burda ozel hastane yikamiyr cnm. silip veriyrlar.
zaten havada cok sicak degil. dr diyene kadar yikamam.
amin guzelim. sen simdi bi wc ye gitte saat 2 ye kadar bir daha gitme. catlama tuvaletini tutmaktan)
canım sen pco olmayabılırısn çünkü dr bana solda pcı olur sağda olmaz gibi bir şey olmaz demişti..görüntü olarak pco denilebilir ama böyle bir şey yok demişti..bebeğini sağ slaim kucağına almanı diliyorum.mrb öncelikle geçmiş olsun bende pco luyum fakat şuan sadece sol da pcom var.sağ da tek yumurtam gelişiyor.
önceden her iki tarafta da pco vardı.
adetin 3. günü hormon testi yapılıyor. endokrine de gittim. dr. um banada glucophage kullanmamı önerdi hem adet düzenliyor hemde yumurta gelişimi sağlıyor dedi. bir süre kullandım ,iyi geldi... aradan 2 yıl geçti evlendim, sağ over da 1 yumurtam gelişiyor ve çatlıyordu.sol pco lu. şuan 6 haftalık hamileyim.. darısı size inş
ALLAH razı olsun bacım sagol hakılısınız yok artık üzülmek yoksen nasılsın bacım
hiç güzelecegim yoktu RABBİMDE seni güldürsün inşşeşine sıkılmaa k. bynuzu herşeyi çözüyo denedik biz çok fazla artış yapıyo bacım bol maçlar
iyiym canım ne olsun..umutsuz vaka gibi dolanıyorum işte eşimin sperm hızında problem çıktı şimdide((
ayy hamiş olsakta bitse şu sıkıntılarımız ya duş almaktan helak olduk
An itibariyle evime dönmüş bulunmaktayım bacılaarrrrr
Geçmişi okumaya kalkarsam akşamı ederim şimdi
Var mı önemli gelişmelerrr???
Cute'm doğurdu muuu??
Merice'm naptı,bebeği tutundu mu ??
Veee başka başka hamiş haberleriiiiiiiii?????
şükür kavuşturana özledim canım ya, kız soramadım bir türlü senin sınavlar nasıl geçti?An itibariyle evime dönmüş bulunmaktayım bacılaarrrrr
Cute'm doğurdu muuu??
dus isi bitmez cnm. bu seferde gebelikte ter basiyr haydiiii dusa)
ben bugun asiri terliyrm kizlar (igrenclik ettiysem kusuruma bakmayin). 3 sefer komple.uzerimi degistim.dusunun.
nedri bu kadar ter yahu...
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
hosgeldin cnmmm...
dogurmadim. 8 mayisda sezeryan cnm.
dun azeri zorunlu sezeryanla ogluna kavustu. iyiler sukur.
yeni hamis var mi aklim.durdu. eflal en son gebemiz.
peki üsdatburda ozel hastane yikamiyr cnm. silip veriyrlar.
zaten havada cok sicak degil. dr diyene kadar yikamam.
amin guzelim. sen simdi bi wc ye gitte saat 2 ye kadar bir daha gitme. catlama tuvaletini tutmaktan)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnncanım sen pco olmayabılırısn çünkü dr bana solda pcı olur sağda olmaz gibi bir şey olmaz demişti..görüntü olarak pco denilebilir ama böyle bir şey yok demişti..bebeğini sağ slaim kucağına almanı diliyorum.
gül kız hepimiz gülelim inş...
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
olabilir cnm.şükür kavuşturana özledim canım ya, kız soramadım bir türlü senin sınavlar nasıl geçti?
