Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım tecrübem yok ama eczanede geçen süt arttırıcı malt içeceği gördüm belki işinize yarar canım

Canım ben regl e 5 gün vardı saçıma röfle yaptırdım bilmiyodum hamile olduğumu bi sıkıntı yok allahın izniyle

çok sagol canım,benim tabloya baktınmı erken ama işte yorum bekliyo insan hep,bugün 3.gün afedersin açık kahve lekem geliyor az az,gögüslerimde ara ara sızlayıp kaşınıyor,valla belirti aramaya çalıştıgımdan deyil,bariz yaşadıgım şeyler bunlar

Tamam kuzum cok sagol ben subat 85 dogumluyum.yasimi 28 olarak bakacagim anladim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cannım sen şubatta dogmuşsun ocak ve şubat doganlar 2 ekliyecek yaşına.. yani sen kaç yaşındaysan 2 eklicen.. 28 se 30a bakcan.. 27 ise 29 a bakcan.. tamam :) ocak şubat dışındakiler bir eklicek yaşına..

oyh kızlar oglunda problem olduğunu biliyr artik bende sikinti yok ya işte deseleyip bulmaya çalışyr
ben kvye hiccc birsey söylemiyorum artik aklisira benden laf almaya çalışyr yemezler tüp yaptirdigimi dahi söylemiycem ins
esime soyledim de ikimizde cok güldük esim annem çocuk gibi boşver aldırma yaslandikca cocuklasiyr diyo
kv yi taniyamiyrum artik cok değişti.

canim saracoğlu incir ve derotu sütü artırıyor diyor bol bol yesin dolu dolu sütü olsun inşallah.

canım inşallah bebişin senledir,bugün 12.günüdesin yumyumdan sonra yani,yarın bekliyoruz haberlerini

rica ederim canım

ayy allahım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel alışveriş heyecanını
aamin canışm. inş sizler de kuzularınız için alışverişe çıkacaksınız.
lasttan hiç haber yok canım. ben de çok mrk ediyorum açıkçası.
canım rüyan bence bu çok güzel. inş gebe kalırsın da gebelik sürecinde sana yardım ederiz cuteyle. ben öyle hissettim.
eğer çizgi pembe ise gebesin demektir. yok lila mor veya sarımtrak ise yanlış test oluyor genelde. bence gebesin ama. hayırlı olsun bugün belli olur.
Ben de diyorum valla,hayırlı hayırlıı
Ayyy böyle testleri görünce içim bi tuhaf oluyo hee
Ben de bi görsem o ikinci çizgiyiii,ah bi görsem..Yanına bi çizgi de benden
görcen az kaldı mrk etme kuzum.
duha boşver bu kadın bunları dedikce rabbim senin yanında olacak.
ne çirkin laflar allahım. çocuk doğurmayı hamile kalmayı yetenek sanan bir toplumda yaşıyoruz.
canım benim geçmiş olsun kıyamam sana..hep vitamin eksikliğinden oluyor bunlar kuzum.
Hadi ya benim çevremdekiler hep acele etme dedikleri için alamıyorum ufak tefek alıyorum işte bugün ayakkabı aldım hediye olarak alt açma battaniye kadife vs şeyler geldi bende başlıyayım o zaman ufaktan
başla bence de canım sonra çok zor oluyor uzun süre yürüyüp alışveriş yapmak.
misal ben artık geceleri uyuyamıyorum. karnım çok acıyor dönerken. mideme çıktı bebek. su bile içerken canım yanıyo.
7. ay başlamadan her şeyimiz hazır olmalı drlar öyle diyor. ben şimdi haziranda ne var ne yok yıkayıp poşetliycem.
canım baharat, zencefil diye biliyorum. özellikle sucukta artıyor dediler ama yenmesi doğru mu bilmem canım.
zencefili de denesin.

doğru diyorsin canim sanki gebe kalmak kabiliyet işi.
daha neler duycam kimbilir sallamiyrum ama kv iyi dedikce u dönüşü yapıyr ya anladim ki bu kadin yaşlanmis.

