Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

devam ediyr cnm.
kasilmalar baya var. gecer sanirim. gecmezse de hastaneye gideriz en fazla. eksin istemiyrm bu aksam

sizin orada tabletler verildi mi canım sorma bana da ters okul ders işleri afakanlar basıyor benide

sağol canım

28 mayısa gideceğim zaten eşim gelebilir mi bilmiyorum eğer gelmezse beraber gideriz canım ayırca senide özledim bide göbüşünü merak ediyorum

devam ediyr cnm.
kasilmalar baya var. gecer sanirim. gecmezse de hastaneye gideriz en fazla. eksin istemiyrm bu aksam
Canım benim zamanı ya artık normaldir sancılar bence bak duruma göre gidersin artık

Canım tamam tek olursan gelirim yanına inşallah bende seni özledim

dr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir mii bunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki

haydaaaaa.
eczaci hic mi dikkat etmez yahu. cnm inan bilmiyrm nereye sikayet edebilecegini. belki eczacilar birligi odasina olabilir. fisini atma ama. o da lazim.

haydaaaaa.
eczaci hic mi dikkat etmez yahu. cnm inan bilmiyrm nereye sikayet edebilecegini. belki eczacilar birligi odasina olabilir. fisini atma ama. o da lazim.

fişini vermedi ki canım devlet karşılamadığı için bizimde hiç aklımıza gelmedi yarın gideceğim kafasına atacağım ilacı , bizde hiç bakmadım ama % kaç kişi bakıyor ki ilaçların son kullanma tarihine

aaaa o kadar belirgin çizgi varken nasıl olur canım ya?
kızların dediği gibi bence de kimyasal yaşamıştır.
ya da ikinci testte de sonradan çıkar belki bekletin biraz.
inşallah canım benim.
gerçekten süper çıkmış sonuç.
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım. sonradan pişman olmak kötü oluyor çünkü.
kızlar bugün hıdrellez.
dileklerinizi dilemeyi unutmayın
aaa evettt:)
ay inşallah canım :)
e yuhh diyorum yaa nasıl bir eczane ki bu
Türk Eczacılar Birliği'ne şikayet edebilirsin canım.

fiş falan vermedi ki canım nasıl olacak bu iş ilacı yarın iade edeyim diyorum sonra mı şikayet edeyim hem ismini falanda öğrenmiş olurum :26:

fiş falan vermedi ki canım nasıl olacak bu iş ilacı yarın iade edeyim diyorum sonra mı şikayet edeyim hem ismini falanda öğrenmiş olurum :26:
hmm fişsiz olmaz tabi.
sen yarın fevri davranmadan git söyle tatlı dille.
olmadı şikayet var a yazarsın.
fiş çok önemli işte ne alırsan al istersen sakız al fişini almadan çıkma.

hmm fişsiz olmaz tabi.
sen yarın fevri davranmadan git söyle tatlı dille.
olmadı şikayet var a yazarsın.
fiş çok önemli işte ne alırsan al istersen sakız al fişini almadan çıkma.

bi alışveriş bi fiş diyorsun yani yarın bi gideyim bakayım sağol

Ooooo kuzum kötü olmuş ya eczacıyı önce parala sonrada alo 170 varya ara şikayet et. Hatta istersen hani Fuzuli sağlık işleri varya orda eczaneleri denetleyen kurum eczacıları var onlara ulaşabilirsin
İnşallahhhhhh balım

tamam canım yarın karar vereceğim ne yapacağıma adamın önce bi ifadesini alayımda

Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim

Bir saat uyumuşum rüya bile gördüm doktorla tahlille uğraştım durdum
değerin süper cnım yavrusun seninle :))))))))))
ben silik çizgi gördüm gibi canım hayırlısı olsun

canım sonucun güzel kafanı karıstrma başka bırseye gerek yok

alıntı yaptım ama arada goremedım..

canım ohhh eşine iyi yapmışsın hormonlar aşkına :))
ağzından kaçırdığı filan hikaye korktu tabii atıyor ......
sen sakınleş şimdi canım

Ablalarim kardeslerim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Yalniz Yasin imi vermediler daha emme fonksiyonunu kazanamamis daha...
Ama sukur makineden bagimsiz yasamini surduruyor....
Yarin beni taburcu edecekler ama ben oglumu almadan gitmek istemiyorum...
Cok ozluyoorum onu gunde iki kere gormek yetmiyor
Ins. Bir mucize olurda oglumla birlikte cikariz bu hastaneden

canım benim inşallah beraber çıkarsınız kendini yıpratma canım, 1-2 gün daha sabret ondan sonra hep birlikte olacaksınız

canım benim kendini yıpratma az daha sabret.
bak onun şu an çok ihtiyacı var kuvöze.
yeter ki o iyi olsun öyle düşün canım.
inşallah fazla bekletmez anneyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…