Canim pozitif bu maşallah hayırlı olsun.
canım test pozitif bence, gözünüz aydınCanım bende öyle dedim ama 2 gün bekledi diyo sanırım üstünede görme olmuş galiba regl gibi kanaması olmuş bunu 2 gün önce yapmış şimdi tekrar test yapıcaz gelicek inşallah dediğin gibidir
canım test pozitif bence, gözünüz aydınbebişine kuzen geliyor inşallah
Canim benim esin hata etmis ama siz daha önemlisiniz
etkikenir rüzgâr ve bak sikintidan sancın var.
bu erkekleri var ya.ben esime hic guvenmem ne desem şak dite her yerde söyler hic sevmiyorum bu huyunu
sende ne olur sakinle esine eziyet et ama kisa sürsun hani sen hep bize diyosun ya."uzul ama kisa sürsun":)
maşallah canım cok sevindim rahatladin inş epey stresluydin.
Canim bu hormon testlerini yaptirmadim ama adetin 3.gunu ultrason yapildi. Bana bu sekilde inci gibi dizildigiyle ilgili bir bilgi vermedi. Olsaydi soylerdi diye dusunuyorum. Eve gidince ultrason filmini bulursam ven bakayim olmadi resmi yuklerim yorum icin
canım okudum yazdığını ama yazamadım. ancak yazabiliyorum:)kizlar. saclarimi da yaptim. ondan sonra inanilmaz bir uyku cöktu. baktim kasilmada yok dus sonrasi. dedim.biraz yatayim. uyumusum. o nedenle gitmedim.
ya banyo kaynakli rahatlama oldu ya da yanlis alarmdi. kusuruma bakmayin. heyecan yaptirdim sizlere de.
ah be canım çok üzücü ama böyle şeyler okumasan daha iyi.Kizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
anaaammmm Ali Yasin mi gelmiş hoş gelmiş:))))kizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin) ama baska bilgim yok ne yazikki.
hoş geldin canım. annene çok sevindim şükür her şey yolunda.canlarım hepinizi öyle özledim ki.geçmişi okumadan hemen yazmaya başladım.
öyle zor günler geçirdik ki annemle ilgili.
ameliyat oldu şükür. yoğun bakımda kaldı çok zordu onun yoğun bakımdan çıkışını beklemek.sonra çıktı şükür.15 gün daha hastanede kaldk.akabinde parça alınıp patalojiye gönderilmişti.allahıma şükürler olsun ki sonuç temiz yani kanserin üreme yapmayan türündenmiş.yani tekrarlama olmayacak inşallah.kemoterapiyede gerek kalmadı.annem taburcu olduktan sonrada ben annemlerde kalmaya devam ettim.ve yeni evime geldim.evimi kızımı eşimii çookkk özlemişim.kızımıda çok az görebildim.hastanede kaldığımz sürece .ama şükür ki her şey gerde kaldı bitti. evime ve kızıma kavuştum annem inşallah eski sağlığına kavuşacak.arada bi cepten girmeye çalıştım ama pek beceremedim.sizleri çookkk merak ettim.inşallah herşey yolundadır.yeni hamişler varmı bakamadım.inşallah herşey herkesin olmasını istediği gibidir.
CUTEMMMM canım doğum yaklaşmış.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hamiş arkadaşlarım her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.sağlıklı bir hamilelik geçirinn.
bebek isteyen canlarımmm rabbim inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürecektir. o kadar zor ciddi tedavisi imkansız hastalıklar ve bi çare hastalar gördüm ki hastanedeyken rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
hepiniz allaha emanet olun.
ben ara vermek zorunda kaldım ateş ölçmelere çalışmalara takiplere dr a falan 18 günüm geçti sonrasında adet oldum.ama inşallah tekrar başlayacağım.sevgiyle kalınnn.
oyyyy kıyamam onaaaa.... hoş gelmiş Yasin'imiz:) kilosu da iyi maaşallah. ben tam vaktinde bu kiloyla doğmuşum:)36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....
Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Sezeryana girmeden bol bol dua ettim bacilarim Rabb'im isteyen arkadaslarima tez vakitte nasip eder ins. Bu duyguyu
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49
teşekkür ettim canım dediklerini uyguladım hatta duşta yaptım iyi geldi canım :)
geçmiş olsun canım inş iyi olursun
geçmiş olsuncanım sanada çok geçmiş olsun dr. gitmelisin
güzel haberlerle döndüğüne sevindim gözünüz aydın canım :)
oyyy maşallah canım Allah ayırmasın sizi çokk sevindiminş iyi olacak bebeğin Rabbim herkese yaşatsın :)
ben henüz istifra etmedim ama yakındır.iyi haftalar diliyorum :)
dün ilk defa istifra ettim midem kötü yani tam bulanmıyor ama yediklerim rahatsız ediyor.. yumurta, kızartma yağlı şeylerden çok tiksiniyorumm sabahları çorba içebiliyorum
sabah zor çıktım evden. işe geç kalıyordum çıkamadım banyodan.
