Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayy bunların cogunu duydum. ne derece dogru bilmiyorum ama bi kismi gercrk oluyr.
benim ablam a hep kizin olcak derler basenleri var haliyle popo buyuyor ama iki tane oglu oldu hehe..

geçmiş olsun olur o baş ağrıları

:) iki kere görmüştüm hayır canımda istemiyor öyle gördüm yani, sabah bebek cinsiyeti belirleme yöntemlerini okuyordum orda gördüm:))

Sağol tatlım.ayy bu ne kız ammada inanış varmış.gonlumdrki kız evlat ama önce hayırlısıni diliyorum tâbi.ALLAHİM GONLUMDEKINI HAYIRLISI ILE VER.HAKKİMDA HAYİRLİ OLANIDA GÖNLÜMDE VER.SEVDIR RABBIM.iste benim dua

Son düzenleme:
ayy bunların cogunu duydum. ne derece dogru bilmiyorum ama bi kismi gercrk oluyr.
benim ablam a hep kizin olcak derler basenleri var haliyle popo buyuyor ama iki tane oglu oldu hehe..
:)) zaten batıl canım:) komik geliyor aslında

evet acayip inanışlar:) amin canım duana önce sağlıklı olsunlar

cute canım bebegın kolık olmuş olabılır benım sıpamda da vardı hergün aynı saatte ağlamaya başlayıp hep aynı satte susuyordu omrum tükenmişti.Ben bunu kolık cd leri ile çözmüştüm eşimin benim teline o cd lerı yükleyip her gittiğim yerde di,nletiyorudm.Eelktrik süpürgesi, saç kurutma makşnesi ve aspiratör sesi de sakinleşmelerine yardımcı oluyor canım denemek istersen belki iyi gelebilir..
hadi gözün aydın kurtuldun şişkinlikten fıstık...
inş kızın olur bıcır bıcır seversin onu
rüyalar genelde tutuyor ....
benim kız eksik değilde fazla dogmuştu 41+2 de doğum yaptım
hiç çirkinleşmedim
ama basenlerim kilo almıştı...
banada ebe söylemişti kalp atış hızı yavaşsa erkek hızlıysa kız olur diye...
herkes gönlünde yatan yavruya kavuşsun inş
happymeal herşey yolunda görünüyor...bu ay göbüşün dolsun inş..

Gunaydin fistiklaaar...
Naber?? Kv.den cekenler size bol bol sabr diliyorum..Allah islah etsin ne diyeyim...
Eflos boran inssllah hayirlisiyla gonlunuzden gecen nasip olsun kizmi oglusmu ne olursa olsun eeen hayirli evlat olsun insallah..
Dun esimle konusuyorduk bide kizimiz olursa falan diye hayal kuruyordum esim bizim 3oglumuz olucak dedi saka karisik inan o an bi aglama geldi sanki gercekmis gibi kizim olmuycakmis gibi... sonra bi an bi silkeledim kendimi ne gozu doymaz insan evladiyim diye kizdim kendime ilk once sadece hamile kalayim baska bisey istemiyorum dedim sonra her 2sini tatmayi istiyoruz ama gercekten Rabbim ne hayirlisiysa nasil mutlu aile olucaksak eksiklik hiss etmeden yaslanicaksak oyle olalim Insallah..
Her kesin ailesine o bidircigi nasip etsin Insallahh

bunlarinda hepsini yapirm cnm. kismet gececk insallah

canım insanız işte isteklerimiz bitmiyor kızma kendine farklı cinsiyetten çocuğu olmasını herkes ister
..duana canı gönülden amin diyorum ....

oyyy sende de var bir tane deseneee... Allah bu kv lere akıl fikir versin. sizlere de sabır...
aayyy ogunlerı görürüm inş
senın adınada cok sevındım nasıpse takıpteyım sızlerı,daha cınsıyetı ısmı dogumu cok seylerınızı paylasıcam nasıpse...
göreceksin canım.
inşallah bizler de senin yanındayız her şeyimizi birlikte yaşayacağız:)
kendi kendine az hareket etmeye başlasın geçer canım.
yazık onlara bağırsakları tam gelişmediği için tembeller. annelik zor zanaat, hakları ödenmez annelerin.
annen biraz ilgilensin de uyu canım yarım saat bile uyusan sana faydası olacaktır.
sen bu kadar bitkin düşersen bebeğine de maximum faydalı olamazsın.
ben bu mısır patlağını yumurtadan üç gün sonra yaşamıştım:) hatta buraya da yazdım.
ümit etmek istemediğim için de belirtilere takılmak istememiştim. o da iki üç gün sürmüştü:)
rüyan hayır olsun canım. inşallah hayırlı evlat olur.
Gunaydin kızlar.daha yataktan çıkamadım.başım ağrıyor kızlar.sizde nevar ne yok biriniz gelip beni banyoya soksa keşke
günaydın canım. geçmiş olsun.
ay çok güldüm bazılarına:)
insanlar eskiden ne kadar çaresiz durumdaymışlar sonucunu çıkardım:)
şimdi ise bir kaç ay sonra öğreniyorsun cinsiyeti:)
çok sevindim canım. doktorun da anlayışla karşılaşmış süper.
o vakte kadar inşallah yumurta daha da çok büyüyecek veeeeeee bebek gelecekkk:)))
kızlar günaydın
benim ateş oturdu kalkmıyor ayyyy bu ay ne garip yahu tutma ihtimali %1 olan bir bebek için halen ateş ölçüyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

