Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm. ben 5+5 te karindan ultrasonla gordum. kan degerine cok guvenme bu konuda. cunku her dr.un usg cihazi iyi degil ama hepsi karindan goremiyr. sen 6+0 olduktan sonra gidersen kesin karindan gorursun. tekrar kan vermene gerek yok. arada goguslerin acisi diner seni dinlendirir, sonra yine sisip acir. korkma.

amin canim.

kolay gelsin canim sana da.
sağol bitanem aman ya çokk yorucu bizim işler ıvır zıvır hiç bitmiyo bi iş olmuyoki emeklilik zor iş zor

canım 6. haftada git görürsün inşallah hayırlıs olsun

canım benim değerimi dr. düzenli artışa göre tahmin etti 2000-2500 civarında dedi ve 5+0 küçücük kese gördü.

kızlar günaydın
aslında çok oldu uyanalı okula gidecektim ama izin aldım çok hastayım mide bulantısı ateş
bugünkü tablom http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
geçmiş olsun canım bende hasta oldugumda geçen ay ateş ölçmeyi bırakmıştım yüksek çıktığı için..tablodan cok anlamıyorum inş. hastalıkta olsa bu ay sana bebiş getirir
canım 6+2 bugün[
sagol canım seninkide çok yeni inş. saglıkla gelişir bebişlerimiz..

sanırım bende öyle olacam nesdemim henüz hiçbir şeye aşermedim hala mide bulantısı var doya doya yiyemiyorum yeni yeni ceviz fındık bademe başladım 6 kilo bence senin aylar için idealdir değil mi:44:

sabah gittim kanımı verdim kızlar ordaki ebe hemen anladı ben demeden heycanımdan:)kızıma ablamı oluyosun felan dedi hala gerçek degilmiş gibi..bir eşim çakmadı ruhsuz adam yaa.adet zamanımı her ay soran adam bu ay hiç oralı degil bir sorsa konu açılmış olacak bende söylücem.aklımda kırk türlü senaryo yazdım "aşkım ben hamileyim" askım adetim geçti test yaptım pozitif dur göstereyim" aşkım kızımıza kardeş geliyor" offff sonra vazgeçiyorum benim gibi mutlu olmucak diye..kpss başvuruları başladı gittim sınav ücretimi yatırdım birde sınava hazırlanıyorum öğretmenlik için...çok tuhaf kızlar kızıma hamileyken son kez sınava girmiştim olmadı ara verdim şimdi yine hamileyim ve aynı sınava giricem inş. bu sefer kazanıcam çok istiyorum onlara güzel bir gelecek vermek eşime destek olmak hayırlısı..

dostlar bebek doktoru arkadaşıma sordum hangi bebek bakım ürünlerini önerirsin diye.
kendisinin de 7 aylık bebeği var.
bakım ürünleri sebamed
pisik önleyici sudokrem
pisik kremi ise desitin en etkilisi dedi.
haberiniz ola.

kizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.
kaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uyku
iştahsızlığım hep var canım aman aman böyle karnımın dolusu yiyemiyorum ama bulantılarım ara ara oluyor tam geçti sayılmaz geçen haftadan beri %70-80 azaldı
anladım canım inşallah biraz daha düzelir
doğru senin yanman vardı, hafif hafif başladı şimdide sorayımda olunca uygularım dedim:)
öyle yaptım canım akıllandım dinlene dinlene süpürdüm evi toz aldım birde tamam:) sonra bu saate kadar yattım:) öğlen oğlum uyudu iki saatde uyudum ohhh
tamam canım sağol, ohh güzel uyumuşsun
kızlar günaydın
aslında çok oldu uyanalı okula gidecektim ama izin aldım çok hastayım mide bulantısı ateş
bugünkü tablom http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
geçmiş olsun canım, ateşin güzel gidiyor bir test yap istersen yarın
bebek yagi olmaz cnm.
banyodan sonra sursen yine kardir. ben de oyle yapiyrdum.
pregnacare kremin adi. 1 tup almistim daha bitmedi.
dr vermisti. eczanede 40 tl idi. ama kizlar inernetten 28 tl ye almis cnm.

