Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne abartmalı kizz ben suan bile 80 kg yim.
yani sun bile göbeyim sizinkinden büyük ben 3 aylık olmadan gebe kiyfeti giymek zorunda kaliyorum.diğer gebeeliklerimdede durum aynıydı.

Son düzenleme:
kıyamam ya zorla depresyona sokar bu eskiler insanı sen kulağını tıka boşver, o sen çekemediğinde öyle diyor besbelli, önemli olan bebişinin gelişimi, gerisi boş canım

Sen neredesin kız gunlerdir

oyy kıyamam bacıma asıl sen yorma kendini leyn hamişsin ahh bacım benim koca ve iş peh arada bişi yapsa arkasından ben gidiyom en iyisi kendim yapmak
Sen neredesin kız gunlerdir

kızz hemşoo nörüyüm evi ayaga kaldrdım kıı bi bitsin gelcem bol bol inş sen nasılsın yigenim nasıl hopidi hoppidi

ya offfff yaaaadetimin 28.günü ve ateşim hala ilk günden bu güne sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak geçiyo

kıyamam ya zorla depresyona sokar bu eskiler insanı sen kulağını tıka boşver, o sen çekemediğinde öyle diyor besbelli, önemli olan bebişinin gelişimi, gerisi boş canım

Sorma bacim ya...
Premature dogdugu icin zaten kendi endiselerim bana yeter birde kv de ile ugrasiyorum...
Normalde bilen bilir ben severim kv mi...
Torunu olduktan sonra klasik kv orneklerinden biri oldu
Tabi cute ablamin kv sine gore yinede melek kalir :

Napiyim kız.iyi sayılırım dün kontrolümüzde vardı.kucukte olsa keseyi dr.gördü.kan değerinde 4800 olmuş.cuma tekrar gidicem kese boyutu falan bakılacak.yat dedi.i.ağır iş yasak.ancak evi üstten toplayıp bırakıyorum.bizde böyle canım ama korkmuyor deyilim

hadi inşallah bu ay tutsun canım seninde kuzun gelsin:)
kızlar hepinize merhaba bugün folbiol alıp almadığı hatırlamadığım için 2 tane almış olduğumu düşünüyorum sizde bir zazarı olur mu fazla doz aldıysam
bir şey olmaz canım
çok şükür canım her şey yolunda
Kizlar 19. Haftada tahliller yaptirmistim simdi bi daha bakitim dedim kagida
UİBC-- 417
NEUT--75
CHOL--220 cikmis bu demir bağlama kapasitesi falan biseler okudum tam anlamadim bi bilgisi olan varmi
bilgim yok canım
aynen su sesi
kızlar ben kızımı artık çok net hissediyorum çok mutluyumm
maşallah canım gözün aydın, ayyyyy bir an önce hissetsem çok özledim o duyguyu
şeker hamişler.. biz 19+4 üz ve ben 3 kilo aldım ((((((( işin kötüsü 3 kilonun hepsini de bu son bir ay içinde aldım... doguma kaçla giderim siz düşünün artık (
ayy ne var canım çok almamışsın ki:) ben oğlumda ilk aydan başladım almaya bunda da öyle olacak belli korkumdan tartılamıyorum
canım ben yemeyi severim ama öyle dakka başı yemem, hamile kaldığım an ben böyle oluyorum oğlumda ramazana denk gelmişti ben beş gün oruç tuttum ama öldüm nasıl kötüyüm ellerim titriyor başımı kaldıramıyorum meğer hamileymişim:) şimdi de aynıyım canım ilk 3 ay benim belirtimde bu mide kazınması rahme düşer düşmez elimden bir şey gelmiyor sağlıklı şeyler yiyorum, ceviz badem yoğurt süt et sebze yemeği meyve ama yok midem sürekli kazınıyor saraçoğluna mail attım inşallah cevap gelir belki o şunu ye bunu ye der:)
bende diyorum nerde bu hatun kolay gelsin canım

çok şükür canım demedim mi sana gelişimi iyiyse yetiyor diye bezini kirletmesinden bile anlaşılıyor zaten, kv ne de eşin söylesin üzülüyor Azeri desin konuşma böyle desin, ya da aranız iyi zaten sen söyle anne böyle söylediğin zaman üzülüyorum diye

Ablam ben karsimdakine konusamam bu tarz ama
Hani kirilmasindan korkarim...
Bin dusunup bir soylerim kimseyi kirmak dahi istemem icim icimide yer durur iste....
Ilk baslarda sutumu sagip biberonla veriyordum ya simdi tabi ne iciyo goremiyorum...
O nedenle bende evhamlandim...
Sadece gece 12 gibi mama yiyordu geri kalan tum zamanlarda ben besliyorum...
Aartik mamaya son cok sukur

canım tamam koyarsan yaz
sende iyi almışsın kuzu neyse bebislerimiz sağlıklı olsun veririz senin boy nasıl uzuntusunu sen ben 1,66 yım o yüzden doğum sonrası tekrar dugun kiloda donmeliyim
canım oh maşallah iyiymiş kuzunun sütünde yetiyormus şükür kv deyip de oğluna havale et

