fenayım fenasonucu almak için yine oğlumu bahane edip gidebilirim
oyy canım ter kokusu ne olacak:) rolon olaydı iyiyditamam bende zeytinyağlı alayım, kimyacı olduğun için sordum canım makyajsız çıkamam kamuflaj amaçlı yapıyorum vitiligom olduğu için
ben hiç iyi deilim bacım kııateşim düştü sabah bu gün test yapa bilirim kolay gelsin bacım sanada el işinde calışmk zor
ankarada oyle degil cnm. azap da ankarada benim gibi. saba verirsin ertesi gun taaaaa 3 ye cikar.Canım tedavisi var bir an önce git doktora, bitkisel kürlerede bakabilirsin mesela saraçoğlu soğan kürünü öneriyor araştır istersen
inşallah canım, özel hastanede verseydim iki saat sonra çıkıyordu sonuç, canım sabah gidersen öğleden sonra verirler, öğleden sonra gidersen ertesi güne kalıyor
kesin çıkar deilmi?? tmm hiç bişi yemeyip içmicem bacım sana bişi sorabilirmiyim senin içinden benim için ne geciyo bacım :26::18:
Anladim gecmis olsun. Her ikinize de tesekkurler o halde. Ben de var tsh degerim 100 du. 8 ayda 2.48 e dustu cok sukur. Bunun icin ethyrox 125 mg kullaniyorum hergun. Ilk baslarda bu bende panik atak yapti. Hala bu korkuyla yasiyorum mslesef. Nefes alamayip boguldumu hissediyoeum adeta. Bunlar sizde de oldu mu acaba? Bu arada pcolu olup olmadigimi anlamak icin ne tur testler yaptirmam gerek acaba. Yumurta catlamasi icin yaptirilacak takip yeterlimidir yoksa adetin 2-3. Gunu yaptirilan testler varmis bunlari mi yaptirmam gerekir. Bu konuda yoeumlarinizi bekliyorum.
cnm. kendini bunaltmadan en dogali yasamaya calis. ter icin en guzeli dus almak. birak deodoranti. hatta oje dahi kullanma. makyajida azalt.mumkunse fondoten kulanma. az sur ya da.
canım netten bakamıyorum bende, vermediler takip numarasınıözelde bizimde burda öyle ama saglık ocagı sabh saat 11 e kadr veriyosun ertesi gün sonuçunu alıyosun sizin orası daha iyiymiş ben dayanamıyodum interntten sonuçlara bakıyodumsende öyle yapa bilirsin
canım kendini telkin edeceksin bebeğim iyi bebeğim sağlıklı diyeceksin, tedbirimi alıyorum diyeceksin, ben çok rahatım bu sefer, hamişlik iyi henüz tık yok bir sancım vardı bitti:) midemin azcık hassaslaşmasını bekliyorum:) çok oburum napıyım:) eşim mi tepkisiz eleman kendisiBitse şu rüyalarDoktor kontrolunden sonra bi rahatlıyorum, biyitor rüyalar, sonra zaman geçip de bir sonraki kontrol zamanı yaklaşırken yine başlıyor kabuslarım Bu seferkinde de doktor ikili testimi yapmıyordu, ense kalınlığını fln ölçmüyordu, ilgilenmiyordu hiç, abuk sabuk konuşuyordu Allah'ım kurtarsın kötü rüyalardan hepimizi Ooo home office iyi olmuş da, 500 dosya az değilmiymiş
azabım çiçeğim, nasılsın bacımben iyi tatil yaptım, ama biraz yoruldum yine de sen nasılsın keyfin nasıl?
selam canım nasılsın?
inşallah efloşum, nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum, randevu araları uzadıkça evhamlanıyorum
sen nasılsın, nasil gidiyor hamişlikeşin nasıl tepki verdi, oğluna söyledin mi kan ilk defa baktırıyorsun bugün di mi?
tamam canım,özellikle makyaj işi geriyor oğlum da da yaptım mecburencnm. kendini bunaltmadan en dogali yasamaya calis. ter icin en guzeli dus almak. birak deodoranti. hatta oje dahi kullanma. makyajida azalt.mumkunse fondoten kulanma. az sur ya da.
kizlar yardimci olursaniz cokkk sevinirim)
iyi gunlerde kullan cnm. cok da iyi yapmissin gitme seklini.
gordum cnm. yarini bekleyecegiz. ya da icim rahatlasin dersen 14. gunun senin..varsa da yoksa da cikar cnm. test yap istersen.
cnm. parfum, deodorant ve kol.alti rolonu kullanmadim. kimyaciyim bem gebelikte kullanmam.
