Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden gitmek istemedin canım git meleğinin kesesini gör ne güzel

Canım kesenin içindekini görmek istiyorum ben, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kalp atışına kadar beklemek istiyorum

canımm yaa ben elim ayagım tutmuyoo ışıga tutum baktım cizgiyi daha belirgin gördüm sanki :26:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok güzel canım benimki gibi koyu çıkmış:)

sağol canım amin

Canım göremedim ben ama dur bakalım erken daha

dayanamdım yaptım ama iyimi etim kötümü bilmiyorum bacım :26:

kuzucum bi dönüt ver bize.. noldu biraz daha belirginleşti mi testin?????? tekrar aydınlık bi yerde çekip eklesene... bak ben gördüm ilk ikisinde..

nerdesinnn cann sen telden bişi yapıyodun yaa nerdesin bacımm :18:

kuzucum bi dönüt ver bize.. noldu biraz daha belirginleşti mi testin?????? tekrar aydınlık bi yerde çekip eklesene... bak ben gördüm ilk ikisinde..

döndüm bacım yeni resim cektim belirginleşmedi ama sanki görüyom mu gözümmü yanıltıyo anlamadım ki :26:

canımm yaa ben elim ayagım tutmuyoo ışıga tutum baktım cizgiyi daha belirgin gördüm sanki :26:

:18::18::18::18::18::18::18::18:

dayanamdım yaptım ama iyimi etim kötümü bilmiyorum bacım :26:

nerdesinnn cann sen telden bişi yapıyodun yaa nerdesin bacımm :18:

Canım ben yaptım benim telden görünmedi ikinci çizgi ama dur bakalım yeni yaptın bekledikçe belirginleşiyorya çizgi

Son düzenleme:
döndüm bacım yeni resim cektim belirginleşmedi ama sanki görüyom mu gözümmü yanıltıyo anlamadım ki :26:

ya ne bileyim sanki bende ilk iki fotoda gördüm..:18::18: bişey sorcam bunca zamandır bekliyorsun daha önceki testlerde hiç böyle bişey görmüşmüydün?? yani her yaptıgında görür müüsn yoks ailk kez mi oluyo?

dr.a guven cn.git pazartesi gunu.

)
masallah.

Canım kesenin içindekini görmek istiyorum ben, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kalp atışına kadar beklemek istiyorum

İnşallahhh herşey yolunda gidicek canım dua ederim sana bende sürekli doktora gitmek istiyorum da canım ondan öyle dedim yanlış anlama

dr.a guven cn.git pazartesi gunu.

)
masallah.

ah cutem kafam karman çorman oldu benim doktorda pek rahat, ilaca gerek yok düşecek olan düşer diyor, benim kocanın dediğine gelicem bu gidişle

İnşallahhh herşey yolunda gidicek canım dua ederim sana bende sürekli doktora gitmek istiyorum da canım ondan öyle dedim yanlış anlama

Canım yanlış anlarmıyım hiç aşk olsun, sağlıkla kalbinin attığını görsem bende her hafta gitmek isterim

uyuyakalmisim.kizlar. yeni uyandim.
esim aradi. kizma ben bisi yaptim yaptim.dedi.arkadasimiz aramis ona dogum tarihini soylemjs. neymis efendim cocuk soz vermis kimseye demezmis. kan beynime sicradi. ben kardeslerime soylemedim ya...ne alaka gidip soyledin arkadasina. soz verdin bir de. cok kizginim suanm.dellendim telefonu suratina kapattim. kvlerle de iliskisi var bu arkadasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…