- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bu gün 2 den sonra testim gelcek ozamn cutemim bişi yeyip içme dedi bekliyom işte RABBİM yarve yardımcımız olsun tek benim deil hepimizin inşşAslında ben de rahatım, ama bilinçaltım rahat değil demek kikontrollerimin 2 haftadan uzun olmaması lazım benim
Ayy o sancı çok kötü oluyor, hatırlarsan ben de tam adet günümde yaşamıştım, çok kötüydü, bebişimin kazı çalışmalarıymış
Eşin tepki vermeye korkmuş bence yazık, tekrar üzülmekten ve üzülmenden korktuğu için, benimki de testte silik çizgiyi görünce dur bakalım fln demiştiBu arada senin eşin de mi sağlıkçı, ben bilmiyordummm, meslektaşız yani
tatlım aslında sürekli düşünmüyorum ben, walla. Ama kontrollerin arası biraz uzayınca bilinçaltımdakiler hortluyor sanırsaminşallah hepimiz için güzel olacak bu sefer herşey
kıyamam. ne zman yapıyorsun testi
çokk haklısın bacım canım senin dedigini yaptım merym suresini 19 okuyorum bu gün 17 ci olacak duamı okuyup yapacagım testimi hayırlısı RABBİMden gelen başım gözüm üstüne üç aylar yüzü suyu hürmetine RABBİM kimseyi evlat hasretyle sınamasın inşşcnmm o kadar makyajdan bisicik olmaz. amac gebelik boyunca mumkun mertebe kimyasaldan uzak durmak. kendinizi sikmadan biraz kisitlayin yeter.
sampuanini sen kullan istedigini cnm. ben hacisakire gectim cunku basimda efzama oldu. inanilmaz cok. o nedenle sampuan degistirmem gerkti o zamanda tek zeytinyagli hacisakirdi. bir de en dogal sabun onun olunca sampuanini da guvendim acikcasi. yoksa kullanin siz istediginizi cnm.
ama.deodorant ge rolon gibi direk tene uygulanan seyleri kullanmayin.
bir de aklinizda olsun. bebehinize dalin sampuan almayin. 1 yasindan once onerilmiyrm. icerigindeki bir madde yenidogana uygun degilmis. bir de cocugum buyudu deyip misal 5-6 yasinda kendi sampuaniniza gecirmeyin. misal dalinse dalinle devam edin..cunku yetiskin sampuanlari cocuklain ergenlige erken girmelerine sebep oluyormus.
bilmiyrm kuzum. doktoruna danisirsin.sac boyasi gibi dusunun kullandiginiz her urunu. hepsinde risk var. en dogal.sekilde yasamaya calisin bu sureci.
buarada ben de hurma yemege basladim. oyle dedi yakin arkadasim..dogum.somrasi hem.sute hem.de ilk wc ne yardimci olr dedi.
ama kendini olumsuza da hazirla lutfen..sonra cok yikiliyrsun.