3 ay bitene kadar hic makyaj yapmadim..ondan sonrada dr.a giderken dip liner, rimel ve ruj kullandim.sadece.
sabun olarak sadece hacisakir beyaz kullandim.
sampuanda hacisakirin zeytinyaglisini kullandim cnm.
ayyyyy hadi inşşş bacım inşş gelsin yapcam hemen ilk sizlere sölücem gerci başka kimsem yok kibacım deme öyle, ben de şimdi ateşine baktım da, test yapmalısın bence de bugün. zaten eğer bişey yoksa normal şartlarda yarın fln adet olman lazım, ama ateşin öyle çok da düşmemiş yani, bence hala umut var
ankarada oyle degil cnm. azap da ankarada benim gibi. saba verirsin ertesi gun taaaaa 3 ye cikar.
cnm. ben bu ay basindan beri umutluyum ama yine de yanilabilirim.tabiki. emin degilim.yani.
canım netten bakamıyorum bende, vermediler takip numarasını
canım kendini telkin edeceksin bebeğim iyi bebeğim sağlıklı diyeceksin, tedbirimi alıyorum diyeceksin, ben çok rahatım bu sefer, hamişlik iyi henüz tık yok bir sancım vardı bitti:) midemin azcık hassaslaşmasını bekliyorum:) çok oburum napıyım:) eşim mi tepkisiz eleman kendisibir misafirimiz daha geliyor dedim (oğlum da da öyle demiştim) ne çok misafir geliyor bize diye güldü sonra kendini kaptırma diğeri gibi olursa üzülürsün dedi odunluğuna verip sallamadım kan yeni verdim canım takip numarası vermediler ki bakıyım netten benim oduna da küsüm küs olmasam o bakardı hemen sağlıkçı da
tamam canım,özellikle makyaj işi geriyor oğlum da da yaptım mecburenduş her gün alırım kıyafet iki kere değişirim yemek yapma öncesi ve sonrası:) fondötenin bitkisel olanlarına güven olur mu?
aaaa birde büyükşehirankarada oyle degil cnm. azap da ankarada benim gibi. saba verirsin ertesi gun taaaaa 3 ye cikar.
cnm. ben bu ay basindan beri umutluyum ama yine de yanilabilirim.tabiki. emin degilim.yani.
ben haftada 1 kez falan haftasonları dışarı çıkarken makyaj yaptımişe gelirken yapmadım. deodorant parfüm roll on zaten oldum olası cildime değmesinden korkarım. roll onu hamileliğimde bıraktım tamamen, parfümü de giysilerime sıkıyorum sıkınca
Bugün işyerinde ziyaretçiler var diye de rimel allık ve ruj sürdüm biraz.
Şampuanımı değiştirmemiştim ama sence değiştirmeli miyim cutem? senin dediğin şampuanda kimyasal az mı? ben head&shoulders kullanıyorum.
Aslında ben de rahatım, ama bilinçaltım rahat değil demek kicanım netten bakamıyorum bende, vermediler takip numarasını
canım kendini telkin edeceksin bebeğim iyi bebeğim sağlıklı diyeceksin, tedbirimi alıyorum diyeceksin, ben çok rahatım bu sefer, hamişlik iyi henüz tık yok bir sancım vardı bitti:) midemin azcık hassaslaşmasını bekliyorum:) çok oburum napıyım:) eşim mi tepkisiz eleman kendisibir misafirimiz daha geliyor dedim (oğlum da da öyle demiştim) ne çok misafir geliyor bize diye güldü sonra kendini kaptırma diğeri gibi olursa üzülürsün dedi odunluğuna verip sallamadım kan yeni verdim canım takip numarası vermediler ki bakıyım netten benim oduna da küsüm küs olmasam o bakardı hemen sağlıkçı da
tamam canım,özellikle makyaj işi geriyor oğlum da da yaptım mecburenduş her gün alırım kıyafet iki kere değişirim yemek yapma öncesi ve sonrası:) fondötenin bitkisel olanlarına güven olur mu?
tatlım aslında sürekli düşünmüyorum ben, walla. Ama kontrollerin arası biraz uzayınca bilinçaltımdakiler hortluyor sanırsamBu ruyalarin hepsi surekli dusundugumuz icin canim bu sefer olde bak goreceksin bebeklerimizi kucagimiza alacagiz ven hic kotu seyler dusunmuyorum
500 dosya az geldi bi 500 dosya daha rica edeyim gideyimde
kıyamam. ne zman yapıyorsun testiayyyyy hadi inşşş bacım inşş gelsin yapcam hemen ilk sizlere sölücem gerci başka kimsem yok ki
canını yeri,m senin ALLAH razı olsunn saat 2 olurmu ki :18: off offf çok heyacanlandım :18:
cnmm o kadar makyajdan bisicik olmaz. amac gebelik boyunca mumkun mertebe kimyasaldan uzak durmak. kendinizi sikmadan biraz kisitlayin yeter.ben haftada 1 kez falan haftasonları dışarı çıkarken makyaj yaptımişe gelirken yapmadım. deodorant parfüm roll on zaten oldum olası cildime değmesinden korkarım. roll onu hamileliğimde bıraktım tamamen, parfümü de giysilerime sıkıyorum sıkınca
Bugün işyerinde ziyaretçiler var diye de rimel allık ve ruj sürdüm biraz.
