Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ben kacırdım sanırım.sen normal dogum b eklıyordun.sımdı persembe dogum dıyosun.sezaryana mı karar verdınız.ayy desene bısey kalmadı

canım benım hayırlı ugurlu olsun.ıkınızın de ıyı olmasına cok sevındım.emınım kı harıka bı duygudur.sen nasılsın.toparlanabıldın mı.

canım ben kacırdım sanırım.sen normal dogum b eklıyordun.sımdı persembe dogum dıyosun.sezaryana mı karar verdınız.ayy desene bısey kalmadı

normaldi cnm.
ama cumartesi cati muayenesinde cati dar cikinca mecburi epidural.sezeryan olacak persembe kismetse.

normaldi cnm.
ama cumartesi cati muayenesinde cati dar cikinca mecburi epidural.sezeryan olacak persembe kismetse.

rabbım o gunu hayatının en guzel gunu yapsın canım.gule oynaya gıt bebegının kokusunu cek ıcıne ohhh mısss hayatın en guzel kokusu.cok sevındım canım hasret bıtıyor desene.

rabbım o gunu hayatının en guzel gunu yapsın canım.gule oynaya gıt bebegının kokusunu cek ıcıne ohhh mısss hayatın en guzel kokusu.cok sevındım canım hasret bıtıyor desene.

amin canim.
bitiyor bakalim. ama farkli hislermis.bir yandan ayrilmak istemiyrsun bir yandan da merkatan catliyrsun..bakalim. mecburen cikaracagiz disariya..sonsuza kadar saklayamam dimi.

kızlar önce yazayım sonra geçmişe bakayım dedim
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Maşallahh kız boyu baya uzun tam kaçıncı haftandasın şimdi sen gözünaydın canım sağlıkla büyüsün annesinin karnında oğluşun

masallah canim. gozun aydin.

güle güle kullan canım perdelerini, ölç canım ölç:) bende 4.45 de ölçüyorum:) namaza kalkıyorum mecburen:) çıktı canım 906

ay maşallah canım kuzuna

Kızlar ben çıkıyorum, cutem güzel anne sakinleş olur mu aklım sende kalır

bacım fotolar net değil pek ama birinde sanki çok silik gördüm gibi, yarın sabah da yapsan test, nasıl olur ki?

haftaya gidersen keseyi görürsün efloşum, ama daha büyümüş halini görmek istiyorsan biraz sık dişini madem. tabi sabredebilirseni ben sabredemezdim

kısmet oldu mu oluyor işte

suan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.

azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya
ağzını n dikilmesini haketmiş eşin, ama olmuş artık, tependen çıkan dumanları söndürüp oğlunun heran gelebileceğine odaklanmalısın bence, çok germe kendini canım son günlerinde

Canım ben sabrederimde dr gel dedi yoksa çok sakinim hazırladım kendimi 6. haftaya, o kesenin içinde atan bir pıt pıt görmek istiyorum ben:)

suan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.

azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya
Canim benim esin hata etmis ama siz daha önemlisiniz
etkikenir rüzgâr ve bak sikintidan sancın var.
bu erkekleri var ya.ben esime hic guvenmem ne desem şak dite her yerde söyler hic sevmiyorum bu huyunu
sende ne olur sakinle esine eziyet et ama kisa sürsun hani sen hep bize diyosun ya."uzul ama kisa sürsun":)

maşallah canım cok sevindim rahatladin inş epey stresluydin.

eflalimmmmm canim maşallah değerin cok guzel . ay bi de ikizse himmm.aikede ikiz varmı?

goncabgul maşallah sen de çift çizgiyi gormussun allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş hayırlı olsun.

azap_cicegi canim silik cikmis hadi ins aşılamaya gerek kalmadan gelmiştir inş bebegin.

Valla tam olarak pcolumuyum bilmiyorum ama sogan kuru yaparken hamile kalmak zararli diye duydugum ve tam olarak pcolu olup olnadigimi bilmedigim icin ben de incir kuru yaptim bu ay daha iki gun once bitti kur 5 gun sonra 2. Asamaya baslicam zaten 5 gune kadar da adetim gelmis olur heralde. Umarim gelmez :))

Canim bu hormon testlerini yaptirmadim ama adetin 3.gunu ultrason yapildi. Bana bu sekilde inci gibi dizildigiyle ilgili bir bilgi vermedi. Olsaydi soylerdi diye dusunuyorum. Eve gidince ultrason filmini bulursam ven bakayim olmadi resmi yuklerim yorum icin

Hayirlisi olsun darisi basimiza :)) demek bir taraftaki de yeterli olabiliyor. Ben boyle oldugunu bilmiyordum. Sanki her iki yumurtalik icinde gecerliymis gibi dusunmustum. Neyse bakalim umarim bende buradan hayirli haberlerimi paylasabilirim. Bir an once bebegini kucagina alman dilegiyle saglikli bir sekilde insallah ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…