Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok zor nesdem ya...inş gücümüz kuvvetimiz olurda kaldırabiliriz bu durumu...

canıııımm ALLAH ım yardımcınız olsun cümlemizin yardımcısı olsun yazını görünce yazmak istediimm..ALALH IM ŞİFA VERSİİİNN BİRAZ ZAMAN GEÇSİN EŞİNLE birlikte sakince düşünürsünüz..bol boll duaa sonra beklersen itkisel kürleri deneyinn ...

amin canım inş...cok zor bizi neler beklıyor bılmıyorum..allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın...

cok saol canım...aminn...

Canıımm yazdıklarını okudum vee aynen bizzat kendimi gördüümm..İlk şok,zor tabikii...Üzülmen gayet normal..Ben de buraya aynı senin yazdıklarını yazdım ağlayarak..Ama üstünden 4 ay geçti bile..Üzüldük,ağladık,kısa bir süre sonra oturduk karar verdik.Ankara'ya tayinimizi isteyelim,gidelim yerleşelim ve tedavimize orda başlayalım.Ve o zamana kadar sadece dua edelim,birbirimizle bebek konusunu konuşmayalım..Şimdi de tayinimiz çıktı,1 aya kadar Ankaraya gitcez,ve kesinlikle önce tüp bebeğe gitmicez.İyi bir ürolog bulup,tıkanıklığın çözümü için uğraşıcaz..Bizim planımız bu..Siz de bu şoku atlattıktan sonra oturun bir plan yapın.Ve şunu da söylemeden geçemicem.Çok şanslısın,eşin kürleri kullanmayı bırakmayacak,ne güzel..Benimki sonucu öğrenir öğrenmez pes etti..Kürlerinizi uygulayın,stresten uzak durun vee en önemlisiii dua edin bol bol..Rabbim dualarınızın yüzü suyu hürmetine nasip edecektir inşallah..Birlikteyiz artık,aşama aşama konuşuruuzz tamam mı canıımmm

rahmini beslyen damarlar kanla doldugu icin, damar seyirmesi o canim.

Taksit taksit yazıyorum bugün:) dün göğüslerimin ucunu farkettim nasıl soyulmuş acıyor oğlumun kreminden sürdümde geçti çok erken başladı bu sefer

cnm. simdikik krem alma bence. onun yerine ayva cekirdegini az suda beklet.agzi kapali. sabaha jel.olur. onu sur. iki kez surunce iyilesiyr. 32 den snra krem baslaniyr genelde. bana dr o zaman demisti.

kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim

ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....

oy maşallah sizee cok cok cok sevindim hayırlı olsun tekrardan

olur canım ben de oyle hastalaninca ara verip sonra okumuştum.
ama istersen ben okuyabilirim o sürede tabi suya ya da hurmaya okumuyorsan...

sağol canım okunabılıyorsa ben devam ederim sonradan sen hiç zahmet etme

Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz

maşallah Allah bağışlasın

canım henuz cok kucuk ve erken dogmus olması senı endıselendırıyor muhtemelen sık sık emzır canım kesınlıkle gece mama verme kımse kusuruma bakmasın ama mama vermek tembel hatunların işi diye düşünüyorum gece uykusu bölünmesin bebeği de uyusun diye mama verenler cok oluyor maalesef emil ol Allah o bebegı sana verdıyse onu doyuracak sütü de vermıstır canım iki saatte bir sık sık emzir hem sütün de artacaktır hem de
emzirdikçe sütün yenılenır canım
milupa olayı da maalesef dogruymus eger mama vermek zorunda kalırsan HİPP veya SMA canım

canım üzülme ne olur artık herşeyin caresi var inşallah en kısa zamanda gelecektir bebeğiniz ama sakın umutsuzluga kapılma bol dua et canım

