Maşallahh subanallah rabbim uzun mutlu ömürler versin allah analı babalı büyütsün
Hadi hayırlı haberlerle gel benimde cumartesi heyecan dorukta
Canım bende de pko vardı regl 3. Günü altdan ultrasonla muayenede çıktı sol yumurtalığımda ki kistler
Üzülmek yok sabır sabır dua ettim sana canım
:) canım bizde de ilk 3 ay yoktu şimdi haftada 1 bazen 2 devam bizde fişnelere valla eşim korkuyo morkuyo ama bırakmıyoda :)
duan için ALLAH razı olsun bacımnormalde 2haftada bir ama bu sefer ikili teste denk gelsin diye 3 haftayı buldu, o yüzden bu vesvesem
tamam canım, tavsiyelerini bekleyeceğiz
azalt canım azaltçok şükür hamd olsun annem iyi şimdi, ama kötü günlerdi o günler Rabbim kimseye yaşatmasın.
tamama bakalım, testin sonucunu bekliyoruz
herkes kızmış zaten, bir de ben kızmiyim en iyisi, zaten toparlanmışsınBen de okudum senin için ayetel kürsi
hoşgeldinnnn canımmmmmama görüşemeden gidiyorsun sanırım, ağda vakti akşama hazırlık desene
ikiniz de gün sayıyorsunuz, ama hedef farklı
sen oğluşunla konuşursun bol bol, bizi düşünmeye vakit bile kalmaz cutem. Günlerinizi dolu dolu geçirin, hasretinizi doya doya giderinbiz hep buradayız, özleyeceğiz seni
Maşallahh subanallah rabbim uzun mutlu ömürler versin allah analı babalı büyütsün
Canım bende de pko vardı regl 3. Günü altdan ultrasonla muayenede çıktı sol yumurtalığımda ki kistler
:) canım bizde de ilk 3 ay yoktu şimdi haftada 1 bazen 2 devam bizde fişnelere valla eşim korkuyo morkuyo ama bırakmıyoda :)
bizim rekoru kimse kiramaz canim) biraz daha dursa 1 seneyi bulacaktik sanirim )
:))) ilahi cutem yok canım mümkün değil ama 40 ından sonra aman sabahlar olmaz artık tabi rüzgarımız müsade ederse yok öyle :))bizim rekoru kimse kiramaz canim) biraz daha dursa 1 seneyi bulacaktik sanirim )
İnşallahhh canım şuan da sanırım hareket ediyo kuşlar uçuyo karnımda :)duan için ALLAH razı olsun bacımRABBİM melegini sana bagışlasın inşş sende kız tam olsun bacım kıı evt topladım kendimi bekliyorum artık
ALLAH razı olsun bacım hepinize çokkkkkkkkkkkkk tşk ettim sagolun canlar
sendende güzel haberler gelir inşş
:))) ilahi cutem yok canım mümkün değil ama 40 ından sonra aman sabahlar olmaz artık tabi rüzgarımız müsade ederse yok öyle :))
İnşallahhh canım şuan da sanırım hareket ediyo kuşlar uçuyo karnımda :)
Tecrübesiz olunca böyle emin olamıyo o zaman da komik oluyo nedir bu hareket mi ediyo bağırsaklarım mı yoksa diyip duruyosun :) senin yawrun kaç yaşındaydı canım
inş dogurda bol bol tecrube kazan 3-5 olsun yawrunbenim oglum 15 bacım
CANIM daha iyi olmana çok sevindimiyiyiz cnm cok sukur..kasilip duruyr iste karnimbogazimda eh iste. tam gecmedi.
sen naptin asil dun isim.konisunu?
bencede ohh ağzıma sağlıkkkkkkohhhhh..icimin yaglari eridi. ne guzel yapmissin. aferin sana..cok sevindim.
guzel haberlerini yaz bize guzelim.
