bacım hgggg
Hmm anladımm,olsun yaa,önemli olan sağlıklı olmaları tabii..
Sen normal doğum istiyodun dimiiii..Aman herşey yolunda olsun,sağlıcakla gelsin de Rüzgarımız,varsın sezeryan olsun.Öfff bak şimdii,duygulandım.Öyle eskisi gibi giremezsin de topiğee.Ama eminim habersiz bırakmazsın bizi.Rüzgar uyuyunca hemencecik bi girer yazarsın
Amiinnnn,bana da,isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin bu duyguları Rabb'im..
aferim akilli arkadasima. masallah.
))
ne filortu anacim. gebelikte hormonlar zaten kadini costuruyr.ona filort edeyim derken beni kim tutacakti acep) en guzeli boyle oldu cnm.
saol cnm.normal.istiyrdum ama kismet olmadi. ben de hic inat etmem..dr ne derse o.
huzunlenme yavrum..firastim olunca bakarim size..tabi bu kadar aktif olamam. maglum minik kuzumun bana cokkkk ihtiyaci olacak. bendeki huznu gorsen sasarsin. sizden ayrilmak asil bana zor geliyr. siz yine birbirinizle konusursunuz. ben kimle konusacagim hiccc bilemiyrm.
he he mesela tam oldu olacak rüzgar ordan ıngaaa der kalırsınız öylezaten bebeler anneleri ya yemek yerken ağlar ya da anlarsın ya
Canım çok sağol darısı tez vakitte sana inşallah, artık girersin sık sık arayı kapatman lazımiyi yapmışsın 0 ı herkes beceremez benim görümce 100 alıyor ya arkasından teşekkür belgesi göderiyorlar bizde diyoruz bizi övme bize para ver açıköğretim
he he mesela tam oldu olacak rüzgar ordan ıngaaa der kalırsınız öylezaten bebeler anneleri ya yemek yerken ağlar ya da anlarsın ya
Canım çok sağol darısı tez vakitte sana inşallah, artık girersin sık sık arayı kapatman lazımiyi yapmışsın 0 ı herkes beceremez benim görümce 100 alıyor ya arkasından teşekkür belgesi göderiyorlar bizde diyoruz bizi övme bize para ver açıköğretim
Ay çok güldüm çok haklısın bende yaşadım onu çok;-)
kinama.demeyelim de kizma diyelim istersen.ayyy midem bulanıyor sonunda oh be yemek yiyemiycem:) kızlar kınamayın bıktım bu kilolarımdan 4 aylık olana kadar versem çok güzel olur
ayyy midem bulanıyor sonunda oh be yemek yiyemiycem:) kızlar kınamayın bıktım bu kilolarımdan 4 aylık olana kadar versem çok güzel olur
saol cnm.normal.istiyrdum ama kismet olmadi. ben de hic inat etmem..dr ne derse o.
huzunlenme yavrum..firastim olunca bakarim size..tabi bu kadar aktif olamam. maglum minik kuzumun bana cokkkk ihtiyaci olacak. bendeki huznu gorsen sasarsin. sizden ayrilmak asil bana zor geliyr. siz yine birbirinizle konusursunuz. ben kimle konusacagim hiccc bilemiyrm.
40 degil lutfen 43 guniyi bakalım 8 ay dayanmışsın şurda 40 gün daha dayanamıcan mı ama helal olsun takdir ettim.. doktor bizede sınırlama getirdi haftada bir diye ama biz kaçamak yapıyoz arada
Cutem deme öylebiz sen giremesende kulağını çınlatırız sensiz tadı olmaz ki, bir kaç saat girmesen gözümüz arıyor
aferin sana da canım bravo:)Amiinn bacımm,inşallaahhhhHahaayyyy çok güldürdün kız benii,doğru diyon bize para ver aöf
Ben de 3 dönemdir onur belgesi alıyorum,bu dönem s....tım
Amaaaannn ölüm yok ya ucunda napamm,veririm bi ara
tamam deşmiyoruz:) canım niye öyle sanayım oğlumda da oldu tiksinmem her şeyi yiyemedim ama sebze meyve yedim eti yememek üzmüştü bir tek, hamur işlerine olan iştahım kapansa hiç fena olmaz cutem yoksa 30 kilo alırım, engel olamıyorum:18:))
neyse...cok desmeyelim bu konuyu.
)
kinama.demeyelim de kizma diyelim istersen.
kiz sen bebegi kilo verme araci mi sandin. aaaaa...
bulantin olunca bebege faydali seyleri yiyemezsen ne yapacaksin acaba..sevindigin seye bak.
keşke gebelik öncesi biraz diyet spor vs yapsaydın canım.. hamilelikle birlikte zorlamasın seni..
aferim akilli arkadasima. masallah.
))
ne filortu anacim. gebelikte hormonlar zaten kadini costuruyr.ona filort edeyim derken beni kim tutacakti acep) en guzeli boyle oldu cnm.
Kiz senin saçını başını yolaçan ha.kiz ateşinin neresi düşmüş ya tövbe tövbe
Hoşbuldumm Çiçeeemmm,naber nasılsınnGene kızdırmışsın heralde topiği Lütfen çok yıpratma kendiniii,noluur.No stres no panik
40 degil lutfen 43 gun)
sen yine de dikkat et cnm. dr ne derse dinle.
yapcak bisi yok bebisim....
