kızlar ben kızımı artık çok net hissediyorum çok mutluyumm
hımm demir bağlama kapasitesiyse o zaman şöyle diyim, seninki biraz yükselmiş, ama hamilelikte olabilecek bir durum bu. tek başına nötrofil ve lenfositin düşüp artması çok anlamlı değil canım, diğer kan değerleri normal ise bu kadarlık iniş çıkışlar önemli değil. demir oranın, hemoglobinin, hemotokritin nasılmış?Tahlil fotosunu ekleyemedim hata veriyor yine
uibc demir bağlama kapasitesiymis referans araligi 112--347 mis kolesterolden haklisin üst sinir 200 biraz asmisim
Neut% da dediğin gibi notrofil değerleri 43--65 benimki 75 cikmis
LLenfosit te 20---45 benimki 17.9 cikmis
Ne gibi bi sorun varki kan hücreleri değişmiş boyle doktorungerek ggörmemişti tokso testine falan kafam ona taklidibi alakasi varmidir ne bilim:44::44:
hımm demir bağlama kapasitesiyse o zaman şöyle diyim, seninki biraz yükselmiş, ama hamilelikte olabilecek bir durum bu. tek başına nötrofil ve lenfositin düşüp artması çok anlamlı değil canım, diğer kan değerleri normal ise bu kadarlık iniş çıkışlar önemli değil. demir oranın, hemoglobinin, hemotokritin nasılmış?
yani fe, hgb, hct, rbc değerleri normal mi?
amin canım.amin canım inş...cok zor bizi neler beklıyor bılmıyorum..allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın...
cok saol canım...aminn...
hahahahah ay ne güldüm bülent ersoya:)))kaynanam bebeğe aldıklarını yollamış.
öncelikle ödemeli kargo yapmış.
yolladıklarında el örmesi yelek var 3 tane. ama hepsine boncuk payet işlemiş. çocuk yutar onları.
bir sürü boncuklu elbise yollamış kumaşları hep naylon hayatta giydirmem.
battaniye örmüş emek vermiş yine boncuk işlemiş boncuğun boyası sim gibi döküldü acar açmaz.
deli oldum ne zevksiz kadın. valla içlerinde bi kaç şey dışında inanın giydirebileceğim şeyler yok.
taaa gitmiş 4 yaş taytları almış. taytların bacak kısmı full payet işlemeli.
hiç tarzım değil. sanki bülent ersoy doğurcam ben.
çocuk dediğin çocuk gibi giyinir. düşen boncuğu atacak ağzına diye aklım çıkar benim.
bir şey olmaz canım. ben de o günlerde okul pencerelerine süsler astım hep uzana uzana.kv deyim dayanamadım vicdanim el vermedi kapi pencere sildim agir is yapmadim ama cok yoruldumm.
60yasinda kadin deli gibi temizlik yapiyo diger gelinleri de necisin demiyo
cok canim sıkıldı.
ins birsey olmaz okuyark taptim hep isleri
bu kadın insanı deli eder.ruzgar babasinda.hemen yazayim dedim.
cuma ben kv ye gelme demistim. esimde haftasonu gelmeyin hergun demisti hatirlarsanizm daha dun konustu esim pazartesi gelmeyin diye.neyse kadin emrivaki yapip saat iki de geldi. ammaaaaa benim nevrim döndu. suratina bakmadim. konusmadim. sert ve ters cevaplar verdim. hic gulmedim. elim ayagim sinirden titriyrdu. yine bisiler almis oglana. tersledim. ben bunlari istemedim. bisiler alipmdurmayin dedim. bozuldu. eline berdim geri yolladim. saat bes bucukta ancak gitti. esim de deli oldu.bu kadinin amacini ben cozemedim canlar. laftan sozden anlamiyr. terslendim ama Allah sahidim icim de cayir cayir yandim kotu davrandim diye. ama ben de insanim dayanamiyrm.
aaaa insana denk gelmişsinnn:)))oyy anammm
hastaneye gittim ozele resmen hasta yigilmis cok kalabalik:2:
sonra sırayı beklersem cok beklerdimm tekrar danışmadaki kiza gittim sadece gebelige baktircam kanda dedim ve sağolsun ordan girişi yapti kani verdim
sonra kiza dedim ki sonucu telden ogrenirim.
