uyuyakalmisim.kizlar. yeni uyandim.
esim aradi. kizma ben bisi yaptim yaptim.dedi.arkadasimiz aramis ona dogum tarihini soylemjs. neymis efendim cocuk soz vermis kimseye demezmis. kan beynime sicradi. ben kardeslerime soylemedim ya...ne alaka gidip soyledin arkadasina. soz verdin bir de. cok kizginim suanm.dellendim telefonu suratina kapattim. kvlerle de iliskisi var bu arkadasin.
bacım test yaptım sanki silik bişi gördüm bilmiyorum artık beynim durdu sanki :26:
bacım içini söktümsanki daha belli cizgi bacım aynı bunun gibi kimyasal yaşadıgımdada gördüm sanki :26:
canım ya umutlandırmak istemem ama ben görüyorum dedigim gibi.. inşallah yarında yap sabahtan yine görcez ve inşallahhhhhh bi bebişin daha olcak
esim aradi. kizma ben bisi yaptim yaptim.dedi.arkadasimiz aramis ona dogum tarihini soylemjs. neymis efendim cocuk soz vermis kimseye demezmis. kan beynime sicradi. ben kardeslerime soylemedim ya...ne alaka gidip soyledin arkadasina. soz verdin bir de. cok kizginim suanm.dellendim telefonu suratina kapattim. kvlerle de iliskisi var bu arkadasin.
bacım test yaptım sanki silik bişi gördüm bilmiyorum artık beynim durdu sanki :26:
bacım içini söktümsanki daha belli cizgi bacım aynı bunun gibi kimyasal yaşadıgımdada gördüm sanki :26:
azapçım hadi inş. vardır canım yarın sabah bi test daha yapçokkkkkk sevindimmmmm
bacım heyacan yaptım k. bakma hayrlı ugurlu olsun gözün aydın bacım vla sanada çok sevindimçok belirsiz ama bir tanesinde var çok dikkatli bakıncaa inş. var dır canım fotonun flaşını kapattınmı cook silikkk ama emin olamıyorum
sagol bacım ALLAH razı olsun içini söktüm testinCanım ben yaptım benim telden görünmedi ikinci çizgi ama dur bakalım yeni yaptın bekledikçe belirginleşiyorya çizgi
bacım öldürcen beni biliyom evt 1 tane test aldrdım :26:hepsinde de cok silik.goruyrm ben.
tek test mi aldirdin? suan da test gittikce koyulasti mi?
bacım lütfen az gerilme senin son günlerin kuzunu düşün eşinin dengesizligi bnde kızdım şimdi yaa
ALLAH razı olsun bacım ahh bi kesin bilsem :26:gercektenmi haydi hayırlısıı güzel haberlerini bekliorum kuzum
azapçım hadi inş. vardır canım yarın sabah bi test daha yapçokkkkkk sevindimmmmm
papatyammmm şaşırdım yaa ne yapcamı bilemiyom şu an vla beynim durdu yanlış bisey yazarsam k. bakmayın canlar
ah bu erkeklereşinede söylemicen kesin çözüm bu.. inşallak kv lere söylemezler canım
aaa inanmıyorum ne yapmış eşin canım kötü olmuş, kv ne inşallah söylemez o kişi, kızmakta haklısın ne diyeyim, ben bile kızdım yani
bacım heyacan yaptım k. bakma hayrlı ugurlu olsun gözün aydın bacım vla sanada çok sevindim
sagol bacım ALLAH razı olsun içini söktüm testin
bacım öldürcen beni biliyom evt 1 tane test aldrdım :26:
bacım lütfen az gerilme senin son günlerin kuzunu düşün eşinin dengesizligi bnde kızdım şimdi yaa
Hehe canım benim gönlünü ferah tutCanım yanlış anlarmıyım hiç aşk olsun, sağlıkla kalbinin attığını görsem bende her hafta gitmek isterim
Hehe canım benim gönlünü ferah tut
Cutem kızdırdılar seni stres yapma çok hassas olmana rağmen neden eşin böyle birşey yaptı sanırım heyecanlandı oda inşallah kv duymaz
suan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.
azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya
eve gelsin, yorgan ignesiyle dikecegim.agzini
ya ben sabirli insanimdir. cok sabrederim. ama sinirim kalkinca da tovbe sogutamam. yikarim ortaligi. hic hos olmayan aciltici sozler cikar agzimdan.
bacım sancın mı var :26:biraz daha bekle sıklaşırsa dr git bacım bak şimdi bnde heyacanlndım biri bitmeden biri başlıyo :18:
Canım sakin ol ne olur yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin rüzgarı düşün annesi kendini düşün, çok haklısın ama bak sinirden sancın tuttu ne olur güzelin sakin olsuan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.
azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya
sağol canımHehe canım benim gönlünü ferah tut
Cutem kızdırdılar seni stres yapma çok hassas olmana rağmen neden eşin böyle birşey yaptı sanırım heyecanlandı oda inşallah kv duymaz
ya ben sabirli insanimdir. cok sabrederim. ama sinirim kalkinca da tovbe sogutamam. yikarim ortaligi. hic hos olmayan aciltici sozler cikar agzimdan.
yerden göge haklısın canım kız falan ama çok abartma bak bugünde bitti sayılır iki gün kaldı.. eşinle kırgın girme doguma.. sırf senin için diyorum eşini savunmuyorum bak
ebde dogurayimda rahat edeyim bari..
sen birak beni simdi.
teste bak bakayim. koyulasti mi?
bi test daha aldirsan hemen. hatta iki..birini aksam yap birini de sabah.
ebde dogurayimda rahat edeyim bari..
sen birak beni simdi.
teste bak bakayim. koyulasti mi?
bi test daha aldirsan hemen. hatta iki..birini aksam yap birini de sabah.
biliyorum cnm niyetini.
ama icimi sogutmazsam kiii bu esimi parcalaamdan olmayacak; birak doguma gelmesini bebegi gostermem. odaya bile sokmam. deli damarim vardir benim.
anam sayfalar almış gitmis başını.
oglen okudum ama yine de geride kalmisim.
ben de simdi perdeciye ugradim siparişleri aldim arkadasla baska perdeciden fon sipariş verdim inş guzel olur.
ordan eczaneye gittk arkadsla birlikte folidoca, e vitamini, ve ateş olcer aldim vee ölçmeye karar verdim ne derece iki kat stres olacağımı bilsemde kizlar 6ile 8arasi olculmeli ama ben 5te olcebilirim olmaz mı?
arkds diyor ki aa ates olcer almak aklima hic gelmemisti
ilerde lazim olcak diyr kendisi hamile ve yeni evli hic böyle şeyler bilmiyr istediği ilk ay gebe kaldi.
ben de niçin aldigimi hic çaktırmadim
bu arada eflalimmmmm sonucun cikti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?