Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm. kendini bunaltmadan en dogali yasamaya calis. ter icin en guzeli dus almak. birak deodoranti. hatta oje dahi kullanma. makyajida azalt.mumkunse fondoten kulanma. az sur ya da.

ben hiç iyi deilim bacım kıı ateşim düştü sabah bu gün test yapa bilirim kolay gelsin bacım sanada el işinde calışmk zor

bacım deme öyle, ben de şimdi ateşine baktım da, test yapmalısın bence de bugün. zaten eğer bişey yoksa normal şartlarda yarın fln adet olman lazım, ama ateşin öyle çok da düşmemiş yani, bence hala umut var

ankarada oyle degil cnm. azap da ankarada benim gibi. saba verirsin ertesi gun taaaaa 3 ye cikar.

kesin çıkar deilmi?? tmm hiç bişi yemeyip içmicem bacım sana bişi sorabilirmiyim senin içinden benim için ne geciyo bacım :26::18:

cnm. ben bu ay basindan beri umutluyum ama yine de yanilabilirim.tabiki. emin degilim.yani.

ekinciyle konustum..o uzman artik pco da. kendinde de oldugu icin.cevabini kopyaliyrm.

" Canim adetin 2. Günü lh fsh Prolaktin e2 testlerimi yaptirsin. Bunlar yeterli degil ama ultrason muayenesi de lazim. Ultrasonda inci gibi dizilmiş kistleri görmesi lazım doktorun"

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm. kendini bunaltmadan en dogali yasamaya calis. ter icin en guzeli dus almak. birak deodoranti. hatta oje dahi kullanma. makyajida azalt.mumkunse fondoten kulanma. az sur ya da.

ben haftada 1 kez falan haftasonları dışarı çıkarken makyaj yaptım işe gelirken yapmadım. deodorant parfüm roll on zaten oldum olası cildime değmesinden korkarım. roll onu hamileliğimde bıraktım tamamen, parfümü de giysilerime sıkıyorum sıkınca
Bugün işyerinde ziyaretçiler var diye de rimel allık ve ruj sürdüm biraz.
Şampuanımı değiştirmemiştim ama sence değiştirmeli miyim cutem? senin dediğin şampuanda kimyasal az mı? ben head&shoulders kullanıyorum.

özelde bizimde burda öyle ama saglık ocagı sabh saat 11 e kadr veriyosun ertesi gün sonuçunu alıyosun sizin orası daha iyiymiş ben dayanamıyodum interntten sonuçlara bakıyodum sende öyle yapa bilirsin
canım netten bakamıyorum bende, vermediler takip numarasını
canım kendini telkin edeceksin bebeğim iyi bebeğim sağlıklı diyeceksin, tedbirimi alıyorum diyeceksin, ben çok rahatım bu sefer, hamişlik iyi henüz tık yok bir sancım vardı bitti:) midemin azcık hassaslaşmasını bekliyorum:) çok oburum napıyım:) eşim mi tepkisiz eleman kendisi bir misafirimiz daha geliyor dedim (oğlum da da öyle demiştim) ne çok misafir geliyor bize diye güldü sonra kendini kaptırma diğeri gibi olursa üzülürsün dedi odunluğuna verip sallamadım kan yeni verdim canım takip numarası vermediler ki bakıyım netten benim oduna da küsüm küs olmasam o bakardı hemen sağlıkçı da
tamam canım,özellikle makyaj işi geriyor oğlum da da yaptım mecburen duş her gün alırım kıyafet iki kere değişirim yemek yapma öncesi ve sonrası:) fondötenin bitkisel olanlarına güven olur mu?

[QUOTEDeryaW;35158162]Bitse şu rüyalar Doktor kontrolunden sonra bi rahatlıyorum, biyitor rüyalar, sonra zaman geçip de bir sonraki kontrol zamanı yaklaşırken yine başlıyor kabuslarım Bu seferkinde de doktor ikili testimi yapmıyordu, ense kalınlığını fln ölçmüyordu, ilgilenmiyordu hiç, abuk sabuk konuşuyordu Allah'ım kurtarsın kötü rüyalardan hepimizi Ooo home office iyi olmuş da, 500 dosya az değilmiymiş

azabım çiçeğim, nasılsın bacım ben iyi tatil yaptım, ama biraz yoruldum yine de sen nasılsın keyfin nasıl?

selam canım nasılsın?

inşallah efloşum, nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum, randevu araları uzadıkça evhamlanıyorum
sen nasılsın, nasil gidiyor hamişlik eşin nasıl tepki verdi, oğluna söyledin mi kan ilk defa baktırıyorsun bugün di mi?[/QUOTE]

Bu ruyalarin hepsi surekli dusundugumuz icin canim bu sefer olde bak goreceksin bebeklerimizi kucagimiza alacagiz ven hic kotu seyler dusunmuyorum
500 dosya az geldi bi 500 dosya daha rica edeyim gideyimde

canım pco da aynı anda cok sayıda yumurta büyümeye başlıyor ve hepsı aktıf olduğu ıcın dominant yum oluşup çatlamıyor.bu yumurtalarda kist şeklinde kalıyor.adet düzensizliği,kilo ve tüylenme en büyük belirtileri.Kadın doğumda regly 3.gunu yaptıracağın hormon tahlilleri ve ultrason görüntüsü ile tanı konuyor.Klomen kullanıp yumların gelişimi sağlanıyor ve hamiş olabiliyorsun...

ayyyyy hadi inşşş bacım inşş gelsin yapcam hemen ilk sizlere sölücem gerci başka kimsem yok ki
ankarada oyle degil cnm. azap da ankarada benim gibi. saba verirsin ertesi gun taaaaa 3 ye cikar.

