çatlatmışsın yumurtayı, ilişki günleride iyikızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
bende 2 diye biliyordum:) olmasın canım dr çok önemli3 ten sonrası riskli diye biliyorum ben canım , benimki 1.7 çıkmıştı doktorumdan memnunum canım bi sorun yok şimdilik çok şükür ama olumsuzlukları çok söylüyor
olmuş bu iş bence
kıyamam sanaRabbim tez vakitte kavuştursun kuzunla seni ve güzelliklerinden bu günleri unuttursun size
Aynı şeyi biz de yaşadık 1,5 yıl önce, kuzenimin kızı 6,5 aylıkken doğdu, resmen bildiğin kurbağa gibiydi. Yaşamaz deniyordu, ağlamaktan helak olmuştuk hep. ciğer geliştirici iğnesini yapmışlardı ama yine de çok küçüktü, makinaya bağlı yoğun bakımda kaldı aylarca. Öyle 1-2 hafta da değil, aylarca. Annesi hergün gidip sütünü sağıp verdi sabah akşam. Onun da süslenmiş hastane odasında süslü püslü mutlu fotoları yok, aylarca sadece makinaya bağlı haldeki fotolarını görebildik. Hastaneden çıkınca da eve hemen herkes gidemedi mikrop kapmasın diye, kucağımıza alıp sevip koklayamadık doya doya. Ama o kötü günler geçti canım, şimdi bir görsen 1,5 yaşında tombalak bir prenses oldu, dünya güzelio kurbağa kılıklının o olduğuna kimse inanamıyor sizin durumunuz çok daha iyi, şükür Yasin daha büyük ve daha toparlanmış durumda o yüzden çok gecikmeden evine dönecek, annesine anneler günü hediyesi getirecek, sen sadece bunu düşün kuzucum
Dualarımız seninle ve Ali Yasin ile
günaydın efloşsizin orda sağlık ocakları erken açılıyor sanırım. Bizimkilerin maşallahı var ben de cuma günü gittim ebemle tanıştım
düşük değil ki ateşin canım, inşallah güzel haberler alırsın
günaydın tatlım ahh bu erkekler
hepsi aynılar maalesef. Hatırlarsan benimki de öyle yapmıştı, keçiboynuzlarını kaynatıp kaynatıp dökmüştüm, isyan ettrimişti beni, ben de boşvermiştim.
Ama sen bence sakin sakin güzel bir dille konuşmalısın, içmeyeceksin iğne olmayacaksın peki ne olacak de. Bir de onun düşüncelerini öğrenmeye çalış bakalım
günaydın tatlım, gözün aydın, sonuçlar iyiymiş. Amniyosenteze de hiç gerek yok, iyi düşünmüşsün
kıyamam sanaRabbim tez vakitte kavuştursun kuzunla seni ve güzelliklerinden bu günleri unuttursun size
Aynı şeyi biz de yaşadık 1,5 yıl önce, kuzenimin kızı 6,5 aylıkken doğdu, resmen bildiğin kurbağa gibiydi. Yaşamaz deniyordu, ağlamaktan helak olmuştuk hep. ciğer geliştirici iğnesini yapmışlardı ama yine de çok küçüktü, makinaya bağlı yoğun bakımda kaldı aylarca. Öyle 1-2 hafta da değil, aylarca. Annesi hergün gidip sütünü sağıp verdi sabah akşam. Onun da süslenmiş hastane odasında süslü püslü mutlu fotoları yok, aylarca sadece makinaya bağlı haldeki fotolarını görebildik. Hastaneden çıkınca da eve hemen herkes gidemedi mikrop kapmasın diye, kucağımıza alıp sevip koklayamadık doya doya. Ama o kötü günler geçti canım, şimdi bir görsen 1,5 yaşında tombalak bir prenses oldu, dünya güzelio kurbağa kılıklının o olduğuna kimse inanamıyor sizin durumunuz çok daha iyi, şükür Yasin daha büyük ve daha toparlanmış durumda o yüzden çok gecikmeden evine dönecek, annesine anneler günü hediyesi getirecek, sen sadece bunu düşün kuzucum
Dualarımız seninle ve Ali Yasin ile
günaydın efloşsizin orda sağlık ocakları erken açılıyor sanırım. Bizimkilerin maşallahı var ben de cuma günü gittim ebemle tanıştım
düşük değil ki ateşin canım, inşallah güzel haberler alırsın
günaydın tatlım ahh bu erkekler
hepsi aynılar maalesef. Hatırlarsan benimki de öyle yapmıştı, keçiboynuzlarını kaynatıp kaynatıp dökmüştüm, isyan ettrimişti beni, ben de boşvermiştim.
