slm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
Neden gitmek istemedin canım git meleğinin kesesini gör ne güzel
canımm yaa ben elim ayagım tutmuyoo ışıga tutum baktım cizgiyi daha belirgin gördüm sanki :26:canımmmmmmmmmmmm ya bi fotoda görüyorum digerinde göremiyorum... ayyyyyyyyy nasıl heyecan yaptım.. canım fotoda görülemeyebiliyor.. senin elinde güneş gitmeden güneşe tutta bak bakimmmmmmm.... Allahım inşallah inşallahhhh
:18::18::18::18::18::18::18::18:Bi testde net bi şekilde bende gördüm sanki ya dur bakalım kızlar ne dicek
Canım artık hissedelim yoksa bu pipiriklille naparım bilmem solunuza yatın hissetmek kolay olur yazıyodu nette ondan bende yatıyorum canım
çok güzel canım benimki gibi koyu çıkmış:)
sağol canım amin
Canım göremedim ben ama dur bakalım erken daha
nasılsın kuzum görüsmeyeli
kuzucum bi dönüt ver bize.. noldu biraz daha belirginleşti mi testin?????? tekrar aydınlık bi yerde çekip eklesene... bak ben gördüm ilk ikisinde..
canımm yaa ben elim ayagım tutmuyoo ışıga tutum baktım cizgiyi daha belirgin gördüm sanki :26:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
dayanamdım yaptım ama iyimi etim kötümü bilmiyorum bacım :26:
nerdesinnn cannsen telden bişi yapıyodun yaa nerdesin bacımm :18:
nasılsın kuzum görüsmeyeli
çok şlükür bacım sen nasılsın durumlar ne sende :26:
slm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
çok şlükür bacım sen nasılsın durumlar ne sende :26:
tıkk yookk
sendeeeeee
döndüm bacım yeni resim cektim belirginleşmedi ama sanki görüyom mu gözümmü yanıltıyo anlamadım ki :26:
dr.a guven cn.git pazartesi gunu.Kızlar stresten midem ağrıdı, aradım doktoru kv den istedim teli:) bir yeri arıycam diye:) tedbir amaçlı bir şey söylemedi, haftaya pazartesi gel diyor, dedim erkenden gelmek istemiyorum keseyi görmemiz lazım dedi ne yapayım sizce? Güveneyim mi kızlar doktora?
çok sagol canım evet bugün öğrendim ateş ölçme yöntemini yaparken yumurtlama tarihimi kaçırmışım farkında olmadan cutemin tespit ettiği zamanda tesadüfi bir ilşkim olmuştu sanırım o tuttu diğer günlerde hep ateşimin düşmesini bekledim tabi hep yükseldi kaçırdım derken inanamıyorum uğraşsam olmaz yani...
Canım kesenin içindekini görmek istiyorum ben, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kalp atışına kadar beklemek istiyorum
dr.a guven cn.git pazartesi gunu.
)
masallah.
İnşallahhh herşey yolunda gidicek canım dua ederim sana bende sürekli doktora gitmek istiyorum da canım ondan öyle dedim yanlış anlama
bacım test yaptım sanki silik bişi gördüm bilmiyorum artık beynim durdu sanki :26:tıkk yookk
sendeeeeee
ya ne bileyim sanki bende ilk iki fotoda gördüm..:18::18: bişey sorcam bunca zamandır bekliyorsun daha önceki testlerde hiç böyle bişey görmüşmüydün?? yani her yaptıgında görür müüsn yoks ailk kez mi oluyo?
bacım içini söktümsanki daha belli cizgi bacım aynı bunun gibi kimyasal yaşadıgımdada gördüm sanki :26:
bacım test yaptım sanki silik bişi gördüm bilmiyorum artık beynim durdu sanki :26:
bacım içini söktümsanki daha belli cizgi bacım aynı bunun gibi kimyasal yaşadıgımdada gördüm sanki :26:
gercektenmi haydi hayırlısıı güzel haberlerini bekliorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?