:))) ne olacak halimiz:) neyse ki abur cubur yemiyorum yemek türü yiyorum:)ilk defa kocamdan fazla yiyorum canım.bende öyleyim. 2 saatte bir acıkıyorum
Gunaydin canlarrr.öyle uyumusumki.surekeli wc.gidiyorum.çok sikisiyorum
:))) ne olacak halimiz:) neyse ki abur cubur yemiyorum yemek türü yiyorum:)
günaydın bende çok uyudum akşam 9.30 da uyudum:)
dün gülmekten ağrı girdi karnıma az bi taze fasulye kalmış ayıptır söylemesi eşim bana cok kendine az olanı almış tabi ben öküz gömüldüm hemen yemege adam yemiyor ne oldu begenmedın mı yoksa dedim. Yok dedi sen bitir doymazsan bunu da verecegım . Utandım kendimden ya. Ama 2 çatal da onun rızkına sokmadan edemedım
canlar
takvim yapmaya calistim profil düzenlemedrn tahmini dogum tarihini yazdim olmadı niye ki::26:26:
canım günlerin arasına tire çekcez.
hayırlı olsun takvim rabbim 40. haftasını görmeyi naip etsin.canlar
takvim yapmaya calistim profil düzenlemedrn tahmini dogum tarihini yazdim olmadı niye ki::26:26:
canım çok şükür henüz çatlak yok inşallah da olmazcanım baktım fotolarına göbüşlerimiz aynı benimde baya çıktı karnında çatlak varmı benim göğüslerim inanılmaz çatladı
sağol bitanem darısı 2. kez başına olsun. aminnnnnmaşallah canım sızeAllah kucagına alacagın gunlerı de göstersin
canım benim süper Allah tamamına erdirsin halayımızı çekelimkızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim
ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
sağol canım benim sizde öylesiniz nasıl hayal etmiştinsagol cnm sukur iyi bebisim..
baktim cnm cok tatlisiniz masallahh..seni hayal etdigimden farkli gordum bu arada
canım maşallah Allah tamamına erdirsinAllahım hepinizden razı olsun.yaptığım kalıntıların bazısı gitti.kan degerim 4806 olmuş.keseyi tekrar sordum evet gördüm sabah söyledim ya dedi.cuma sabah gel tekrar bakalım dedi
çok sevindim ecem kendi doktoruna gidene kadar sen yine çok dolaşma kalkma oda derse kalkarsın kuzum sabret az kaldı inşallahGeldim kizlar bebek iyi sukur hic bi sorun yok..kisalmaysa evet yine kisalmis daha 3mm ama bu dk hic onemsemedi geze bilirsin dedi tum gun gez demiyorum dedi ama gunde 1 2saat ayakta olmanin sakincasi yok dedi...ama kendi dk.umla daha konusamadim bakalim o ne diyecek...
Kilosunu da sormayi unuttum iyimiiiyazMamis hic bi yere de amaan herseyi iyi ya..korkuyodum suyu azalmismidir diye cunki gecen ay sinirda demisti..bu ay normalmis 3gunluk serumun marifeti herhalde ya da benim gunluk 2 3litr ictigim duyun
sağol canım benim. demi ya banada yayvan geldi bakalım sivirilecek mi öne doğru benim maymuş bu arada dün daha belirgin hissettimayyy çok tatlısınız ikiniz de maşallah
göbişin yayvan kız göbişi gibi. sen ondan geç hissettin kuzum. bundan sonra öne doğru büyüyeyecek
canım benim şimdi eşine destek olmaz zamanı sakin olun düşünü biraz bak ayşegülle konuş bu günlerden oda geçti sana en çok o yardımcı olur Allah'ın izni ile çözülür inşallahhhhhhhhçoookkk üzgünüm...bu kadar güzel haberlerın içinde yazmak istemedım ama napayım paylasmassam catlıcam...eşimin ikinci sperm testıne sıfır cıktı...canlı cansız bısey yok...yanı napıcam nerelere gıdıcem hıc bılmıyorum...eşim bıdaha test vermem strese gırıyorum dedı..kürleri kullanalım dedı...beş ay sonra falan eger olmazsa öyle gıderız ankara ya dedı bende bısey dıyemedım...süreci hızlandırmak için baslamak istiyorum aşılamaya yada tüp bebege ..ama eşiminde üstüne gitmek istemıyorum...ayyy ne olcak bılmıyorum
oyyyyyyyyyyy maşallahhh canım çok tatlısınız senin göbiş çok güzelkızlar size özendim resim koydum hadi bakın.
sonra silerim.
bugün çekildi bunlar.
anam deli mi ne kadın bebeklere nasıl kıyafet alınır bilmiyo mu saçma sapan şeyler almış bu kaynanalar hiç mi normal olamazkaynanam bebeğe aldıklarını yollamış.
