Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saol cnm.normal.istiyrdum ama kismet olmadi. ben de hic inat etmem..dr ne derse o.
huzunlenme yavrum..firastim olunca bakarim size..tabi bu kadar aktif olamam. maglum minik kuzumun bana cokkkk ihtiyaci olacak. bendeki huznu gorsen sasarsin. sizden ayrilmak asil bana zor geliyr. siz yine birbirinizle konusursunuz. ben kimle konusacagim hiccc bilemiyrm.

aferim akilli arkadasima. masallah.

))
ne filortu anacim. gebelikte hormonlar zaten kadini costuruyr.ona filort edeyim derken beni kim tutacakti acep ) en guzeli boyle oldu cnm.

iyi bakalım 8 ay dayanmışsın şurda 40 gün daha dayanamıcan mı ama helal olsun takdir ettim.. doktor bizede sınırlama getirdi haftada bir diye ama biz kaçamak yapıyoz arada

Cutem deme öyle biz sen giremesende kulağını çınlatırız sensiz tadı olmaz ki, bir kaç saat girmesen gözümüz arıyor

Amiinn bacımm,inşallaahhhh Hahaayyyy çok güldürdün kız benii,doğru diyon bize para ver aöf
Ben de 3 dönemdir onur belgesi alıyorum,bu dönem s....tım
Amaaaannn ölüm yok ya ucunda napamm,veririm bi ara

))
neyse...cok desmeyelim bu konuyu.

Ay çok güldüm çok haklısın bende yaşadım onu çok;-)

)

ayyy midem bulanıyor sonunda oh be yemek yiyemiycem:) kızlar kınamayın bıktım bu kilolarımdan 4 aylık olana kadar versem çok güzel olur
kinama.demeyelim de kizma diyelim istersen.
kiz sen bebegi kilo verme araci mi sandin. aaaaa...
bulantin olunca bebege faydali seyleri yiyemezsen ne yapacaksin acaba..sevindigin seye bak.

Bi değişik oldum heee..Şimdi biz Rüzgarla rakip olcaz anlaşılan

iyi bakalım 8 ay dayanmışsın şurda 40 gün daha dayanamıcan mı ama helal olsun takdir ettim.. doktor bizede sınırlama getirdi haftada bir diye ama biz kaçamak yapıyoz arada
40 degil lutfen 43 gun )
sen yine de dikkat et cnm. dr ne derse dinle.

Cutem deme öyle biz sen giremesende kulağını çınlatırız sensiz tadı olmaz ki, bir kaç saat girmesen gözümüz arıyor

yapcak bisi yok bebisim....

Amiinn bacımm,inşallaahhhh Hahaayyyy çok güldürdün kız benii,doğru diyon bize para ver aöf
Ben de 3 dönemdir onur belgesi alıyorum,bu dönem s....tım
Amaaaannn ölüm yok ya ucunda napamm,veririm bi ara
aferin sana da canım bravo:)
))
neyse...cok desmeyelim bu konuyu.

)

kinama.demeyelim de kizma diyelim istersen.
kiz sen bebegi kilo verme araci mi sandin. aaaaa...
bulantin olunca bebege faydali seyleri yiyemezsen ne yapacaksin acaba..sevindigin seye bak.
tamam deşmiyoruz:) canım niye öyle sanayım oğlumda da oldu tiksinmem her şeyi yiyemedim ama sebze meyve yedim eti yememek üzmüştü bir tek, hamur işlerine olan iştahım kapansa hiç fena olmaz cutem yoksa 30 kilo alırım, engel olamıyorum:18:
keşke gebelik öncesi biraz diyet spor vs yapsaydın canım.. hamilelikle birlikte zorlamasın seni..

ah canım denedim de olmadı:) spor yaptımda diyet olmadı:) şimdi dr yasaklamazsa yürüyüşe spora devam edicem, benim istediğim abur cuburdan faydasız şeylerden tiksinmek

Kızlaaarr ben şimdilik kaçayım,ağdam ısındıı 15 gündür maymuna döndüm Bi güzel hazırlık yapayım akşamaa
Görüşürüz gene,öptüm hepiniziii çokcanaa

aferim akilli arkadasima. masallah.

