Canım ye ye yaradın kuzuna canım dediğin arkadaş ile bizim malatya topiği car orda yazıştık 6 haftalık gebe değil mi gittiğim doktoru ve önerdiklerimi yazdım ama işte birinin çok beğendiğini birisi beğenmiyor dene bi dedim daha zaman çok:) sen bilirsin canım o zaman hiç takma bak yetiyormuş sen biliyorsun bunu
aynı canım hep açımcanım sen malatyadaydın değil mi sana dr sorucam ocak annelerinden kadın doğum doktoru soran varda aklıma sen geldin, kimler iyidir kime gidiyorsun özelden yazabilirsin
Canım benim az kaldı gerçek olacak o rüyan gercek olacak Allah I'n izni ileHerkeslerr iyi mi acibaaaaa
Kızlaaaarrr uzun bir aradan sonra o malum rüyayı gene gördümTest yapıyodum,şak diye 2.çizgiyi görüyodumm.Eşime gösteriyodum hemen,bak bakk hadi buna da yok dee,hadi yok dee diyodummm Ayyy ne güzeldiiii Bu rüyayı gördüm sabah kalktım,aa kahverengi lekeee Tam umutlanıyodum kiiii,tuttum kendimii.Muhtemelen yum yum zamanım olduğu içinnn.. Accık umutlanmaya gelmiyooo,hemen gecikiyo kırmızılaarr
Kuzum benim kıyamam biran önce geçer inşallahcok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.
Gel canı gel bizde seni özledik kolay gelsinmalum çok yoğunum kızlar bu hafta dosya girmemde son hafta ve yetiştirmek için gece 1 lere kadar dosya giriyorum, okuduğum kadarıyla bi sorun görünmüyorşu işleri bi bitirsem de sizinle sohbet etsem diye 4 gözle bekliyorum
Güle güle kullan canım bebişin nasıl kuzuNasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
Aynı takvimden senin son adeti girip baktim canımda.26.ocağı deyilki.31 ocağı gösteriyor bebisinin doğumunu.istersen bidara bak.
büyüyoruz evet:) iyiyiz şükür, haftaya da kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum:)cok saol canım...
siz nasılsınız , masallah buyuyosunuz sizde gun gun
hoş geldin canım. allah kolaylık versin işlerinde.slm kızlar nasılsınız deryam söyledi duhammmm balım hamişmissin gözün aydınn ALLAHIM kucagına almayıda nasip eder inş duuu kızz halayınıda cekemm:119::119::119::119::119:sevindim vllaha çok güzel haberrr tey tey teyy
cutemim taze anniş sen nasılsın kuzucun nasıl atlattı mı gaz sorununu?
topikte sayılı kişer kaldı hadi hayırlısı inşş
bu arada ben temzlik yapıyorum evin heryerini kaldrdım şimdide mutfaga gectim off nasıl bitecek bu işler sizleri çok özledim anacım kıı
inşallah canım:)SAĞOL BİTANEM sende bi bakacaksın zaman birden geçmiş Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
canım ben epilepsi hastasıyım antiepleptik ilaç kullanıyorum onun için
canım ben gönderdim sana
sağol teyzesi seninde az kaldı göbüş çıkmadı mı deryam at bi resimhem seni merak ediyorum ben
canım 3 kilo iyi aslında bende cumartesi tartıldım 2,5 almışım ama ben haftadan haftaya yavaş yavaş aldım
sağol canım az kaldı senin de bu günlerine bitanem
boranım ya ben 56 kilo ile evlendim nasıl becerdiysem 62,5 geldim hamile kaldığımda 62,5 tum şişko gebe kaldım yani inşallah çok almam 2,5 aldım şimdilik bakalım ne olacak
canım göbüş çıksın at resimlerini bakalım sende efloş gibi abartmaküçücük göbeğe 6 aylık diyo ya
oh şükür canım. kuzucuğun gayet iyi artık kv yi de duyma. kendi kendine söylensin o.Ablalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
Isirgan otunu demleyip ictim tek bardak bile nasil etki etti anlatamam...
Bundan sonra gunde bir bardak isirgan otu demleyip icecegim ..