Canım şimdi aklıma geldi sen hastaydın ya terin ondandır hastalığı atıyor vücudun
anlatma kiz. bem de kocama derim kalbine iner vallahi adamin:))))) vuslata az kaldı cutemtabi Rüzgar bey bırakırsa ah ah ben anlatsam şimdi olmaz en iyisi söylemiyim
Neeeee Eflal hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAnaaa ne güzeeellll,acaip sevindiimmmm,oleyyyy
Azeri niye doğurdu ki yaa,daha zamanı vardı onun,bi problem yoktur inşallah.Ayy kavuştu bebeğine heee
Gelelimmmm sanaaaaaa3 gün kaldı öyle miii Vaayy beee,hakkaten büyük gün geldi çattııııı.Hadi hayırlısıyla,sağlıklı,kolay bir doğumun olsun inşallahh canım arkadaşımm.İyi barii doğurmadan yetiştiimmm
şükür kavuşturana özledim canım ya, kız soramadım bir türlü senin sınavlar nasıl geçti?
Canım şimdi aklıma geldi sen hastaydın ya terin ondandır hastalığı atıyor vücudun
An itibariyle evime dönmüş bulunmaktayım bacılaarrrrr
Cute'm doğurdu muuu??
Yavruuuuuuu hayırlı olsuunn,tebrik ederiiimmmm.çok sevindiimm.Benim yokluğumda neler yapmışsın senn
Sağlıklı,hayırlı bir gebelik nasip etsin Rabb'im..Kucağına aldığın günü de görelim inşallahh
Ben de çok özlediim kığıızzzz,amma kaldım hee.İlk defa bu kadar ayrı kaldım evimden,eşimden..
Sınav sonuçlarım açıklandı.Hepsi çok güzel..Biri hariç..Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Herkes beceremez ''0'' almayı.İngilizceyi full sallamıştım.1 tane bile tutturamamışımArtık hazirandaki sınavlarda kurtarırım inşallah
cute hiç gülcem yoktuyazık adama ya.. insan arada flört vari yaklaşır falan geçici idare edecek kadar eylül diyorsun
bacım hgggg
olabilir cnm.
anlatma kiz. bem de kocama derim kalbine iner vallahi adamin)
cnm. azerinij dun suyi geldi. mecburen alindi. ama sagliklilar sukur.
kizlar ezberledi ama yine yaziyrm. benim de cati darmis. normal olmasi cok zormus. onun icin mecburen sezeryana karar verdik. saol cnm buarada. Allahim.sana da hemencecik nasip etsin.
mericeninde degeri duzgun artmiyr cnm. son durumunu yazmadi ama dis gebelikten suphe ediliyrdu.
he he mesela tam oldu olacak rüzgar ordan ıngaaa der kalırsınız öyleolabilir cnm.
anlatma kiz. bem de kocama derim kalbine iner vallahi adamin)
cnm. azerinij dun suyi geldi. mecburen alindi. ama sagliklilar sukur.
kizlar ezberledi ama yine yaziyrm. benim de cati darmis. normal olmasi cok zormus. onun icin mecburen sezeryana karar verdik. saol cnm buarada. Allahim.sana da hemencecik nasip etsin.
mericeninde degeri duzgun artmiyr cnm. son durumunu yazmadi ama dis gebelikten suphe ediliyrdu.
Yavruuuuuuu hayırlı olsuunn,tebrik ederiiimmmm.çok sevindiimm.Benim yokluğumda neler yapmışsın senn
Sağlıklı,hayırlı bir gebelik nasip etsin Rabb'im..Kucağına aldığın günü de görelim inşallahh
Ben de çok özlediim kığıızzzz,amma kaldım hee.İlk defa bu kadar ayrı kaldım evimden,eşimden..
Sınav sonuçlarım açıklandı.Hepsi çok güzel..Biri hariç..Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Herkes beceremez ''0'' almayı.İngilizceyi full sallamıştım.1 tane bile tutturamamışımArtık hazirandaki sınavlarda kurtarırım inşallah
aferim akilli arkadasima. masallah.
))
ne filortu anacim. gebelikte hormonlar zaten kadini costuruyr.ona filort edeyim derken beni kim tutacakti acep) en guzeli boyle oldu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?