Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ye ye yaradın kuzuna canım dediğin arkadaş ile bizim malatya topiği car orda yazıştık 6 haftalık gebe değil mi gittiğim doktoru ve önerdiklerimi yazdım ama işte birinin çok beğendiğini birisi beğenmiyor dene bi dedim daha zaman çok
Canım benim az kaldı gerçek olacak o rüyan gercek olacak Allah I'n izni ile
Kuzum benim kıyamam biran önce geçer inşallah
Gel canı gel bizde seni özledik kolay gelsin
Güle güle kullan canım bebişin nasıl kuzu
Bu arada hiç mi iyi kaynana yok ya benimkide beni çıldırttı bizim mevzu isim bide anneme komşu olmam

cok saol canım...

siz nasılsınız , masallah buyuyosunuz sizde gun gun
büyüyoruz evet:) iyiyiz şükür, haftaya da kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum:)
darısı başına canım benim.
hoş geldin canım. allah kolaylık versin işlerinde.
inşallah canım:)
oh şükür canım. kuzucuğun gayet iyi artık kv yi de duyma. kendi kendine söylensin o.
bende hiç olmadı canım.
daha erken eğer 35 günde bir oluyorsan.
hayır olsun rüyan canım. inşallah gerçek olur:)
kıyamam ona yaa gaz meselesi çok zor oluyor.
her şeyi de yapmışsın canım. bazı çocuklar böyle gazlı oluyor ama geçiyor sonra.
sen de istemeden zayıflıyorsun ama iyice bitkin düşeceksin canım, beslenmene dikkat et.
Allah kolaylık versin işlerinde canım.
biz de seni bekliyoruz:)
güle güle otur canım.
kv için sabır diliyorum:) ilginç insanlar bunlar ya...

tamam canım baktım duzeltim. ben tahmini dogum a sati yazmisim
:52:

Tamam canım.tekrar h.olsun.

evet tam bi pko

Ben anneme komsuyum bir sene önce taşındım neyse bizim kv durumdan hiç memnun değil her fırsatta bize ev alacak kiradan kurtaracak falan filan neyle alacaksa neyse zaten çok görüşmüyoruz ben giderim genelde bugün oğlu ile geldi eşime diyo taşının burdan ben mutfaktayken ama sesi geliyo işime yakın diyo oda. Sonrada her zamanki isim mevzu biz çocuklarımıza yabancının ismini koymayız amcasının ismi olacakmış bebeğimizin ismi var dedim sadece çünkü bulunduğum ortam tartışılacak gibi değildi hala yok onun adı Fatih diyo ya kadın eşimde hafif gülümsedi ama bişey demedi. Onlar gidince elini karnıma koymuş Eren oğlum anne sinirlendimi diyo. Ya bide kv annen hazırlık yapıtımı bebeğe sanane kadın Valla bir gün fena tersleyecem az kaldı zaten her laf Batıyor bu aralar az kaldı yani kızlar.
Bu arada ohhhh yazdımda rahatladım

Son düzenleme:
Cnm usuluyle agzinin payini vermek lazimki tepene cikmasin iyice ben hiiiic gelenek boyle şeylere mesafeyi seviyeli olmayi severim benim karnimdakine isim diretecek kadar yuzgöz olamaz asla Allahtan esinde durumu idare edebiliyor sanirsam en önemlisi bu
Neyin kafasini yasiyor bu KV Ler bi anlasam

büyüyoruz evet:) iyiyiz şükür, haftaya da kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum:)
darısı başına canım benim.

aayyy ogunlerı görürüm inş
senın adınada cok sevındım nasıpse takıpteyım sızlerı,daha cınsıyetı ısmı dogumu cok seylerınızı paylasıcam nasıpse...

Kuzuuuummm uykusuz geceler başladı dimiiii allah kolaylik versin.ama maşallah ne kadar dikkatli,fedakar bir annesin.senin çocuğun olduğu için çok şanslı Rüzgar.Kv de anlamış sonunda istenmediğini çok şükür.sen de benim gibisin.ben de çileden çıkıyorum,sonra da vicdan yapıyorum.gerci sonra gene aynısını yapıyorum :) yine de allah yüreğimizden bu merhamet duygusunu almasın..

gule gule mis gibi oturun cnm.
kv yi de yolla bana. hazir alismisken onu da paylayayim. nedir bunlardan cektigimiz..