Şampuanımı değiştirmemiştim ama sence değiştirmeli miyim cutem? senin dediğin şampuanda kimyasal az mı? ben head&shoulders kullanıyorum.
bilmiyrm kuzum. doktoruna danisirsin.sac boyasi gibi dusunun kullandiginiz her urunu. hepsinde risk var. en dogal.sekilde yasamaya calisin bu sureci.canım netten bakamıyorum bende, vermediler takip numarasını
ayyyyy hadi inşşş bacım inşş gelsin yapcam hemen ilk sizlere sölücem gerci başka kimsem yok ki
canını yeri,m senin ALLAH razı olsunn saat 2 olurmu ki :18: off offf çok heyacanlandım :18:
bacı senin elinde bar kot yok mu?? :26: eger varsa orda numaralarla gire biliyosun
canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir mucize olur, herşey güzel olur
Allah sabır versin, hepimizin yavrularını korusun inşallah yusram
canım iyi haberlerle dönmüşsün, gözün aydın çok sevindim. Ben de arada ateşine baktım acaba ölçüyor musun diye, ama ölçmemiştin hiç. Aklım sendeydi, şimdi iyi haberleri alınca da rahatladım
Ayy ben de özledim walla efloşum, telden yazamıyorum evdeyken, çok sinir bozucu, o yüzden bakıp bakıp çıktım mecburen
Bir de tatil diye misafir fln geldi, e biz de gittik biyerlere fln, şimdi diyorum, tatil fln olmasın bir daha, çalışalım hep, ben tatillerde yoruluyorum
hoşbuldum canım benimben de çok özledim walla. Bakalım 8 mayısa kadar teşrif edecekler mi Paşa hazretleri
Ama vuslat çok yakınAllah hayırlısıyla kavuştursun sizi de artık
iyi haftalar canım, hayırlı olsun, erken başlamışsın
Ben de yoğurtlu şeylere sardım bu ara, midemi en çok o rahatlatıyor, yumurtadan tiksindim, o yüzden azalttım
canlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedimbozuldu biraz
s.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
azerimm çokk sevindim yawrunu ALLAH analı babalı büyütsün inşş
cutemim sen daha burdamısın bacım
eflalim hayırlı güzel haberle dön inş
yusram seninde güzel haberlerni bekliyoruz
deryammm günaydın ohh bol bol dinlendin kuzunla mis
mericem melegini RABBİM korusun inşşş çok üzüldüm
boranım yum güzeli oldun cıktın kııbekle ALLAHIM çok büyük
dgpnr nasılsın bacım
nesdem nukramm adı aklıma şuan gelmedi arkadşlar k. bakmayın nasılsınızzz
evlenmeden önceki halimi anlattın efloşaaaa birde büyükşehiram büyükşehirin işi de büyük nüfus çok olunca
ay ne güezl rollonsuz nasıl duruyorsunuz ya huben sabah kalkarım el yüz yıkama diş fırçalama sonra hemen pijamaları çıkarırım süslenirim, roll on sürerim parfüm sıkarım kremimi sürerim kime yapıyorsam odun kocam pijamalı halimi sever tabi ki kendime yapıyorum kokoşluğu severim ama evde dışarı çıkınca öyle çok kokoş olmam sadece uyumlu giyinirim o kadar
sağol canım bilgiler için. bebekin için sen ne şampuan aldın? mustela fln diyorlar ama:26:cnmm o kadar makyajdan bisicik olmaz. amac gebelik boyunca mumkun mertebe kimyasaldan uzak durmak. kendinizi sikmadan biraz kisitlayin yeter.
sampuanini sen kullan istedigini cnm. ben hacisakire gectim cunku basimda efzama oldu. inanilmaz cok. o nedenle sampuan degistirmem gerkti o zamanda tek zeytinyagli hacisakirdi. bir de en dogal sabun onun olunca sampuanini da guvendim acikcasi. yoksa kullanin siz istediginizi cnm.
ama.deodorant ge rolon gibi direk tene uygulanan seyleri kullanmayin.
