Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
boran hayırlı olsun keseyi görmüşsün.

Eylül sagol canim darisi sana inşallah.

ece canim güzel haberlerle gel inş.

eflalim canim gaz sikintin varmış bi cozum olur ins.

Canım benim ne bileyim, hani dozun yetersiz olduğu anlaşılabilir ve doz arttırılabilir fln fln fln... kafamda deli sorular
Ultrason pahalı olur da, ben el doplari almayı ciddi ciddi düşündüm de, eşim psikopata bağlarsın dinlerken, hayır almayalım dedi:26:

şu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum
yok canım duyulmuyor, duyulsa evde de var, işyerinde 3 tane var, dinler dururdum son haftalarda yeri doğru tutturabilirsen duyuluyor sadece. Ama bebişlerin çokk büyümüş olması lazım işte

hepsini aynı gün yaptırsaydın keşke ama o da yorucu olabilir canım. o yanmalar doğuma kadar geçmeyecek sanırım:26:
İnşallah kontrollerin iyi geçer canım

HERKESE SELAM, İYİ HAFTALAR, GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR SONRA

selam arkadaslar bisey sormak istiyorum..

benim reglim yarin tam 2 hafta gecikmis olacak gecen hafta test yaptim negatif.. bu sabahta yaptim yine negatif! ve hala gelen giden yok!
isin tuhafi, atesim bu sabah hic olmadigi kadar yüksek cikti.. 36.84 :44::44:
yurtdisinda yasadigim icin kan testi yaptiramiyorum.. belirtimde yok sadece bel agrim oluyo.. sizce olsa simdiye kadar anlamazmiydim? 2 hafta az degil yani bilemedim.. :18:

gebe olsanız çıkardı mutlaka.
geç yumurtlamışsınızdır ondan gecikmiştir adet.
adetleriniz düzensiz mi;?

gebe olsanız çıkardı mutlaka.
geç yumurtlamışsınızdır ondan gecikmiştir adet.
adetleriniz düzensiz mi;?

2 aydir düzensizlesti evet.. gecen ay 2 kez adet oldum bu ay hic bir sene oldu ilaci birakali hala olmadi maalesef..
bir doktora görünmenin vakti geldi sanirim

gelirseniz bekleriz canım :)

haklısın canım.. ama acaba doktor fazla mı abartıyor diye düşünüyorum aklımı kurcalayan sadece bu.. hani belki başka doktorlar yok öyle birşey normal yapabilirsin der mi diye sorular var aklımda.. hayırlısı başka doktorada gidicem ..

ciddi misin sennnn duhammm tesadüfen gördüm hee, yoksa geçmişi okuyamadım da

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah herşey yolunda olur
canım ya o da göbek mi yani aşk olsun ben yükledim şimdi bak
günaydın canlarım...mutlu güzel bir haftamız geçsin inş..
günaydın canım
gözün aydın canım herşey yolunda gider inşallahhhh

günaydın canım gel halay çekecez daha sana geç kaldım ben dün telden girdim halay çekemedim

resim yükledim bakın sileyim sonra beğenecek misiniz bizi
iş yerinde şalı uzun bırakıyorum çok belli olmasın diye bu resimler size özel

Canım.bulgur pilavı ve taze dereotu ye.yeşil soğan sadece iki dal ye gun içinde cunki bebise gaz yapabilir

Allah (c.c.) razi olsun bacilarim....
Tavsiyelerinizi dikkate alacagim...
Ayrica makinem var evet ama zaten oglum emecegini emiyor agzinda uykuda bile kaliyor...
Sagacak hicbirseyim kalmiyor sagiyorum birkac damla ya cikiyor ya cikmiyor
Yesil mercimekle bulguru hemen deniyorum...
Cok cok tesekkur ederim

Duha22

Bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin...
Saglicakla al kucagina ins.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…