hiç de bile üzülme canım coktan hakketti tavrını koy ki duracağı yeri bilsin cok iyi olmuş
ben de duymustum nisan yagmurunun faydasını canım
amin inşallahhh
ay ben de aynı öyleydım sureklı acıkırdım en cok beni meyvelerden m ile başlayan tok tutardı 3 harfli olan :))))
ay ne guzell evınız musait o zamansa oğlum da bayılır cocuklar artık nerdee hayvan görecekler ki her yer bina yeşillik yok
oy maşallah canım
sana da maşallah canım
canım şeker ve hamur işini azaltırsan ya da tamamen kesersen emin ol cok kilo almazsın ben o hatayı ilk hamılelıgım de cok yapmıştım maalesef sonra şekerim çıktı ve insulin vuruldum oglum dogana kadar o yuzden siz siz olun aman diyeyim
hoş geldin canım kolay gele ...
canım aklıma yeni geldi bugun salata yaparkendereotu muhakkak her gun ye acayip süt yapıyor hatta yedin diyelim hemen sızı hissediceksin anında süt doluyor bana çok fayda etmişti
evet canım seğirme oluyor bence yarını da değerlendir
ruyan hayırlara cıksın güzelim hiç belli olmaz bakarsın gerçek olur Allah kısa zamanda gerceğini göstersin o testin
tam bir pkoli ates tablosu seninki. yumurtan olmamis henuz.ya offfff yaaaadetimin 28.günü ve ateşim hala ilk günden bu güne sürekli 36.0 ve 35.8 arası zikzak geçiyo
Sorma bacim ya...
Premature dogdugu icin zaten kendi endiselerim bana yeter birde kv de ile ugrasiyorum...
Normalde bilen bilir ben severim kv mi...
Torunu olduktan sonra klasik kv orneklerinden biri oldu
Tabi cute ablamin kv sine gore yinede melek kalir:
kaan aydosa gitmelisiniz bence ama biraz kafa dinleyin derim.
kaan aydos çok rahatlatıyormuş insanı.
maili bile ümit vermişti bana:)
İş Adres:
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara
bu hastaneler görünüyor internette canım.
bir de randevu numaraları var. randevu alın bir an önce çünkü birkaç ay sonraya veriyorlarmış.
siz de o vakte kadar kürlerle devam edersiniz.
bir şeyler vesile oluyor işte:)
o rüyadan çıkamıyor insan bir türlü:))))
duan için de kocamann amin..
benim sağda olmuştu:) bakalım hislerimiz bizi yanıltacak mı
anammm kız noluyor sana gebe kalınca:))) içine canavar kaçmış gibi
ben hiçbir zaman iştahlı değildim hala öyleyimyiyorum ama az az.
tok tutan şeyler ye. patates haşla mesela.
hayırlı olsun takvimin:)))
Allah tamamına erdirsin canım.
inşallah bu ay kuzuların yanına senin kuzun da gelir:)))
bir zararı olmaz diye biliyorum.
ohh şükür canım, çok sevindim:)
maaşallah kuzuna kocaman olmuş:) inşallah kendi doktorundan da iyi haberler ile geleceksin.
yaşasınnn:)))
hehe herkese nasip olur inşallah o günler:)
kurcalasın minikler bizi
hadi inşallah bu ay tutsun canım seninde kuzun gelsin:)
bir şey olmaz canım
çok şükür canım her şey yolunda
bilgim yok canım
aynen su sesi
maşallah canım gözün aydın, ayyyyy bir an önce hissetsem çok özledim o duyguyu
ayy ne var canım çok almamışsın ki:) ben oğlumda ilk aydan başladım almaya bunda da öyle olacak belli korkumdan tartılamıyorum
canım ben yemeyi severim ama öyle dakka başı yemem, hamile kaldığım an ben böyle oluyorum oğlumda ramazana denk gelmişti ben beş gün oruç tuttum ama öldüm nasıl kötüyüm ellerim titriyor başımı kaldıramıyorum meğer hamileymişim:) şimdi de aynıyım canım ilk 3 ay benim belirtimde bu mide kazınmasırahme düşer düşmez elimden bir şey gelmiyor sağlıklı şeyler yiyorum, ceviz badem yoğurt süt et sebze yemeği meyve ama yok midem sürekli kazınıyor saraçoğluna mail attım inşallah cevap gelir belki o şunu ye bunu ye der:)
bende diyorum nerde bu hatun kolay gelsin canım
çok şükür canım demedim mi sana gelişimi iyiyse yetiyor diye bezini kirletmesinden bile anlaşılıyor zaten, kv ne de eşin söylesin üzülüyor Azeri desin konuşma böyle desin, ya da aranız iyi zaten sen söyle anne böyle söylediğin zaman üzülüyorum diye
hiç de bile üzülme canım coktan hakketti tavrını koy ki duracağı yeri bilsin cok iyi olmuş
amin inşallahhh
ay ben de aynı öyleydım sureklı acıkırdım en cok beni meyvelerden m ile başlayan tok tutardı 3 harfli olan :))))
ay ne guzell evınız musait o zamansa oğlum da bayılır cocuklar artık nerdee hayvan görecekler ki her yer bina yeşillik yok
oy maşallah canım
sana da maşallah canım
canım şeker ve hamur işini azaltırsan ya da tamamen kesersen emin ol cok kilo almazsın ben o hatayı ilk hamılelıgım de cok yapmıştım maalesef sonra şekerim çıktı ve insulin vuruldum oglum dogana kadar o yuzden siz siz olun aman diyeyim
canım aklıma yeni geldi bugun salata yaparkendereotu muhakkak her gun ye acayip süt yapıyor hatta yedin diyelim hemen sızı hissediceksin anında süt doluyor bana çok fayda etmişti
ruyan hayırlara cıksın güzelim hiç belli olmaz bakarsın gerçek olur Allah kısa zamanda gerceğini göstersin o testin
cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.
