Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım kötü niyetinden degildir.. bizzat benim annemde geline aynını yaptı eminim banada yapacaktır takma sen minişin saglıkla büyüyor çok şükür..

bu ne kız hiç duymadım bu ismi :)))
açılmadı da link meraktan ölecğm:)

oyyy kuzummm.. gözümün önüne geldi ıkınıp büzülüp kıpkırmızı olmasıııı....

insallah yeni hamisler dogum.sonrasi yasamaz bizim.sorunumuzu...
tecrubesiz de olunca insan baya panikleyip yipraniyr cunku.

canım 3 kilo iyi aslında bende cumartesi tartıldım 2,5 almışım ama ben haftadan haftaya yavaş yavaş aldım
:

anladım canım.. ama biranda aldım işte.. bide normalde olsa sıkı rejim yaparım hırslıyımdır çabukta veririm kiloyu ama şuan yemeyince çok gergin mutsuz oluyorum ( ondan pek kesmiyorum açıkcası.. bakalım artık

Benim kalkmam lazım çok oturdum misafirliğe gidicem yarım saatde ev toplayıp hazırlanıcam hoşçakalın güzel insanlar

Cutem keşke elimden bir şey gelse yardım edebilsem Allah yardımcın olsun canım sana güç kuvvet versin Rüzgarına da şifa versin sağlık huzur versin, derler ya benim uykumda onun olsun

Son düzenleme:

kiloyu fok dert etme cnm. ama zararli seylerden de uzak durmaya calis.
dogum sonrasi bebegin aldigin tum kilolari verdirir nasil olsa. benim sipa azcik uyudu da size bakabiliyrm simdilik.

güle güle git canımm...
keseleri farklı bence cinsiyette farklı olabilir..

Son düzenleme:
Canım çok güzel bir haber bu, adaçayı kesinlikle işe yarıyor ve yumurtan geçen aya göre daha iyi büyümüş maşallah canım inşallah bu sefer tutar döllenir.

inşallah canım dualarını lütfen eksik etme Allah razı olsun ilgin alakan için
işte bu ay 15mm oldu 16. gunde ama klomen 2 doz kullandım tabi :)

oyyy amin canim benim. sana da kiyanam hem karninda hem yanindakinin ihtiyaci var sana

kiloyu fok dert etme cnm. ama zararli seylerden de uzak durmaya calis.
dogum sonrasi bebegin aldigin tum kilolari verdirir nasil olsa. benim sipa azcik uyudu da size bakabiliyrm simdilik.

Cutem nazar edicem sana deme kilo verdim diye maşallah maşaallah ben niye veremedim:) o kadar uykusuz kaldım ben stresten şişiyorum şaka ya bende 10 kilo verdim ama işte sen sağlıklı yiyorsundur şimdi ben tatlıları götürdüm almadığıma şükredeyim

:)) ayy canım bilirim o duyguyu rüyanda bile ateş ölçersin

canım başka link atayım malum o site kapalı

Canım başka link bu açılır:) bu ses ne dersin ama bebekleri uyutuyor

http://www.zapkolik.com/video/orhan-osman-bebeginiz-aglamasin-2-785930
hmmm bu ses anne karnındaki sese benziyorr:) o yüzden rahatlıyor çocuk:)
insallah yeni hamisler dogum.sonrasi yasamaz bizim.sorunumuzu...
tecrubesiz de olunca insan baya panikleyip yipraniyr cunku.
herkes yaşıyor neredeyse canım. o yüzden sıkıntı yapma.
bütün bebekler gazlı oluyor bir dönem. bazılarının çabuk geçiyor bazılarının da gece gündüz aylarca sürüyor.
şimdi stres yapman da gayet normal, rahatladığını görünce sen de derin bir oh çekiyrsun:) ama geçecek bu günler canım.
arkadaşımın da şu an bebeği 6 aylık, ilk üç ay çok çektiler gazdan.
geceleri gündüzlerine karıştı, nöbetleşe baktılar çocuğa karı koca.
ama gaz bitince çocuğa bakmak daha da kolaylaşıyor şimdi rahatız diyorlar:)
hangisi belli olmuıyor canım şimdi ki mi kese şeklini sordum:) o belli olur:) dur onunda linkini vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=391176

bugünde olsun canım hadi inşallah tutar
heee ben bebeğin şekli zannettim. kese belli oluyor canım.
çok farklı şekilleri. sen şu tezleri de hele.
kese şekline göre cinsiyet tezi mi?

