Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu şekilde yorum yapmak sağlıklı olmaz.
gün gün ateşinizi ölçüp buraya yazabilirsiniz. biz de size yardımcı oluruz:)
ateş yumurtlamadan sonra artar.
evet ben de böyle biliyordum:) açıklaman için teşekkürler.
dualarımız seninle canım. hayırlı haberlerle gel inşallah.
neler yiyiyorsun kız bana da de hele:) günlük beslenme planı mı yaptın yoksa?
evet canım gördüm. ben de günah değil diye biliyordum zaten.
ben de seyirmeler yaşadım iki gün sürdü:)
iki dakikada bir düzenli olarak seyirdi sağ tarafım.
cute o zaman bana bebek değil o, bebeği besleyen kan damarları genişliyor o yüzden seyiriyor demişti.
insan ne olursa olsun çok mutlu oluyor ama:))
ben görmedim fotoyu
yaa sevindim buna:) zaten iştahlı biri değilim, çok yiyemediğim için üzülecektim hep:)
Taksit taksit yazıyorum bugün:) dün göğüslerimin ucunu farkettim nasıl soyulmuş acıyor oğlumun kreminden sürdümde geçti çok erken başladı bu sefer
kız ne çok belirti yaşadın maaşallah:) sen şimdiden başla kremlere.
şu an geçen ayki tabloyla aynı gidiyor. onda da 12. gün ateş aynı.
yarınki ateş belirleyici olacak.
ölçümün de doğru, sıkıntı yok.
çok sevindim canım. gözün aydın.
sıra geldi kalbini duymaya:)
farklı testlerde koyuluk değişiyor ona kafanı takma canım.
olsaydı çıkardı şimdiye kadar.
geç yumurtlamış da olabilirsiniz.
siz bir doktora görünün en iyisi ne olur ne olmaz.
resim yükledim bakın sileyim sonra beğenecek misiniz bizi
iş yerinde şalı uzun bırakıyorum çok belli olmasın diye bu resimler size özel
yaaaa ama ben göremedimm(((

oyy anammm
hastaneye gittim ozele resmen hasta yigilmis cok kalabalik :2:
sonra sırayı beklersem cok beklerdimm tekrar danışmadaki kiza gittim sadece gebelige baktircam kanda dedim ve sağolsun ordan girişi yapti kani verdim
sonra kiza dedim ki sonucu telden ogrenirim.
nasıl yani siz 30 tl yi sadece kan icin mi verdiniz dedi evet dedm muayene olmuycakmisiniz fiye sordu yok niye olayim ki dedim şu an yeni birsey goremez dedim
kiz ucretin yarisini geri verdi 10 gin sonra kontro gelebilirsiniz dedi ucret almiycam normalde boyle yapmiyrz bu seferlik size boyle olsun dedi
cok sukur o kalabaliktan da yirttim.

inşallah hayırlısıyla guzel sonuç alırsın canım

DUHA canım gecen demiştim ya meryem suresine başladım diye sanırım bi kaç güne regl olucam ve o arada meryem suresini okuyamıcam dogal olarak
ara versem sonra devam etsem olur mu cevremde bana oku diyebileceğm kimse yok maalesef

deneyimli degilim ama hamilelik kursunda pediatri uzmanı söyledi ısırganın sütü arttırdıgı ispatlanmış.. aktardan alıp iç canım .. bide bebek doymuyor durumu çok çok nadirmiş o bizim hormonel olarak hissimizmiş.. bebek aranırmış bu refleksif bi hareketmiş aglarmışta kucak vs istemek gibi.. ama emzirmede ana kural 4 dk dana z kesinlikle emzirmeyin dedi.. meme ucu ancak 4 dk boyunca uyarılırsa beyine ileti gidip memeye süt inermiş.. :)

evet canım duymustum ben de onu cunku bebekler annenin vücut deposundan beslenırlermıs gebeyken ne yersen ye ona bı faydası yokmus

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanin hakkini verebilmek duasi ile
Canlarım hayırlı Kandiller dualarda buluşalım inşallahh

sana da canım

canım o segırmeler de gazdan ay bende de cok olurdu yaa pıt pıt atıyo sanki

Taksit taksit yazıyorum bugün:) dün göğüslerimin ucunu farkettim nasıl soyulmuş acıyor oğlumun kreminden sürdümde geçti çok erken başladı bu sefer

bol bol nemlendır canım lansınoh ıyı fikir

gözun aydın borancım

gelirseniz bekleriz canım :)

inşallah canım :))

maşallah canım sıze Allah kucagına alacagın gunlerı de göstersin

kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim

ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....

olur canım ben de oyle hastalaninca ara verip sonra okumuştum.
ama istersen ben okuyabilirim o sürede tabi suya ya da hurmaya okumuyorsan...

