çok zor nesdem ya...inş gücümüz kuvvetimiz olurda kaldırabiliriz bu durumu...
canım benim şimdi sen biraz üzül ama çok değil:)
üzülme günün olsun bugün.
şoku atlat, sonra sağlıklı planlar yaparsınız.
önce eşin bu durumu atlatsın canım sonra o da planlar yapacaktır, bir süre hiççç açmayın bebek konusunu.
kafanızı dinleyin.
Allahım size de en kısa zamanda bebeğinizi bağışlasın.
canıııımm ALLAH ım yardımcınız olsun cümlemizin yardımcısı olsun yazını görünce yazmak istediimm..ALALH IM ŞİFA VERSİİİNN BİRAZ ZAMAN GEÇSİN EŞİNLE birlikte sakince düşünürsünüz..bol boll duaa sonra beklersen itkisel kürleri deneyinn ...
rahmini beslyen damarlar kanla doldugu icin, damar seyirmesi o canim.Günaydın hanımlar, sabah sırt üstü yatarken karnım seğirdi 2-3 dakika sürdü dışardan görünüyor:) dedim yok artık bu haftada bebek olamaz:)) ama daha önce deneyimim olduğu için aynı bebek hareketi gibiydi, tabi ki değil birazda korktum bir şey mi oldu diye Rabbime emanet yavrum.
Gaz gaz gaz mahvediyor beni şişliği sancısı bugün rezene deniycem, kimyonu yapamıyorum tane yok, bolca yemeklere atıyorum, karnımın fotosunu çektim görün halimiveee az yesemde anladım ki benim bünye hamilelikte şişmeye kiloya müsait
Taksit taksit yazıyorum bugün:) dün göğüslerimin ucunu farkettim nasıl soyulmuş acıyoroğlumun kreminden sürdümde geçti çok erken başladı bu sefer
kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim
ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
olur canım ben de oyle hastalaninca ara verip sonra okumuştum.
ama istersen ben okuyabilirim o sürede tabi suya ya da hurmaya okumuyorsan...
Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz
Bacim Allah (c.c.) razi olsun senden...
Icimi nasil rahatlattin bir bilsen
Evde var hemen demleyip iceyim...
Ayrica gece cok huysuzlaniyo uyumuyo mamayi verince yatiyo...
Gunduzleride vermemeye calisiyorum...
Cok meme ariyo...
Yuzumu yakaliyo gazini cikarirken basliyo emmeye :26:
Aksam mama vermeyim en iyisi bakalim ne olacak...
Tekrar tesekkurler :
çoookkk üzgünüm...bu kadar güzel haberlerın içinde yazmak istemedım ama napayım paylasmassam catlıcam...eşimin ikinci sperm testıne sıfır cıktı...canlı cansız bısey yok...yanı napıcam nerelere gıdıcem hıc bılmıyorum...eşim bıdaha test vermem strese gırıyorum dedı..kürleri kullanalım dedı...beş ay sonra falan eger olmazsa öyle gıderız ankara ya dedı bende bısey dıyemedım...süreci hızlandırmak için baslamak istiyorum aşılamaya yada tüp bebege ..ama eşiminde üstüne gitmek istemıyorum...ayyy ne olcak bılmıyorum
masallah cnm. darisi diger asamalara.Gunaydin kızlar.dr.a gittim ultra.baktı çok küçükte olsa kese gördü dedi.vajinal gözükür ama doğru bulmuyorum gerekte yok zaten dedi.beta istedi tekrar.yine içinde rapor çıkarttı.demekki yine 9.ayağa devam.tek sorun yasamayimda igne ye razıyım.ö.sonra sonuc için giddicem
farkli markalarda farkeder cnm.Günaydın
sabah testi tekrardan yaptim henen cikmadi bi kac saniye icinde yavaş yavaş koyulaştı digeri hemen çıkmışti ama bu da koyu da digeriyle arasinda fark varla yok arası
farklı markalar ya ondan mi aceba bi an çok korktum ilki
en kiytirik bebetime digeri de nova diye bi marka
bende belirtiler var bulantı ve tiksinme psikolojik galiba
bu kadar erken olabilir mi ki yaaa....
Allah (c.c.) razi olsun bacilarim....
Tavsiyelerinizi dikkate alacagim...
Ayrica makinem var evet ama zaten oglum emecegini emiyor agzinda uykuda bile kaliyor...
Sagacak hicbirseyim kalmiyor sagiyorum birkac damla ya cikiyor ya cikmiyor
Yesil mercimekle bulguru hemen deniyorum...
Cok cok tesekkur ederim
Duha22
Bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin...
Saglicakla al kucagina ins.
kaynanam bebeğe aldıklarını yollamış.