Ayrica ana saglik ocagina gittim bebeginin gelisimi gayet iyi dedi nasil mutlu oldum anlatamam
Bu kv de beni geriyo a dese cocuk ac kaliyo ..
B dese cocuk doymafi sutun yetmiyo deyip duruyo...
Bugun geldim gelisimi gayet iyi dedim sutum yetiyormus falan dedim...
Bu seferde hergun banyo yaptiriyoruz o besliyo cocugu demez mi...
Yahu kadin banyoda su mu iciyo cocuk benim sutumle besleniyo anla artik...
Psikolojik bunaltiyo beni...
Ama sukur sutum bebegime yetiyormus kv sayesinde gereksiz takintilardaymisim
bende hiç olmadı canım.Yumurtlama gununuzde yada oncesi yumurtaliklarinizin oldugu bolgede seyirme hissediyomusunuz?? Bugun acayip seyirme var o bolgemde bugun sabah iliski oldu yarin dusunmuyodum ama ya kacirirsam diye korkuyorumda.daha 14gundeyim.35gun araliginda adetim daha erken demi yum icin ??
hayır olsun rüyan canım. inşallah gerçek olur:)Herkeslerr iyi mi acibaaaaa
Kızlaaaarrr uzun bir aradan sonra o malum rüyayı gene gördümTest yapıyodum,şak diye 2.çizgiyi görüyodumm.Eşime gösteriyodum hemen,bak bakk hadi buna da yok dee,hadi yok dee diyodummm Ayyy ne güzeldiiii Bu rüyayı gördüm sabah kalktım,aa kahverengi lekeee Tam umutlanıyodum kiiii,tuttum kendimii.Muhtemelen yum yum zamanım olduğu içinnn.. Accık umutlanmaya gelmiyooo,hemen gecikiyo kırmızılaarr
kıyamam ona yaa gaz meselesi çok zor oluyor.cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.
Allah kolaylık versin işlerinde canım.malum çok yoğunum kızlar bu hafta dosya girmemde son hafta ve yetiştirmek için gece 1 lere kadar dosya giriyorum, okuduğum kadarıyla bi sorun görünmüyorşu işleri bi bitirsem de sizinle sohbet etsem diye 4 gözle bekliyorum
güle güle otur canım.Nasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
Evet canim musait tek katli kocaman bahcesi var :)) ben cocuklarimin hep boyle bi evde yetismesini istiyodum hepsi oldu ama cocuk daha yokoda olursa tam olucak.kuzuyla basladik tavuk inek falan da istiyorum.cocuklugumdan beri hayalimdi.sabah kalkinca yumurtlari kumesten toplamak falan :)) betondan kalabaliktan okadar sıkılmısizki nefes aldigimi hissediyorum.isteyen herkesede olsun insallah.
tamam canım baktım duzeltim. ben tahmini dogum a sati yazmisim
:52:
evet tam bi pkotam bir pkoli ates tablosu seninki. yumurtan olmamis henuz.
cnm. benimkiyle kiyaslama zaten))
ama seninki de az degil hani. zaten bunalmissin bir de o gelmis uzerine.
bebeginin gelisimine cokkkk sevindim kuzum. tam dogum yaparken yani ruzgarinkarnimdan alirlarken "Allahim. azerinin oglunu saglikla evine yolla" diye dua etmistim. cok sukur cnm. herseyiniz guzel.
Cnm usuluyle agzinin payini vermek lazimki tepene cikmasin iyice ben hiiiic gelenek boyle şeylere mesafeyi seviyeli olmayi severim benim karnimdakine isim diretecek kadar yuzgöz olamaz asla Allahtan esinde durumu idare edebiliyor sanirsam en önemlisi buBen anneme komsuyum bir sene önce taşındım neyse bizim kv durumdan hiç memnun değil her fırsatta bize ev alacak kiradan kurtaracak falan filan neyle alacaksa neyse zaten çok görüşmüyoruz ben giderim genelde bugün oğlu ile geldi eşime diyo taşının burdan ben mutfaktayken ama sesi geliyo işime yakın diyo oda. Sonrada her zamanki isim mevzu biz çocuklarımıza yabancının ismini koymayız amcasının ismi olacakmış bebeğimizin ismi var dedim sadece çünkü bulunduğum ortam tartışılacak gibi değildi hala yok onun adı Fatih diyo ya kadın eşimde hafif gülümsedi ama bişey demedi. Onlar gidince elini karnıma koymuş Eren oğlum anne sinirlendimi diyo. Ya bide kv annen hazırlık yapıtımı bebeğe sanane kadın Valla bir gün fena tersleyecem az kaldı zaten her laf Batıyor bu aralar az kaldı yani kızlar.