Kızlaaarr ben şimdilik kaçayım,ağdam ısındıı15 gündür maymuna döndüm Bi güzel hazırlık yapayım akşamaa
Görüşürüz gene,öptüm hepiniziii çokcanaa
cute o degilde.. rüzgar dogunca kaptanlı beşiginin içinde fotografını hemen ekle olur mu.. beşigi gördügümde direk içinde hayal ettim sıpayıbide benim odun kocama göstereyim bak beşiginde bebek nasıl huzurlu ona ait bi yer vs diye gaz vereyim
selametle bacım seni gidi seniKızlaaarr ben şimdilik kaçayım,ağdam ısındıı15 gündür maymuna döndüm Bi güzel hazırlık yapayım akşamaa
Görüşürüz gene,öptüm hepiniziii çokcanaa
Ben kalkayım netten bakıyorum yok kayıt yok diyoroğlumu uyutup biraz uyuyayım da zaman geçsin öptüm güzeller
normalde 2haftada bir ama bu sefer ikili teste denk gelsin diye 3 haftayı buldu, o yüzden bu vesvesemevet bilinçaltımız rahat durmuyor, sende iki haftada git canım:) sorma 3 gün sürdü pek fenaydı dedim doğum sancım böyleydi benim:) biliyorum beni düşündüğü için yapıyor ama istemiyorum ben tepkisini farklı bekliyorum hep diyorumda ama aynı napıcaksın huy:) canım özelden yazıyım sana işini
tamam canım sağol bilgiler içinhurma doğumda tetikliyor:) gerçekten çok faydalı bende yemiştim, afedersin gazda sıkıntı yaşamamıştım
tamam canım, tavsiyelerini bekleyeceğizcnm. mustela gereksiz pahali bence. ben suan sebamed sabun ve jhonson baby aldim. ama dogum da dr ne derse onlari da alacagim. yazarim o zaman size.
azalt canım azaltay canım beni de korkuttun bende kullanmıyım o zaman azaltıyım en azından:18: annene geçmiş olsun canım nasıl şimdi?
tamama bakalım, testin sonucunu bekliyoruzbu gün 2 den sonra testim gelcek ozamn cutemim bişi yeyip içme dedi bekliyom işte RABBİM yarve yardımcımız olsun tek benim deil hepimizin inşş
çokk haklısın bacım canım senin dedigini yaptım merym suresini 19 okuyorum bu gün 17 ci olacak duamı okuyup yapacagım testimi hayırlısı RABBİMden gelen başım gözüm üstüne üç aylar yüzü suyu hürmetine RABBİM kimseyi evlat hasretyle sınamasın inşşcutemim ben çokk heyacanlandım yaa zamnn gecsin diye kendimi oyuna verdim kafayı yemesem bari ALLAHA yalvarıyorum hayrlısı ne ise onu ver diye inşş benimde sesimi duyar inşş
tmm işte bacım o numaraları git çıkıyo hadi inşş inşşşşş güzel sonuç alırsın
herkes kızmış zaten, bir de ben kızmiyim en iyisi, zaten toparlanmışsıncanlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
hoşgeldinnnn canımmmmmAn itibariyle evime dönmüş bulunmaktayım bacılaarrrrr
Geçmişi okumaya kalkarsam akşamı ederim şimdi
Var mı önemli gelişmelerrr???
Cute'm doğurdu muuu??
Merice'm naptı,bebeği tutundu mu ??
Veee başka başka hamiş haberleriiiiiiiii?????
ikiniz de gün sayıyorsunuz, ama hedef farklıkizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
sen oğluşunla konuşursun bol bol, bizi düşünmeye vakit bile kalmaz cutem. Günlerinizi dolu dolu geçirin, hasretinizi doya doya giderinsaol cnm.normal.istiyrdum ama kismet olmadi. ben de hic inat etmem..dr ne derse o.
Maşallahh subanallah rabbim uzun mutlu ömürler versin allah analı babalı büyütsün36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
Hadi hayırlı haberlerle gel benimde cumartesi heyecan doruktacanlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedimbozuldu biraz
Canım bende de pko vardı regl 3. Günü altdan ultrasonla muayenede çıktı sol yumurtalığımda ki kistlerekinciyle konustum..o uzman artik pco da. kendinde de oldugu icin.cevabini kopyaliyrm.
" Canim adetin 2. Günü lh fsh Prolaktin e2 testlerimi yaptirsin. Bunlar yeterli degil ama ultrason muayenesi de lazim. Ultrasonda inci gibi dizilmiş kistleri görmesi lazım doktorun"
Üzülmek yok sabır sabır dua ettim sana canımcanlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
:) canım bizde de ilk 3 ay yoktu şimdi haftada 1 bazen 2 devam bizde fişnelere valla eşim korkuyo morkuyo ama bırakmıyoda :)kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
kiyamam sana. ben de ozleyecegim hepinizi.normalde 2haftada bir ama bu sefer ikili teste denk gelsin diye 3 haftayı buldu, o yüzden bu vesvesem
tamam canım, tavsiyelerini bekleyeceğiz
azalt canım azaltçok şükür hamd olsun annem iyi şimdi, ama kötü günlerdi o günler Rabbim kimseye yaşatmasın.
tamama bakalım, testin sonucunu bekliyoruz
herkes kızmış zaten, bir de ben kızmiyim en iyisi, zaten toparlanmışsınBen de okudum senin için ayetel kürsi
hoşgeldinnnn canımmmmmama görüşemeden gidiyorsun sanırım, ağda vakti akşama hazırlık desene
ikiniz de gün sayıyorsunuz, ama hedef farklı
sen oğluşunla konuşursun bol bol, bizi düşünmeye vakit bile kalmaz cutem. Günlerinizi dolu dolu geçirin, hasretinizi doya doya giderinbiz hep buradayız, özleyeceğiz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?