fena uyumamışsınben mandalina ve maden suyuyla cozmustum cnm.
gunaydin cnm.
gun icinde hareket halinde oldugumuz icin aksamki ates sabahki atesimize gore daha yuksek cikar cnm.
benimde oyleydi. normal vucudun yani.
cnm. 23-05:30 arasi uyudum. sonra 8-9:30 arasi tekrar uyumusum) simdi ayildim.sukur.
sanirim vucut hazirlik yapiyr. maglum acilmam baslamisti haftasonu. vucut anladi bebegin gelecegini.
gunaydin cnm..iyiyim cok sukur. ama.uyuyorum)
tamam madem anlaştık, yarın akşam tekrar çalışmatamam cutemim yarında olsun napıyım elim mahkum,belkide sen dogurup geldiginde hamileyim cutem derim allahın izniyle
aşkolsun kızarmıyım hiç,ben soruyorum sizde tecrubelerinizle akıl veriyorsunuz,tamam yarın yine olsun
walla canım bende yok ama, belki de daha erken olduğu içindir, bilemiyorumuyu uyu canım rüzgar gelince nasılsa uyuyamıyacaksın canım
bende aşı oldum sabahh kan verdim şimdi yemek yedim hamile arkadaşlarım dostlarım karın başlangıcı göğüs altının az aşağısı böyle karıncalanır gibi olan varmı
insallah cnm. Allaj nasip etsin.tamam cutemim yarında olsun napıyım elim mahkum,belkide sen dogurup geldiginde hamileyim cutem derim allahın izniyle
aşkolsun kızarmıyım hiç,ben soruyorum sizde tecrubelerinizle akıl veriyorsunuz,tamam yarın yine olsun
aynen cnm.ne zamndir uyuyamiyrdum. dunden beri boyleyim.fena uyumamışsınevet heralde vücut doğuma hazırlanıyor, ihtiyacın olan enerjiyi depolaman için, vay bee herşey ne kadar mucizeviiii
uyu uyu canım rüzgar gelince nasılsa uyuyamıyacaksın canım
bende aşı oldum sabahh kan verdim şimdi yemek yedim hamile arkadaşlarım dostlarım karın başlangıcı göğüs altının az aşağısı böyle karıncalanır gibi olan varmı
kaç haftalıksın şuanda canım?
insallah cnm. Allaj nasip etsin.
aynen cnm.ne zamndir uyuyamiyrdum. dunden beri boyleyim.
catlak kremine basla hemen. sinyal veriyr cildin. karnin geriliyr demekki.
bebek yagi olmaz cnm.kremlerlede aram hiç yok ben hep unutuyorum bebek yağı sürsem oluyor dimi canım
kızlar günaydın
aslında çok oldu uyanalı okula gidecektim ama izin aldım çok hastayım mide bulantısı ateş
bugünkü tablom http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
anlaştık canım,kaçgündür anam agladı bikere dahacıktan bişe olmaztamam madem anlaştık, yarın akşam tekrar çalışma
walla canım bende yok ama, belki de daha erken olduğu içindir, bilemiyorum
aminnn inşallahinsallah cnm. Allaj nasip etsin.
geçmiş olsun,ya bugün dpo12 desin bi test al artık hadikızlar günaydın
aslında çok oldu uyanalı okula gidecektim ama izin aldım çok hastayım mide bulantısı ateş
bugünkü tablom http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bebek yagi olmaz cnm.
banyodan sonra sursen yine kardir. ben de oyle yapiyrdum.
pregnacare kremin adi. 1 tup almistim daha bitmedi.
dr vermisti. eczanede 40 tl idi. ama kizlar inernetten 28 tl ye almis cnm.
gecmis olsun.
anlaştık canım,kaçgündür anam agladı bikere dahacıktan bişe olmaz
aminnn inşallah
geçmiş olsun,ya bugün dpo12 desin bi test al artık hadi
dun catlamissin bence.
sabahki iliskide ise yarar tabi. bir de yarin aksam olsun.
sakin sakin is yap eflal.
tesekkur ederim. allah size de nasip etsin. ben de ilk ikisini kaybettim bu kuzum ilk olacak kismetse. erkek canim. ismi Yusuf Ruzgar. Allah bu heyecanlari hevesleri sizlere de yasatsin.
oy kuzum benimm Rabbim en kısa zamanda buluştursun size sabret onun ihtiyacı var ama annesi iyileşip gelecek kucağınaAblalarim kardeslerim guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Yalniz Yasin imi vermediler daha emme fonksiyonunu kazanamamis daha...
Ama sukur makineden bagimsiz yasamini surduruyor....
