Zaten ben bilmiş bilmiş konuşunca yan çizdiateş ölçüp takip ediyorum 17. gün yumurtladım falan deyince tamam normal dedi, hah şöyle sözüme gel hanım hayır oğlumda 450 di hem de 3 gün kala demek ki onu duysa hiç beğenmeyecek
Öğlen uykumda rüya gördüm:) sancım çok oldu ya belirti olarak güya benim bebeklerimmiş konuşan ee anne iki kese yer yaptık kolay mı diyorlaruyanınca iyice uçtun kız sen dedim kendime
diye diye ikiz yapacaksin bebekleri.
inşallah canım. Ben normalde de sebzeye daha düşkünümdür, şimdi daha da düştüm etten uzaklaşınca.İnşaallah geçer canım seninkide, tiksinmem faydalı besinlere olmasın diye bekliyorum:)) bende oğlumda et yiyemedim hiç hoş yemekte yapamadım doğru düzgün
aaa bilsem kutlardım:)
Kızlar pc ye baktıkça başım dönüyor kalkıyım ben öptüm
inşallah canım. Ben normalde de sebzeye daha düşkünümdür, şimdi daha da düştüm etten uzaklaşınca.
İnşallah faydalı şeyleri yiyebiliriz hep
Neyse aklında bulunsun, haftaya hastaneye fln gidersen doktora, 12 Mayıs da hemşireler günü, oradaki hemşireleri kutlarsın artık
He bu arada şu ikiz konusunda; sabah durduk yere aklımdan senin ikizlerin olursa ne olur ne yaparsın diye geçti içimden, ama bu fikre kapılmamın sebebi hcg değerin değildi, nedenini bilmiyorum ama ikiz geçti içimden
inşallah canım. Ben normalde de sebzeye daha düşkünümdür, şimdi daha da düştüm etten uzaklaşınca.
İnşallah faydalı şeyleri yiyebiliriz hep
Neyse aklında bulunsun, haftaya hastaneye fln gidersen doktora, 12 Mayıs da hemşireler günü, oradaki hemşireleri kutlarsın artık
He bu arada şu ikiz konusunda; sabah durduk yere aklımdan senin ikizlerin olursa ne olur ne yaparsın diye geçti içimden, ama bu fikre kapılmamın sebebi hcg değerin değildi, nedenini bilmiyorum ama ikiz geçti içimden
canım karından mı gördü seninkini bana vajinadan bakmıyacam dedi
Canım deme zaten bende eşimin rüyasından etkilendim ondan takıldı kafamaay hayırlısı olsun ne yaparım bilmem oğlumu biliyorsunuz dün kuzeni geldi çıldırdı yine:18: ikiz olsa kv duysa kadının tansiyon fırlar
evet hep aklımda, ama kokudan dolayı nasıl pişireceğimi bilmiyorum canım. Aslında kv pişiriyor ben yiyorum ama asla bana şunu pişir demem ben, onun da hiç huyu değildir yeşil mercimek pişirmek.o zamannnn yesil mercimegi cok tuket cnm. taze pisirip ye. super protein kaynagi bebegine.