öncelikle ödemeli kargo yapmış.
yolladıklarında el örmesi yelek var 3 tane. ama hepsine boncuk payet işlemiş. çocuk yutar onları.
bir sürü boncuklu elbise yollamış kumaşları hep naylon hayatta giydirmem.
battaniye örmüş emek vermiş yine boncuk işlemiş boncuğun boyası sim gibi döküldü acar açmaz.
deli oldum ne zevksiz kadın. valla içlerinde bi kaç şey dışında inanın giydirebileceğim şeyler yok.
taaa gitmiş 4 yaş taytları almış. taytların bacak kısmı full payet işlemeli.
hiç tarzım değil. sanki bülent ersoy doğurcam ben.
çocuk dediğin çocuk gibi giyinir. düşen boncuğu atacak ağzına diye aklım çıkar benim.
canım arkadaşlık istediğ gönde kabul edeyim o zaman albümü görürsünNesdeemim ki sen miniciksin.oyle hevesleniyorumki böyle ufak tefek hamilelere.maaşallah çok tatlının.yusra ben seni göremedim kii.hele ben allahım in izniyle sizin bu aylariniza bi geliyimde görün beni.3 oda1 salon olurum kesin
maşallah Barekallah canım gözünaydın olsun ne guzel haber getirdin.veee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
sadece bi kaç kere hissettim deyince sen aç olma yorulma daha iyi hissedersin dedi
bu arada 350 gr ve 25 cm olmuş 2 haziranda kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o neler diyecek
bide yarık dudak ve damağı sordum kullandığım ilaçtan dolayı yok yarık dudak damakta büyük ihtimal yok ama şimdi net bişey diyemem dedi ileriki haftalarda dedi.
tabi oğluşumun hiç resmini vermediler sonuç kağıdı şeklinde bilgileri yazılı
bizden böyle teyeleri
sağolasın canım benim.canım çok şükür henüz çatlak yok inşallah da olmaz
sağol bitanem darısı 2. kez başına olsun. aminnnnn
canım benim süper Allah tamamına erdirsin halayımızı çekelim
sağol canım benim sizde öylesiniz nasıl hayal etmiştin
canım maşallah Allah tamamına erdirsin
çok sevindim ecem kendi doktoruna gidene kadar sen yine çok dolaşma kalkma oda derse kalkarsın kuzum sabret az kaldı inşallah
sağol canım benim. demi ya banada yayvan geldi bakalım sivirilecek mi öne doğru benim maymuş bu arada dün daha belirgin hissettim
canım benim şimdi eşine destek olmaz zamanı sakin olun düşünü biraz bak ayşegülle konuş bu günlerden oda geçti sana en çok o yardımcı olur Allah'ın izni ile çözülür inşallahhhhhhhh
oyyyyyyyyyyy maşallahhh canım çok tatlısınız senin göbiş çok güzel
anam deli mi ne kadın bebeklere nasıl kıyafet alınır bilmiyo mu saçma sapan şeyler almış bu kaynanalar hiç mi normal olamaz
canım arkadaşlık istediğ gönde kabul edeyim o zaman albümü görürsün
hayırlı olsun takvim rabbim 40. haftasını görmeyi naip etsin.
güzel haberlerine sevindim canım.merak ettiğim ne ilacı kullanmistinkiveee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
sadece bi kaç kere hissettim deyince sen aç olma yorulma daha iyi hissedersin dedi
bu arada 350 gr ve 25 cm olmuş 2 haziranda kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o neler diyecek
bide yarık dudak ve damağı sordum kullandığım ilaçtan dolayı yok yarık dudak damakta büyük ihtimal yok ama şimdi net bişey diyemem dedi ileriki haftalarda dedi.
bizden böyle teyeleri
Sorma ya oturdugum yerde gozum kapaniyor:))) ne olacak halimiz:) neyse ki abur cubur yemiyorum yemek türü yiyorum:)
günaydın bende çok uyudum akşam 9.30 da uyudum:)
cok sagol nesdemim oldu.
