Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hos geldin nesdem..korkma cnm icine vesvese salma cabucak gecicek 1hfta..kuzunla basbasasin iste tadini cikar bol bol qirqir yap kizinla hani yalnizkeeenn
bu arada nehir ismini de eklemissin yeni gordum guzel her 2si de cok hos ismiyle buyur insallah..

tebrikleeer arkadasim.Rabbim saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin Insallah..gozun aydin darisi diger topikcanlaraaa

RABBİM gönlünüzdekikileri verir inşşş hepinizin sag olun bacılarr
Hakkinda hayirlisi olsun cnm..testin sonucu Insallah seni dunyanin en mutlu insani yapar...Rabbim hayirliysa nasip etsin ins...

tamam cnm yap bekliyoruz haberlerini
dua et bacımm
amin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?

ne zaman yapıcan testi?

sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın
en gec yarım saate yapacagım bacım testimi bekliyorum gelmk üzere
inşş inşş bacım bnde birazdan yapacagım inş senin gördügün cizgiden görmeyi RABBİM bnada nasip eder inş

aynen bacım hayrlısı ne ise o olsun

amin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?

ne zaman yapıcan testi?

sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın
insallah canim benim. hemen sutum gelir de ogleye kalmadan emziririm insallah. sabah erkenden operasyon cunku. sanirim saat 9 da oglumu gormus okurum en gec

)

aminnnnnnnnn inş bacımmm RABBİM cümlemizi sevindirsin evlatsız bırakmasın

ediyorum cnm Rabbim gönlündekini nasip etsin inş.

Bana gelince kizlar oksurugum azaldi.ama surekli bi hasta halim var halsizim.basim donuyo.havalrdan mi bilemedim.yataktan cikasim yok.oyle yatayim uyuyayim istiyorum.sabah esime kahvaltiyi zor hazirladim.oda benden once kalkinca sinirleniyo neymis o kalktiginda kahvalti hazir olcakmis pasazadeye bak hele hizmetcisi var sanki.ama hamile kalayim ona olmadik eziyeti edicem :)) adete daha var aslinda yokta ben gecikme payi koydum.bi hafta diyorum kendimce.goguslerim cok agriyor bu ay.bide benim sanci belden vurmaz.gecen ay az olmustu adetim.ya con sancili gecicek yada bebis gelicek :))

oyyy kıyamam ya.. nasıl bişey acaba.. bende arada bişeler hisediyorum ama dedigin gibi bebege yormakta istemiyorum bebek olsa net anlaşır herhalde dimi..

Canim hayirli olsun sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim.darisi bekleyen herkese olsun insallah.

sagol canım ikinci kez anne olucam içim içime sığmıyor

Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim

Bir saat uyumuşum rüya bile gördüm doktorla tahlille uğraştım durdum

hadi gözün aydın canım.. beklenen son maallah bebişine

gecmis olsun cnm.
yasadigin stres ve yorgunlugun acisi cikiyr suan. vucudunun direnci dusmus belliki.

oyyy kıyamam ya.. nasıl bişey acaba.. bende arada bişeler hisediyorum ama dedigin gibi bebege yormakta istemiyorum bebek olsa net anlaşır herhalde dimi..

cnm bebek hareketi o hissettigin. hemen oyle net olmaz zaten ) kendi minicik yeri kocaman oyle dusun. daha oyle balik kayar gibi, yada icerden biri ittiriyr gibi hissedersin. tam olarak tekmeydi tokatti hissetmen 20 li haftaalrda baslar. 30 lardan sonra yeri daraldigi icin canini yakmaya bile baslar.

Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim

Bir saat uyumuşum rüya bile gördüm doktorla tahlille uğraştım durdum

masallah cnm. mukemmel.degerin.
bence sorunsuz bir gebelik eflal. dr.unu arayip hatirlarsan onlem gerekecek mi diye soracaktin cnm. tekrar kan filan verme. kendine eziyet etme.

Aynen canim.kendimi boyle bi dag evinde yada sessiz sakin bir deniz kenarinda bi otel odasinda hayal ediyorum :)) hayale gel kimse yok ve ben oyleeee dinleniyorum :)) cutem dogumda yaninda kim olucak canim ??

anaaam demek iki haftaydı zaten:) kız seni seni:) annene sevindim canım aminnnn
he he çıldırsın daha iyi:) ilişki yasağı olmaz sanırım oğlumda olmadı ikinci düşende de olmadı da ben yaparmıyım o ayrı canım elektrikli soba olsun evinde onu açar ısıtırsın ben oda da yıkıyordum ohh teke başıma eşim olmadan çok keyifli oluyor:) hemen beş dk. tamam, evet canım göbek bağı düşmeden yıkanmaz hem geç düşmesine sebep olur hem enfeksiyon kapabilir oğlumun ki geç düştü 12. gün düştü
çok şükür hadi gözünaydın canım inşallah eşinde sevinir
Canım güle güle kavuşun eşinle, su gibi akıp geçsin inşallah zaman
haklısın canım uzak durmak lazım
inşallah bebektendir

hadi gözün aydın canım.. beklenen son maallah bebişine

sagol canımm hepinizle yazışmamıştım hakkınızda çok şey bilmiyorum ama ailemden eşimden önce sizler beni tebrik ettiniz gerçekten çokkk teşekkür ederimm

masallah cnm. mukemmel.degerin.
bence sorunsuz bir gebelik eflal. dr.unu arayip hatirlarsan onlem gerekecek mi diye soracaktin cnm. tekrar kan filan verme. kendine eziyet etme.

Sağol canım çok şükür:) şimdi mi arıyım doktorumu ay heyecanlandım:))

oyy kuzum benim annesine ben burdayım diyormuş o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…