Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...

boran senin yum ne durumda bacım....

kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..

bu sabah düştü bacım takvimde 5-6 pembe batım ayın 9 ama hiç belirti yok sadece sag bacagım agrıyo kaç gündür hepsi bu galiba adet olacagım
sen nasılsın bacım eylülüm

dun suyu geldi azerinin. dogum durmayinca genel anestezi ile sezeryana aldilar. simdi iyiler sukur.

benim cati muayenesinde dar cikti. normal dogurmam baya zorlu olur sonu yine sezeryana gidermis. o nedenle epidural sezeryan istedim bakalim.
oyy canım benim Allahım esirgesin şükür ki iyilermiş.. senin ve bebegin içinde hayırlısı canım Rabbim kolaylık versin saglıkla al kucagına inşallah..

burdayim cnm. benim oglan bekleyecek belli oldu

sizin cok yuksekmis. benim baya dusuktu. ama yine de carpinti, terleme, ellerimde titreme oluyrdu. gecmis olsun size de.
ben pco ile ilgili testleri tam bilmiyrm. bilen kizlar yazarlarsa iyi olur. ama adetin 3. gunu yapilan testler ve yumurta takibi ile anlasiliyr sanirim.

evet sana tatil yasak tatilde daha çok yoruluyor insan
canım zaten bugün gideceğimi önceden demiştim:)
tam gaz devam maalesef:) bugüne yarına çatlar
sağol canım bende bekliyorum öğlen uyuyumda zaman geçsin
ayy ne güzel bende o saatlerde öğrenirim sonucumu:) güzel haberler bekliyorum

Görümcene ohhhh çok güzel demişsin kız bravo
ohhhhh..icimin yaglari eridi. ne guzel yapmissin. aferin sana..cok sevindim.
guzel haberlerini yaz bize guzelim.
aynen cutem benimde eridi lütfen benimki göbekten olsun
Gunaydin kizlar
Azeri Allah anali babali buyutsun canim
Yusram guzel haberlerle gel canim
Herkese hayirli guzel bi hafta diliyorum
günaydın canım sanada
şişşştt yok kötü rüya her şey güzel olacak
sağol canım inşaallah
sağol canım, sende iyileşirsin bir an önce inşaallah

Tesekkurler. Bu konuyla ilgili bilgisi olup da paylasan olursa cok sevinirim suan tam olarak ne yapabilecegimi hic bilmiyorum. Eger tedavi olmam gerekiyorsa da bir an once baslamak istiyorum cunku 29 yasindayim. Artik zamani geldi diye dusunuyorum. Bakalim hayirlisi insallah

bacım beklese beklese 3 gün sonra ALLAHIN izniyle annesinin kucagında inşşşşşşşşşşşşş
bacım kan sonuçun saat kacta??

Ben geldim, ayy bir macerayla gittim:) oğlumu bıraktım babaanneye aslında onun kontrolü vardı beraber gidecektik benimki kaka yaptı bezide kalmamıştı kafamda ampul yandı dedim bez almaya diye çıkayım kanı verip bezi alıp geleyim öyle yaptım beni hafiye kv anlamıştır kesin ayy sıra vardı şansıma dedim dr a hemen verdi progesteronda baktırmak istiyorum dedim ama sistem kabul etmedi fsh vs. işaretledi o da, teli aldım arayıp öğrenicem,netten baksam dedim yok ara dedi deli mi ne birde canımlı konuşuyor neyse ben barkotun üstündeki numaraları aldım belki onlara bakarım

Dönerken kendime kırmızı bir tayt aldım ayyy salam gibi neyime giyiyorsam göbeğimin fotosunu çeksem eflal 6 aylık olmuşsun dersiniz

Hamileyken kullandığın şampuanı sorucam bitkisel mi kullanıyorsun? Sabun vs. deodorant kullandın mı mesela, kullanmadan duramam sabah kalakr kalkmaz sürerim

kizlar yardimci olursaniz cokkk sevinirim )

iyi gunlerde kullan cnm. cok da iyi yapmissin gitme seklini.

cutemim benim ateş düştü
gordum cnm. yarini bekleyecegiz. ya da icim rahatlasin dersen 14. gunun senin..varsa da yoksa da cikar cnm. test yap istersen.

