Bebeğin cinsiyetinin belirlenmesindeki batıl inanışlar:))
Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk atar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.
40 günlük düşen çocuğun cinsiyeti belli olur. Erkek çocuk beyaz, kız çocuk siyah olur. Oğlan çocuğunun her yeri bellidir.
Kadın rüyasında altın ve salatalık görürse oğlan, kayısı görürse kız doğurur.
Kadın çok ekşi yerse kız doğurur, tatlı yerse oğlan doğurur.
Oğlan ana karnında, sağ tarafta; kız, sol tarafta durur.
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.
Doğum esnasında; kız yukarı, oğlan aşağı bakar.
Kadın hamileyken güzelleşirse oğlan, çirkinleşirse kız doğurur. ?Oğlan bezer, kız bozar.? denir.
Kadının yüzü gözü çillenirse kız doğurur. Çiller geçsin diye çocuğun hiç kullanılmamış ve yıkanmamış beziyle doğum esnasında kadının yüzü silinir.
Kız oğlandan daha zor doğar.
Kız dokuz gün eksik doğar, ara ebe bunu; ?kız, eteği eksik ya? şeklinde ifade etmektedir. Oğlan çocuğu ise dokuz ay dokuz günde doğar.
Hamile kadın düz olarak durduğunda; arkası uzun olur, önü havaya kalkarsa kız doğurur, eteği yuvarlak durursa oğlan doğurur.
Çocuk yukarıda olursa oğlan, aşağıda olursa kız doğurur.
Kadının kalçaları büyük olursa kız doğurur.
Kadının hareketleri ağır olur, sürekli uyursa kız, hareketleri hafif olursa oğlan doğurur. Ara ebenin anlatısıyla; ?kız yükü tuz yükü, kızı taşımak zordur? şeklinde ifade edilmektedir.
Göğüslerin ucu siyahlanırsa kız, pembeleşirse oğlan doğar.
Pişirilen kelle ikiye ayrılır, başında saçak çıkarsa kız, dümdüz olursa oğlan doğurur.
Hamurun içerisine dikiş iğnesi konarak ateşte pişirilir, hamile kadına verilir. Önce iğne geçirecek yeri çıkarsa kadın kız doğurur, uç kısmı çıkarsa oğlan doğurur.
Kadın birinin altına makas, birinin altına bıçak konulan minderlerden hangisinin üzerine oturursa ona göre yorum yapılır. Makasa oturursa kız, bıçağa oturursa oğlan doğurur.
Kadın kız doğuracaksa, doğum esnasında göğsünün altı çöker, oğlan doğuracaksa dimdik kalır
Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk natar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.
40 günlük düşen çocuğun cinsiyeti belli olur. Erkek çocuk beyaz, kız çocuk siyah olur. Oğlan çocuğunun her yeri bellidir.
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.
Kadın hamileyken güzelleşirse oğlan, çirkinleşirse kız doğurur. ?Oğlan bezer, kız bozar.? denir.
Kadının yüzü gözü çillenirse kız doğurur. Çiller geçsin diye çocuğun hiç kullanılmamış ve yıkanmamış beziyle doğum esnasında kadının yüzü silinir.
Kız dokuz gün eksik doğar, ara ebe bunu; ?kız, eteği eksik ya? şeklinde ifade etmektedir. Oğlan çocuğu ise dokuz ay dokuz günde doğar.
Hamile kadın düz olarak durduğunda; arkası uzun olur, önü havaya kalkarsa kız doğurur, eteği yuvarlak durursa oğlan doğurur.
Kadının hareketleri ağır olur, sürekli uyursa kız, hareketleri hafif olursa oğlan doğurur. Ara ebenin anlatısıyla; ?kız yükü tuz yükü, kızı taşımak zordur? şeklinde ifade edilmektedir.
Pişirilen kelle ikiye ayrılır, başında saçak çıkarsa kız, dümdüz olursa oğlan doğurur.