Ama sen bence sakin sakin güzel bir dille konuşmalısın, içmeyeceksin iğne olmayacaksın peki ne olacak de. Bir de onun düşüncelerini öğrenmeye çalış bakalım
günaydın tatlım, gözün aydın, sonuçlar iyiymiş. Amniyosenteze de hiç gerek yok, iyi düşünmüşsün
çatlatmışsın yumurtayı, ilişki günleride iyi
bende 2 diye biliyordum:) olmasın canım dr çok önemli
Canım 7 de açmaları lazım normalde, biz sekizde gittik, bir bizim ebe vardı gerisi yok, doktorlar yeni geliyor, eşim onları da denetliyor işte
hahaha yum da çatlamış sen de çatlamışsın, e sabır taşı olsa çatlar di mikızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
evt hamileyim de bitirdim sayilir. iki gun sonra doguracagim insallah.
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Rabb'im isteyen herkese nasip etsin....
Sukurler olsun ki ben annelik duygusunu tadanlardan oldum ....
Annelik duygusunu yasamak hepinize nasip olsun bacilarim....
yok öyle yagma beni kendi keyfi için tatlı uykumdan uyandırdıgı gecelere saysınAllah seni ne yapmasın sabah sabah hiç gülcem yoktuhayır benimde akşamdan küüsüp gece yarısı pişman olup sırnaşmışlıgım var ama.. sabahta fena olmuş senin ki
olmuş demi bacım,3 ten sonrası riskli diye biliyorum ben canım , benimki 1.7 çıkmıştı doktorumdan memnunum canım bi sorun yok şimdilik çok şükür ama olumsuzlukları çok söylüyor
olmuş bu iş bence
çok şükür bacım,yorulmuştum artık,bu saatten sonra ilişkiye gerek yok demii kızlarçatlatmışsın yumurtayı, ilişki günleride iyi
Canım 7 de açmaları lazım normalde, biz sekizde gittik, bir bizim ebe vardı gerisi yok, doktorlar yeni geliyor, eşim onları da denetliyor işte
aminn güzel olmuş demii,dua edin lütfenhahaha yum da çatlamış sen de çatlamışsın, e sabır taşı olsa çatlar di mi
hadi gözün aydın, ilişki de güzel olmuş bu sabahhadi hayırlısı bakalım
canım sen pco olmayabılırısn çünkü dr bana solda pcı olur sağda olmaz gibi bir şey olmaz demişti..görüntü olarak pco denilebilir ama böyle bir şey yok demişti..bebeğini sağ slaim kucağına almanı diliyorum.
gül kız hepimiz gülelim inş...
An itibariyle evime dönmüş bulunmaktayım bacılaarrrrr
Geçmişi okumaya kalkarsam akşamı ederim şimdi
Var mı önemli gelişmelerrr???
Cute'm doğurdu muuu??
Merice'm naptı,bebeği tutundu mu ??
