Gununuz aydın olsun güzel yureklilerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
Kızlar kardesimin sütü azalmış bebeği 3 bucuk aylık doymuyor dün mama yapmak zorunda kalmış sizlere sormami istedi süt arttikmak için ne yapsın yardimci olursaniz çok sevinicek şimdiden Allahuteala razi olsun hepinizden...
Canım ben regl e 5 gün vardı saçıma röfle yaptırdım bilmiyodum hamile olduğumu bi sıkıntı yok allahın izniyle
Gunaydin kizlarr herkese iyi hafta sonlari diliyorum
Boranim daha erken yorum icin ama diger aydan degisik inisli cikisli tablolar genelde hosuma gidersoslaaayaall tabloma bak nolur nolur nolurraha aha aglarım haa
Tamam kuzum cok sagol ben subat 85 dogumluyum.yasimi 28 olarak bakacagim anladim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçmiş olsun ıhlamur iç, ballı limonlu su iç, zencefilli bal da iyi gelir
canım ateş işaretledikçe seninkide büyüyecek:)
tahmin değilde:) fasulye gibi olunca erkek yuvarlak olunca kız oluyor deniliyor, erkek çabuk şekilleniyormuş:)
yap canım test
önceki ölçümler olmadığı için yorum yapmak sağlıklı olmaz
silik çizgiyse tamamdır hayırlı olsun:)
dil altına
yeni döngün bebek getirsin canım
göreceksin canım inşaallah
adetin ilk günü başlanıyor ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
ayyyy pes kadına canım sende bundan sonra bende sorun yok de herkesin içinde bu nedir ya oğlunda sorun olduğunu biliyor hala sana yükleniyor
çok geçmiş olsun canım
ayy duha senin kaynananda allah korkusu hiçmi yok,bebek için can atan birinin yanında ki o kişi kanının canının karısıysa birde böyle laf söylenirmi yaa,allahım sana sabrınla birlikte birde evlat versin hemencecik
çok geçmiişş olsunn canımm
adetin ilk günü başlayabilirsin,ama şuan daha başlardaysan yani 3 4 5 6 7 günlerindeysende başlayabilirsin
ovuya güvenme canım bende martta ovu.yaptım hamileydim merak ettim acaba ovu.gösteriyormu diye ama göstermedi halbuki hamileydim,demekki dogruluk payı yokmuş
Gununuz aydın olsun güzel yureklilerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
Kızlar kardesimin sütü azalmış bebeği 3 bucuk aylık doymuyor dün mama yapmak zorunda kalmış sizlere sormami istedi süt arttikmak için ne yapsın yardimci olursaniz çok sevinicek şimdiden Allahuteala razi olsun hepinizden...
aamin canışm. inş sizler de kuzularınız için alışverişe çıkacaksınız.canım inşallah bebişin senledir,bugün 12.günüdesin yumyumdan sonra yani,yarın bekliyoruz haberlerini
rica ederim canım
ayy allahım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel alışveriş heyecanını
lasttan hiç haber yok canım. ben de çok mrk ediyorum açıkçası.Dgrpnr kuzumm maşşallah böcüğüneeeNe güzel haberler alıyorum bu aralar
Nesdem canımm benimm,bu gece rüyamda cute ile seni gördüm..Taşınmama yardıma gelmişsniz,annemle tanıştırııyorum sizi,diyom ki isimlerini bilmiyorum,cute ve nesdem,KK'dan arkadaşlarım diyorum
Merice35 Ve Lastbower haberi olan var mııı bu kızçelerimdennn??
Nukraaaa canımmmmm seni de göremiyoruummm,beni görüyosan bi ses veeerr
Benim de bugün misafirlerim vardı,yoruldum yahuu
Bu arada 15 günlük aradan sonra tekrar ders çalışmaya başladım,haziranda son sınavlarıma gircem nasipse.
