Aynen canim.kendimi boyle bi dag evinde yada sessiz sakin bir deniz kenarinda bi otel odasinda hayal ediyorum :)) hayale gel kimse yok ve ben oyleeee dinleniyorum :)) cutem dogumda yaninda kim olucak canim ??
Sağol canım çok şükür:) şimdi mi arıyım doktorumu ay heyecanlandım:))
efloşumm maşallah değerine, çok güzel benceeeeBen geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
oyy hayaline bayıldım, benimkine çok benziyor canımAynen canim.kendimi boyle bi dag evinde yada sessiz sakin bir deniz kenarinda bi otel odasinda hayal ediyorum :)) hayale gel kimse yok ve ben oyleeee dinleniyorum :)) cutem dogumda yaninda kim olucak canim ??
hamiş misin? hadi gözün aydın, Allah kucağına almayı nasip etsin cnmsagol canımm hepinizle yazışmamıştım hakkınızda çok şey bilmiyorum ama ailemden eşimden önce sizler beni tebrik ettiniz gerçekten çokkk teşekkür ederimm
sadece esim cnm.
ben cikayim. kendime geleyim. bir de emzireyim sonra arayacagiz herkesi.
ben cokkk onceden ultimatom verdim zaten anneme ve kv ye. onlarin da haberi yok. gereksiz stres yaratiyrlar cunku. sezeryani da bilmiyr kimse. hepsi normal dogum saniyr.
sadece esim cnm.
ben cikayim. kendime geleyim. bir de emzireyim sonra arayacagiz herkesi.
ben cokkk onceden ultimatom verdim zaten anneme ve kv ye. onlarin da haberi yok. gereksiz stres yaratiyrlar cunku. sezeryani da bilmiyr kimse. hepsi normal dogum saniyr.
efloşumm maşallah değerine, çok güzel benceeee
Rabbim tamamına erdirsin
Bana diyene bak, rüyalar alemine dalmış bile şimdiden
oyy hayaline bayıldım, benimkine çok benziyor canım
hamiş misin? hadi gözün aydın, Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
sağol canım amin darısı başınaOh oh masallah canim.hersey yolunda demektir bu :)) darisi basimiza insallah..
kartını bulamıyorum sinir oldum hastaneyi direk arıycam bekletecekler bir sürü kontörüm yokevet cnmm hemen ara doktoru. vakit nakittir
Rabbim tamamına erdirsin
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına bebişinikızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
Ya bende direk bebeğim diyemiyorum mesela bugun bi kahvaltıda hissettim daha yok hareket etsin diye sevmediğim halde koca çikolata yedim ama yok bekliyorum zaten diğer topikte ki arkadaştan sonra kafama çok taktım bugün hep yatıyorum kalkıp başka dr gitmeyi veya doplerle dinletmeyi bile düşündüm kendi doktorumdan başka doktora gitmek istemiyorum korkuyorum cumartesiyi beklicem mecbur canım bide benim karnım karıncalaşıyo soluma yatınca onuda sorucamoyyy kıyamam ya.. nasıl bişey acaba.. bende arada bişeler hisediyorum ama dedigin gibi bebege yormakta istemiyorumbebek olsa net anlaşır herhalde dimi..
Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
kızlar buda benim test sonucum hep koymak istemişimdirrrr sonundaa başardımmEki Görüntüle 1101093
evet, işyeri hayat... yordu beni, 4 günlük tatil bile kesmedi:))) sende benim gibi yorulanlardansin ozaman.dusunmek bile rahatliyor gercek olsa offf diyorumm
maşallah, çok güzel testin dekızlar buda benim test sonucum hep koymak istemişimdirrrr sonundaa başardımmEki Görüntüle 1101093
inş. canım tesekkürlerGözün aydın canım sağlıkla al kucağına bebişini
amin inş. tesekkür ederimm
Ya bende direk bebeğim diyemiyorum mesela bugun bi kahvaltıda hissettim daha yok hareket etsin diye sevmediğim halde koca çikolata yedim ama yok bekliyorum zaten diğer topikte ki arkadaştan sonra kafama çok taktım bugün hep yatıyorum kalkıp başka dr gitmeyi veya doplerle dinletmeyi bile düşündüm kendi doktorumdan başka doktora gitmek istemiyorum korkuyorum cumartesiyi beklicem mecbur canım bide benim karnım karıncalaşıyo soluma yatınca onuda sorucam
Canım gözün aydınnn rabbim sanada bebişede sağlık sıhhat versin güzel bir hamilelik geçir
çok güzel dimi insan o çizgiyi bebegim diye seviyor ya..Rabbim saglıkla kucagına aldırsınayyy o günler geldi aklıma.. biraz daha saçmalasam sarıp sarmalayıp beşige koycaktım testi
darısı isteyenlere inş.. cok sagol canımmevet, işyeri hayat... yordu beni, 4 günlük tatil bile kesmedi3-4 hafta fln yıllık izne ihtiyacım var, o dediğin yerde geçirmek üzere
maşallah, çok güzel testin de
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına bebişini
Ya bende direk bebeğim diyemiyorum mesela bugun bi kahvaltıda hissettim daha yok hareket etsin diye sevmediğim halde koca çikolata yedim ama yok bekliyorum zaten diğer topikte ki arkadaştan sonra kafama çok taktım bugün hep yatıyorum kalkıp başka dr gitmeyi veya doplerle dinletmeyi bile düşündüm kendi doktorumdan başka doktora gitmek istemiyorum korkuyorum cumartesiyi beklicem mecbur canım bide benim karnım karıncalaşıyo soluma yatınca onuda sorucam
Canım gözün aydınnn rabbim sanada bebişede sağlık sıhhat versin güzel bir hamilelik geçir
Bi testde net bi şekilde bende gördüm sanki ya dur bakalım kızlar ne dicekslm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
bende sola yatmakta sıkıntı yaşıyorum.. agrı genel oluyor bende..huzursuzluk tarzında.. hani çok rahatsız bi yatakta yatıyor gibi.. yaaaaa bu arada sana yazarken iki hatta üç kere balıgımın hareketini hissettiim hatta biri resmen tekmeydinasıl bi mucize bu şükürler olsun
slm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
Rabbim tamamına erdirsin
Kızlar stresten midem ağrıdı, aradım doktoru kv den istedim teli:) bir yeri arıycam diye:) tedbir amaçlı bir şey söylemedi, haftaya pazartesi gel diyor, dedim erkenden gelmek istemiyorum keseyi görmemiz lazım dedi ne yapayım sizce? Güveneyim mi kızlar doktora?
çok güzel canım benimki gibi koyu çıkmış:)kızlar buda benim test sonucum hep koymak istemişimdirrrr sonundaa başardımmEki Görüntüle 1101093
sağol canım aminGözün aydın canım sağlıkla al kucağına bebişini
slm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?