nasıl yani siz 30 tl yi sadece kan icin mi verdiniz dedi evet dedm muayene olmuycakmisiniz fiye sordu yok niye olayim ki dedim şu an yeni birsey goremez dedim
kiz ucretin yarisini geri verdi 10 gin sonra kontro gelebilirsiniz dedi ucret almiycam normalde boyle yapmiyrz bu seferlik size boyle olsun dedi
cok sukur o kalabaliktan da yirttim.
o zamannnnnnkızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim
ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
sana aç kaldığını doktor söyledi zannetim ben de canım.Nesdem bacim milupa aptamil veriyorum valla
Artik cok bekler...
Ya aslinda gun icerisinde kakasinida cisinide yapiyor...
Aglayip arandigi icin sutum yetmuyo telasi sardi..
Acaba ben mi hata yapiyorum...
Ne yapayim kv den annem falan o ladar yedigin yemek sana mi yetecek bebegine mi deyip kafami utuluyorlar...
Bebegime yetemiyorum diiye uzulutodum bende..
Neyse artik mama yok hatta cope atiyorum...
Gdo lu simdiden tuketecegine ac kalsin daha iyi...
Ki galiba ac kalmiiyir denizaskerin dedigine gore anne icgusudusu doymuyo diye kendimi yiyorum.
yazdın mı bilmiyorum canım bakamadım henüz ama adet yerini bulmalı:)))kizlar alinti yapamadim hepiniz de cook sagolun allah razı olsun
eve gidince bu ay yaptıklarımi yazayim ins adet yerini bulsun; )
vay beee hiç bakmamıştım kıyafetlere. bu kadar pahalıysa yandıkDikis bilmenin dezavantajı herhalde kıyafetler doğal olarak artik olmamaya basladi bi bakinayim dedim yaşbi uzun kollu tisorte 55 lira beli lastikli pantolon 79 lira
saka gibi yaa useniyorum dikmeye ama bu gidişle is basa düşecek
Hamile kiyafeti deyip robadan pili koydukları bluz,beline lastik taktikleri pantolonları normalden 3 kati fiyata kaptirmaya calisanlari kiniyorum efenim
Bacim Allah (c.c.) razi olsun senden...
Icimi nasil rahatlattin bir bilsen
Evde var hemen demleyip iceyim...
Ayrica gece cok huysuzlaniyo uyumuyo mamayi verince yatiyo...
Gunduzleride vermemeye calisiyorum...
Cok meme ariyo...
Yuzumu yakaliyo gazini cikarirken basliyo emmeye :26:
Aksam mama vermeyim en iyisi bakalim ne olacak...
Tekrar tesekkurler :
kızlarrrrr
betahcg degerim 1000 cikmis 5 haftalik gebe görünüyorsunuz dedi kiz
nasil canlar sevinebilir miyim
ben o zaman bu ay erken yumurtladimmmm....
Gözün aydin cnm oda ayri bi heyecan valla
tonton kilo aldı tabi. kemikleri de güçlendi.
26 da inanılmaz güçleniyorlar. gece uyutmuyorlar kızlar.
resmen kurcaladıkça kurcalıyorlar.
tekmeleri çok güçleniyor.
kaan aydosa gitmelisiniz bence ama biraz kafa dinleyin derim.hepinize tesekkür ederim destegınız için...şimdi ben napıcam kızlar hiç bilmiyorum...hangı asamayı kaydetcem...ankarada ıyı bır ürologa gıtsek mi???
kaan aydos hoca hangı hastane de ankarada bılenler var mı???
bir şeyler vesile oluyor işte:)bu ay neler yaptım
adaçayı ve hayit ictim. bi de silkeleme dedikleri yontemi esime zor güç bi iki saniye yaptirmistim. diğer topikte bi arkadas nisan yağmuru toplayip okuyup icilince oluyr dedi (ne kadar sahih bi hadis bilmiyorum) onu yaptim sonucta dua ne zararı olcak dedim.
