- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
sosyal bu hafta senin için bitmez :))Gunaydin canlarrr herkesler iyi sanirimhaftaya bugun dr kont var cok heyecanliyim belki dr cinsiyetinide soyler saglikli olsunda cinsiyet onemli degil aslinda ayrica icimede ne kiz ne erkek doguyor:44:
Allahtan yogunumda zamanin cok farkina varamiyorum canimsosyal bu hafta senin için bitmez :))
cinsiyet konusunda da hangisi hayırlı evlat olacaksa o olsun inş canımmm...
bugün ovulasyon testimde negatifti ama valla yerlerdeyim bu arada kaçırmışım ben hamilemisin :) Allah tamamına erdirsin
canım ben de aynı şeyi yazacaktım ki cute yazmış. etimasgut biraz varoş yeri.
eğer hem ekonomik hem de ucuz ev arıyorsan eryaman, elvankent, batıkentin bazı yerlerine bak. ama batıkent dışında diğerleri biraz şehre uzak fakat ankarada bu uzaklık önem taşımaz vızır vızır otobüsler var. eğer ev eski olabilir merkezi olsun diyosan kurtuluş cebeci civarına bak. evleri azcık daha pahalıdır ve eskidir ama merkezidir. bazen bülbülderesinde de ucuz evler oluyor kocatepe civarında. ama etimezgut, sincan, fatih vs den uzak dur. bağlıca diye yeni bi yerleşim yeri var. arkadaşım ev aldı evleri çok güzel ve ucuzudu belki kirası da ucuzdur ama şehre çok uzak.
canım çok sevindim.
kuzundaki böbrek sorunu benimkiyle aynı. idrar kanalı tıkandığı için böbreğin içine idrar birikiyor ve de şişme yapıyor. yenidoğandaki tehlikeli bir durum değil. anne karnındayken bile oluyor. zamanla boşalıyor orası.
çok sevindim çıktığınıza güzel güzel emsin annesini sıpan
değerlerinizde bir sorun yok. pko değilsiniz. e2 ne kadar yüksek olursa o kadar güzel bir yumurta gelir. tabiki 500 lü değerlerden bahsetmiyorum. 100 e kadar olan değerlerden bahsediyorum e2 yüksekliği fsh yüksekliğinde ve lh yüksekliğinde sorundur. sizde öyle bir durum yok.
ela çok güzel bir isim canım. ben seviyorum kısa isimleri.
adıyla yaşasın.
Kızlar nasılsınız?
Hepinizi çok özledim.
Mericeden haber var mı?
Cutem ve rüzgar iyi mi?
Borancım bir daha beta baktırdın mı?
efloşum doktora gittin mi?
bütün hamileler herşey yolundadır inşallah canlarım?
Herkesler iyidir inşallah ?
Yeni hamişler var mı?
Tesekkurler canim. Doktor ultrasonla da bakti her iki yumurtalikta da bir problem yok dedi ama benim adetduzensizligim ve her ay olusup adetle atilan sol yumurtalikta bir kistim var. Adetten sonra kayboluyor zaten hic birsey kalmiyor. Doktor catlama problemi de olabilir dedi. Belki de stresbakalim bugun esimde sperm testi olacak o kesinlestikten sonra kesin bir tedavi onerebilirim dedi doktor. Insallah hayirlisiyla bu sinavi da atlatiriz. Her isteyene nasip olsun
aminn allahım cümleye nasip etsin,inşallah bi sorun yoktur içini ferah tut allah büyük
aminn allahım cümleye nasip etsin,inşallah bi sorun yoktur içini ferah tut allah büyük
Tesekkurler canim. Doktor ultrasonla da bakti her iki yumurtalikta da bir problem yok dedi ama benim adetduzensizligim ve her ay olusup adetle atilan sol yumurtalikta bir kistim var. Adetten sonra kayboluyor zaten hic birsey kalmiyor. Doktor catlama problemi de olabilir dedi. Belki de stresbakalim bugun esimde sperm testi olacak o kesinlestikten sonra kesin bir tedavi onerebilirim dedi doktor. Insallah hayirlisiyla bu sinavi da atlatiriz. Her isteyene nasip olsun
inşaallah eşinin sonucu güzel cikar canim.
sagol canım allah razı olsun,cümlemize naip olsun ömür boyu mutlu olmak inşallah.valla anlamadım canım ya kullandıgım ilaçların yan etkisiydi,yada hamileligin vücutdaki etkisiydi bilemedim yani,bugünde çok sersemim elim kolum tutmuyor gözlerim kapanıyor,başım dönüyor haydır diyelim hayır olsuneflalim
canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş bebişini gör bizden de Selam soyle hemen haber et bize ins bi de ikiz geliyor mu
boran
canim sağlıklı huzurlu eşinle cocuklarinla nice senelere inşallah . geçmiş olsun canim niye oldu ki aceba öyle.
