hos geldin nesdem..korkma cnm icine vesvese salma cabucak gecicek 1hfta..kuzunla basbasasin iste tadini cikar bol bol qirqir yap kizinla hani yalnizkeeennselam kızlar şöyle bir geçmişe bakayım dedim.
şükür azerinin kendi de bebeği de iyiymiş. azericim allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın.
eflal kan sonucun çıktı mı çünkü hızlı hızlı baktım geçmişe göremedim.
beni sorarsanız eşim ankaraya gitti 1 haftalığına semineri var yine. evde kuş gibi kaldım. inşallah hastalık filan yaşamam tek başıma çok korkuyorum adamakıllı kimsecikler yok burda bana koşup yardım edebilecek çünkü.
tebrikleeer arkadasim.Rabbim saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin Insallah..gozun aydin darisi diger topikcanlaraaakızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
Hakkinda hayirlisi olsun cnm..testin sonucu Insallah seni dunyanin en mutlu insani yapar...Rabbim hayirliysa nasip etsin ins...RABBİM gönlünüzdekikileri verir inşşş hepinizin sag olun bacılarr
dua et bacımmtamam cnm yap bekliyoruz haberlerini
en gec yarım saate yapacagım bacım testimi bekliyorum gelmk üzereamin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?
ne zaman yapıcan testi?
sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın
inşş inşş bacım bnde birazdan yapacagım inş senin gördügün cizgiden görmeyi RABBİM bnada nasip eder inşsagolun kızlarrr Allah razı olsun hepinizden mutluluğumu paylaştığınız içinn Rabbim bebek özlemi çeken her kardeşime, azap çiçeği sana inş. naasip eder sende pozitifi görürsün canım inş...
AZERI gozun aydin canim allahim evladinida senide korusun.masallah.DERYA kotu ruyalar bilinc alti.hassas donemde oldugun icin boyle ruyalar gormen normal takilma canim.BORAN sende benim gibi yorulanlardansin :)) bebege giden her yol mubahdir calismalara devam :)) EFLOSUM kan sonucun guzel cikar insallah.kimyasaldan ben hamile olmadigim halde olabildigince uzak duruyorum.sende oyle yap canim.makyaji evdedd disardada yapmiyorum cunku cildi cok yoruyor.parfum deo falan cilde kesinlikle temas edilmemeli kanser riski artiyor dikkatli olmakta fayda var.CUTEM 43.gunu dusunemiyorum.ozlemek guzeldir :)) AZAPCIM testini yap ve olumsuzda olsa yipratma kendini herseyin hayirlisi.NESDEM Esine bian once kavusursun insallah.dikkat et kendine.tek basina zor olur allah yardimcin olsun.
insallah canim benim. hemen sutum gelir de ogleye kalmadan emziririm insallah. sabah erkenden operasyon cunku. sanirim saat 9 da oglumu gormus okurum en gecamin canım hepimizi.
sen nasıl oldun iyişeltin mi biraz olsun?
ne zaman yapıcan testi?
sağol kuzum.
sana da az kaldı cutem 3 gün sonra öğle saatlerinde oğlunu emziriyor olucaksın
AZERI gozun aydin canim allahim evladinida senide korusun.masallah.DERYA kotu ruyalar bilinc alti.hassas donemde oldugun icin boyle ruyalar gormen normal takilma canim.BORAN sende benim gibi yorulanlardansin :)) bebege giden her yol mubahdir calismalara devam :)) EFLOSUM kan sonucun guzel cikar insallah.kimyasaldan ben hamile olmadigim halde olabildigince uzak duruyorum.sende oyle yap canim.makyaji evdedd disardada yapmiyorum cunku cildi cok yoruyor.parfum deo falan cilde kesinlikle temas edilmemeli kanser riski artiyor dikkatli olmakta fayda var.CUTEM 43.gunu dusunemiyorum.ozlemek guzeldir :)) AZAPCIM testini yap ve olumsuzda olsa yipratma kendini herseyin hayirlisi.NESDEM Esine bian once kavusursun insallah.dikkat et kendine.tek basina zor olur allah yardimcin olsun.
hos geldin nesdem..korkma cnm icine vesvese salma cabucak gecicek 1hfta..kuzunla basbasasin iste tadini cikar bol bol qirqir yap kizinla hani yalnizkeeenn
bu arada nehir ismini de eklemissin yeni gordum guzel her 2si de cok hos ismiyle buyur insallah..
tebrikleeer arkadasim.Rabbim saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin Insallah..gozun aydin darisi diger topikcanlaraaa
Hakkinda hayirlisi olsun cnm..testin sonucu Insallah seni dunyanin en mutlu insani yapar...Rabbim hayirliysa nasip etsin ins...
