Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim pozitif bu maşallah hayırlı olsun.

Canım bende öyle dedim ama 2 gün bekledi diyo sanırım üstünede görme olmuş galiba regl gibi kanaması olmuş bunu 2 gün önce yapmış şimdi tekrar test yapıcaz gelicek inşallah dediğin gibidir

Canım bende öyle dedim ama 2 gün bekledi diyo sanırım üstünede görme olmuş galiba regl gibi kanaması olmuş bunu 2 gün önce yapmış şimdi tekrar test yapıcaz gelicek inşallah dediğin gibidir
canım test pozitif bence, gözünüz aydın bebişine kuzen geliyor inşallah

)

cnm. bu hormom testleri olmadan pco teshisi konulamaz. sen bunlari da yaptir bu sefer. usg den anlamam cnm ben.

canım okudum yazdığını ama yazamadım. ancak yazabiliyorum:)
arada atraksiyon iyi geliyor:) şaka bir yana insan bilmeyince zor vallaha.. sanırım gününü sevdi paşamız bekliyor:)

Kizlar ekim anneleri topiginde bi haber okudum iyice moralim boizuldu orda bi arkadas kontrole gitmis 16. Haftadaymis ve bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis Rabbim esirgesin kuzularimizi
ah be canım çok üzücü ama böyle şeyler okumasan daha iyi.
Allah yardımcısı olsun, sabır versin.
kizlar. haziran anneleri tooiginde gordum. oglen azeriyi sezeryana almislar. topigimizin abisi oldu Ali Yasin ) ama baska bilgim yok ne yazikki.
anaaammmm Ali Yasin mi gelmiş hoş gelmiş:))))
hoş geldin canım. annene çok sevindim şükür her şey yolunda.
daha da iyi olacak zamanla. ben de hamileyim:) son hamilemiz eflalim:)
oyyyy kıyamam onaaaa.... hoş gelmiş Yasin'imiz:) kilosu da iyi maaşallah. ben tam vaktinde bu kiloyla doğmuşum:)
kokla bizim için de canım.

AZAPÇİÇEĞİM canım hadi inşallah koyularşır ama kızların dediği gibi sabah da test yap bakalım ayyy inşalahhhhhhhhhhh
EFLOŞŞŞ kız çok güzel sonucun maşalahhhhhhhhhh
CUTEM meleğim benim çok haklısın sinirlenmekte kimseye demediniz sonuçta ama Rüzgar ve kendin için sakin ol bak sancın artmış güzelim :26:

Maşallahh kız boyu baya uzun tam kaçıncı haftandasın şimdi sen gözünaydın canım sağlıkla büyüsün annesinin karnında oğluşun
canım 17+5 yani 18. haftamızayız
masallah canim. gozun aydin.
sağol canım benim sen daha iyi misin
güle güle kullan canım perdelerini, ölç canım ölç:) bende 4.45 de ölçüyorum:) namaza kalkıyorum mecburen:) çıktı canım 906
ay maşallah canım kuzuna
sağol bitanem seninde bu günlerin yakın hemen büyüyoalar aslında zaman geçmiyo gibi ama düşününce pek hızlı geçiyor
evet canım çok şükür rahatladım ekim annelerinde neredeyse herkes hissetmiş panikledim bide öksürüğüm falan olunca korktum açıkcası ama şükürler olsun herşey yolunda
Rabbim sana ve tüm bekleyenlere nasip etsin

sancim var kuzum ;(

rahatla cnm. benim. sorun yok masallah.
esim mesaj atmism hatasinin farkinda, eve gelince parcalayacagimi da bildigi icin korkusundan onceden ozur diliyr. ama yemezler.

Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim

Bir saat uyumuşum rüya bile gördüm doktorla tahlille uğraştım durdum
gözün aydın canım çok güzel sonuçun
ayyy yesin teyzesi gözümüz aydın bak ben sana dedim o içerde kımıl kımıldır diye

Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi
kardeşin hamile kız,hayırlı olsun

benim oglan eksin cok seviyr cnm )
dun aha deoguruyrm.dedim ama geri kacti )

çok halsiz kalmışsın herhalde canım. iyi beslen.
inşallah sonu bebiş olur
Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim

Bir saat uyumuşum rüya bile gördüm doktorla tahlille uğraştım durdum
wuhuuuu süperrr:)) maaşallah canım benim.
kızlar buda benim test sonucum hep koymak istemişimdirrrr sonundaa başardımmEki Görüntüle 1101093
maaşallah.
canım benim göremiyorum her zamanki gibi.
akşam tekrar yap bence. ya da sabah.
inşallah vardır:)
git bence canım.
amannn niye öyle bir şey yapmış yaa..
umarım söylemez vallaha.
güle güle kullan canım.
ateş ölçerin de uğurlu gelir inşallah
ohh maaşallah canım. amin.

Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi
pozitif hayırlı olsun

kızlar kasık agrım dedigim gibi çok var,akıntım krem,ve kaçgündür gögüslerim şiştikçe şişti agzıma çıktılar iyice ve agrıyorlar,ama yum.hala yok nebu kızlar anlamadım ben,kist falan olmasın yumyumum

gözün aydın canım çok güzel sonuçun

ayyy yesin teyzesi gözümüz aydın bak ben sana dedim o içerde kımıl kımıldır diye

kardeşin hamile kız,hayırlı olsun

kızlar heveslendik ama sanırım testin azabına uğradık tekrar test yaptık koca negative bekleyince öyle bir çizgi çıktı çok ilginç yok henüz bir çabası yoktu regli normalden az sürünce şüphelendik inşaallah kızlar kardeşime de nasip olur

ins canim. ama o pozitifdi kimyasal mi gecirdi aceba kismet bakalim hayırlısı olsun.

amin cnm. nasip olur insallah.

canım beklediği için çıkmış diye düşündük belkide dediğin gibidir

yok be tatlım beklesede bukadar net ikinci çizgi çıkmazdı bencede kimyasal yaşadı,neyse hayırlısı olsun

herkese iyi akşamlar kızlar

bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:

daha ne olsun cnm testin sonucu. masallah.
hic aklini bulandirma. sakin amniyosentez yaptirma..dr.unda oyle demis hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…