canım barkotta iki numara vardı yazdım telime:) öğleden sonra deniycem:)
saol canm :) bende yoğurt ayran fln içiyorumm gerçekten iyi geliyor
:)) canım güzel haberle gel inşş kv. iyi demişsin oda isim konusunda ısrar etmesin
iyim canım sen nasılsınn ateş düşmüş sanırım hayırlısı olsun yinede her zaman umut vardır
saol canm :) bende yoğurt ayran fln içiyorumm gerçekten iyi geliyor
:)) canım güzel haberle gel inşş kv. iyi demişsin oda isim konusunda ısrar etmesin
iyim canım sen nasılsınn ateş düşmüş sanırım hayırlısı olsun yinede her zaman umut vardır
Allah gonlune gore versin cnm.bu gün 2 den sonra testim gelcek ozamn cutemim bişi yeyip içme dedi bekliyom işte RABBİM yarve yardımcımız olsun tek benim deil hepimizin inşş
çokk haklısın bacım canım senin dedigini yaptım merym suresini 19 okuyorum bu gün 17 ci olacak duamı okuyup yapacagım testimi hayırlısı RABBİMden gelen başım gözüm üstüne üç aylar yüzü suyu hürmetine RABBİM kimseyi evlat hasretyle sınamasın inşşcutemim ben çokk heyacanlandım yaa zamnn gecsin diye kendimi oyuna verdim kafayı yemesem bari ALLAHA yalvarıyorum hayrlısı ne ise onu ver diye inşş benimde sesimi duyar inşş
tmm işte bacım o numaraları git çıkıyo hadi inşş inşşşşş güzel sonuç alırsın
saol cnmm.Kızlar ben Nivea kullandım oğluma, oğlumun cildide benimki gibi hassas ve kuru, 1 senedir bioderma şampuan kullanıyorum çok faydasını gördüm banyo sonrası kremlerdim yağlardım yine de cildi pul pul olurdu, bu şampuanı kullandığımdan beri vücuduna krem sürmüyorum sadece yüzüne sebamed kullanıyorum krem olarak yüzü de kuruyor çünkübiodermayı çocuk doktorumuz önerdi, minicik bir şişe 40 lira ama zaten bir kere köpüklüyorsunuz bebeklerin saçını bir sene gidiyor, hele benim oğlumdan küçükse haftada bir şampuan yetiyor onun dışın da günlük banyosu sabunsuz şampuansız olmalı aklınızda olsun yoksa cildi tahrtiş olur ve her gün yıkayın sakın korkmayın yıkandıkça gelişiyor bebekler
onlarla deniycem bakalım:)bu gün 2 den sonra testim gelcek ozamn cutemim bişi yeyip içme dedi bekliyom işte RABBİM yarve yardımcımız olsun tek benim deil hepimizin inşş
çokk haklısın bacım canım senin dedigini yaptım merym suresini 19 okuyorum bu gün 17 ci olacak duamı okuyup yapacagım testimi hayırlısı RABBİMden gelen başım gözüm üstüne üç aylar yüzü suyu hürmetine RABBİM kimseyi evlat hasretyle sınamasın inşşcutemim ben çokk heyacanlandım yaa zamnn gecsin diye kendimi oyuna verdim kafayı yemesem bari ALLAHA yalvarıyorum hayrlısı ne ise onu ver diye inşş benimde sesimi duyar inşş
tmm işte bacım o numaraları git çıkıyo hadi inşş inşşşşş güzel sonuç alırsın
evt bu gün düştü hayrlısı ne ise o olsun bacım
Allah gonlune gore versin cnm.
saol cnmm.
ilk banyo da gobek bagi dusmeden yaptirilmiyr ya, o zamana kadar siliyrmusun bebegi. ne yapiyrsun?
canlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
onlarla deniycem bakalım:)
Ben sana dün ne dedim benim tabloyu gördün ateşim düştü diye boşa üzülüyorsun
Cok tesekkurler benibilgilendirdigin icin bu konuda. Doktor 6 ay dwnwyin demisti ama bwn yine de bu onumuzdeku adet doneminde baska bie doktora basvurayim diye dusunuyorum. bu arada glukofen kullaniyordum insulin direnci icin bu ay birakmistim. Onu da bir kafin dogumcuya sorayim. Yumurta gelisimini de sagliyor diyorlar ama benim gittigim kadin dogumcu bence kullanmana gerek yok dedi. Endokrinoloji uzmani ise mutlaka kullan dedi. Hangisine uymak lazim bilemedim
Anladim gecmis olsun. Her ikinize de tesekkurler o halde. Ben de var tsh degerim 100 du. 8 ayda 2.48 e dustu cok sukur. Bunun icin ethyrox 125 mg kullaniyorum hergun. Ilk baslarda bu bende panik atak yapti. Hala bu korkuyla yasiyorum mslesef. Nefes alamayip boguldumu hissediyoeum adeta. Bunlar sizde de oldu mu acaba? Bu arada pcolu olup olmadigimi anlamak icin ne tur testler yaptirmam gerek acaba. Yumurta catlamasi icin yaptirilacak takip yeterlimidir yoksa adetin 2-3. Gunu yaptirilan testler varmis bunlari mi yaptirmam gerekir. Bu konuda yoeumlarinizi bekliyorum.