ben de yemek pişiremiyorum, evde aylardır yumurta ve makarnadan başka bir yemek pişmedi zaten (hamur işi hariç). kv yapıyor yemekleri, yoksa hayatta ilk trimesterı bu kadar iyi beslenerek geçiremezdim. Yine de Allah razı olsun kızıyorum fln amaOlsun canım sebzede çok güzel ben hiçbirini yiyememiştim yemek yapamıyordum ki çok tiksiniyordum gurbette tek olmak o zaman çok oturmuştu içime, bolca meyve yiyordum kraker,yeşillik mesela roka v turp her gün yerdim hele turpu canım nasıl isterdiama et bir kere memlekete gelince restoranda köfte yemiştim o daha ne tavuk ne balık ne kırmızı et asla yiyemedim, balığı daha yeni yemeye başladım tavuğu doğumdan bir sene sonra yiyebildim et yerine yeşil mercimek yiyebilirsin ne zamandır bir tarif vericem unutuyorum yazıyımda herkes faydalansın:)
Canım deme zaten bende eşimin rüyasından etkilendim ondan takıldı kafamaay hayırlısı olsun ne yaparım bilmem oğlumu biliyorsunuz dün kuzeni geldi çıldırdı yine:18: ikiz olsa kv duysa kadının tansiyon fırlar
hımm değişikmiş, denenebilir, sağol canımMercimek badı:
2 su bardağı yeşil mercimek
4 kaşık ince bulgur
İki domates
Bir kaşık domates salçası
Bir kaşık biber salçası
Yeşil soğan
Maydanoz
Kimyon
Pul biber
Sumak
Limon
Sıvı yağ( ben koymuyorum kaloriye gerek yok)
Mercimeğin üstünü geçecek kadar su koyuyoruz, düdüklü tencerede 15 dk haşlıyoruz ( suyu soğuk koyun) sonra sıcakken içine bulguru ilave ediyoruz bir 20 dk bekliyoruz şişsin diye bulgur, sonra iki bardak suda salçayı inceltiyoruz içine baharatları atıyoruz, yeşillikleri domatesi doğrayıp ekliyoruz, bol limonlu olursa güzel oluyor:) afiyetle yiyoruz, biz asma yaprağı ya da lahana turşusuyla yeriz ama onlar tuzlu çok tüketmeyin:) sulu bir yemek olmuyor ben oldukça koyu kıvamlı yapıyorum arzuya göre sulandırırsınız, afiyet olsun:)
Bol protein deposu:)
canım hayırlı olsun daha söylemedin mi eşine kolay gelsin sana bizim ilk olduğu için benimki ilk hafta deli gibi dolanıyordu aklı yerinde değildisabah gittim kanımı verdim kızlar ordaki ebe hemen anladı ben demeden heycanımdan:)kızıma ablamı oluyosun felan dedi hala gerçek degilmiş gibi..bir eşim çakmadı ruhsuz adam yaa.adet zamanımı her ay soran adam bu ay hiç oralı degil bir sorsa konu açılmış olacak bende söylücem.aklımda kırk türlü senaryo yazdım "aşkım ben hamileyim" askım adetim geçti test yaptım pozitif dur göstereyim" aşkım kızımıza kardeş geliyor" offff sonra vazgeçiyorum benim gibi mutlu olmucak diye..kpss başvuruları başladı gittim sınav ücretimi yatırdım birde sınava hazırlanıyorum öğretmenlik için...çok tuhaf kızlar kızıma hamileyken son kez sınava girmiştim olmadı ara verdim şimdi yine hamileyim ve aynı sınava giricem inş. Bu sefer kazanıcam çok istiyorum onlara güzel bir gelecek vermek eşime destek olmak hayırlısı..
dostlar bebek doktoru arkadaşıma sordum hangi bebek bakım ürünlerini önerirsin diye.
Kendisinin de 7 aylık bebeği var.
Bakım ürünleri sebamed
pisik önleyici sudokrem
pisik kremi ise desitin en etkilisi dedi.
Haberiniz ola.
Canım sen bir doğur büyütmeye başla o zaman bunu sana bir daha sorucam:)) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ikiz olursa çokta sevinirim canım ama emin ol çocuk büyütmek çok zor:) aynı zamanda çok güzel:) inşallah olur senin ikizinayy canım öyle deme ya.. ikiz ne demek nasıl bir mucize.. ikizlerim olsun varya dünyalar benim olur.. saglıklı olsunlar tabiki:) kurbanlar adarım vallahikızımın üstüne hemen senesine ikiz bebişlerim gelseeeeee ahhh ahhhh. ama çakışır otu diye bişey duydum eşimle onu yapcaz bidahaki bebek için.. çogul gebelige sebep oluyormuş hemde bitkisel
evet hep aklımda, ama kokudan dolayı nasıl pişireceğimi bilmiyorum canım. Aslında kv pişiriyor ben yiyorum ama asla bana şunu pişir demem ben, onun da hiç huyu değildir yeşil mercimek pişirmek.
