- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Canım garantile olsun ilişki, dün olmuşmuydu ve önce ki gün
Ablalarim kardeslerim Allah (c.c.) hepinizden razi olsun....
Isirgan otunu demleyip ictim tek bardak bile nasil etki etti anlatamam...
Bundan sonra gunde bir bardak isirgan otu demleyip icecegim ..
Ayrica ana saglik ocagina gittim bebeginin gelisimi gayet iyi dedi nasil mutlu oldum anlatamam
Bu kv de beni geriyo a dese cocuk ac kaliyo ..
B dese cocuk doymafi sutun yetmiyo deyip duruyo...
Bugun geldim gelisimi gayet iyi dedim sutum yetiyormus falan dedim...
Bu seferde hergun banyo yaptiriyoruz o besliyo cocugu demez mi...
Yahu kadin banyoda su mu iciyo cocuk benim sutumle besleniyo anla artik...
Psikolojik bunaltiyo beni...
Ama sukur sutum bebegime yetiyormus kv sayesinde gereksiz takintilardaymisim
bu ne kız hiç duymadım bu ismi :)))
açılmadı da link meraktan ölecğm:)
oyyy kuzummm.. gözümün önüne geldi ıkınıp büzülüp kıpkırmızı olmasıııı....
saol kuzum.
iki gun sonra kesin konusuruz.ama 23.gun yumurta catlamis buyuk ihtimal.
canım 3 kilo iyi aslında bende cumartesi tartıldım 2,5 almışım ama ben haftadan haftaya yavaş yavaş aldım
:
hangisi belli olmuıyor canım şimdi ki mi kese şeklini sordum:) o belli olur:) dur onunda linkini vereyimayy sabırsızlıkla bekliyorum sonucu:))
sağdaki belli olmuyor hiç.
hangi teze taktın kız:)
Canim dun aksam oldu onceki gun olmadi esim nobetteydi.ondan onceki 3 gun oldubugunde olsun miki miki
hangisi belli olmuıyor canım şimdi ki mi kese şeklini sordum:) o belli olur:) dur onunda linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=391176
bugünde olsun canım hadi inşallah tutar
anladım canım.. ama biranda aldım işte.. bide normalde olsa sıkı rejim yaparım hırslıyımdır çabukta veririm kiloyu ama şuan yemeyince çok gergin mutsuz oluyorum( ondan pek kesmiyorum açıkcası.. bakalım artık
Benim kalkmam lazım çok oturdum misafirliğe gidicem yarım saatde ev toplayıp hazırlanıcamhoşçakalın güzel insanlar
Cutem keşke elimden bir şey gelse yardım edebilsem Allah yardımcın olsun canım sana güç kuvvet versin Rüzgarına da şifa versin sağlık huzur versin, derler ya benim uykumda onun olsun
Canım çok güzel bir haber bu, adaçayı kesinlikle işe yarıyor ve yumurtan geçen aya göre daha iyi büyümüş maşallah canım inşallah bu sefer tutar döllenir.
Benim kalkmam lazım çok oturdum misafirliğe gidicem yarım saatde ev toplayıp hazırlanıcamhoşçakalın güzel insanlar
Cutem keşke elimden bir şey gelse yardım edebilsem Allah yardımcın olsun canım sana güç kuvvet versin Rüzgarına da şifa versin sağlık huzur versin, derler ya benim uykumda onun olsun
ayy ne var canım çok almamışsın ki:) ben oğlumda ilk aydan başladım almaya bunda da öyle olacak belli korkumdan tartılamıyorum
kiloyu fok dert etme cnm. ama zararli seylerden de uzak durmaya calis.
dogum sonrasi bebegin aldigin tum kilolari verdirir nasil olsa. benim sipa azcik uyudu da size bakabiliyrm simdilik.
:)) ayy canım bilirim o duyguyu rüyanda bile ateş ölçersin
canım başka link atayım malum o site kapalı
hmmm bu ses anne karnındaki sese benziyorr:) o yüzden rahatlıyor çocuk:)Canım başka link bu açılır:) bu ses ne dersin ama bebekleri uyutuyor
http://www.zapkolik.com/video/orhan-osman-bebeginiz-aglamasin-2-785930
herkes yaşıyor neredeyse canım. o yüzden sıkıntı yapma.insallah yeni hamisler dogum.sonrasi yasamaz bizim.sorunumuzu...
tecrubesiz de olunca insan baya panikleyip yipraniyr cunku.
heee ben bebeğin şekli zannettim. kese belli oluyor canım.hangisi belli olmuıyor canım şimdi ki mi kese şeklini sordum:) o belli olur:) dur onunda linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=391176
bugünde olsun canım hadi inşallah tutar
sağol canımgüle güle git canımm...
canım hep dua ediyorum sitedekilere:)inşallah canım dualarını lütfen eksik etme Allah razı olsun ilgin alakan için
işte bu ay 15mm oldu 16. gunde ama klomen 2 doz kullandım tabi :)
:)) bende sana kıyamıyorum çok iyi anlıyorum şu an ki halinioyyy amin canim benim. sana da kiyanam hem karninda hem yanindakinin ihtiyaci var sana
ama öyle deme millet 9 kiloyla doguma gidiyor.. onunda 7 sini dogumda atıp evine geliyor :)bizde şişko anniş mi olcaz...
canım şeker ve hamur işini azaltırsan ya da tamamen kesersen emin ol cok kilo almazsın ben o hatayı ilk hamılelıgım de cok yapmıştım maalesef sonra şekerim çıktı ve insulin vuruldum oglum dogana kadar o yuzden siz siz olun aman diyeyim :
Cutem nazar edicem sana deme kilo verdim diyemaşallah maşaallah ben niye veremedim:) o kadar uykusuz kaldım ben stresten şişiyorum şaka ya bende 10 kilo verdim ama işte sen sağlıklı yiyorsundur şimdi ben tatlıları götürdüm almadığıma şükredeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?