bir de aklinizda olsun. bebehinize dalin sampuan almayin. 1 yasindan once onerilmiyrm. icerigindeki bir madde yenidogana uygun degilmis. bir de cocugum buyudu deyip misal 5-6 yasinda kendi sampuaniniza gecirmeyin. misal dalinse dalinle devam edin..cunku yetiskin sampuanlari cocuklain ergenlige erken girmelerine sebep oluyormus.
bilmiyrm kuzum. doktoruna danisirsin.sac boyasi gibi dusunun kullandiginiz her urunu. hepsinde risk var. en dogal.sekilde yasamaya calisin bu sureci.
buarada ben de hurma yemege basladim. oyle dedi yakin arkadasim..dogum.somrasi hem.sute hem.de ilk wc ne yardimci olr dedi.
ama kendini olumsuza da hazirla lutfen..sonra cok yikiliyrsun.
evet bilinçaltımız rahat durmuyor, sende iki haftada git canım:) sorma 3 gün sürdü pek fenaydı dedim doğum sancım böyleydi benim:) biliyorum beni düşündüğü için yapıyor ama istemiyorum ben tepkisini farklı bekliyorum hep diyorumda ama aynı napıcaksın huy:) canım özelden yazıyım sana işiniAslında ben de rahatım, ama bilinçaltım rahat değil demek kikontrollerimin 2 haftadan uzun olmaması lazım benim
Ayy o sancı çok kötü oluyor, hatırlarsan ben de tam adet günümde yaşamıştım, çok kötüydü, bebişimin kazı çalışmalarıymış
Eşin tepki vermeye korkmuş bence yazık, tekrar üzülmekten ve üzülmenden korktuğu için, benimki de testte silik çizgiyi görünce dur bakalım fln demiştiBu arada senin eşin de mi sağlıkçı, ben bilmiyordummm, meslektaşız yani
tatlım aslında sürekli düşünmüyorum ben, walla. Ama kontrollerin arası biraz uzayınca bilinçaltımdakiler hortluyor sanırsaminşallah hepimiz için güzel olacak bu sefer herşey
kıyamam. ne zman yapıyorsun testi
cnmm o kadar makyajdan bisicik olmaz. amac gebelik boyunca mumkun mertebe kimyasaldan uzak durmak. kendinizi sikmadan biraz kisitlayin yeter.
sampuanini sen kullan istedigini cnm. ben hacisakire gectim cunku basimda efzama oldu. inanilmaz cok. o nedenle sampuan degistirmem gerkti o zamanda tek zeytinyagli hacisakirdi. bir de en dogal sabun onun olunca sampuanini da guvendim acikcasi. yoksa kullanin siz istediginizi cnm.
ama.deodorant ge rolon gibi direk tene uygulanan seyleri kullanmayin.
bir de aklinizda olsun. bebehinize dalin sampuan almayin. 1 yasindan once onerilmiyrm. icerigindeki bir madde yenidogana uygun degilmis. bir de cocugum buyudu deyip misal 5-6 yasinda kendi sampuaniniza gecirmeyin. misal dalinse dalinle devam edin..cunku yetiskin sampuanlari cocuklain ergenlige erken girmelerine sebep oluyormus.
bilmiyrm kuzum. doktoruna danisirsin.sac boyasi gibi dusunun kullandiginiz her urunu. hepsinde risk var. en dogal.sekilde yasamaya calisin bu sureci.
buarada ben de hurma yemege basladim. oyle dedi yakin arkadasim..dogum.somrasi hem.sute hem.de ilk wc ne yardimci olr dedi.
ama kendini olumsuza da hazirla lutfen..sonra cok yikiliyrsun.
evlenmeden önceki halimi anlattın efloşartık ondan eser kalmadı. tabi.
roll on da çok kullanırdım da, annem 7 sene önce fln meme kanserine yakalandı, o zamanki doktoru koltuk altı epilasyonu ve roll onların, koltukaltındaki lenf bezlerine zararını anlattığından beri tırsarım, o yüzden roll on kullanımını azalltım canım ben
sağol canım bilgiler için. bebekin için sen ne şampuan aldın? mustela fln diyorlar ama:26:
evlenmeden önceki halimi anlattın efloşartık ondan eser kalmadı. tabi.
roll on da çok kullanırdım da, annem 7 sene önce fln meme kanserine yakalandı, o zamanki doktoru koltuk altı epilasyonu ve roll onların, koltukaltındaki lenf bezlerine zararını anlattığından beri tırsarım, o yüzden roll on kullanımını azalltım canım ben
sağol canım bilgiler için. bebekin için sen ne şampuan aldın? mustela fln diyorlar ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?