Hamurun içerisine dikiş iğnesi konarak ateşte pişirilir, hamile kadına verilir. Önce iğne geçirecek yeri çıkarsa kadın kız doğurur, uç kısmı çıkarsa oğlan doğurur.
Kadın birinin altına makas, birinin altına bıçak konulan minderlerden hangisinin üzerine oturursa ona göre yorum yapılır. Makasa oturursa kız, bıçağa oturursa oğlan doğurur.
Kadın kız doğuracaksa, doğum esnasında göğsünün altı çöker, oğlan doğuracaksa dimdik kalır
geçmiş olsun olur o baş ağrıları
:) iki kere görmüştüm hayır canımda istemiyor öyle gördüm yani, sabah bebek cinsiyeti belirleme yöntemlerini okuyordum orda gördüm:))
:)) zaten batıl canım:) komik geliyor aslındaayy bunların cogunu duydum. ne derece dogru bilmiyorum ama bi kismi gercrk oluyr.
benim ablam a hep kizin olcak derler basenleri var haliyle popo buyuyor ama iki tane oglu oldu hehe..
Sağol tatlım.ayy bu ne kız ammada inanış varmış.gonlumdrki kız evlat ama önce hayırlısıni diliyorum tâbi.ALLAHİM GONLUMDEKINI HAYIRLISI ILE VER.HAKKİMDA HAYİRLİ OLANIDA GÖNLÜMDE VER.SEVDIR RABBIM.iste benim dua
günaydın canım neden yüzde bir olsun bence umut var ateşin bir tık yukarı bu aykızlar günaydın
benim ateş oturdu kalkmıyor ayyyy bu ay ne garip yahu tutma ihtimali %1 olan bir bebek için halen ateş ölçüyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
günaydın canım tablon nerde:)günaydın kızlarr...
cute canım bebegın kolık olmuş olabılır benım sıpamda da vardı hergün aynı saatte ağlamaya başlayıp hep aynı satte susuyordu omrum tükenmişti.Ben bunu kolık cd leri ile çözmüştüm eşimin benim teline o cd lerı yükleyip her gittiğim yerde di,nletiyorudm.Eelktrik süpürgesi, saç kurutma makşnesi ve aspiratör sesi de sakinleşmelerine yardımcı oluyor canım denemek istersen belki iyi gelebilir..gule gule mis gibi oturun cnm.
kv yi de yolla bana. hazir alismisken onu da paylayayim. nedir bunlardan cektigimiz..
sagolun guzeller. insallah cabuknbiyer bu gaz donemi. Allah yardimcim olsun. saat 23:30 dan beri ayaktayim hala misal. daha uyuyacak da sipa ben de biraz yatacagim. tabi uyumaa nenkadar izin berirse. hep derdim ya gebe kalmakla bitmiyr bu is diye. ciddden gittikce buyuyormus insanin işi)
senin kv elime gecmesin. cart diye yirtarim onu
omur torpusu anam bunlar. haklarimizi nasil odeyecekler bakalim. merakla ve sabirla bekliyrm.
amin kuzum amin.
dogdugundan beri uyumuyrm ki cnm. yoksa o kadar kilo nasil gitsin.
tesekkur ederim kuzum guzel sozlerin icin. ama insan kendini (ya da ben boyleyim) kotu anne saniyr en ufak bir terslikte. arkadas bitmiyr bu hormonlar ve oyunlari.
hadi gözün aydın kurtuldun şişkinlikten fıstık...Günaydın herkeseeeeeçok şükür gaz sıkıntımı hallettim :) dün rezene içtim ayyyy daha önce içseymişim saraçoğluna mail attım içebilirmiyim diye tamam derse artık içerim günde bir kere,çok sinirliyim birde affff afff engel olamıyorum
Kızlar malum 3 gün önce karnım seğirdi dedim dışardan bakınca attı durdu neyse o günden beri sol alt kasığımda içimde mısırlar patlıyor:) şimdi bile oluyordamar hareketide olsa çok güzel bir duygu çünkü bebeğin ilk hareketine çok benziyor
Hamile kaldığımdan beri rüyamda kayısı görüyordum az önce bir şey okudum rüyada kayısı görenin kızı olurmuşama ben erkek hissediyorum nasip bakalım inşallah sağlıklıdır kuzum bu arada oğlum sağdaydı, kız istiyorum diye düşünmeyin farketmez benim için erkek olsa da olur malum kıyafet alma derdimiz olmayacak
benim kız eksik değilde fazla dogmuştu 41+2 de doğum yaptımBebeğin cinsiyetinin belirlenmesindeki batıl inanışlar:))
Kız çocukla erkek çocuğun oynaması farklıdır. Kız çocuk kaynar, oğlan çocuk atar, oğlan öyle oynar ki kadını silkeler.
