Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rüyan hayrolsun
ben hiç bir şey yiyememiştim eflalim sadece yoğurt arada sırada oda 5 kilo vermişim canım
anaaammm beş kilomu çok vermişsin canım sadece yoğurt yiyince tabi verilir, ne kadar sürdü

sağol canım:)

kizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.

rüyan hayrolsun

anaaammm beş kilomu çok vermişsin canım sadece yoğurt yiyince tabi verilir, ne kadar sürdü

iştahsızlığım hep var canım aman aman böyle karnımın dolusu yiyemiyorum ama bulantılarım ara ara oluyor tam geçti sayılmaz geçen haftadan beri %70-80 azaldı

Amin darisitum isteyenlere :)) bu arada benim de 2 aydir sag yumurtalikta kist cikiyor ama birdahaki aya regl ile atiliyor. Sanirim yumurta catlamiyor. Benim gunduzden ziyade hep geceleri atesim cikiyor aksam yada gece bir olcuyorum 37 oluyor. Ama sabah uyaninca yine normale donuyor tam tersi olmasi gerekirdi halbuki. Ben adet zamanlari bile cok sanci cekmem. Soyle hafif bir sanci olur 1.2. Gun surer gecer. Ama bu ay 10 gun onceden basladi sut beyazi akintilarim var bacagim cok kasiyor. Ya psikolojik yada enfeksiyon kaptim. Agri sanci yanma falan yok ama. Bilemedim olmadi doktora gorunurum arti adetin 3. Gunu falan.

Kızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi
ben bulantı için özel bişey yemedim canım, çünkü biliyorsun benim asıl derdim mide yanmamdı. onun için de elma, muz, soda, ayran, sakız, yoğurtlu makarna, süt tükettim. Onun haricinde ilk günler iştahım çok iyiydi, yumurtamı sütümü peynirimi etimi güzel güzel yiyordum, ama artık tiksindim çoğundan, bu aralar pek tüketemiyorum hele köfteyi soğanı görmeye tahammülüm yok:26:

hayır olsun canım benim, inşallah hayırlara vesile olur

günaydınn şekeler :)
günaydın canım, keyifler nasıl, bir daha gittin mi doktora, tahliller tekrarlandı mı?

Canım saraçoğlunun sitesinde doğrusu yazıyor oraya baksan daha iyi olur

Canım bende öyle biliyordum eşim demişti:) tabi o saatde gelen kim:) eşimde zaten o saatde gidip bakmaz:)) aynen 4 ten sonra firar hepsi:))

Tamam canim sagolasin. Oyle yaparim artik. Once bir doktora gideyim de. Bakcaz artik

kasınmasın oda,sanki ben can atıyorum sabah sabah tatlı uykumdan uyanım onun gönlünü etmeye,anam ben yaşlandım artık 14 yıl demeye ne kaldı
dua edin lütfen
ederiz canım
güzel olmuş olmuş da, acaba yarın akşam ya da ertesi sabah tekrar mı ilişki olsa, hani garantilemek için, hemen kesmesen mi çalışmayı:26:
deryaa şaka yapıyosun demii,lütfen şaka yapıyorum dee,

çok ciddi söylemiştim ama kızacaksan şaka da diyebilirim :18:

kizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.

canım fırsat varken uyu :)

benimde ekim ayıydı sanırım kistim oluştu ve regl ile atılmıştı.. bu ay belirtilen farklıymış hayırlısı bakalım bence 3. gün dr. gitmelisin

iyiyim canım sadece midem kötü tiksiniyorum çoğu şeylerden... şimdi dr. aradı perşembe gidicektim nöbette olacakmış.yarın sabah çağrdı hem kan vericem toxoplazma için hemde bebişimi görücem inş :))) kalp atışları duyulur mu acaba ???

guzel haberler almis olmussun guzelim.

o kadarcik dusus degil.merak etme.

Allahim ya..seninki de baya ayaga hizmet istiyrmus masallah

Gunaydinlarr kizlarrrr
Eflalim amniyosentez yaptirmayacagim canim dr butun olumsuzliklari soyledigi icin kafam karismisti simdi daha iyiyim

gunaydin kuzum. ense kalinligi 11-14 haftalari arasi bakilir. dolayisiyla 11 de atiyrm 1 iken 14 de 2,5 olabilirm.cunku bebek buyumustur. benim.oglumunda 12 de 2.1 iidi ve dr normal demisti.

evet kuzum bu değerler arası zaten normal sayılıyormuş bebekler günden güne çok hızlı büyüyorlar çünkü

dun catlamissin bence.
sabahki iliskide ise yarar tabi. bir de yarin aksam olsun.

Kızlar ben bir evimi süpürüp sileyim gelirim birazdan
sakin sakin is yap eflal.

tesekkur ederim. allah size de nasip etsin. ben de ilk ikisini kaybettim bu kuzum ilk olacak kismetse. erkek canim. ismi Yusuf Ruzgar. Allah bu heyecanlari hevesleri sizlere de yasatsin.

valla kızlar o çizgi nasıl çıktı anlamadım hayırlısı olsun canlarım

günaydın bu arada cutem sen nasılsın bugun

Kızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi
ben mandalina ve maden suyuyla cozmustum cnm.

günaydınn şekeler :)
gunaydin cnm.

gun icinde hareket halinde oldugumuz icin aksamki ates sabahki atesimize gore daha yuksek cikar cnm.
benimde oyleydi. normal vucudun yani.

kıyamam, uyu da dinlen canım benim, enerji depola birazcık

cnm. 23-05:30 arasi uyudum. sonra 8-9:30 arasi tekrar uyumusum ) simdi ayildim.sukur.
sanirim vucut hazirlik yapiyr. maglum acilmam baslamisti haftasonu. vucut anladi bebegin gelecegini.

rüyan hayrolsun

aminn kızlar sagolun,anam azönce bakındımda bilmiyodum hiç,yum.ile spermin buluşması 10 saati buluyormuş

kaç haftalıksın şuanda canım?

tamam cutemim yarında olsun napıyım elim mahkum,belkide sen dogurup geldiginde hamileyim cutem derim allahın izniyle
çok ciddi söylemiştim ama kızacaksan şaka da diyebilirim :18:

aşkolsun kızarmıyım hiç,ben soruyorum sizde tecrubelerinizle akıl veriyorsunuz,tamam yarın yine olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…