rüyan hayrolsunRüyada kayısı ve erik görmek, ilişkisinin yolunda olduğuna, yetenek sahibi bir kişiye, eli açık memura, kısa zamanda duyulacak müjdeli değişimlere, verilen sözün tutulacağına, sosyal yaşamda huzura, faydalı uğraşlara gireceğine, problemlerden uzak yaşayacağına, mülke gelecek bolluğa, arzuların gerçekleşeceğine delalettir Kimi zaman da rüya ilminde önde gelenler şöyle dediler: Bu kaybettikten sonra istediği refaha, bir kişiden yardım isteyerek istediği mülke, zahmetlerinin meyvesini alarak hasret duyduğu başarıya, uğraşarak hayalini kurduğu yüksek mertebeye delalettir.OGLUMLA İLGİLİ RÜYAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM BİLE TV.LERDEN GALİBA ETKİLENDİM
anaaammm beş kilomu çok vermişsin canım sadece yoğurt yiyince tabi verilir, ne kadar sürdüben hiç bir şey yiyememiştim eflalim sadece yoğurtarada sırada oda 5 kilo vermişim canım
canım önceki hormon tahlillerim çok yüksek çıkıyordu ama tedavi sonrası düzene girdi.. belkide öyledir. amin canım darısı tüm arkadaşlarıma :)
hoşgeldin canım :)
az kalmış canım biraz daha sabırr
canımmm gözün aydın Allah tamamını erdirsin inş :)
maşallah kuzummmm değerin süperrbenim dpo 17 de 748 di :)
en iyisini yapmışsın canım aynen insanlar senden daha çok stres yapıyorlar geriliyorsun boş yere...
canım uğur getirsin ateş ölçerinn inşşş :)))
maşallah canım sevindimm
pozitif canım ama beklediği için çizgi çıkmış olabilir ne kadar süre geçti ?
ewt canım yumurta takibinde hep sağ tarafta 1 yumurtam gelişiyordu sol pco çıkıyordu.adetinin 3. günü mutlaka hormonlarına baktır.Amin en kısa zamanda seninde olur inş :) ve tüm ark.larımın :)
aaa sabah tekrarlasın canım inş pozitif çıkar.
çok güzel çıkmış sonuçlar maşallah canım dr. gerek görmüyorsa tabiki yaptırma tatlım
rüyan hayrolsun
anaaammm beş kilomu çok vermişsin canım sadece yoğurt yiyince tabi verilir, ne kadar sürdü
sağol canım:)
kizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.
canım önceki hormon tahlillerim çok yüksek çıkıyordu ama tedavi sonrası düzene girdi.. belkide öyledir. amin canım darısı tüm arkadaşlarıma :)
en iyisini yapmışsın canım aynen insanlar senden daha çok stres yapıyorlar geriliyorsun boş yere...
maşallah canım sevindimm
ewt canım yumurta takibinde hep sağ tarafta 1 yumurtam gelişiyordu sol pco çıkıyordu.adetinin 3. günü mutlaka hormonlarına baktır.Amin en kısa zamanda seninde olur inş :) ve tüm ark.larımın :)
çok güzel çıkmış sonuçlar maşallah canım dr. gerek görmüyorsa tabiki yaptırma tatlım
ben bulantı için özel bişey yemedim canım, çünkü biliyorsun benim asıl derdim mide yanmamdı. onun için de elma, muz, soda, ayran, sakız, yoğurtlu makarna, süt tükettim. Onun haricinde ilk günler iştahım çok iyiydi, yumurtamı sütümü peynirimi etimi güzel güzel yiyordum, ama artık tiksindim çoğundan, bu aralar pek tüketemiyorumKızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi
hayır olsun canım benim, inşallah hayırlara vesile olurRüyada kayısı ve erik görmek, ilişkisinin yolunda olduğuna, yetenek sahibi bir kişiye, eli açık memura, kısa zamanda duyulacak müjdeli değişimlere, verilen sözün tutulacağına, sosyal yaşamda huzura, faydalı uğraşlara gireceğine, problemlerden uzak yaşayacağına, mülke gelecek bolluğa, arzuların gerçekleşeceğine delalettir Kimi zaman da rüya ilminde önde gelenler şöyle dediler: Bu kaybettikten sonra istediği refaha, bir kişiden yardım isteyerek istediği mülke, zahmetlerinin meyvesini alarak hasret duyduğu başarıya, uğraşarak hayalini kurduğu yüksek mertebeye delalettir.OGLUMLA İLGİLİ RÜYAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM BİLE TV.LERDEN GALİBA ETKİLENDİM