canim ya atlatırsın ins zayiflamana üzüldüm.
en kisa zamanda normale donersiniz ins allahım guc kuvvet versin sana canim benim

sagolun guzeller. insallah cabuknbiyer bu gaz donemi. Allah yardimcim olsun. saat 23:30 dan beri ayaktayim hala misal. daha uyuyacak da sipa ben de biraz yatacagim. tabi uyumaa nenkadar izin berirse. hep derdim ya gebe kalmakla bitmiyr bu is diye. ciddden gittikce buyuyormus insanin işi )

senin kv elime gecmesin. cart diye yirtarim onu
omur torpusu anam bunlar. haklarimizi nasil odeyecekler bakalim. merakla ve sabirla bekliyrm.

amin kuzum amin.
dogdugundan beri uyumuyrm ki cnm. yoksa o kadar kilo nasil gitsin.
tesekkur ederim kuzum guzel sozlerin icin. ama insan kendini (ya da ben boyleyim) kotu anne saniyr en ufak bir terslikte. arkadas bitmiyr bu hormonlar ve oyunlari.

Kiz sen 14 senelik evlisin yaa
Ayy Nasi bi duygu 14 sene
Bilmemm.iyi kötü birsürü ani arkaya dönüp bakınca bisuru yasanmislik sanki 14 değilde 4 yil gibi.zamanı iyi degerlendirin.cunki zaman herseyin ilaci oldada bi okadarda en acımasız şey.cunki avuçlarında kayıp gidiyor.tutamayirsun.

:)) canım o rüyan gerçek olacak bir gün inşaallah
:) ay o meyve de kabız yapıyor
Canım Allah yardımcınız olsun gazı ben iyi bilirim bebeğin hareketlenince azalacak canım bizimki 3 aylıkken şak diye gitti ben hep 3 aylık olsun bitecek diye söylerdim:) kendimi teselli ederdim:) gerçekten dua yerine geçmiş 3 aylık oldu benim sıpam dönmeye başladı gazı da bitti:) karnına masaj yapıyorsundur yapmıyorsan bebe yağıyla saat yönünde sürekli yap canım hani bir deterjan reklamı var ya kadınlar el sallarken ovma hareketiyle sallıyor:) benim elde öyle olmuştu akşama kadar masaj yapardım birde bacaklarını karnına doğru hafifçe ittir, senin yediğin içtiğin bence etkilemiyor ben yoğurt bile yememiştim gaz yapacak diye sonuç güçsüz düşmüştüm senin kadar vermedim ama 3 ayda 10 kilo gitmişti:) tabi ben çok tatlı yemiştim:) birde canım gaz sancısı yeni doğanda mide bağırsak hareketleri tam oluşmadığı için oluyor gaz sancısı, yüz üstü yatıncada gazı rahat çıkıyor canım senin gözetiminde deneyebilirsin, emerken uyuyor demiştin o arada gazını çıkarmıyorsan ondan da olabilir, aklıma gelenleri yazıyorum canım inşallah faydası olur, rezene denedin mi?
kolay gelsin canım
ohhh canım mis gibi oturun evinizde
tamam canım söylediysen gerek yok o zaman:)

ayyyyyyyyyyy şu kv leri bana gönderin siz bakın ben nasıl muma çeviriyorum onları

Günaydın herkeseeeee çok şükür gaz sıkıntımı hallettim :) dün rezene içtim ayyyy daha önce içseymişim saraçoğluna mail attım içebilirmiyim diye tamam derse artık içerim günde bir kere,çok sinirliyim birde affff afff engel olamıyorum

Kızlar malum 3 gün önce karnım seğirdi dedim dışardan bakınca attı durdu neyse o günden beri sol alt kasığımda içimde mısırlar patlıyor:) şimdi bile oluyor damar hareketide olsa çok güzel bir duygu çünkü bebeğin ilk hareketine çok benziyor

Hamile kaldığımdan beri rüyamda kayısı görüyordum az önce bir şey okudum rüyada kayısı görenin kızı olurmuş ama ben erkek hissediyorum nasip bakalım inşallah sağlıklıdır kuzum bu arada oğlum sağdaydı, kız istiyorum diye düşünmeyin farketmez benim için erkek olsa da olur malum kıyafet alma derdimiz olmayacak

Gunaydin kızlar.daha yataktan çıkamadım.başım ağrıyor kızlar.sizde nevar ne yok biriniz gelip beni banyoya soksa keşke

Ay bende kaysi görmüştüm.bikacgun sonra hamile olduğumu ogrendim.dün gecede agactan.can erdiği aldım ama kütür kütür deyildi.yinede yedim. hayrolsun inşallah

Gunaydin kızlar.daha yataktan çıkamadım.başım ağrıyor kızlar.sizde nevar ne yok biriniz gelip beni banyoya soksa keşke
geçmiş olsun olur o baş ağrıları

Ay bende kaysi görmüştüm.bikacgun sonra hamile olduğumu ogrendim.dün gecede agactan.can erdiği aldım ama kütür kütür deyildi.yinede yedim. hayrolsun inşallah

:) iki kere görmüştüm hayır canımda istemiyor öyle gördüm yani, sabah bebek cinsiyeti belirleme yöntemlerini okuyordum orda gördüm:))

Bebeğin cinsiyetinin belirlenmesindeki batıl inanışlar:))

Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk atar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.