Bu arada ohhhh yazdımda rahatladım
Tamam canım.tekrar h.olsun.
büyüyoruz evet:) iyiyiz şükür, haftaya da kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum:)
darısı başına canım benim.
cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
gule gule mis gibi oturun cnm.Nasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
canim ya atlatırsın ins zayiflamana üzüldüm.
en kisa zamanda normale donersiniz ins allahım guc kuvvet versin sana canim benim
Cutemm canım Rabbim güç kuvvet versin yardimcin olsun Rüzgar Yusufta insaallah tez zamanda gazı ile bada çıkmaya başlar da rahat edersiniz yegenim maasallah artık kendi çıkarıyor gazını rahatladilar biraz oda çok zorlandı gaz yüzünden ayaklarını yavaş yavaş karnına götürüp geri indirme hareketini çok yaptılar doktory demişti hatta kendide alan alışmış simdide gazı olunca bacaklarını karnına doğru kırıyor bizde hareketini yapririnca rahatliyor böcük kendine çok dikkat öpüyorum seni oglunu canım
Canım ye ye yaradın kuzuna canım dediğin arkadaş ile bizim malatya topiği car orda yazıştık 6 haftalık gebe değil mi gittiğim doktoru ve önerdiklerimi yazdım ama işte birinin çok beğendiğini birisi beğenmiyor dene bi dedim daha zaman çok
Canım benim az kaldı gerçek olacak o rüyan gercek olacak Allah I'n izni ile
Kuzum benim kıyamam biran önce geçer inşallah
Gel canı gel bizde seni özledik kolay gelsin
Güle güle kullan canım bebişin nasıl kuzu
Bu arada hiç mi iyi kaynana yok ya benimkide beni çıldırttı bizim mevzu isim bide anneme komşu olmam
sagolun guzeller. insallah cabuknbiyer bu gaz donemi. Allah yardimcim olsun. saat 23:30 dan beri ayaktayim hala misal. daha uyuyacak da sipa ben de biraz yatacagim. tabi uyumaa nenkadar izin berirse. hep derdim ya gebe kalmakla bitmiyr bu is diye. ciddden gittikce buyuyormus insanin işibüyüyoruz evet:) iyiyiz şükür, haftaya da kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum:)
darısı başına canım benim.
hoş geldin canım. allah kolaylık versin işlerinde.
inşallah canım:)
oh şükür canım. kuzucuğun gayet iyi artık kv yi de duyma. kendi kendine söylensin o.
bende hiç olmadı canım.
daha erken eğer 35 günde bir oluyorsan.
hayır olsun rüyan canım. inşallah gerçek olur:)
kıyamam ona yaa gaz meselesi çok zor oluyor.
her şeyi de yapmışsın canım. bazı çocuklar böyle gazlı oluyor ama geçiyor sonra.
sen de istemeden zayıflıyorsun ama iyice bitkin düşeceksin canım, beslenmene dikkat et.
Allah kolaylık versin işlerinde canım.
biz de seni bekliyoruz:)
güle güle otur canım.
kv için sabır diliyorum:) ilginç insanlar bunlar ya...
senin kv elime gecmesin. cart diye yirtarim onuBen anneme komsuyum bir sene önce taşındım neyse bizim kv durumdan hiç memnun değil her fırsatta bize ev alacak kiradan kurtaracak falan filan neyle alacaksa neyse zaten çok görüşmüyoruz ben giderim genelde bugün oğlu ile geldi eşime diyo taşının burdan ben mutfaktayken ama sesi geliyo işime yakın diyo oda. Sonrada her zamanki isim mevzu biz çocuklarımıza yabancının ismini koymayız amcasının ismi olacakmış bebeğimizin ismi var dedim sadece çünkü bulunduğum ortam tartışılacak gibi değildi hala yok onun adı Fatih diyo ya kadın eşimde hafif gülümsedi ama bişey demedi. Onlar gidince elini karnıma koymuş Eren oğlum anne sinirlendimi diyo. Ya bide kv annen hazırlık yapıtımı bebeğe sanane kadın Valla bir gün fena tersleyecem az kaldı zaten her laf Batıyor bu aralar az kaldı yani kızlar.
