uyku mu o da ne canim? bayadir boyleyim. zombiye dondum iyice.
azeri dun suyi gelince dogum yapti cnm. baska haber yok.
ben iyiyim. persembeyi bekliyrm. az kaldi oglumla kavusmama.
sen nasilsin?
buarada azerinin bebegi 1 ay erken geldigi icin kuveze alinabilirmis. kemdi yazmis.
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
canım ben kacırdım sanırım.sen normal dogum b eklıyordun.sımdı persembe dogum dıyosun.sezaryana mı karar verdınız.ayy desene bısey kalmadı
normaldi cnm.
ama cumartesi cati muayenesinde cati dar cikinca mecburi epidural.sezeryan olacak persembe kismetse.
rabbım o gunu hayatının en guzel gunu yapsın canım.gule oynaya gıt bebegının kokusunu cek ıcıne ohhh mısss hayatın en guzel kokusu.cok sevındım canım hasret bıtıyor desene.
kızlar önce yazayım sonra geçmişe bakayım dedim
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
güle güle kullan canım perdelerini, ölç canım ölç:) bende 4.45 de ölçüyorum:) namaza kalkıyorum mecburen:) çıktı canım 906anam sayfalar almış gitmis başını.
oglen okudum ama yine de geride kalmisim.
ben de simdi perdeciye ugradim siparişleri aldim arkadasla baska perdeciden fon sipariş verdim inş guzel olur.
ordan eczaneye gittk arkadsla birlikte folidoca, e vitamini, ve ateş olcer aldim vee ölçmeye karar verdim ne derece iki kat stres olacağımı bilsemde kizlar 6ile 8arasi olculmeli ama ben 5te olcebilirim olmaz mı?
arkds diyor ki aa ates olcer almak aklima hic gelmemisti
ilerde lazim olcak diyr kendisi hamile ve yeni evli hic böyle şeyler bilmiyr istediği ilk ay gebe kaldi.
ben de niçin aldigimi hic çaktırmadim
bu arada eflalimmmmm sonucun cikti mi?
bacım fotolar net değil pek ama birinde sanki çok silik gördüm gibi, yarın sabah da yapsan test, nasıl olur ki?slm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
haftaya gidersen keseyi görürsün efloşum, ama daha büyümüş halini görmek istiyorsan biraz sık dişini madem. tabi sabredebilirseni ben sabredemezdimKızlar stresten midem ağrıdı, aradım doktoru kv den istedim teli:) bir yeri arıycam diye:) tedbir amaçlı bir şey söylemedi, haftaya pazartesi gel diyor, dedim erkenden gelmek istemiyorum keseyi görmemiz lazım dedi ne yapayım sizce? Güveneyim mi kızlar doktora?
kısmet oldu mu oluyor işteçok sagol canım evet bugün öğrendim ateş ölçme yöntemini yaparken yumurtlama tarihimi kaçırmışım farkında olmadan cutemin tespit ettiği zamanda tesadüfi bir ilşkim olmuştu sanırım o tuttu diğer günlerde hep ateşimin düşmesini bekledim tabi hep yükseldi kaçırdım derken inanamıyorum uğraşsam olmaz yani...
ağzını n dikilmesini haketmiş eşin, ama olmuş artık, tependen çıkan dumanları söndürüp oğlunun heran gelebileceğine odaklanmalısın bence, çok germe kendini canım son günlerindesuan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.
azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya
bacım fotolar net değil pek ama birinde sanki çok silik gördüm gibi, yarın sabah da yapsan test, nasıl olur ki?
haftaya gidersen keseyi görürsün efloşum, ama daha büyümüş halini görmek istiyorsan biraz sık dişini madem. tabi sabredebilirseni ben sabredemezdim
kısmet oldu mu oluyor işte
ağzını n dikilmesini haketmiş eşin, ama olmuş artık, tependen çıkan dumanları söndürüp oğlunun heran gelebileceğine odaklanmalısın bence, çok germe kendini canım son günlerinde
Canim benim esin hata etmis ama siz daha önemlisinizsuan da komurle calisam trenler gibi tepemden duman cikariyrm. cok kizginim. parcalayasim var. acayip dellendim.
azap guzelim. bi test daha aldirman sart. sabah ilk idrarla yap cnm.
acayip de sancim var suan. Allahim ya
Canım tedavisi var bir an önce git doktora, bitkisel kürlerede bakabilirsin mesela saraçoğlu soğan kürünü öneriyor araştır istersen
inşallah canım, özel hastanede verseydim iki saat sonra çıkıyordu sonuç, canım sabah gidersen öğleden sonra verirler, öğleden sonra gidersen ertesi güne kalıyor
Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi
ekinciyle konustum..o uzman artik pco da. kendinde de oldugu icin.cevabini kopyaliyrm.
" Canim adetin 2. Günü lh fsh Prolaktin e2 testlerimi yaptirsin. Bunlar yeterli degil ama ultrason muayenesi de lazim. Ultrasonda inci gibi dizilmiş kistleri görmesi lazım doktorun"
mrb öncelikle geçmiş olsun bende pco luyum fakat şuan sadece sol da pcom var.sağ da tek yumurtam gelişiyor.
önceden her iki tarafta da pco vardı.
adetin 3. günü hormon testi yapılıyor. endokrine de gittim. dr. um banada glucophage kullanmamı önerdi hem adet düzenliyor hemde yumurta gelişimi sağlıyor dedi. bir süre kullandım ,iyi geldi... aradan 2 yıl geçti evlendim, sağ over da 1 yumurtam gelişiyor ve çatlıyordu.sol pco lu. şuan 6 haftalık hamileyim.. darısı size inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?