nesdem
canim eşin nehir dorayi da alıştırmis maşallah babasina mi cekicek ne
o veliye de yani anlamıyorum yahu senin yetidtiremedigin veremediğin sorumlulugu hoca mi verecek.
derya
canim yogunsun galiba bu aralar ben iyiyim canim adima sen de iyisindir inşallahhh.
sosyalim
canım kontrolün varmis haftaya güzel haberlerle gel bakalim cinsiyet ne.
canım evet kan sulandırıcıymış,bende pıltılaşma falan incelenmedi ama dr.verdi OKSABAR 4000 ,dr.sordum hani pıltılaşmada kullanılıyor bende olup olmadıgını bilmiyoruzki dedim,oda merak etme bu bizimkisi bi tedbir eyer pıltı yoksa bile bu iynenin yinede faydasını görecegimi söyledi,önce allaha sonra dr.uma güveniyorum oldukça işinin ehlidir,canım sen ne iğnesi kullanıyorsun kan sulandırıcımı
iki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
bana diyo ki Nihat Hatipoğlu hocayla görüştüm isra suresini yaz suyun icine koy ve oku cocuguma içir (çocuk 3 yaşındaymis konusamiyr) hocam inanmadm ama yine arapca yazmayi bilmiyrm hocam bana yazarmisn dedi kusura bakma ama yazamam o kaç sayfa biliyr musun dedim hem inanmadigin fuayi yapamam samimi degilsin dedim ama bi gorseniz çileden cikardi yahu
sonrae hocam dua kitabim var şunu şunu yaparsan cocugun olur ya benim cocugumun olmamasına niye bu kadar taktin ki ben senin kadar problem etmiyrm dedim
ben bi sene cocugim olmadi diye esimle bosanmaya geldim dedi ama cocuk olmus yine de ayrilmis vs vs daha bana neler diyo kovsam kovamiyrum
allahtan bi haftamiz kaldi ya bi de seneye gelirse işim var offfff.
aaaa gaz sorunu muymuş.merhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
cok.sukur atlattik..ama ilk.zorlu sinavdan da gecmis olduk.
bugunde ilk banyomuzu yaptik)) mis olduk.
Hayirli aksamlar bacilarim...
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta sonra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor ...
Idrar biriktiginde de oyle buyuk gorunebilirmis ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
Su an oglum yanimda uyuyor ve ben onu izliyorum
En buyuk ask o benim icin
Darisi sizlere olsun ins.
Sizlere de cok tesekkur ederim dualarinizla yalniz birakmadiniz ....
Sariligimiz bitti bitecek...
Ve benim sipa sanirim artik emmeye basladi....
Ali Yasin imle opuyoruz hepinizi kendinize iyi bakin
Günaydın kızlar bugün kontrolüm var saat ikideçok heyecanlıyım nasıl geçecek görebilecekmiyim bebeğimi dr u beğenecekmiyim:18:
evimi sildim süpürdüm bir güzel kahvaltımı yaptım, şimdi kendimi az bakıma alayımkaş bıyık operasyonu sonra duş
Gunaydin canlarrr herkesler iyi sanirimhaftaya bugun dr kont var cok heyecanliyim belki dr cinsiyetinide soyler saglikli olsunda cinsiyet onemli degil aslinda ayrica icimede ne kiz ne erkek doguyor:44:
iki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
bana diyo ki Nihat Hatipoğlu hocayla görüştüm isra suresini yaz suyun icine koy ve oku cocuguma içir (çocuk 3 yaşındaymis konusamiyr) hocam inanmadm ama yine arapca yazmayi bilmiyrm hocam bana yazarmisn dedi kusura bakma ama yazamam o kaç sayfa biliyr musun dedim hem inanmadigin fuayi yapamam samimi degilsin dedim ama bi gorseniz çileden cikardi yahu
sonrae hocam dua kitabim var şunu şunu yaparsan cocugun olur ya benim cocugumun olmamasına niye bu kadar taktin ki ben senin kadar problem etmiyrm dedim
ben bi sene cocugim olmadi diye esimle bosanmaya geldim dedi ama cocuk olmus yine de ayrilmis vs vs daha bana neler diyo kovsam kovamiyrum
allahtan bi haftamiz kaldi ya bi de seneye gelirse işim var offfff.
merhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
cok.sukur atlattik..ama ilk.zorlu sinavdan da gecmis olduk.
bugunde ilk banyomuzu yaptik)) mis olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?