ben henüz yiyeceklerden tiksinmiyorum:)
senin tablo benimkilere benzemiş. yumurta gelene kadar çatlıyor insan. ama yapacak bir şey yok maalesef.kızlar ay bana bi akıl verin kasıklarım 2 gündür perişan etti beni gaz şişkinlik,sancı hiç bukadar yogun olmamıştı bu dönem,çatlamak bilmedi bu yumda haa,yok bişey deyil aha çatladı aha çatlayacak diye adam elimde kalacak birgünhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 napıyım ben yaa
hehe sert ama güzel olmuş:) tuttummmm..canlarım günaydın bugün 3 te randevumuz var baya heyecanlıyım
dün kv de sorun olmadı görümce geldi cinsiyeti öğrenince isim düşünelim hatta buldum dedi bende kendini yorma ismi belli dedim ya var aklımda bi isim söyleyeyim dedi hiç güzel kafanı yorma dedimbozuldu biraz
sana da canım. işlerinde de kolaylıklar diliyorum:)Gunaydin kizlar
Azeri Allah anali babali buyutsun canim
Yusram guzel haberlerle gel canim
Herkese hayirli guzel bi hafta diliyorum
iyiyim canım sağ ol. sen nasılsın?s.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
azerimm çokk sevindim yawrunu ALLAH analı babalı büyütsün inşş
cutemim sen daha burdamısın bacım
eflalim hayırlı güzel haberle dön inş
yusram seninde güzel haberlerni bekliyoruz
deryammm günaydın ohh bol bol dinlendin kuzunla mis
mericem melegini RABBİM korusun inşşş çok üzüldüm
boranım yum güzeli oldun cıktın kııbekle ALLAHIM çok büyük
dgpnr nasılsın bacım
nesdem nukramm adı aklıma şuan gelmedi arkadşlar k. bakmayın nasılsınızzz
ne fenasın kızzz eflalimmmmmm:)))))) eferim sanaBen geldim, ayy bir macerayla gittim:) oğlumu bıraktım babaanneye aslında onun kontrolü vardı beraber gidecektik benimki kaka yaptıbezide kalmamıştı kafamda ampul yandı dedim bez almaya diye çıkayım kanı verip bezi alıp geleyim öyle yaptım beni hafiye kv anlamıştır kesin ayy sıra vardı şansıma dedim dr a hemen verdi progesteronda baktırmak istiyorum dedim ama sistem kabul etmedi fsh vs. işaretledi o da, teli aldım arayıp öğrenicem,netten baksam dedim yok ara dedi deli mi ne birde canımlı konuşuyor neyse ben barkotun üstündeki numaraları aldım belki onlara bakarım
Dönerken kendime kırmızı bir tayt aldımayyy salam gibi neyime giyiyorsam göbeğimin fotosunu çeksem eflal 6 aylık olmuşsun dersiniz
ateşin düşmemiş o düşme sayılmaz. neden bu kadar yıprattın kendini canım benim yacanlarr beni yanlız bırakmayın şu an çok kötü aglıyorum hemde dua ediyorum lütfen bütün hamilelere rica ediyorum lütfen benim için 1 tane ayetel kürsü okurmusunuz okumazsanız bile ALLAH razı olsun okuyan bacılarımada ALLAH razı olsun canlar ben çok kötü oldum yaakendimi sakinleştiremiyorum sizler cansınızz ama ateşim düştü galiba yok
hoş geldinAn itibariyle evime dönmüş bulunmaktayım bacılaarrrrr
Geçmişi okumaya kalkarsam akşamı ederim şimdi
Var mı önemli gelişmelerrr???
Cute'm doğurdu muuu??
Merice'm naptı,bebeği tutundu mu ??
Veee başka başka hamiş haberleriiiiiiiii?????
oyhhh.. sen böyle dedikçe benim içime oturuyor.kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
kıyamam size. bebek gelince o 40 gün çabuk geçer.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.kızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
Allah korusun canım. aklına kötü şeyler getirme. bir hafta su gibi akıp geçecek inşallah.selam kızlar şöyle bir geçmişe bakayım dedim.