ve 41 gundur yatsi namazinin arkasından hacet ( ihtiyaç ) namazi kılıyorudum. bu namaz 41 gun ya da hacetin yerine gelene kadar kiliniyr. ben tam 40. gun gebe oldugumu öğrendim. bu ay gercekten kafadan attim b rahatlama vardi rabbim nasip edecek ya iste
kafadan attim da yine birsürü şeyler yaptim nasıl oluyor
bunlari cocuk icin degilde sanki gorevimmis gibi normal
beklenti içerisinde olmadan yaptim çünkü bu güne kadar o kadar çok şeyler yaptim ki alışmistim artik.
ve hâlâ sanki ruyadayim garip hisler icinde.
dilerim rabbim tum topik kardeslerime ve isteyen herkese anne olmayi nasip eylesin kimseyi bu duyguyu yasamsktan mahrum etmesin amin aminn....
benim sağda olmuştu:) bakalım hislerimiz bizi yanıltacak mıCanım şimdi ne desek boş gelir önce şoku atlatmanız lazım eşinin özellikle atlatması lazım sakın üstüne gitme biraz zamana bırak onunda alışması lazım, sonrasında inşallah ne gerekiyorsa yaparsınız canım
canım bebeğin sürekli emme duygusu gazdan da olur gazı olan bebek acıktığını zanneder annesine sığınır, emzirirken mutlaka mola verip gazını çıkar sonra devam et emzirmeye,sütün yetmese çişi kakası olmaz, günde kaç kere kaka yapıyor canım? Annelere sakın aldırma çok samimiyim emin ol sadece su içsen o bile süt yapıyor eminimki sen güzel besleniyorsun zayıf olduğun için beslenmediğini düşünüyorlar, birde bebeğinin aldığı kiloya bakmadan sütünün yetmediğini düşünmek yanlış, bolca emzir canım ama gazı çıkarmayı unutma özellikle belirtiyorum gazdan çekmiş bir anne olarak:) tahini susamı mutlaka dene müthiş süt yapıyor
canım sabah gördüm haberlerde aptamilin biberon mamalarında değil tahıllı kaşık mamalarında varmış gdo
:)) canım ne hissediyorsan o dur:) ne tarafta olmuştu seğirmen benim solda oldu bu sefer oğlumda sağda olmuştu ama bende erkek hissediyorum:)
:)
sağol canım aklımda bu sen yazmıştın daha önce şimdilik geçti oğlumun sebamed vücut kreminden sürdüm iyi oldu cildim aşırı kurudu herkesin ki yağlanır
yok artık ayyyy ya hu boncuklu pullu olur mu bebekler yutar hiç mi düşünemiyor bunu sürekli ellerini giysilerini ağzına götürür bebekler, giydirmezsin zaten canım
canım amam dikkat etmen lazım kv den de artık bir zahmet diğer gelinlerinden yardım istesin yapmaman daha iyi olurdu, bundan sonra dikkat et ben kendi camlarım bile silmiyorum:) koltuklarım lekeli silemiyorum:)
canım hiç rahatsız olmasın vicdanın haketti artık senin kv de derdi ne tamam ilk tek torun ama sizinde ilk çocuğunuz bezdirme be kadın
canım lcw ya bakmanı tavsiye ederim gerçekten uçuk fiyatlar birde gittigidiyorda hamile kıyafetleri var uygun, lc den normal gömlek tunik alabilirsin ilaa hamile giyim olmasına gerek yok robadan lastikli bir sürü model var, pantolanlarda 40 lira indirime denk gelirsen 20 ye kadar düşüyor
ateş ölçmeye devam et henüz çatlamış görünmüyor, ovü testi hiç kullanmadım bence ateş yöntemi daha iyi
:) canım nisan yağmurlarını şifalı olduğunu bende çoğu yerde okumuştum her türlü hastalığa deniyor denemek nasip olmadı,yaptıkların şifa olmuş vesile olmuş inşallah sağlıkla büyüyecek kuzun
günaydın
anammm kız noluyor sana gebe kalınca:))) içine canavar kaçmış gibiGünaydın herkese, oyyy kızlar çok acıkıyorum ne yapacağımı şaşırdım protein ağırlıklı besleneyim diyorum et istemiyor canım, mercimek yapıcam zaten gazdan ölüyorumne olur şu acıkmama bir çare söyleyin yemek istemiyorum, hamile kalır kalmaz böyleyim ben midem kazınıyor aç kalsam sanki saatlerce yememiş gibi halsiz oluyorum (