bak şimdi canım ne diye ağlıyorsun kızıyorum ama, okurum niye okumuyumcanlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
Allah gonlune gore versin cnm.
saol cnmm.
ilk banyo da gobek bagi dusmeden yaptirilmiyr ya, o zamana kadar siliyrmusun bebegi. ne yapiyrsun?
tamam ben okudum.
ama cok kizdim.sana.
nedir kendini bu kadar hirpalamak. olmaz boyle guzelim..boyle kendini yipratirsan bir daha yazmam bak sana. toparlan bakalim. Allah elbet istediginde verecek.
yaw bacım elimde deil ki evt senin tablona baktım şaşırdım inş benm tablomda senin gibi olur inşşş canbide 2-3 gündür hemen herşeye ya aglıyom ya içim kabarıyo gözlerim doluyo noluyoo yaaa kendimi niye durduramıyorum k.bakmayın canlar en iyisi ben biraz yazmayım kafanızı şişirdim k. bakmayın ne oılur şaşkınlıgıma heyacanıma verin
canlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedimbozuldu biraz
ay hadi heyecanla bekliyorum kımıl kımıl bebiş haberini,ayy evet yaa çalışıyoz mecbuuurrtamam kuzum
amin canım
kuzu Allah sabır versin düşünmeyelim biz Rabbim yaşatmasın kimseye
cutem sen nasılsın kuzum
canım benim çok geçmiş olsun şükür annen iyiymiş bir daha yaşatmasın Rabbim
oy oy oy maşallah size kuzum Allah'ım esirgesin sizi
günaydın bidenem
günaydın canım benim
geçmiş olsun canım sana da iyi haftalar
ayy hadş bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amin bitanem
sen nasılsın kuzucuk nasıl ne kadarlık oldu sende bari sosyalin yaptığı çizelgeden yap görelim kuzunun na kadar olduğunu
canım mecburen çalışmaya devam
s.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
azerimm çokk sevindim yawrunu ALLAH analı babalı büyütsün inşş
cutemim sen daha burdamısın bacım
eflalim hayırlı güzel haberle dön inş
yusram seninde güzel haberlerni bekliyoruz
deryammm günaydın ohh bol bol dinlendin kuzunla mis
mericem melegini RABBİM korusun inşşş çok üzüldüm
boranım yum güzeli oldun cıktın kııbekle ALLAHIM çok büyük
dgpnr nasılsın bacım
nesdem nukramm adı aklıma şuan gelmedi arkadşlar k. bakmayın nasılsınızzz
azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...
boran senin yum ne durumda bacım....
kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..