happymeal herşey yolunda görünüyor...bu ay göbüşün dolsun inş..Kizlar hepinize gunaydin. Yepyeni habadislerle karsinizdayim...
Bu sabah kontrolum vardi, dr dan ciktim otobusteyim ise gidiyorum bi yandan size yaziyorum...
Guzel arkadaslarim, bugun adetimin 16. Gunu... Yumurtam 15mm olmus. Dr son kontrolden bu yana gunde 1mm buyumus bu iyi dedi...
3gun sonraya yine kontrole cagirdi. Cts bakalim 18 olduysa igneni yapariz dedi. Bende dr hanim gecen gorustugumuzde 21 filan olmasi lazim aslinda demistiniz dedim ben beklemek istiyorum dedim. Tmm o zaman dedi...
Cts bakalim 18olmussa igneni yapmayalim. Sen ozr yine iliskide bulun kacirmayalim belki kendiliginden catlar dedi eger catlamamis olursa pzt bidaha gel o zmn buyufugu kadariyla igneni yapalim dedi. Durum bu kizkardeslerim...
Bi de sordum dr hanim dogal biseyler var mi bitkisel kur filan buyutmek icin dedim. Suda eritilen folik asit yazdikya sana o da buyumeye yardimci bunun disinda bi sey yok dedi. Peki dedim ama ben 10mm gordukten sonraki 5 gun adacayi ictim ve kesinlikle faydasi oldugunu dusunuyorum birakmicam bugun yine icicem...
Dualarinizdan beni eksik etmeyin, hepinizi cok seviyorum. Gelismeleri yine yazicam. Mutlu kalin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) canım o rüyan gerçek olacak bir gün inşaallah
:) ay o meyve de kabız yapıyor
Canım Allah yardımcınız olsun gazı ben iyi bilirimbebeğin hareketlenince azalacak canım bizimki 3 aylıkken şak diye gitti ben hep 3 aylık olsun bitecek diye söylerdim:) kendimi teselli ederdim:) gerçekten dua yerine geçmiş 3 aylık oldu benim sıpam dönmeye başladı gazı da bitti:) karnına masaj yapıyorsundur yapmıyorsan bebe yağıyla saat yönünde sürekli yap canım hani bir deterjan reklamı var ya kadınlar el sallarken ovma hareketiyle sallıyor:) benim elde öyle olmuştu akşama kadar masaj yapardım birde bacaklarını karnına doğru hafifçe ittir, senin yediğin içtiğin bence etkilemiyor ben yoğurt bile yememiştim gaz yapacak diye sonuç güçsüz düşmüştüm senin kadar vermedim ama 3 ayda 10 kilo gitmişti:) tabi ben çok tatlı yemiştim:) birde canım gaz sancısı yeni doğanda mide bağırsak hareketleri tam oluşmadığı için oluyor gaz sancısı, yüz üstü yatıncada gazı rahat çıkıyor canım senin gözetiminde deneyebilirsin, emerken uyuyor demiştin o arada gazını çıkarmıyorsan ondan da olabilir, aklıma gelenleri yazıyorum canım inşallah faydası olur, rezene denedin mi?
kolay gelsin canım
ohhh canım mis gibi oturun evinizde
tamam canım söylediysen gerek yok o zaman:)
ayyyyyyyyyyy şu kv leri bana gönderin siz bakın ben nasıl muma çeviriyorum onları
Gunaydin fistiklaaar...