oy maşallah yerim onu ben hadi bakalım az kalmış bekliyoruz seninde haberlerini. bende gelince yazacam hemeniyiyim ben de tatlım, kuzucuğumla ilgili kötü rüyalar görmeye devam ediyorum. Çok sık değil Allahtan, çünkü etkisinden kolay kurtulamıyorum sonra
Hayırlısıyla bu cumartesi de iyi olduğunu göreyim de yavrumun, o zaman ben de sosyalin takviminden yapacağım canım:18:
Bugün 11+2yiz
Sen nasılsın, senin kuzun nasıl, randevun bugünmüş, hadi güzel haberlerle gel bakalım
sağol canım benim darısı başınızas.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
azerimm çokk sevindim yawrunu ALLAH analı babalı büyütsün inşş
cutemim sen daha burdamısın bacım
eflalim hayırlı güzel haberle dön inş
yusram seninde güzel haberlerni bekliyoruz
deryammm günaydın ohh bol bol dinlendin kuzunla mis
mericem melegini RABBİM korusun inşşş çok üzüldüm
boranım yum güzeli oldun cıktın kııbekle ALLAHIM çok büyük
dgpnr nasılsın bacım
nesdem nukramm adı aklıma şuan gelmedi arkadşlar k. bakmayın nasılsınızzz
canım benim aynı saatlerde öğrenirizde ben geleince ancak okurum meraktan çatlarım senin değerinide çok merak ediyorum ama yüksek çıkacak bencesağol canım bende bekliyorum öğlen uyuyumda zaman geçsin
ayy ne güzel bende o saatlerde öğrenirim sonucumu:) güzel haberler bekliyorum
Görümcene ohhhh çok güzel demişsin kız bravo
aynen cutem benimde eridilütfen benimki göbekten olsun
oooo kırmızıa tayt anam dur alma öyle şeyler yakında adam bakacak bakacak kalacakBen geldim, ayy bir macerayla gittim:) oğlumu bıraktım babaanneye aslında onun kontrolü vardı beraber gidecektik benimki kaka yaptıbezide kalmamıştı kafamda ampul yandı dedim bez almaya diye çıkayım kanı verip bezi alıp geleyim öyle yaptım beni hafiye kv anlamıştır kesin ayy sıra vardı şansıma dedim dr a hemen verdi progesteronda baktırmak istiyorum dedim ama sistem kabul etmedi fsh vs. işaretledi o da, teli aldım arayıp öğrenicem,netten baksam dedim yok ara dedi deli mi ne birde canımlı konuşuyor neyse ben barkotun üstündeki numaraları aldım belki onlara bakarım
Dönerken kendime kırmızı bir tayt aldımayyy salam gibi neyime giyiyorsam göbeğimin fotosunu çeksem eflal 6 aylık olmuşsun dersiniz
cutem sen hangi şampuanı aldın Rüzgara ama notlarda vardı demi ben bi notlara bakayımcnmm o kadar makyajdan bisicik olmaz. amac gebelik boyunca mumkun mertebe kimyasaldan uzak durmak. kendinizi sikmadan biraz kisitlayin yeter.
sampuanini sen kullan istedigini cnm. ben hacisakire gectim cunku basimda efzama oldu. inanilmaz cok. o nedenle sampuan degistirmem gerkti o zamanda tek zeytinyagli hacisakirdi. bir de en dogal sabun onun olunca sampuanini da guvendim acikcasi. yoksa kullanin siz istediginizi cnm.
ama.deodorant ge rolon gibi direk tene uygulanan seyleri kullanmayin.
bir de aklinizda olsun. bebehinize dalin sampuan almayin. 1 yasindan once onerilmiyrm. icerigindeki bir madde yenidogana uygun degilmis. bir de cocugum buyudu deyip misal 5-6 yasinda kendi sampuaniniza gecirmeyin. misal dalinse dalinle devam edin..cunku yetiskin sampuanlari cocuklain ergenlige erken girmelerine sebep oluyormus.
bilmiyrm kuzum. doktoruna danisirsin.sac boyasi gibi dusunun kullandiginiz her urunu. hepsinde risk var. en dogal.sekilde yasamaya calisin bu sureci.
buarada ben de hurma yemege basladim. oyle dedi yakin arkadasim..dogum.somrasi hem.sute hem.de ilk wc ne yardimci olr dedi.
ama kendini olumsuza da hazirla lutfen..sonra cok yikiliyrsun.
inşalahhh canım gelince yazacam. ısrarlar olurmu bilmiyorum ama bundan sonra ağızlarında koyacam lafı alttan almayacam küsen kırılan ne olursa olsun bananesaol canm :) bende yoğurt ayran fln içiyorumm gerçekten iyi geliyor
:)) canım güzel haberle gel inşş kv. iyi demişsin oda isim konusunda ısrar etmesin
iyim canım sen nasılsınn ateş düşmüş sanırım hayırlısı olsun yinede her zaman umut vardır
anam hergün mü yıkacaz benimki ekimin ilk a-haftası ya efloş hasta olmaz mı kız. bu arada cute ile yazmışsınız göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo muKızlar ben Nivea kullandım oğluma, oğlumun cildide benimki gibi hassas ve kuru, 1 senedir bioderma şampuan kullanıyorum çok faydasını gördüm banyo sonrası kremlerdim yağlardım yine de cildi pul pul olurdu, bu şampuanı kullandığımdan beri vücuduna krem sürmüyorum sadece yüzüne sebamed kullanıyorum krem olarak yüzü de kuruyor çünkübiodermayı çocuk doktorumuz önerdi, minicik bir şişe 40 lira ama zaten bir kere köpüklüyorsunuz bebeklerin saçını bir sene gidiyor, hele benim oğlumdan küçükse haftada bir şampuan yetiyor onun dışın da günlük banyosu sabunsuz şampuansız olmalı aklınızda olsun yoksa cildi tahrtiş olur ve her gün yıkayın sakın korkmayın yıkandıkça gelişiyor bebekler