40 günlük düşen çocuğun cinsiyeti belli olur. Erkek çocuk beyaz, kız çocuk siyah olur. Oğlan çocuğunun her yeri bellidir.

Kadın rüyasında altın ve salatalık görürse oğlan, kayısı görürse kız doğurur.

Kadın çok ekşi yerse kız doğurur, tatlı yerse oğlan doğurur.

Oğlan ana karnında, sağ tarafta; kız, sol tarafta durur.

Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.

Doğum esnasında; kız yukarı, oğlan aşağı bakar.

Kadın hamileyken güzelleşirse oğlan, çirkinleşirse kız doğurur. ?Oğlan bezer, kız bozar.? denir.

Kadının yüzü gözü çillenirse kız doğurur. Çiller geçsin diye çocuğun hiç kullanılmamış ve yıkanmamış beziyle doğum esnasında kadının yüzü silinir.

Kız oğlandan daha zor doğar.

Kız dokuz gün eksik doğar, ara ebe bunu; ?kız, eteği eksik ya? şeklinde ifade etmektedir. Oğlan çocuğu ise dokuz ay dokuz günde doğar.

Hamile kadın düz olarak durduğunda; arkası uzun olur, önü havaya kalkarsa kız doğurur, eteği yuvarlak durursa oğlan doğurur.

Çocuk yukarıda olursa oğlan, aşağıda olursa kız doğurur.

Kadının kalçaları büyük olursa kız doğurur.

Kadının hareketleri ağır olur, sürekli uyursa kız, hareketleri hafif olursa oğlan doğurur. Ara ebenin anlatısıyla; ?kız yükü tuz yükü, kızı taşımak zordur? şeklinde ifade edilmektedir.

Göğüslerin ucu siyahlanırsa kız, pembeleşirse oğlan doğar.

Pişirilen kelle ikiye ayrılır, başında saçak çıkarsa kız, dümdüz olursa oğlan doğurur.

Hamurun içerisine dikiş iğnesi konarak ateşte pişirilir, hamile kadına verilir. Önce iğne geçirecek yeri çıkarsa kadın kız doğurur, uç kısmı çıkarsa oğlan doğurur.

Kadın birinin altına makas, birinin altına bıçak konulan minderlerden hangisinin üzerine oturursa ona göre yorum yapılır. Makasa oturursa kız, bıçağa oturursa oğlan doğurur.

Kadın kız doğuracaksa, doğum esnasında göğsünün altı çöker, oğlan doğuracaksa dimdik kalır

Son düzenleme:
Kizlar hepinize gunaydin. Yepyeni habadislerle karsinizdayim...
Bu sabah kontrolum vardi, dr dan ciktim otobusteyim ise gidiyorum bi yandan size yaziyorum...
Guzel arkadaslarim, bugun adetimin 16. Gunu... Yumurtam 15mm olmus. Dr son kontrolden bu yana gunde 1mm buyumus bu iyi dedi...
3gun sonraya yine kontrole cagirdi. Cts bakalim 18 olduysa igneni yapariz dedi. Bende dr hanim gecen gorustugumuzde 21 filan olmasi lazim aslinda demistiniz dedim ben beklemek istiyorum dedim. Tmm o zaman dedi...
Cts bakalim 18olmussa igneni yapmayalim. Sen ozr yine iliskide bulun kacirmayalim belki kendiliginden catlar dedi eger catlamamis olursa pzt bidaha gel o zmn buyufugu kadariyla igneni yapalim dedi. Durum bu kizkardeslerim...
Bi de sordum dr hanim dogal biseyler var mi bitkisel kur filan buyutmek icin dedim. Suda eritilen folik asit yazdikya sana o da buyumeye yardimci bunun disinda bi sey yok dedi. Peki dedim ama ben 10mm gordukten sonraki 5 gun adacayi ictim ve kesinlikle faydasi oldugunu dusunuyorum birakmicam bugun yine icicem...
Dualarinizdan beni eksik etmeyin, hepinizi cok seviyorum. Gelismeleri yine yazicam. Mutlu kalin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok güzel bir haber bu, adaçayı kesinlikle işe yarıyor ve yumurtan geçen aya göre daha iyi büyümüş maşallah canım inşallah bu sefer tutar döllenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…