Canim dondurmayi hic yememen bebekten degil..gecenlerde cok kotu oksuruk tuttu ya ondan hic al demiyorum kimseye..elbette yicem ama kendim yapiyordum hep icinde ne oldugunu goruyorum en azindan..yesem de kendim yapip yerim diyorum ama kocis olmaz hala hafif oksuruklerin var diyo..ondan yani..Canım farklı markada öyle olur endişelenme
Canım neden kızalım hepimiz yaşadık bunu çok doğal:)
sağol canım biraz daha rahatım şu an:)
:)) aynen hemşire hanım bizim evde de vardı hiç duyamadım ben:)
olsa çıkardı doktora gitmeniz en iyisi
canım başka doktora daha gidebilirsin için rahatlar
:))) kız ilahi ben daha 7+2 yim seninkiyle aynı nerdeyse
canım hiç umutsuz olma yazdım ben sana tutabiliyor
:)) canım tecrübe olunca az çok anlıyorum bebekten mi başka şeyden mi içimden bir ses bebekten diyor hala devam ediyor gaz değil eminim:) bu da erkek sanırım:) alıcam canım lansioh alıcam şart oldu bu gebeliğim çok farklı oğlumdan
ohhh ne güzel olmuş canım iyi hastaneymiş
yok canım gazdan değil gazı biliyorum bebektende olmayabilir amam gaz değil eminim, sabahtan beri sürüyor bir şeyler oluyor ordaikinciler çabuk hissedilirmiş birde erkek bebekler malum oğlumu 12. hafta dolmadan hissetmiştim mesala, bugün epey baktım benim gibi olanlar çok bebekleride erkek olmuş
ayyy maşallah canım çok güzel
ohhh sağlıklı besleniyorsun canım maşallah ama dondurmadan çekinme güzel bir kalsiyum kaynağı tabi doğal olmalı:)
değerin çok güzel artmış korkma artık
maşallah canım artık az da olsa yürüyeceksin çok güzelalışveriş yapabilirsin:)
Canim dondurmayi hic yememen bebekten degil..gecenlerde cok kotu oksuruk tuttu ya ondan hic al demiyorum kimseye..elbette yicem ama kendim yapiyordum hep icinde ne oldugunu goruyorum en azindan..yesem de kendim yapip yerim diyorum ama kocis olmaz hala hafif oksuruklerin var diyo..ondan yani..
evet cnm birazcik yurumeyr izin verilsin hevesimi alicsk kadar bir iki parca alsam yeter..sadece annrmlere kvye kocaya birakmak istemefiyim sampuan deterjan biberon tarzi seyler onlari almak istiyorum..hadi o kadarcik iznim olur artik diye umit ediyorum
deneyimli degilim ama hamilelik kursunda pediatri uzmanı söyledi ısırganın sütü arttırdıgı ispatlanmış.. aktardan alıp iç canım .. bide bebek doymuyor durumu çok çok nadirmiş o bizim hormonel olarak hissimizmiş.. bebek aranırmış bu refleksif bi hareketmiş aglarmışta kucak vs istemek gibi.. ama emzirmede ana kural 4 dk dana z kesinlikle emzirmeyin dedi.. meme ucu ancak 4 dk boyunca uyarılırsa beyine ileti gidip memeye süt inermiş.. :)
ayyy çok tatlısınız ikiniz de maşallahBu arada kızlar 18+3 ile 20+4 arasında büyük bi fark var demi
oleyyyyyyyyyyyyyyyykızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim
ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
çok güzel canım çok sevindim.Geldim kizlar bebek iyi sukur hic bi sorun yok..kisalmaysa evet yine kisalmis daha 3mm ama bu dk hic onemsemedi geze bilirsin dedi tum gun gez demiyorum dedi ama gunde 1 2saat ayakta olmanin sakincasi yok dedi...ama kendi dk.umla daha konusamadim bakalim o ne diyecek...
Kilosunu da sormayi unuttum iyimiiiyazMamis hic bi yere de amaan herseyi iyi ya..korkuyodum suyu azalmismidir diye cunki gecen ay sinirda demisti..bu ay normalmis 3gunluk serumun marifeti herhalde ya da benim gunluk 2 3litr ictigim duyun
maşallah canım sağlıkla büyüsün bahtı güzel olsun, şansı bol olsun.Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz
kaynanası damladı gene. kızı kimbilir ne kadar gerdiyse giremedi yoğunluktan sanırım.Bugun cute ugramamis galiba:44: Insallah 2si de cok iyidir pasayla...ayy cute nasil alismissak yarim gun gormesek hemen ariyoz yaaa
canım milupa verme sakın.Bacim Allah (c.c.) razi olsun senden...
