Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

diye diye ikiz yapacaksin bebekleri.

Kızlar pc ye baktıkça başım dönüyor kalkıyım ben öptüm

İnşaallah geçer canım seninkide, tiksinmem faydalı besinlere olmasın diye bekliyorum:)) bende oğlumda et yiyemedim hiç hoş yemekte yapamadım doğru düzgün

aaa bilsem kutlardım:)
inşallah canım. Ben normalde de sebzeye daha düşkünümdür, şimdi daha da düştüm etten uzaklaşınca.
İnşallah faydalı şeyleri yiyebiliriz hep
Neyse aklında bulunsun, haftaya hastaneye fln gidersen doktora, 12 Mayıs da hemşireler günü, oradaki hemşireleri kutlarsın artık
He bu arada şu ikiz konusunda; sabah durduk yere aklımdan senin ikizlerin olursa ne olur ne yaparsın diye geçti içimden, ama bu fikre kapılmamın sebebi hcg değerin değildi, nedenini bilmiyorum ama ikiz geçti içimden

o zamannnn yesil mercimegi cok tuket cnm. taze pisirip ye. super protein kaynagi bebegine.

Olsun canım sebzede çok güzel ben hiçbirini yiyememiştim yemek yapamıyordum ki çok tiksiniyordum gurbette tek olmak o zaman çok oturmuştu içime, bolca meyve yiyordum kraker,yeşillik mesela roka v turp her gün yerdim hele turpu canım nasıl isterdi ama et bir kere memlekete gelince restoranda köfte yemiştim o daha ne tavuk ne balık ne kırmızı et asla yiyemedim, balığı daha yeni yemeye başladım tavuğu doğumdan bir sene sonra yiyebildim et yerine yeşil mercimek yiyebilirsin ne zamandır bir tarif vericem unutuyorum yazıyımda herkes faydalansın:)

Canım deme zaten bende eşimin rüyasından etkilendim ondan takıldı kafama ay hayırlısı olsun ne yaparım bilmem oğlumu biliyorsunuz dün kuzeni geldi çıldırdı yine:18: ikiz olsa kv duysa kadının tansiyon fırlar

Mercimek badı:

2 su bardağı yeşil mercimek
4 kaşık ince bulgur
İki domates
Bir kaşık domates salçası
Bir kaşık biber salçası
Yeşil soğan
Maydanoz
Kimyon
Pul biber
Sumak
Limon
Sıvı yağ( ben koymuyorum kaloriye gerek yok)

Mercimeğin üstünü geçecek kadar su koyuyoruz, düdüklü tencerede 15 dk haşlıyoruz ( suyu soğuk koyun) sonra sıcakken içine bulguru ilave ediyoruz bir 20 dk bekliyoruz şişsin diye bulgur, sonra iki bardak suda salçayı inceltiyoruz içine baharatları atıyoruz, yeşillikleri domatesi doğrayıp ekliyoruz, bol limonlu olursa güzel oluyor:) afiyetle yiyoruz, biz asma yaprağı ya da lahana turşusuyla yeriz ama onlar tuzlu çok tüketmeyin:) sulu bir yemek olmuyor ben oldukça koyu kıvamlı yapıyorum arzuya göre sulandırırsınız, afiyet olsun:)

Bol protein deposu:)

ayy canım öyle deme ya.. ikiz ne demek nasıl bir mucize.. ikizlerim olsun varya dünyalar benim olur.. saglıklı olsunlar tabiki:) kurbanlar adarım vallahi kızımın üstüne hemen senesine ikiz bebişlerim gelseeeeee ahhh ahhhh. ama çakışır otu diye bişey duydum eşimle onu yapcaz bidahaki bebek için.. çogul gebelige sebep oluyormuş hemde bitkisel

o zamannnn yesil mercimegi cok tuket cnm. taze pisirip ye. super protein kaynagi bebegine.
evet hep aklımda, ama kokudan dolayı nasıl pişireceğimi bilmiyorum canım. Aslında kv pişiriyor ben yiyorum ama asla bana şunu pişir demem ben, onun da hiç huyu değildir yeşil mercimek pişirmek.

ben de yemek pişiremiyorum, evde aylardır yumurta ve makarnadan başka bir yemek pişmedi zaten (hamur işi hariç). kv yapıyor yemekleri, yoksa hayatta ilk trimesterı bu kadar iyi beslenerek geçiremezdim. Yine de Allah razı olsun kızıyorum fln ama
Hayırlısı nasılsa öyle olsun efloşum, oğluşun çok iyi anlaşsın inşallah kardeşiyle

hımm değişikmiş, denenebilir, sağol canım

canım hayırlı olsun daha söylemedin mi eşine kolay gelsin sana bizim ilk olduğu için benimki ilk hafta deli gibi dolanıyordu aklı yerinde değildi

sağol nesdoşum dora nasılllll

Canım sen bir doğur büyütmeye başla o zaman bunu sana bir daha sorucam:)) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ikiz olursa çokta sevinirim canım ama emin ol çocuk büyütmek çok zor:) aynı zamanda çok güzel:) inşallah olur senin ikizin

sağolsun kv den canım kızıyoruz bazen ama benimkide yapar söylesem o yüzden şimdi rahatım yemek yapamazsam diye korkmuyorum veririm kv ye malzemeleri yapar seve seve , sağol canım inşallah anlaşır:) belli olmaz belkide çok sevecek

Anladım canım.peki ödemeyi kapıdami yapmistin.kredi kartı sifresimimi girmistin

amam diyim eflalim. meyveye yuklenme yine..sonra cokkkkk kilo alirsin kuzum ve gereksiz seker yuklemis olursun vucuduna.

kapıda olmuyor ,kredi kartıyla eşim yaptı ödemeyi, netten

Tamam canim.eyer buay adet olursam diyer ay ocin alirom allahim izin verirsw.ins.gerek kalmaz bu ay gelir bebisim
BuarDa miyde yanmasina yatarken bir bardak havuc suyu icebilorson
Taze sıkılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…