Son düzenleme:
kaynanam bebeğe aldıklarını yollamış.
öncelikle ödemeli kargo yapmış.
yolladıklarında el örmesi yelek var 3 tane. ama hepsine boncuk payet işlemiş. çocuk yutar onları.
bir sürü boncuklu elbise yollamış kumaşları hep naylon hayatta giydirmem.
battaniye örmüş emek vermiş yine boncuk işlemiş boncuğun boyası sim gibi döküldü acar açmaz.
deli oldum ne zevksiz kadın. valla içlerinde bi kaç şey dışında inanın giydirebileceğim şeyler yok.
taaa gitmiş 4 yaş taytları almış. taytların bacak kısmı full payet işlemeli.
hiç tarzım değil. sanki bülent ersoy doğurcam ben.
çocuk dediğin çocuk gibi giyinir. düşen boncuğu atacak ağzına diye aklım çıkar benim.

masallah cnm. darisi diger asamalara.

farkli markalarda farkeder cnm.
ben herseyi okuyamiyrm. lutfen degerini ozeldem yaz bana. cok merak ediyrm.

cnm. benim arkadasim 27 haftalik dohum yapti. simdi oglu 1.5 yasinda. korkma sne de
en cok çemen sut yapiyr cnm. o hep cemen yedi.

bir de meme de uyumasin devamli. 15dk bir gogsunu 15 dk digerini emzir cnm. yoksa emzik niyetine kullaniyrlarmis. sonra istiyrsan uyusun kucaginda. biz oykeyiz daha. bir de kuzum 15 dk dan uzun kalirsa meme de yara yaparmis kiiii benim sag gogus ucumu ikiye boldu oglum. baya aciyr.
aklinda olsun. ruzgarda emiyr ikisini birden. yarim saat gecmeden yine istiyr. ve dr bana sutun yeterli dedi sukur. yani doymadiklarindan degil cabuk aciktiklarinda meme istiyrlar.

ahahhaha ayy çok güldüm kuzum demek herkes aynı şeyleri yaşıyor ben de kayınvalıdemın aldıklarını hiç giydirmedim nerde dandik dediğin gibi polyester bişey var yolluyo zevksiz ben de poşetleyıp kapı önüne bırakıyorum hatta bi tane mont yollamıstı sinirden kestim makasla
ay zaten kesınlıkle yunlu bişey giydirme kuzum aklında bulunsun en iyisi penye cunku yunluler saglıksız dırek terletır Allah korusun bronşite davetiye
en korktugum şey
sen de kaldır at kenara hepsini

masallah bebeginin kismeti gelmis cnm

kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim

ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
allaj nazardan saklasin. degerin mukemmel .deyim sana zaglikli gebelik

kocaman masallah size

Bugun cute ugramamis galiba:44: Insallah 2si de cok iyidir pasayla...ayy cute nasil alismissak yarim gun gormesek hemen ariyoz yaaa
cnm. oglum sabahlari cokkk agresif. cok gazli oluyr. hep kucagimda. babasina bile gitmiyr. yapistik...
telden yaziyrm ya.ona zarar vermesin diye uzaktan okumaya calisiyrm. ama korktugum icin kucagimdayken ara ara yaziyrm. cok ozledim sizleri.

Buarada yeğenim bugün dogum yaptı.çok tatlı bi oglumuz oldu.tanıştırayım çınar mirac imiz
allah nazardan saklasin. adiyla yasasin.

kv deyim dayanamadım vicdanim el vermedi kapi pencere sildim agir is yapmadim ama cok yoruldumm.
60yasinda kadin deli gibi temizlik yapiyo diger gelinleri de necisin demiyo
cok canim sıkıldı.
ins birsey olmaz okuyark taptim hep isleri

kizlar alinti yapamadim hepiniz de cook sagolun allah razı olsun
eve gidince bu ay yaptıklarımi yazayim ins adet yerini bulsun; )

Yok bacim gece yarilari hep gogsumu veriyorum...
Gece cok araniyo falan baya agliyor elini emiyor...
Sutumu sagiyorum gelen yok mama yapip veriyoruz 70 cc iciyor...
Sonra misil misil uykuya gece iki saatte bir uyandirip emziriyorum...
Emmesi benim icin daha avantaj o mama icin 10 dk su kaynat hazirla sogut falan 15-20 dakka sut belki gelir diye yarim saatte sut sagmaya calismam etti mi 50 dakka...
Emse yarim saatte islem tamam