dua et bacımm
en gec yarım saate yapacagım bacım testimi bekliyorum gelmk üzere
inşş inşş bacım bnde birazdan yapacagım inş senin gördügün cizgiden görmeyi RABBİM bnada nasip eder inş
aynen bacım hayrlısı ne ise o olsun
:))) ilahi cutem yok canım mümkün değil ama 40 ından sonra aman sabahlar olmaz artık tabi rüzgarımız müsade ederse yok öyle :))
İnşallahhh canım şuan da sanırım hareket ediyo kuşlar uçuyo karnımda :)
Canim hayirli olsun sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim.darisi bekleyen herkese olsun insallah.
hos geldin nesdem..korkma cnm icine vesvese salma cabucak gecicek 1hfta..kuzunla basbasasin iste tadini cikar bol bol qirqir yap kizinla hani yalnizkeeenn
bu arada nehir ismini de eklemissin yeni gordum guzel her 2si de cok hos ismiyle buyur insallah..
tebrikleeer arkadasim.Rabbim saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin Insallah..gozun aydin darisi diger topikcanlaraaa
Hakkinda hayirlisi olsun cnm..testin sonucu Insallah seni dunyanin en mutlu insani yapar...Rabbim hayirliysa nasip etsin ins...
slm kızlar bugünde adetim gelmedi artık test yapıcam hemde birazdan:)çok heycanlıyım ilk sizlerle paylaşıcam
RABBİM gönlünüzdekikileri verir inşşş hepinizin sag olun bacılarr
kızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
gecmis olsun cnm.Bana gelince kizlar oksurugum azaldi.ama surekli bi hasta halim var halsizim.basim donuyo.havalrdan mi bilemedim.yataktan cikasim yok.oyle yatayim uyuyayim istiyorum.sabah esime kahvaltiyi zor hazirladim.oda benden once kalkinca sinirleniyo neymis o kalktiginda kahvalti hazir olcakmis pasazadeye bak hele hizmetcisi var sanki.ama hamile kalayim ona olmadik eziyeti edicem :)) adete daha var aslinda yokta ben gecikme payi koydum.bi hafta diyorum kendimce.goguslerim cok agriyor bu ay.bide benim sanci belden vurmaz.gecen ay az olmustu adetim.ya con sancili gecicek yada bebis gelicek :))
oyyy kıyamam ya.. nasıl bişey acaba.. bende arada bişeler hisediyorum ama dedigin gibi bebege yormakta istemiyorumbebek olsa net anlaşır herhalde dimi..
Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
gecmis olsun cnm.
yasadigin stres ve yorgunlugun acisi cikiyr suan. vucudunun direnci dusmus belliki.
cnm bebek hareketi o hissettigin. hemen oyle net olmaz zaten) kendi minicik yeri kocaman oyle dusun. daha oyle balik kayar gibi, yada icerden biri ittiriyr gibi hissedersin. tam olarak tekmeydi tokatti hissetmen 20 li haftaalrda baslar. 30 lardan sonra yeri daraldigi icin canini yakmaya bile baslar.
anaaam demek iki haftaydı zaten:) kız seni seni:) annene sevindim canım aminnnnnormalde 2haftada bir ama bu sefer ikili teste denk gelsin diye 3 haftayı buldu, o yüzden bu vesvesem
tamam canım, tavsiyelerini bekleyeceğiz
azalt canım azaltçok şükür hamd olsun annem iyi şimdi, ama kötü günlerdi o günler Rabbim kimseye yaşatmasın.
