Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün karma karışık rüyalar gördüm,önce bitane bebek var yeni yürüyor bakıyorum karşıdan dönüyor ve bana dogru koşuyor,sonrada uyanmama yakındı tam küçük oglumu bulamıyorum feryat figan aglıyorum oradan oraya koşuyorum bi uyandım dudgım kabarmış korkudan,ha bide kaysı ve can erigi gördüm kızlar

çatlatmışsın yumurtayı, ilişki günleride iyi
3 ten sonrası riskli diye biliyorum ben canım , benimki 1.7 çıkmıştı doktorumdan memnunum canım bi sorun yok şimdilik çok şükür ama olumsuzlukları çok söylüyor

olmuş bu iş bence
bende 2 diye biliyordum:) olmasın canım dr çok önemli

Canım 7 de açmaları lazım normalde, biz sekizde gittik, bir bizim ebe vardı gerisi yok, doktorlar yeni geliyor, eşim onları da denetliyor işte

Kızlar ben bir evimi süpürüp sileyim gelirim birazdan

günaydın canım

haklısın canım

hahaha yum da çatlamış sen de çatlamışsın, e sabır taşı olsa çatlar di mi
hadi gözün aydın, ilişki de güzel olmuş bu sabah hadi hayırlısı bakalım

evt hamileyim de bitirdim sayilir. iki gun sonra doguracagim insallah.

Allah bagislasin. Cok sevindim. Boyle hamilelik haberi alinca yada gorunce kendim yasiyormus gibi cok mutlu oluyorum. Hayirlisiyla dogar da bizleri daha da ilerleyen tecrubelerinle aydinlatirsin insallah :) bu arada bebisin kiz mi erkek mi isim dusundunuz mu cok merak ettim. Bunlari dusunmek bile heyecan verici olmali. :)

hiç üzülme geçecek bugünler,benimde küçük oglumda başıma çok geldi,8 aylık dogdu 4gün ölecek diye vermediler bana sadece 1 kg.idi allaha şükür senin bebişinin hiç bi sıkıntıdı yok sadece azdaha toparlasın istiyorlardır,
Allah seni ne yapmasın sabah sabah hiç gülcem yoktu hayır benimde akşamdan küüsüp gece yarısı pişman olup sırnaşmışlıgım var ama.. sabahta fena olmuş senin ki
yok öyle yagma beni kendi keyfi için tatlı uykumdan uyandırdıgı gecelere saysın
3 ten sonrası riskli diye biliyorum ben canım , benimki 1.7 çıkmıştı doktorumdan memnunum canım bi sorun yok şimdilik çok şükür ama olumsuzlukları çok söylüyor

olmuş bu iş bence
olmuş demi bacım,
çok şükür bacım,yorulmuştum artık,bu saatten sonra ilişkiye gerek yok demii kızlar
hahaha yum da çatlamış sen de çatlamışsın, e sabır taşı olsa çatlar di mi
hadi gözün aydın, ilişki de güzel olmuş bu sabah hadi hayırlısı bakalım
aminn güzel olmuş demii,dua edin lütfen

canım önceki hormon tahlillerim çok yüksek çıkıyordu ama tedavi sonrası düzene girdi.. belkide öyledir. amin canım darısı tüm arkadaşlarıma :)

hoşgeldin canım :)

kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle )
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi ) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.

az kalmış canım biraz daha sabırr

canımmm gözün aydın Allah tamamını erdirsin inş :)

Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim

Bir saat uyumuşum rüya bile gördüm doktorla tahlille uğraştım durdum

maşallah kuzummmm değerin süperr benim dpo 17 de 748 di :)

en iyisini yapmışsın canım aynen insanlar senden daha çok stres yapıyorlar geriliyorsun boş yere...

canım uğur getirsin ateş ölçerinn inşşş :)))

maşallah canım sevindimm

Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi

pozitif canım ama beklediği için çizgi çıkmış olabilir ne kadar süre geçti ?

ewt canım yumurta takibinde hep sağ tarafta 1 yumurtam gelişiyordu sol pco çıkıyordu.adetinin 3. günü mutlaka hormonlarına baktır.Amin en kısa zamanda seninde olur inş :) ve tüm ark.larımın :)

aaa sabah tekrarlasın canım inş pozitif çıkar.