cnm. ben bu ay basindan beri umutluyum ama yine de yanilabilirim.tabiki. emin degilim.yani.

canını yeri,m senin ALLAH razı olsunn saat 2 olurmu ki :18: off offf çok heyacanlandım :18:

bacı senin elinde bar kot yok mu?? :26: eger varsa orda numaralarla gire biliyosun

aaaa birde büyükşehir am büyükşehirin işi de büyük nüfus çok olunca

ay ne güezl rollonsuz nasıl duruyorsunuz ya hu ben sabah kalkarım el yüz yıkama diş fırçalama sonra hemen pijamaları çıkarırım süslenirim, roll on sürerim parfüm sıkarım kremimi sürerim kime yapıyorsam odun kocam pijamalı halimi sever tabi ki kendime yapıyorum kokoşluğu severim ama evde dışarı çıkınca öyle çok kokoş olmam sadece uyumlu giyinirim o kadar

Ayy ben hic onem vermedim sampuana dus jeline kokuya hassasiyet arttigi icin parfum falan kullanmadim ama rolon arada kullaniyordum
Deryam yukaridaki alintida sorun cikmis asagiyi okursan gorursun Kuzu

Aslında ben de rahatım, ama bilinçaltım rahat değil demek ki kontrollerimin 2 haftadan uzun olmaması lazım benim
Ayy o sancı çok kötü oluyor, hatırlarsan ben de tam adet günümde yaşamıştım, çok kötüydü, bebişimin kazı çalışmalarıymış
Eşin tepki vermeye korkmuş bence yazık, tekrar üzülmekten ve üzülmenden korktuğu için, benimki de testte silik çizgiyi görünce dur bakalım fln demişti Bu arada senin eşin de mi sağlıkçı, ben bilmiyordummm, meslektaşız yani

Bu ruyalarin hepsi surekli dusundugumuz icin canim bu sefer olde bak goreceksin bebeklerimizi kucagimiza alacagiz ven hic kotu seyler dusunmuyorum
500 dosya az geldi bi 500 dosya daha rica edeyim gideyimde
tatlım aslında sürekli düşünmüyorum ben, walla. Ama kontrollerin arası biraz uzayınca bilinçaltımdakiler hortluyor sanırsam inşallah hepimiz için güzel olacak bu sefer herşey

ayyyyy hadi inşşş bacım inşş gelsin yapcam hemen ilk sizlere sölücem gerci başka kimsem yok ki

canını yeri,m senin ALLAH razı olsunn saat 2 olurmu ki :18: off offf çok heyacanlandım :18:
kıyamam. ne zman yapıyorsun testi

cnmm o kadar makyajdan bisicik olmaz. amac gebelik boyunca mumkun mertebe kimyasaldan uzak durmak. kendinizi sikmadan biraz kisitlayin yeter.
sampuanini sen kullan istedigini cnm. ben hacisakire gectim cunku basimda efzama oldu. inanilmaz cok. o nedenle sampuan degistirmem gerkti o zamanda tek zeytinyagli hacisakirdi. bir de en dogal sabun onun olunca sampuanini da guvendim acikcasi. yoksa kullanin siz istediginizi cnm.
ama.deodorant ge rolon gibi direk tene uygulanan seyleri kullanmayin.

bir de aklinizda olsun. bebehinize dalin sampuan almayin. 1 yasindan once onerilmiyrm. icerigindeki bir madde yenidogana uygun degilmis. bir de cocugum buyudu deyip misal 5-6 yasinda kendi sampuaniniza gecirmeyin. misal dalinse dalinle devam edin..cunku yetiskin sampuanlari cocuklain ergenlige erken girmelerine sebep oluyormus.

bilmiyrm kuzum. doktoruna danisirsin.sac boyasi gibi dusunun kullandiginiz her urunu. hepsinde risk var. en dogal.sekilde yasamaya calisin bu sureci.
buarada ben de hurma yemege basladim. oyle dedi yakin arkadasim..dogum.somrasi hem.sute hem.de ilk wc ne yardimci olr dedi.

ama kendini olumsuza da hazirla lutfen..sonra cok yikiliyrsun.

saol canm :) bende yoğurt ayran fln içiyorumm gerçekten iyi geliyor

:)) canım güzel haberle gel inşş kv. iyi demişsin oda isim konusunda ısrar etmesin

iyim canım sen nasılsınn ateş düşmüş sanırım hayırlısı olsun yinede her zaman umut vardır

evlenmeden önceki halimi anlattın efloş artık ondan eser kalmadı. tabi.
roll on da çok kullanırdım da, annem 7 sene önce fln meme kanserine yakalandı, o zamanki doktoru koltuk altı epilasyonu ve roll onların, koltukaltındaki lenf bezlerine zararını anlattığından beri tırsarım, o yüzden roll on kullanımını azalltım canım ben

sağol canım bilgiler için. bebekin için sen ne şampuan aldın? mustela fln diyorlar ama:26:

evet bilinçaltımız rahat durmuyor, sende iki haftada git canım:) sorma 3 gün sürdü pek fenaydı dedim doğum sancım böyleydi benim:) biliyorum beni düşündüğü için yapıyor ama istemiyorum ben tepkisini farklı bekliyorum hep diyorumda ama aynı napıcaksın huy:) canım özelden yazıyım sana işini

tamam canım sağol bilgiler için hurma doğumda tetikliyor:) gerçekten çok faydalı bende yemiştim, afedersin gazda sıkıntı yaşamamıştım

cnm. mustela gereksiz pahali bence. ben suan sebamed sabun ve jhonson baby aldim. ama dogum da dr ne derse onlari da alacagim. yazarim o zaman size.

ay canım beni de korkuttun bende kullanmıyım o zaman azaltıyım en azından:18: annene geçmiş olsun canım nasıl şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…