Ne abartmalı kizz ben suan bile 80 kg yim.SAĞOL BİTANEM sende bi bakacaksın zaman birden geçmiş Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
canım ben epilepsi hastasıyım antiepleptik ilaç kullanıyorum onun için
canım ben gönderdim sana
sağol teyzesi seninde az kaldı göbüş çıkmadı mı deryam at bi resimhem seni merak ediyorum ben
canım 3 kilo iyi aslında bende cumartesi tartıldım 2,5 almışım ama ben haftadan haftaya yavaş yavaş aldım
sağol canım az kaldı senin de bu günlerine bitanem
boranım ya ben 56 kilo ile evlendim nasıl becerdiysem 62,5 geldim hamile kaldığımda 62,5 tum şişko gebe kaldım yani inşallah çok almam 2,5 aldım şimdilik bakalım ne olacak
canım göbüş çıksın at resimlerini bakalım sende efloş gibi abartmaküçücük göbeğe 6 aylık diyo ya
kıyamam ya zorla depresyona sokar bu eskiler insanıAblalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
Isirgan otunu demleyip ictim tek bardak bile nasil etki etti anlatamam...
Bundan sonra gunde bir bardak isirgan otu demleyip icecegim ..
Ayrica ana saglik ocagina gittim bebeginin gelisimi gayet iyi dedi nasil mutlu oldum anlatamam
Bu kv de beni geriyo a dese cocuk ac kaliyo ..
B dese cocuk doymafi sutun yetmiyo deyip duruyo...
Bugun geldim gelisimi gayet iyi dedim sutum yetiyormus falan dedim...
Bu seferde hergun banyo yaptiriyoruz o besliyo cocugu demez mi...
Yahu kadin banyoda su mu iciyo cocuk benim sutumle besleniyo anla artik...
Psikolojik bunaltiyo beni...
Ama sukur sutum bebegime yetiyormus kv sayesinde gereksiz takintilardaymisim
Sen neredesin kız gunlerdirslm kızlar nasılsınız deryam söyledi duhammmm balım hamişmissin gözün aydınn ALLAHIM kucagına almayıda nasip eder inş duuu kızz halayınıda cekemm:119::119::119::119::119:sevindim vllaha çok güzel haberrr tey tey teyy
cutemim taze anniş sen nasılsın kuzucun nasıl atlattı mı gaz sorununu?
topikte sayılı kişer kaldı hadi hayırlısı inşş
bu arada ben temzlik yapıyorum evin heryerini kaldrdım şimdide mutfaga gectim off nasıl bitecek bu işler sizleri çok özledim anacım kıı
oyy kıyamam bacıma asıl sen yorma kendini leyn hamişsinyormadan ağır kaldırmadan yapağır işleri de oğluna yaptır, dermişim şaka şaka, oğluna kıyma kocana yaptır
sabahtan çok koşturdum yine, öğleden sonra kendime tatil ilan ettim, bişey yapmadım pekama yarın cuma fln yoğunum yine bacım
Sen neredesin kız gunlerdir
kıyamam ya zorla depresyona sokar bu eskiler insanısen kulağını tıka boşver, o sen çekemediğinde öyle diyor besbelli, önemli olan bebişinin gelişimi, gerisi boş canım
Napiyim kız.iyi sayılırım dün kontrolümüzde vardı.kucukte olsa keseyi dr.gördü.kan değerinde 4800 olmuş.cuma tekrar gidicem kese boyutu falan bakılacak.yat dedi.i.ağır iş yasak.ancak evi üstten toplayıp bırakıyorum.bizde böyle canım ama korkmuyor deyilimoyy kıyamam bacıma asıl sen yorma kendini leyn hamişsinahh bacım benim koca ve iş peh arada bişi yapsa arkasından ben gidiyom en iyisi kendim yapmak
kızz hemşoo nörüyüm evi ayaga kaldrdım kıı bi bitsin gelcem bol bol inşsen nasılsın yigenim nasıl hopidi hoppidi