şükür azerinin kendi de bebeği de iyiymiş. azericim allah seni oğluna oğlunu da sana bağışlasın.
eflal kan sonucun çıktı mı çünkü hızlı hızlı baktım geçmişe göremedim.
beni sorarsanız eşim ankaraya gitti 1 haftalığına semineri var yine. evde kuş gibi kaldım. inşallah hastalık filan yaşamam tek başıma çok korkuyorum adamakıllı kimsecikler yok burda bana koşup yardım edebilecek çünkü.
canım 17+5 yani 18. haftamızayızMaşallahh kız boyu baya uzun tam kaçıncı haftandasın şimdi sen gözünaydın canım sağlıkla büyüsün annesinin karnında oğluşun
sağol canım benim sen daha iyi misinmasallah canim. gozun aydin.
sağol bitanem seninde bu günlerin yakın hemen büyüyoalar aslında zaman geçmiyo gibi ama düşününce pek hızlı geçiyorgüle güle kullan canım perdelerini, ölç canım ölç:) bende 4.45 de ölçüyorum:) namaza kalkıyorum mecburen:) çıktı canım 906
ay maşallah canım kuzuna
evet canım çok şükür rahatladım ekim annelerinde neredeyse herkes hissetmiş panikledim bide öksürüğüm falan olunca korktum açıkcası ama şükürler olsun herşey yolundaCanim benim esin hata etmis ama siz daha önemlisiniz
etkikenir rüzgâr ve bak sikintidan sancın var.
bu erkekleri var ya.ben esime hic guvenmem ne desem şak dite her yerde söyler hic sevmiyorum bu huyunu
sende ne olur sakinle esine eziyet et ama kisa sürsun hani sen hep bize diyosun ya."uzul ama kisa sürsun":)
maşallah canım cok sevindim rahatladin inş epey stresluydin.
sancim var kuzum ;(AZAPÇİÇEĞİM canım hadi inşallah koyularşır ama kızların dediği gibi sabah da test yap bakalım ayyy inşalahhhhhhhhhhh
EFLOŞŞŞ kız çok güzel sonucun maşalahhhhhhhhhh
CUTEM meleğim benim çok haklısın sinirlenmekte kimseye demediniz sonuçta ama Rüzgar ve kendin için sakin ol bak sancın artmış güzelim :26:
canım 17+5 yani 18. haftamızayız
sağol canım benim sen daha iyi misin
sağol bitanem seninde bu günlerin yakın hemen büyüyoalar aslında zaman geçmiyo gibi ama düşününce pek hızlı geçiyor
evet canım çok şükür rahatladım ekim annelerinde neredeyse herkes hissetmiş panikledim bide öksürüğüm falan olunca korktum açıkcası ama şükürler olsun herşey yolunda
Rabbim sana ve tüm bekleyenlere nasip etsin
gözün aydın canım çok güzel sonuçunBen geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
ayyy yesin teyzesi gözümüz aydın bak ben sana dedim o içerde kımıl kımıldır diyekızlar önce yazayım sonra geçmişe bakayım dedim
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
kardeşin hamile kız,hayırlı olsun
Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi
çok halsiz kalmışsın herhalde canım. iyi beslen.Bana gelince kizlar oksurugum azaldi.ama surekli bi hasta halim var halsizim.basim donuyo.havalrdan mi bilemedim.yataktan cikasim yok.oyle yatayim uyuyayim istiyorum.sabah esime kahvaltiyi zor hazirladim.oda benden once kalkinca sinirleniyo neymis o kalktiginda kahvalti hazir olcakmis pasazadeye bak hele hizmetcisi var sanki.ama hamile kalayim ona olmadik eziyeti edicem :)) adete daha var aslinda yokta ben gecikme payi koydum.bi hafta diyorum kendimce.goguslerim cok agriyor bu ay.bide benim sanci belden vurmaz.gecen ay az olmustu adetim.ya con sancili gecicek yada bebis gelicek :))
wuhuuuu süperrr:)) maaşallah canım benim.Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
maaşallah.kızlar buda benim test sonucum hep koymak istemişimdirrrr sonundaa başardımmEki Görüntüle 1101093
canım benim göremiyorum her zamanki gibi.slm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
git bence canım.Kızlar stresten midem ağrıdı, aradım doktoru kv den istedim teli:) bir yeri arıycam diye:) tedbir amaçlı bir şey söylemedi, haftaya pazartesi gel diyor, dedim erkenden gelmek istemiyorum keseyi görmemiz lazım dedi ne yapayım sizce? Güveneyim mi kızlar doktora?
amannn niye öyle bir şey yapmış yaa..
uyuyakalmisim.kizlar. yeni uyandim.
esim aradi. kizma ben bisi yaptim yaptim.dedi.arkadasimiz aramis ona dogum tarihini soylemjs. neymis efendim cocuk soz vermis kimseye demezmis. kan beynime sicradi. ben kardeslerime soylemedim ya...ne alaka gidip soyledin arkadasina. soz verdin bir de. cok kizginim suanm.dellendim telefonu suratina kapattim. kvlerle de iliskisi var bu arkadasin.
