şimdiden başladılar çocuğun olsunda görmeye gelelim demeye cildiririyorum ne merak ne merak. hele bi de bu kadınla kafayı yiyorum koydeyken daha sabirliydim yaa.ay canım allah sabır versin
yetişkinlerle çalışmak bence en zoru.
hemen kanka moduna girerler.
saçma sapan ev oturmasına çağırırlar
iki gülümse sen demeye başlarlar. çoook zor yetişkin eğitimi.
bence tüm sınıfa haddimizi bilmeliyiz konulu bir ders anlat
merhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
cok.sukur atlattik..ama ilk.zorlu sinavdan da gecmis olduk.
bugunde ilk banyomuzu yaptik)) mis olduk.
seneye gelmez inş bu kadın...iki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
bana diyo ki Nihat Hatipoğlu hocayla görüştüm isra suresini yaz suyun icine koy ve oku cocuguma içir (çocuk 3 yaşındaymis konusamiyr) hocam inanmadm ama yine arapca yazmayi bilmiyrm hocam bana yazarmisn dedi kusura bakma ama yazamam o kaç sayfa biliyr musun dedim hem inanmadigin fuayi yapamam samimi degilsin dedim ama bi gorseniz çileden cikardi yahu
sonrae hocam dua kitabim var şunu şunu yaparsan cocugun olur ya benim cocugumun olmamasına niye bu kadar taktin ki ben senin kadar problem etmiyrm dedim
ben bi sene cocugim olmadi diye esimle bosanmaya geldim dedi ama cocuk olmus yine de ayrilmis vs vs daha bana neler diyo kovsam kovamiyrum
allahtan bi haftamiz kaldi ya bi de seneye gelirse işim var offfff.
oyy yavrum kıyamma ona ben canım aktarlarda tatlı elma yağı var onunla karnına msj yap ve ayklarının altına sür gaz için süper etkili..merhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
kalbi atıyormuş miniğimim 6 mm mişdoktoru çok sevdim çok tatlı bir doktor, karından bebeği göremedi hemen vajinal baktı, 4 tüp kan verdim idrar tahlili yarın çıkacak sonuçlarım
canım burdaki kreşleri araştırayım da eylülde biraz daha büyümüş olacak o zaman fikrinizi alırımsakinleşmek için istemez ama müziğe çok yatkın olur canım..
bugün yarın gelirler ozaman ..müfettişlerde okulu karıştıryor ya ne deyim onlara ....
canım 36 aylıksa şayet lütfen oyun grubuna ver yada haftanın 3 günü gitsin yavrucuk kreşe....
tanıştık şükür:)allah razı olsun kızlar rabbim hepimizi eşleriyle evlatlarıyla bir ömür boyu mutlu etsin
oohhh sefaann olsun süslen git kuzunla merhamalaş tanış canımm
progesterondada aynı yan etkiler varmış okudum,ben 15 dak arayla önce hapı sonra iyneyi vurdum agırmı geldi acaba,çünki normal bir baş dönmesi deyildi,vücudumu neredeyse hissetmedim allah korusun felç geliyor sandım birden,bugün farklı kullanayım sabah yani birazdan progesteronu alıyım akşam iyneyi yapıyım bakalım neolacak
ayy aynı dertten benim eşimde çok rahatsız,ya şimdiki ögrencilerede velilerede bişey denilmiyor eskiden ögretmene bi saygı vardı oda kalmadı,dogrusu benim eşim oldukça sıcak kanlıdır ama tahammul edemedigi ögrenci ve velide yok deyil yani
anaamm kız düşünsene babası çaldıkça senin kız popoyu sallamaya çalışıyormuş,heleki 7 8 aylıkken varya tadından yenmez
ayy hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsunGunaydin canlarrr herkesler iyi sanirimhaftaya bugun dr kont var cok heyecanliyim belki dr cinsiyetinide soyler saglikli olsunda cinsiyet onemli degil aslinda ayrica icimede ne kiz ne erkek doguyor:44:
:)) zor oluyor canım ama bebek için mecburuz:)valla bu ay stres yok derken bu yumurta bu ay beni iyice strese soktu yahu
çalışa çalışa hallendik artık :) birde tutsa canım yanmayacak
gittiim canım gördüm miniğimi çok şükürKızlar nasılsınız?
Hepinizi çok özledim.
Mericeden haber var mı?
Cutem ve rüzgar iyi mi?
Borancım bir daha beta baktırdın mı?
efloşum doktora gittin mi?
bütün hamileler herşey yolundadır inşallah canlarım?
Herkesler iyidir inşallah ?