Hamileyken kullandığın şampuanı sorucam bitkisel mi kullanıyorsun? Sabun vs. deodorant kullandın mı mesela, kullanmadan duramam sabah kalakr kalkmaz sürerim
cnm. parfum, deodorant ve kol.alti rolonu kullanmadim. kimyaciyim bem gebelikte kullanmam.
3 ay bitene kadar hic makyaj yapmadim..ondan sonrada dr.a giderken dip liner, rimel ve ruj kullandim.sadece.
sabun olarak sadece hacisakir beyaz kullandim.
sampuanda hacisakirin zeytinyaglisini kullandim cnm.

en geç dörtte çıkarmış
çok sinir oluyorum yaa bu beklemeye sizin orası iyiymiş yine bizim burdaki saglık ocagı ertesi gün veriyo sonuçu hadi inşş güzel bi haber alırsın bacım
bu gün gelecek test yapayım mı bilmiyorum ki saat 2 de gelecek sabh daha kesin olmuyomu? bacım :26: sabh ateşin düştünü görünce yıkıldım resmen yüksek olsaydı umutlancaktım ama yok yine yok yine yokk

fenayım fena sonucu almak için yine oğlumu bahane edip gidebilirim

oyy canım ter kokusu ne olacak:) rolon olaydı iyiydi tamam bende zeytinyağlı alayım, kimyacı olduğun için sordum canım makyajsız çıkamam kamuflaj amaçlı yapıyorum vitiligom olduğu için

saat 2 ye kadar sivi tuketme. yap testi cnm. aklin rahatlasin.

Canım tedavisi var bir an önce git doktora, bitkisel kürlerede bakabilirsin mesela saraçoğlu soğan kürünü öneriyor araştır istersen

inşallah canım, özel hastanede verseydim iki saat sonra çıkıyordu sonuç, canım sabah gidersen öğleden sonra verirler, öğleden sonra gidersen ertesi güne kalıyor

özelde bizimde burda öyle ama saglık ocagı sabh saat 11 e kadr veriyosun ertesi gün sonuçunu alıyosun sizin orası daha iyiymiş ben dayanamıyodum interntten sonuçlara bakıyodum sende öyle yapa bilirsin

Gunaydin canim ruya konusuna hic takilma bende sacma sapan ruyalar goruyorum
Yok kuzum evdeyim artik 500 dosya verdi mudur evde gir dedi dosyalarim geldi bugun evde sisteme girecegim artik home office calisacagim anlayacagin
Bitse şu rüyalar Doktor kontrolunden sonra bi rahatlıyorum, biyitor rüyalar, sonra zaman geçip de bir sonraki kontrol zamanı yaklaşırken yine başlıyor kabuslarım Bu seferkinde de doktor ikili testimi yapmıyordu, ense kalınlığını fln ölçmüyordu, ilgilenmiyordu hiç, abuk sabuk konuşuyordu Allah'ım kurtarsın kötü rüyalardan hepimizi Ooo home office iyi olmuş da, 500 dosya az değilmiymiş

azabım çiçeğim, nasılsın bacım ben iyi tatil yaptım, ama biraz yoruldum yine de sen nasılsın keyfin nasıl?

azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...

boran senin yum ne durumda bacım....

kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..
selam canım nasılsın?

inşallah efloşum, nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum, randevu araları uzadıkça evhamlanıyorum
sen nasılsın, nasil gidiyor hamişlik eşin nasıl tepki verdi, oğluna söyledin mi kan ilk defa baktırıyorsun bugün di mi?

ben hiç iyi deilim bacım kıı ateşim düştü sabah bu gün test yapa bilirim kolay gelsin bacım sanada el işinde calışmk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…