hadi inşallah bu ay tutsun canım seninde kuzun gelsin:)Cok guzel bir gun olmasini diliyorum hepinize...benim yum yaklasiyor sanirim goguslerim sizlamaya basladi.buay bebis gelir insallah.su mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine butun dualarimiz kabul olsun..kizlar :)) esim kuzu aldi bizim birsuru kuzumuz var :))) sabah sporuna gerek kalmadi.biri nereye giderse oburu oraya gidiyo :)) cikaramadik bahceye bi turlu halimiz komediydi.hergunumuze binlerce sukurler olsun.cok istiyodum hayvanlarimiz olsun diye.rabbim nasip etti.ben simdi kacar hepinizi opuyorum.hamisler dikkat edin kendinize.allaha emanet olun
bir şey olmaz canımkızlar hepinize merhaba bugün folbiol alıp almadığı hatırlamadığım için 2 tane almış olduğumu düşünüyorum sizde bir zazarı olur mu fazla doz aldıysam
çok şükür canım her şey yolundaveee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
sadece bi kaç kere hissettim deyince sen aç olma yorulma daha iyi hissedersin dedi
bu arada 350 gr ve 25 cm olmuş 2 haziranda kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o neler diyecek
bide yarık dudak ve damağı sordum kullandığım ilaçtan dolayı yok yarık dudak damakta büyük ihtimal yok ama şimdi net bişey diyemem dedi ileriki haftalarda dedi.
tabi oğluşumun hiç resmini vermediler sonuç kağıdı şeklinde bilgileri yazılı
bizden böyle teyeleri
bilgim yok canımKizlar 19. Haftada tahliller yaptirmistim simdi bi daha bakitim dedim kagida
UİBC-- 417
NEUT--75
CHOL--220 cikmis bu demir bağlama kapasitesi falan biseler okudum tam anlamadim bi bilgisi olan varmi
aynen su sesisu sesi mimerak ettim bak ya
canım şimdi hiç bir karar alma çabasına girmeyin, sadece kürlere devam edin, biraz kafanızı boşaltın, şoku atlatın. Sonra düşünüp bir karar verir, yolunuza bakarsınız
iyiyim canım nasıl olayım, haftalardır koşturmaca içindeyim, yorgunum. İnşallah bebeğim de iyidir, 11 gün sonra göreceğiz inşallah
mericeyi ben de çok merak ediyorum, kürtajdan sonra sonucu yazmadı sanırım, ya da ben görmedim canımsen nasılsın kuzum?
ödemeli kargo muyani size mi ödetti?
bir kerelik bir şey olmaz canım korkma
hadi gözün aydın yusram, maşallah kocaman da olmuş
canım uibc nedir anlayamadım, ama neut-- sanırım nötrofil demek oluyor, bir tür kan hücresi, chol-- sanırım kolesterol. sanki biraz sınırı aşmış gibi, ama emin değilim sadece tahmin yapıyorum. Tahlilin tümünü görsem belki daha net konuşabilirdim.
maşallah canım gözün aydın, ayyyyy bir an önce hissetsem çok özledim o duyguyukızlar ben kızımı artık çok net hissediyorum çok mutluyumm
ayy ne var canım çok almamışsın ki:) ben oğlumda ilk aydan başladım almaya bunda da öyle olacak belli korkumdan tartılamıyorumşeker hamişler.. biz 19+4 üz ve ben 3 kilo aldım((((((( işin kötüsü 3 kilonun hepsini de bu son bir ay içinde aldım... doguma kaçla giderim siz düşünün artık (
canım ben yemeyi severim ama öyle dakka başı yemem, hamile kaldığım an ben böyle oluyorum oğlumda ramazana denk gelmişti ben beş gün oruç tuttum ama öldüm nasıl kötüyüm ellerim titriyor başımı kaldıramıyorum meğer hamileymişim:) şimdi de aynıyım canım ilk 3 ay benim belirtimde bu mide kazınmasıkaan aydosa gitmelisiniz bence ama biraz kafa dinleyin derim.