okudum canım ama bu kadar yıpratma kendini lütfencanlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
ay inşallah canım darısı başınızaay hadi heyecanla bekliyorum kımıl kımıl bebiş haberini,ayy evet yaa çalışıyoz mecbuuurr
benim yum.gelemedi anam yoruldum kıı,yum.beni bende adamı mahvettim
azap yapma güzelim böyle hem niye bi test yapmıyorsun sen yaaww
anam kız adam da haklı ne kadar olmuş yazık valla artık Rüzgar izin verirse şiddetli bi deprem olur sizdekizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
oooo hadi bakalım kolay gelsin. öptük bizde seniKızlaaarr ben şimdilik kaçayım,ağdam ısındıı15 gündür maymuna döndüm Bi güzel hazırlık yapayım akşamaa
Görüşürüz gene,öptüm hepiniziii çokcanaa
Maşallahh baya büyümüş evet canım da 3 olsun istiyorum nasip olursa
İnşallah aynen senin de canım bir bebiş müjdele bize rabbimin izniyleçok şükür büyüdü teyzesi RABBİM kalbindekini versin inş
slm kızlar bugünde adetim gelmedi artık test yapıcam hemde birazdan:)çok heycanlıyım ilk sizlerle paylaşıcam
CANIM daha iyi olmana çok sevindim
bencede ohh ağzıma sağlıkkkkkk
oy maşallah yerim onu ben hadi bakalım az kalmış bekliyoruz seninde haberlerini. bende gelince yazacam hemen
sağol canım benim darısı başınıza
canım benim aynı saatlerde öğrenirizde ben geleince ancak okurum meraktan çatlarım senin değerinide çok merak ediyorum ama yüksek çıkacak bence
oooo kırmızıa tayt anam dur alma öyle şeyler yakında adam bakacak bakacak kalacak
kız olsun bişey olmaz sonra veririsin 2 çocukla zaten kilo falan kalmazdoğumdan sonra gider bide hamile olduğunu hemen anlamazlar
cutem sen hangi şampuanı aldın Rüzgara ama notlarda vardı demi ben bi notlara bakayım
inşalahhh canım gelince yazacam. ısrarlar olurmu bilmiyorum ama bundan sonra ağızlarında koyacam lafı alttan almayacam küsen kırılan ne olursa olsun banane
anam hergün mü yıkacaz benimki ekimin ilk a-haftası ya efloş hasta olmaz mı kız. bu arada cute ile yazmışsınız göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo mu
okudum canım ama bu kadar yıpratma kendini lütfen
ay inşallah canım darısı başınıza
anam kız adam da haklı ne kadar olmuş yazık valla artık Rüzgar izin verirse şiddetli bi deprem olur sizde
oooo hadi bakalım kolay gelsin. öptük bizde seni
sağol canım inşallahhhhhh
as hg bacım ayy bende çokk heyacanlndım hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş hamişsindir inşşşşşşşşşşslm kızlar bugünde adetim gelmedi artık test yapıcam hemde birazdan:)çok heycanlıyım ilk sizlerle paylaşıcam
İnşallah aynen senin de canım bir bebiş müjdele bize rabbimin izniyle
Hadi pozitif olsun inşallahh
canım üşüttün ya sen ondan bu kadr terliyorsundur inş terle atarsın hastalığı...dus isi bitmez cnm. bu seferde gebelikte ter basiyr haydiiii dusa)
ben bugun asiri terliyrm kizlar (igrenclik ettiysem kusuruma bakmayin). 3 sefer komple.uzerimi degistim.dusunun.
nedri bu kadar ter yahu...
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
canlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
canlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
okudum canım Allah en yakın zamanda nasip etsin canım
CANIM daha iyi olmana çok sevindim
bencede ohh ağzıma sağlıkkkkkk
oy maşallah yerim onu ben hadi bakalım az kalmış bekliyoruz seninde haberlerini. bende gelince yazacam hemen
sağol canım benim darısı başınıza
canım benim aynı saatlerde öğrenirizde ben geleince ancak okurum meraktan çatlarım senin değerinide çok merak ediyorum ama yüksek çıkacak bence
oooo kırmızıa tayt anam dur alma öyle şeyler yakında adam bakacak bakacak kalacak
kız olsun bişey olmaz sonra veririsin 2 çocukla zaten kilo falan kalmazdoğumdan sonra gider bide hamile olduğunu hemen anlamazlar
cutem sen hangi şampuanı aldın Rüzgara ama notlarda vardı demi ben bi notlara bakayım
inşalahhh canım gelince yazacam. ısrarlar olurmu bilmiyorum ama bundan sonra ağızlarında koyacam lafı alttan almayacam küsen kırılan ne olursa olsun banane
anam hergün mü yıkacaz benimki ekimin ilk a-haftası ya efloş hasta olmaz mı kız. bu arada cute ile yazmışsınız göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo mu
okudum canım ama bu kadar yıpratma kendini lütfen
ay inşallah canım darısı başınıza
anam kız adam da haklı ne kadar olmuş yazık valla artık Rüzgar izin verirse şiddetli bi deprem olur sizde
oooo hadi bakalım kolay gelsin. öptük bizde seni
sağol canım inşallahhhhhh
canım üşüttün ya sen ondan bu kadr terliyorsundur inş terle atarsın hastalığı...
ayy yazaık adam gun sayıyor..Neyse cogu bıtmıs azı kalmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?