günaydın canım, keyifler nasıl, bir daha gittin mi doktora, tahliller tekrarlandı mı?günaydınn şekeler :)
Canım saraçoğlunun sitesinde doğrusu yazıyor oraya baksan daha iyi olur
Canım bende öyle biliyordum eşim demişti:) tabi o saatde gelen kim:) eşimde zaten o saatde gidip bakmaz:)) aynen 4 ten sonra firar hepsi:))
kasınmasın oda,sanki ben can atıyorum sabah sabah tatlı uykumdan uyanım onun gönlünü etmeye,anam ben yaşlandım artık 14 yıl demeye ne kaldıayy cok güldüm ya adamı fırçalamış birde sabah sabah :))ilişkilerin güzel canım ınş tutmuştur...
duham canım seni çok iyi anlıyorum maalesef erkekler bizim gibi direyetli değiller hemen pes etmeye hazırlar.
yorgunluklarımız kırgınlıklarımız oluyor ama inş sonu güzel olsun .....
azap bacım üzüleceksin elbet ama her işte bir hayır var demekki zamanı gelmemiş ...Beklemekten başka çaremiz yok canım yeni ay yeni umutlar
dua edin lütfenboran hadi bakalım yumurtan bebiş olsunn inş :)
canım Allah sizi birbirinize kavuştursun sağlıcakla :)
sanada canımiyi olmuş tatlım
duham canım üzülmüşsün haklısın da senin çabanla olmuyor maalesef... bence eşinle sakin sakin konuşmalısın oda seni anlayacaktır ...
deryaa şaka yapıyosun demii,lütfen şaka yapıyorum dee,ederiz canım
güzel olmuş olmuş da, acaba yarın akşam ya da ertesi sabah tekrar mı ilişki olsa, hani garantilemek için, hemen kesmesen mi çalışmayı:26:
kıyamam, uyu da dinlen canım benim, enerji depola birazcıkkizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.
çok ciddi söylemiştim ama kızacaksan şaka da diyebilirim :18:kasınmasın oda,sanki ben can atıyorum sabah sabah tatlı uykumdan uyanım onun gönlünü etmeye,anam ben yaşlandım artık 14 yıl demeye ne kaldı
dua edin lütfen
deryaa şaka yapıyosun demii,lütfen şaka yapıyorum dee,
kizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.
Amin darisitum isteyenlere :)) bu arada benim de 2 aydir sag yumurtalikta kist cikiyor ama birdahaki aya regl ile atiliyor. Sanirim yumurta catlamiyor. Benim gunduzden ziyade hep geceleri atesim cikiyor aksam yada gece bir olcuyorum 37 oluyor. Ama sabah uyaninca yine normale donuyor tam tersi olmasi gerekirdi halbuki. Ben adet zamanlari bile cok sanci cekmem. Soyle hafif bir sanci olur 1.2. Gun surer gecer. Ama bu ay 10 gun onceden basladi sut beyazi akintilarim var bacagim cok kasiyor. Ya psikolojik yada enfeksiyon kaptim. Agri sanci yanma falan yok ama. Bilemedim olmadi doktora gorunurum arti adetin 3. Gunu falan.
ben bulantı için özel bişey yemedim canım, çünkü biliyorsun benim asıl derdim mide yanmamdı. onun için de elma, muz, soda, ayran, sakız, yoğurtlu makarna, süt tükettim. Onun haricinde ilk günler iştahım çok iyiydi, yumurtamı sütümü peynirimi etimi güzel güzel yiyordum, ama artık tiksindim çoğundan, bu aralar pek tüketemiyorumhele köfteyi soğanı görmeye tahammülüm yok:26:
hayır olsun canım benim, inşallah hayırlara vesile olur
günaydın canım, keyifler nasıl, bir daha gittin mi doktora, tahliller tekrarlandı mı?