Icimi nasil rahatlattin bir bilsen
Evde var hemen demleyip iceyim...
Ayrica gece cok huysuzlaniyo uyumuyo mamayi verince yatiyo...
Gunduzleride vermemeye calisiyorum...
Cok meme ariyo...
Yuzumu yakaliyo gazini cikarirken basliyo emmeye :26:
Aksam mama vermeyim en iyisi bakalim ne olacak...
Tekrar tesekkurler :
kızlarrrrr
hem de süperrrrr maşallah 41 kereinşaallah sagol deryam
evet kanda baktirdim bugün
1000 çıktı nasil......
boranım senin de gözün aydın kesenizi görmüşsün canımAllahım hepinizden razı olsun.yaptığım kalıntıların bazısı gitti.kan degerim 4806 olmuş.keseyi tekrar sordum evet gördüm sabah söyledim ya dedi.cuma sabah gel tekrar bakalım dedi
ohh çok şükür maşallah tatlımGeldim kizlar bebek iyi sukur hic bi sorun yok..kisalmaysa evet yine kisalmis daha 3mm ama bu dk hic onemsemedi geze bilirsin dedi tum gun gez demiyorum dedi ama gunde 1 2saat ayakta olmanin sakincasi yok dedi...ama kendi dk.umla daha konusamadim bakalim o ne diyecek...
Kilosunu da sormayi unuttum iyimiiiyazMamis hic bi yere de amaan herseyi iyi ya..korkuyodum suyu azalmismidir diye cunki gecen ay sinirda demisti..bu ay normalmis 3gunluk serumun marifeti herhalde ya da benim gunluk 2 3litr ictigim duyun
Canım farklı markada öyle olur endişelenme
:)) canım tecrübe olunca az çok anlıyorum bebekten mi başka şeyden mi içimden bir ses bebekten diyor hala devam ediyor gaz değil eminim:) bu da erkek sanırım:) alıcam canım lansioh alıcam şart oldu bu gebeliğim çok farklı oğlumdan
yok canım gazdan değil gazı biliyorum bebektende olmayabilir amam gaz değil eminim, sabahtan beri sürüyor bir şeyler oluyor ordaikinciler çabuk hissedilirmiş birde erkek bebekler malum oğlumu 12. hafta dolmadan hissetmiştim mesala, bugün epey baktım benim gibi olanlar çok bebekleride erkek olmuş
ohhh sağlıklı besleniyorsun canım maşallah ama dondurmadan çekinme güzel bir kalsiyum kaynağı tabi doğal olmalı:)
ayyy çok tatlısınız ikiniz de maşallah
göbişin yayvan kız göbişi gibi. sen ondan geç hissettin kuzum. bundan sonra öne doğru büyüyeyecek
oleyyyyyyyyyyyyyyyy
ya baya önce yumurtlamışsın sen. klomen bir sonraki aya da yansımış.
5-6 güne kesen bile görünür..
çok güzel canım çok sevindim.
inş yürüyebiliceksin gezebileceksin.
ne güzel haberlerle geldi bugün herkesgöbüşini de çok beğendim.
maşallah canım sağlıkla büyüsün bahtı güzel olsun, şansı bol olsun.
kaynanası damladı gene. kızı kimbilir ne kadar gerdiyse giremedi yoğunluktan sanırım.
canım milupa verme sakın.
eşim gıda tarım hayvancılık bakanlığına bağlı çalışıyo.
yazı gelmiş onlara içinde GDO lu besin gruplar varmış
hem de süperrrrr maşallah 41 kere
Hep umutluydum senden kuzum, o yüzden çok şaşırmadım ama çokkkk aşırı sevindimmmmAllahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhh
boranım senin de gözün aydın kesenizi görmüşsün canım
ohh çok şükür maşallah tatlımbugün haberler hep güzel maşallah
sen yine de çok gezinme, biraz can sıkıntını giderecek kadar ama dinlene dinlene dolaş bari canım:26:
hepimizin kafası aynı şeye çalışıyor yalnız
sen son aylarda mı denemiştin efloş? yoksa bu miniğinde mi denedin de duymadın?
