çok şükür gözün aydın canım kuzunada maşaallah
saol canım inş senin nasıl gidio ?
Canım epey araştırdım günde iki fincan içilebiliyormuş marankinin kitabı var orda da içilmeyecekler listesinde yok saraçoğluna mail attım bakalım ne diyecek cevap gelene kadar içimiycem zaten çünkü rahatladım:)
evet iyi yapmışsın. ne olur ne olmaz.
sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...Günaydın kızlarr nasılsınız ?
p.tesi fakülteye prof. dr. a gittim sonuçlarımı gösterdim infeksiyon hastalıkları dr.nun raporunuda okudu tmm bir sıkıntı yok senin kafanı karıştıran doktorların dedi.kafana takma sıkıntı yok. rahatladım ama hep bu kuşku biraz da olsa içimde olacakbebeğime baktı 26mm 9+4 görünüo kollarını dikmiş havaya maşallah Allah ım isteyen herkese yaşatsın..
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için iiki varsınız
duha canımm çooooookkk sevindim tebrik ediyorum Allah tamamını erdirsin sağlıcakla inş
günaydın canım.
aynı şey bende de oldu. eşim erke olacak ben hissediyorum dedikçe içimden hep reddettim bazen ağlayasım geldi.
sebebini de bilmiyorum. içim kız istiyormuş demek ki:)
bilinç altımda kız bebek yatıyormuş meğer öğrenmiş oldum.
ama şimdi alıştım erkek de olsa kız da olsa fark etmez dedim, rahatladım:)
insanoğlu bazen doyumsuzluğunu yaşıyor ama mantık çerçevesinde buna dur demek gerekiyor.
allaha şükür bu mantık da bizlerde var:)
yükselmeyi sevdim:)
test yapsan çıkar artık.
canım hala oluyor:) evet ne yapsınlar ultrason yokmuş:)
canım bence ateşin çok güzel bir test yapsana
ayşem sen ne güzel yüreklisin.
az kaldı evet ama ben de en çok ankaraya geldiğim sene seni ya koca bir göbekle ya da kucağında minik bebeğinle hayal ettiğimde heyecanlanıyorum.
sen de bu güzel haberi vereceksin. yaramaz sevimli bıcır bıcır bi bebeğin olacak. hep aklımdasın canım benim.
ah kuzum kıyamam sana.
erkek bebekler gazlı olur baya.
az kaldı bir kaç ay sonra gülücükleri olucak gaz olayı biticek tamamen.
sana güç diliyorum allahtan.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.
kızının haberine de az kaldı
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.
ya bunlar ne biçim insanlar.
sanane isminden cisminden.
Erenimiz olcak bizim
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.
ben ıhlamur ve çok çok açık çay hariç bir şey içilmez biliyorum.
hiç öyle düşünme.
biz burda neler gördük duyduk.
wooooooow eylül yap bi test kuzum.
heyecanlandım vallaaaaaaa.
saolun kizlar.
eylulum. cnm. kolkk oldugunu sanmiurm. cunku belli saatlerde degil aglamasi. gun icinde digisiyr. sirtina vurarak masaj yaprak cikarttiriyrm. o zaman rahatliyr. guluyor) baya kipkirmizi oluyr ama sanci gelince.
sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...
ayy nasıl heyecanlandım kızlar sanki test yaptımda çizgi bekliyorum gibi heyecan bastı
şimid okuldayım yarın sabahda ateşim düşmezse testi yaparım ve inş.güzel haber getirirm size ..:18::18::18::18::18::18:
tamam canım o zman şimdilik masajla filan idare edeceksin.Başka bir yöntem olursa yazarım yine....
ayşem sen ne güzel yüreklisin.
az kaldı evet ama ben de en çok ankaraya geldiğim sene seni ya koca bir göbekle ya da kucağında minik bebeğinle hayal ettiğimde heyecanlanıyorum.
sen de bu güzel haberi vereceksin. yaramaz sevimli bıcır bıcır bi bebeğin olacak. hep aklımdasın canım benim.
ah kuzum kıyamam sana.
erkek bebekler gazlı olur baya.
az kaldı bir kaç ay sonra gülücükleri olucak gaz olayı biticek tamamen.
sana güç diliyorum allahtan.
ayy sosyal hadi bitsin işlerin.
kızının haberine de az kaldı
sağlıkla otur güzelim. kv de tam cadı haaaa.
ya bunlar ne biçim insanlar.
sanane isminden cisminden.
Erenimiz olcak bizim
kuzum rezeneyi bilemedim içilir mi.
ben ıhlamur ve çok çok açık çay hariç bir şey içilmez biliyorum.
hiç öyle düşünme.
biz burda neler gördük duyduk.
wooooooow eylül yap bi test kuzum.
heyecanlandım vallaaaaaaa.
sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...
ayy nasıl heyecanlandım kızlar sanki test yaptımda çizgi bekliyorum gibi heyecan bastı
şimid okuldayım yarın sabahda ateşim düşmezse testi yaparım ve inş.güzel haber getirirm size ..:18::18::18::18::18::18:
tamam canım o zman şimdilik masajla filan idare edeceksin.Başka bir yöntem olursa yazarım yine....
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar catlamismi yumurtam adetimin 24.gunu en yuksek bugun olctum 36,5
Dün çatlamış olabilir
Ay insallah yoksa ben catlicambugunde iliski olsunmu kizlar
ayyy yarına kadar çatlarıminşallah pozitif olur canım pek ümitliyim
bu ne kız hiç duymadım bu ismi :)))buzuki orhan kolik albümü bu bir dinlet istersen belki işe yarar
http://www.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0
oyyy kuzummm.. gözümün önüne geldi ıkınıp büzülüp kıpkırmızı olmasıııı....saolun kizlar.
eylulum. cnm. kolkk oldugunu sanmiurm. cunku belli saatlerde degil aglamasi. gun icinde digisiyr. sirtina vurarak masaj yaprak cikarttiriyrm. o zaman rahatliyr. guluyor) baya kipkirmizi oluyr ama sanci gelince.
saol kuzum.sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...
iki gun sonra kesin konusuruz.ama 23.gun yumurta catlamis buyuk ihtimal.http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar catlamismi yumurtam adetimin 24.gunu en yuksek bugun olctum 36,5
:)) ayy canım bilirim o duyguyu rüyanda bile ateş ölçersineflalim canım inş pozitif olur bende yarınki ateşi heyecanla bekliyorummm:18::18::18::18::18:
bugun ateş ölçer sinyal sesi verene kalbim yerinden fırlayacaktı inan .....
bu ne kız hiç duymadım bu ismi :)))
açılmadı da link meraktan ölecğm:)
oyyy kuzummm.. gözümün önüne geldi ıkınıp büzülüp kıpkırmızı olmasıııı....
ayy sabırsızlıkla bekliyorum sonucu:))sorun olmadığını sevındım canım gözün aydın...
sağdaki belli olmuyor hiç.Kızlar albüme oğlumun ıltrason fotosuyla şimdi kini koydum fark var mı sizcede:) tezlere taktım kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?