güle güle kullan canım.anam sayfalar almış gitmis başını.
oglen okudum ama yine de geride kalmisim.
ben de simdi perdeciye ugradim siparişleri aldim arkadasla baska perdeciden fon sipariş verdim inş guzel olur.
ordan eczaneye gittk arkadsla birlikte folidoca, e vitamini, ve ateş olcer aldim vee ölçmeye karar verdim ne derece iki kat stres olacağımı bilsemde kizlar 6ile 8arasi olculmeli ama ben 5te olcebilirim olmaz mı?
arkds diyor ki aa ates olcer almak aklima hic gelmemisti
ilerde lazim olcak diyr kendisi hamile ve yeni evli hic böyle şeyler bilmiyr istediği ilk ay gebe kaldi.
ben de niçin aldigimi hic çaktırmadim
bu arada eflalimmmmm sonucun cikti mi?
ohh maaşallah canım. amin.kızlar önce yazayım sonra geçmişe bakayım dedim
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
pozitif hayırlı olsun
Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi
canım okudum yazdığını ama yazamadım. ancak yazabiliyorum:)
arada atraksiyon iyi geliyor:) şaka bir yana insan bilmeyince zor vallaha.. sanırım gününü sevdi paşamız bekliyor:)
ah be canım çok üzücü ama böyle şeyler okumasan daha iyi.
Allah yardımcısı olsun, sabır versin.
anaaammmm Ali Yasin mi gelmiş hoş gelmiş:))))
hoş geldin canım. annene çok sevindim şükür her şey yolunda.
daha da iyi olacak zamanla. ben de hamileyim:) son hamilemiz eflalim:)
oyyyy kıyamam onaaaa.... hoş gelmiş Yasin'imiz:) kilosu da iyi maaşallah. ben tam vaktinde bu kiloyla doğmuşum:)
kokla bizim için de canım.
inşallah sonuda senin tablo gibi bebek olur,yteşekkür ettim canım dediklerini uyguladım hatta duşta yaptım iyi geldi canım :)
geçmiş olsun canım inş iyi olursun
geçmiş olsun
ben henüz istifra etmedim ama yakındır.
sabah zor çıktım evden. işe geç kalıyordum çıkamadım banyodan.
ben henüz yiyeceklerden tiksinmiyorum:)
senin tablo benimkilere benzemiş. yumurta gelene kadar çatlıyor insan. ama yapacak bir şey yok maalesef.
hehe sert ama güzel olmuş:) tuttummmm..
sana da canım. işlerinde de kolaylıklar diliyorum:)
iyiyim canım sağ ol. sen nasılsın?
ne fenasın kızzz eflalimmmmmm:)))))) eferim sana
ateşin düşmemiş o düşme sayılmaz. neden bu kadar yıprattın kendini canım benim ya
hoş geldin
oyhhh.. sen böyle dedikçe benim içime oturuyor.
kıyamam size. bebek gelince o 40 gün çabuk geçer.
gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin.
Allah korusun canım. aklına kötü şeyler getirme. bir hafta su gibi akıp geçecek inşallah.
gözün aydın canım çok güzel sonuçun
ayyy yesin teyzesi gözümüz aydın bak ben sana dedim o içerde kımıl kımıldır diye
kardeşin hamile kız,hayırlı olsun
çok halsiz kalmışsın herhalde canım. iyi beslen.
inşallah sonu bebiş olur
wuhuuuu süperrr:)) maaşallah canım benim.
maaşallah.
canım benim göremiyorum her zamanki gibi.
akşam tekrar yap bence. ya da sabah.
inşallah vardır:)
git bence canım.
amannn niye öyle bir şey yapmış yaa..
umarım söylemez vallaha.
güle güle kullan canım.
ateş ölçerin de uğurlu gelir inşallah
ohh maaşallah canım. amin.
pozitif hayırlı olsun
kızlar heveslendik ama sanırım testin azabına uğradık tekrar test yaptık koca negative bekleyince öyle bir çizgi çıktı çok ilginç yok henüz bir çabası yoktu regli normalden az sürünce şüphelendik inşaallah kızlar kardeşime de nasip olur
ins canim. ama o pozitifdi kimyasal mi gecirdi aceba kismet bakalim hayırlısı olsun.
kızlar heveslendik ama sanırım testin azabına uğradık tekrar test yaptık koca negative bekleyince öyle bir çizgi çıktı çok ilginç yok henüz bir çabası yoktu regli normalden az sürünce şüphelendik inşaallah kızlar kardeşime de nasip olur
canım beklediği için çıkmış diye düşündük belkide dediğin gibidir
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?