canım 1500lerde kese görürsün,ama bellide olmuyor bazen,nezaman gidiceksin dr.a,yada kan vermeye
canım 1000 gibi görünüyor... benimkisi o civar bişeydi..iki gün sonra gidersen görürsün inşallah..bide öncesinde normal arttysa sorun yoktur.. akıntı herkeste olmak zorunda degil..
canım cumartesi günüde gidecem tekrar kan vermelimiyim acaba karından mı görür keseyi
Arkadaşlar hepinize merhaba benim en sonki değerim 630 du ondan sonra bir daha baktıramadım ama sanki göğüşlerim indi hiç akıntım yok Allah hayır ettsin inş. keseyi karından değer kaç olunca görmüştünüz siz
sağol bitanem aman ya çokk yorucu bizim işler ıvır zıvır hiç bitmiyo bi iş olmuyoki emeklilik zor iş zoramin canim.
kolay gelsin canim sana da.
Arkadaşlar hepinize merhaba benim en sonki değerim 630 du ondan sonra bir daha baktıramadım ama sanki göğüşlerim indi hiç akıntım yok Allah hayır ettsin inş. keseyi karından değer kaç olunca görmüştünüz siz
geçmiş olsun canım bende hasta oldugumda geçen ay ateş ölçmeyi bırakmıştım yüksek çıktığı için..tablodan cok anlamıyorum inş. hastalıkta olsa bu ay sana bebiş getirirkızlar günaydın
aslında çok oldu uyanalı okula gidecektim ama izin aldım çok hastayım mide bulantısı ateş
bugünkü tablom http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım 6+2 bugün[
sagol canım seninkide çok yeni inş. saglıkla gelişir bebişlerimiz..
selam kızlar
azericim inş en kısa zamanda toparlayacak kuzun. kendi kendine nefes alıyorsa zaten toparlanmış şükür.
eflal değerin kaç çıktı bakamadım sayfalara detaylıca.
sosyal anacım çok vermişssin. sen de ben gibi onları almak için debelencen:)ama inan ben hiçbir zaman çok iştahlı bir hamile olamadım. yemiyor değilim şükür yiyorum ama hamile değilken de bu kadar yiyordum ben. sadece besin değeri yüksek gıdalara ağırlık veriyorum o kadar. şu ana dek 4 kilo aldım ama bakalım dr un tartısında ne çıkıcak. kesin 6 kiloyu bulmuşumdur.
geçmiş olsun canım bende hasta oldugumda geçen ay ateş ölçmeyi bırakmıştım yüksek çıktığı için..tablodan cok anlamıyorum inş. hastalıkta olsa bu ay sana bebiş getirir
canım 6+2 bugün[
sagol canım seninkide çok yeni inş. saglıkla gelişir bebişlerimiz..
amin canım inşş
kaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uykukizlar..suan acayip uyuyorum. sasi okuyrm resmen yazdiklarinizi. alinti yapamadim, o derece uyuyrm. gunlerin acisi cikiyr sanirim.
anladım canım inşallah biraz daha düzeliriştahsızlığım hep var canım aman aman böyle karnımın dolusu yiyemiyorum ama bulantılarım ara ara oluyor tam geçti sayılmaz geçen haftadan beri %70-80 azaldı
doğru senin yanman vardı, hafif hafif başladı şimdide sorayımda olunca uygularım dedim:)ben bulantı için özel bişey yemedim canım, çünkü biliyorsun benim asıl derdim mide yanmamdı. onun için de elma, muz, soda, ayran, sakız, yoğurtlu makarna, süt tükettim. Onun haricinde ilk günler iştahım çok iyiydi, yumurtamı sütümü peynirimi etimi güzel güzel yiyordum, ama artık tiksindim çoğundan, bu aralar pek tüketemiyorumhele köfteyi soğanı görmeye tahammülüm yok:26:
hayır olsun canım benim, inşallah hayırlara vesile olur
günaydın canım, keyifler nasıl, bir daha gittin mi doktora, tahliller tekrarlandı mı?
