Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamm canim dua edin bana :) ins. Pozitiftir resmini aticam valla halay misket mezdeke hepsini oynicam okadar istiyorum ki ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim ağzımız hep dualı çok şüküür Herkes birbiri için dua ediyo burda
İnşallahh pozitiftirr,bi halay da senin için çekerizz

bekliyoruz ben şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Ben de diyorum valla,hayırlı hayırlıı
Ayyy böyle testleri görünce içim bi tuhaf oluyo hee
Ben de bi görsem o ikinci çizgiyiii,ah bi görsem..Yanına bi çizgi de benden

Ins. Rabbm en yakin zamanda sana da versin bebissss insaalah dualarim sizinle ama benim icimde pek umut yok gibi ya saka gibi geliyo bana

Ins. Rabbm en yakin zamanda sana da versin bebissss insaalah dualarim sizinle ama benim icimde pek umut yok gibi ya saka gibi geliyo bana

Amiinn bacımm inşallaahhh,inşallaahh
Bana da umut var gibi geldi testinde,inşallah öyledir Sonuç ne olursa olsun,hayırlısı olsun..

Ates ölçmeye be zaman başlanıyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Yeni üyeyim. :)

ayy bacım bir çizgide ben atacağım yaa şu cift çizgiyi görseydik hyırlısıyla...
hemen çalışıyorum

tamam başlıyorum çalışmalara

kızlar fun eltimde oturuyorz kızı duha yenge sen hic mi et yemiyrsun diye sordu evet yengem yemiyrum bi tek bol baharatlı köfte yiyorum dedim neyse
kv orda gunun sözünü söyledi"bi kadin vardi da hic et yemiyrfu beş tane cocugu oldu"
ben resmen böylece kaldım

ne alakasi var Anne dedim ordan teyze de ablaa ne alakasi var olur tabiki dedi
sonrq kv lafi cevirdi yani çocukları tombisceydi falan dedi
ayy artik gülüp geçiyorum ya oyle deyince yarildim yaa.
hala kadin bende problem aramaya calisiyr et yemiyrm diye çocuğum olmuyr saniyr heralde sanki et yemeyenlerin çocuğu olmuyorda o kadinin ki sıradışı birseymis gibi söyleyince hey allahım.....

Son düzenleme:
Kızlar insaallah iyisinizdir ben üzerinize afiyet grip olduuumm (( öksürüğe cevirmeden atlatsaydim sayfaları okuyamiyorum ne olur kusuruma bakmayın hicbirinizi unutmuş degilim ama bu vitamin dusuklugum igneler üzerine grip kötü oldu
Cutemiz Azerimiz yavrulariyla sıra Vizyondaa Rabbim bu duyguları hepberaber hickimse kalmadan yaşamayı nasip etsin bu topige her zaman dualarimdasiniz...

Hadi ya benim çevremdekiler hep acele etme dedikleri için alamıyorum ufak tefek alıyorum işte bugün ayakkabı aldım hediye olarak alt açma battaniye kadife vs şeyler geldi bende başlıyayım o zaman ufaktan

İnşalllahh canım benim

Canım geçmiş olsun ıhlamur iç, ballı limonlu su iç, zencefilli bal da iyi gelir
Amin canim sagolasin ama neden kucuk benim tablom sizlerinki buyuk.nesini yanlis yaptimki
canım ateş işaretledikçe seninkide büyüyecek:)
tahmin değilde:) fasulye gibi olunca erkek yuvarlak olunca kız oluyor deniliyor, erkek çabuk şekilleniyormuş:)
Kizlar gecen ay bugun adet olmustum ama uc dort gun gecikme olabilir diue dusunuyorum.test yapimmi
yap canım test
önceki ölçümler olmadığı için yorum yapmak sağlıklı olmaz
silik çizgiyse tamamdır hayırlı olsun:)
arkadaşlar dijital ateşölçer aldım.yarın sabahtan itibaren başlayacağım inş.ağzıma koyup dilimin altına mı koyacam yoksa dilin üstüne mi?????
dil altına
yeni döngün bebek getirsin canım
göreceksin canım inşaallah
Ates ölçmeye be zaman başlanıyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Yeni üyeyim. :)

adetin ilk günü başlanıyor ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
ayyyy pes kadına canım sende bundan sonra bende sorun yok de herkesin içinde bu nedir ya oğlunda sorun olduğunu biliyor hala sana yükleniyor

çok geçmiş olsun canım

ayy duha senin kaynananda allah korkusu hiçmi yok,bebek için can atan birinin yanında ki o kişi kanının canının karısıysa birde böyle laf söylenirmi yaa,allahım sana sabrınla birlikte birde evlat versin hemencecik
çok geçmiişş olsunn canımm

adetin ilk günü başlayabilirsin,ama şuan daha başlardaysan yani 3 4 5 6 7 günlerindeysende başlayabilirsin
Canim bu ovulasyon testi bugun yaptim

ovuya güvenme canım bende martta ovu.yaptım hamileydim merak ettim acaba ovu.gösteriyormu diye ama göstermedi halbuki hamileydim,demekki dogruluk payı yokmuş

kızlar bugüm saçlarımı boyatmayı düşünüyorum,ama hani tabiki ortada fol yok yumurta yok ama hadi varsa bebiş falan bende saç boyatınca bişi olmaz demi,bi akıl verin buarada saçımda açıcı kullanılıyor.anammm unutmadann pışşıııık hiçte unuturmuyum ahada tablom http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8

Gununuz aydın olsun güzel yureklilerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
Kızlar kardesimin sütü azalmış bebeği 3 bucuk aylık doymuyor dün mama yapmak zorunda kalmış sizlere sormami istedi süt arttikmak için ne yapsın yardimci olursaniz çok sevinicek şimdiden Allahuteala razi olsun hepinizden...

Canım ben regl e 5 gün vardı saçıma röfle yaptırdım bilmiyodum hamile olduğumu bi sıkıntı yok allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…