yarına çatlar
sağol canım bende bekliyorum öğlen uyuyumda zaman geçsin
ayy ne güzel bende o saatlerde öğrenirim sonucumu:) güzel haberler bekliyorum
Görümcene ohhhh çok güzel demişsin kız bravo
aynen cutem benimde eridilütfen benimki göbekten olsun
günaydın canım sanada
şişşştt yok kötü rüyaher şey güzel olacak
sağol canım inşaallah
sağol canım, sende iyileşirsin bir an önce inşaallah
Bitse şu rüyalarDoktor kontrolunden sonra bi rahatlıyorum, biyitor rüyalar, sonra zaman geçip de bir sonraki kontrol zamanı yaklaşırken yine başlıyor kabuslarım Bu seferkinde de doktor ikili testimi yapmıyordu, ense kalınlığını fln ölçmüyordu, ilgilenmiyordu hiç, abuk sabuk konuşuyordu Allah'ım kurtarsın kötü rüyalardan hepimizi Ooo home office iyi olmuş da, 500 dosya az değilmiymiş
azabım çiçeğim, nasılsın bacımben iyi tatil yaptım, ama biraz yoruldum yine de sen nasılsın keyfin nasıl?
selam canım nasılsın?
inşallah efloşum, nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum, randevu araları uzadıkça evhamlanıyorum
sen nasılsın, nasil gidiyor hamişlikeşin nasıl tepki verdi, oğluna söyledin mi kan ilk defa baktırıyorsun bugün di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?