Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
RABBİM gönlünüzdekikileri verir inşşş hepinizin sag olun bacılarr

canım sn genelde beklediğinden erken oluyosun her ay yap bakalım testi inş. olumludur hadi bakalım bekliyoruz ben adet oldum 30 nisanda sen incir kürünü denedinmi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii

canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş...

selam kızlar şöyle bir geçmişe bakayım dedim.
şükür azerinin kendi de bebeği de iyiymiş. azericim allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın.
eflal kan sonucun çıktı mı çünkü hızlı hızlı baktım geçmişe göremedim.
beni sorarsanız eşim ankaraya gitti 1 haftalığına semineri var yine. evde kuş gibi kaldım. inşallah hastalık filan yaşamam tek başıma çok korkuyorum adamakıllı kimsecikler yok burda bana koşup yardım edebilecek çünkü.

gözünaydın cnm Rabbim tamamına erdirsin

canım zaman su gibi akıp geçsin inş.
senide bu surede rabbim hastlalıklardan korusun bir başına olmk zor...

canım sn genelde beklediğinden erken oluyosun her ay yap bakalım testi inş. olumludur hadi bakalım bekliyoruz ben adet oldum 30 nisanda sen incir kürünü denedinmi ?
yok bacım sanırım bitek incir kürü kaldı birazdan yapcam hayrlısı ne ise o olsun bacım :18:
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi gözün aydın bacım ALLAH tamamına erdirsin inşşş

as hg bacım ALLAH korusun bacım sürekli oku üfle ALLAH korusun bacım kötü düşünme

inş canım geçer dualrım seninle..
saol cnm.

hayirli olsun. gebe oldugunuz 2 gun onceden belliydi zatenm Allah saglikla tamamlamanizi nasip etsin

korkma kuzum. sen kizina da kendine de bakabilecek guctesin.
Allah kavusturaun cnm.
eflalin daha sonucu cikmadi cnm.

tamam cnm yap bekliyoruz haberlerini

canım zaman su gibi akıp geçsin inş.
senide bu surede rabbim hastlalıklardan korusun bir başına olmk zor...
amin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?
ne zaman yapıcan testi?
saol cnm.

hayirli olsun. gebe oldugunuz 2 gun onceden belliydi zatenm Allah saglikla tamamlamanizi nasip etsin

Allah kavusturaun cnm.
sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın

gözünaydın cnm Rabbim tamamına erdirsin

canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş...

saol cnm.

Allah kavusturaun cnm.

sagolun kızlarrr Allah razı olsun hepinizden mutluluğumu paylaştığınız içinn Rabbim bebek özlemi çeken her kardeşime, azap çiçeği sana inş. naasip eder sende pozitifi görürsün canım inş...

amin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?

ne zaman yapıcan testi?

sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın

çok şükür bugün iyiyim canım..
nesdem canım eşimin sperm hızında sorun varmış sayı ve morfoloji iyiymiş.
KEçi boynuzu özüne çakşır tozu karıştırıp versem işe yarar mı? geçmişte bunlarla ilgili msjlarını görmüştüm canım..

AZERI gozun aydin canim allahim evladinida senide korusun.masallah.DERYA kotu ruyalar bilinc alti.hassas donemde oldugun icin boyle ruyalar gormen normal takilma canim.BORAN sende benim gibi yorulanlardansin :)) bebege giden her yol mubahdir calismalara devam :)) EFLOSUM kan sonucun guzel cikar insallah.kimyasaldan ben hamile olmadigim halde olabildigince uzak duruyorum.sende oyle yap canim.makyaji evdedd disardada yapmiyorum cunku cildi cok yoruyor.parfum deo falan cilde kesinlikle temas edilmemeli kanser riski artiyor dikkatli olmakta fayda var.CUTEM 43.gunu dusunemiyorum.ozlemek guzeldir :)) AZAPCIM testini yap ve olumsuzda olsa yipratma kendini herseyin hayirlisi.NESDEM Esine bian once kavusursun insallah.dikkat et kendine.tek basina zor olur allah yardimcin olsun.

Canim hayirli olsun sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim.darisi bekleyen herkese olsun insallah.

yarar tabi.
ister balla ister pemkezle ister suyla karıştır.
bir ayda hemen etkisini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…