Ne abartmalı kizz ben suan bile 80 kg yim.
yani sun bile göbeyim sizinkinden büyük ben 3 aylık olmadan gebe kiyfeti giymek zorunda kaliyorum.diğer gebeeliklerimdede durum aynıydı.
olsun canım sağlıkla dogsun burdan toplu rejim yaparız
sağol eflos sen nasılsın nasıl gidiyor

:) sen bilirsin canım o zaman hiç takma bak yetiyormuş sen biliyorsun bunu

aynı canım hep açım canım sen malatyadaydın değil mi sana dr sorucam ocak annelerinden kadın doğum doktoru soran varda aklıma sen geldin, kimler iyidir kime gidiyorsun özelden yazabilirsin

sagol canim
allah razı olsun darısı sana da olsun inşallah
ohh cok şükür hadi gözünaydın canim.ahh bu kv ler......

galiba ayniyiz. sat 25 nisan di. bakalim 10 gun sonra kontrole gidicem ins.

Son düzenleme:
Yumurtlama gununuzde yada oncesi yumurtaliklarinizin oldugu bolgede seyirme hissediyomusunuz?? Bugun acayip seyirme var o bolgemde bugun sabah iliski oldu yarin dusunmuyodum ama ya kacirirsam diye korkuyorumda.daha 14gundeyim.35gun araliginda adetim daha erken demi yum icin ??

Kuzuumm 2 haneli rakamlara düşmüşsün.Muhtemel doğumuna 99 gün kalmıışşşş
Zaman ne kadar çabuk geçiyoo,dün gibi aklımda haberi verdiğin gün.Üstünden yaklaşık 5 ay geçmiş vay bee
Dora'yı çok merak etmeye başladımmmm

Ben hic anlamiyodum cnm hatta o meşhur akintiyi bile çok nadir gördüm bugünü değerlendirdiysen sorun yok yarin da bi bak çaresine gerisi nasip

Canım bende de seyirme oluyo kasıklarımda.Hatta aniden zıplıyorum..Yumurtlama dönemlerimde o seyirme oluyo bi de kahverengi bi akıntı geliyo.İlk başlarda yerleşme kanaması sanıyodum,umutlanıyodum.Şimdi piştimm Bence senin 3-4 gün içerisinde yum..Öyle tahmin ediyorum.Benim 28 günde bir geliyo adetim,15.gün yum oluyo..

Benimde genelde 17 gun oluyo canim gogus agrim kasiklarimda dolgunluk falan var seyirme hic olmazdi.akinti da yok demekki tahmini yine ayni olcak.sagol canim benimm.ben calismalara devam edim :))

Herkeslerr iyi mi acibaaaaa
Kızlaaaarrr uzun bir aradan sonra o malum rüyayı gene gördüm Test yapıyodum,şak diye 2.çizgiyi görüyodumm.Eşime gösteriyodum hemen,bak bakk hadi buna da yok dee,hadi yok dee diyodummm Ayyy ne güzeldiiii Bu rüyayı gördüm sabah kalktım,aa kahverengi lekeee Tam umutlanıyodum kiiii,tuttum kendimii.Muhtemelen yum yum zamanım olduğu içinnn.. Accık umutlanmaya gelmiyooo,hemen gecikiyo kırmızılaarr

hiç de bile üzülme canım coktan hakketti tavrını koy ki duracağı yeri bilsin cok iyi olmuş

ben de duymustum nisan yagmurunun faydasını canım
amin inşallahhh

ay ben de aynı öyleydım sureklı acıkırdım en cok beni meyvelerden m ile başlayan tok tutardı 3 harfli olan :))))

ay ne guzell evınız musait o zamansa oğlum da bayılır cocuklar artık nerdee hayvan görecekler ki her yer bina yeşillik yok

oy maşallah canım

kızlar ben kızımı artık çok net hissediyorum çok mutluyumm

sana da maşallah canım

şeker hamişler.. biz 19+4 üz ve ben 3 kilo aldım ((((((( işin kötüsü 3 kilonun hepsini de bu son bir ay içinde aldım... doguma kaçla giderim siz düşünün artık (

canım şeker ve hamur işini azaltırsan ya da tamamen kesersen emin ol cok kilo almazsın ben o hatayı ilk hamılelıgım de cok yapmıştım maalesef sonra şekerim çıktı ve insulin vuruldum oglum dogana kadar o yuzden siz siz olun aman diyeyim

hoş geldin canım kolay gele ...

canım aklıma yeni geldi bugun salata yaparken dereotu muhakkak her gun ye acayip süt yapıyor hatta yedin diyelim hemen sızı hissediceksin anında süt doluyor bana çok fayda etmişti

evet canım seğirme oluyor bence yarını da değerlendir

ruyan hayırlara cıksın güzelim hiç belli olmaz bakarsın gerçek olur Allah kısa zamanda gerceğini göstersin o testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…