eğer çizgi pembe ise gebesin demektir. yok lila mor veya sarımtrak ise yanlış test oluyor genelde. bence gebesin ama. hayırlı olsun bugün belli olur.Meraba hamile olan ve deneyimli bayanlar birsey sormak istitorum benim adetime 10 gun var yumirtlamanin ustunden 12 gun falan gecti test yaptim cok silik cizhi cikti yani yeri belli gordum esimde gordu sizde hamile olabilirmiyim bu ay akintimda cok yardimci olursajiz sevinirim
görcen az kaldı mrk etme kuzum.Ben de diyorum valla,hayırlı hayırlıı
Ayyy böyle testleri görünce içim bi tuhaf oluyo hee
Ben de bi görsem o ikinci çizgiyiii,ah bi görsem..Yanına bi çizgi de benden
duha boşver bu kadın bunları dedikce rabbim senin yanında olacak.kızlar fun eltimde oturuyorz kızı duha yenge sen hic mi et yemiyrsun diye sordu evet yengem yemiyrum bi tek bol baharatlı köfte yiyorum dedim neyse
kv orda gunun sözünü söyledi"bi kadin vardi da hic et yemiyrfu beş tane cocugu oldu"
ben resmen böylece kaldım
ne alakasi var Anne dedim ordan teyze de ablaa ne alakasi var olur tabiki dedi
sonrq kv lafi cevirdi yani çocukları tombisceydi falan dedi
ayy artik gülüp geçiyorum ya oyle deyince yarildim yaa.
hala kadin bende problem aramaya calisiyr et yemiyrm diye çocuğum olmuyr saniyr heralde sanki et yemeyenlerin çocuğu olmuyorda o kadinin ki sıradışı birseymis gibi söyleyince hey allahım.....
canım benim geçmiş olsun kıyamam sana..hep vitamin eksikliğinden oluyor bunlar kuzum.Kızlar insaallah iyisinizdir ben üzerinize afiyet grip olduuumm(( öksürüğe cevirmeden atlatsaydim sayfaları okuyamiyorum ne olur kusuruma bakmayın hicbirinizi unutmuş degilim ama bu vitamin dusuklugum igneler üzerine grip kötü oldu
Cutemiz Azerimiz yavrulariyla sıra Vizyondaa Rabbim bu duyguları hepberaber hickimse kalmadan yaşamayı nasip etsin bu topige her zaman dualarimdasiniz...
başla bence de canım sonra çok zor oluyor uzun süre yürüyüp alışveriş yapmak.Hadi ya benim çevremdekiler hep acele etme dedikleri için alamıyorum ufak tefek alıyorum işte bugün ayakkabı aldım hediye olarak alt açma battaniye kadife vs şeyler geldi bende başlıyayım o zaman ufaktan
canım baharat, zencefil diye biliyorum. özellikle sucukta artıyor dediler ama yenmesi doğru mu bilmem canım.Gununuz aydın olsun güzel yureklilerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
aamin canışm. inş sizler de kuzularınız için alışverişe çıkacaksınız.
lasttan hiç haber yok canım. ben de çok mrk ediyorum açıkçası.
canım rüyan bence bu çok güzel. inş gebe kalırsın da gebelik sürecinde sana yardım ederiz cuteyle. ben öyle hissettim.
eğer çizgi pembe ise gebesin demektir. yok lila mor veya sarımtrak ise yanlış test oluyor genelde. bence gebesin ama. hayırlı olsun bugün belli olur.
görcen az kaldı mrk etme kuzum.
duha boşver bu kadın bunları dedikce rabbim senin yanında olacak.
ne çirkin laflar allahım. çocuk doğurmayı hamile kalmayı yetenek sanan bir toplumda yaşıyoruz.
canım benim geçmiş olsun kıyamam sana..hep vitamin eksikliğinden oluyor bunlar kuzum.
başla bence de canım sonra çok zor oluyor uzun süre yürüyüp alışveriş yapmak.
misal ben artık geceleri uyuyamıyorum. karnım çok acıyor dönerken. mideme çıktı bebek. su bile içerken canım yanıyo.
7. ay başlamadan her şeyimiz hazır olmalı drlar öyle diyor. ben şimdi haziranda ne var ne yok yıkayıp poşetliycem.
canım baharat, zencefil diye biliyorum. özellikle sucukta artıyor dediler ama yenmesi doğru mu bilmem canım.
zencefili de denesin.
doğru diyorsin canim sanki gebe kalmak kabiliyet işi.
daha neler duycam kimbilir sallamiyrum ama kv iyi dedikce u dönüşü yapıyr ya anladim ki bu kadin yaşlanmis.