Naber?? Kv.den cekenler size bol bol sabr diliyorum..Allah islah etsin ne diyeyim...
Eflos boran inssllah hayirlisiyla gonlunuzden gecen nasip olsun kizmi oglusmu ne olursa olsun eeen hayirli evlat olsun insallah..
Dun esimle konusuyorduk bide kizimiz olursa falan diye hayal kuruyordum esim bizim 3oglumuz olucak dedi saka karisik inan o an bi aglama geldi sanki gercekmis gibi kizim olmuycakmis gibi... sonra bi an bi silkeledim kendimi ne gozu doymaz insan evladiyim diye kizdim kendime ilk once sadece hamile kalayim baska bisey istemiyorum dedim sonra her 2sini tatmayi istiyoruz ama gercekten Rabbim ne hayirlisiysa nasil mutlu aile olucaksak eksiklik hiss etmeden yaslanicaksak oyle olalim Insallah..
Her kesin ailesine o bidircigi nasip etsin Insallahh
oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...Ben anneme komsuyum bir sene önce taşındım neyse bizim kv durumdan hiç memnun değil her fırsatta bize ev alacak kiradan kurtaracak falan filan neyle alacaksa neyse zaten çok görüşmüyoruz ben giderim genelde bugün oğlu ile geldi eşime diyo taşının burdan ben mutfaktayken ama sesi geliyo işime yakın diyo oda. Sonrada her zamanki isim mevzu biz çocuklarımıza yabancının ismini koymayız amcasının ismi olacakmış bebeğimizin ismi var dedim sadece çünkü bulunduğum ortam tartışılacak gibi değildi hala yok onun adı Fatih diyo ya kadın eşimde hafif gülümsedi ama bişey demedi. Onlar gidince elini karnıma koymuş Eren oğlum anne sinirlendimi diyo. Ya bide kv annen hazırlık yapıtımı bebeğe sanane kadın Valla bir gün fena tersleyecem az kaldı zaten her laf Batıyor bu aralar az kaldı yani kızlar.
Bu arada ohhhh yazdımda rahatladım
göreceksin canım.aayyy ogunlerı görürüm inş
senın adınada cok sevındım nasıpse takıpteyım sızlerı,daha cınsıyetı ısmı dogumu cok seylerınızı paylasıcam nasıpse...
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.gule gule mis gibi oturun cnm.
kv yi de yolla bana. hazir alismisken onu da paylayayim. nedir bunlardan cektigimiz..
sagolun guzeller. insallah cabuknbiyer bu gaz donemi. Allah yardimcim olsun. saat 23:30 dan beri ayaktayim hala misal. daha uyuyacak da sipa ben de biraz yatacagim. tabi uyumaa nenkadar izin berirse. hep derdim ya gebe kalmakla bitmiyr bu is diye. ciddden gittikce buyuyormus insanin işi)
senin kv elime gecmesin. cart diye yirtarim onu
omur torpusu anam bunlar. haklarimizi nasil odeyecekler bakalim. merakla ve sabirla bekliyrm.
amin kuzum amin.
dogdugundan beri uyumuyrm ki cnm. yoksa o kadar kilo nasil gitsin.
tesekkur ederim kuzum guzel sozlerin icin. ama insan kendini (ya da ben boyleyim) kotu anne saniyr en ufak bir terslikte. arkadas bitmiyr bu hormonlar ve oyunlari.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.Günaydın herkeseeeeeçok şükür gaz sıkıntımı hallettim :) dün rezene içtim ayyyy daha önce içseymişim saraçoğluna mail attım içebilirmiyim diye tamam derse artık içerim günde bir kere,çok sinirliyim birde affff afff engel olamıyorum
Kızlar malum 3 gün önce karnım seğirdi dedim dışardan bakınca attı durdu neyse o günden beri sol alt kasığımda içimde mısırlar patlıyor:) şimdi bile oluyordamar hareketide olsa çok güzel bir duygu çünkü bebeğin ilk hareketine çok benziyor
Hamile kaldığımdan beri rüyamda kayısı görüyordum az önce bir şey okudum rüyada kayısı görenin kızı olurmuşama ben erkek hissediyorum nasip bakalım inşallah sağlıklıdır kuzum bu arada oğlum sağdaydı, kız istiyorum diye düşünmeyin farketmez benim için erkek olsa da olur malum kıyafet alma derdimiz olmayacak
günaydın canım. geçmiş olsun.Gunaydin kızlar.daha yataktan çıkamadım.başım ağrıyor kızlar.sizde nevar ne yok biriniz gelip beni banyoya soksa keşke
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.Kizlar hepinize gunaydin. Yepyeni habadislerle karsinizdayim...