Daha senle günlerimiz aynı galiba.son adet kaçtı senin.benim 20 nisandicanlar
Telden giriyorum.dur becerebilirsem ark.isteği gönderirimcanım çok şükür henüz çatlak yok inşallah da olmaz
sağol bitanem darısı 2. kez başına olsun. aminnnnn
canım benim süper Allah tamamına erdirsin halayımızı çekelim
sağol canım benim sizde öylesiniz nasıl hayal etmiştin
canım maşallah Allah tamamına erdirsin
çok sevindim ecem kendi doktoruna gidene kadar sen yine çok dolaşma kalkma oda derse kalkarsın kuzum sabret az kaldı inşallah
sağol canım benim. demi ya banada yayvan geldi bakalım sivirilecek mi öne doğru benim maymuş bu arada dün daha belirgin hissettim
canım benim şimdi eşine destek olmaz zamanı sakin olun düşünü biraz bak ayşegülle konuş bu günlerden oda geçti sana en çok o yardımcı olur Allah'ın izni ile çözülür inşallahhhhhhhh
oyyyyyyyyyyy maşallahhh canım çok tatlısınız senin göbiş çok güzel
anam deli mi ne kadın bebeklere nasıl kıyafet alınır bilmiyo mu saçma sapan şeyler almış bu kaynanalar hiç mi normal olamaz
canım arkadaşlık istediğ gönde kabul edeyim o zaman albümü görürsün
su sesi miyok canım bu aylarda zaten duyulmaz sağlık ocağı bile 20. haftada falan başlıyor dinlemeye kalp atışını, son aylar bile duymadım ben siteteskopla sadece su sesi vardı haşur huşur döndükçe
canım şimdi hiç bir karar alma çabasına girmeyin, sadece kürlere devam edin, biraz kafanızı boşaltın, şoku atlatın. Sonra düşünüp bir karar verir, yolunuza bakarsınızçoookkk üzgünüm...bu kadar güzel haberlerın içinde yazmak istemedım ama napayım paylasmassam catlıcam...eşimin ikinci sperm testıne sıfır cıktı...canlı cansız bısey yok...yanı napıcam nerelere gıdıcem hıc bılmıyorum...eşim bıdaha test vermem strese gırıyorum dedı..kürleri kullanalım dedı...beş ay sonra falan eger olmazsa öyle gıderız ankara ya dedı bende bısey dıyemedım...süreci hızlandırmak için baslamak istiyorum aşılamaya yada tüp bebege ..ama eşiminde üstüne gitmek istemıyorum...ayyy ne olcak bılmıyorum
iyiyim canım nasıl olayım, haftalardır koşturmaca içindeyim, yorgunum. İnşallah bebeğim de iyidir, 11 gün sonra göreceğiz inşallahderyacım nasılsın bebegın nasıl
mericeyi ben de çok merak ediyorum, kürtajdan sonra sonucu yazmadı sanırım, ya da ben görmedim canımBu arada Mericeee naptıı,haberi olan var mı yaaaa
ödemeli kargo mukaynanam bebeğe aldıklarını yollamış.
öncelikle ödemeli kargo yapmış.
yolladıklarında el örmesi yelek var 3 tane. ama hepsine boncuk payet işlemiş. çocuk yutar onları.
bir sürü boncuklu elbise yollamış kumaşları hep naylon hayatta giydirmem.
battaniye örmüş emek vermiş yine boncuk işlemiş boncuğun boyası sim gibi döküldü acar açmaz.
deli oldum ne zevksiz kadın. valla içlerinde bi kaç şey dışında inanın giydirebileceğim şeyler yok.
taaa gitmiş 4 yaş taytları almış. taytların bacak kısmı full payet işlemeli.
hiç tarzım değil. sanki bülent ersoy doğurcam ben.
çocuk dediğin çocuk gibi giyinir. düşen boncuğu atacak ağzına diye aklım çıkar benim.
bir kerelik bir şey olmaz canım korkmakızlar hepinize merhaba bugün folbiol alıp almadığı hatırlamadığım için 2 tane almış olduğumu düşünüyorum sizde bir zazarı olur mu fazla doz aldıysam
hadi gözün aydın yusram, maşallah kocaman da olmuşveee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
bizden böyle teyeleri
canım uibc nedir anlayamadım, ama neut-- sanırım nötrofil demek oluyor, bir tür kan hücresi, chol-- sanırım kolesterol. sanki biraz sınırı aşmış gibi, ama emin değilim sadece tahmin yapıyorum. Tahlilin tümünü görsem belki daha net konuşabilirdim.Kizlar 19. Haftada tahliller yaptirmistim simdi bi daha bakitim dedim kagida
UİBC-- 417
NEUT--75
CHOL--220 cikmis bu demir bağlama kapasitesi falan biseler okudum tam anlamadim bi bilgisi olan varmi
canım uibc nedir anlayamadım, ama neut-- sanırım nötrofil demek oluyor, bir tür kan hücresi, chol-- sanırım kolesterol. sanki biraz sınırı aşmış gibi, ama emin değilim sadece tahmin yapıyorum. Tahlilin tümünü görsem belki daha net konuşabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?