Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım sen sakın moralını bozma bebeğin çok erken gelmedi birkaç gün içnde herşey düzelecek.
rabbim yavruna sağlıklı sıhhatlı uzun omurler versin.

alıntı yaptım ama arada goremedım..

canım ohhh eşine iyi yapmışsın hormonlar aşkına :))
ağzından kaçırdığı filan hikaye korktu tabii atıyor ......
sen sakınleş şimdi canım
sakinlestim sukur cnm.
ama sanci ve kasilmalar devam ediyr.

kiyamam size. Allahim ayirmasim sizi. korkma kuzum. birkac gun durur cikaririlar Ali Yasini de. azcik sabir kuzum. cok zor biliyorum ama kuzucugun iyilesip gelsin sana annesi. sen de bu arada vucudunu toparlamaya calis cnm. mutlaka pompayla gun icinde sutunu sag ki sonra sorun yasamayasin.

Kuzumm iyilessinde allahin izniyle.hic uzulme bundan sonra hep berabersiniz zaten.moralini yuksek tut.

bi alışveriş bi fiş diyorsun yani yarın bi gideyim bakayım sağol

Ihmal etme canim sikayet et biran once insan sagligiyla oynamak neymis gorsunler.bence ecz gitmeden direk sikayet et cunku sen gidersen tarihi gecmis ilaclari kaldirirlar.ama direk denetime giderlerse daha iyi olur suc ustu olur..

Testine baktim ama goremedim ben kizlar gormus.canim insallahh geliyodur bebisin.sabah bitane daha yap bakalim belirginlesir insallah.ben test magduru olarak fazla umutlanma derim insan cok uzuluyor yikim oluyor.hayirlisi insallah vardir da seviniriz..

Ihmal etme canim sikayet et biran once insan sagligiyla oynamak neymis gorsunler.bence ecz gitmeden direk sikayet et cunku sen gidersen tarihi gecmis ilaclari kaldirirlar.ama direk denetime giderlerse daha iyi olur suc ustu olur..
olur canım senin dediğin gibide yapabilirim

Adetim bes gu n gecti test negatif cikti ama atesim hsla yüksek mersk ediyorum adet olmadigim icin mi atesim dusmuyor yoksa hamile olma ihtimali m hala var mi yardimci olursaniz sevinirim

)

cnm. bu hormom testleri olmadan pco teshisi konulamaz. sen bunlari da yaptir bu sefer. usg den anlamam cnm ben.

Pekala bakalim adetim gidince bu defa bunlari soyliycem bakalim yaptirip kesin bir ogreneyim. Bu arada sen hamilesin galiba?

ins canim biraz daha sabir bebişin toplasin kendini birdaha hic ayrilmayasiniz ins.

sağol canım var da eşimin teyzesinin ve benim dayımın bana geçmiyor öyle olunca sanırım
canım inir kürü yapma kiste sebep olur senin soğan kürü yapman lazım gebe kalsanda tehlike arzetmiyor bu kür bilgin olsun
fenayımdır azcık:)
sağol canım:)
aynen öyle çabuk geçiyor:)
gözün aydın canım çok güzel sonuçun

ayyy yesin teyzesi gözümüz aydın bak ben sana dedim o içerde kımıl kımıldır diye

kardeşin hamile kız,hayırlı olsun
sağol canım
benim oglan eksin cok seviyr cnm )
dun aha deoguruyrm.dedim ama geri kacti )
:))
sağol canım benim:)
yaptırma sakın canım gerek yok
tabiki de sakinlemedim. hatta esim geldi parcaladim ama sinirim 10 katina cikti. suan tepemden alev cikiyor artik.

sen aklini bulandirma..rahat ol. tarama testi bunlar. tani degil.cnm.

cutem taktiğine bayıldım süpersin, hormonların gücü adına tuttum bu sözü
yuhhhhhhhh götür ver canım geri
değerin süper cnım yavrusun seninle :))))))))))

ben silik çizgi gördüm gibi canım hayırlısı olsun

canım sonucun güzel kafanı karıstrma başka bırseye gerek yok
sağol canım

Canım benim o şimdi orda daha iyi onun biraz daha iyi olması için mecburen biraz sabrediceksin kuzum biliyorum o duyguyu bende yaşadım ama çok çabuk geçecek zaman

Son düzenleme:
Günaydın, cutem nasılsın canım sancın ne alemde?

gunaydin canim. bulantilar ne alem de? dun kv birseyden suphelenmedi dimi?

Günaydın, cutem nasılsın canım sancın ne alemde?

biraz var ama dunku kadar degil cnm. demek ki asiri sinirde kasilmalari artiriyrmus. ogrenmis olduk )
esimi de affettim ama iyice surundurdukten sonra )

s.a günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
cutemim nasıl oldun seni merk ettim sinirden dogurmasın dedim bide özeline bakarmısın bacım

s.a günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
cutemim nasıl oldun seni merk ettim sinirden dogurmasın dedim bide özeline bakarmısın bacım

yok yavrum. dogurmadim )
kararliyim. bu kadar durdu, o zaman persembe sabahini da beklesin sipa.

İnş bi an önce toparlar oğlusun kendini Allah beterinden saklasin cnm en kisa zamanda eve beraber gideceksiniz ins

kıslar ateşim düştü tek cizgi çıktı test yaptım canım çok sıkın bu gün giremeye bilirim dün bna destek olan canlara ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa versin hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…