Bu sabah kontrolum vardi, dr dan ciktim otobusteyim ise gidiyorum bi yandan size yaziyorum...
Guzel arkadaslarim, bugun adetimin 16. Gunu... Yumurtam 15mm olmus. Dr son kontrolden bu yana gunde 1mm buyumus bu iyi dedi...
3gun sonraya yine kontrole cagirdi. Cts bakalim 18 olduysa igneni yapariz dedi. Bende dr hanim gecen gorustugumuzde 21 filan olmasi lazim aslinda demistiniz dedim ben beklemek istiyorum dedim. Tmm o zaman dedi...
Cts bakalim 18olmussa igneni yapmayalim. Sen ozr yine iliskide bulun kacirmayalim belki kendiliginden catlar dedi eger catlamamis olursa pzt bidaha gel o zmn buyufugu kadariyla igneni yapalim dedi. Durum bu kizkardeslerim...
Bi de sordum dr hanim dogal biseyler var mi bitkisel kur filan buyutmek icin dedim. Suda eritilen folik asit yazdikya sana o da buyumeye yardimci bunun disinda bi sey yok dedi. Peki dedim ama ben 10mm gordukten sonraki 5 gun adacayi ictim ve kesinlikle faydasi oldugunu dusunuyorum birakmicam bugun yine icicem...
Dualarinizdan beni eksik etmeyin, hepinizi cok seviyorum. Gelismeleri yine yazicam. Mutlu kalin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günaydın
benim ateş oturdu kalkmıyor ayyyy bu ay ne garip yahu tutma ihtimali %1 olan bir bebek için halen ateş ölçüyorum
günaydın canım.günaydın kızlarr...
ayy bak doğru saç kurutma makinasıda çalıştırmıştıkcute canım bebegın kolık olmuş olabılır benım sıpamda da vardı hergün aynı saatte ağlamaya başlayıp hep aynı satte susuyordu omrum tükenmişti.Ben bunu kolık cd leri ile çözmüştüm eşimin benim teline o cd lerı yükleyip her gittiğim yerde di,nletiyorudm.Eelktrik süpürgesi, saç kurutma makşnesi ve aspiratör sesi de sakinleşmelerine yardımcı oluyor canım denemek istersen belki iyi gelebilir..
hadi gözün aydın kurtuldun şişkinlikten fıstık...
inş kızın olur bıcır bıcır seversin onu
rüyalar genelde tutuyor ....
benim kız eksik değilde fazla dogmuştu 41+2 de doğum yaptım
hiç çirkinleşmedim
ama basenlerim kilo almıştı...
banada ebe söylemişti kalp atış hızı yavaşsa erkek hızlıysa kız olur diye...
herkes gönlünde yatan yavruya kavuşsun inş
happymeal herşey yolunda görünüyor...bu ay göbüşün dolsun inş..
sağol canım amin:) ayy niye ağladın canım:) hormonlar yok mu:) aynen canım aç gözlü olmamak lazım evlat hasreti çekenler varken cinsiyet derdine düşmekten utanıyorum şahsenGunaydin fistiklaaar...
Naber?? Kv.den cekenler size bol bol sabr diliyorum..Allah islah etsin ne diyeyim...