Yeni hamişler var mı?
sağol canım ikiz değilmiş:))eflalim
canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş bebişini gör bizden de Selam soyle hemen haber et bize ins bi de ikiz geliyor mu
boran
canim sağlıklı huzurlu eşinle cocuklarinla nice senelere inşallah . geçmiş olsun canim niye oldu ki aceba öyle.
nesdem
canim eşin nehir dorayi da alıştırmis maşallah babasina mi cekicek ne
o veliye de yani anlamıyorum yahu senin yetidtiremedigin veremediğin sorumlulugu hoca mi verecek.
derya
canim yogunsun galiba bu aralar ben iyiyim canim adima sen de iyisindir inşallahhh.
sosyalim
canım kontrolün varmis haftaya güzel haberlerle gel bakalim cinsiyet ne.
ayyyy pes densiz cahil,cahille uğraşmak zor canım Allah yardımcın olsuniki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
bana diyo ki Nihat Hatipoğlu hocayla görüştüm isra suresini yaz suyun icine koy ve oku cocuguma içir (çocuk 3 yaşındaymis konusamiyr) hocam inanmadm ama yine arapca yazmayi bilmiyrm hocam bana yazarmisn dedi kusura bakma ama yazamam o kaç sayfa biliyr musun dedim hem inanmadigin fuayi yapamam samimi degilsin dedim ama bi gorseniz çileden cikardi yahu
sonrae hocam dua kitabim var şunu şunu yaparsan cocugun olur ya benim cocugumun olmamasına niye bu kadar taktin ki ben senin kadar problem etmiyrm dedim
ben bi sene cocugim olmadi diye esimle bosanmaya geldim dedi ama cocuk olmus yine de ayrilmis vs vs daha bana neler diyo kovsam kovamiyrum
geçmiş olsun kuzuna canım, gaz öyledir çok ağlatır yavruyu bir şey oldu sanırsın canım inşallah çabuk geçer sıkıntınızmerhabalar kizlar.
sağol canımcok geçmiş olsun canım
güzedl haberlerini bekliyoruz canım
sosyalim sen bana dogum tarihini ve SAT tarihini yaz ben bi tahminde bulunayım bugune kadar hıc yanılmadım
en nefret ettiğim insan tipi... yapışkan, merakli ve surekli kendinden örnek veren
gecmiş olsun canım emzırdıkten sonra muhakkak her defasında gazını cıkar ve oglunun ayaklarını sıcak tut karnına havlu utuleyıp koyabılırsın gaz sancısını bilirim biz 4 ay cektik ve kendi yediklerine dikkat et kuru baklagıllerden uzak dur mercımek fılan ve saat yönünde surekli daireler çizip karnına masaj yap
görümcem biliyor bir tek şimdilik kv de söyler zaten, annemlere söylemedim dahaHos geldinizzzzz masallahhh kuzuma masallah evdekilere soyledinmi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
kalbi atıyormuş miniğimim 6 mm mişdoktoru çok sevdim çok tatlı bir doktor, karından bebeği göremedi hemen vajinal baktı, 4 tüp kan verdim idrar tahlili yarın çıkacak sonuçlarım
Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
canım idrarın yogunluguyla da alakalı olabilir az sıvı alıp yap idrarın koyulaşsın
en güzel saatte akşam üzeri 5 gibi aklında bulunsun
sosyalim sen bana dogum tarihini ve SAT tarihini yaz ben bi tahminde bulunayım bugune kadar hıc yanılmadım
maşalllah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla elinize aldırsın inşallah.Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
oy maşallah size cok sevindim canım benimama artık kendine dikkat et özellikle de süpürmeyi bırak canım ilk 3 ay en azından boş ver pis kalsın
arada annen gelip supursun
Duygulandım canım:) canım zor işi yapmamam yavaş yavaş yapıyorum eşimede süpürtüyorum benim annem gelip süpürmez canım:) kv gilden de ben isteme riskli bir durumum yok hamdolsun ,83 doğumluyum canımneden üzgünsün ki kuzum yoksa duygusallaştın mı oy kıyamam
kanı ne için aldılar peki
ayrıca sen kaç doğumluydun canım???
amin sağol darısı başınamerhaba bana da bakabilir misiniz acaba? Yönteminiz nedir bilmiyorum ama çin takvimine göre erkek gösteriyor bu ay benim için. Sat: 12.05.2014, doğ. tar.: 05.05.1980... şimdiden teşekkür ederim
maşalllah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla elinize aldırsın inşallah.
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
Valla okuyunca " delüüüü" deyip gulesim geldi insanlar çeşit çeşit napcen idare etcen mecbuuuurriki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
Olur oluuuur bunlar hep olur hergun bi tecrübe edinicenmerhabalar kizlar.
Ohh maşallah mercimeğeBizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
maşalla
ne guzel canim allah tanamina erdirsin tüh ikiz bekliyorduk ama hayırlısı
rabbim bizlere de bu duyguyu yasamayi nasip eylesin inş.
Valla okuyunca " delüüüü" deyip gulesim geldi insanlar çeşit çeşit napcen idare etcen mecbuuuurr
Olur oluuuur bunlar hep olur hergun bi tecrübe edinicen
Birde dizleri karnina doğru yapilan bi hareket var gaz cikarmasini kolaylastiriyo benim kardesimde elma suyu içmekte bulmuştu faydayi paylasayim dedim
Ohh maşallah mercimeğe
şimdiden başladılar çocuğun olsunda görmeye gelelim demeye cildiririyorum ne merak ne merak. hele bi de bu kadınla kafayı yiyorum koydeyken daha sabirliydim yaa.
oyy kuzucuk da siz de epey yorulmuşsunuz neyseki geçmiş canim.
ohh misler gibi kokuyrdur simdi.
Sağol canım, bend eikiz bekliyordum kesenin içine bakıyorum iki tane yan yana sanki diyorumaminnn canım tez vakitte darısı başınıza canı gönülden diliyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?