öncelikle ödemeli kargo yapmış.
yolladıklarında el örmesi yelek var 3 tane. ama hepsine boncuk payet işlemiş. çocuk yutar onları.
bir sürü boncuklu elbise yollamış kumaşları hep naylon hayatta giydirmem.
battaniye örmüş emek vermiş yine boncuk işlemiş boncuğun boyası sim gibi döküldü acar açmaz.
deli oldum ne zevksiz kadın. valla içlerinde bi kaç şey dışında inanın giydirebileceğim şeyler yok.
taaa gitmiş 4 yaş taytları almış. taytların bacak kısmı full payet işlemeli.
hiç tarzım değil. sanki bülent ersoy doğurcam ben.
çocuk dediğin çocuk gibi giyinir. düşen boncuğu atacak ağzına diye aklım çıkar benim.
masallah bebeginin kismeti gelmis cnmoyy anammm
hastaneye gittim ozele resmen hasta yigilmis cok kalabalik:2:
sonra sırayı beklersem cok beklerdimm tekrar danışmadaki kiza gittim sadece gebelige baktircam kanda dedim ve sağolsun ordan girişi yapti kani verdim
sonra kiza dedim ki sonucu telden ogrenirim.
nasıl yani siz 30 tl yi sadece kan icin mi verdiniz dedi evet dedm muayene olmuycakmisiniz fiye sordu yok niye olayim ki dedim şu an yeni birsey goremez dedim
kiz ucretin yarisini geri verdi 10 gin sonra kontro gelebilirsiniz dedi ucret almiycam normalde boyle yapmiyrz bu seferlik size boyle olsun dedi
cok sukur o kalabaliktan da yirttim.
allaj nazardan saklasin. degerin mukemmel .deyim sana zaglikli gebelikkızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim
ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
kocaman masallah sizeGeldim kizlar bebek iyi sukur hic bi sorun yok..kisalmaysa evet yine kisalmis daha 3mm ama bu dk hic onemsemedi geze bilirsin dedi tum gun gez demiyorum dedi ama gunde 1 2saat ayakta olmanin sakincasi yok dedi...ama kendi dk.umla daha konusamadim bakalim o ne diyecek...
Kilosunu da sormayi unuttum iyimiiiyazMamis hic bi yere de amaan herseyi iyi ya..korkuyodum suyu azalmismidir diye cunki gecen ay sinirda demisti..bu ay normalmis 3gunluk serumun marifeti herhalde ya da benim gunluk 2 3litr ictigim duyun
cnm. oglum sabahlari cokkk agresif. cok gazli oluyr. hep kucagimda. babasina bile gitmiyr. yapistik...Bugun cute ugramamis galiba:44: Insallah 2si de cok iyidir pasayla...ayy cute nasil alismissak yarim gun gormesek hemen ariyoz yaaa
allah nazardan saklasin. adiyla yasasin.Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz
Yok bacim gece yarilari hep gogsumu veriyorum...oy maşallah sizee cok cok cok sevindim hayırlı olsun tekrardan
sağol canım okunabılıyorsa ben devam ederim sonradan sen hiç zahmet etme
maşallah Allah bağışlasın
canım henuz cok kucuk ve erken dogmus olması senı endıselendırıyor muhtemelen sık sık emzır canım kesınlıkle gece mama verme kımse kusuruma bakmasın ama mama vermek tembel hatunların işi diye düşünüyorum gece uykusu bölünmesin bebeği de uyusun diye mama verenler cok oluyor maalesef emil ol Allah o bebegı sana verdıyse onu doyuracak sütü de vermıstır canım iki saatte bir sık sık emzir hem sütün de artacaktır hem de
emzirdikçe sütün yenılenır canım
milupa olayı da maalesef dogruymus eger mama vermek zorunda kalırsan HİPP veya SMA canım
canım üzülme ne olur artık herşeyin caresi var inşallah en kısa zamanda gelecektir bebeğiniz ama sakın umutsuzluga kapılma bol dua et canım
masallah cnm. darisi diger asamalara.
farkli markalarda farkeder cnm.
ben herseyi okuyamiyrm. lutfen degerini ozeldem yaz bana. cok merak ediyrm.
cnm. benim arkadasim 27 haftalik dohum yapti. simdi oglu 1.5 yasinda. korkma sne de
en cok çemen sut yapiyr cnm. o hep cemen yedi.
bir de meme de uyumasin devamli. 15dk bir gogsunu 15 dk digerini emzir cnm. yoksa emzik niyetine kullaniyrlarmis. sonra istiyrsan uyusun kucaginda. biz oykeyiz daha. bir de kuzum 15 dk dan uzun kalirsa meme de yara yaparmis kiiii benim sag gogus ucumu ikiye boldu oglum. baya aciyr.
aklinda olsun. ruzgarda emiyr ikisini birden. yarim saat gecmeden yine istiyr. ve dr bana sutun yeterli dedi sukur. yani doymadiklarindan degil cabuk aciktiklarinda meme istiyrlar.
