- 30 Aralık 2013
- 1.813
- 480
- 148
bu şekilde yorum yapmak sağlıklı olmaz.Arkadaşlar bugün 11.gün baya bunalıyorum terliyorum durduk yere acaba çatlıyomu yumurtluyo muyum ltfen yorum yumurtlamadan önce mi ateş artıyodu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gün gün ateşinizi ölçüp buraya yazabilirsiniz. biz de size yardımcı oluruz:)
ateş yumurtlamadan sonra artar.
evet ben de böyle biliyordum:) açıklaman için teşekkürler.şaşkınsnne canım kandil gunu ilişki olabilir ysni kandillerde birlikte olmamak farzdir gibi kesin bi hüküm yok.
Fetvası budur ama baska boyut(takva) olarak yani bu gunde nefsani duygular degilde daha cok allah rızası için zikir ve ibadete kendini vermek daha iyidir.
dualarımız seninle canım. hayırlı haberlerle gel inşallah.Kizlaaar ben bugun oglen devlete gidiyorum bebisimi de goremeye Insallah..benim icin dua edin nolur bu 1ayda kisalma olmamis olsun.yarin kendi dk.ma gidicem..kalkip gezmem icin bu gunku olcumler normal ciksinki yarin dk.um izin versin artik gezmelere...bidircigimdan da guzel haberler alayim Insallah..yine kiloya taktim kafayi sanki... devletde hep az diyolar hftasini kilosunu cihazdanmi ne bilmiyorum..az dese uzulurum ya bu kadar dikkat ediyorum yefiyime ictiyime ise yaramadigini gorsem hamur isine saricam
neler yiyiyorsun kız bana da de hele:) günlük beslenme planı mı yaptın yoksa?
evet canım gördüm. ben de günah değil diye biliyordum zaten.sağol canım amin
hamdolsun bugünüme canım:)
haydaaa:)) canım sende biliyorsun tam şeklini alması için erken kırk şekile girer o şimdi:) inşallah çok yormaz seni
maşallah canım çok sevindim Rabbim bozmasın
farklı canım ateşin bir iki güne belli olur, ilişkiyi de takma Rabbim ol desin yeter ki, benim yumurtlamadan 3 gün önceki ilişki tutmuştu
canım günah değil ama öyle geceleri günleri ibadetle geçirmek daha hayırlı, malum sene de bir olan günler
canım borana da yazdım yukarıya:) ilmihale çok bakarım ordan biliyorum
canım süt yapıcı çaylar bende işe yaramıştı, tahinde çok güzel süt yapıyor aklında olsun şimdi ballı tahin çıkarmış koska ondan ye ben tahin şırası yemiştim aynı mantık, ve yetmiyor diye stres yapma sütüm yetiyor bol bol geliyor yavrum doğuyor diye düşün, her fırsatta emzirki sütün salgılansın mamaya alışınca emmeyi maalesef reddediyorlar
amin canım
yumurtan çatlıyor olabilir
Canım inşallah doktor güzel şeyler söyler bundan sonrası çok rahat geçer
ben de seyirmeler yaşadım iki gün sürdü:)Günaydın hanımlar, sabah sırt üstü yatarken karnım seğirdi 2-3 dakika sürdü dışardan görünüyor:) dedim yok artık bu haftada bebek olamaz:)) ama daha önce deneyimim olduğu için aynı bebek hareketi gibiydi, tabi ki değil birazda korktum bir şey mi oldu diye Rabbime emanet yavrum.
Gaz gaz gaz mahvediyor beni şişliği sancısı bugün rezene deniycem, kimyonu yapamıyorum tane yok, bolca yemeklere atıyorum, karnımın fotosunu çektim görün halimiveee az yesemde anladım ki benim bünye hamilelikte şişmeye kiloya müsait
iki dakikada bir düzenli olarak seyirdi sağ tarafım.
cute o zaman bana bebek değil o, bebeği besleyen kan damarları genişliyor o yüzden seyiriyor demişti.
insan ne olursa olsun çok mutlu oluyor ama:))
ben görmedim fotoyu
yaa sevindim buna:) zaten iştahlı biri değilim, çok yiyemediğim için üzülecektim hep:)Bebeklerin kilosu hakkında, kızlar dün bebeklerle ilgili bir program izledim orda dr diyor ki hamileyken yediğiniz içtiğiniz bebeğinizin kilosunu asla etkilemez, bebeğin kilosunu rahimdeki kanlanma etkilermiş, anneler sadece sağlıklı beslensinler, asla bir gıda yok bebeğe anne karnında kilo aldıran diyor.
kız ne çok belirti yaşadın maaşallah:) sen şimdiden başla kremlere.Taksit taksit yazıyorum bugün:) dün göğüslerimin ucunu farkettim nasıl soyulmuş acıyoroğlumun kreminden sürdümde geçti çok erken başladı bu sefer
şu an geçen ayki tabloyla aynı gidiyor. onda da 12. gün ateş aynı.canlar benım ateş yükselmedi çok fazla tablomu ekleyim yorum yapın bakalım..
bence cok iç açıcı değil
dünkü olçüm sağlıklı mı kızlar yazayım siz karar verin. Aksam koltukta uyuya kalmışım gece 2 gıbı filan uyandım kızımın yanına gittim mutfağı topladım su içitim sonra uyudum saat 2.30 u oldu muhtemelen sonra da 5.30 da uyanıp ateşi ölçtüm..
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
yarınki ateş belirleyici olacak.
ölçümün de doğru, sıkıntı yok.
Gunaydin kızlar.dr.a gittim ultra.baktı çok küçükte olsa kese gördü dedi.vajinal gözükür ama doğru bulmuyorum gerekte yok zaten dedi.beta istedi tekrar.yine içinde rapor çıkarttı.demekki yine 9.ayağa devam.tek sorun yasamayimda igne ye razıyım.ö.sonra sonuc için giddicem
sıra geldi kalbini duymaya:)
farklı testlerde koyuluk değişiyor ona kafanı takma canım.Günaydın
sabah testi tekrardan yaptim henen cikmadi bi kac saniye icinde yavaş yavaş koyulaştı digeri hemen çıkmışti ama bu da koyu da digeriyle arasinda fark varla yok arası
farklı markalar ya ondan mi aceba bi an çok korktum ilki
en kiytirik bebetime digeri de nova diye bi marka
bende belirtiler var bulantı ve tiksinme psikolojik galiba
bu kadar erken olabilir mi ki yaaa....
olsaydı çıkardı şimdiye kadar.selam arkadaslar bisey sormak istiyorum..
benim reglim yarin tam 2 hafta gecikmis olacak gecen hafta test yaptim negatif.. bu sabahta yaptim yine negatif! ve hala gelen giden yok!
isin tuhafi, atesim bu sabah hic olmadigi kadar yüksek cikti.. 36.84 :44::44:
yurtdisinda yasadigim icin kan testi yaptiramiyorum.. belirtimde yok sadece bel agrim oluyo.. sizce olsa simdiye kadar anlamazmiydim? 2 hafta az degil yani bilemedim.. :18:
geç yumurtlamış da olabilirsiniz.
siz bir doktora görünün en iyisi ne olur ne olmaz.
yaaaa ama ben göremedimmresim yükledim bakın sileyim sonrabeğenecek misiniz bizi
iş yerinde şalı uzun bırakıyorum çok belli olmasın diye bu resimler size özel