herkese iyi akşamlar kızlar
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
daha ne olsun cnm testin sonucu. masallah.
hic aklini bulandirma. sakin amniyosentez yaptirma..dr.unda oyle demis hem.
evet canım riskli dedi zaten amniyosentez dr um her şeyin iyisini kötüsünü söyleyen bi bayan riskleri falan her şeyi anlatıyor sağolsun
bu arada sen sakinleştin mi bakayım, eşin haksız ama olan olmuş artık yıpratma kendini
yusrammm miniğine maşallahhhhbayağı abi olmuşş
testinin sonucu çok güzel canım bulandırma kafanı
maşallah kuzuna canım.herkese iyi akşamlar kızlar
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
kuzummm kıyamam yaaa.tabiki de sakinlemedim. hatta esim geldi parcaladim ama sinirim 10 katina cikti. suan tepemden alev cikiyor artik.
sen aklini bulandirma..rahat ol. tarama testi bunlar. tani degil.cnm.
tabiki de sakinlemedim. hatta esim geldi parcaladim ama sinirim 10 katina cikti. suan tepemden alev cikiyor artik.
sen aklini bulandirma..rahat ol. tarama testi bunlar. tani degil.cnm.
öyleymiş boranım yok hiç bulandırmıyorum kafam çok rahat
dün gergedanlar ve fillerle ilgili belgesel izledim gergedan 16 filin 20 ay gebelik süresi varmışRabbim ne kadar büyüksün dedim düşünsene 20 ay gebelik süremiz olduğunu testlerle ultrasonlarla kafayı yerdik biraz ilginç ama paylaşayım dedim sizinle
maşallah kuzuna canım.
kuzummm kıyamam yaaa.
kendine ediyorsun ama böyle yaparak.
sen bi doğur ondan sonra alırsın hıncını
maşallah kuzuna canım.
kuzummm kıyamam yaaa.
kendine ediyorsun ama böyle yaparak.
sen bi doğur ondan sonra alırsın hıncını
öyleymiş boranım yok hiç bulandırmıyorum kafam çok rahat
dün gergedanlar ve fillerle ilgili belgesel izledim gergedan 16 filin 20 ay gebelik süresi varmışRabbim ne kadar büyüksün dedim düşünsene 20 ay gebelik süremiz olduğunu testlerle ultrasonlarla kafayı yerdik biraz ilginç ama paylaşayım dedim sizinle
ay çok zor yaaa.
gebeliği hastalık olarak görmüyorum ama zor bir süreç gebelik.
allah fillere ve gergedan kardeşlerimize sabır versin
kızlar bugün hıdrellez.
dileklerinizi dilemeyi unutmayın
bi simdi yapayim bi de dogumdan sonra.
oyle koti tehtit ettim ki sesi cikmiyr. "doguma babamla gidiyrm..sen de gelmiyrsun.bebegi de sana gostermiyrm" dedim. agladi aglayacak. cok sinirlendirdi beni. hak etti. hormonlarin gucu adina parcaladim gitti. komusmuyrm simdide..tek diyebildigi "agzimdan kacti. ozur dilerim".. yemezler. beni gunde 40 kisi ariyr. benim niye agzimdan kacmiyr.
alemsin valla sosyalimmevet haklısın çekilmez okadar kızz,allahım biliyor dagına göre kar veriyor işte rabbim
kızlar bugün hıdrellez.
dileklerinizi dilemeyi unutmayın
canımın içi ama olan olmuş artık eşinide haklamışsın ama kendini yıpratma sakinleş zararı falan olur Allah korusun
anammm tamam yeter tehdit biraz ağır olmuş:)bi simdi yapayim bi de dogumdan sonra.
oyle koti tehtit ettim ki sesi cikmiyr. "doguma babamla gidiyrm..sen de gelmiyrsun.bebegi de sana gostermiyrm" dedim. agladi aglayacak. cok sinirlendirdi beni. hak etti. hormonlarin gucu adina parcaladim gitti. komusmuyrm simdide..tek diyebildigi "agzimdan kacti. ozur dilerim".. yemezler. beni gunde 40 kisi ariyr. benim niye agzimdan kacmiyr.
sağol bebeğim. eğitimi var canım suni tohumlama. yani bizim deyimle aşılamasağol canım
Allah kavuştursun kuzum eşinlede eğitimemi gitti uteme
allah herkesin dileklerini dualarını kabul etsin.kız sen benden çok yaşıcan valla,tam ben yazıcaktım
inan elimde degil cnm. icim sogumuyor.neyse konustukca sinirleniyrm. bosver kuzum.
anammm tamam yeter tehdit biraz ağır olmuş:)
ağzından kaçırmamıştır da işte biriyle paylaşmak istemiş belliki.
zehir olmasın son günleriniz kuzum baş başa son günler bunlar.
olmuş artık git sarıl kocana.
sağol bebeğim. eğitimi var canım suni tohumlama. yani bizim deyimle aşılama
allah herkesin dileklerini dualarını kabul etsin.
tamam canım sen yeter ki sinirlenme
eğitile eğitile bi şeye yarayamadık biz mayıs sonu bi eğitim daha diyorlar ama hayırlısıtabletler mi ne verilecekmiş
Kuzum sancın ne durumda artık diğer durumu sormuyorum aklına getirme sendesancim var kuzum ;(
rahatla cnm. benim. sorun yok masallah.
esim mesaj atmism hatasinin farkinda, eve gelince parcalayacagimi da bildigi icin korkusundan onceden ozur diliyr. ama yemezler.
Sağol teyzesi darısı başına :)))gözün aydın canım çok güzel sonuçun
ayyy yesin teyzesi gözümüz aydın bak ben sana dedim o içerde kımıl kımıldır diye
kardeşin hamile kız,hayırlı olsun
darisi başına pinarimmmmmm sende yakında görecen bu günleridgrpnr .!.:ohh maaşallah canım. amin.
n
Sağol teyzesi sende ikili teste takılma sonuç çok güzel zatenevet canım riskli dedi zaten amniyosentez dr um her şeyin iyisini kötüsünü söyleyen bi bayan riskleri falan her şeyi anlatıyor sağolsun
bu arada sen sakinleştin mi bakayım, eşin haksız ama olan olmuş artık yıpratma kendini
yusrammm miniğine maşallahhhhbayağı abi olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?