Veee başka başka hamiş haberleriiiiiiiii?????
kizlar. maglum ben riskli gebe olunca teeeee en son 1 eyluldu sanirim aşna fişnemiz esimle)
dun pazar maglum..ben diyrm 4 gun kaldi. esim diyr 44 gun kaldi) dr. 40 gun lohusalik bitmeden asna fisne yok dedi de... boyle zaman geciriyrz.
kızlaaarrrrrrrrr pozitifffff inanamıyorumm resim koymaya çalıştım ama hata verdii çok koyu..ellerim titriyor yaa gözümle görene kadar pozitifi gerçek olabilecegini düşünemedim cok mutluyummm bu topik bana uğurlu geldii
Ben geldim değerim 906 kızlar nasıl?Dp0 14 deyim
Bir saat uyumuşum rüya bile gördümdoktorla tahlille uğraştım durdum
sadece esim cnm.
ben cikayim. kendime geleyim. bir de emzireyim sonra arayacagiz herkesi.
ben cokkk onceden ultimatom verdim zaten anneme ve kv ye. onlarin da haberi yok. gereksiz stres yaratiyrlar cunku. sezeryani da bilmiyr kimse. hepsi normal dogum saniyr.
anam sayfalar almış gitmis başını.
oglen okudum ama yine de geride kalmisim.
ben de simdi perdeciye ugradim siparişleri aldim arkadasla baska perdeciden fon sipariş verdim inş guzel olur.
ordan eczaneye gittk arkadsla birlikte folidoca, e vitamini, ve ateş olcer aldim vee ölçmeye karar verdim ne derece iki kat stres olacağımı bilsemde kizlar 6ile 8arasi olculmeli ama ben 5te olcebilirim olmaz mı?
arkds diyor ki aa ates olcer almak aklima hic gelmemisti
ilerde lazim olcak diyr kendisi hamile ve yeni evli hic böyle şeyler bilmiyr istediği ilk ay gebe kaldi.
ben de niçin aldigimi hic çaktırmadim
bu arada eflalimmmmm sonucun cikti mi?
kızlar önce yazayım sonra geçmişe bakayım dedim
çok şükür herşey yolundaydı oğlum iyiymiş hareketleri için kişiye göre değişir korkma 2-3 haftaya tam anlarsın dedi. boyumuz 18cm ve 210 gr olmuşuz biz teyzeleri
4 hafta sonraya randevu verdi herşey iyi dedi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Kızlar bu kardeşimin testi bekleyince böyle olmuş sizce normal mi
Hayirlisi olsun darisi basimiza :)) demek bir taraftaki de yeterli olabiliyor. Ben boyle oldugunu bilmiyordum. Sanki her iki yumurtalik icinde gecerliymis gibi dusunmustum. Neyse bakalim umarim bende buradan hayirli haberlerimi paylasabilirim. Bir an once bebegini kucagina alman dilegiyle saglikli bir sekilde insallah ...
kızlar heveslendik ama sanırım testin azabına uğradık tekrar test yaptık koca negative bekleyince öyle bir çizgi çıktı çok ilginç yok henüz bir çabası yoktu regli normalden az sürünce şüphelendik inşaallah kızlar kardeşime de nasip olur
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
sağol canım var da eşimin teyzesinin ve benim dayımın bana geçmiyor öyle olunca sanırım
canım inir kürü yapma kiste sebep olur senin soğan kürü yapman lazım gebe kalsanda tehlike arzetmiyor bu kür bilgin olsun
fenayımdır azcık:)
sağol canım:)
aynen öyle çabuk geçiyor:)
sağol canım
:))
sağol canım benim:)
yaptırma sakın canım gerek yok
cutem taktiğine bayıldım süpersin, hormonların gücü adına tuttum bu sözü
yuhhhhhhhh götür ver canım geri
sağol canım
Canım benim o şimdi orda daha iyi onun biraz daha iyi olması için mecburen biraz sabrediceksin kuzum biliyorum o duyguyu bende yaşadım ama çok çabuk geçecek zaman
hadi ya 7 iyiymiş kızzçatlatmışsın yumurtayı, ilişki günleride iyi
Canım saraçoğlunun sitesinde doğrusu yazıyor oraya baksan daha iyi olurTesekkurlet eflalim. Ben de pek emin degildim zaten hanginiyapacagima incir kuru kolaylastiriyor hamile kalmayi diye yaziyordu saracoglu sitesinde. Olmadi onumuzdeki ay sogan kuru yaparim. Adetle beraber mi yoksa bitince mi baslamamiz lazim bu kure. 15 gun yapip bir hafta birakip tekrar 15 gun yapiyorsun diyebiliyorum. Dogrumudur
hadi ya 7 iyiymiş kızzbizim burda 8-17:00 yazıyor çalışma saatleri, ama akşam 4ten sonra kimseyi bulamazsın, sabah da 8de geldiklerine inanmıyorum eşin gelsin bizimkileri de denetlesin walla
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
ayy cok güldüm ya adamı fırçalamış birde sabah sabah :))ilişkilerin güzel canım ınş tutmuştur...kızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
duham canım seni çok iyi anlıyorum maalesef erkekler bizim gibi direyetli değiller hemen pes etmeye hazırlar.Günaydın.....
