- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
)
acilisa kirmizi kurdela lazim dimi ama ))
jhonson aldim cnm ama dr ne derse onu da alabilirim. o desin diye bekliyrm.
haklisin cnmm. persembeye kadar gecmis olsa keske
merhaba canım daha adetine var senin niye hemen moralini bozuyosun ağlamak yok lütfen ama :26::26::26:
papatyamm hg bacımmbenim adetim ayın 9 du ya erkn yumurtladıgım için erken adet oluyomuşum yani bacım adetim ya 6 -ya 7 bende birazdan test yapcagım testin gelmesini bekliyorum bacım bak bu benim tablom tıkla bak
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
kızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
kızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
papatyamm hg bacımmbenim adetim ayın 9 du ya erkn yumurtladıgım için erken adet oluyomuşum yani bacım adetim ya 6 -ya 7 bende birazdan test yapcagım testin gelmesini bekliyorum bacım bak bu benim tablom tıkla bak
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
selam kızlar şöyle bir geçmişe bakayım dedim.
şükür azerinin kendi de bebeği de iyiymiş. azericim allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın.
eflal kan sonucun çıktı mı çünkü hızlı hızlı baktım geçmişe göremedim.
beni sorarsanız eşim ankaraya gitti 1 haftalığına semineri var yine. evde kuş gibi kaldım. inşallah hastalık filan yaşamam tek başıma çok korkuyorum adamakıllı kimsecikler yok burda bana koşup yardım edebilecek çünkü.
yok bacım sanırım bitek incir kürü kaldıcanım sn genelde beklediğinden erken oluyosun her ay yap bakalım testi inş. olumludur hadi bakalım bekliyoruzben adet oldum 30 nisanda sen incir kürünü denedinmi ?
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi gözün aydın bacım ALLAH tamamına erdirsin inşşşkızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
şükür azerinin kendi de bebeği de iyiymiş. azericim allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın.
beni sorarsanız eşim ankaraya gitti 1 haftalığına semineri var yine. evde kuş gibi kaldım. inşallah hastalık filan yaşamam tek başıma çok korkuyorum adamakıllı kimsecikler yok burda bana koşup yardım edebilecek çünkü.
saol cnm.inş canım geçer dualrım seninle..
hayirli olsun. gebe oldugunuz 2 gun onceden belliydi zatenm Allah saglikla tamamlamanizi nasip etsinkızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
yok bacım sanırım bitek incir kürü kaldıbirazdan yapcam hayrlısı ne ise o olsun bacım :18:
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi gözün aydın bacım ALLAH tamamına erdirsin inşşş
as hg bacım ALLAH korusun bacım sürekli oku üfle ALLAH korusun bacım kötü düşünme
amin canım hepimizi.canım zaman su gibi akıp geçsin inş.
senide bu surede rabbim hastlalıklardan korusun bir başına olmk zor...
ne zaman yapıcan testi?yok bacım sanırım bitek incir kürü kaldıbirazdan yapcam hayrlısı ne ise o olsun bacım :18:
as hg bacım ALLAH korusun bacım sürekli oku üfle ALLAH korusun bacım kötü düşünme
sağol kuzum.saol cnm.
hayirli olsun. gebe oldugunuz 2 gun onceden belliydi zatenm Allah saglikla tamamlamanizi nasip etsin
korkma kuzum. sen kizina da kendine de bakabilecek guctesin.
Allah kavusturaun cnm.
eflalin daha sonucu cikmadi cnm.
gözünaydın cnm Rabbim tamamına erdirsin
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş...
saol cnm.
hayirli olsun. gebe oldugunuz 2 gun onceden belliydi zatenm Allah saglikla tamamlamanizi nasip etsin
korkma kuzum. sen kizina da kendine de bakabilecek guctesin.
Allah kavusturaun cnm.
eflalin daha sonucu cikmadi cnm.
yok bacım sanırım bitek incir kürü kaldıbirazdan yapcam hayrlısı ne ise o olsun bacım :18:
amin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?
ne zaman yapıcan testi?
sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın
Canim hayirli olsun sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim.darisi bekleyen herkese olsun insallah.sagolun kızlarrr Allah razı olsun hepinizden mutluluğumu paylaştığınız içinn Rabbim bebek özlemi çeken her kardeşime, azap çiçeği sana inş. naasip eder sende pozitifi görürsün canım inş...
çok şükür bugün iyiyim canım..
nesdem canım eşimin sperm hızında sorun varmış sayı ve morfoloji iyiymiş.
KEçi boynuzu özüne çakşır tozu karıştırıp versem işe yarar mı? geçmişte bunlarla ilgili msjlarını görmüştüm canım..
yarar tabi.
ister balla ister pemkezle ister suyla karıştır.
bir ayda hemen etkisini gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?