Yok bacim gece yarilari hep gogsumu veriyorum...
Gece cok araniyo falan baya agliyor elini emiyor...
Sutumu sagiyorum gelen yok mama yapip veriyoruz 70 cc iciyor...
Sonra misil misil uykuya gece iki saatte bir uyandirip emziriyorum...
Emmesi benim icin daha avantaj o mama icin 10 dk su kaynat hazirla sogut falan 15-20 dakka sut belki gelir diye yarim saatte sut sagmaya calismam etti mi 50 dakka...
Emse yarim saatte islem tamam
Ablam bunu yazman super olducunku yeni huy edindi saatlerce gogsum agzinda ve sizlamaya basladilar ...
15 -20 dakkadan sonra vermem bir daha cok sagol
Yusuf RUZGAR IMIZI op benden taraf
kesinlikle katiliym cnm mama konusunda.oy maşallah sizee cok cok cok sevindim hayırlı olsun tekrardan
sağol canım okunabılıyorsa ben devam ederim sonradan sen hiç zahmet etme
maşallah Allah bağışlasın
canım henuz cok kucuk ve erken dogmus olması senı endıselendırıyor muhtemelen sık sık emzır canım kesınlıkle gece mama verme kımse kusuruma bakmasın ama mama vermek tembel hatunların işi diye düşünüyorum gece uykusu bölünmesin bebeği de uyusun diye mama verenler cok oluyor maalesef emil ol Allah o bebegı sana verdıyse onu doyuracak sütü de vermıstır canım iki saatte bir sık sık emzir hem sütün de artacaktır hem de
emzirdikçe sütün yenılenır canım
milupa olayı da maalesef dogruymus eger mama vermek zorunda kalırsan HİPP veya SMA canım
canım üzülme ne olur artık herşeyin caresi var inşallah en kısa zamanda gelecektir bebeğiniz ama sakın umutsuzluga kapılma bol dua et canım
kaynanam bebeğe aldıklarını yollamış.
öncelikle ödemeli kargo yapmış.
yolladıklarında el örmesi yelek var 3 tane. ama hepsine boncuk payet işlemiş. çocuk yutar onları.
bir sürü boncuklu elbise yollamış kumaşları hep naylon hayatta giydirmem.
battaniye örmüş emek vermiş yine boncuk işlemiş boncuğun boyası sim gibi döküldü acar açmaz.
deli oldum ne zevksiz kadın. valla içlerinde bi kaç şey dışında inanın giydirebileceğim şeyler yok.
taaa gitmiş 4 yaş taytları almış. taytların bacak kısmı full payet işlemeli.
hiç tarzım değil. sanki bülent ersoy doğurcam ben.
çocuk dediğin çocuk gibi giyinir. düşen boncuğu atacak ağzına diye aklım çıkar benim.
kv deyim dayanamadım vicdanim el vermedi kapi pencere sildim agir is yapmadim ama cok yoruldumm.
60yasinda kadin deli gibi temizlik yapiyo diger gelinleri de necisin demiyo
cok canim sıkıldı.
ins birsey olmaz okuyark taptim hep isleri
Cozemezsin güzelim çünkü torun aski iyice manyak ediyor büyükleri KV geç benim kendi annem kirk gün geldi gitti dayanamıyorum diyordu yaa ben anneme bise diyemiyodum ilk zamanlar boyle hele bizimki gibi iki tarafında ilk torunuysa biraz zaman geçsin eli ayagi çekilir azalir gelmeleriruzgar babasinda.hemen yazayim dedim.
cuma ben kv ye gelme demistim. esimde haftasonu gelmeyin hergun demisti hatirlarsanizm daha dun konustu esim pazartesi gelmeyin diye.neyse kadin emrivaki yapip saat iki de geldi. ammaaaaa benim nevrim döndu. suratina bakmadim. konusmadim. sert ve ters cevaplar meverdim. hic gulmedim. elim ayagim sinirden titriyrdu. yine bisiler almis oglana. tersledim. ben bunlari istemedim. bisiler alipmdurmayin dedim. bozuldu. eline berdim geri yolladim. saat bes bucukta ancak gitti. esim de deli oldu.bu kadinin amacini ben cozemedim canlar. laftan sozden anlamiyr. terslendim ama Allah sahidim icim de cayir cayir yandim kotu davrandim diye. ama ben de insanim dayanamiyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?