Yarin beni taburcu edecekler ama ben oglumu almadan gitmek istemiyorum...
Cok ozluyoorum onu gunde iki kere gormek yetmiyor
Ins. Bir mucize olurda oglumla birlikte cikariz bu hastaneden
canım beni aramadılar ararlarsa doktoruma soracam yap derse yaparım yoksa yaptırmam bendeMusmutlu günler diliyorum herkese
Ben dun sağlık ocagina gittim kan verdim tetanoz olmayacagim diye imza attim
Bebegin kalp atislarini ararken o megafon gibi aletle acliktan modem bi guruldadi
hemsireyle gülmekten kirildik
Durumlar boyle bakalim
günaydın canım güzel haberlerle gelmişsin süperGünaydın herkese, az önce oğlum babası ben sağlık ocağına gittik, boyuna kilosuna bakıldı, bende kan tahlilimi söyledim baktı değerin az dedi 1000 üzeri olunca kayıt yapıyorum dedi sonra hesapladı az değilmiş daha küçük 4 haftalık dedi, geç yumurtlama olduysa dedi bende ateş ölçüyorum 17. gün oldu dedim tamam o zaman, daha küçük şimdi gidersen keseyi göremezsin dedi, haftaya git hatta haftanın sonuna doğru olsun dedi, bende hemen gitmeyi düşünmüyorum aralıkta düşüğüm oldu boş gebelikti o yüdzen 6 haftalık olana kadar beklemek istiyorum dedim, o da daha iyi olur dedi işte böyle:) kaydımı haftaya yapacakmış:)
canım benim herkesde aynı şeyler oluyo galiba bizdede olurda sinir bozucuGünaydın.....
kızlar canim çok sıkkın eşime tabiki de ben de ayni dertten muzdaripim yum yum dönemlerinde adam yuzume bakmıyo yoruldum artik her seferinde gel diyerek yoruldum. adetime bikav gun kala pervane olyr ters ya.
vitamini masanın üzerine koyuyrum.zahmet edip icmiyr iğnesi ni vermezsm yapmiyr bi de bana beni rahst birak
demez mi keçiboynuzu kürü yaptm kac kere geri doktum icmek icin nazindan dazi yariliyr.
artik hicbirsey yapmiycam beni düşünen yok herkesten bi darbe yiyorum bir de esimden olsun.
egg denen akintim ama.koca yok var adaçayı ve hayiti da biraktim zorla güzellik olmuyor.
sağol bitanem darısı başınabin kere maşallah kuzucuga
canım ben limon yedim ekşi iyi geldi banaKızlar aklıma gelmişken sorayım bulantı için ne yiyip içmiştiniz, benim bildiğim, elma,ayva, haşlanmış patates, leblebi
uyu bitanem çok yoruldun senkizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.
sinirlerin de gerildi tabi, birden gevşeyince uyku da bastırıverdiinsallah cnm. Allaj nasip etsin.
o zaman belki yarın görebilirsiniz canımcanım 6+2 bugün
tahmin edebiliyorumanlaştık canım,kaçgündür anam agladı bikere dahacıktan bişe olmaz
aminnn inşallah
geçmiş olsun,ya bugün dpo12 desin bi test al artık hadi
sinirlerin de gerildi tabi, birden gevşeyince uyku da bastırıverdi
o zaman belki yarın görebilirsiniz canım
tahmin edebiliyorum
amin canim.Allah adiyla anasiyla babasiyla uzun omur versin insallah. Dualarin icin de tesekkurler. Insallah :)
kolay gelsin canim sana da.oy kuzum benimm Rabbim en kısa zamanda buluştursun size sabret onun ihtiyacı var ama annesi iyileşip gelecek kucağına
canım beni aramadılar ararlarsa doktoruma soracam yap derse yaparım yoksa yaptırmam bende
günaydın canım güzel haberlerle gelmişsin süper
canım benim herkesde aynı şeyler oluyo galiba bizdede olurda sinir bozucu
sağol bitanem darısı başına
canım ben limon yedim ekşi iyi geldi bana
uyu bitanem çok yoruldun sen
Arkadaşlar hepinize merhaba benim en sonki değerim 630 du ondan sonra bir daha baktıramadım ama sanki göğüşlerim indi hiç akıntım yok Allah hayır ettsin inş. keseyi karından değer kaç olunca görmüştünüz siz
Arkadaşlar hepinize merhaba benim en sonki değerim 630 du ondan sonra bir daha baktıramadım ama sanki göğüşlerim indi hiç akıntım yok Allah hayır ettsin inş. keseyi karından değer kaç olunca görmüştünüz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?