inşallah..Agzindan bal damliyo canimm ins hayal kirikligina ugramam bu ayda cok saooolll azcikda olsun bugun yuzum guldu allh razi olsun .. :)
göreceksin canım. senin testinde üç çizgi görmek istiyorum :))))Ben de diyorum valla,hayırlı hayırlıı
Ayyy böyle testleri görünce içim bi tuhaf oluyo hee
Ben de bi görsem o ikinci çizgiyiii,ah bi görsem..Yanına bi çizgi de benden
adetin ilk günü başlanıyor.Ates ölçmeye be zaman başlanıyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Yeni üyeyim. :)
artık ne diyeceğini şaşırmış seninki:) komik duruma düşürüyor kendini.kızlar fun eltimde oturuyorz kızı duha yenge sen hic mi et yemiyrsun diye sordu evet yengem yemiyrum bi tek bol baharatlı köfte yiyorum dedim neyse
kv orda gunun sözünü söyledi"bi kadin vardi da hic et yemiyrfu beş tane cocugu oldu"
ben resmen böylece kaldım
ne alakasi var Anne dedim ordan teyze de ablaa ne alakasi var olur tabiki dedi
sonrq kv lafi cevirdi yani çocukları tombisceydi falan dedi
ayy artik gülüp geçiyorum ya oyle deyince yarildim yaa.
hala kadin bende problem aramaya calisiyr et yemiyrm diye çocuğum olmuyr saniyr heralde sanki et yemeyenlerin çocuğu olmuyorda o kadinin ki sıradışı birseymis gibi söyleyince hey allahım.....
geçmiş olsun canım.Kızlar insaallah iyisinizdir ben üzerinize afiyet grip olduuumm(( öksürüğe cevirmeden atlatsaydim sayfaları okuyamiyorum ne olur kusuruma bakmayın hicbirinizi unutmuş degilim ama bu vitamin dusuklugum igneler üzerine grip kötü oldu
Cutemiz Azerimiz yavrulariyla sıra Vizyondaa Rabbim bu duyguları hepberaber hickimse kalmadan yaşamayı nasip etsin bu topige her zaman dualarimdasiniz...
adet gecikmeden önce yapılanlar zararlı olmaz diye biliyorum. ama sana kalmış.kızlar bugüm saçlarımı boyatmayı düşünüyorum,ama hani tabiki ortada fol yok yumurta yok ama hadi varsa bebiş falan bende saç boyatınca bişi olmaz demi,bi akıl verin buarada saçımda açıcı kullanılıyor.anammm unutmadannpışşıııık hiçte unuturmuyum ahada tablom http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
kuru incir yesin her gün. bol su içsin. üzüm hoşafı iyi geliyor diye biliyorum.Gununuz aydın olsun güzel yureklilerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
sana da canım.Gunaydin kizlarr herkese iyi hafta sonlari diliyorum
canım bulantı ve baş dönmesi psikolojik olabilir. çok erken belirti için çünkü.Herkese mutlu huzurlu hafta sonu diliyorum..kizlar test yapmadim.buay ateste olcmedim yumda takip etmedim.tahmini seffaf akintinin geldigi gun 17 gundu.test yapsam cikar sonucta adet olucam gibi hissediyorum( buayda es gectik gibi.akinti bulanti bas donmesi falan gibi durumlarim var aslinda ama kasiklarimdaki yogun agri adet geliyo diyor...neyse ben zaten umitli degilim pazartesi gelenek icabi bi test yapar boyumhn olcusunu alirim :)) CUTEM dogum yapmis cok sukur evladina kavustu.darisi dogumu yaklasanlarin basina rabbim saglikla tez elden kurtarsin bekleyen hamislerimizi.azeride evladina kavusmus :)) ne guzel rabbim ayirmasin.EFLOSUM Hamilelik nasil gidiyor :)) basladimi belirtiler ? Dgrpnr keseni gormussun :)) hayirla saglikla buyusun kuzucugun.. azabi goremedim gecmise bakinca ( umarim iyidir.borancim hamile olmadigini bilmeden sac boyatinca bisey olmaz.ama icindeki hislerin cok yogunsa gebeyim diye bekle istersrn :)) off ya hadi hamile degilim ama adet gecikmese bari ya.iyice duzensizlesti ( buna daha cok moralim bozuluyo stres oluyorum (
tavsiyeler için teşekkür ederiz canım benim:)sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?