Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu gün 2 den sonra testim gelcek ozamn cutemim bişi yeyip içme dedi bekliyom işte RABBİM yarve yardımcımız olsun tek benim deil hepimizin inşş
çokk haklısın bacım canım senin dedigini yaptım merym suresini 19 okuyorum bu gün 17 ci olacak duamı okuyup yapacagım testimi hayırlısı RABBİMden gelen başım gözüm üstüne üç aylar yüzü suyu hürmetine RABBİM kimseyi evlat hasretyle sınamasın inşş cutemim ben çokk heyacanlandım yaa zamnn gecsin diye kendimi oyuna verdim kafayı yemesem bari ALLAHA yalvarıyorum hayrlısı ne ise onu ver diye inşş benimde sesimi duyar inşş
canım barkotta iki numara vardı yazdım telime:) öğleden sonra deniycem:)

tmm işte bacım o numaraları git çıkıyo hadi inşş inşşşşş güzel sonuç alırsın

Kızlar ben Nivea kullandım oğluma, oğlumun cildide benimki gibi hassas ve kuru, 1 senedir bioderma şampuan kullanıyorum çok faydasını gördüm banyo sonrası kremlerdim yağlardım yine de cildi pul pul olurdu, bu şampuanı kullandığımdan beri vücuduna krem sürmüyorum sadece yüzüne sebamed kullanıyorum krem olarak yüzü de kuruyor çünkü biodermayı çocuk doktorumuz önerdi, minicik bir şişe 40 lira ama zaten bir kere köpüklüyorsunuz bebeklerin saçını bir sene gidiyor, hele benim oğlumdan küçükse haftada bir şampuan yetiyor onun dışın da günlük banyosu sabunsuz şampuansız olmalı aklınızda olsun yoksa cildi tahrtiş olur ve her gün yıkayın sakın korkmayın yıkandıkça gelişiyor bebekler

evt bu gün düştü hayrlısı ne ise o olsun bacım

canlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaa kendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok

Allah gonlune gore versin cnm.

saol cnmm.
ilk banyo da gobek bagi dusmeden yaptirilmiyr ya, o zamana kadar siliyrmusun bebegi. ne yapiyrsun?

onlarla deniycem bakalım:)
evt bu gün düştü hayrlısı ne ise o olsun bacım

Ben sana dün ne dedim benim tabloyu gördün ateşim düştü diye boşa üzülüyorsun

saol cnmm.
ilk banyo da gobek bagi dusmeden yaptirilmiyr ya, o zamana kadar siliyrmusun bebegi. ne yapiyrsun?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncan aminnnnnnn cümlemizin inşş bol bol dualarımdasınız canlar

tamam ben okudum.
ama cok kizdim.sana.
nedir kendini bu kadar hirpalamak. olmaz boyle guzelim..boyle kendini yipratirsan bir daha yazmam bak sana. toparlan bakalim. Allah elbet istediginde verecek.

onlarla deniycem bakalım:)

Ben sana dün ne dedim benim tabloyu gördün ateşim düştü diye boşa üzülüyorsun

yaw bacım elimde deil ki evt senin tablona baktım şaşırdım inş benm tablomda senin gibi olur inşşş can bide 2-3 gündür hemen herşeye ya aglıyom ya içim kabarıyo gözlerim doluyo noluyoo yaaa kendimi niye durduramıyorum k.bakmayın canlar en iyisi ben biraz yazmayım kafanızı şişirdim k. bakmayın ne oılur şaşkınlıgıma heyacanıma verin

mrb öncelikle geçmiş olsun bende pco luyum fakat şuan sadece sol da pcom var.sağ da tek yumurtam gelişiyor.
önceden her iki tarafta da pco vardı.
adetin 3. günü hormon testi yapılıyor. endokrine de gittim. dr. um banada glucophage kullanmamı önerdi hem adet düzenliyor hemde yumurta gelişimi sağlıyor dedi. bir süre kullandım ,iyi geldi... aradan 2 yıl geçti evlendim, sağ over da 1 yumurtam gelişiyor ve çatlıyordu.sol pco lu. şuan 6 haftalık hamileyim.. darısı size inş

bak şimdi canım ne diye ağlıyorsun kızıyorum ama, okurum niye okumuyum

saol cnmm.