öyle yaptım canım akıllandım dinlene dinlene süpürdüm evi toz aldım birde tamam:) sonra bu saate kadar yattım:) öğlen oğlum uyudu iki saatde uyudum ohhhdun catlamissin bence.
sabahki iliskide ise yarar tabi. bir de yarin aksam olsun.
sakin sakin is yap eflal.
tesekkur ederim. allah size de nasip etsin. ben de ilk ikisini kaybettim bu kuzum ilk olacak kismetse. erkek canim. ismi Yusuf Ruzgar. Allah bu heyecanlari hevesleri sizlere de yasatsin.
tamam canım sağol, ohh güzel uyumuşsunben mandalina ve maden suyuyla cozmustum cnm.
gunaydin cnm.
gun icinde hareket halinde oldugumuz icin aksamki ates sabahki atesimize gore daha yuksek cikar cnm.
benimde oyleydi. normal vucudun yani.
cnm. 23-05:30 arasi uyudum. sonra 8-9:30 arasi tekrar uyumusum) simdi ayildim.sukur.
sanirim vucut hazirlik yapiyr. maglum acilmam baslamisti haftasonu. vucut anladi bebegin gelecegini.
geçmiş olsun canım, ateşin güzel gidiyor bir test yap istersen yarınkızlar günaydın
aslında çok oldu uyanalı okula gidecektim ama izin aldım çok hastayım mide bulantısı ateş
bugünkü tablom http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bunu iyi dedin canım soracaktım gerçi çatlağım çokta karnım büyüdükçe eski çatlaklar daha fena olmasınbebek yagi olmaz cnm.
banyodan sonra sursen yine kardir. ben de oyle yapiyrdum.
pregnacare kremin adi. 1 tup almistim daha bitmedi.
dr vermisti. eczanede 40 tl idi. ama kizlar inernetten 28 tl ye almis cnm.
gecmis olsun.
sağol canım öyle oldu:)oy kuzum benimm Rabbim en kısa zamanda buluştursun size sabret onun ihtiyacı var ama annesi iyileşip gelecek kucağına
canım beni aramadılar ararlarsa doktoruma soracam yap derse yaparım yoksa yaptırmam bende
günaydın canım güzel haberlerle gelmişsin süper
canım benim herkesde aynı şeyler oluyo galiba bizdede olurda sinir bozucu
sağol bitanem darısı başına
canım ben limon yedim ekşi iyi geldi bana
uyu bitanem çok yoruldun sen
Canım 906 çıktı dpo 14 deselam kızlar
azericim inş en kısa zamanda toparlayacak kuzun. kendi kendine nefes alıyorsa zaten toparlanmış şükür.
eflal değerin kaç çıktı bakamadım sayfalara detaylıca.
sosyal anacım çok vermişssin. sen de ben gibi onları almak için debelencen:)ama inan ben hiçbir zaman çok iştahlı bir hamile olamadım. yemiyor değilim şükür yiyorum ama hamile değilken de bu kadar yiyordum ben. sadece besin değeri yüksek gıdalara ağırlık veriyorum o kadar. şu ana dek 4 kilo aldım ama bakalım dr un tartısında ne çıkıcak. kesin 6 kiloyu bulmuşumdur.
Canım belirti bazen olur bazen olmaz sakın takılma, ben 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorumArkadaşlar hepinize merhaba benim en sonki değerim 630 du ondan sonra bir daha baktıramadım ama sanki göğüşlerim indi hiç akıntım yok Allah hayır ettsin inş. keseyi karından değer kaç olunca görmüştünüz siz
gittigdiyordan sağolsun kızlar yazmıştı buraya, labuguick strip test 18 tanesi 11 lira 4 de kargo 15'e geliyor 3 test parasına:)canım sen şu gebelik testlerini nereden ve nekadara almıştın içinde kaç tane vardı
Canım işin zor eşine söyleme durumun inşallah güzel karşılarsabah gittim kanımı verdim kızlar ordaki ebe hemen anladı ben demeden heycanımdan:)kızıma ablamı oluyosun felan dedi hala gerçek degilmiş gibi..bir eşim çakmadı ruhsuz adam yaa.adet zamanımı her ay soran adam bu ay hiç oralı degil bir sorsa konu açılmış olacak bende söylücem.aklımda kırk türlü senaryo yazdım "aşkım ben hamileyim" askım adetim geçti test yaptım pozitif dur göstereyim" aşkım kızımıza kardeş geliyor" offff sonra vazgeçiyorum benim gibi mutlu olmucak diye..kpss başvuruları başladı gittim sınav ücretimi yatırdım birde sınava hazırlanıyorum öğretmenlik için...çok tuhaf kızlar kızıma hamileyken son kez sınava girmiştim olmadı ara verdim şimdi yine hamileyim ve aynı sınava giricem inş. bu sefer kazanıcam çok istiyorum onlara güzel bir gelecek vermek eşime destek olmak hayırlısı..