çok güzel çıkmış sonuçlar maşallah canım dr. gerek görmüyorsa tabiki yaptırma tatlım

Tesekkurlet eflalim. Ben de pek emin degildim zaten hanginiyapacagima incir kuru kolaylastiriyor hamile kalmayi diye yaziyordu saracoglu sitesinde. Olmadi onumuzdeki ay sogan kuru yaparim. Adetle beraber mi yoksa bitince mi baslamamiz lazim bu kure. 15 gun yapip bir hafta birakip tekrar 15 gun yapiyorsun diyebiliyorum. Dogrumudur

hadi ya 7 iyiymiş kızz bizim burda 8-17:00 yazıyor çalışma saatleri, ama akşam 4ten sonra kimseyi bulamazsın, sabah da 8de geldiklerine inanmıyorum eşin gelsin bizimkileri de denetlesin walla

Kızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi

Canım saraçoğlunun sitesinde doğrusu yazıyor oraya baksan daha iyi olur
hadi ya 7 iyiymiş kızz bizim burda 8-17:00 yazıyor çalışma saatleri, ama akşam 4ten sonra kimseyi bulamazsın, sabah da 8de geldiklerine inanmıyorum eşin gelsin bizimkileri de denetlesin walla

Canım bende öyle biliyordum eşim demişti:) tabi o saatde gelen kim:) eşimde zaten o saatde gidip bakmaz:)) aynen 4 ten sonra firar hepsi:))

Canim benim uzulme lutfen...gecicek bu gunler... guclu ol lutfen bebegin icin..buyuyup aslan parcasi olunca ani olarak hatirliycaksin bunlari...fotolari da cikinca bol bol cekersiniz Insallahh..

ayy cok güldüm ya adamı fırçalamış birde sabah sabah :))ilişkilerin güzel canım ınş tutmuştur...
duham canım seni çok iyi anlıyorum maalesef erkekler bizim gibi direyetli değiller hemen pes etmeye hazırlar.
yorgunluklarımız kırgınlıklarımız oluyor ama inş sonu güzel olsun .....
kıslar ateşim düştü tek cizgi çıktı test yaptım canım çok sıkın bu gün giremeye bilirim dün bna destek olan canlara ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa versin hepinizi seviyorum

azap bacım üzüleceksin elbet ama her işte bir hayır var demekki zamanı gelmemiş ...Beklemekten başka çaremiz yok canım yeni ay yeni umutlar

Rüyada kayısı ve erik görmek, ilişkisinin yolunda olduğuna, yetenek sahibi bir kişiye, eli açık memura, kısa zamanda duyulacak müjdeli değişimlere, verilen sözün tutulacağına, sosyal yaşamda huzura, faydalı uğraşlara gireceğine, problemlerden uzak yaşayacağına, mülke gelecek bolluğa, arzuların gerçekleşeceğine delalettir Kimi zaman da rüya ilminde önde gelenler şöyle dediler: Bu kaybettikten sonra istediği refaha, bir kişiden yardım isteyerek istediği mülke, zahmetlerinin meyvesini alarak hasret duyduğu başarıya, uğraşarak hayalini kurduğu yüksek mertebeye delalettir.OGLUMLA İLGİLİ RÜYAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM BİLE TV.LERDEN GALİBA ETKİLENDİM

boran hadi bakalım yumurtan bebiş olsunn inş :)

canım Allah sizi birbirinize kavuştursun sağlıcakla :)

sanada canım iyi olmuş tatlım

duham canım üzülmüşsün haklısın da senin çabanla olmuyor maalesef... bence eşinle sakin sakin konuşmalısın oda seni anlayacaktır ...

ederiz canım
güzel olmuş olmuş da, acaba yarın akşam ya da ertesi sabah tekrar mı ilişki olsa, hani garantilemek için, hemen kesmesen mi çalışmayı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…