kızlar canim çok sıkkın eşime tabiki de ben de ayni dertten muzdaripim yum yum dönemlerinde adam yuzume bakmıyo yoruldum artik her seferinde gel diyerek yoruldum. adetime bikav gun kala pervane olyr ters ya.
vitamini masanın üzerine koyuyrum.zahmet edip icmiyr iğnesi ni vermezsm yapmiyr bi de bana beni rahst birak
demez mi keçiboynuzu kürü yaptm kac kere geri doktum icmek icin nazindan dazi yariliyr.
artik hicbirsey yapmiycam beni düşünen yok herkesten bi darbe yiyorum bir de esimden olsun.
egg denen akintim ama.koca yok var adaçayı ve hayiti da biraktim zorla güzellik olmuyor.
kıslar ateşim düştü tek cizgi çıktı test yaptım canım çok sıkın bu gün giremeye bilirim dün bna destek olan canlara ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa versin hepinizi seviyorum
ben hiç bir şey yiyememiştim eflalim sadece yoğurtKızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi
kızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
Musmutlu günler diliyorum herkese
Ben dun sağlık ocagina gittim kan verdim tetanoz olmayacagim diye imza attim
Bebegin kalp atislarini ararken o megafon gibi aletle acliktan modem bi guruldadi
hemsireyle gülmekten kirildik
Durumlar boyle bakalim
Günaydın.....
kızlar canim çok sıkkın eşime tabiki de ben de ayni dertten muzdaripim yum yum dönemlerinde adam yuzume bakmıyo yoruldum artik her seferinde gel diyerek yoruldum. adetime bikav gun kala pervane olyr ters ya.
vitamini masanın üzerine koyuyrum.zahmet edip icmiyr iğnesi ni vermezsm yapmiyr bi de bana beni rahst birak
demez mi keçiboynuzu kürü yaptm kac kere geri doktum icmek icin nazindan dazi yariliyr.
artik hicbirsey yapmiycam beni düşünen yok herkesten bi darbe yiyorum bir de esimden olsun.
egg denen akintim ama.koca yok var adaçayı ve hayiti da biraktim zorla güzellik olmuyor.
ederiz canımhiç üzülme geçecek bugünler,benimde küçük oglumda başıma çok geldi,8 aylık dogdu 4gün ölecek diye vermediler bana sadece 1 kg.idi allaha şükür senin bebişinin hiç bi sıkıntıdı yok sadece azdaha toparlasın istiyorlardır,
yok öyle yagma beni kendi keyfi için tatlı uykumdan uyandırdıgı gecelere saysın
olmuş demi bacım,
çok şükür bacım,yorulmuştum artık,bu saatten sonra ilişkiye gerek yok demii kızlar
aminn güzel olmuş demii,dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?