Musmutlu günler diliyorum herkese
Ben dun sağlık ocagina gittim kan verdim tetanoz olmayacagim diye imza attim
Bebegin kalp atislarini ararken o megafon gibi aletle acliktan modem bi guruldadi
hemsireyle gülmekten kirildik
Durumlar boyle bakalim
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Rabb'im isteyen herkese nasip etsin....
Sukurler olsun ki ben annelik duygusunu tadanlardan oldum ....
Annelik duygusunu yasamak hepinize nasip olsun bacilarim....
Canım sabah baş dönmem vardı hafif hafif başladı, dün kızdın bana cutem yanlış anladın üzüldüm isterse 30 kilo alayım bebeğimin sağlığı her şeyden önemli, faydasız şeylerden tiksinirim diye umarak öyle dedimgunaydin canim. bulantilar ne alem de? dun kv birseyden suphelenmedi dimi?
artmazmı canım ben bir keresinde kasılıp kalmıştım biliyorsunya karnım kaskatı olmuştu tortop olmuştu oğlum, eşim üzmüştü, çok iyi yapmışsın canım normalde istemem karı koca arasında böyle şeyler ama sen kolay kolay sinirlenmeyen bir insansın o yüzden eğer sinirlendiysen mutlaka haklısındır, 8 ayda az çok öyle tanıdım senibiraz var ama dunku kadar degil cnm. demek ki asiri sinirde kasilmalari artiriyrmus. ogrenmis olduk)
esimi de affettim ama iyice surundurdukten sonra)
s.a günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
cutemim nasıl oldun seni merk ettim sinirden dogurmasın dedimbide özeline bakarmısın bacım
Canım ne desem boş üzüntünü anlıyorum çok istiyorsun inşallah bir an önce olur, ne olur bu kadar takma taktığın sürece olmaz canım, oğluna nasıl hamile kaldığını bile bilmiyodursun eminim kafan rahat olduğu için kolay olmuştur, yaşını boşuna takıyorsun senin yaşında ne var ki benim kv en son numarayı 38 de doğurmuş:) ablamda daha yeni 38 yaşında doğurdukıslar ateşim düştü tek cizgi çıktı test yaptım canım çok sıkın bu gün giremeye bilirim dün bna destek olan canlara ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa versin hepinizi seviyorum
günaydın canım, güldürdün kız beniMusmutlu günler diliyorum herkese
Ben dun sağlık ocagina gittim kan verdim tetanoz olmayacagim diye imza attim
Bebegin kalp atislarini ararken o megafon gibi aletle acliktan modem bi guruldadi
hemsireyle gülmekten kirildik
Durumlar boyle bakalim
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Canım bir şey olmaz o kadar düşmeden benim tabloya baksana ilk sayfada üst taraflarda daha bugün yükseldi ateşimgünaydın kızlar bende az sonra saglık ocagına gidicem kan tahlili için..yarın öğleden sonra cıkıyor sonuçlar inş. sorun çıkmaz bugün ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı niye düşmüş bir sorun yoktur inş. dua edin kızlar görüşürüz..
Günaydın.....
kızlar canim çok sıkkın eşime tabiki de ben de ayni dertten muzdaripim yum yum dönemlerinde adam yuzume bakmıyo yoruldum artik her seferinde gel diyerek yoruldum. adetime bikav gun kala pervane olyr ters ya.
vitamini masanın üzerine koyuyrum.zahmet edip icmiyr iğnesi ni vermezsm yapmiyr bi de bana beni rahst birak
demez mi keçiboynuzu kürü yaptm kac kere geri doktum icmek icin nazindan dazi yariliyr.
artik hicbirsey yapmiycam beni düşünen yok herkesten bi darbe yiyorum bir de esimden olsun.
egg denen akintim ama.koca yok var adaçayı ve hayiti da biraktim zorla güzellik olmuyor.
Gunaydinlarr kizlarrrr
Eflalim amniyosentez yaptirmayacagim canim dr butun olumsuzliklari soyledigi icin kafam karismisti simdi daha iyiyim
kızlar önce yazayım sonra geçmişe bakayım dedim
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Fikrimi sormadan direk gonderdi zaten canimm acaba dr umu degistirsem:26:Günaydın canım , sevindim, tarumalar bile gereksiz geliyor bana, boş yere anneyi üzen bir süreç
Ablalarim kardeslerim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Yalniz Yasin imi vermediler daha emme fonksiyonunu kazanamamis daha...
Ama sukur makineden bagimsiz yasamini surduruyor....
Yarin beni taburcu edecekler ama ben oglumu almadan gitmek istemiyorum...
Cok ozluyoorum onu gunde iki kere gormek yetmiyor
Ins. Bir mucize olurda oglumla birlikte cikariz bu hastaneden
Fikrimi sormadan direk gonderdi zaten canimm acaba dr umu degistirsem:26:
kızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
Canım benimkide öyle yapmıştı baktım ense kalınlığını ölçüyor ultrasoncu, doktorun yanına gittim hatta 2 cm den fazla çıkmıştı işte riskli oluyorya o zaman, dr kan dedi, ben tarama yaptırmıycam ki istemiyorum dedim, bir şey çıksa aldırmıycam bebeğimi dedim öyle vermemiştim kan, benim doktorda ısrar etmişti yok demiştim, doktorundan memnunsan değiştirme canım, sana sormadan yaptırması iyi olmamış tabi
olmuş bu iş bencekızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
kıyamam sanaInanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
günaydın efloşGünaydın herkese, az önce oğlum babası ben sağlık ocağına gittik, boyuna kilosuna bakıldı, bende kan tahlilimi söyledim baktı değerin az dedi 1000 üzeri olunca kayıt yapıyorum dedi sonra hesapladı az değilmiş daha küçük 4 haftalık dedi, geç yumurtlama olduysa dedi bende ateş ölçüyorum 17. gün oldu dedim tamam o zaman, daha küçük şimdi gidersen keseyi göremezsin dedi, haftaya git hatta haftanın sonuna doğru olsun dedi, bende hemen gitmeyi düşünmüyorum aralıkta düşüğüm oldu boş gebelikti o yüdzen 6 haftalık olana kadar beklemek istiyorum dedim, o da daha iyi olur dedi işte böyle:) kaydımı haftaya yapacakmış:)
düşük değil ki ateşin canım, inşallah güzel haberler alırsıngünaydın kızlar bende az sonra saglık ocagına gidicem kan tahlili için..yarın öğleden sonra cıkıyor sonuçlar inş. sorun çıkmaz bugün ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı niye düşmüş bir sorun yoktur inş. dua edin kızlar görüşürüz..
günaydın tatlım ahh bu erkeklerGünaydın.....
kızlar canim çok sıkkın eşime tabiki de ben de ayni dertten muzdaripim yum yum dönemlerinde adam yuzume bakmıyo yoruldum artik her seferinde gel diyerek yoruldum. adetime bikav gun kala pervane olyr ters ya.
vitamini masanın üzerine koyuyrum.zahmet edip icmiyr iğnesi ni vermezsm yapmiyr bi de bana beni rahst birak
demez mi keçiboynuzu kürü yaptm kac kere geri doktum icmek icin nazindan dazi yariliyr.
artik hicbirsey yapmiycam beni düşünen yok herkesten bi darbe yiyorum bir de esimden olsun.
egg denen akintim ama.koca yok var adaçayı ve hayiti da biraktim zorla güzellik olmuyor.
Gunaydinlarr kizlarrrr
Eflalim amniyosentez yaptirmayacagim canim dr butun olumsuzliklari soyledigi icin kafam karismisti simdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?