Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdiden başladılar çocuğun olsunda görmeye gelelim demeye cildiririyorum ne merak ne merak. hele bi de bu kadınla kafayı yiyorum koydeyken daha sabirliydim yaa.

oyy kuzucuk da siz de epey yorulmuşsunuz neyseki geçmiş canim.
ohh misler gibi kokuyrdur simdi.

seneye gelmez inş bu kadın...
canım sen hiç cvp verme bebeğinle ilgili dua filan derse senden yardım istediğimi hatırlamıyorum de ayrıca duası varsada bunu en iiyi ben bilirim senin araştırmana gerek yok de de bir akıllansın :))
oyy yavrum kıyamma ona ben canım aktarlarda tatlı elma yağı var onunla karnına msj yap ve ayklarının altına sür gaz için süper etkili..
annende korkmuştur kuzum yaa neyse atlatmışsınız çok şükür...
banyocukta yapmışsınız ohh misss

Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bizzz geldikkkk

kalbi atıyormuş miniğimim 6 mm miş doktoru çok sevdim çok tatlı bir doktor, karından bebeği göremedi hemen vajinal baktı, 4 tüp kan verdim idrar tahlili yarın çıkacak sonuçlarım

Hos geldinizzzzz masallahhh kuzuma masallah evdekilere soyledinmi

canım burdaki kreşleri araştırayım da eylülde biraz daha büyümüş olacak o zaman fikrinizi alırım
tanıştık şükür:)
Gunaydin canlarrr herkesler iyi sanirim haftaya bugun dr kont var cok heyecanliyim belki dr cinsiyetinide soyler saglikli olsunda cinsiyet onemli degil aslinda ayrica icimede ne kiz ne erkek doguyor:44:
ayy hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsun
valla bu ay stres yok derken bu yumurta bu ay beni iyice strese soktu yahu

çalışa çalışa hallendik artık :) birde tutsa canım yanmayacak
:)) zor oluyor canım ama bebek için mecburuz:)
gittiim canım gördüm miniğimi çok şükür
sağol canım ikiz değilmiş:))
ayyyy pes densiz cahil,cahille uğraşmak zor canım Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun kuzuna canım, gaz öyledir çok ağlatır yavruyu bir şey oldu sanırsın canım inşallah çabuk geçer sıkıntınız
sağol canım
Hos geldinizzzzz masallahhh kuzuma masallah evdekilere soyledinmi

görümcem biliyor bir tek şimdilik kv de söyler zaten, annemlere söylemedim daha

oy maşallah size cok sevindim canım benim ama artık kendine dikkat et özellikle de süpürmeyi bırak canım ilk 3 ay en azından boş ver pis kalsın
arada annen gelip supursun

Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi

canım idrarın yogunluguyla da alakalı olabilir az sıvı alıp yap idrarın koyulaşsın
en güzel saatte akşam üzeri 5 gibi aklında bulunsun

neden üzgünsün ki kuzum yoksa duygusallaştın mı oy kıyamam
kanı ne için aldılar peki
ayrıca sen kaç doğumluydun canım???

canım idrarın yogunluguyla da alakalı olabilir az sıvı alıp yap idrarın koyulaşsın
en güzel saatte akşam üzeri 5 gibi aklında bulunsun

Sivi tuketmedim 3 4 saat hmm yine icmedim ama makarna yiyodum tam bi catal aldim gordum yazini ne yapayim smd

sosyalim sen bana dogum tarihini ve SAT tarihini yaz ben bi tahminde bulunayım bugune kadar hıc yanılmadım

merhaba bana da bakabilir misiniz acaba? Yönteminiz nedir bilmiyorum ama çin takvimine göre erkek gösteriyor bu ay benim için. Sat: 12.05.2014, doğ. tar.: 05.05.1980... şimdiden teşekkür ederim

maşalllah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla elinize aldırsın inşallah.

oy maşallah size cok sevindim canım benim ama artık kendine dikkat et özellikle de süpürmeyi bırak canım ilk 3 ay en azından boş ver pis kalsın
arada annen gelip supursun

neden üzgünsün ki kuzum yoksa duygusallaştın mı oy kıyamam
kanı ne için aldılar peki
ayrıca sen kaç doğumluydun canım???
Duygulandım canım:) canım zor işi yapmamam yavaş yavaş yapıyorum eşimede süpürtüyorum benim annem gelip süpürmez canım:) kv gilden de ben isteme riskli bir durumum yok hamdolsun ,83 doğumluyum canım
amin sağol darısı başına

maşalla
ne guzel canim allah tanamina erdirsin tüh ikiz bekliyorduk ama hayırlısı
rabbim bizlere de bu duyguyu yasamayi nasip eylesin inş.

Valla okuyunca " delüüüü" deyip gulesim geldi insanlar çeşit çeşit napcen idare etcen mecbuuuurr
Olur oluuuur bunlar hep olur hergun bi tecrübe edinicen
Birde dizleri karnina doğru yapilan bi hareket var gaz cikarmasini kolaylastiriyo benim kardesimde elma suyu içmekte bulmuştu faydayi paylasayim dedim
Ohh maşallah mercimeğe

maşalla
ne guzel canim allah tanamina erdirsin tüh ikiz bekliyorduk ama hayırlısı
rabbim bizlere de bu duyguyu yasamayi nasip eylesin inş.

Sağol canım, bend eikiz bekliyordum kesenin içine bakıyorum iki tane yan yana sanki diyorum aminnn canım tez vakitte darısı başınıza canı gönülden diliyorum bunu

Sağol canım

Aman insanlar enteresan sanane benim cocugumdan sanane benim derdimden....aman herkes konusuyor agzi olmayagorsun

Bende simdi pazardan geldim öluyoruuuummm
Karnima agrilar girdi benim çok kirilgan oldum nedir hemen biseler agri sizi belum zaten içinde iğne var gibi

Ayy bide kiz kıyafetlerine baktim baktim ofladim gittim hala bi ümit " Acep kiz dermiki" delimiyim neyim

Sağol canım, bend eikiz bekliyordum kesenin içine bakıyorum iki tane yan yana sanki diyorum aminnn canım tez vakitte darısı başınıza canı gönülden diliyorum bunu

sagol canimm.
yani ayy hâlâ ihtimal var mı dr a sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…