Canım istersen silebilirsin pamukla ılık suyla ama bebeğin cildinde bir doku oluyor duymuştursun anne karnında Verniks kaseosa deniyor o çok faydalıymış aslında durabildiği kadar durması iyi diyen doktorlar var,en azından bir gün dursun, gerçi özel hastanelerde yıkıyorlar hemen öyle biliyorum, altını silmek için altığın pamukları kullanabilirsin silmek için ya da minik tülbentlerle.

tamam ben okudum.
ama cok kizdim.sana.
nedir kendini bu kadar hirpalamak. olmaz boyle guzelim..boyle kendini yipratirsan bir daha yazmam bak sana. toparlan bakalim. Allah elbet istediginde verecek.

ALLAH razı olsun bacım sagol RABİMDE seni bi avazda koly dogum nasip eder inşş tmm tmm kızma topluyom kendimi sen yeterki yazana hüstüm kııı

Hamile olduğun için duyguların tavan yapmış olabilir inşallah öyledir, ama gerçekten böyle yaparak bizide üzüyorsun yorum yapmak istemniyoruz ondan sonra, rahat ol bir, okudum bu arada

ay hadi heyecanla bekliyorum kımıl kımıl bebiş haberini,ayy evet yaa çalışıyoz mecbuuurr

azap ateşin güzel gidiyor demiş kızlar hadi bakalım hayırlısı...

boran senin yum ne durumda bacım....

kızlar geçmiş çok birkmiş biraz okuyabildim kusura bakmayın..

benim yum.gelemedi anam yoruldum kıı,yum.beni bende adamı mahvettim

azap yapma güzelim böyle hem niye bi test yapmıyorsun sen yaaww

ALLAH razı olsun bacım çok tşk ederim inş seninde sonuçun çokkkkkkkkkkkkk güzel gelir inşş tmm topladım kendimi kızmayın siz canlar

canım şimdi okudum Allah kabul etsin ama kendini yıpratma bu kadar tmm elinde değil anlıyorum ama üzülüp , ağlasan da herşey olacağına varacak

bu sabah düştü bacım takvimde 5-6 pembe batım ayın 9 ama hiç belirti yok sadece sag bacagım agrıyo kaç gündür hepsi bu galiba adet olacagım
sen nasılsın bacım eylülüm
iyiym canım ne olsun..umutsuz vaka gibi dolanıyorum işte eşimin sperm hızında problem çıktı şimdide ((
Koca mudur kuzum sayi saymayi bilmiyorsa benim ogretecek zamanim yok valla girilen girilir girilmeyen goturulur 50 personel daha var elbette girecek birileri cikar

ayy hamiş olsakta bitse şu sıkıntılarımız ya duş almaktan helak olduk

Hamile olduğun için duyguların tavan yapmış olabilir inşallah öyledir, ama gerçekten böyle yaparak bizide üzüyorsun yorum yapmak istemniyoruz ondan sonra, rahat ol bir, okudum bu arada
bilmiyorum ki bacım anlamıyorum filim izliyom aglıyom töbe töbe tmm artık sıkmıcam kendimide sizleride dUAN İÇİN allah RAZI OLSUN CANIM

testim saat 2 de gelecek 2 den sonra yapacagım bekliyorum bacım :18:

canım şimdi okudum Allah kabul etsin ama kendini yıpratma bu kadar tmm elinde değil anlıyorum ama üzülüp , ağlasan da herşey olacağına varacak
ALLAH razı olsun bacım sagol hakılısınız yok artık üzülmek yok sen nasılsın bacım
iyiym canım ne olsun..umutsuz vaka gibi dolanıyorum işte eşimin sperm hızında problem çıktı şimdide ((

ayy hamiş olsakta bitse şu sıkıntılarımız ya duş almaktan helak olduk

hiç güzelecegim yoktu RABBİMDE seni güldürsün inşş eşine sıkılmaa k. bynuzu herşeyi çözüyo denedik biz çok fazla artış yapıyo bacım bol maçlar

burda ozel hastane yikamiyr cnm. silip veriyrlar.
zaten havada cok sicak degil. dr diyene kadar yikamam.

ALLAH razı olsun bacım sagol RABİMDE seni bi avazda koly dogum nasip eder inşş tmm tmm kızma topluyom kendimi sen yeterki yazana hüstüm kııı

amin guzelim. sen simdi bi wc ye gitte saat 2 ye kadar bir daha gitme. catlama tuvaletini tutmaktan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…