amin kuzum amin.Kuzuuuummm uykusuz geceler başladı dimiiiiallah kolaylik versin.ama maşallah ne kadar dikkatli,fedakar bir annesin.senin çocuğun olduğu için çok şanslı Rüzgar.Kv de anlamış sonunda istenmediğini çok şükür.sen de benim gibisin.ben de çileden çıkıyorum,sonra da vicdan yapıyorum.gerci sonra gene aynısını yapıyorum :) yine de allah yüreğimizden bu merhamet duygusunu almasın..
Bilmemm.iyi kötü birsürü ani arkaya dönüp bakınca bisuru yasanmislik sanki 14 değilde 4 yil gibi.zamanı iyi degerlendirin.cunki zaman herseyin ilaci oldada bi okadarda en acımasız şey.cunki avuçlarında kayıp gidiyor.tutamayirsun.Kiz sen 14 senelik evlisin yaa
Ayy Nasi bi duygu 14 sene
:)) canım o rüyan gerçek olacak bir gün inşaallahHerkeslerr iyi mi acibaaaaa
:) ay o meyve de kabız yapıyorhiç de bile üzülme canım coktan hakketti tavrını koy ki duracağı yeri bilsin cok iyi olmuş
ben de duymustum nisan yagmurunun faydasını canım
amin inşallahhh
ay ben de aynı öyleydım sureklı acıkırdım en cok beni meyvelerden m ile başlayan tok tutardı 3 harfli olan :))))
ay ne guzell evınız musait o zamansa oğlum da bayılır cocuklar artık nerdee hayvan görecekler ki her yer bina yeşillik yok
oy maşallah canım
sana da maşallah canım
canım şeker ve hamur işini azaltırsan ya da tamamen kesersen emin ol cok kilo almazsın ben o hatayı ilk hamılelıgım de cok yapmıştım maalesef sonra şekerim çıktı ve insulin vuruldum oglum dogana kadar o yuzden siz siz olun aman diyeyim
hoş geldin canım kolay gele ...
canım aklıma yeni geldi bugun salata yaparkendereotu muhakkak her gun ye acayip süt yapıyor hatta yedin diyelim hemen sızı hissediceksin anında süt doluyor bana çok fayda etmişti
evet canım seğirme oluyor bence yarını da değerlendir
ruyan hayırlara cıksın güzelim hiç belli olmaz bakarsın gerçek olur Allah kısa zamanda gerceğini göstersin o testin
Canım Allah yardımcınız olsun gazı ben iyi bilirimcok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
kolay gelsin canımmalum çok yoğunum kızlar bu hafta dosya girmemde son hafta ve yetiştirmek için gece 1 lere kadar dosya giriyorum, okuduğum kadarıyla bi sorun görünmüyorşu işleri bi bitirsem de sizinle sohbet etsem diye 4 gözle bekliyorum
ohhh canım mis gibi oturun evinizdeNasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
tamam canım söylediysen gerek yok o zaman:)Canım ye ye yaradın kuzuna canım dediğin arkadaş ile bizim malatya topiği car orda yazıştık 6 haftalık gebe değil mi gittiğim doktoru ve önerdiklerimi yazdım ama işte birinin çok beğendiğini birisi beğenmiyor dene bi dedim daha zaman çok
Canım benim az kaldı gerçek olacak o rüyan gercek olacak Allah I'n izni ile
Kuzum benim kıyamam biran önce geçer inşallah
Gel canı gel bizde seni özledik kolay gelsin
Güle güle kullan canım bebişin nasıl kuzu
Bu arada hiç mi iyi kaynana yok ya benimkide beni çıldırttı bizim mevzu isim bide anneme komşu olmam
Ben anneme komsuyum bir sene önce taşındım neyse bizim kv durumdan hiç memnun değil her fırsatta bize ev alacak kiradan kurtaracak falan filan neyle alacaksa neyse zaten çok görüşmüyoruz ben giderim genelde bugün oğlu ile geldi eşime diyo taşının burdan ben mutfaktayken ama sesi geliyo işime yakın diyo oda. Sonrada her zamanki isim mevzu biz çocuklarımıza yabancının ismini koymayız amcasının ismi olacakmış bebeğimizin ismi var dedim sadece çünkü bulunduğum ortam tartışılacak gibi değildi hala yok onun adı Fatih diyo ya kadın eşimde hafif gülümsedi ama bişey demedi. Onlar gidince elini karnıma koymuş Eren oğlum anne sinirlendimi diyo. Ya bide kv annen hazırlık yapıtımı bebeğe sanane kadın Valla bir gün fena tersleyecem az kaldı zaten her laf Batıyor bu aralar az kaldı yani kızlar.