,hadi ya oynak seninki:) dönsün dursun da böbreğe zarar vermesin kısa sürsün bu yan yatışlar inşallah.
hoş geldin canım.
sevindim aranızı düzeltmenize hep böyle devam eder inşallah.
inşallah hepiniz kavuşacaksınız yavrularınıza en yakın zamandadualarımız sizinle.
senin de kandilin mübarek olsun.
sizin de kandiliniz mübarek olsun kızlar. hamilelerimize hayırlı doğumlar, bebek isteyenlere da tez zaman da sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
belki dün çatladı. çok oynak çıktı ateş bu ay.
belki de senede bir kere olan duruma denk geldin. yumurta olmayacak belki de. bende bir ay öyle oldu.
yıpratma kendini.
ayrıca dinimizce yasak olan ilişki günleri diye bir şey yok.
adetli iken günah diye biliyorum.
duha daha iyi açıklar durumu herhalde.
sağol canım amin
hamdolsun bugünüme canım:)
haydaaa:)) canım sende biliyorsun tam şeklini alması için erken kırk şekile girer o şimdi:) inşallah çok yormaz seni
maşallah canım çok sevindim Rabbim bozmasın
farklı canım ateşin bir iki güne belli olur, ilişkiyi de takma Rabbim ol desin yeter ki, benim yumurtlamadan 3 gün önceki ilişki tutmuştu
canım günah değil ama öyle geceleri günleri ibadetle geçirmek daha hayırlı, malum sene de bir olan günler
canım borana da yazdım yukarıya:) ilmihale çok bakarım ordan biliyorum
canım süt yapıcı çaylar bende işe yaramıştı, tahinde çok güzel süt yapıyor aklında olsun şimdi ballı tahin çıkarmış koska ondan ye ben tahin şırası yemiştim aynı mantık, ve yetmiyor diye stres yapma sütüm yetiyor bol bol geliyor yavrum doğuyor diye düşün, her fırsatta emzirki sütün salgılansın mamaya alışınca emmeyi maalesef reddediyorlar
amin canım
yumurtan çatlıyor olabilir
Canım inşallah doktor güzel şeyler söyler bundan sonrası çok rahat geçer
Nesdem bacim milupa aptamil veriyorum vallaayyy çok tatlısınız ikiniz de maşallah
göbişin yayvan kız göbişi gibi. sen ondan geç hissettin kuzum. bundan sonra öne doğru büyüyeyecek
oleyyyyyyyyyyyyyyyy
kaynanası damladı gene. kızı kimbilir ne kadar gerdiyse giremedi yoğunluktan sanırım.
Nesdem bacim milupa aptamil veriyorum valla
Artik cok bekler...
Ya aslinda gun icerisinde kakasinida cisinide yapiyor...
Aglayip arandigi icin sutum yetmuyo telasi sardi..
Acaba ben mi hata yapiyorum...
Ne yapayim kv den annem falan o ladar yedigin yemek sana mi yetecek bebegine mi deyip kafami utuluyorlar...
Bebegime yetemiyorum diiye uzulutodum bende..
Neyse artik mama yok hatta cope atiyorum...
Gdo lu simdiden tuketecegine ac kalsin daha iyi...
Ki galiba ac kalmiiyir denizaskerin dedigine gore anne icgusudusu doymuyo diye kendimi yiyorum.
Masallahhh cnm yaaa..Rabbim guzel baht guzel omur yazsin insallahh..tum kotuluklerden uzak olur omru boyu miniginiz..Rabbim herkese versin bu mucizedennn masallahhh cok tatliii
Maşaallah canım sağlıkla büyüsün annesiyle babasıyla
ayyy çok tatlısınız ikiniz de maşallah
oleyyyyyyyyyyyyyyyy
Sağolun canlar.rabbim hepimizi nasip etsin.ay bi görün nasılda obur yumurcak.maaşallah.rabbim esirgesin.bana gelince.kese gözüktü ama daha çok minik dedi.cumaya ınş.boyutu falan tam belli olurhem de süperrrrr maşallah 41 kere
Hep umutluydum senden kuzum, o yüzden çok şaşırmadım ama çokkkk aşırı sevindimmmmAllahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhh
boranım senin de gözün aydın kesenizi görmüşsün canım
ohh çok şükür maşallah tatlımbugün haberler hep güzel maşallah
sen yine de çok gezinme, biraz can sıkıntını giderecek kadar ama dinlene dinlene dolaş bari canım:26:
hepimizin kafası aynı şeye çalışıyor yalnız
sen son aylarda mı denemiştin efloş? yoksa bu miniğinde mi denedin de duymadın?
ben yumurta yiyemiyorumsagol cnm sukur iyi bebisim..
baktim cnm cok tatlisiniz masallahh..seni hayal etdigimden farkli gordum bu arada
gunluk beslenme derken cnm yemeklerimi kv yapiyo..benim ozel yaptigim hergun yumurta muz elma badem ceviz sut eksik etmiyorum..kesinlikle..sut bazen olmadiginda yogurt yiyorum bol bol..bos gereksiz seyler yemiyorum cnm abur cubur dondurma cips falan kesinlikle yemedim...tatli sadece ayda 2 3kez yedim cnm cok istediginde..yani cok ozen gosteriyorum..yemeklere de kv sadece ozel koyden getirilmis yaglarla yapiyo..yani o da yaptigi her yemeyi bana uygun yspiyo aksamlari corba mutlaka..boyle iste cnm
Ha bu arada ekmek sadece sbhlari 1dilim yiyorum mak 2dilim.