ben de yemek pişiremiyorum, evde aylardır yumurta ve makarnadan başka bir yemek pişmedi zaten (hamur işi hariç). kv yapıyor yemekleri, yoksa hayatta ilk trimesterı bu kadar iyi beslenerek geçiremezdim. Yine de Allah razı olsun kızıyorum fln ama
Hayırlısı nasılsa öyle olsun efloşum, oğluşun çok iyi anlaşsın inşallah kardeşiyle
hımm değişikmiş, denenebilir, sağol canım
kaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uyku
anladım canım inşallah biraz daha düzelir
doğru senin yanman vardı, hafif hafif başladı şimdide sorayımda olunca uygularım dedim:)
öyle yaptım canım akıllandım dinlene dinlene süpürdüm evi toz aldım birde tamam:) sonra bu saate kadar yattım:) öğlen oğlum uyudu iki saatde uyudum ohhh
tamam canım sağol, ohh güzel uyumuşsun
geçmiş olsun canım, ateşin güzel gidiyor bir test yap istersen yarın
bunu iyi dedin canım soracaktım gerçi çatlağım çokta karnım büyüdükçe eski çatlaklar daha fena olmasın
sağol canım öyle oldu:)
Canım 906 çıktı dpo 14 de
Canım belirti bazen olur bazen olmaz sakın takılma, ben 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
gittigdiyordan sağolsun kızlar yazmıştı buraya, labuguick strip test 18 tanesi 11 lira 4 de kargo 15'e geliyor 3 test parasına:)
Canım işin zor eşine söyleme durumun inşallah güzel karşılar
sağol canım, desitin duymuştum kullanmadım ama
Anladım canım.peki ödemeyi kapıdami yapmistin.kredi kartı sifresimimi girmistin
Canım sen bir doğur büyütmeye başla o zaman bunu sana bir daha sorucam:)) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ikiz olursa çokta sevinirim canım ama emin ol çocuk büyütmek çok zor:) aynı zamanda çok güzel:) inşallah olur senin ikizin
sağolsun kv den canım kızıyoruz bazen ama benimkide yapar söylesem o yüzden şimdi rahatım yemek yapamazsam diye korkmuyorum veririm kv ye malzemeleri yapar seve seve, sağol canım inşallah anlaşır:) belli olmaz belkide çok sevecek
kaç gündür uykusuzdun doğum öncesi iyi olmuş bu uyku
anladım canım inşallah biraz daha düzelir
doğru senin yanman vardı, hafif hafif başladı şimdide sorayımda olunca uygularım dedim:)
öyle yaptım canım akıllandım dinlene dinlene süpürdüm evi toz aldım birde tamam:) sonra bu saate kadar yattım:) öğlen oğlum uyudu iki saatde uyudum ohhh
tamam canım sağol, ohh güzel uyumuşsun
geçmiş olsun canım, ateşin güzel gidiyor bir test yap istersen yarın
bunu iyi dedin canım soracaktım gerçi çatlağım çokta karnım büyüdükçe eski çatlaklar daha fena olmasın
sağol canım öyle oldu:)
Canım 906 çıktı dpo 14 de
Canım belirti bazen olur bazen olmaz sakın takılma, ben 6 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
gittigdiyordan sağolsun kızlar yazmıştı buraya, labuguick strip test 18 tanesi 11 lira 4 de kargo 15'e geliyor 3 test parasına:)
Canım işin zor eşine söyleme durumun inşallah güzel karşılar
sağol canım, desitin duymuştum kullanmadım ama
kapıda olmuyor ,kredi kartıyla eşim yaptı ödemeyi, netten
nasılsın canım sancın ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?