))
ne filortu anacim. gebelikte hormonlar zaten kadini costuruyr.ona filort edeyim derken beni kim tutacakti acep ) en guzeli boyle oldu cnm.

Kiz senin saçını başını yolaçan ha.kiz ateşinin neresi düşmüş ya tövbe tövbe
:26: test yapcagım her şey çıkcak bacım
Hoşbuldumm Çiçeeemmm,naber nasılsınn Gene kızdırmışsın heralde topiği Lütfen çok yıpratma kendiniii,noluur.No stres no panik

peki efendim birazcık kızdılar olsun ben hepinizi çokk seviyorum

Ben kalkayım netten bakıyorum yok kayıt yok diyor oğlumu uyutup biraz uyuyayım da zaman geçsin öptüm güzeller

40 degil lutfen 43 gun )
sen yine de dikkat et cnm. dr ne derse dinle.

yapcak bisi yok bebisim....

cute o degilde.. rüzgar dogunca kaptanlı beşiginin içinde fotografını hemen ekle olur mu.. beşigi gördügümde direk içinde hayal ettim sıpayı bide benim odun kocama göstereyim bak beşiginde bebek nasıl huzurlu ona ait bi yer vs diye gaz vereyim

Kızlaaarr ben şimdilik kaçayım,ağdam ısındıı 15 gündür maymuna döndüm Bi güzel hazırlık yapayım akşamaa

vay vay vay hazırlı demek hadi bakalım

firsat bulunca yaparim cnm.

selametle bacım seni gidi seni
Ben kalkayım netten bakıyorum yok kayıt yok diyor oğlumu uyutup biraz uyuyayım da zaman geçsin öptüm güzeller

selametle bacım güzellk uykusu iyi gelir

normalde 2haftada bir ama bu sefer ikili teste denk gelsin diye 3 haftayı buldu, o yüzden bu vesvesem

cnm. mustela gereksiz pahali bence. ben suan sebamed sabun ve jhonson baby aldim. ama dogum da dr ne derse onlari da alacagim. yazarim o zaman size.
tamam canım, tavsiyelerini bekleyeceğiz

ay canım beni de korkuttun bende kullanmıyım o zaman azaltıyım en azından:18: annene geçmiş olsun canım nasıl şimdi?
azalt canım azalt çok şükür hamd olsun annem iyi şimdi, ama kötü günlerdi o günler Rabbim kimseye yaşatmasın.

tamama bakalım, testin sonucunu bekliyoruz

herkes kızmış zaten, bir de ben kızmiyim en iyisi, zaten toparlanmışsın Ben de okudum senin için ayetel kürsi

hoşgeldinnnn canımmmmm ama görüşemeden gidiyorsun sanırım, ağda vakti akşama hazırlık desene

kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle )
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi ) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
ikiniz de gün sayıyorsunuz, ama hedef farklı

sen oğluşunla konuşursun bol bol, bizi düşünmeye vakit bile kalmaz cutem. Günlerinizi dolu dolu geçirin, hasretinizi doya doya giderin biz hep buradayız, özleyeceğiz seni

Maşallahh subanallah rabbim uzun mutlu ömürler versin allah analı babalı büyütsün
Hadi hayırlı haberlerle gel benimde cumartesi heyecan dorukta
Canım bende de pko vardı regl 3. Günü altdan ultrasonla muayenede çıktı sol yumurtalığımda ki kistler
Üzülmek yok sabır sabır dua ettim sana canım
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle )
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi ) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
:) canım bizde de ilk 3 ay yoktu şimdi haftada 1 bazen 2 devam bizde fişnelere valla eşim korkuyo morkuyo ama bırakmıyoda :)

kiyamam sana. ben de ozleyecegim hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…