guzel haberler almis olmussun guzelim.Günaydın herkese, az önce oğlum babası ben sağlık ocağına gittik, boyuna kilosuna bakıldı, bende kan tahlilimi söyledim baktı değerin az dedi 1000 üzeri olunca kayıt yapıyorum dedi sonra hesapladı az değilmiş daha küçük 4 haftalık dedi, geç yumurtlama olduysa dedi bende ateş ölçüyorum 17. gün oldu dedim tamam o zaman, daha küçük şimdi gidersen keseyi göremezsin dedi, haftaya git hatta haftanın sonuna doğru olsun dedi, bende hemen gitmeyi düşünmüyorum aralıkta düşüğüm oldu boş gebelikti o yüdzen 6 haftalık olana kadar beklemek istiyorum dedim, o da daha iyi olur dedi işte böyle:) kaydımı haftaya yapacakmış:)
o kadarcik dusus degil.merak etme.günaydın kızlar bende az sonra saglık ocagına gidicem kan tahlili için..yarın öğleden sonra cıkıyor sonuçlar inş. sorun çıkmaz bugün ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı niye düşmüş bir sorun yoktur inş. dua edin kızlar görüşürüz..
Allahim ya..seninki de baya ayaga hizmet istiyrmus masallahGünaydın.....
kızlar canim çok sıkkın eşime tabiki de ben de ayni dertten muzdaripim yum yum dönemlerinde adam yuzume bakmıyo yoruldum artik her seferinde gel diyerek yoruldum. adetime bikav gun kala pervane olyr ters ya.
vitamini masanın üzerine koyuyrum.zahmet edip icmiyr iğnesi ni vermezsm yapmiyr bi de bana beni rahst birak
demez mi keçiboynuzu kürü yaptm kac kere geri doktum icmek icin nazindan dazi yariliyr.
artik hicbirsey yapmiycam beni düşünen yok herkesten bi darbe yiyorum bir de esimden olsun.
egg denen akintim ama.koca yok var adaçayı ve hayiti da biraktim zorla güzellik olmuyor.
Gunaydinlarr kizlarrrr
Eflalim amniyosentez yaptirmayacagim canim dr butun olumsuzliklari soyledigi icin kafam karismisti simdi daha iyiyim
guzel haberler almis olmussun guzelim.
o kadarcik dusus degil.merak etme.
Allahim ya..seninki de baya ayaga hizmet istiyrmus masallah
gunaydin kuzum. ense kalinligi 11-14 haftalari arasi bakilir. dolayisiyla 11 de atiyrm 1 iken 14 de 2,5 olabilirm.cunku bebek buyumustur. benim.oglumunda 12 de 2.1 iidi ve dr normal demisti.
dun catlamissin bence.kızlar yum.beklemekten çatladım galiba sonunda yumyumuda çatlattımsabaha karşı ateşi ölçmek için uyandıgımda bi baktım kasık agrım yok gögüslerim dahada rahatlamış,hemen ateş ölçeri aldım bi baktım yükselmiş,eşimi uyandırdım mecbuurr,adam yalvarıyo uykum var diye,bende dedim sen beni kessen ben bu saatte kalkıpta aşna fişne yaparmıydım ama mecbur dedim, çok söylenme hadi diye bide fırçaladım işte tablom kızlar,sabahki ilişki sizce işe yararmı http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
sakin sakin is yap eflal.Kızlar ben bir evimi süpürüp sileyim gelirim birazdan
Allah bagislasin. Cok sevindim. Boyle hamilelik haberi alinca yada gorunce kendim yasiyormus gibi cok mutlu oluyorum. Hayirlisiyla dogar da bizleri daha da ilerleyen tecrubelerinle aydinlatirsin insallah :) bu arada bebisin kiz mi erkek mi isim dusundunuz mu cok merak ettim. Bunlari dusunmek bile heyecan verici olmali. :)
maşallah canım sevindimm
aaaa o kadar belirgin çizgi varken nasıl olur canım ya?
kızların dediği gibi bence de kimyasal yaşamıştır.
ya da ikinci testte de sonradan çıkar belki bekletin biraz.
inşallah canım benim.
gerçekten süper çıkmış sonuç.