tamama bakalım, testin sonucunu bekliyoruz
herkes kızmış zaten, bir de ben kızmiyim en iyisi, zaten toparlanmışsınBen de okudum senin için ayetel kürsi
hoşgeldinnnn canımmmmmama görüşemeden gidiyorsun sanırım, ağda vakti akşama hazırlık desene
ikiniz de gün sayıyorsunuz, ama hedef farklı
sen oğluşunla konuşursun bol bol, bizi düşünmeye vakit bile kalmaz cutem. Günlerinizi dolu dolu geçirin, hasretinizi doya doya giderinbiz hep buradayız, özleyeceğiz seni
he he çıldırsın daha iyi:) ilişki yasağı olmaz sanırım oğlumda olmadı ikinci düşende de olmadı da ben yaparmıyım o ayrıCANIM daha iyi olmana çok sevindim
bencede ohh ağzıma sağlıkkkkkk
oy maşallah yerim onu ben hadi bakalım az kalmış bekliyoruz seninde haberlerini. bende gelince yazacam hemen
sağol canım benim darısı başınıza
canım benim aynı saatlerde öğrenirizde ben geleince ancak okurum meraktan çatlarım senin değerinide çok merak ediyorum ama yüksek çıkacak bence
oooo kırmızıa tayt anam dur alma öyle şeyler yakında adam bakacak bakacak kalacak
kız olsun bişey olmaz sonra veririsin 2 çocukla zaten kilo falan kalmazdoğumdan sonra gider bide hamile olduğunu hemen anlamazlar
cutem sen hangi şampuanı aldın Rüzgara ama notlarda vardı demi ben bi notlara bakayım
inşalahhh canım gelince yazacam. ısrarlar olurmu bilmiyorum ama bundan sonra ağızlarında koyacam lafı alttan almayacam küsen kırılan ne olursa olsun banane
anam hergün mü yıkacaz benimki ekimin ilk a-haftası ya efloş hasta olmaz mı kız. bu arada cute ile yazmışsınız göbek bağı düşene kadar yıkanmıyo mu
okudum canım ama bu kadar yıpratma kendini lütfen
ay inşallah canım darısı başınıza
anam kız adam da haklı ne kadar olmuş yazık valla artık Rüzgar izin verirse şiddetli bi deprem olur sizde
oooo hadi bakalım kolay gelsin. öptük bizde seni
sağol canım inşallahhhhhh
çok şükür hadi gözünaydın canım inşallah eşinde sevinirkızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
Canım güle güle kavuşun eşinle, su gibi akıp geçsin inşallah zamanselam kızlar şöyle bir geçmişe bakayım dedim.
şükür azerinin kendi de bebeği de iyiymiş. azericim allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın.
eflal kan sonucun çıktı mı çünkü hızlı hızlı baktım geçmişe göremedim.
beni sorarsanız eşim ankaraya gitti 1 haftalığına semineri var yine. evde kuş gibi kaldım. inşallah hastalık filan yaşamam tek başıma çok korkuyorum adamakıllı kimsecikler yok burda bana koşup yardım edebilecek çünkü.
haklısın canım uzak durmak lazımAZERI gozun aydin canim allahim evladinida senide korusun.masallah.DERYA kotu ruyalar bilinc alti.hassas donemde oldugun icin boyle ruyalar gormen normal takilma canim.BORAN sende benim gibi yorulanlardansin :)) bebege giden her yol mubahdir calismalara devam :)) EFLOSUM kan sonucun guzel cikar insallah.kimyasaldan ben hamile olmadigim halde olabildigince uzak duruyorum.sende oyle yap canim.makyaji evdedd disardada yapmiyorum cunku cildi cok yoruyor.parfum deo falan cilde kesinlikle temas edilmemeli kanser riski artiyor dikkatli olmakta fayda var.CUTEM 43.gunu dusunemiyorum.ozlemek guzeldir :)) AZAPCIM testini yap ve olumsuzda olsa yipratma kendini herseyin hayirlisi.NESDEM Esine bian once kavusursun insallah.dikkat et kendine.tek basina zor olur allah yardimcin olsun.
inşallah bebektendirBana gelince kizlar oksurugum azaldi.ama surekli bi hasta halim var halsizim.basim donuyo.havalrdan mi bilemedim.yataktan cikasim yok.oyle yatayim uyuyayim istiyorum.sabah esime kahvaltiyi zor hazirladim.oda benden once kalkinca sinirleniyo neymis o kalktiginda kahvalti hazir olcakmis pasazadeye bak hele hizmetcisi var sanki.ama hamile kalayim ona olmadik eziyeti edicem :)) adete daha var aslinda yokta ben gecikme payi koydum.bi hafta diyorum kendimce.goguslerim cok agriyor bu ay.bide benim sanci belden vurmaz.gecen ay az olmustu adetim.ya con sancili gecicek yada bebis gelicek :))
canım maşallahçok sevindim bende yarın kan vermeye gidicem seninle aynı zzmanda hamile kaldık rabbim ikimizin bebişlerinide güzel gelişmeyi saglıklı olmayı nasip edeer inş.
hadi gözün aydın canım.. beklenen sonmaallah bebişine
masallah cnm. mukemmel.degerin.
bence sorunsuz bir gebelik eflal. dr.unu arayip hatirlarsan onlem gerekecek mi diye soracaktin cnm. tekrar kan filan verme. kendine eziyet etme.
gecmis olsun cnm.
yasadigin stres ve yorgunlugun acisi cikiyr suan. vucudunun direnci dusmus belliki.
cnm bebek hareketi o hissettigin. hemen oyle net olmaz zaten) kendi minicik yeri kocaman oyle dusun. daha oyle balik kayar gibi, yada icerden biri ittiriyr gibi hissedersin. tam olarak tekmeydi tokatti hissetmen 20 li haftaalrda baslar. 30 lardan sonra yeri daraldigi icin canini yakmaya bile baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?