hayırlı olsun takvimin:)))canlar
takvim yapmaya calistim profil düzenlemedrn tahmini dogum tarihini yazdim olmadı niye ki::26:26:
inşallah bu ay kuzuların yanına senin kuzun da gelir:)))Cok guzel bir gun olmasini diliyorum hepinize...benim yum yaklasiyor sanirim goguslerim sizlamaya basladi.buay bebis gelir insallah.su mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine butun dualarimiz kabul olsun..kizlar :)) esim kuzu aldi bizim birsuru kuzumuz var :))) sabah sporuna gerek kalmadi.biri nereye giderse oburu oraya gidiyo :)) cikaramadik bahceye bi turlu halimiz komediydi.hergunumuze binlerce sukurler olsun.cok istiyodum hayvanlarimiz olsun diye.rabbim nasip etti.ben simdi kacar hepinizi opuyorum.hamisler dikkat edin kendinize.allaha emanet olun
bir zararı olmaz diye biliyorum.kızlar hepinize merhaba bugün folbiol alıp almadığı hatırlamadığım için 2 tane almış olduğumu düşünüyorum sizde bir zazarı olur mu fazla doz aldıysam
ohh şükür canım, çok sevindim:)veee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
sadece bi kaç kere hissettim deyince sen aç olma yorulma daha iyi hissedersin dedi
bu arada 350 gr ve 25 cm olmuş 2 haziranda kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o neler diyecek
bide yarık dudak ve damağı sordum kullandığım ilaçtan dolayı yok yarık dudak damakta büyük ihtimal yok ama şimdi net bişey diyemem dedi ileriki haftalarda dedi.
tabi oğluşumun hiç resmini vermediler sonuç kağıdı şeklinde bilgileri yazılı
bizden böyle teyeleri
hehe herkese nasip olur inşallah o günler:)tonton kilo aldı tabi. kemikleri de güçlendi.
26 da inanılmaz güçleniyorlar. gece uyutmuyorlar kızlar.
resmen kurcaladıkça kurcalıyorlar.
tekmeleri çok güçleniyor.
kaan aydosa gitmelisiniz bence ama biraz kafa dinleyin derim.
kaan aydos çok rahatlatıyormuş insanı.
maili bile ümit vermişti bana:)
İş Adres:
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara
bu hastaneler görünüyor internette canım.
bir de randevu numaraları var. randevu alın bir an önce çünkü birkaç ay sonraya veriyorlarmış.
siz de o vakte kadar kürlerle devam edersiniz.
mail adresi de nette ki mi canım mail atmak istiyorum nasıl yapıcam:26:
evet netteki canım. iletişim bölümüne tıkla altta soru mesaj gönder var oraya tıkla. yönlendirecek seni.
SAĞOL BİTANEM sende bi bakacaksın zaman birden geçmiş Rabbim tamamına erdirsin sağlıklamaşallah Barekallah canım gözünaydın olsun ne guzel haber getirdin.
sağolasın canım benim.
allah razı olsun canım benim darısı sana.
canım ben epilepsi hastasıyım antiepleptik ilaç kullanıyorum onun içingüzel haberlerine sevindim canım.merak ettiğim ne ilacı kullanmistinki
Sorma ya oturdugum yerde gozum kapaniyor
Daha senle günlerimiz aynı galiba.son adet kaçtı senin.benim 20 nisandi
Telden giriyorum.dur becerebilirsem ark.isteği gönderirim
sağol teyzesi seninde az kaldı göbüş çıkmadı mı deryam at bi resimsu sesi mimerak ettim bak ya
canım şimdi hiç bir karar alma çabasına girmeyin, sadece kürlere devam edin, biraz kafanızı boşaltın, şoku atlatın. Sonra düşünüp bir karar verir, yolunuza bakarsınız
iyiyim canım nasıl olayım, haftalardır koşturmaca içindeyim, yorgunum. İnşallah bebeğim de iyidir, 11 gün sonra göreceğiz inşallah
mericeyi ben de çok merak ediyorum, kürtajdan sonra sonucu yazmadı sanırım, ya da ben görmedim canımsen nasılsın kuzum?