Hayirlisiyla sonucun da cok guzel cikar cnm
ohhh süper sonucun canım maaşallah.inşaallah sagol deryam
evet kanda baktirdim bugün
1000 çıktı nasil......
ooooo ne güzel haberler getirdin bize:) inşallah kendi doktorun da onaylar bu durumu.Geldim kizlar bebek iyi sukur hic bi sorun yok..kisalmaysa evet yine kisalmis daha 3mm ama bu dk hic onemsemedi geze bilirsin dedi tum gun gez demiyorum dedi ama gunde 1 2saat ayakta olmanin sakincasi yok dedi...ama kendi dk.umla daha konusamadim bakalim o ne diyecek...
maaşallah. allah analı babalı büyütsün.Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz
evettt seni çok iyi anlıyorum ben:) aynı şeyi yaşadım.Canım farklı markada öyle olur endişelenme
çoookkk üzgünüm...bu kadar güzel haberlerın içinde yazmak istemedım ama napayım paylasmassam catlıcam...eşimin ikinci sperm testıne sıfır cıktı...canlı cansız bısey yok...yanı napıcam nerelere gıdıcem hıc bılmıyorum...eşim bıdaha test vermem strese gırıyorum dedı..kürleri kullanalım dedı...beş ay sonra falan eger olmazsa öyle gıderız ankara ya dedı bende bısey dıyemedım...süreci hızlandırmak için baslamak istiyorum aşılamaya yada tüp bebege ..ama eşiminde üstüne gitmek istemıyorum...ayyy ne olcak bılmıyorum
Gunaydin kızlar.dr.a gittim ultra.baktı çok küçükte olsa kese gördü dedi.vajinal gözükür ama doğru bulmuyorum gerekte yok zaten dedi.beta istedi tekrar.yine içinde rapor çıkarttı.demekki yine 9.ayağa devam.tek sorun yasamayimda igne ye razıyım.ö.sonra sonuc için giddicem
Günaydın
sabah testi tekrardan yaptim henen cikmadi bi kac saniye icinde yavaş yavaş koyulaştı digeri hemen çıkmışti ama bu da koyu da digeriyle arasinda fark varla yok arası
farklı markalar ya ondan mi aceba bi an çok korktum ilki
en kiytirik bebetime digeri de nova diye bi marka
bende belirtiler var bulantı ve tiksinme psikolojik galiba
bu kadar erken olabilir mi ki yaaa....
resim yükledim bakın sileyim sonrabeğenecek misiniz bizi
iş yerinde şalı uzun bırakıyorum çok belli olmasın diye bu resimler size özel
göremiyoruuuuuuuuuuuuummmmmm :84::84::84::84::84:
Allah (c.c.) razi olsun bacilarim....
Tavsiyelerinizi dikkate alacagim...
Ayrica makinem var evet ama zaten oglum emecegini emiyor agzinda uykuda bile kaliyor...
Sagacak hicbirseyim kalmiyor sagiyorum birkac damla ya cikiyor ya cikmiyor
Yesil mercimekle bulguru hemen deniyorum...
Cok cok tesekkur ederim
Duha22
Bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin...
Saglicakla al kucagina ins.
kızlarrrrr
Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz
Benim kuzu acıktı ben kaçar
kızlar size özendim resim koydum hadi bakın.
sonra silerim.
bugün çekildi bunlar.
canım sakin ol.
öncelikle şu an hiç bir karar peşine düşme.
bi güzelce düşünün taşının.
geç olsun güç olmasın kuzum.
inş rabbim yavruna kavuştursun seni en kısa zamanda.
canım benim şimdi sen biraz üzül ama çok değil:)çoookkk üzgünüm...bu kadar güzel haberlerın içinde yazmak istemedım ama napayım paylasmassam catlıcam...eşimin ikinci sperm testıne sıfır cıktı...canlı cansız bısey yok...yanı napıcam nerelere gıdıcem hıc bılmıyorum...eşim bıdaha test vermem strese gırıyorum dedı..kürleri kullanalım dedı...beş ay sonra falan eger olmazsa öyle gıderız ankara ya dedı bende bısey dıyemedım...süreci hızlandırmak için baslamak istiyorum aşılamaya yada tüp bebege ..ama eşiminde üstüne gitmek istemıyorum...ayyy ne olcak bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?