Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bizim rekoru kimse kiramaz canim ) biraz daha dursa 1 seneyi bulacaktik sanirim )

duan için ALLAH razı olsun bacım RABBİM melegini sana bagışlasın inşş sende kız tam olsun bacım kıı evt topladım kendimi bekliyorum artık

ALLAH razı olsun bacım hepinize çokkkkkkkkkkkkk tşk ettim sagolun canlar
sendende güzel haberler gelir inşş

bizim rekoru kimse kiramaz canim ) biraz daha dursa 1 seneyi bulacaktik sanirim )
:))) ilahi cutem yok canım mümkün değil ama 40 ından sonra aman sabahlar olmaz artık tabi rüzgarımız müsade ederse yok öyle :))
İnşallahhh canım şuan da sanırım hareket ediyo kuşlar uçuyo karnımda :)

Son düzenleme:
Tecrübesiz olunca böyle emin olamıyo o zaman da komik oluyo nedir bu hareket mi ediyo bağırsaklarım mı yoksa diyip duruyosun :) senin yawrun kaç yaşındaydı canım

inş dogurda bol bol tecrube kazan 3-5 olsun yawrun benim oglum 15 bacım

iyiyiz cnm cok sukur..kasilip duruyr iste karnim bogazimda eh iste. tam gecmedi.

sen naptin asil dun isim.konisunu?
CANIM daha iyi olmana çok sevindim
ohhhhh..icimin yaglari eridi. ne guzel yapmissin. aferin sana..cok sevindim.
guzel haberlerini yaz bize guzelim.
bencede ohh ağzıma sağlıkkkkkk
oy maşallah yerim onu ben hadi bakalım az kalmış bekliyoruz seninde haberlerini. bende gelince yazacam hemen
sağol canım benim darısı başınıza
canım benim aynı saatlerde öğrenirizde ben geleince ancak okurum meraktan çatlarım senin değerinide çok merak ediyorum ama yüksek çıkacak bence

oooo kırmızıa tayt anam dur alma öyle şeyler yakında adam bakacak bakacak kalacak
kız olsun bişey olmaz sonra veririsin 2 çocukla zaten kilo falan kalmazdoğumdan sonra gider bide hamile olduğunu hemen anlamazlar
cutem sen hangi şampuanı aldın Rüzgara ama notlarda vardı demi ben bi notlara bakayım
inşalahhh canım gelince yazacam. ısrarlar olurmu bilmiyorum ama bundan sonra ağızlarında koyacam lafı alttan almayacam küsen kırılan ne olursa olsun banane
anam hergün mü yıkacaz benimki ekimin ilk a-haftası ya efloş hasta olmaz mı kız. bu arada cute ile yazmışsınız göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo mu
okudum canım ama bu kadar yıpratma kendini lütfen
ay inşallah canım darısı başınıza
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle )
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi ) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
anam kız adam da haklı ne kadar olmuş yazık valla artık Rüzgar izin verirse şiddetli bi deprem olur sizde
Kızlaaarr ben şimdilik kaçayım,ağdam ısındıı 15 gündür maymuna döndüm Bi güzel hazırlık yapayım akşamaa
Görüşürüz gene,öptüm hepiniziii çokcanaa
oooo hadi bakalım kolay gelsin. öptük bizde seni

sağol canım inşallahhhhhh

aminnn ALLAH razı olsun bacım sagol sen nasıl oldun gectimi grıpn

slm kızlar bugünde adetim gelmedi artık test yapıcam hemde birazdan:)çok heycanlıyım ilk sizlerle paylaşıcam
as hg bacım ayy bende çokk heyacanlndım hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş hamişsindir inşşşşşşşşşş
İnşallah aynen senin de canım bir bebiş müjdele bize rabbimin izniyle

Hadi pozitif olsun inşallahh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş bacım

dus isi bitmez cnm. bu seferde gebelikte ter basiyr haydiiii dusa )
ben bugun asiri terliyrm kizlar (igrenclik ettiysem kusuruma bakmayin). 3 sefer komple.uzerimi degistim.dusunun.
nedri bu kadar ter yahu...
canım üşüttün ya sen ondan bu kadr terliyorsundur inş terle atarsın hastalığı...
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle )
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi ) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.

ayy yazaık adam gun sayıyor..Neyse cogu bıtmıs azı kalmış :))

okudum canım Allah en yakın zamanda nasip etsin canım

merhaba canım daha adetine var senin niye hemen moralini bozuyosun ağlamak yok lütfen ama :26::26::26:

)
acilisa kirmizi kurdela lazim dimi ama ))
jhonson aldim cnm ama dr ne derse onu da alabilirim. o desin diye bekliyrm.

canım üşüttün ya sen ondan bu kadr terliyorsundur inş terle atarsın hastalığı...

ayy yazaık adam gun sayıyor..Neyse cogu bıtmıs azı kalmış :))

haklisin cnmm. persembeye kadar gecmis olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…