ödemeli kargo muyani size mi ödetti?
bir kerelik bir şey olmaz canım korkma
hadi gözün aydın yusram, maşallah kocaman da olmuş
canım 3 kilo iyi aslında bende cumartesi tartıldım 2,5 almışım ama ben haftadan haftaya yavaş yavaş aldımşeker hamişler.. biz 19+4 üz ve ben 3 kilo aldım((((((( işin kötüsü 3 kilonun hepsini de bu son bir ay içinde aldım... doguma kaçla giderim siz düşünün artık (
sağol canım az kaldı senin de bu günlerine bitanemohh şükür canım, çok sevindim:)
maaşallah kuzuna kocaman olmuş:) inşallah kendi doktorundan da iyi haberler ile geleceksin.
yaşasınnn:)))
hehe herkese nasip olur inşallah o günler:)
kurcalasın minikler bizi
boranım ya ben 56 kilo ile evlendim nasıl becerdiysem 62,5 geldim hamile kaldığımda 62,5 tum şişko gebe kaldım yani inşallah çok almam 2,5 aldım şimdilik bakalım ne olacakAy sende ufak tefekmissin.harika ya.ben kocaman oluyorum yaa:''(
benim zaten göbüşüm vardı hamile kalmadan önceSAĞOL BİTANEM sende bi bakacaksın zaman birden geçmiş Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
canım ben epilepsi hastasıyım antiepleptik ilaç kullanıyorum onun için
canım ben gönderdim sana
sağol teyzesi seninde az kaldı göbüş çıkmadı mı deryam at bi resimhem seni merak ediyorum ben
canım 3 kilo iyi aslında bende cumartesi tartıldım 2,5 almışım ama ben haftadan haftaya yavaş yavaş aldım
sağol canım az kaldı senin de bu günlerine bitanem
boranım ya ben 56 kilo ile evlendim nasıl becerdiysem 62,5 geldim hamile kaldığımda 62,5 tum şişko gebe kaldım yani inşallah çok almam 2,5 aldım şimdilik bakalım ne olacak
canım göbüş çıksın at resimlerini bakalım sende efloş gibi abartmaküçücük göbeğe 6 aylık diyo ya
kız ben sana yorma kendini çok demedim mi heeeslm kızlar nasılsınız deryam söyledi duhammmm balım hamişmissin gözün aydınn ALLAHIM kucagına almayıda nasip eder inş duuu kızz halayınıda cekemm:119::119::119::119::119:sevindim vllaha çok güzel haberrr tey tey teyy
cutemim taze anniş sen nasılsın kuzucun nasıl atlattı mı gaz sorununu?
topikte sayılı kişer kaldı hadi hayırlısı inşş
bu arada ben temzlik yapıyorum evin heryerini kaldrdım şimdide mutfaga gectim off nasıl bitecek bu işler sizleri çok özledim anacım kıı
benim zaten göbüşüm vardı hamile kalmadan önceama illaki biraz daha büyüdü, epeydir normal pantolon giyemiyorum, bel kısımları boğuyor sanki beni de yavrucağımı da
karnımın fotosunu hiç çekmedim daha, çekince atarım canım. Geçenlerde kendi fotomu atmıştım aslında ama sana denk gelmedi sanırsam, bi ara yine atarım
Hani sen kilodan dert yanmışsın ya, dur ben anlatayım da sen haline şükret bari
55-56 kiloydum evlendiğimde, ki o zaman bile off ömrümün en kilolu haline geldim deyip duruyordum, rejim fln yapıyordum. Evlendim 60-61 kilo olsum ve ilk hamile kaldığımda hatta kürtaj olduğumda 62 kiloydum. Sonra kürtajdan sonra folik asitler vitaminler aspirinler fln derken ben 71 kilo oldum
Ömrümde hayal bile edemeyeceğim bir kiloydu bu, ama metabolizmam öldü sanki, hiçbirşey kar etmedi. Zaten hamilelik planım olunca da oluruna bıraktım herşeyi. 71.9 la hamile kaldım, şuan 72.7'yim. Umarım hamileliğin sonuna kadar fazla kilo almam.
kız ben sana yorma kendini çok demedim mi heee
yormadan ağır kaldırmadan yapbalım napıyım yapcak kimse yok kimec burum sen nörüyon hafifledimi işlerin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?