Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:))) ne olacak halimiz:) neyse ki abur cubur yemiyorum yemek türü yiyorum:)

günaydın bende çok uyudum akşam 9.30 da uyudum:)
dün gülmekten ağrı girdi karnıma az bi taze fasulye kalmış ayıptır söylemesi eşim bana cok kendine az olanı almış tabi ben öküz gömüldüm hemen yemege adam yemiyor ne oldu begenmedın mı yoksa dedim. Yok dedi sen bitir doymazsan bunu da verecegım. Utandım kendimden ya. Ama 2 çatal da onun rızkına sokmadan edemedım

:))) birde bu durum var eşimden de utanıyorum yerken yazmaya diğer sayfada devam edelim canım şimdi burdaki arkadaşlar ne oluyor diyecek:)

:)) sayfaları doldurduk kızlar ocak anneleri sayfasına yazıyoruz sanmış arkadaş:) kusura bakmayın

canlar
takvim yapmaya calistim profil düzenlemedrn tahmini dogum tarihini yazdim olmadı niye ki::26:26:

Cok guzel bir gun olmasini diliyorum hepinize...benim yum yaklasiyor sanirim goguslerim sizlamaya basladi.buay bebis gelir insallah.su mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine butun dualarimiz kabul olsun..kizlar :)) esim kuzu aldi bizim birsuru kuzumuz var :))) sabah sporuna gerek kalmadi.biri nereye giderse oburu oraya gidiyo :)) cikaramadik bahceye bi turlu halimiz komediydi.hergunumuze binlerce sukurler olsun.cok istiyodum hayvanlarimiz olsun diye.rabbim nasip etti.ben simdi kacar hepinizi opuyorum.hamisler dikkat edin kendinize.allaha emanet olun

kızlar hepinize merhaba bugün folbiol alıp almadığı hatırlamadığım için 2 tane almış olduğumu düşünüyorum sizde bir zazarı olur mu fazla doz aldıysam

canım baktım fotolarına göbüşlerimiz aynı benimde baya çıktı karnında çatlak varmı benim göğüslerim inanılmaz çatladı
canım çok şükür henüz çatlak yok inşallah da olmaz
maşallah canım sıze Allah kucagına alacagın gunlerı de göstersin
sağol bitanem darısı 2. kez başına olsun. aminnnnn
kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim

ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
canım benim süper Allah tamamına erdirsin halayımızı çekelim

sagol cnm sukur iyi bebisim..

baktim cnm cok tatlisiniz masallahh..seni hayal etdigimden farkli gordum bu arada
sağol canım benim sizde öylesiniz nasıl hayal etmiştin

Allahım hepinizden razı olsun.yaptığım kalıntıların bazısı gitti.kan degerim 4806 olmuş.keseyi tekrar sordum evet gördüm sabah söyledim ya dedi.cuma sabah gel tekrar bakalım dedi
canım maşallah Allah tamamına erdirsin
çok sevindim ecem kendi doktoruna gidene kadar sen yine çok dolaşma kalkma oda derse kalkarsın kuzum sabret az kaldı inşallah
ayyy çok tatlısınız ikiniz de maşallah
göbişin yayvan kız göbişi gibi. sen ondan geç hissettin kuzum. bundan sonra öne doğru büyüyeyecek
sağol canım benim. demi ya banada yayvan geldi bakalım sivirilecek mi öne doğru benim maymuş bu arada dün daha belirgin hissettim

canım benim şimdi eşine destek olmaz zamanı sakin olun düşünü biraz bak ayşegülle konuş bu günlerden oda geçti sana en çok o yardımcı olur Allah'ın izni ile çözülür inşallahhhhhhhh
kızlar size özendim resim koydum hadi bakın.
sonra silerim.
bugün çekildi bunlar.
oyyyyyyyyyyy maşallahhh canım çok tatlısınız senin göbiş çok güzel
anam deli mi ne kadın bebeklere nasıl kıyafet alınır bilmiyo mu saçma sapan şeyler almış bu kaynanalar hiç mi normal olamaz
canım arkadaşlık istediğ gönde kabul edeyim o zaman albümü görürsün