güle güle git canımm...
sağol canım
inşallah canım dualarını lütfen eksik etme Allah razı olsun ilgin alakan için
işte bu ay 15mm oldu 16. gunde ama klomen 2 doz kullandım tabi :)
canım hep dua ediyorum sitedekilere:)
oyyy amin canim benim. sana da kiyanam hem karninda hem yanindakinin ihtiyaci var sana
:)) bende sana kıyamıyorum çok iyi anlıyorum şu an ki halini
ama öyle deme millet 9 kiloyla doguma gidiyor.. onunda 7 sini dogumda atıp evine geliyor :) bizde şişko anniş mi olcaz...

ayyy canım gerçekten boş ver, hep bu ebru şallı yüzünden gebeler bunalıma girdi bak ben abur cubur yemedim oğlumda yediğim meyve krakerdi işte salata ama aldım 18 kilo şimdide midem sürekli kazınıyor benim gebeliğim böyle elimde değil sağlıklı yiyorum ama inan şişiyorum hemen yaşamayan bilemez napalım bunalımamı girelim kaç kere hamile kalıyoruz ki tadını çıkar yürüyüşünü yap meyveni sebzeni kuruyemişini ye tamamdır

normal tüketiyorum canım.. yani hamilelikten önce neyse o.. yoksa daha da mı azaltmak gerekir? 6. ayda bakacak sanırım şekere

)
11 aldim. 11,5 verdim cnm )
benim anneyi yollayim sana dogum sonrasi. farkli yag sana da bebege de dokunur diye misafirlerin getirdigi kek,borek,tatli hic birseyi yedirmiyr bana. daha yeni yeni bildigimiz hazir biskuvi yememe izin verdi )
eee kuru bakliyat yemiyrm gaz olmasin diye.
cig sebze yani domates salatalik vs; meyve yemiyrm. test ettik onlari yiyince gaz oldu benim kuzuya.
diyeceksin ki sen ne yiyrsun. et,balik,tavuk,corba,bulgur pilavi,arada dondurma,kahvaltilik ama salam sosis sucuk yemiyrm.
kizlar ozur dilerim. yiyecek isimlerini acikca yazdim. sadece bilin diye

buarada cnm. usg lere baktim ama bisi anlamadim. ne birbirine benzebiltim ne de benzemiyr diyemedim.

bugün saat 2 de yılsonu sinavi vardi Müftü yapiyr.
dun bi arkadas sinav saati geriye alındı 12 de diye
cok sinirlendim niye habetim yok dedim
digeri de eltim onlarin kurstan sonra bana gelecekler ve benim kurs eltinin kursun c şubesi bi arayip da soylemiyr çok kirildim iyi dedigim eltiye bakin.

sonra bugun şef i aradim tatli dille bi guzel fircaladim
hocam niye beni zor durumda bırakıyorsunuz öğrenciler e ulasmak hepsi sıkıntı falan saydim bi guzel.
tamam hocanim listeye bakayim dedi komisyonda adim bilie yok hocam bosuna bakmayin dedim keske bi arasaydiniz tevafuken arkdas soyledi hic haberim yok olur mu boyle dedim.ozur diledi sonra yine ardi ve sinav iptal edildi yarin 11 de demez mi
allahım cildirdim e oldu mu bi simdi dedim. ogrencileri topladim ikramilari hazirladik bekliyoruz.sorumsuxluga hic gelemiyorum hep planli insanimdir.
sonra hanımlarada tatli dille söyledim
dedikleri dogruysa yarin gelecekler.
ikram lar da kotu olcak kök yesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…