Eflos boran inssllah hayirlisiyla gonlunuzden gecen nasip olsun kizmi oglusmu ne olursa olsun eeen hayirli evlat olsun insallah..
Dun esimle konusuyorduk bide kizimiz olursa falan diye hayal kuruyordum esim bizim 3oglumuz olucak dedi saka karisik inan o an bi aglama geldi sanki gercekmis gibi kizim olmuycakmis gibi... sonra bi an bi silkeledim kendimi ne gozu doymaz insan evladiyim diye kizdim kendime ilk once sadece hamile kalayim baska bisey istemiyorum dedim sonra her 2sini tatmayi istiyoruz ama gercekten Rabbim ne hayirlisiysa nasil mutlu aile olucaksak eksiklik hiss etmeden yaslanicaksak oyle olalim Insallah..
inşallah çabuk geçer canım, eylülde yazmış saç kurutma makinası elektrik süpürgesi seside rahatlatıyorbunlarinda hepsini yapirm cnm. kismet gececk insallah
günaydın canım.Gunaydin fistiklaaar...
yükselmeyi sevdim:)canlar benim ateş biraz yükseldi http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
yorum yaparsanız sevinirim
canım hala oluyor:) evet ne yapsınlar ultrason yokmuş:)oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...
göreceksin canım.
inşallah bizler de senin yanındayız her şeyimizi birlikte yaşayacağız:)
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.
yazık onlara bağırsakları tam gelişmediği için tembeller. annelik zor zanaat, hakları ödenmez annelerin.
annen biraz ilgilensin de uyu canım yarım saat bile uyusan sana faydası olacaktır.
sen bu kadar bitkin düşersen bebeğine de maximum faydalı olamazsın.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.
ümit etmek istemediğim için de belirtilere takılmak istememiştim. o da iki üç gün sürmüştü:)
rüyan hayır olsun canım. inşallah hayırlı evlat olur.
günaydın canım. geçmiş olsun.
ay çok güldüm bazılarına:)
insanlar eskiden ne kadar çaresiz durumdaymışlar sonucunu çıkardım:)
şimdi ise bir kaç ay sonra öğreniyorsun cinsiyeti:)
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.
o vakte kadar inşallah yumurta daha da çok büyüyecek veeeeeee bebek gelecekkk:)))
günaydın canım.
canlar benim ateş biraz yükseldi http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
ayşem sen ne güzel yüreklisin.Kuzuumm 2 haneli rakamlara düşmüşsün.Muhtemel doğumuna 99 gün kalmıışşşş
Zaman ne kadar çabuk geçiyoo,dün gibi aklımda haberi verdiğin gün.Üstünden yaklaşık 5 ay geçmiş vay bee
Dora'yı çok merak etmeye başladımmmm
ah kuzum kıyamam sana.cok bakamiyrm sizlere. sabaha kadar uyumadim yine. aksam uzeri de 1 saat ancak uyuyabildim. gece 12 den beri ayaktayim. oglum bugun cok zorlandi. birsey oldu diye cok korktum. o kadar gazli ki catlayacak sandim. aglamaktan sesi gitti yavrumun. annem Allahtan yanimdaydi. battaniyesiyle kundak gihi sarip baya ugrasti ve sukur tum gazini cikardi. Allahim nasil birikmis kuzumun icinde. simdi biraz uyudu da ben de rahatladim. cok sukur. ne zormus bu gaz meselesi. yedigim herseye dikkat ediyrm. usutmuyrm. ruzgarin ayaklarini hep sicak tutuyrm. gaz surubunu veriyrm. ayak alina ve karnina aci elma yagi suruyrm. daha ne yapacagimi sastim kaldim.