gecmis olsun.
bunu iyi dedin canım soracaktım gerçi çatlağım çokta karnım büyüdükçe eski çatlaklar daha fena olmasın
sağol canım öyle oldu:)
Canım 906 çıktı dpo 14 de
Canım belirti bazen olur bazen olmaz sakın takılma, ben 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
canım sen şu gebelik testlerini nereden ve nekadara almıştın içinde kaç tane vardı
gittigdiyordan sağolsun kızlar yazmıştı buraya, labuguick strip test 18 tanesi 11 lira 4 de kargo 15'e geliyor 3 test parasına:)
Canım işin zor eşine söyleme durumun inşallah güzel karşılar

sağol canım, desitin duymuştum kullanmadım ama

maşallah kuzum değerin harika.
oldu bu iş bu sefer efloş.

Ay sabah oğlum ağlamazsa minik bir çikolata vericez diye söz verdik sağlık ocağında:) yatırmasınlar beni diye ağlıyor:) dedik yatırmıycak tamam ayakta ölçecek boyunu:) neyse ağlamadı mızırdandı ama verdim çikolatayı yiyor, ebe kahvaltıdan önce niye yiyorsun iştahın kapanır dedi, dedim yaptı o kahvaltısını saat beşte kalkıyor bu saate kadar aç durur mu( saat sekizdi) o arada teşekkür edip kolay gelsin demiştik ebeye, ayy asıl size kolay gelsin beşte kalkan ben değilim diyor sonunda biri bizi anladı dedim içimden

maşallah kuzum değerin harika.
oldu bu iş bu sefer efloş.

sağol canım:) ebe beğenmedi değerimi hanım hanım sen ne diyorsun biz nerdeyse ikiz mi diyoruz kızlarla diyecektim demedim

saol cnm.

valla iyi oldu cnm..son zamanlarda uyku sifirdi neredeyse.

sağol canım:) ebe beğenmedi değerimi hanım hanım sen ne diyorsun biz nerdeyse ikiz mi diyoruz kızlarla diyecektim demedim
anam. sen cok biliyorsun sanki diyeceksin. benim dpo14 de 336 idi. bak simdi doguyor sipam ) seninkinin masallahi var cnm.

saol cnm.

valla iyi oldu cnm..son zamanlarda uyku sifirdi neredeyse.

anam. sen cok biliyorsun sanki diyeceksin. benim dpo14 de 336 idi. bak simdi doguyor sipam ) seninkinin masallahi var cnm.

Zaten ben bilmiş bilmiş konuşunca yan çizdi ateş ölçüp takip ediyorum 17. gün yumurtladım falan deyince tamam normal dedi, hah şöyle sözüme gel hanım hayır oğlumda 450 di hem de 3 gün kala demek ki onu duysa hiç beğenmeyecek

Öğlen uykumda rüya gördüm:) sancım çok oldu ya belirti olarak güya benim bebeklerimmiş konuşan ee anne iki kese yer yaptık kolay mı diyorlar uyanınca iyice uçtun kız sen dedim kendime

evet hem de ne yanma, hala var gerçi de, biraz daha mülayimleşti bikaç gündür
inşallah senin yanman bulantın çok olmaz, güzel güzel geçirirsin hamileliğini cnm.

Hakikaten size kolay gelsin
Bu arada dün ebeler günüydü, kutlayıvereydin kadıncağızın ebeler gününü de

sağol cnm

İnşaallah geçer canım seninkide, tiksinmem faydalı besinlere olmasın diye bekliyorum:)) bende oğlumda et yiyemedim hiç hoş yemekte yapamadım doğru düzgün

aaa bilsem kutlardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…