kaan aydos çok rahatlatıyormuş insanı.
maili bile ümit vermişti bana:)
İş Adres:
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara
bu hastaneler görünüyor internette canım.
bir de randevu numaraları var. randevu alın bir an önce çünkü birkaç ay sonraya veriyorlarmış.
siz de o vakte kadar kürlerle devam edersiniz.
bir şeyler vesile oluyor işte:)
o rüyadan çıkamıyor insan bir türlü:))))
duan için de kocamann amin..
benim sağda olmuştu:) bakalım hislerimiz bizi yanıltacak mı
anammm kız noluyor sana gebe kalınca:))) içine canavar kaçmış gibi
ben hiçbir zaman iştahlı değildim hala öyleyimyiyorum ama az az.
tok tutan şeyler ye. patates haşla mesela.
hayırlı olsun takvimin:)))
Allah tamamına erdirsin canım.
inşallah bu ay kuzuların yanına senin kuzun da gelir:)))
bir zararı olmaz diye biliyorum.
ohh şükür canım, çok sevindim:)
maaşallah kuzuna kocaman olmuş:) inşallah kendi doktorundan da iyi haberler ile geleceksin.
yaşasınnn:)))
hehe herkese nasip olur inşallah o günler:)
kurcalasın minikler bizi
bende diyorum nerde bu hatun kolay gelsin canımslm kızlar nasılsınız deryam söyledi duhammmm balım hamişmissin gözün aydınn ALLAHIM kucagına almayıda nasip eder inş duuu kızz halayınıda cekemm:119::119::119::119::119:sevindim vllaha çok güzel haberrr tey tey teyy
bu arada ben temzlik yapıyorum evin heryerini kaldrdım şimdide mutfaga gectim off nasıl bitecek bu işler sizleri çok özledim anacım kıı
Ablalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
Ayrica ana saglik ocagina gittim bebeginin gelisimi gayet iyi dedi nasil mutlu oldum anlatamam
hadi inşallah bu ay tutsun canım seninde kuzun gelsin:)
bir şey olmaz canım
çok şükür canım her şey yolunda
bilgim yok canım
aynen su sesi
maşallah canım gözün aydın, ayyyyy bir an önce hissetsem çok özledim o duyguyu
ayy ne var canım çok almamışsın ki:) ben oğlumda ilk aydan başladım almaya bunda da öyle olacak belli korkumdan tartılamıyorum
canım ben yemeyi severim ama öyle dakka başı yemem, hamile kaldığım an ben böyle oluyorum oğlumda ramazana denk gelmişti ben beş gün oruç tuttum ama öldüm nasıl kötüyüm ellerim titriyor başımı kaldıramıyorum meğer hamileymişim:) şimdi de aynıyım canım ilk 3 ay benim belirtimde bu mide kazınmasırahme düşer düşmez elimden bir şey gelmiyor sağlıklı şeyler yiyorum, ceviz badem yoğurt süt et sebze yemeği meyve ama yok midem sürekli kazınıyor saraçoğluna mail attım inşallah cevap gelir belki o şunu ye bunu ye der:)
bende diyorum nerde bu hatun kolay gelsin canım
çok şükür canım demedim mi sana gelişimi iyiyse yetiyor diye bezini kirletmesinden bile anlaşılıyor zaten, kv ne de eşin söylesin üzülüyor Azeri desin konuşma böyle desin, ya da aranız iyi zaten sen söyle anne böyle söylediğin zaman üzülüyorum diye
canım tamam koyarsan yazbenim zaten göbüşüm vardı hamile kalmadan önceama illaki biraz daha büyüdü, epeydir normal pantolon giyemiyorum, bel kısımları boğuyor sanki beni de yavrucağımı da
karnımın fotosunu hiç çekmedim daha, çekince atarım canım. Geçenlerde kendi fotomu atmıştım aslında ama sana denk gelmedi sanırsam, bi ara yine atarım
Hani sen kilodan dert yanmışsın ya, dur ben anlatayım da sen haline şükret bari
55-56 kiloydum evlendiğimde, ki o zaman bile off ömrümün en kilolu haline geldim deyip duruyordum, rejim fln yapıyordum. Evlendim 60-61 kilo olsum ve ilk hamile kaldığımda hatta kürtaj olduğumda 62 kiloydum. Sonra kürtajdan sonra folik asitler vitaminler aspirinler fln derken ben 71 kilo oldum
Ömrümde hayal bile edemeyeceğim bir kiloydu bu, ama metabolizmam öldü sanki, hiçbirşey kar etmedi. Zaten hamilelik planım olunca da oluruna bıraktım herşeyi. 71.9 la hamile kaldım, şuan 72.7'yim. Umarım hamileliğin sonuna kadar fazla kilo almam.