veee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
sadece bi kaç kere hissettim deyince sen aç olma yorulma daha iyi hissedersin dedi
bu arada 350 gr ve 25 cm olmuş 2 haziranda kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o neler diyecek
bide yarık dudak ve damağı sordum kullandığım ilaçtan dolayı yok yarık dudak damakta büyük ihtimal yok ama şimdi net bişey diyemem dedi ileriki haftalarda dedi.
tabi oğluşumun hiç resmini vermediler sonuç kağıdı şeklinde bilgileri yazılı
bizden böyle teyeleri

maşallah Barekallah canım gözünaydın olsun ne guzel haber getirdin.
sağolasın canım benim.
hayırlı olsun takvim rabbim 40. haftasını görmeyi naip etsin.

allah razı olsun canım benim darısı sana.

Kizlar 19. Haftada tahliller yaptirmistim simdi bi daha bakitim dedim kagida
UİBC-- 417
NEUT--75
CHOL--220 cikmis bu demir bağlama kapasitesi falan biseler okudum tam anlamadim bi bilgisi olan varmi

güzel haberlerine sevindim canım.merak ettiğim ne ilacı kullanmistinki
:))) ne olacak halimiz:) neyse ki abur cubur yemiyorum yemek türü yiyorum:)

günaydın bende çok uyudum akşam 9.30 da uyudum:)
Sorma ya oturdugum yerde gozum kapaniyor
cok sagol nesdemim oldu.

canlar
takvim yapmaya calistim profil düzenlemedrn tahmini dogum tarihini yazdim olmadı niye ki::26:26:
Daha senle günlerimiz aynı galiba.son adet kaçtı senin.benim 20 nisandi
Telden giriyorum.dur becerebilirsem ark.isteği gönderirim

yok canım bu aylarda zaten duyulmaz sağlık ocağı bile 20. haftada falan başlıyor dinlemeye kalp atışını, son aylar bile duymadım ben siteteskopla sadece su sesi vardı haşur huşur döndükçe
su sesi mi merak ettim bak ya

canım şimdi hiç bir karar alma çabasına girmeyin, sadece kürlere devam edin, biraz kafanızı boşaltın, şoku atlatın. Sonra düşünüp bir karar verir, yolunuza bakarsınız

deryacım nasılsın bebegın nasıl
iyiyim canım nasıl olayım, haftalardır koşturmaca içindeyim, yorgunum. İnşallah bebeğim de iyidir, 11 gün sonra göreceğiz inşallah

Bu arada Mericeee naptıı,haberi olan var mı yaaaa
mericeyi ben de çok merak ediyorum, kürtajdan sonra sonucu yazmadı sanırım, ya da ben görmedim canım sen nasılsın kuzum?

ödemeli kargo mu yani size mi ödetti?

kızlar hepinize merhaba bugün folbiol alıp almadığı hatırlamadığım için 2 tane almış olduğumu düşünüyorum sizde bir zazarı olur mu fazla doz aldıysam
bir kerelik bir şey olmaz canım korkma

hadi gözün aydın yusram, maşallah kocaman da olmuş

Kizlar 19. Haftada tahliller yaptirmistim simdi bi daha bakitim dedim kagida
UİBC-- 417
NEUT--75
CHOL--220 cikmis bu demir bağlama kapasitesi falan biseler okudum tam anlamadim bi bilgisi olan varmi
canım uibc nedir anlayamadım, ama neut-- sanırım nötrofil demek oluyor, bir tür kan hücresi, chol-- sanırım kolesterol. sanki biraz sınırı aşmış gibi, ama emin değilim sadece tahmin yapıyorum. Tahlilin tümünü görsem belki daha net konuşabilirdim.

Tahlil fotosunu ekleyemedim hata veriyor yine
uibc demir bağlama kapasitesiymis referans araligi 112--347 mis kolesterolden haklisin üst sinir 200 biraz asmisim
Neut% da dediğin gibi notrofil değerleri 43--65 benimki 75 cikmis
LLenfosit te 20---45 benimki 17.9 cikmis

Ne gibi bi sorun varki kan hücreleri değişmiş boyle doktorungerek ggörmemişti tokso testine falan kafam ona taklidibi alakasi varmidir ne bilim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…