Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol kuzum iyiyim cok sukur.
evde son islerimi yapiyrm )
simdi oturdum dinleneyim diye cnm.
sen nasilsin cnm? moralin duzeldi mi biraz daha.

kolay gelsin hep böyle iyi ol.
moral ehh işte eşimle daha hic konusmadim kurstan geldim o camiye gitti. o gelene kadar ben de gezmeye gittim simdi geldim yine evde yok benim yum kapida.
her ay böyle olyr ne olacak bakalım hayırlısı.
çok üzülüyorum bu duruma ama elimden
birsey gelmiyor.

gecenlerde yazmistim. ozel sektorde babalik izni yokmus, esim yanimda olamayacak; hatta beni hastaneden cikarmaya bile gelemeyecek diye. cok uzulmustum.
zaman gecti.cumartesi de dr kendi demisti persembe sezeryan olsun diye. bizde insallah cumayi da izin verirler en azindan derkennnnn; esimin firmasi kendi insiyatifleri olarak 3 gun babalik izni vermisler. yani pazar da eklenince esim 4 gun yanimda )

kiyamam sana canim benim..
uzulme diyemiyrm ama az uzulmeye calis en azindan kuzum.
Allahim mucizesini yasattin sana da tez zamanda..

ne güzel ya okur mu öyle baba olmadan tatiliniz güzelce gecsin ins.

kiyamam sana canim benim..
uzulme diyemiyrm ama az uzulmeye calis en azindan kuzum.
Allahim mucizesini yasattin sana da tez zamanda..

simdi geldi elinde çakşır otiyla.
boşuna almissin yapmiycam dedim
yaparsin yaparsin diyo.
bugune kadar kendime ve esine yaptigim kurleri cok zevkle yapiyrdm ama o istek yok artik sogudum
rabbim vererckse esimi sebeplere sarilma isini gönlüne verir diyrm
inş canim ins.

uzgun ve kirginsin. ama bu duygulara yenik dusme cnm.
hadi kalk da hazirla. bu ay belki senin ayindir cnm. hadi kuzum.simdi birak kirginligi.

uzgun ve kirginsin. ama bu duygulara yenik dusme cnm.
hadi kalk da hazirla. bu ay belki senin ayindir cnm. hadi kuzum.simdi birak kirginligi.

öyle mi diyorsun cutem haklısın yapmam gerekir ve yapmamin tek sebebi ozlem duydugum yavruma kavusmak o hep agir basiyo dayanamıyorum
gonul istiyor ki esim de destek olsun.
4 yildir kocami(çocuk mevzusunda) yola getirmek icin ugrasiyorum ama hâlâ eksiklikleri var.
diyorum benim imtihanım da bu.
inşallah sinavi kazananlardan olurum.

canım çok haklı bir üzüntü yaşıyorsun.
ama yap güzelce kürlerini.
sen çok temiz kalplisin gönlüne göre olucak her şey eminim. sadece zamanı var. inş bekleyişin son bulur canım.

hazir almis gelmis cnm. sen de tabiri caizse "gavura kizip oruc bozma"... kalk usenme. bir heves yap guzelim.

sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...

hazir almis gelmis cnm. sen de tabiri caizse "gavura kizip oruc bozma"... kalk usenme. bir heves yap guzelim.
canim ya su halimde beni güldürdün rabbim de senin yüzünu güldürsün ins.
valla bugune kadar eşimden dolayı ağlayıp hicbirsey yapmiycam deyip de sözümü tutanadigim cok zamanlar oldu. yine kalkip gerekeni yaptim.
ama artik gercekten çook yoruldum ve yıprandim.
canım çok haklı bir üzüntü yaşıyorsun.
ama yap güzelce kürlerini.
sen çok temiz kalplisin gönlüne göre olucak her şey eminim. sadece zamanı var. inş bekleyişin son bulur canım.

sagol nesdemim. o senin gönlünün güzelliği.
eşimin halini gorseniz sanarsin ben sucluyum hem yapıyo hem üzülüyr.
allahım daha fazla bekketmesin hepimize de en hayirli ve sagliklisindan nasip etsin.

))
her gecenin sabahi, her kisin bahari varmis canim.
cok sukur benim baharim geldi. seninde gelecek birtanem. uzme kendini. moral herseydir.

))
her gecenin sabahi, her kisin bahari varmis canim.
cok sukur benim baharim geldi. seninde gelecek birtanem. uzme kendini. moral herseydir.

hiç kış yasama hep baharin olsun.
darisida bana olsun.
cok tesekkurler içimi döktüm birazda olsa rahatladım.

gözün aydın insanın böyle bir zamanda eşinin yanında olması cok önemli tadını cıkarın inş. yusuf rüzgarla beraber..
hımm çok severim ben bizim orda bat derler samsunda çok yapardık özellikle yazın soguk yeriz çok doyurucu canım çekti yarın yapayım bari :)
[Q...................9UOTE=eflalim;35178953]sağol canım:) ebe beğenmedi değerimi hanım hanım sen ne diyorsun biz nerdeyse ikiz mi diyoruz kızlarla diyecektim demedim[/QUOTE]
valla ebede ne bekliyormuş insanı tedirgin ediyorlar bakalım benim degerim kaç çıkacak..
benimkide çok erken kalkıyordu canım kreşe gönderince çözüldü meğer enerjiden uykusu yetiyormuş şimdi 10da yatar 9da kalkar maşallah..bu veletleri yormak lazım yoksa erkenden dikiyorlar ayağa..ben hiç ikiz istemedim bakabilecegimi sanmıyorum cok zor hakikaten hele yanında kimsen yoksa..

sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
ayy hadi hayırlı olsun şekerim.
kurtuldun iğnelerden.
doğum sonrası var mı iğne?
tahmin ediyorum canım.
en hassas eş bile kadın kadar istekli olamıyor bu konularda.
ben de eşimin soğukkanlılığına gıcık olurdum. her zaman panik olan adam bebek mevzu olunca garipleşirdi. genlerinde yok anacım.

bat tarifi vermişsin.
eşimin oralara özgü bir yemektir.
ben de öğrendim yapıyorum arada.
ama biz salamura üzüm yaprağı ile yiyoruz onu.
çok lezzetli ye ye bıkmıyor insan.
canım çekti yaaaaaaaaaaaaaa

hiç kış yasama hep baharin olsun.
darisida bana olsun.
cok tesekkurler içimi döktüm birazda olsa rahatladım.
amin cnm.

saol cnm.

saol kuuzm. isin guzel tarafi orasi. bu sondu ) dogum sonrasi vermeyecegim dedi doktorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…