kız ben sana yorma kendini çok demedim mi heee
canım oh maşallah iyiymiş kuzunun sütünde yetiyormus şükür kv deyip de oğluna havale etAblalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
olsun canım sağlıkla dogsun burdan toplu rejim yaparız
Ne abartmalı kizz ben suan bile 80 kg yim.
yani sun bile göbeyim sizinkinden büyük ben 3 aylık olmadan gebe kiyfeti giymek zorunda kaliyorum.diğer gebeeliklerimdede durum aynıydı.
sağol eflos sen nasılsın nasıl gidiyorhadi inşallah bu ay tutsun canım seninde kuzun gelsin:)
bir şey olmaz canım
çok şükür canım her şey yolunda
bilgim yok canım
aynen su sesi
maşallah canım gözün aydın, ayyyyy bir an önce hissetsem çok özledim o duyguyu
ayy ne var canım çok almamışsın ki:) ben oğlumda ilk aydan başladım almaya bunda da öyle olacak belli korkumdan tartılamıyorum
canım ben yemeyi severim ama öyle dakka başı yemem, hamile kaldığım an ben böyle oluyorum oğlumda ramazana denk gelmişti ben beş gün oruç tuttum ama öldüm nasıl kötüyüm ellerim titriyor başımı kaldıramıyorum meğer hamileymişim:) şimdi de aynıyım canım ilk 3 ay benim belirtimde bu mide kazınmasırahme düşer düşmez elimden bir şey gelmiyor sağlıklı şeyler yiyorum, ceviz badem yoğurt süt et sebze yemeği meyve ama yok midem sürekli kazınıyor saraçoğluna mail attım inşallah cevap gelir belki o şunu ye bunu ye der:)
bende diyorum nerde bu hatun kolay gelsin canım
çok şükür canım demedim mi sana gelişimi iyiyse yetiyor diye bezini kirletmesinden bile anlaşılıyor zaten, kv ne de eşin söylesin üzülüyor Azeri desin konuşma böyle desin, ya da aranız iyi zaten sen söyle anne böyle söylediğin zaman üzülüyorum diye
:) sen bilirsin canım o zaman hiç takma bak yetiyormuş sen biliyorsun bunuAblam ben karsimdakine konusamam bu tarz ama
Hani kirilmasindan korkarim...
Bin dusunup bir soylerim kimseyi kirmak dahi istemem icim icimide yer durur iste....
Ilk baslarda sutumu sagip biberonla veriyordum ya simdi tabi ne iciyo goremiyorum...
O nedenle bende evhamlandim...
Sadece gece 12 gibi mama yiyordu geri kalan tum zamanlarda ben besliyorum...