benim yum.gelemedi anam yoruldum kıı,yum.beni bende adamı mahvettimevet sana tatil yasaktatilde daha çok yoruluyor insan
canım zaten bugün gideceğimi önceden demiştim:)
tam gaz devam maalesef:) bugüne yarına çatlar
sağol canım bende bekliyorum öğlen uyuyumda zaman geçsin
ayy ne güzel bende o saatlerde öğrenirim sonucumu:) güzel haberler bekliyorum
Görümcene ohhhh çok güzel demişsin kız bravo
aynen cutem benimde eridilütfen benimki göbekten olsun
günaydın canım sanada
şişşştt yok kötü rüyaher şey güzel olacak
sağol canım inşaallah
sağol canım, sende iyileşirsin bir an önce inşaallah
çok sinir oluyorum yaa bu beklemeye sizin orası iyiymiş yine bizim burdaki saglık ocagı ertesi gün veriyo sonuçu hadi inşş güzel bi haber alırsın bacım
bu gün gelecek test yapayım mı bilmiyorum ki saat 2 de gelecek sabh daha kesin olmuyomu? bacım :26: sabh ateşin düştünü görünce yıkıldım resmenyüksek olsaydı umutlancaktım ama yok yine yok yine yokk
azap yapma güzelim böyle hem niye bi test yapmıyorsun sen yaawwcanlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
bak şimdi canım ne diye ağlıyorsun kızıyorum ama, okurum niye okumuyum
Canım istersen silebilirsin pamukla ılık suyla ama bebeğin cildinde bir doku oluyor duymuştursun anne karnında Verniks kaseosa deniyor o çok faydalıymış aslında durabildiği kadar durması iyi diyen doktorlar var,en azından bir gün dursun, gerçi özel hastanelerde yıkıyorlar hemen öyle biliyorum, altını silmek için altığın pamukları kullanabilirsin silmek için ya da minik tülbentlerle.
canlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
iyiym canım ne olsun..umutsuz vaka gibi dolanıyorum işte eşimin sperm hızında problem çıktı şimdidebu sabah düştü bacım takvimde 5-6 pembe batım ayın 9 ama hiç belirti yok sadece sag bacagım agrıyo kaç gündür hepsi bu galiba adet olacagım
sen nasılsın bacım eylülüm
Koca mudur kuzum sayi saymayi bilmiyorsa benim ogretecek zamanim yok valla girilen girilir girilmeyen goturulur 50 personel daha var elbette girecek birileri cikar
ay hadi heyecanla bekliyorum kımıl kımıl bebiş haberini,ayy evet yaa çalışıyoz mecbuuurr
benim yum.gelemedi anam yoruldum kıı,yum.beni bende adamı mahvettim
azap yapma güzelim böyle hem niye bi test yapmıyorsun sen yaaww
bilmiyorum ki bacım anlamıyorum filim izliyom aglıyom töbe töbe tmm artık sıkmıcam kendimide sizlerideHamile olduğun için duyguların tavan yapmış olabilir inşallah öyledir, ama gerçekten böyle yaparak bizide üzüyorsun yorum yapmak istemniyoruz ondan sonra, rahat ol bir, okudum bu arada
ay hadi heyecanla bekliyorum kımıl kımıl bebiş haberini,ayy evet yaa çalışıyoz mecbuuurr
benim yum.gelemedi anam yoruldum kıı,yum.beni bende adamı mahvettim
azap yapma güzelim böyle hem niye bi test yapmıyorsun sen yaaww
ALLAH razı olsun bacım sagol hakılısınız yok artık üzülmek yokcanım şimdi okudum Allah kabul etsin ama kendini yıpratma bu kadar tmm elinde değil anlıyorum ama üzülüp , ağlasan da herşey olacağına varacak
iyiym canım ne olsun..umutsuz vaka gibi dolanıyorum işte eşimin sperm hızında problem çıktı şimdide((
ayy hamiş olsakta bitse şu sıkıntılarımız ya duş almaktan helak olduk
burda ozel hastane yikamiyr cnm. silip veriyrlar.bak şimdi canım ne diye ağlıyorsun kızıyorum ama, okurum niye okumuyum
Canım istersen silebilirsin pamukla ılık suyla ama bebeğin cildinde bir doku oluyor duymuştursun anne karnında Verniks kaseosa deniyor o çok faydalıymış aslında durabildiği kadar durması iyi diyen doktorlar var,en azından bir gün dursun, gerçi özel hastanelerde yıkıyorlar hemen öyle biliyorum, altını silmek için altığın pamukları kullanabilirsin silmek için ya da minik tülbentlerle.
ALLAH razı olsun bacım sagol RABİMDE seni bi avazda koly dogum nasip eder inşştmm tmm kızma topluyom kendimi sen yeterki yazana hüstüm kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?