Herkese mutlu huzurlu hafta sonu diliyorum..kizlar test yapmadim.buay ateste olcmedim yumda takip etmedim.tahmini seffaf akintinin geldigi gun 17 gundu.test yapsam cikar sonucta adet olucam gibi hissediyorum ( buayda es gectik gibi.akinti bulanti bas donmesi falan gibi durumlarim var aslinda ama kasiklarimdaki yogun agri adet geliyo diyor...neyse ben zaten umitli degilim pazartesi gelenek icabi bi test yapar boyumhn olcusunu alirim :)) CUTEM dogum yapmis cok sukur evladina kavustu.darisi dogumu yaklasanlarin basina rabbim saglikla tez elden kurtarsin bekleyen hamislerimizi.azeride evladina kavusmus :)) ne guzel rabbim ayirmasin.EFLOSUM Hamilelik nasil gidiyor :)) basladimi belirtiler ? Dgrpnr keseni gormussun :)) hayirla saglikla buyusun kuzucugun.. azabi goremedim gecmise bakinca ( umarim iyidir.borancim hamile olmadigini bilmeden sac boyatinca bisey olmaz.ama icindeki hislerin cok yogunsa gebeyim diye bekle istersrn :)) off ya hadi hamile degilim ama adet gecikmese bari ya.iyice duzensizlesti ( buna daha cok moralim bozuluyo stres oluyorum(

doğru diyorsin canim sanki gebe kalmak kabiliyet işi.
daha neler duycam kimbilir sallamiyrum ama kv iyi dedikce u dönüşü yapıyr ya anladim ki bu kadin yaşlanmis.

Duhacim hic takilma keyfini kacirma konussun dursun.cvp bile verme.boylr lafi sozu cogalirsa da uzaklasmaya bak.hicbisey senden onemli degil kuzum :)) salla gitsin.

Agzindan bal damliyo canimm ins hayal kirikligina ugramam bu ayda cok saooolll azcikda olsun bugun yuzum guldu allh razi olsun .. :)

inşallah..
Ben de diyorum valla,hayırlı hayırlıı
Ayyy böyle testleri görünce içim bi tuhaf oluyo hee
Ben de bi görsem o ikinci çizgiyiii,ah bi görsem..Yanına bi çizgi de benden
göreceksin canım. senin testinde üç çizgi görmek istiyorum :))))
Ates ölçmeye be zaman başlanıyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Yeni üyeyim. :)

adetin ilk günü başlanıyor.
dijital ateş ölçer ile dil altından ve sabah 6-8 arası olursa sağlıklı ölçüm olur.
artık ne diyeceğini şaşırmış seninki:) komik duruma düşürüyor kendini.
geçmiş olsun canım.
adet gecikmeden önce yapılanlar zararlı olmaz diye biliyorum. ama sana kalmış.
kuru incir yesin her gün. bol su içsin. üzüm hoşafı iyi geliyor diye biliyorum.
birçok şey var aklıma gelmiyor şu an ama internette kürler falan da var.
inşallah bol bol sütü olur.
Gunaydin kizlarr herkese iyi hafta sonlari diliyorum
sana da canım.

canım bulantı ve baş dönmesi psikolojik olabilir. çok erken belirti için çünkü.
eğer adet olmazsan pazartesi bir test yap. umarım bebişin seninledir.
bebeği ve kalp atışını da gördük şükür canım. sağ ol:) darısı en yakın zamanda başına inşallah.

sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.

gelelim annelige ) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.

tavsiyeler için teşekkür ederiz canım benim:)
ne garip annelik değil mi? önce bebeğin her şeyden önce...
allahım ayırmasın.

Saglikli sihatli buyut kuzum amin insallahhhh mis kokuluyu op bizim icin

Son düzenleme:
cuteheart canım çok sevindim gözünaydın analı babalı büyüt inş bende bugün doktara gittim keseyi ilk defa gördüm ama çokküçüktü 7 mm dedi sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı

kayisi hosafo ve rezene cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…