ayyy sana borana yazar gibi yazdım ondan siliyorum:)
baktır kuzum:)
kana hic gitmedim birkez yapyirayim da icim rahat olsun canım sırf heyecandan.
Canım benim ne bileyim, hani dozun yetersiz olduğu anlaşılabilir ve doz arttırılabilir fln fln fln... kafamda deli sorularbenimde haftaya çarşambaydı ama eşim çarşamba izin alamam dedi perşembeye randevu aldım canım, bende çok evhamlanıyorum ama erkenden gitmek istemiyorum hem Allah korusun bi şey olsa müdahale edilemez ki:26: bi de 3 ayı geçince genelde korkmayın diyorlar:26: böyle işte deryam elim kolum bağlı oturuyorumhareketlerini hissetmeye başlayınca bence daha az kaygılanacağız onada nereden baksan 1.5 ay var :))
eve bi tane ultrason cihazı mı alsak acaba
yok canım duyulmuyor, duyulsa evde de var, işyerinde 3 tane var, dinler dururdumşu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum
hepsini aynı gün yaptırsaydın keşke ama o da yorucu olabilir canım. o yanmalar doğuma kadar geçmeyecek sanırım:26:AYNEN CANIM her zaman olmazdı hamilelikten galiba ben nesdemin dediklerini yapacağım sağol canım ilgine
canım boğazım dan mideme doğru yanma harici iyiym bi kaç kerede oğluşumu hissettim ama sürekli olsun istiyorum bakalım haftaya detaylı usg var 2 haziranda randevularım var hem nörolojide hem kadın doğumcumda izin alabilecek miyim arka arkaya diye düşünüyorum olmadı hepsini pazartesi mi yaptırsam bilemedim bi türlü
amin canım inşallahhhhhh
canım allah korusun öyle düşünmede tabi senin kararın ben 1,5 ay boyunca geçmeyin 3-5 doktora sorup kullandım geçmedi bir türlü çünkü
inşallah hemen atlatırsın
kuzum cahillik deme ben evde tnsiyon aletiniki ile dinlemeye çalıştım tabi olmadı
boran hayırlı olsun keseyi görmüşsün.
Eylül sagol canim darisi sana inşallah.
ece canim güzel haberlerle gel inş.
eflalim canim gaz sikintin varmış bi cozum olur ins.
selam arkadaslar bisey sormak istiyorum..
benim reglim yarin tam 2 hafta gecikmis olacak gecen hafta test yaptim negatif.. bu sabahta yaptim yine negatif! ve hala gelen giden yok!
isin tuhafi, atesim bu sabah hic olmadigi kadar yüksek cikti.. 36.84 :44::44:
yurtdisinda yasadigim icin kan testi yaptiramiyorum.. belirtimde yok sadece bel agrim oluyo.. sizce olsa simdiye kadar anlamazmiydim? 2 hafta az degil yani bilemedim.. :18:
gebe olsanız çıkardı mutlaka.
geç yumurtlamışsınızdır ondan gecikmiştir adet.
adetleriniz düzensiz mi;?
gelirseniz bekleriz canım :)hadi ya ben de hep iyi diye duymustum çok iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim:)
benim eşimde polis dıyarbakıra cok yakın bi ildeyiz canım burda imkanlar kısıtlı o yuzden oraya gelmeyı dusunuyorum
evet ipa kartlarını biliyorum indirim iyi oluyor
Canım sana tavsiye gerçekten şimdiden düşünüp şartlama kendini ben bu hatayı yaptım illa normal dedim sezaryen asla olamaz dedim ve son anda sezaryen oldum onun travmasını daha yeni attım üstümden 3 sene oldu düşüno yüzden her iki doğum şeklinide öğrendin diyeceksin ki bebeğim için benim için en iyisi hangisiyse o olsun dr buna zaten karar verir, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum
ciddi misin sennnn duhammmGünaydın
sabah testi tekrardan yaptim henen cikmadi bi kac saniye icinde yavaş yavaş koyulaştı digeri hemen çıkmışti ama bu da koyu da digeriyle arasinda fark varla yok arası
farklı markalar ya ondan mi aceba bi an çok korktum ilki
en kiytirik bebetime digeri de nova diye bi marka
bende belirtiler var bulantı ve tiksinme psikolojik galiba
bu kadar erken olabilir mi ki yaaa....
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah herşey yolunda olurKizlaaar ben bugun oglen devlete gidiyorum bebisimi de goremeye Insallah..benim icin dua edin nolur bu 1ayda kisalma olmamis olsun.yarin kendi dk.ma gidicem..kalkip gezmem icin bu gunku olcumler normal ciksinki yarin dk.um izin versin artik gezmelere...bidircigimdan da guzel haberler alayim Insallah..yine kiloya taktim kafayi sanki... devletde hep az diyolar hftasini kilosunu cihazdanmi ne bilmiyorum..az dese uzulurum ya bu kadar dikkat ediyorum yefiyime ictiyime ise yaramadigini gorsem hamur isine saricam
canım ya o da göbek mi yani aşk olsun ben yükledim şimdi bakGünaydın hanımlar, sabah sırt üstü yatarken karnım seğirdi 2-3 dakika sürdü dışardan görünüyor:) dedim yok artık bu haftada bebek olamaz:)) ama daha önce deneyimim olduğu için aynı bebek hareketi gibiydi, tabi ki değil birazda korktum bir şey mi oldu diye Rabbime emanet yavrum.
