Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iste cnm. vicdanim cok agir basiyr. hep de bu yuzden ezilirim zaten. olan oldu zaten. ben cok uyarmistim. son hale gelmistim.

esim aramis bugun. kirgin konusuyrmus ama benle ilgili bisi dememis. hergun gelemem zaten, annesi nasil olsayaninda. 40 gun bitene kadar mutlaka yaninda dursun. tek birakmasim demis...anlayacagin istemedigimi artik cozmus sukur. ama musade etseydim 40 gun bitene kadar da burdan cikmayacakmis. esim de boype daha iyi olur. ara verin artik gelmeye demis. boyle iste cnm.

cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.

dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.

ya offfff yaaaadetimin 28.günü ve ateşim hala ilk günden bu güne sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak geçiyo
tam bir pkoli ates tablosu seninki. yumurtan olmamis henuz.

cnm. benimkiyle kiyaslama zaten ))
ama seninki de az degil hani. zaten bunalmissin bir de o gelmis uzerine.
bebeginin gelisimine cokkkk sevindim kuzum. tam dogum yaparken yani ruzgarinkarnimdan alirlarken "Allahim. azerinin oglunu saglikla evine yolla" diye dua etmistim. cok sukur cnm. herseyiniz guzel.

malum çok yoğunum kızlar bu hafta dosya girmemde son hafta ve yetiştirmek için gece 1 lere kadar dosya giriyorum, okuduğum kadarıyla bi sorun görünmüyor şu işleri bi bitirsem de sizinle sohbet etsem diye 4 gözle bekliyorum

saol canımmmmm darısı sana inşallahhhh

dimiii sen tecrübelisin benden once hissedersin canımmm az kaldıı

çok saol canım benim

canım rabbim rüzgarımızdan gazı alsın götürsün inşallahhh sağlık sıhhat versin

amin canim amin.

Nasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın

canim ya atlatırsın ins zayiflamana üzüldüm.
en kisa zamanda normale donersiniz ins allahım guc kuvvet versin sana canim benim

DUHAAAMMM HAMILEE kuzum gözün aydın ben sana hani en son zamanlarda ki kendini salmış ruh haline ne demiştim hatırlıyor musun tam da böyle düşünürken geliyor bu süpriz demistim yani tam da artık yoruldum dedigin anda...caniimm yaa çok sevindim Rabbim tamamina erdirsinn

hoşgeldin nukram.
kolay gelsin.gule gule kirlet evini.
kv siz nice gunlere

Cutemm canım Rabbim güç kuvvet versin yardimcin olsun Rüzgar Yusufta insaallah tez zamanda gazı ile bada çıkmaya başlar da rahat edersiniz yegenim maasallah artık kendi çıkarıyor gazını rahatladilar biraz oda çok zorlandı gaz yüzünden ayaklarını yavaş yavaş karnına götürüp geri indirme hareketini çok yaptılar doktory demişti hatta kendide alan alışmış simdide gazı olunca bacaklarını karnına doğru kırıyor bizde hareketini yapririnca rahatliyor böcük kendine çok dikkat öpüyorum seni oglunu canım

sagol canim allah nasip ederse tamamlamyi hamileyim.
evet hatırlıyorum canim gercekten artik yoruldugumu düşünüyordum ki rabbim mucizesini gonderdi.cok şükür
darisi ayşegül, çikolatacips, hifanur, pinar,azap_cicegi, LastBoWeR, eylulungulu, potipoto ve tum isteyenlere. ismini unuttugum varsa affola

Son düzenleme:
hoşgeldin nukram.
kolay gelsin.gule gule kirlet evini.
kv siz nice gunlere

Hosbulduk canım benim :) sagol kuzu bayağı temiz olduk bakalım amiiinnn diyorum duana daha 20 gün oldu geleli kaldi 40 gün ama çok sinir bozucu yaa ben annemlere hep canımı sıkıyor kv dedigimde sabret kızım yaşlıdir diyorlardı dün onlarda bana hak verdi diyorlar ki insanı salak yerine koyuyor hic kale almıyor aynen öyle dedim çok bencildir kendisi

Hamilesin canım insaallah Rabbim sagsalim huzurla sihhatle bu günleri gecirmeni evladını gönlünce buyutmeni nasip etsin :) Duana yürekten amiiinn diyorum inanıyorum bu duyguyu tatmayan kalmayacak Rabbimizin izni ile Rabbim tüm isteyen güzel yureklilere bu duyguyu nasip etsin Mericemiz var birde kuzum Rabbim yüzünü guldursun

aminnn inşallah.
evet tabi mericem de var rabbim onun da yuzunu güldürsün inş en kisa zamanda.

Evet canim musait tek katli kocaman bahcesi var :)) ben cocuklarimin hep boyle bi evde yetismesini istiyodum hepsi oldu ama cocuk daha yok oda olursa tam olucak.kuzuyla basladik tavuk inek falan da istiyorum.cocuklugumdan beri hayalimdi.sabah kalkinca yumurtlari kumesten toplamak falan :)) betondan kalabaliktan okadar sıkılmısizki nefes aldigimi hissediyorum.isteyen herkesede olsun insallah.

Aynen öyle oluşum kiloluydu.bekarkende bu kilodaydim. Alıştığım yani
sagol canim
allah razı olsun darısı sana da olsun inşallah

ohh cok şükür hadi gözünaydın canim.ahh bu kv ler......

galiba ayniyiz. sat 25 nisan di. bakalim 10 gun sonra kontrole gidicem ins.
Benim 20 nisan.ama tablonun 6.haftayı gösteriyor yani 5 i göstermesi gerekmiyordu.beni yanli hesapladimki:44:bide ozelinde bakarsan canım

Aynen öyle oluşum kiloluydu.bekarkende bu kilodaydim. Alıştığım yani

Benim 20 nisan.ama tablonun 6.haftayı gösteriyor yani 5 i göstermesi gerekmiyordu.beni yanli hesapladimki:44:bide ozelinde bakarsan canım

bilmiyorum ki sat a yazdım bu cikti.
ozele baktim ama birsey göremedim.

Duana icten aminnnn diyorum ve benden once daha cok bekleyenlere versin once rabbim.kolaylastirsin zorlastirmasin kurban oldugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…