Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet iyi yapmışsın. ne olur ne olmaz.

saolun kizlar.

eylulum. cnm. kolkk oldugunu sanmiurm. cunku belli saatlerde degil aglamasi. gun icinde digisiyr. sirtina vurarak masaj yaprak cikarttiriyrm. o zaman rahatliyr. guluyor ) baya kipkirmizi oluyr ama sanci gelince.

sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...

canım hala oluyor:) evet ne yapsınlar ultrason yokmuş:)

canım bence ateşin çok güzel bir test yapsana

ayy nasıl heyecanlandım kızlar sanki test yaptımda çizgi bekliyorum gibi heyecan bastı
şimid okuldayım yarın sabahda ateşim düşmezse testi yaparım ve inş.güzel haber getirirm size ..:18::18::18::18::18::18:

saolun kizlar.

eylulum. cnm. kolkk oldugunu sanmiurm. cunku belli saatlerde degil aglamasi. gun icinde digisiyr. sirtina vurarak masaj yaprak cikarttiriyrm. o zaman rahatliyr. guluyor ) baya kipkirmizi oluyr ama sanci gelince.

tamam canım o zman şimdilik masajla filan idare edeceksin.Başka bir yöntem olursa yazarım yine....

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım :)

yarın kont. var nesdoş bakalım bizim ki gösterecek mi gösterirse kesin belli olur artık

ayyy yarına kadar çatlarım inşallah pozitif olur canım pek ümitliyim

ayyy yarına kadar çatlarım inşallah pozitif olur canım pek ümitliyim

eflalim canım inş pozitif olur bende yarınki ateşi heyecanla bekliyorummm:18::18::18::18::18:
bugun ateş ölçer sinyal sesi verene kalbim yerinden fırlayacaktı inan .....

Son düzenleme:
buzuki orhan kolik albümü bu bir dinlet istersen belki işe yarar

http://www.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0
bu ne kız hiç duymadım bu ismi :)))
açılmadı da link meraktan ölecğm:)
saolun kizlar.

oyyy kuzummm.. gözümün önüne geldi ıkınıp büzülüp kıpkırmızı olmasıııı....

Kızlar albüme oğlumun ıltrason fotosuyla şimdi kini koydum fark var mı sizcede:) tezlere taktım kafayı

saol kuzum.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar catlamismi yumurtam adetimin 24.gunu en yuksek bugun olctum 36,5
iki gun sonra kesin konusuruz.ama 23.gun yumurta catlamis buyuk ihtimal.

eflalim canım inş pozitif olur bende yarınki ateşi heyecanla bekliyorummm:18::18::18::18::18:
bugun ateş ölçer sinyal sesi verene kalbim yerinden fırlayacaktı inan .....
:)) ayy canım bilirim o duyguyu rüyanda bile ateş ölçersin
bu ne kız hiç duymadım bu ismi :)))
açılmadı da link meraktan ölecğm:)

oyyy kuzummm.. gözümün önüne geldi ıkınıp büzülüp kıpkırmızı olmasıııı....

canım başka link atayım malum o site kapalı

ayy sabırsızlıkla bekliyorum sonucu:))
Kızlar albüme oğlumun ıltrason fotosuyla şimdi kini koydum fark var mı sizcede:) tezlere taktım kafayı
sağdaki belli olmuyor hiç.
hangi teze taktın kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…