Gaz gaz gaz mahvediyor beni şişliği sancısı bugün rezene deniycem, kimyonu yapamıyorum tane yok, bolca yemeklere atıyorum, karnımın fotosunu çektim görün halimiveee az yesemde anladım ki benim bünye hamilelikte şişmeye kiloya müsait
günaydın canımgünaydın canlarım...mutlu güzel bir haftamız geçsin inş..
gözün aydın canım herşey yolunda gider inşallahhhhGunaydin kızlar.dr.a gittim ultra.baktı çok küçükte olsa kese gördü dedi.vajinal gözükür ama doğru bulmuyorum gerekte yok zaten dedi.beta istedi tekrar.yine içinde rapor çıkarttı.demekki yine 9.ayağa devam.tek sorun yasamayimda igne ye razıyım.ö.sonra sonuc için giddicem
Günaydın
sabah testi tekrardan yaptim henen cikmadi bi kac saniye icinde yavaş yavaş koyulaştı digeri hemen çıkmışti ama bu da koyu da digeriyle arasinda fark varla yok arası
farklı markalar ya ondan mi aceba bi an çok korktum ilki
en kiytirik bebetime digeri de nova diye bi marka
bende belirtiler var bulantı ve tiksinme psikolojik galiba
bu kadar erken olabilir mi ki yaaa....
göremiyoruuuuuuuuuuuuummmmmm :84::84::84::84::84:resim yükledim bakın sileyim sonrabeğenecek misiniz bizi
iş yerinde şalı uzun bırakıyorum çok belli olmasın diye bu resimler size özel
resim yükledim bakın sileyim sonrabeğenecek misiniz bizi
iş yerinde şalı uzun bırakıyorum çok belli olmasın diye bu resimler size özel
ciddi misin sennnn duhammmtesadüfen gördüm hee, yoksa geçmişi okuyamadım da
Canım.bulgur pilavı ve taze dereotu ye.yeşil soğan sadece iki dal ye gun içinde cunki bebise gaz yapabilir
ateş yanıltmaz yumurta çatladıysa mutlaka görürüz.
ben test ettim onayladım.
yumurtadan bir hafta sonra yapılan progesteron testini yaptım ve çatlamış:)
bu kadar karamsar olma belli olmaz bu işler.
canım inşallah sütün bol olur. benim bilgim yok. dua edebilirim ancak.
sağol canım amin
hamdolsun bugünüme canım:)
haydaaa:)) canım sende biliyorsun tam şeklini alması için erken kırk şekile girer o şimdi:) inşallah çok yormaz seni
maşallah canım çok sevindim Rabbim bozmasın
farklı canım ateşin bir iki güne belli olur, ilişkiyi de takma Rabbim ol desin yeter ki, benim yumurtlamadan 3 gün önceki ilişki tutmuştu
canım günah değil ama öyle geceleri günleri ibadetle geçirmek daha hayırlı, malum sene de bir olan günler
canım borana da yazdım yukarıya:) ilmihale çok bakarım ordan biliyorum
canım süt yapıcı çaylar bende işe yaramıştı, tahinde çok güzel süt yapıyor aklında olsun şimdi ballı tahin çıkarmış koska ondan ye ben tahin şırası yemiştim aynı mantık, ve yetmiyor diye stres yapma sütüm yetiyor bol bol geliyor yavrum doğuyor diye düşün, her fırsatta emzirki sütün salgılansın mamaya alışınca emmeyi maalesef reddediyorlar
amin canım
yumurtan çatlıyor olabilir
Canım inşallah doktor güzel şeyler söyler bundan sonrası çok rahat geçer
benim de gönlüm senden yana çok ferah bu sefer canım.
yumurta çatlamış gibi duruyor. 17. gün.
iki gün öncesinden tutabilir spermler yaşayabilir 3-5 gün.
azeri canım karatay diyor ki yeşil mercimek gaz yapar ama anne sütünü müthiş arıtırır diyor. istersen akşamdan ıslat haşla. az az ye bir kaç kaşık günde.
bir de kendini sağsan nasıl olur. sağdıkça daha çok gelir. şimdi bebecik muhtemelen gelmeyince çekilir memeden. ama sen yılmadan sağarsan artar gibime geldi. baharatlı gıdalar özellikle zencefil artırır diye duymuştum.
ay hadi güzel haberlerle gel tatlım..valla hiç takma kiloya artık bireysel bebek kilolarımız var. kimisi iri bebek oluyor kimisi minyon. seninki erkek genelde erkekler daha iri oluyor. kilosu az derse dayarız sana proteini bak nasıl tontik oluyor.
inş kısalma olmamıştır da azcık dışarı çıkma fırsatın olur kuzum.
Allah (c.c.) razi olsun bacilarim....Gunaydin kızlar.dr.a gittim ultra.baktı çok küçükte olsa kese gördü dedi.vajinal gözükür ama doğru bulmuyorum gerekte yok zaten dedi.beta istedi tekrar.yine içinde rapor çıkarttı.demekki yine 9.ayağa devam.tek sorun yasamayimda igne ye razıyım.ö.sonra sonuc için giddicem
göremiyoruuuuuuuuuuuuummmmmm :84::84::84::84::84:
canim ins.sagol
arkaslik isteği gönderdim canim kabul edersen göbusunu goreyim.
farklı canım ateşin bir iki güne belli olur, ilişkiyi de takma Rabbim ol desin yeter ki, benim yumurtlamadan 3 gün önceki ilişki tutmuştu
yumurta çatlamış gibi duruyor. 17. gün.
iki gün öncesinden tutabilir spermler yaşayabilir 3-5 gün.
ayyy çok şükür kuzum yaaaa nasıl sevindim anlatamamcok şükür deryam idrarda pozitifi gordum hayırlısiyla.
kızlar arkadaşlık isteklerinizi kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?