Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ah bu erkekler eşinede söylemicen kesin çözüm bu.. inşallak kv lere söylemezler canım

aaa inanmıyorum ne yapmış eşin canım kötü olmuş, kv ne inşallah söylemez o kişi, kızmakta haklısın ne diyeyim, ben bile kızdım yani

çok belirsiz ama bir tanesinde var çok dikkatli bakıncaa inş. var dır canım fotonun flaşını kapattınmı cook silikkk ama emin olamıyorum
bacım heyacan yaptım k. bakma hayrlı ugurlu olsun gözün aydın bacım vla sanada çok sevindim
Canım ben yaptım benim telden görünmedi ikinci çizgi ama dur bakalım yeni yaptın bekledikçe belirginleşiyorya çizgi
sagol bacım ALLAH razı olsun içini söktüm testin
hepsinde de cok silik.goruyrm ben.
tek test mi aldirdin? suan da test gittikce koyulasti mi?
bacım öldürcen beni biliyom evt 1 tane test aldrdım :26:
bacım lütfen az gerilme senin son günlerin kuzunu düşün eşinin dengesizligi bnde kızdım şimdi yaa

ah bu erkekler eşinede söylemicen kesin çözüm bu.. inşallak kv lere söylemezler canım

aaa inanmıyorum ne yapmış eşin canım kötü olmuş, kv ne inşallah söylemez o kişi, kızmakta haklısın ne diyeyim, ben bile kızdım yani

suan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.

azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya

Canım yanlış anlarmıyım hiç aşk olsun, sağlıkla kalbinin attığını görsem bende her hafta gitmek isterim
Hehe canım benim gönlünü ferah tut

Cutem kızdırdılar seni stres yapma çok hassas olmana rağmen neden eşin böyle birşey yaptı sanırım heyecanlandı oda inşallah kv duymaz

Cutem kızdırdılar seni stres yapma çok hassas olmana rağmen neden eşin böyle birşey yaptı sanırım heyecanlandı oda inşallah kv duymaz

eve gelsin, yorgan ignesiyle dikecegim.agzini

ya ben sabirli insanimdir. cok sabrederim. ama sinirim kalkinca da tovbe sogutamam. yikarim ortaligi. hic hos olmayan aciltici sozler cikar agzimdan.

suan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.

bacım sancın mı var :26:biraz daha bekle sıklaşırsa dr git bacım bak şimdi bnde heyacanlndım biri bitmeden biri başlıyo :18:

ya ben sabirli insanimdir. cok sabrederim. ama sinirim kalkinca da tovbe sogutamam. yikarim ortaligi. hic hos olmayan aciltici sozler cikar agzimdan.

yerden göge haklısın canım kız falan ama çok abartma bak bugünde bitti sayılır iki gün kaldı.. eşinle kırgın girme doguma.. sırf senin için diyorum eşini savunmuyorum bak

bacım sancın mı var :26:biraz daha bekle sıklaşırsa dr git bacım bak şimdi bnde heyacanlndım biri bitmeden biri başlıyo :18:

ebde dogurayimda rahat edeyim bari..

sen birak beni simdi.
teste bak bakayim. koyulasti mi?
bi test daha aldirsan hemen. hatta iki..birini aksam yap birini de sabah.

Canım sakin ol ne olur yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin rüzgarı düşün annesi kendini düşün, çok haklısın ama bak sinirden sancın tuttu ne olur güzelin sakin ol

sağol canım

Ah cutem biliyorum kolay kızmazsın çok kızdırmış eşin, canım nefes eğersizi yap sakinleş azcık

Bende aynı senin gibiyim tipik koç burcuyum çok ağır konuşurum sonra eşimi çok üzerim canım eşin gelince sakin ol bak bi kaç gün sonra çok güzel günler sizi bekliyor üzmeyin birbirinizi

yerden göge haklısın canım kız falan ama çok abartma bak bugünde bitti sayılır iki gün kaldı.. eşinle kırgın girme doguma.. sırf senin için diyorum eşini savunmuyorum bak

biliyorum cnm niyetini.
ama icimi sogutmazsam kiii bu esimi parcalaamdan olmayacak; birak doguma gelmesini bebegi gostermem. odaya bile sokmam. deli damarim vardir benim.

sen birak beni simdi.

Cutem bu sinirle gidip hastaneye doğurma bak, eşine söylemeden:18:

anam sayfalar almış gitmis başını.
oglen okudum ama yine de geride kalmisim.

ben de simdi perdeciye ugradim siparişleri aldim arkadasla baska perdeciden fon sipariş verdim inş guzel olur.
ordan eczaneye gittk arkadsla birlikte folidoca, e vitamini, ve ateş olcer aldim vee ölçmeye karar verdim ne derece iki kat stres olacağımı bilsemde kizlar 6ile 8arasi olculmeli ama ben 5te olcebilirim olmaz mı?
arkds diyor ki aa ates olcer almak aklima hic gelmemisti
ilerde lazim olcak diyr kendisi hamile ve yeni evli hic böyle şeyler bilmiyr istediği ilk ay gebe kaldi.
ben de niçin aldigimi hic çaktırmadim

bu arada eflalimmmmm sonucun cikti mi?

sen birak beni simdi.

bacım senin derdin benim derdim olurmu hiç öyle içini söktüm belli cizgi ama zamn gectigi için kafm karıştı dedigin gibi sabh yaparım bitane kesinlik için

biliyorum cnm niyetini.
ama icimi sogutmazsam kiii bu esimi parcalaamdan olmayacak; birak doguma gelmesini bebegi gostermem. odaya bile sokmam. deli damarim vardir benim.

ne diyeyim canım.. zararsız atlat inşallah.. yegenimizide strese dogma.. çok bagırma eyvahhhhhh bu benim annem mi ben biraz daha içerde kalayım enm iyisi der sonra hadi ben çıktm grşrz

gule gule agoz tadiyla kullan cnm.
bazen istisna yapiyrz. hep 5 te olc ama. o zaman olur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…