dostlar bebek doktoru arkadaşıma sordum hangi bebek bakım ürünlerini önerirsin diye.
kendisinin de 7 aylık bebeği var.
bakım ürünleri sebamed
pisik önleyici sudokrem
pisik kremi ise desitin en etkilisi dedi.
haberiniz ola.
maşallah kuzum değerin harika.kaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uyku
anladım canım inşallah biraz daha düzelir
doğru senin yanman vardı, hafif hafif başladı şimdide sorayımda olunca uygularım dedim:)
öyle yaptım canım akıllandım dinlene dinlene süpürdüm evi toz aldım birde tamam:) sonra bu saate kadar yattım:) öğlen oğlum uyudu iki saatde uyudum ohhh
tamam canım sağol, ohh güzel uyumuşsun
geçmiş olsun canım, ateşin güzel gidiyor bir test yap istersen yarın
bunu iyi dedin canım soracaktım gerçi çatlağım çokta karnım büyüdükçe eski çatlaklar daha fena olmasın
sağol canım öyle oldu:)
Canım 906 çıktı dpo 14 de
Canım belirti bazen olur bazen olmaz sakın takılma, ben 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
gittigdiyordan sağolsun kızlar yazmıştı buraya, labuguick strip test 18 tanesi 11 lira 4 de kargo 15'e geliyor 3 test parasına:)
Canım işin zor eşine söyleme durumun inşallah güzel karşılar
sağol canım, desitin duymuştum kullanmadım ama
maşallah kuzum değerin harika.
oldu bu iş bu sefer efloş.
saol cnm.dostlar bebek doktoru arkadaşıma sordum hangi bebek bakım ürünlerini önerirsin diye.
bakım ürünleri sebamed
pisik önleyici sudokrem
haberiniz ola.
valla iyi oldu cnm..son zamanlarda uyku sifirdi neredeyse.kaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uyku
doğru senin yanman vardı, hafif hafif başladı şimdide sorayımda olunca uygularım dedim:)
öyle yaptım canım akıllandım dinlene dinlene süpürdüm evi toz aldım birde tamam:) sonra bu saate kadar yattım:) öğlen oğlum uyudu iki saatde uyudum ohhh
bunu iyi dedin canım soracaktım gerçi çatlağım çokta karnım büyüdükçe eski çatlaklar daha fena olmasın
Canım belirti bazen olur bazen olmaz sakın takılma, ben 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
gittigdiyordan sağolsun kızlar yazmıştı buraya, labuguick strip test 18 tanesi 11 lira 4 de kargo 15'e geliyor 3 test parasına:)
anam. sen cok biliyorsun sanki diyeceksin. benim dpo14 de 336 idi. bak simdi doguyor sipamsağol canım:) ebe beğenmedi değerimihanım hanım sen ne diyorsun biz nerdeyse ikiz mi diyoruz kızlarla diyecektim demedim
saol cnm.
valla iyi oldu cnm..son zamanlarda uyku sifirdi neredeyse.
anam. sen cok biliyorsun sanki diyeceksin. benim dpo14 de 336 idi. bak simdi doguyor sipam) seninkinin masallahi var cnm.
evet hem de ne yanma, hala var gerçi de, biraz daha mülayimleşti bikaç gündürkaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uyku
Hakikaten size kolay gelsinAy sabah oğlum ağlamazsa minik bir çikolata vericez diye söz verdik sağlık ocağında:) yatırmasınlar beni diye ağlıyor:) dedik yatırmıycak tamam ayakta ölçecek boyunu:) neyse ağlamadı mızırdandı ama verdim çikolatayı yiyor, ebe kahvaltıdan önce niye yiyorsun iştahın kapanır dedi, dedim yaptı o kahvaltısını saat beşte kalkıyor bu saate kadar aç durur mu( saat sekizdi) o arada teşekkür edip kolay gelsin demiştik ebeye, ayy asıl size kolay gelsin beşte kalkan ben değilim diyorsonunda biri bizi anladı dedim içimden
sağol cnmdostlar bebek doktoru arkadaşıma sordum hangi bebek bakım ürünlerini önerirsin diye.
bakım ürünleri sebamed
pisik önleyici sudokrem
haberiniz ola.
evet hem de ne yanma, hala var gerçi de, biraz daha mülayimleşti bikaç gündür
inşallah senin yanman bulantın çok olmaz, güzel güzel geçirirsin hamileliğini cnm.
Hakikaten size kolay gelsin
Bu arada dün ebeler günüydü, kutlayıvereydin kadıncağızın ebeler gününü de
sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?