sagol cnm sukur iyi bebisim..

baktim cnm cok tatlisiniz masallahh..seni hayal etdigimden farkli gordum bu arada

gunluk beslenme derken cnm yemeklerimi kv yapiyo..benim ozel yaptigim hergun yumurta muz elma badem ceviz sut eksik etmiyorum..kesinlikle..sut bazen olmadiginda yogurt yiyorum bol bol..bos gereksiz seyler yemiyorum cnm abur cubur dondurma cips falan kesinlikle yemedim...tatli sadece ayda 2 3kez yedim cnm cok istediginde..yani cok ozen gosteriyorum..yemeklere de kv sadece ozel koyden getirilmis yaglarla yapiyo..yani o da yaptigi her yemeyi bana uygun yspiyo aksamlari corba mutlaka..boyle iste cnm
Ha bu arada ekmek sadece sbhlari 1dilim yiyorum mak 2dilim.

Hayirlisiyla sonucun da cok guzel cikar cnm

inşaallah sagol deryam
evet kanda baktirdim bugün
1000 çıktı nasil......

Allahım hepinizden razı olsun.yaptığım kalıntıların bazısı gitti.kan degerim 4806 olmuş.keseyi tekrar sordum evet gördüm sabah söyledim ya dedi.cuma sabah gel tekrar bakalım dedi

Geldim kizlar bebek iyi sukur hic bi sorun yok..kisalmaysa evet yine kisalmis daha 3mm ama bu dk hic onemsemedi geze bilirsin dedi tum gun gez demiyorum dedi ama gunde 1 2saat ayakta olmanin sakincasi yok dedi...ama kendi dk.umla daha konusamadim bakalim o ne diyecek...
Kilosunu da sormayi unuttum iyimiii yazMamis hic bi yere de amaan herseyi iyi ya..korkuyodum suyu azalmismidir diye cunki gecen ay sinirda demisti..bu ay normalmis 3gunluk serumun marifeti herhalde ya da benim gunluk 2 3litr ictigim duyun

Bugun cute ugramamis galiba:44: Insallah 2si de cok iyidir pasayla...ayy cute nasil alismissak yarim gun gormesek hemen ariyoz yaaa

Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz

Eklentiler

• $20140526_130031.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz

Masallahhh cnm yaaa..Rabbim guzel baht guzel omur yazsin insallahh..tum kotuluklerden uzak olur omru boyu miniginiz..Rabbim herkese versin bu mucizedennn masallahhh cok tatliii

Canım farklı markada öyle olur endişelenme
yok canım ogleden sonra gidicem kana
dua edin cok tedirginim canlar kizmayiiinn ama.
Canım neden kızalım hepimiz yaşadık bunu çok doğal:)
boran hayırlı olsun keseyi görmüşsün.

Eylül sagol canim darisi sana inşallah.

ece canim güzel haberlerle gel inş.

eflalim canim gaz sikintin varmış bi cozum olur ins.
sağol canım biraz daha rahatım şu an:)
:)) aynen hemşire hanım bizim evde de vardı hiç duyamadım ben:)
olsa çıkardı doktora gitmeniz en iyisi
canım başka doktora daha gidebilirsin için rahatlar
:))) kız ilahi ben daha 7+2 yim seninkiyle aynı nerdeyse
17. gün çatlamış kızlar belli oldu artık ama zor ihtimal hatta ihtimal bile yok
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım hiç umutsuz olma yazdım ben sana tutabiliyor
:)) canım tecrübe olunca az çok anlıyorum bebekten mi başka şeyden mi içimden bir ses bebekten diyor hala devam ediyor gaz değil eminim:) bu da erkek sanırım:) alıcam canım lansioh alıcam şart oldu bu gebeliğim çok farklı oğlumdan
ohhh ne güzel olmuş canım iyi hastaneymiş
yok canım gazdan değil gazı biliyorum bebektende olmayabilir amam gaz değil eminim, sabahtan beri sürüyor bir şeyler oluyor orda ikinciler çabuk hissedilirmiş birde erkek bebekler malum oğlumu 12. hafta dolmadan hissetmiştim mesala, bugün epey baktım benim gibi olanlar çok bebekleride erkek olmuş
kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim

ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
ayyy maşallah canım çok güzel
ohhh sağlıklı besleniyorsun canım maşallah ama dondurmadan çekinme güzel bir kalsiyum kaynağı tabi doğal olmalı:)
Allahım hepinizden razı olsun.yaptığım kalıntıların bazısı gitti.kan degerim 4806 olmuş.keseyi tekrar sordum evet gördüm sabah söyledim ya dedi.cuma sabah gel tekrar bakalım dedi
değerin çok güzel artmış korkma artık

maşallah canım artık az da olsa yürüyeceksin çok güzel alışveriş yapabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…