Kuzum sancın ne durumda artık diğer durumu sormuyorum aklına getirme sende
Sağol teyzesi darısı başına :)))
darisi başına pinarimmmmmm sende yakında görecen bu günleri
Sağol teyzesi sende ikili teste takılma sonuç çok güzel zaten
senin kuzuyuda merak ediyorum bigun kontrole tek gelirsen ara bende geleyim hastane işime yakın zaten
valla ben anladım ki ben artık eğitime kapalıyım.
bi kursa yazıldım anam ağladıdora okula başlayınca yeniden ilkokula gitcem diye şimdiden basıyolar bana
tabletleri bi halta yaramıyo açmıyor hiçbir siteyi.
Kuzum sancın ne durumda artık diğer durumu sormuyorum aklına getirme sende
senin kuzuyuda merak ediyorum bigun kontrole tek gelirsen ara bende geleyim hastane işime yakın zaten
yavrunu görmüşsün hayırlı olsun.
sorun olmadığını biliyordum ki ben:)
Canım benim zamanı ya artık normaldir sancılar bence bak duruma göre gidersin artıkdevam ediyr cnm.
kasilmalar baya var. gecer sanirim. gecmezse de hastaneye gideriz en fazla. eksin istemiyrm bu aksam
sizin orada tabletler verildi mi canımsorma bana da ters okul ders işleri afakanlar basıyor benide
sağol canım
28 mayısa gideceğim zaten eşim gelebilir mi bilmiyorum eğer gelmezse beraber gideriz canım ayırca senide özledim bide göbüşünü merak ediyorum
dr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir miibunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki
haydaaaaa.
eczaci hic mi dikkat etmez yahu. cnm inan bilmiyrm nereye sikayet edebilecegini. belki eczacilar birligi odasina olabilir. fisini atma ama. o da lazim.
aaaa o kadar belirgin çizgi varken nasıl olur canım ya?kızlar heveslendik ama sanırım testin azabına uğradık tekrar test yaptık koca negative bekleyince öyle bir çizgi çıktı çok ilginç yok henüz bir çabası yoktu regli normalden az sürünce şüphelendik inşaallah kızlar kardeşime de nasip olur
gerçekten süper çıkmış sonuç.herkese iyi akşamlar kızlar
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
aaa evettt:)kızlar bugün hıdrellez.
dileklerinizi dilemeyi unutmayın
ay inşallah canım :)Kuzum sancın ne durumda artık diğer durumu sormuyorum aklına getirme sende
e yuhh diyorum yaa nasıl bir eczane ki budr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir miibunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki
aaaa o kadar belirgin çizgi varken nasıl olur canım ya?
kızların dediği gibi bence de kimyasal yaşamıştır.
ya da ikinci testte de sonradan çıkar belki bekletin biraz.
inşallah canım benim.
gerçekten süper çıkmış sonuç.
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım. sonradan pişman olmak kötü oluyor çünkü.
aaa evettt:)
ay inşallah canım :)
e yuhh diyorum yaa nasıl bir eczane ki bu
Türk Eczacılar Birliği'ne şikayet edebilirsin canım.
hmm fişsiz olmaz tabi.fiş falan vermedi ki canım nasıl olacak bu iş ilacı yarın iade edeyim diyorum sonra mı şikayet edeyim hem ismini falanda öğrenmiş olurum :26:
hmm fişsiz olmaz tabi.
sen yarın fevri davranmadan git söyle tatlı dille.
olmadı şikayet var a yazarsın.
fiş çok önemli işte ne alırsan al istersen sakız al fişini almadan çıkma.
hihiiiii evet:)bi alışveriş bi fiş diyorsun yaniyarın bi gideyim bakayım sağol
Ooooo kuzum kötü olmuş ya eczacıyı önce parala sonrada alo 170 varya ara şikayet et. Hatta istersen hani Fuzuli sağlık işleri varya orda eczaneleri denetleyen kurum eczacıları var onlara ulaşabilirsindr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir miibunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki
İnşallahhhhhh balımaaaa o kadar belirgin çizgi varken nasıl olur canım ya?
kızların dediği gibi bence de kimyasal yaşamıştır.
ya da ikinci testte de sonradan çıkar belki bekletin biraz.
inşallah canım benim.
gerçekten süper çıkmış sonuç.
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım. sonradan pişman olmak kötü oluyor çünkü.
aaa evettt:)
ay inşallah canım :)
e yuhh diyorum yaa nasıl bir eczane ki bu
Türk Eczacılar Birliği'ne şikayet edebilirsin canım.
Ooooo kuzum kötü olmuş ya eczacıyı önce parala sonrada alo 170 varya ara şikayet et. Hatta istersen hani Fuzuli sağlık işleri varya orda eczaneleri denetleyen kurum eczacıları var onlara ulaşabilirsin
İnşallahhhhhh balım
değerin süper cnım yavrusun seninle :))))))))))Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
ben silik çizgi gördüm gibi canım hayırlısı olsunslm kızlar testimi yaptım ama sanki belli belirsiz sanki gördüm gibi cizgiyi ama emin olasmadım sizde bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 1101139 Eki Görüntüle 1101141 Eki Görüntüle 1101140 Eki Görüntüle 1101138 Eki Görüntüle 1101137
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
değerin süper cnım yavrusun seninle :))))))))))
ben silik çizgi gördüm gibi canım hayırlısı olsun
canım sonucun güzel kafanı karıstrma başka bırseye gerek yok
Ablalarim kardeslerim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Yalniz Yasin imi vermediler daha emme fonksiyonunu kazanamamis daha...
Ama sukur makineden bagimsiz yasamini surduruyor....
Yarin beni taburcu edecekler ama ben oglumu almadan gitmek istemiyorum...
Cok ozluyoorum onu gunde iki kere gormek yetmiyor
Ins. Bir mucize olurda oglumla birlikte cikariz bu hastaneden
canım benim kendini yıpratma az daha sabret.Ablalarim kardeslerim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Yalniz Yasin imi vermediler daha emme fonksiyonunu kazanamamis daha...
Ama sukur makineden bagimsiz yasamini surduruyor....
Yarin beni taburcu edecekler ama ben oglumu almadan gitmek istemiyorum...
Cok ozluyoorum onu gunde iki kere gormek yetmiyor
Ins. Bir mucize olurda oglumla birlikte cikariz bu hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?