saol canımmmmm darısı sana inşallahhhh
dimiii sen tecrübelisin benden once hissedersin canımmm az kaldıı
çok saol canım benim
canım rabbim rüzgarımızdan gazı alsın götürsün inşallahhh sağlık sıhhat versin
cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.
Nasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
Cutemm canım Rabbim güç kuvvet versin yardimcin olsun Rüzgar Yusufta insaallah tez zamanda gazı ile bada çıkmaya başlar da rahat edersiniz yegenim maasallah artık kendi çıkarıyor gazını rahatladilar biraz oda çok zorlandı gaz yüzünden ayaklarını yavaş yavaş karnına götürüp geri indirme hareketini çok yaptılar doktory demişti hatta kendide alan alışmış simdide gazı olunca bacaklarını karnına doğru kırıyor bizde hareketini yapririnca rahatliyor böcük kendine çok dikkat öpüyorum seni oglunu canımcok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
DUHAAAMMM HAMILEE kuzum gözün aydın ben sana hani en son zamanlarda ki kendini salmış ruh haline ne demiştim hatırlıyor musun tam da böyle düşünürken geliyor bu süpriz demistim yani tam da artık yoruldum dedigin anda...caniimm yaa çok sevindim Rabbim tamamina erdirsinn
hoşgeldin nukram.
kolay gelsin.gule gule kirlet evini.
kv siz nice gunlere
sagol canim allah nasip ederse tamamlamyi hamileyim.
evet hatırlıyorum canim gercekten artik yoruldugumu düşünüyordum ki rabbim mucizesini gonderdi.cok şükür
darisi ayşegül, çikolatacips, hifanur, pinar,azap_cicegi, LastBoWeR, eylulungulu, potipoto ve tum isteyenlere. ismini unuttugum varsa affola
Hamilesin canım insaallah Rabbim sagsalim huzurla sihhatle bu günleri gecirmeni evladını gönlünce buyutmeni nasip etsin :) Duana yürekten amiiinn diyorum inanıyorum bu duyguyu tatmayan kalmayacak Rabbimizin izni ile Rabbim tüm isteyen güzel yureklilere bu duyguyu nasip etsin Mericemiz var birde kuzumRabbim yüzünü guldursun
amin inşallahhh
oy maşallah canım
sana da maşallah canım
Aynen öyle oluşum kiloluydu.bekarkende bu kilodaydim. Alıştığım yanicanım tamam koyarsan yaz
sende iyi almışsın kuzu neyse bebislerimiz sağlıklı olsun veririz senin boy nasıl uzuntusunu sen ben 1,66 yım o yüzden doğum sonrası tekrar dugun kiloda donmeliyim
canım oh maşallah iyiymiş kuzunun sütünde yetiyormus şükür kv deyip de oğluna havale et
olsun canım sağlıkla dogsun burdan toplu rejim yaparız
sağol eflos sen nasılsın nasıl gidiyor
Benim 20 nisan.ama tablonun 6.haftayı gösteriyor yani 5 i göstermesi gerekmiyordu.beni yanli hesapladimki:44:bide ozelinde bakarsan canımsagol canim
allah razı olsun darısı sana da olsun inşallah
ohh cok şükür hadi gözünaydın canim.ahh bu kv ler......
galiba ayniyiz. sat 25 nisan di. bakalim 10 gun sonra kontrole gidicem ins.
Aynen öyle oluşum kiloluydu.bekarkende bu kilodaydim. Alıştığım yani
Benim 20 nisan.ama tablonun 6.haftayı gösteriyor yani 5 i göstermesi gerekmiyordu.beni yanli hesapladimki:44:bide ozelinde bakarsan canım
sagol canim allah nasip ederse tamamlamyi hamileyim.
evet hatırlıyorum canim gercekten artik yoruldugumu düşünüyordum ki rabbim mucizesini gonderdi.cok şükür
darisi ayşegül, çikolatacips, hifanur, pinar,azap_cicegi, LastBoWeR, eylulungulu, potipoto ve tum isteyenlere. ismini unuttugum varsa affola
bilmiyorum ki sat a yazdım bu cikti.
ozele baktim ama birsey göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?