Aartik mamaya son cok sukur
canım tamam koyarsan yaz
sende iyi almışsın kuzu neyse bebislerimiz sağlıklı olsun veririz senin boy nasıl uzuntusunu sen ben 1,66 yım o yüzden doğum sonrası tekrar dugun kiloda donmeliyim
canım oh maşallah iyiymiş kuzunun sütünde yetiyormus şükür kv deyip de oğluna havale et
olsun canım sağlıkla dogsun burdan toplu rejim yaparız
sağol eflos sen nasılsın nasıl gidiyor
sagol canimslm kızlar nasılsınız deryam söyledi duhammmm balım hamişmissin gözün aydınn ALLAHIM kucagına almayıda nasip eder inş duuu kızz halayınıda cekemm:119::119::119::119::119:sevindim vllaha çok güzel haberrr tey tey teyy
ohh cok şükür hadi gözünaydın canim.ahh bu kv ler......Ablalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
güzel haberlerine sevindim canım.merak ettiğim ne ilacı kullanmistinki
Sorma ya oturdugum yerde gozum kapaniyor
Daha senle günlerimiz aynı galiba.son adet kaçtı senin.benim 20 nisandi
Telden giriyorum.dur becerebilirsem ark.isteği gönderirim
Yumurtlama gununuzde yada oncesi yumurtaliklarinizin oldugu bolgede seyirme hissediyomusunuz?? Bugun acayip seyirme var o bolgemde bugun sabah iliski oldu yarin dusunmuyodum ama ya kacirirsam diye korkuyorumda.daha 14gundeyim.35gun araliginda adetim daha erken demi yum icin ??
Yumurtlama gununuzde yada oncesi yumurtaliklarinizin oldugu bolgede seyirme hissediyomusunuz?? Bugun acayip seyirme var o bolgemde bugun sabah iliski oldu yarin dusunmuyodum ama ya kacirirsam diye korkuyorumda.daha 14gundeyim.35gun araliginda adetim daha erken demi yum icin ??
Canım bende de seyirme oluyo kasıklarımda.Hatta aniden zıplıyorum..Yumurtlama dönemlerimde o seyirme oluyo bi de kahverengi bi akıntı geliyo.İlk başlarda yerleşme kanaması sanıyodum,umutlanıyodum.Şimdi piştimmBence senin 3-4 gün içerisinde yum..Öyle tahmin ediyorum.Benim 28 günde bir geliyo adetim,15.gün yum oluyo..
Ben hic anlamiyodum cnm hatta o meşhur akintiyi bile çok nadir gördüm bugünü değerlendirdiysen sorun yok yarin da bi bak çaresine gerisi nasip
ruzgar babasinda.hemen yazayim dedim.
cuma ben kv ye gelme demistim. esimde haftasonu gelmeyin hergun demisti hatirlarsanizm daha dun konustu esim pazartesi gelmeyin diye.neyse kadin emrivaki yapip saat iki de geldi. ammaaaaa benim nevrim döndu. suratina bakmadim. konusmadim. sert ve ters cevaplar verdim. hic gulmedim. elim ayagim sinirden titriyrdu. yine bisiler almis oglana. tersledim. ben bunlari istemedim. bisiler alipmdurmayin dedim. bozuldu. eline berdim geri yolladim. saat bes bucukta ancak gitti. esim de deli oldu.bu kadinin amacini ben cozemedim canlar. laftan sozden anlamiyr. terslendim ama Allah sahidim icim de cayir cayir yandim kotu davrandim diye. ama ben de insanim dayanamiyrm.
bu ay neler yaptım
adaçayı ve hayit ictim. bi de silkeleme dedikleri yontemi esime zor güç bi iki saniye yaptirmistim. diğer topikte bi arkadas nisan yağmuru toplayip okuyup icilince oluyr dedi (ne kadar sahih bi hadis bilmiyorum) onu yaptim sonucta dua ne zararı olcak dedim.