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım. sonradan pişman olmak kötü oluyor çünkü.
aaa evettt:)
ay inşallah canım :)
e yuhh diyorum yaa nasıl bir eczane ki bu
Türk Eczacılar Birliği'ne şikayet edebilirsin canım.
ben mandalina ve maden suyuyla cozmustum cnm.Kızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi
gunaydin cnm.günaydınn şekeler :)
gun icinde hareket halinde oldugumuz icin aksamki ates sabahki atesimize gore daha yuksek cikar cnm.Amin darisitum isteyenlere :)) bu arada benim de 2 aydir sag yumurtalikta kist cikiyor ama birdahaki aya regl ile atiliyor. Sanirim yumurta catlamiyor. Benim gunduzden ziyade hep geceleri atesim cikiyor aksam yada gece bir olcuyorum 37 oluyor. Ama sabah uyaninca yine normale donuyor tam tersi olmasi gerekirdi halbuki. Ben adet zamanlari bile cok sanci cekmem. Soyle hafif bir sanci olur 1.2. Gun surer gecer. Ama bu ay 10 gun onceden basladi sut beyazi akintilarim var bacagim cok kasiyor. Ya psikolojik yada enfeksiyon kaptim. Agri sanci yanma falan yok ama. Bilemedim olmadi doktora gorunurum arti adetin 3. Gunu falan.
kıyamam, uyu da dinlen canım benim, enerji depola birazcık
ben bulantı için özel bişey yemedim canım, çünkü biliyorsun benim asıl derdim mide yanmamdı. onun için de elma, muz, soda, ayran, sakız, yoğurtlu makarna, süt tükettim. Onun haricinde ilk günler iştahım çok iyiydi, yumurtamı sütümü peynirimi etimi güzel güzel yiyordum, ama artık tiksindim çoğundan, bu aralar pek tüketemiyorumhele köfteyi soğanı görmeye tahammülüm yok:26:
hayır olsun canım benim, inşallah hayırlara vesile olur
günaydın canım, keyifler nasıl, bir daha gittin mi doktora, tahliller tekrarlandı mı?
rüyan hayrolsun
anaaammm beş kilomu çok vermişsin canım sadece yoğurt yiyince tabi verilir, ne kadar sürdü
sağol canım:)
valla kızlar o çizgi nasıl çıktı anlamadım hayırlısı olsun canlarım
günaydın bu arada cutem sen nasılsın bugun
kaç haftalıksın şuanda canım?canım fırsat varken uyu :)
benimde ekim ayıydı sanırım kistim oluştu ve regl ile atılmıştı.. bu ay belirtilen farklıymış hayırlısı bakalımbence 3. gün dr. gitmelisin
iyiyim canım sadece midem kötü tiksiniyorum çoğu şeylerden... şimdi dr. aradı perşembe gidicektim nöbette olacakmış.yarın sabah çağrdı hem kan vericem toxoplazma için hemde bebişimi görücem inş :))) kalp atışları duyulur mu acaba ???
tamam cutemim yarında olsun napıyım elim mahkum,belkide sen dogurup geldiginde hamileyim cutem derim allahın izniyledun catlamissin bence.
sabahki iliskide ise yarar tabi. bir de yarin aksam olsun.
sakin sakin is yap eflal.
tesekkur ederim. allah size de nasip etsin. ben de ilk ikisini kaybettim bu kuzum ilk olacak kismetse. erkek canim. ismi Yusuf Ruzgar. Allah bu heyecanlari hevesleri sizlere de yasatsin.
çok ciddi söylemiştim ama kızacaksan şaka da diyebilirim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?