dogum oncesi kilomunda altina inmeye baslamisim. kilo gidisim baya hizli. bu da vucudumu gucsuz birakiyr sanirim. hem uykusuzuluk hem kilo gidisi hem lohusalik kanamasi... insallah kazasiz belasiz atlatirim bu donemi.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.malum çok yoğunum kızlar bu hafta dosya girmemde son hafta ve yetiştirmek için gece 1 lere kadar dosya giriyorum, okuduğum kadarıyla bi sorun görünmüyorşu işleri bi bitirsem de sizinle sohbet etsem diye 4 gözle bekliyorum
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.Nasılsıniz kızlar hepinizi çok özledim. Badana işimiz bitti dün annem kardesim temizlik yaptı çok şükür işler bitti bende dantelleri kristal takımlarını yıkayıp yerlestiriyorum yavaş yavaş.kv herseye maydanozluga devam ediyor dün annemleri cildirtti temizlik yaparlarken çok kıskanç bir kadın
ya bunlar ne biçim insanlar.Ben anneme komsuyum bir sene önce taşındım neyse bizim kv durumdan hiç memnun değil her fırsatta bize ev alacak kiradan kurtaracak falan filan neyle alacaksa neyse zaten çok görüşmüyoruz ben giderim genelde bugün oğlu ile geldi eşime diyo taşının burdan ben mutfaktayken ama sesi geliyo işime yakın diyo oda. Sonrada her zamanki isim mevzu biz çocuklarımıza yabancının ismini koymayız amcasının ismi olacakmış bebeğimizin ismi var dedim sadece çünkü bulunduğum ortam tartışılacak gibi değildi hala yok onun adı Fatih diyo ya kadın eşimde hafif gülümsedi ama bişey demedi. Onlar gidince elini karnıma koymuş Eren oğlum anne sinirlendimi diyo. Ya bide kv annen hazırlık yapıtımı bebeğe sanane kadın Valla bir gün fena tersleyecem az kaldı zaten her laf Batıyor bu aralar az kaldı yani kızlar.
Bu arada ohhhh yazdımda rahatladım
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.Günaydın herkeseeeeeçok şükür gaz sıkıntımı hallettim :) dün rezene içtim ayyyy daha önce içseymişim saraçoğluna mail attım içebilirmiyim diye tamam derse artık içerim günde bir kere,çok sinirliyim birde affff afff engel olamıyorum
hiç öyle düşünme.kızlar günaydın
wooooooow eylül yap bi test kuzum.canlar benim ateş biraz yükseldi http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
Günaydın kızlarr nasılsınız ?
p.tesi fakülteye prof. dr. a gittim sonuçlarımı gösterdim infeksiyon hastalıkları dr.nun raporunuda okudu tmm bir sıkıntı yok senin kafanı karıştıran doktorların dedi.kafana takma sıkıntı yok. rahatladım ama hep bu kuşku biraz da olsa içimde olacakbebeğime baktı 26mm 9+4 görünüo kollarını dikmiş havaya maşallah Allah ım isteyen herkese yaşatsın..
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için iiki varsınız
duha canımm çooooookkk sevindim tebrik ediyorum Allah tamamını erdirsin sağlıcakla inş
Canım epey araştırdım günde iki fincan içilebiliyormuş marankinin kitabı var orda da içilmeyecekler listesinde yok saraçoğluna mail attım bakalım ne diyecek cevap gelene kadar içimiycem zaten çünkü rahatladım:)ayşem sen ne güzel yüreklisin.
az kaldı evet ama ben de en çok ankaraya geldiğim sene seni ya koca bir göbekle ya da kucağında minik bebeğinle hayal ettiğimde heyecanlanıyorum.
sen de bu güzel haberi vereceksin. yaramaz sevimli bıcır bıcır bi bebeğin olacak. hep aklımdasın canım benim.
ah kuzum kıyamam sana.
erkek bebekler gazlı olur baya.
az kaldı bir kaç ay sonra gülücükleri olucak gaz olayı biticek tamamen.
sana güç diliyorum allahtan.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.
kızının haberine de az kaldı
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.
ya bunlar ne biçim insanlar.
sanane isminden cisminden.
Erenimiz olcak bizim
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.
ben ıhlamur ve çok çok açık çay hariç bir şey içilmez biliyorum.
hiç öyle düşünme.
biz burda neler gördük duyduk.
wooooooow eylül yap bi test kuzum.
heyecanlandım vallaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?