ve 41 gundur yatsi namazinin arkasından hacet ( ihtiyaç ) namazi kılıyorudum. bu namaz 41 gun ya da hacetin yerine gelene kadar kiliniyr. ben tam 40. gun gebe oldugumu öğrendim. bu ay gercekten kafadan attim b rahatlama vardi rabbim nasip edecek ya iste
kafadan attim da yine birsürü şeyler yaptim nasıl oluyor
bunlari cocuk icin degilde sanki gorevimmis gibi normal
beklenti içerisinde olmadan yaptim çünkü bu güne kadar o kadar çok şeyler yaptim ki alışmistim artik.
ve hâlâ sanki ruyadayim garip hisler icinde.
dilerim rabbim tum topik kardeslerime ve isteyen herkese anne olmayi nasip eylesin kimseyi bu duyguyu yasamsktan mahrum etmesin amin aminn....
Günaydın herkese, oyyy kızlar çok acıkıyorum ne yapacağımı şaşırdım protein ağırlıklı besleneyim diyorum et istemiyor canım, mercimek yapıcam zaten gazdan ölüyorumne olur şu acıkmama bir çare söyleyin yemek istemiyorum, hamile kalır kalmaz böyleyim ben midem kazınıyor aç kalsam sanki saatlerce yememiş gibi halsiz oluyorum (
Cok guzel bir gun olmasini diliyorum hepinize...benim yum yaklasiyor sanirim goguslerim sizlamaya basladi.buay bebis gelir insallah.su mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine butun dualarimiz kabul olsun..kizlar :)) esim kuzu aldi bizim birsuru kuzumuz var :))) sabah sporuna gerek kalmadi.biri nereye giderse oburu oraya gidiyo :)) cikaramadik bahceye bi turlu halimiz komediydi.hergunumuze binlerce sukurler olsun.cok istiyodum hayvanlarimiz olsun diye.rabbim nasip etti.ben simdi kacar hepinizi opuyorum.hamisler dikkat edin kendinize.allaha emanet olun
veee kızlar biz bugün fetal eko ve 3 boyutlu ultrasona girdik çok şükür kalp damarlarında falan sorun yoktu herşey yolundaydı ultrasonda iyi dedi doktor ama sadece kendi inceledi sekretere not tuttururken dinleyebildim pek anlarmadı ama iyi dedi bağdaş kurmuş oturuyo seninki dedi
sadece bi kaç kere hissettim deyince sen aç olma yorulma daha iyi hissedersin dedi
bu arada 350 gr ve 25 cm olmuş 2 haziranda kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o neler diyecek
bide yarık dudak ve damağı sordum kullandığım ilaçtan dolayı yok yarık dudak damakta büyük ihtimal yok ama şimdi net bişey diyemem dedi ileriki haftalarda dedi.
tabi oğluşumun hiç resmini vermediler sonuç kağıdı şeklinde bilgileri yazılı
bizden böyle teyeleri
kızlar ben kızımı artık çok net hissediyorum çok mutluyumm
şeker hamişler.. biz 19+4 üz ve ben 3 kilo aldım((((((( işin kötüsü 3 kilonun hepsini de bu son bir ay içinde aldım... doguma kaçla giderim siz düşünün artık (
slm kızlar nasılsınız deryam söyledi duhammmm balım hamişmissin gözün aydınn ALLAHIM kucagına almayıda nasip eder inş duuu kızz halayınıda cekemm:119::119::119::119::119:sevindim vllaha çok güzel haberrr tey tey teyy
Ablalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
Herkeslerr iyi mi acibaaaaa
Kızlaaaarrr uzun bir aradan sonra o malum rüyayı gene gördümTest yapıyodum,şak diye 2.çizgiyi görüyodumm.Eşime gösteriyodum hemen,bak bakk hadi buna da yok dee,hadi yok dee diyodummm Ayyy ne güzeldiiii Bu rüyayı gördüm sabah kalktım,aa kahverengi lekeee Tam umutlanıyodum kiiii,tuttum kendimii.Muhtemelen yum yum zamanım olduğu içinnn.. Accık umutlanmaya gelmiyooo,hemen gecikiyo kırmızılaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?