Ay bende kaysi görmüştüm.bikacgun sonra hamile olduğumu ogrendim.dün gecede agactan.can erdiği aldım ama kütür kütür deyildi.yinede yedim. hayrolsun inşallahGünaydın herkeseeeeeçok şükür gaz sıkıntımı hallettim :) dün rezene içtim ayyyy daha önce içseymişim saraçoğluna mail attım içebilirmiyim diye tamam derse artık içerim günde bir kere,çok sinirliyim birde affff afff engel olamıyorum
Kızlar malum 3 gün önce karnım seğirdi dedim dışardan bakınca attı durdu neyse o günden beri sol alt kasığımda içimde mısırlar patlıyor:) şimdi bile oluyordamar hareketide olsa çok güzel bir duygu çünkü bebeğin ilk hareketine çok benziyor
Hamile kaldığımdan beri rüyamda kayısı görüyordum az önce bir şey okudum rüyada kayısı görenin kızı olurmuşama ben erkek hissediyorum nasip bakalım inşallah sağlıklıdır kuzum bu arada oğlum sağdaydı, kız istiyorum diye düşünmeyin farketmez benim için erkek olsa da olur malum kıyafet alma derdimiz olmayacak
geçmiş olsun olur o baş ağrılarıGunaydin kızlar.daha yataktan çıkamadım.başım ağrıyor kızlar.sizde nevar ne yok biriniz gelip beni banyoya soksa keşke
Ay bende kaysi görmüştüm.bikacgun sonra hamile olduğumu ogrendim.dün gecede agactan.can erdiği aldım ama kütür kütür deyildi.yinede yedim. hayrolsun inşallah
Kizlar hepinize gunaydin. Yepyeni habadislerle karsinizdayim...
Bu sabah kontrolum vardi, dr dan ciktim otobusteyim ise gidiyorum bi yandan size yaziyorum...
Guzel arkadaslarim, bugun adetimin 16. Gunu... Yumurtam 15mm olmus. Dr son kontrolden bu yana gunde 1mm buyumus bu iyi dedi...
3gun sonraya yine kontrole cagirdi. Cts bakalim 18 olduysa igneni yapariz dedi. Bende dr hanim gecen gorustugumuzde 21 filan olmasi lazim aslinda demistiniz dedim ben beklemek istiyorum dedim. Tmm o zaman dedi...
Cts bakalim 18olmussa igneni yapmayalim. Sen ozr yine iliskide bulun kacirmayalim belki kendiliginden catlar dedi eger catlamamis olursa pzt bidaha gel o zmn buyufugu kadariyla igneni yapalim dedi. Durum bu kizkardeslerim...
Bi de sordum dr hanim dogal biseyler var mi bitkisel kur filan buyutmek icin dedim. Suda eritilen folik asit yazdikya sana o da buyumeye yardimci bunun disinda bi sey yok dedi. Peki dedim ama ben 10mm gordukten sonraki 5 gun adacayi ictim ve kesinlikle faydasi oldugunu dusunuyorum birakmicam bugun yine icicem...
Dualarinizdan beni eksik etmeyin, hepinizi cok seviyorum. Gelismeleri yine yazicam. Mutlu kalin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?