günaydın kızlarr...
günaydın canım.

ayy bak doğru saç kurutma makinasıda çalıştırmıştık kolik albümü vardı nette indirmiştim bende:) işte batıl inanç canım ya tutarsa:) gönlümden sağlıklı hayırlı bir evlat daha geçiyor
sağol canım amin:) ayy niye ağladın canım:) hormonlar yok mu:) aynen canım aç gözlü olmamak lazım evlat hasreti çekenler varken cinsiyet derdine düşmekten utanıyorum şahsen
bunlarinda hepsini yapirm cnm. kismet gececk insallah
inşallah çabuk geçer canım, eylülde yazmış saç kurutma makinası elektrik süpürgesi seside rahatlatıyor

Günaydın kızlarr nasılsınız ?
p.tesi fakülteye prof. dr. a gittim sonuçlarımı gösterdim infeksiyon hastalıkları dr.nun raporunuda okudu tmm bir sıkıntı yok senin kafanı karıştıran doktorların dedi.kafana takma sıkıntı yok. rahatladım ama hep bu kuşku biraz da olsa içimde olacak bebeğime baktı 26mm 9+4 görünüo kollarını dikmiş havaya maşallah Allah ım isteyen herkese yaşatsın..

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için iiki varsınız

duha canımm çooooookkk sevindim tebrik ediyorum Allah tamamını erdirsin sağlıcakla inş

günaydın canım.
aynı şey bende de oldu. eşim erke olacak ben hissediyorum dedikçe içimden hep reddettim bazen ağlayasım geldi.
sebebini de bilmiyorum. içim kız istiyormuş demek ki:)
bilinç altımda kız bebek yatıyormuş meğer öğrenmiş oldum.
ama şimdi alıştım erkek de olsa kız da olsa fark etmez dedim, rahatladım:)
insanoğlu bazen doyumsuzluğunu yaşıyor ama mantık çerçevesinde buna dur demek gerekiyor.
allaha şükür bu mantık da bizlerde var:)
canlar benim ateş biraz yükseldi http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
yorum yaparsanız sevinirim
yükselmeyi sevdim:)
test yapsan çıkar artık.

canım hala oluyor:) evet ne yapsınlar ultrason yokmuş:)

canım bence ateşin çok güzel bir test yapsana

ayşem sen ne güzel yüreklisin.
az kaldı evet ama ben de en çok ankaraya geldiğim sene seni ya koca bir göbekle ya da kucağında minik bebeğinle hayal ettiğimde heyecanlanıyorum.
sen de bu güzel haberi vereceksin. yaramaz sevimli bıcır bıcır bi bebeğin olacak. hep aklımdasın canım benim.
ah kuzum kıyamam sana.
erkek bebekler gazlı olur baya.
az kaldı bir kaç ay sonra gülücükleri olucak gaz olayı biticek tamamen.
sana güç diliyorum allahtan.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.
kızının haberine de az kaldı
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.
ya bunlar ne biçim insanlar.
sanane isminden cisminden.
Erenimiz olcak bizim
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.
ben ıhlamur ve çok çok açık çay hariç bir şey içilmez biliyorum.
kızlar günaydın
benim ateş oturdu kalkmıyor ayyyy bu ay ne garip yahu tutma ihtimali %1 olan bir bebek için halen ateş ölçüyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
hiç öyle düşünme.
biz burda neler gördük duyduk.
wooooooow eylül yap bi test kuzum.
heyecanlandım vallaaaaaaa.

çok şükür gözün aydın canım kuzunada maşaallah

Canım epey araştırdım günde iki fincan içilebiliyormuş marankinin kitabı var orda da içilmeyecekler listesinde yok saraçoğluna mail attım bakalım ne diyecek cevap gelene kadar içimiycem zaten çünkü rahatladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…