Ablam bunu yazman super olducunku yeni huy edindi saatlerce gogsum agzinda ve sizlamaya basladilar ...
15 -20 dakkadan sonra vermem bir daha cok sagol
Yusuf RUZGAR IMIZI op benden taraf

operim kuzum.

aklima geldi. 40 i bitene kaadar her istediginde emzir. sakim vermemezlik etme cnm.
her emzirme somrasi da 1 bardak sivi icersen sutun artar kuzum.

bunlarim heepsini bana hem bebek dr.u, hem emzirme hemsireleri hem de kadin dogum dr.jm soyledi cnm.
memeyi de birden cekme agzindan. meme ucun zedelenir. parmagini hafifce yandan agzina sokmaya calisir gibi yap. o zaman acar agzini. memeyi cikarirsin.

kesinlikle katiliym cnm mama konusunda.
ama bebek o veriyr ve hastalaniyrsa dr izniyle mama verilebilir. evet uykusuzlukmzorluyr insani..sinirlerini de geriyr. ama istediysek bunzakanlarda katlanacagiz.
hersey asama asama geciyr nasilmolsa.

anammm..bebe kiyafeyinde ne boncugu yahu...giydirme yavrum.

cnmm Allah sifa versin.
ilk soku atlatinca daha rahat dusunebileceksin yavrum. suan esine destek olma zamani kuzum.

ruzgar babasinda.hemen yazayim dedim.
cuma ben kv ye gelme demistim. esimde haftasonu gelmeyin hergun demisti hatirlarsanizm daha dun konustu esim pazartesi gelmeyin diye.neyse kadin emrivaki yapip saat iki de geldi. ammaaaaa benim nevrim döndu. suratina bakmadim. konusmadim. sert ve ters cevaplar verdim. hic gulmedim. elim ayagim sinirden titriyrdu. yine bisiler almis oglana. tersledim. ben bunlari istemedim. bisiler alipmdurmayin dedim. bozuldu. eline berdim geri yolladim. saat bes bucukta ancak gitti. esim de deli oldu.bu kadinin amacini ben cozemedim canlar. laftan sozden anlamiyr. terslendim ama Allah sahidim icim de cayir cayir yandim kotu davrandim diye. ama ben de insanim dayanamiyrm.

kv deyim dayanamadım vicdanim el vermedi kapi pencere sildim agir is yapmadim ama cok yoruldumm.
60yasinda kadin deli gibi temizlik yapiyo diger gelinleri de necisin demiyo
cok canim sıkıldı.
ins birsey olmaz okuyark taptim hep isleri

Sen çokça kendini yorma cnm ama azda olsa yapmissin Allah ecrini verir inş inanmazsin ben soba kaldirip koltuk yeri değiştirdin ama milim milim bu dediğim isleri 5 saate yaydim az itikledim yarim saat yattim falan

Cozemezsin güzelim çünkü torun aski iyice manyak ediyor büyükleri KV geç benim kendi annem kirk gün geldi gitti dayanamıyorum diyordu yaa ben anneme bise diyemiyodum ilk zamanlar boyle hele bizimki gibi iki tarafında ilk torunuysa biraz zaman geçsin eli ayagi çekilir azalir gelmeleri

Dikis bilmenin dezavantajı herhalde kıyafetler doğal olarak artik olmamaya basladi bi bakinayim dedim yaşbi uzun kollu tisorte 55 lira beli lastikli pantolon 79 lira
saka gibi yaa useniyorum dikmeye ama bu gidişle is basa düşecek
Hamile kiyafeti deyip robadan pili koydukları bluz,beline lastik taktikleri pantolonları normalden 3 kati fiyata kaptirmaya calisanlari kiniyorum efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…